Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 15:10

MVP o Τσιμίκας στη νίκη της Λίβερπουλ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Κώστας Τσιμίκας αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Λειψία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Το «τρένο» της Λίβερπουλ δεν έκανε στάση ούτε στη Λειψία. Οι «ρεντς» έφυγαν με το πολύ μεγάλο διπλό από τη Γερμανία και έκαναν το «3/3» στη διοργάνωση.

Κορυφαίος για την ομάδα του Άρνε Σλοτ αλλά και συνολικά του αγώνα ήταν ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Έλληνας Scouser πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του και τον δικαίωσε.

Ο Τσιμίκας είχε 80 επαφές με την μπάλα με 95% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του (54/57), δύο πάσες κλειδιά, 5/7 μακρινές μπαλιές και τρία κλεψίματα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ έβγαλε τη σέντρα στη φάση που προήλθε το γκολ του Νούνιες που χώρισε τις δυο ομάδες, ενώ θα μπορούσε να είχε ασίστ στην κεφαλιά του Φαν Ντάικ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Γκουλάτσι.

Πηγή: In.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIΜ KEETON

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 12:16

Σχετικά Άρθρα

  • Τέταρτο σερί MVP για τον Σάσα Βεζένκοβ που γράφει νούμερα βγαλμένα από video game
    Τέταρτο σερί MVP για τον Σάσα Βεζένκοβ που γράφει νούμερα βγαλμένα από video game

    Το τέταρτο σερί MVP πήρε ο Σάσα Βεζένκοβ, που έχει χάσει μόλις ένα από τα πέντε πρώτα της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    Ακούγεται ακραίο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό: Ο Σάσα Βεζένκοβ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική MVP της EuroLeague και μαζί με τα δύο βραβεία στη Stoiximan Basket League έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα σε πέντε αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

    Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης στην εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (22 πόντοι, 3/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ σε 23:39), ενώ σε επτά αγώνες στη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των δύο στο Stoiximan Super Cup, έχει:

    • 19.6 πόντους
    • 6.3 ριμπάουντ
    • 33/42 δίποντα (78.6%)
    • 10/23 τρίποντα (43.5%)
    • 41/46 βολές (89.1%)
    • 4.43 κερδισμένα φάουλ
    • 0.43 λάθη
    • 26.3 PIR
    • ανά 24.7 λεπτά

    Με απλά λόγια βάζει... στρογγυλοποιημένους 20 πόντους ανά 25 λεπτά και έχει μεγαλύτερη αξιολόγηση από τον χρόνο συμμετοχής του. Προφανώς οι αριθμοί του θα ισορροπήσουν όσο προχωράει η σεζόν, καθώς θα κάνει και κάποια χλιαρά ή άσχημα ματς όπως εκείνο με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, προς το παρόν ωστόσο η επιρροή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι εκπληκτική.

    Ο Βεζένκοβ ήταν MVP και της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague (17 πόντοι, 3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11/13 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 30 PIR σε 24:38 απέναντι στη Ζάλγκιρις), ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος (25 πόντοι, 8/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 9/11 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ, 39 PIR σε 20:20 στο Λαύριο) και στη 2η (22 πόντοι, 7/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κερδισμένα φάουλ, 32 PIR σε 20 λεπτά).

    Ήταν επίσης και MVP του Stoiximan Super Cup, ως ο κορυφαίος στον πρώτο τίτλο της σεζόν.

    Για την ιστορία, έχει τρία λάθη σε επτά ματς. Έκανε δύο στον πρώτο αγώνα της σεζόν, στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup με αντίπαλο το Περιστέρι και έκτοτε μετράει μόλις ένα, όταν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια συμπαίκτη του στο ματς με τη Ζάλγκιρις.

    Οι παίκτες με τα περισσότερα MVP of the Week awards:

    • Σέιν Λάρκιν 17
    • Νάντο ντε Κόλο 16
    • Μάικ Τζέιμς 11
    • Μιρσάντ Τουρκτσάν 11
    • Σάσα Βεζένκοβ 11
    • Βασίλιε Μίτσιτς 10
    • Νικόλα Μίροτιτς 9
    • Βασίλης Σπανούλης 8
    • Γιάννης Μπουρούσης 8
    • Λούκα Ντόντσιτς 8
    • Νικόλα Μιλουτίνοβ 8
    • Τόκο Σενγκέλια 8
    Οι MVP's της EuroLeague 2024/25 ανά αγωνιστική
    • Round 1: Ταμίρ Μπλατ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) 36 PIR
    • Round 2: Νιλ Σακό (Βιλερμπάν) - Σάσα Βεζένκοβ (Ολυμπιακός) 30 PIR
    • Round 3: Σάσα Βεζένκοβ (Ολυμπιακός) 31 PIR
    Πηγή: Sport24.gr
  • Λίβερπουλ: Ψίθυροι στην Ιταλία για Πούλισικ και Σαλάχ, οι "κόκκινοι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αιγύπτιου
    Λίβερπουλ: Ψίθυροι στην Ιταλία για Πούλισικ και Σαλάχ, οι

    Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει εστιάσει στην περίπτωση του Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν, την ώρα που η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κάνει σιωπηλά την έρευνά της για τον μελλοντικό αντικαταστάτη του 32χρονου Σαλάχ.

    Στην Λίβερπουλ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγωνιστική εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετρά 4 τέρματα και 4 ασίστ σε 7 συμμετοχές. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως ο ίδιος τον Ιούνιο αναμένεται να σβήσει 33 κεράκια έχει ωθήσει τους "κόκκινους" να αναζητήσουν μία εναλλακτική επιλογή με προοπτική αυτή να εξελιχθεί στον συνεχιστή του Αιγύπτιου στη δεξιά πτέρυγα.

    Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Άρνε Σλοτ κάνει έρευνα "κάτω από τα ραντάρ" και μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει ξεχωρίσει το όνομα Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν.

    Ο Αμερικάνος εξτρέμ την περασμένη σεζόν παραβίασε τις αντίπαλες εστίες 12 φορές και μοίρασε συνολικά 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της Serie A και αυτά τα δείγματα γραφής φαίνεται πως κέντρισαν την προσοχή των "κόκκινων".

    Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να παρθούν αποφάσεις, ωστόσο αναμφίβολα γίνεται ξεκάθαρο πως η Λίβερπουλ επιθυμεί να είναι έτοιμη για όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσει τη σκυτάλη ο Σαλάχ στον διάδοχό του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN

  • Κώστας Τσιμίκας: «Βούτηξε» με αυτοθυσία αλά... Φιλ Τζόουνς καλύπτοντας την εστία της Λίβερπουλ (video)
    Κώστας Τσιμίκας: «Βούτηξε» με αυτοθυσία αλά... Φιλ Τζόουνς καλύπτοντας την εστία της Λίβερπουλ (video)

    Ο Κώστας Τσιμίκας, με μία κίνηση που θύμισε Φιλ Τζόουνς, έκανε... βουτία παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος προκειμένου να καλύψει την εστία της Λίβερπουλ, πριν ο Κίλμαν πάρει το σουτ και σκοράρει για τη Γουέστ Χαμ.

    Η Λίβερπουλ πήρε μία εύκολη πρόκριση στον 4ο γύρο του League Cup Αγγλίας, καθώς επικράτησε 5-1 της Γουέστ Χαμ, στο «Άνφιλντ». Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον Άρνε Σλοτ και αγωνίστηκε για 82 λεπτά στο ματς.

    Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης μίας φάσης, μπροστά από τα καρέ του Κέλεχερ, ο 28χρονος μετατράπηκε σε... Φιλ Τζόουνς βάζοντας μπροστά όλο του το σώμα προκειμένου να καλύψει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Βούτηξε με... αυτοθυσία προσπαθώντας να πάρει την κεφαλιά και να διώξει, για να εμποδίσει τον Κίλμαν να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

    Μάλιστα, ο γκολκίπερ των Reds, ευχαρίστησε τον Έλληνα διεθνή για την κάλυψη μέσω ενός story στο Instagram.

    3

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIΜ KEETON

  • Τσιμίκας: "Όνειρο που έγινε πραγματικότητα να σκοράρω για τη Λίβερπουλ"
    Τσιμίκας:

    Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την πρώτη προετοιμασία της Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ ενώ χαρακτήρισε "όνειρο που γίνεται πραγματικότητα" το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

    Ο Κώστας Τσιμίκας σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στη νίκη των "κόκκινων" με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στις ΗΠΑ.

    Ο διεθνής αριστερός μπακ παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στο τέρμα που σημείωσε αλλά και στη δουλειά που γίνεται υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ.

    Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιμίκας:

    "Έτσι παίζουμε, όλοι έχουν αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην πολύ καλή, σκληρή δουλειά που κάναμε με τον νέο μας προπονητή, τις νέες ιδέες. Έτσι, πρέπει απλά να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε πραγματικά σκληρά και να κάνουμε ακριβώς αυτό που μπορούμε καλύτερα.

    Νομίζω ότι ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα - να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, με αυτή τη φανέλα. Σήμερα επίσης γεννήθηκε το μωρό του αδελφού μου, οπότε είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με το γκολ και το μωρό!

    Είναι πάντα ωραίο όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό να βλέπουμε όλους τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο να τραγουδούν για την ομάδα μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι και απλά τους ευχαριστούμε πολύ".

    Δείτε το γκολ του Τσιμίκα:

    Μπορεί το γκολ του Κώστα Τσιμίκα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν το πρώτο του σε open play για τη Λίβερπουλ όμως θυμίζουμε πως είχε πετύχει και το καθοριστικό πέναλτι στη σχετική διαδικασία στον τελικό του FA Cup με την Τσέλσι το 2022 χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα -τότε- του Γιούργκεν Κλοπ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIM KEETON

  • Λίβερπουλ - Άρσεναλ 2-1: Φιλική νίκη με «άρωμα» Premier League για τους «ρεντς» - Βασικός ο Τσιμίκας
    Λίβερπουλ - Άρσεναλ 2-1: Φιλική νίκη με «άρωμα» Premier League για τους «ρεντς» - Βασικός ο Τσιμίκας

    Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο «Lincoln Financial Field» της Φιλαδέλφεια

    Τα γκολ των Μοχάμεντ Σαλάχ και Φάμπιο Καρβάλιο χάρισαν στη Λίβερπουλ τη νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας των Reds στις ΗΠΑ.
    Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο του ματς, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές με τον ρυθμόνα πέφτει στο κατάμεστο «Lincoln Financial Field», όπου 69.679 φίλαθλοι παρακολούθησαν το φιλικό με «άρωμα» Premier League.
    Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του και η παρουσία του ήταν μεστή, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Προσπάθησε να προωθηθεί όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες αλλά οι σέντρες που επιχείρησε δεν ήταν καλές.

    Η Λίβερπουλ έχει έναν τελευταίο αγώνα στην περιοδεία της στις ΗΠΑ, εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κολούμπια το Σάββατο. Η Άρσεναλ από πλευράς της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, γύρισε κατευθείαν σπίτι και θα παίξει σε φιλικό τουρνουά με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Λυών στο «Emirates Stadium».

    Ο Χάρβεϊ Έλιοτ είχε καλή εμφάνιση στην ισχνή φιλική νίκη με 1-0 της Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις, αλλά διέπρεψε σε ρόλο επιθετικού χαφ εναντίον της Άρσεναλ. Αν ο Ντιόγκο Τζότα δεν είχε χάσει μια ευκαιρία, ο Άγγλος θα είχε χατ-τρικ σε ασίστ, αφού από εκείνον ξεκίνησαν και τα δύο τέρματα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ.

    Η Άρσεναλ ξεκίνησε φουριόζα και «βομβάρδισε» από νωρίς την εστία της Λίβερπουλ, αλλά έχασε τις ευκαιρίες να σκοράρει, έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 και μείωσε με τον Χάβερτζ στο 40'. Μη αποτελεσματικοί εμφανίστηκαν οι Gunners και μετά το 2-1, με τους Χάβερτζ, Ενκέτια και Φάμπιο Βιέιρα να σπαταλούν μεγάλες στιγμές για την ισοφάριση και το 2-1 να παραμένει ως το τέλος.

    Πηγή: Gazzetta.gr - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIΜ KEETON
  • Λίβερπουλ, Τσιμίκας: Η Μπέτις τον έντυσε για... λίγο στα πράσινα (video)
    Λίβερπουλ, Τσιμίκας: Η Μπέτις τον έντυσε για... λίγο στα πράσινα (video)

    Ο Κώστας Τσιμίκας έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον πρώην συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Άντριάν, ο οποίος έγινε για λίγο... ατζέντης του και του έδωσε μια φανέλα της Μπέτις με το όνομα του.

    Για λίγα δευτερόλεπτα οι οπαδοί της Μπέτις... εκτοξεύθηκαν βλέποντας τον Κώστα Τσιμίκα να κρατά τη φανέλα της ομάδας τους με το όνομά του. Ωστόσο, γρήγορα προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Ο καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ του χάρισε μια φανέλα των Σεβιλιάνων με το «21». Ο Τσιμίκας γέλασε αρκετά με το δώρο του Άντριαν, τον αγκάλιασε, αλλά δεν θα κάνει την επιθυμία του... πράξη, μιας και ο ίδιος θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν. Οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, με τον Έλληνα αμυντικό να δίνει τα πάντα στην προετοιμασία της ομάδας του.

    Ο Άντριαν ήθελε να το... πιστέψει, του ζήτησε να φωτογραφηθούν με τη φανέλα και ο Τσιμίκας δέχθηκε αποκαλώντας τον «ατζέντη» του! Η Μπέτις πήγε αυτό το ωραίο σκηνικό ένα βήμα παραπέρα, καθώς έκανε «ταγκ» τον Ιταλό... σταρ δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TIM KEETON

  • Λίβερπουλ: Παραμονή Σαλάχ ακόμα και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του
    Λίβερπουλ: Παραμονή Σαλάχ ακόμα και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του

    Η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε πώληση του Μοχάμεντ Σαλάχ στο τωρινό μεταγραφικό "παράθυρο" στο σενάριο που 32χρονος εξτρέμ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

    Η Λίβερπουλ έχει πάρει μία σαφή στάση αναφορικά με το μέλλον του Σαλάχ στη Λίβερπουλ, αποφασίζοντας πως ο Αιγύπτιος δεν πρόκειται να πωληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού μεταγραφικού "παραθύρου" σε περίπτωση που ο ίδιος δεν ανανεώσει με τον σύλλογο.

    Το συμβόλαιο του Σαλάχ εκπνέει τον επόμενο χρόνο και οι "Κόκκινοι" επιθυμούν να έρθουν άμεσα σε συμφωνία με τον Αιγύπτιο ούτως ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο δίχως οικονομικό αντίτιμο.

    Μάλιστα, μία παρόμοια κατάσταση υφίσταται και στις περιπτώσεις των Αλεξάντερ Άρνολντ και Βαν Ντάικ, οι οποίοι επίσης δεν έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής με αποτέλεσμα να δημιουργείται αμφιβολία αναφορικά με το μέλλον τους στο Μέρσεϊσαϊντ.

    Βέβαια, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ Ρίτσαρντ Χιουζ υποστήριξε πως και οι 3 ποδοσφαιριστές αναμένεται να μείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας για την επόμενη σεζόν, γεγονός που επιβεβαιώνει πως, παρά τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σαλάχ θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος στο Άνφιλντ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN
  • Λίβερπουλ: Θετικά νέα για Σαλάχ και το μέλλον του στην ομάδα
    Λίβερπουλ: Θετικά νέα για Σαλάχ και το μέλλον του στην ομάδα

    Ο Αιγύπτιος έκανε μία δημοσίευση στα social media σχετικά με την επόμενη σεζόν, η οποία φανερώνει πρόθεση παραμονής στο Άνφιλντ.

    Η περίπτωση Σαλάχ έχει απασχολήσει πολύ καιρό την Λίβερπουλ αναφορικά με το μέλλον του εντός συλλόγου, όμως φαίνεται εν τέλει τα δεδομένα να ξεκαθαρίζουν.

    Αφενός το ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία και η πιθανότητα να κατατεθεί άλλη μία πρόταση αυτό το καλοκαίρι από την Άπω Ανατολή και αφετέρου η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ του παίκτη και της ομάδας για ανανέωση έχουν δημιουργήσει ένα θολό κλίμα στην υπόθεση.

    Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και επομένως οι "Κόκκινοι" βιάζονται να "δέσουν" τον Σαλάχ στο Μέρσεϊσαϊντ.

    Πλέον όμως η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο Αιγύπτιος προέβη σε μία ανάρτηση στα social media, η οποία δηλώνει πρόθεση παραμονής.

    Ο ίδιος έγραψε: "Ξέρουμε ότι τα τρόπαια είναι αυτά που μετράνε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου αυτά να έρθουν την επόμενη σεζόν. Οι φίλαθλοί μας το αξίζουν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

    Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναφορά του Σαλάχ στην επόμενη ημέρα και η υπόσχεσή του για τον στόχο κατάκτησης τροπαίων δείχνει πως ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του εντός ομάδας τουλάχιστον για την νέα σεζόν.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο