Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 11:05

1ο Swimming Family Cup: Νέο Πανελλήνιο από την Καλογεροπούλου

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ βετεράνων πέτυχε η Καλογεροπούλου στα 50 μέτρα ελεύθερο σε 50άρα πισίνα με 31’’50. Ο απολογισμός της προσπάθειας που έκανε στο 1ο Swimming Family Cup ήταν πέντε χρυσά μετάλλια που διοργάνωσε ο Ηλυσιακός στο Ηλύσιο κολυμβητήριο και συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Τα 3 χρυσά για την συμπολίτισσα κολυμβήτρια ήταν σε ατομικά αγωνίσματα στα 50 μέτρα όπου έγινε και το Ν.Π.Ρ. (ηλικιακής κατηγορίας 50-54) στα 100 και 200 ελεύθερο.

Τα υπόλοιπα χρυσά κατακτήθηκαν στις σκυταλοδρομίες με την ομάδα του Παναθηναϊκού στα 4Χ50 γυναικών ελεύθερο και στα 4Χ50 μεικτής. Ο Παναθηναϊκός πήρε αναδείχτηκε πολυνίκης της διοργάνωσης .

Η Μαρία Καλογεροπούλου απ’ τις σπουδαιότερες κολυμβήτριες που έχει αναδείξει ο Ν.Ο. Πύργου - σήμερα είναι ανενεργός διότι δεν υπάρχει κολυμβητήριο - γυμνάζεται στην Πάτρα και υποβάλλεται σε έξοδα και κόπωση ώστε να επιτύχει τους στόχους της.

«Εύχομαι» τόνισε η πρωταθλήτρια «ν’ ανοίξει επιτέλους κάποια στιγμή το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας για να σταματήσουν τα δρομολόγια που έχουν κόπο, επικινδυνότητα και πολλά έξοδα». Σε ερώτησή μας για το κολυμβητήριο του Πύργου λάβαμε την απάντηση. «Μου φαίνεται πλέον σαν όνειρο να επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο της πόλης μας.»
ΘΕ.ΜΑΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 11:01

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Α.Ο Αρίων Αμαλιάδας Διδάσκει κολύμβηση
    Ο Α.Ο Αρίων Αμαλιάδας Διδάσκει κολύμβηση

    Από το 1997 Ο Αρίων Αμαλιάδας διδάσκει κολύμβηση με προπονητές αποφοίτους πανεπιστημίου και ειδικότητα κολύμβησης πάντα σεβόμενος τα μέλη του και προσπαθώντας για την ανάπτυξη του αθλήματος της κολύμβησης στο νόμο Ηλείας . Με την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου του 2013 και πολύ σύντομα του 2015 δημιούργησε την αγωνιστική του ομάδα με μεγάλες επιτυχίες και επιδόσεις αθλητών που πρωταγωνίστησαν επανειλημμένα στην 1η δεκάδα πανελληνίως .

    Για φέτος έχουν αρχίσει τα μαθήματα μικρής πισίνας αρχαρίων και προχωρημένων . Ο Σύλλογος λειτουργεί καθημερινά από 15:45 και προσκαλεί τα μέλη του και τους νέους μικρούς και μεγάλους αθλητές και βέβαια κάθε Τρίτη και Πέμπτη διεξάγεται το Aqua Aerobic . Το αγωνιστικό τμήμα προπονείται καθημερινά , επίσης γινεται αποκατάσταση τραυματισμών και προετοιμασία για υποψήφιους στρατιωτικών σχολών και Τ.Ε.Φ.Α.Α , κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα γίνεται το baby swimming κ ώρα 18:30 .

    Ο Αριων σας καλεί για εγγραφές στο 1ο γραφείο του κολυμβητηρίου κάθε μέρα από 16.00-19.00

    Πληροφορίες στο τηλ 6979846941 και στο Facebook arionamaliadas

    arion amal kol 24 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: «Μάχη» για μετάλλιο σε κολύμβηση, στίβο και πόλο γυναικών την 15η μέρα
    Ολυμπιακοί Αγώνες: «Μάχη» για μετάλλιο σε κολύμβηση, στίβο και πόλο γυναικών την 15η μέρα

    Σημαντικές είναι οι ελληνικές συμμετοχές την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, με την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, την Ελίνα Τζένγκο και το ντουέτο καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μπαλκογεώργου, να δίνουν «μάχη» για διακρίσεις.

    «Πρεμιέρα» κάνει στις 10:00 η προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας πόλο γυναικών να κατακτήσει την 7η θέση στο Ολυμπιακό Τουρνουά.

    Ακολουθούν στις 20:00 οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου με το ελεύθερο πρόγραμμά τους στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

    Το «φινάλε» θα έρθει με τον τελικό του ακοντισμού, που έχει προγραμματιστεί για τις 20:40, όπου η Ελίνα Τζένγκο θα δώσει «μάχη» για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών:

    ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    10:00 Αγώνες κατάταξης 7-8 (ΕΡΤ3): Ελλάδα-Καναδάς

    ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

    20:00 ελεύθερο ντουέτο (ΕΡΤ1): Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου

    ΣΤΙΒΟΣ

    20:40 (ΕΡΤ2) τελικός ακοντισμού: Ελίνα Τζένγκο

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEX PLAVEVSKI

  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Ασημένιος» ο Χρήστου στα 200μ ύπτιο - Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας σε πισίνα από το 1896
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Ασημένιος» ο Χρήστου στα 200μ ύπτιο - Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας σε πισίνα από το 1896

    Δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό των 200μ. ύπτιο στην κολύμβηση στο Παρίσι με χρόνο 1:54.82.

    Ο Ούγγρος Χούμπερτ Κος κατέλαβε την πρώτη θέση με χρόνο 1:54.26 ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ελβετός Ρόμαν Μιτιούκοφ με χρόνο 1:54.85.

    «Τα εδωσα όλα γιατί ήξερα ότι πρέπει να κάνω την υπέρβαση. Το ήθελα πραγματικά και βρήκα τις δυνάμεις για να κάνω μια απίστευτη κούρσα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Χρήστου, μετά τη μεγάλη επιτυχία του. «Μέσα σε τρεις ημέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο. Ηξερα ότι είχα τις δυνάμεις, εκβίασα την κούρσα στο τέλος, έχασα κάποια μέτρα αλλά πρόλαβα να πάρω το μετάλλιο, τα έδωσα όλα και ανταμείφθηκα» πρόσθεσε.

    Η επιτυχία του Χρήστου είναι ιστορική καθώς δίνει στην χώρα μας το πρώτο μετάλλιο σε αγώνισμα πισίνας από το 1896, στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης ιστορίας, που όμως τότε είχαν διεξαχθεί στο Πασαλιμάνι.

    Τα αποτελέσματα του τελικού στα 200μ. ύπτιο ανδρών:

    Χούμπερτ Κος (Ουγγαρία) 1:54.26
    Απόστολος Χρήστου (ΕΛΛΑΔΑ) 1:54.82
    Ρόμαν Μιτιούκοφ (Ελβετία) 1:54.85

    Μεουέν Τομάκ (Γαλλία) 1:55.38
    Κίτον Τζόουνς (ΗΠΑ) 1:55.39
    Ούγκο Γκονζάλεθ (Ισπανία) 1:55.47
    Πίτερ Κέτζε (Ν. Αφρική) 1:55.60
    Λούκας Μέρτενς (Γερμανία) 1:55.97

    Από την απογοήτευση στον θρίαμβο

    Πριν από δύο βράδια, ο Χρήστου στο καλό του αγώνισμα τα 100μ. ύπτιο διεκδίκησε μέχρι την τελευταία χεριά την 3η θέση, την οποία του την πήρε ο Αμερικανός Μέρφι... «Δεν μου λέει κάτι η 4η θέση. Ήμουν τόσο κοντά στο μετάλλιο αλλά δεν τα κατάφερα... Κι οι επόμενοι Ολυμπιακοί είναι σε τέσσερα χρόνια και ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι το Λος Άντζελες», είχε δηλώσει το βράδυ της Τρίτης προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του και «ξεχνώντας» ότι είχε και τα 200 μέτρα μπροστά του.

    Εκείνη τη στιγμή μιλούσε η απογοήτευση, η πικρία από τους χαμένους κόπους και η κούραση... Την επόμενη όμως ο πρωταθλητής Χρήστου ξύπνησε πιο ήρεμος, πέρασε τα προκριματικά και στον ημιτελικό είχε την 3η επίδοση που τον έφερε στον 2ο τελικό του... Ο πρώτος μετά τον Σπύρο Γιαννιώτη που τα καταφέρνει... Κι ο πρώτος μετά τον Γιαννιώτη (2016, Ρίο, ανοικτή κολύμβηση) που πανηγύρισε ένα μετάλλιο στην κολύμβηση...

    Πηγή: Protothema.gr - Φωτογραφία: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Η 5η ημέρα στο Παρίσι έφερε και τις πρώτες μεγάλες ελληνικές επιτυχίες (video)
    Ολυμπιακοί Αγώνες: Η 5η ημέρα στο Παρίσι έφερε και τις πρώτες μεγάλες ελληνικές επιτυχίες (video)

    Η τελευταία ημέρα του Ιουλίου είναι μέχρι στιγμής και με διαφορά η καλύτερη για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Η αρχή έγινε με την τριπλή πρόκριση των πληρωμάτων στους τελικούς της Κωπηλασίας - Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους 8 και θα αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς - Ο τζουντόκα Τσελίδης πέρασε στους 8 με απίστευτη νίκη και διεκδικεί μετάλλιο στο ρεπεσάζ

    Οι χαμένες ευκαιρίες που είχαμε μέχρι σήμερα για μία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν αρκετές.
    Η πιο σημαντική το μετάλλιο που δεν πήρε ο Απόστολος Χρήστου στο 100μ ύπτιο όταν ο Αμερικανός Μέρφι αποδείχθηκε γρηγορότερος κατά δύο εκατοστά του δευτερολέπτου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο...
    Σήμερα όμως στον ηλιόλουστο γαλλικό ουρανό τα ελληνικά χαμόγελα ήταν πολλά και κάτι παραπάνω από φωτεινά, καθώς τα καλά νέα διαδέχονταν το ένα το άλλο...
    Όπως μας έχει συνηθίσει από την πρώτη μέρα στο Παρίσι 2024 η κωπηλασία προσέφερε τις πρώτες συγκινήσεις... Και δεν ήταν μία η επιτυχία που πανηγυρίσαμε σήμερα, αλλά τρεις, όσες και οι προκρίσεις μας σε ισάριθμους τελικούς.

    Η αρχή έγινε με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου οι οποίες προκρίθηκαν στον τελικό της δικώπου γυναικών, παίρνοντας την 3η θέση στην προκριματική σειρά που αγωνίστηκαν.
    Αυτός θα είναι ο δεύτερος διαδοχικός τελικός σε Ολυμπιακούς Αγώνες για την Ελλάδα στην δίκωπο γυναικών, αφού το 2021 στο Τόκιο, είχε προκριθεί και πάλι η Μπούρμπου αλλά με συναθλήτρια την Μαρία Κυρίδου.

    Λίγο αργότερα τα κατάφεραν και οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής με τους Έλληνες κωπηλάτες (που βρέθηκαν στα ημιτελικά μέσω του ρεπεσάζ) να είναι τρομεροί στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών όπου πήραν τη 2η θέση πίσω από τους Ιταλούς, εξασφαλίζοντας μια θέση στην κορυφαία εξάδα της διοργάνωσης στην πρώτη τους συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες!
    Και το ελληνικό τρίπτυχο των επιτυχιών ολοκληρώθηκε με τις Ζωή Φίτσιου, Μιλένα Κοντού οι οποίες αγωνίστηκαν στη δεύτερη ημιτελική σειρά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και το φινάλε τις βρήκε στη 2η θέση με χρόνο 6:57.90, κατακτώντας έτσι ένα από τα τρία εισιτήρια του τελικού.
    Από το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στα ανατολικά του Παρισιού... φύγαμε για το κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας εκεί όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς για πρώτη φορά στην καριέρα πέρασε σε προημιτελικούς Ολυμπιακών Αγώνων. Νίκησε με ανατροπή τον Αργεντινό Μπαέζ και στο γήπεδο (Rolland Garros) όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam (2021) θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά, κόντρα στον άνθρωπο που τον κέρδισε σε εκείνο τον συναρπαστικό τελικό. Ο λόγος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος στην τελευταία του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες ψάχνει το πρώτο του χρυσό...
    Το κάδρο των μέχρι στιγμής ελληνικών επιτυχιών στην 5η ημέρα (έχουμε και συνέχεια με άλλες συμμετοχές) συμπληρώθηκε από το τζούντο όπου κυριάρχησε η χαρμολύπη.

    Λύπη, γιατί απρόσμενα η Τελτσίδου αποκλείστηκε στον 2ο γύρο των 70 κιλών από τη Βελγίδα Βίλεμς, καθώς ενώ είχε περιορίσε σε παθητικό ρόλο την αντίπαλο της, εν τέλει ένα λάθος την έφερε σε δυσχερή θέση και στον αποκλεισμό.

    Η τρίτη του νίκη (σε τέσσερις αγώνες) κράτησε ζωντανό το όνειρο του Θοδωρή Τσελίδη για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο που θα είναι και το πρώτο για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
    Ο 28χρονος τζουντόκα δύο ώρες μετά τον χαμένο (στις λεπτομέρειες) προημιτελικό κόντρα στον Γάλλο Αμπού, αντιμετώπισε τον Αράμ Γκριγκοριάν (αγωνίζεται για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) καταφέρνοντας να προκριθεί στο golden score.

    Κι οι δύο αθλητές βρέθηκαν να αγωνίζονται με δύο ποινές, αλλά ο Τσελίδης προσπαθούσε να βρει τρόπο να επιτεθεί την ώρα που ο αντίπαλος του ήθελε να... τρώει τον χρόνο με αποτέλεσμα να δεχθεί την τρίτη του ποινή, χαρίζοντας έτσι την πρόκριση στον Έλληνα.
    Στην κολύμβηση Χρήστου και Σίσκος προκρίθηκαν στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο, ενώ το ίδιο έκανε και Γεωργία Δαμασιώτη στα 200μ πεταλούδα (σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ) και το βράδυ (22:47) θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό, ενώ στις 21:00 διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής πόλο γυναικών, κόντρα στον κακό της δαίμονα, Ισπανία...
    Μακάρι πάντως η μέρα να κλείσει όπως ακριβώς ξεκίνησε... Με χαμόγελα, προκρίσεις και νίκες...
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MARTIN DIVISEK
  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός για Ντουντουνάκη – Δαμασιώτη στην κολύμβηση
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός για Ντουντουνάκη – Δαμασιώτη στην κολύμβηση

    Δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 100 μ. πεταλούδας οι αθλήτριές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

    Διπλή συμμετοχή είχε η Ελλάδα, το πρωί του Σαββάτου (27/7), στα 100 μ. πεταλούδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αλλά τόσο η Άννα Ντουντουνάκη όσο και η Γεωργία Δαμασιώτη δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά.



    Συγκεκριμένα, η Άννα Ντουντουνάκη έκανε 58.14 στην τρίτη προκριματική σειρά, τερματίζοντας στην έβδομη θέση, και η Γεωργία Δαμασιώτη σημείωσε 58.72 και πήρε – και εκείνη – την έβδομη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά. Ως εκ τούτου, στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι 16 αθλήτριες με τις ταχύτερες επιδόσεις, αλλά η Άννα Ντουντουνάκη ήταν 19η και Γεωργία Δαμασιώτη 23η. Ο 16ος χρόνος που έδινε την πρόκριση, ήταν στα 57.90.



    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI
  • Π.Ε. Ηλείας: Οι περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι στο νομό
    Π.Ε. Ηλείας: Οι περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι στο νομό

    Επιτρέπεται σε όλες τις ακτές

    Απαγορευτικό κολύμβησης στα λιμάνια του Νομού, στις εκβολές ποταμών και λιμνών και κοντά στα αντλιοστάσια εξέδωσε η Π.Ε. Ηλείας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κοροβέση, με τις πρόσφατες αναλύσεις των υδάτων να μην πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου για την ποιότητα των νερών. Αντιθέτως, επιτρέπεται η κολύμβηση σε όλες τις ακτές του νομού καθώς οι επιτόπιες Υγειονομικές έρευνες και οι εξετάσεις που έγιναν στα θαλάσσια νερά διαπίστωσαν την καταλληλότητά του.

    Οι περιοχές που απαγορεύεται η κολύμβηση είναι οι εξής:

    • Στα λιμάνια Κατακόλου, Κυλλήνης, αγκυροβόλιο Παλουκίου και αλιευτικό καταφύγιο «Αγίου Παντελεήμονα» Λεχαινών.
    • Εκατό[100] μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του ποταμού Νέδα, στην περιοχή του Δ.Δ. Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας.
    • Εκατό [100] μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του αντλιοστασίου της λίμνης Αγουλινίτσας, στην περιοχή του Δ. Δ. Επιταλίου.
    • Τριακόσια [300] μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του ποταμού Αλφειού.
    • Εκατό [100] μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του αντλιοστασίου της λίμνης Μουριάς, στην περιοχή Καβουρίου Δ.Δ. Κατακόλου
    • Τριακόσια [300] μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του ποταμού Πηνειού.
    • Εκατό [100] μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του αντλιοστασίου Μυρσίνη.
    • Διακόσια [200] μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής της λίμνης Κοτυχίου.

    Όπως σημειώνει ο Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Ηλείας Νίκος Κοροβέσης, «οι Δήμοι των παραπάνω περιοχών , καθώς και o αρμόδιος ΓΟΕΒ και οι αρμόδιοι ΤΟΕΒ, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Κατακόλου και Κυλλήνης πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως απαγορευτικές πινακίδες στις προαναφερθείσες εκβολές». Επιπλέον οι Δήμοι να φροντίζουν ώστε οι ακτές των περιοχών όπου επιτρέπεται η κολύμβηση να είναι πάντα καθαρές, ορίζοντας για το σκοπό αυτό υπευθύνους, για την συλλογή και αποκομιδή των απορριμμάτων(τοποθέτηση δοχείων απορριμμάτων, πινακίδες, αποδυτήρια, αποχωρητήρια, ντουζ, σωσίβια κτλ)»

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος για τυχόν παραλήψεις όσον αφορά την τήρηση και εφαρμογή της απόφασης της Π.Ε. Ηλείας, θα γίνεται από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηλείας, σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές του Τόπου.

    Φωτογραφία αρχείου: freepik

  • ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Θερινά μαθήματα κολύμβησης στην Κουρούτα
    ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Θερινά μαθήματα κολύμβησης στην Κουρούτα

    2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 15-25 ΙΟΥΛΙΟΥ

    Με απόλυτη επιτυχία διεξάγονται τα θερινά μαθήματα κολύμβησης από τον Α.Ο ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

    Ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται εδώ και δεκαετίες και διδάσκουν έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής , πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κολύμβησης . Τα παιδιά μαθαίνουν τα κολυμπούν , γυμνάζονται και ψυχαγωγούνται περνόντας ευχάριστα το χρόνο τους στη θάλασσα . Να σημειωθεί ότι μέσα από αυτά τα προγράμματα γεννιούνται οι νέοι επίδοξοι κολυμβητές που στελεχώνουν μελλοντικά το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου και εκπροσωπούν επάξια την περιοχή μας !

    Η δεύτερη περίοδος διεξάγεται από 15-25 Ιουλίου , πρωινές ώρες από 10:00πμ στη Κουρούτα μπορστα από το CABANA seaside gastro bar . Πληροφορίες - εγγραφές στο τηλ : 6979846941

    (Δελτίο Τύπου)

  • Α.Ο. ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας: Θερινά μαθήματα κολύμβησης στην Κουρούτα
    Α.Ο. ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας: Θερινά μαθήματα κολύμβησης στην Κουρούτα
    Ο ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας πιστός στο καλοκαιρινό ραντεβού του , ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων στη Κουρούτα από 1η Ιουλίου.
    Το πρόγραμμα για πάνω από δυο δεκαετίες διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία.
    Ο Σύλλογος καλεί παλαιότερους και νεότερους μαθητές να ετοιμάζονται για εκμάθηση, γυμναστική, ψυχαγωγία και παιχνίδι.
    Διδάσκουν καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στη κολύμβηση.
    Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το CABANA seaside gastro bar στην Κουρούτα πρωινές ώρες από 10.00.
    1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 1-12 Ιουλίου
    2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 15-25 Ιουλίου
    Πληροφορίες - εγγραφές στο τηλ : 6979846941
    (Δελτίο Τύπου)
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο