Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 13:17

Πρακτική Σκοποβολή: 1ος και στον πανελλήνιο του 2023 ο Κανδύλης!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη έναρξη για την αγωνιστική χρονιά από την επιτυχία που πέτυχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα τερμάτισε πρώτος στον πανελλήνιο αγώνα πρακτικής σκοποβολής στο λειόκανο τυφέκιο ( IPSC shotgun) που διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος στα Ιωάννινα.
18 απαιτητικά και υψηλού επιπέδου στάδια σε έναν διήμερο αγώνα που προσέλκυσε προφανώς τους καλύτερους σκοπευτές από όλη την Ελλάδα και επίσης από χώρες της Ευρώπης, όπως η Ιταλία,η Πολωνία,η Βουλγαρία,η Σερβία κ.α., λαμβάνοντας έτσι διεθνή χαρακτήρα.
Ο Δημήτρης Κανδύλης κατακτώντας την πρώτη θέση ,απέδειξε πως είναι ο βασιλιάς στην κατηγορία του,αφού αυτή είναι 4η πρωτιά σε πανελλήνιο αγώνα λειοκάνου( είχαν προηγηθεί οι πρωτιές των ετών 2017,2018 και 2022).
Επιπλέον, έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την είσοδό του στην Εθνική Ελλάδος και ως εκ τούτου την πρόκρισή του στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.
Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν.
(Δελτίο Τύπου)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 12:58

Σχετικά Άρθρα

  • Πρακτική Σκοποβολή: 2 στα 2 στη Νάξο ο Κανδύλης!
    Πρακτική Σκοποβολή: 2 στα 2 στη Νάξο ο Κανδύλης!
    Δύο πρώτες θέσεις σε δύο αγώνες πανηγύρισε ο Δημήτρης Κανδύλης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
    Πιο συγκεκριμένα,στις 12 και 13 Οκτωβρίου, έλαβαν χώρα δύο αγώνες πρακτικής σκοποβολής , ένας στο τυφέκιο pcc και ένας στο πιστόλι,στο νεότευκτο σκοπευτήριο της Νάξου.
    Το event ,με την ονομασία "Naxos cup 2024, " τείνει να γίνει θεσμός, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται, σημειώνοντας μάλιστα επιτυχία, αφού συγκέντρωσε σκοπευτές από πολλά μέρη της χώρας.
    Ένα απολαυστικό και γεμάτο σκοποβολή διήμερο ,με τα" καλύτερα να έρχονται " για τον Κανδύλη,που σε κάθε αγώνα υπερβάλλει εαυτόν για να βρίσκεται στο βάθρο.
    kandulis naxos met 2.jpg
    (Δελτίο Τύπου)
  • Πρακτική σκοποβολή: Πρώτος στο Βόλο ο Κανδύλης!
    Πρακτική σκοποβολή: Πρώτος στο Βόλο ο Κανδύλης!

    Στον πρωταθληματικό αγώνα του περιφερειακού κυπέλλου Ελλάδος,για τη Β ζώνη,που έγινε στο Βόλο στις 28-29 Σεπτεμβρίου,έλαβε μέρος ο Δημήτρης Κανδύλης.

    Τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία production optics ,στο πιστόλι, βάζοντας έτσι γερές βάσεις για την πρωτιά στο σιρκουί αυτό αγώνων για το 2024.
    Πολλή δουλειά και λίγα λόγια,για τον γνωστό πρωταθλητή,με τα καλύτερα να έρχονται...
    (Δελτίο Τύπου)
  • Πρακτική Σκοποβολή: Στη Σλοβακία ο Κανδύλης!
    Πρακτική Σκοποβολή: Στη Σλοβακία ο Κανδύλης!
    Στον τριήμερο αγώνα atlas open 2024 ,που λαμβάνει χώρα στο Piestany της Σλοβακίας, παίρνει μέρος ο Δημήτρης Κανδύλης.
    Ένας αγώνας θεσμός για την κεντρική Ευρώπη,που συγκεντρώνει τους καλύτερους σκοπευτές της γηραιάς Ηπείρου, αγγίζοντας τις 300 συμμετοχές !
    Ο Κανδύλης αγωνίζεται στην κατηγορία PCC και μάλιστα είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που βγαίνει στο εξωτερικό με τέτοιο όπλο, καθώς πρόκειται για νέα κατηγορία στην Ελλάδα ( ενός έτους περίπου) , ένεκα της μέχρι πρότινος απαγορευτικής νομοθεσίας σχετικά στη χώρα μας.
    Παλεύει με τα θηρία της Ευρώπης λοιπόν ο Κανδύλης, έχοντας μόνο έξι μήνες στα χέρια του το PCC και μάλιστα στον πρώτο του μεγάλο αγώνα!
    Στόχος του είναι η πρόκριση στην εθνική ομάδα,και σε αυτό το όπλο,και η συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έπεται.
  • Πρακτική Σκοποβολή: Χάλκινοι πανελληνιονίκες οι Κανδύλης Δημήτριος και Κανδύλης Αίας!
    Πρακτική Σκοποβολή: Χάλκινοι πανελληνιονίκες οι Κανδύλης Δημήτριος και Κανδύλης Αίας!

    Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου διεξήχθη στα Ιωάννινα ο Πανελλήνιος αγώνας όπλων χειρός( πιστόλι )για το 2024,υπό την αιγίδα φυσικά της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

    18 απαιτητικά στάδια, μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες, απετέλεσαν πραγματική δοκιμασία για τους 250 και πλέον αθλητές από όλη την επικράτεια, αλλά και από χώρες του εξωτερικού.
    Στο αγωνιστικό κομμάτι στην κατηγορία production optics ,στο ομαδικό,οι αθλητές Κανδύλης Δημήτριος και Αίας, καθώς και ο Αργύρης Κωνσταντίνος, εκπροσωπώντας το σύλλογό τους Budo, κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
    Να θυμίσουμε εδώ πως ο Αίας είχε ανακηρυχθεί χρυσός πανελληνιονίκης στον αντίστοιχο πανελλήνιο Junior,την άνοιξη που μας πέρασε.
    Τα καλύτερα έρχονται....
    (Δελτίο Τύπου)
  • Πρακτική Σκοποβολή: 1ος στην Κεφαλονιά ο Κανδύλης!
    Πρακτική Σκοποβολή: 1ος στην Κεφαλονιά ο Κανδύλης!

    Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου, έλαβε χώρα στην Κεφαλονιά το " 3ο seven Island cup", ένας αγώνας που διοργάνωσε ο εκεί σύλλογος και τείνει πλέον να γίνει θεσμός.

    Πρόκειται για αγώνα Level III, 12 σταδίων ,στο πιστόλι,που όπως ήταν αναμενόμενο προσέλκυσε πολλούς και αξιόλογους σκοπευτές από τα περισσότερα μέρη της χώρας.
    Ο Δημήτρης Κανδύλης τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία production,που ήταν μάλιστα και η κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές !
    Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΑΣΚΟΖ , Άγγελο Καλυκά, καθώς στο λειτουργικότατο σκοπευτήριο του συλλόγου στο Κολυρι, περνάει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του.
    Προφανώς και τα καλύτερα έρχονται...
    kandulis pr kefalonia 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • European extreme open: Μια ανάσα από το χάλκινο ο Κανδύλης!
    European extreme open: Μια ανάσα από το χάλκινο ο Κανδύλης!

    Στον αγώνα, μέρος της σειράς αγώνων "European extreme open",που έγινε στο Μαυροβούνιο,ο Δημήτρης Κανδύλης έχασε κυριολεκτικά το χάλκινο μετάλλιο μέσα από τα χέρια του,αφού τερμάτισε 4ος με μόλις 3 πόντους διαφορά από τον 3ο!

    Πρόκειται για έναν τριήμερο αγώνα πανευρωπαϊκού επιπέδου και εμβελείας,που συγκέντρωσε,όπως ήταν φυσικό ,πρωταθλητές από όλη την Ευρώπη.
    18 απαιτητικά και υψηλής τεχνικής δυσκολίας στάδια ,με τους σκοπευτές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
    Να σημειωθεί εδώ πως ο Κανδύλης δεν αγωνίστηκε καν με το δικό του όπλο, λόγω ζητήματος που προέκυψε την τελευταία στιγμή με την αεροπορική εταιρεία.
    Γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον δήλωσε πως κοιτάζει πλέον τους επόμενους μεγάλους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό,και πως τα καλύτερα έρχονται!
    (Δελτίο Τύπου)
  • Πρακτική Σκοποβολή: Πανελληνιονίκης junior στο πιστόλι για το 2024 ο Αίας Κανδύλης!
    Πρακτική Σκοποβολή: Πανελληνιονίκης junior στο πιστόλι για το 2024 ο Αίας Κανδύλης!

    Λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό τελικά ισχύει, και έτσι ο γιος του γνωστού πρωταθλητή, ο Αίας Κανδύλης, ανακηρύχθηκε πανελληνιονίκης στον αντίστοιχο αγώνα όπλων χειρός για αθλητές ηλικίας έως 18 ετών (πιστόλι IPSC), που έλαβε χώρα στις 7 Απριλίου στα Ιωάννινα.

    Ο Αίας τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία production, στον αγώνα που έγινε υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, και σίγουρα απέδειξε πως το μέλλον στη σκοποβολή του ανήκει.
    Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του συλλόγου του κ. Ντίνο Σουμαλεύρη για την εν γένει στήριξη, επίσης τον κ. Άγγελο Καλυκά για την προσφορά του λειτουργικότατου σκοπευτηρίου του στο Κολύρι, και κλείνοντας την εταιρεία στην Αθήνα E23 Δ. Κοπελάκης που στηρίζει ανελλιπώς.
    (Δελτίο Τύπου)
  • Πρακτική Σκοποβολή: Δεύτερος στον πανελλήνιο λειοκάννου ο Κανδύλης!
    Πρακτική Σκοποβολή: Δεύτερος στον πανελλήνιο λειοκάννου ο Κανδύλης!

    Το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου διεξήχθη στο σκοπευτήριο του συλλόγου BUDO των Ιωαννίνων ο πανελλήνιος πρακτικής σκοποβολής λειοκάννου για το 2024 (shotgun IPSC).

    Μετά από έναν αγώνα " θρίλερ", ο Δημήτρης Κανδύλης, μέλος του τοπικού συλλόγου, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο,με εξωφρενικά μικρή μάλιστα διάφορα (μόλις 0,44%) από την πρώτη θέση!
    Αποτέλεσμα που καταδεικνύει την ομορφιά του αθλήματος, αλλά και τον έντονο συναγωνισμό σε αγώνες τέτοιου επιπέδου.
    Αυτός ήταν ο έκτος πανελλήνιος στο λειόκαννο IPSC ,για τον γνωστό πρωταθλητή,που μετρά πλέον δύο ασημένια αλλά και τέσσερα χρυσά στους αντίστοιχους αγώνες!
    Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΑΣΚΟΖ , Άγγελο Καλυκά , στο σκοπευτήριο όπου και διεξαγάγει τον κύριο όγκο των προπονήσεών του, καθώς και την εταιρεία κατασκευής φυσιγγίων "Αφαί Καρδαρά".
    Τα καλύτερα σαφώς και έρχονται!
    kandylis leiok 2 2
    (Δελτίο Τύπου)
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο