Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 11:55

Πρακτική Σκοποβολή: Ξανά στην εθνική ομάδα ο Κανδύλης!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ύστερα από την σχετική εγκύκλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που δημοσιεύτηκε στις 19 Μαϊου,ο Δημήτρης Κανδύλης είναι και επίσημα μέλος της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπλων χειρός I.P.S.C ,το Σεπτέμβριο 2023 στην Κόρινθο!

Δύο στα δύο για τον γνωστό πρωταθλητή που παράλληλα πετυχαίνει έτσι κάτι μοναδικό,να είναι δηλαδή ο μοναδικός Έλληνας που μπήκε την ίδια χρονιά στην εθνική ομάδα λειοκάνου τυφεκίου, αλλά και σε αυτήν στο πιστόλι!
Πέραν αυτών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό,μαζί με τους Μαυραγάνη, Αδαμάκη και Αναστόπουλο στον διεθνή υπέρ αγώνα "Canal challenge" που έγινε στην Κόρινθο από τις 17 έως τις 20 Μαϊου και απετέλεσε πρόβα τζενεράλε για το επερχόμενο πανευρωπαϊκό , ένας αγώνας που άγγιξε τις 500 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, αλλά και χώρες εκτός της γηραιάς Ηπείρου!
Προφανώς και τα καλύτερα έρχονται!
(Δελτίο Τύπου)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 11:23

Σχετικά Άρθρα

  • Πρακτική Σκοποβολή: 2 στα 2 στη Νάξο ο Κανδύλης!
    Πρακτική Σκοποβολή: 2 στα 2 στη Νάξο ο Κανδύλης!
    Δύο πρώτες θέσεις σε δύο αγώνες πανηγύρισε ο Δημήτρης Κανδύλης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
    Πιο συγκεκριμένα,στις 12 και 13 Οκτωβρίου, έλαβαν χώρα δύο αγώνες πρακτικής σκοποβολής , ένας στο τυφέκιο pcc και ένας στο πιστόλι,στο νεότευκτο σκοπευτήριο της Νάξου.
    Το event ,με την ονομασία "Naxos cup 2024, " τείνει να γίνει θεσμός, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται, σημειώνοντας μάλιστα επιτυχία, αφού συγκέντρωσε σκοπευτές από πολλά μέρη της χώρας.
    Ένα απολαυστικό και γεμάτο σκοποβολή διήμερο ,με τα" καλύτερα να έρχονται " για τον Κανδύλη,που σε κάθε αγώνα υπερβάλλει εαυτόν για να βρίσκεται στο βάθρο.
    kandulis naxos met 2.jpg
    (Δελτίο Τύπου)
  • Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο
    Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας με Ισραήλ και Βέλγιο για το Nations League.

    Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε εκτός των κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας απέναντι σε Ισραήλ (10/10) και Βέλγιο (14/10) για το Nations League.

    Ο 25χρονος αστέρας των μερένχες τραυματίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με την Αλαβές και έμεινε εκτός από το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι ο Εμπαπέ θα έμενε εκτός για τρεις εβδομάδες, τελικά εκείνος ήρθε από τον πάγκο στην ήττα της Ρεάλ από τη Λιλ την Τετάρτη (2/10).

    Από την άλλη μεριά, στην αποστολή της Γαλλίας συμπεριλήφθηκε ξανά ο Κρίστοφερ Ενκουνκού για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2023.

    Αναλυτικά η αποστολή: Αρεολά, Μενιάν, Σάμπα, Κλάους, Ντιν, Γουέσλι Φοφανά, Ερναντές, Κονατέ, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Καμαβινγκά, Γιουσούφ Φοφανά, Γκεντουζί, Κονέ, Τσουαμενί, Ζαϊρ-Εμερί, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Κόλο-Μουανί, Ενκουνκού, Ολίσε, Τουράμ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ IAN LANGSDON

  • Πρακτική σκοποβολή: Πρώτος στο Βόλο ο Κανδύλης!
    Πρακτική σκοποβολή: Πρώτος στο Βόλο ο Κανδύλης!

    Στον πρωταθληματικό αγώνα του περιφερειακού κυπέλλου Ελλάδος,για τη Β ζώνη,που έγινε στο Βόλο στις 28-29 Σεπτεμβρίου,έλαβε μέρος ο Δημήτρης Κανδύλης.

    Τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία production optics ,στο πιστόλι, βάζοντας έτσι γερές βάσεις για την πρωτιά στο σιρκουί αυτό αγώνων για το 2024.
    Πολλή δουλειά και λίγα λόγια,για τον γνωστό πρωταθλητή,με τα καλύτερα να έρχονται...
    (Δελτίο Τύπου)
  • Μπακασέτας: Είναι πιο δύσκολο να προκριθείς στο Μουντιάλ, ο Γιοβάνοβιτς μας ξέρει και θα μας βοηθήσει
    Μπακασέτας: Είναι πιο δύσκολο να προκριθείς στο Μουντιάλ, ο Γιοβάνοβιτς μας ξέρει και θα μας βοηθήσει

    Ο αρχηγός της γαλανόλευκης, Τάσος Μπακασέτας, εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου

    Η Εθνικής Ελλάδας αντιμετωπίζει το Σάββατο (7/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φινλανδία για την πρεμιέρα του Nations League.

    Ο αρχηγός της γαλανόλευκης, Τάσος Μπακασέτας, εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (6/9) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από το Euro, αλλά και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα

    Για το αν έχουν αφήσει πίσω τον αποκλεισμό: «Όντως, είναι πιο δύσκολο το Παγκόσμιο να προκριθείς. Το να συζητάμε για το παρελθόν δεν έχει κάποιο νόημα αυτή τη στιγμή. Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το κομμάτι. Δεν νομίζω ότι έχει στεναχωρηθεί κάποιος άλλος όσο εμείς. Να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Το πώς θα το διαχειριστούμε αφορά τους ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις, που έπρεπε να φανούμε δυνατοί. Οι απαντήσεις είναι καλύτερο να δίνονται μέσα στο γήπεδο».

    Για την πρόκριση στο Μουντιάλ: «Όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική στόχος είναι σε κάθε ματς η νίκη. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, όπως η Αγγλια, αλλά όλα είναι δύσκολα ματς. Να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και στο τέλος όλοι μαζί θα κάνουμε ένα ταμείο».

    Για τον Γιοβάνοβιτς «Εκτός ότι δεν έδωσε ποτέ άσχημη εικόνα, έχει βοηθήσει και με τον τρόπο του όλα αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο. Πάντα σεβόταν τον αντίπαλο, τους ανθρώπους που συνεργαζόταν ή μή. Είναι σημαντικό στο τέλος της ημέρας να κοιτάμε και τον άνθρωπο. Ο προπονητής γνώριζε πολλούς παίκτες και το τι μπορεί να δώσει ο καθένας ξεχωριστά. Έχουμε ένα καλό κλίμα. Και οι παίκτες τον σεβαστήκαμε στον ανώτατο βαθμό. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητάει, Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα».

    Πόσο σημαντικό είναι το ματς με τη Φινλανδία: «Τα πρώτα ματς είναι και τα πιο σημαντικά,. Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς με μία νίκη».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πικρή ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική πόλο με buzzer beater της Σερβίας!
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πικρή ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική πόλο με buzzer beater της Σερβίας!

    Η Εθνική πόλο έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια αλλά λύγισε απέναντι στη Σερβία που εξελίσσεται σε κακό δαίμονα για τη Γαλανόλευκη. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 12-11 απ' τους Σέρβους και ήπιε το πικρό ποτήρι ενός οδυνηρού αποκλεισμού με buzzer beater στο φινάλε.

    Ήταν οι Σέρβοι εκείνοι που νίκησαν την Ελλάδα και στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Εκεί όμως τουλάχιστον η ελληνική ομάδα έφτασε μέχρι τα μετάλλια κατακτώντας το ιστορικό ασημένιο. Στο Παρίσι, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο παίχτηκε στην κόψη του ξυραφιού, οι Σέρβοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις κρίσιμες στιγμές και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση αφήνοντας την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου με μια μεγάλη πίκρα και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

    Η πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, που μετρά 12 σερί παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες (δεν έχει λείψει ποτέ από το 1980) και 17 στο σύνολο, την τελευταία τριετία έχει κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (2021), ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα (2023) κι ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης (2022). Στο Παρίσι όμως η ελληνική ομάδα θα παίξει για τις θέσεις 5-8 χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο σερί μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Η εξέλιξη του αγώνα

    Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με τον Παπανικολάου προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό αλλά οι Κροάτες ισοφάρισαν (1-1) γρήγορα με εκτέλεση πέναλτι του Μάντιτς. Ο Βλαχόπουλος έγραψε το 2-1 με τρομερό σουτ, ο Ούμποβιτς ισοφάρισε (2-2), ο Φουντούλης διαμόρφωσε το 3-2 με πέναλτι αλλά ο Ράσοβιτς έφερε το ματς ξανά στα ίσια (3-3) στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

    Ο Μάντιτς έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στη Σερβία (3-4) αλλά ο Κάκαρης σκόραρε απ' τη θέση του φουνταριστού για το 4-4. Και πάλι ο Ράσοβιτς ήταν ασταμάτητος σκοράροντας το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι (4-5), ξανά όμως η Ελλάδα ισοφάρισε (5-5) με τον Παπαναστασίου. Ο Μάντιτς σκόραρε για τρίτη φορά στο ματς για το 5-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

    Αμέσως μετά την επανεκκίνηση του παιχνιδιού η Ελλάδα ισοφάρισε (6-6) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεννηδουνιά και είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα με νέα εκτέλεση πέναλτι του Βλαχόπουλου, ο οποίος όμως νικήθηκε απ' τον Σέρβο τερματοφύλακα. Το γκολ δεν άργησε για την Ελλάδα που σκόραρε με τον Σκουμπάκη, ο οποίος με έναν κεραυνό έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Γαλανόλευκη (7-6). Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η ισοφάριση (7-7) των Σέρβων με τον Μάντιτς που έφτασε τα τέσσερα γκολ! Ο εξαιρετικός Σκουμπάκης σκόραρε ακόμα ένα θαυμάσιο γκολ για το 8-7 αλλά ο Ράσοβιτς έφερε ξανά το ματς σε απόλυτη ισορροπία (8-8). Ο Σκουμπάκης όμως με το τρίτο του σερί γκολ στην τρίτη περίοδο έφερε την Ελλάδα στο +1 (9-8).

    Με την έναρξη του τέταρτου οκτάλεπτου οι Σέρβοι ισοφάρισαν (9-9) με τον Ράσοβιτς αλλά ο Γκίλας βρήκε δίχτυα για το 10-9. Ο Βίκο έφερε το ματς στα ίσια (10-10). Στα 2'33'' πριν από το τέλος ο Μάντιτς σκόραρε ένα τρομερό γκολ δίνοντας προβάδισμα στους Σέρβους σε ένα καθοριστικό σημείο (10-11).

    Ο Βλαχόπουλος με ένα τρομερό γκολ ισοφάρισε για την Ελλάδα (11-11) στα 5,9 δευτερόλεπτα, αλλά οι Σέρβοι βρήκαν ένα απίθανο γκολ με buzzer beater από τον Γιάκσιτς για το τελικό 11-12.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική πόλο νίκησε 9-8 την Ιταλία και περιμένει να μάθει αντίπαλο στην 8αδα
    Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική πόλο νίκησε 9-8 την Ιταλία και περιμένει να μάθει αντίπαλο στην 8αδα

    Τεράστια νίκη κόντρα στην Ιταλία για τα παιδιά του Βλάχου - Περιμένει το Κροατία - ΗΠΑ για να μάθει σε ποια από τις τρεις πρώτες θέσεις θα τερματίσει

    Μεγάλη νίκη με 9-8 επί της Ιταλίας πέτυχε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, στην «αυλαία» της Α΄ φάσης του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού.
    Με κορυφαίους τον Στέλιο Αργυρόπουλο (τέσσερα γκολ) και τον Μάνο Ζερδεβά (14 αποκρούσεις), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε μίνιμουμ την τρίτη θέση του Α΄ ομίλου, περιμένοντας πλέον ήττα της Κροατίας από τις ΗΠΑ (έστω και στα πέναλτι) για να πάρει την πρωτιά, που τη... στέλνει στα προημιτελικά αντιμέτωπη με την κάτοχο του τίτλου Σερβία.
    Σε περίπτωση νίκης των «χρβάτσκι» στον κανονικό αγώνα, οι «ασημένιοι» Ολυμπιονίκες θα τερματίσουν δεύτεροι και θα παίξουν με την Ουγγαρία, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο που φέρνει την ελληνική ομάδα τρίτη, αν η Κροατία νικήσει στα πέναλτι, οπότε αντίπαλός της στον προημιτελικό της Τετάρτης (7/8) θα είναι η Αυστραλία.
    Οπως συμβαίνει συνήθως στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, το παιχνίδι ήταν «κλειστό», με πολλά δυνατά μαρκαρίσμαστα και αποβολές. Η εθνική στο ξεκίνημα δεν είχε καλά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, αλλά βρήκε λύσεις από την περιφέρεια, ενώ οι Ιταλοί εκμεταλλεύθηκαν καλύτερα τις κερδισμένες ποινές, αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσουν στα ίσια. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε μία εύθραυστη ισορροπία, με την ελληνική ομάδα να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη 6-5, χάρη σε τρία γκολ του Στέλιου Αργυρόπουλου.
    Ο Μπρούνι με το τρίτο του προσωπικό τέρμα ισοφάρισε στις αρχές της τρίτης περιόδου και μετά οι επιθέσεις... σίγησαν. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδειχναν κουρασμένοι και χωρίς ιδέες, ο Νικόζια (που αντικατέστησε στον ημίχρονο τον Ντελ Λούνγκο) απέκρουσε πέναλτι του Αργυρόπουλου και αμέσως μετά οι «σετεμπέλο» κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ντι Φούλβιο έστειλε τη μπάλα άουτ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε «άσφαιρο» σε ολόκληρο το οκτάλεπτο, αλλά η τελευταία περίοδος ξεκίνησε από το... μηδέν (6-6).

    Χάρη σε πέναλτι που κέρδισε με τρομερή ενέργεια στα 2μ. ο Κάκαρης, ο Γενηδουνιάς «ξεκόλλησε» την εθνική μετά από περίπου δέκα λεπτά, αλλά ο Κοντέμι «απάντησε» άμεσα. Η «γαλανόλευκη» ξαναπήρε προβάδισμα με τον Αργυρόπουλο, ο Ιόκι Γκράτα ισοφάρισε, αλλά ο Φουντούλης αξιοποίησε τον παίκτη παραπάνω, 2΄53΄΄ πριν τη λήξη, για το 9-8. Από εκεί και πέρα η Ιταλία κέρδισε δύο αποβολές, αλλά μία φορά τα μπλοκ και μία φορά ο Ζερδεβάς προστάτευσαν το προβάδισμα. Στην τελευταία επίθεση βγήκε μπροστά και ο Νικόζια, αλλά ο Ζερδεβάς είπε «όχι» στον Ντι Φούλβιο, για να ακολουθήσει σουτ του Ιόκι Γκράτα στο δοκάρι.

    Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2

    Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Αργυρόπουλος (π.π.), 1-1 Κοντέμι (π.π.), 2-1 Παπαναστασίου (κόντρα), 2-2 Ετσενίκε (π.π.), 2-3 Μπρούνι (π.π.), 3-3 Φουντούλης (π.π.), 4-3 Αργυρόπουλος (περιφέρεια), 4-4 Μπρούνι (π.π.), 5-4 Καλογερόπουλος (περιφέρεια), 5-5 Κοντέμι (περιφέρεια), 6-5 Αργυρόπουλος (π.π.), 6-6 Μπρούνι (π.π.), 7-6 Γενηδουνιάς (πέναλτι), 7-7 Κοντέμι (περιφέρεια), 8-7 Αργυρόπουλος (π.π.), 8-8 Ιόκι Γκράτα (περιφέρεια), 9-8 Φουντούλης (π.π.).

    Η εθνική είχε 5/12 με παίκτη παραπάνω, 1/2 πέναλτι, 2 γκολ από την περιφέρεια και 1 στην κόντρα.
    Η Ιταλία είχε 5/12 με παίκτη παραπάνω, 0/1 πέναλτι και 3 γκολ από την περιφέρεια.

    Διαιτητές: Τσβαρτ (Ολλανδία), Ζανγκ (Κίνα)

    Οι συνθέσεις:
    ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος
    ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Τζιανάτσα, Φοντέλι, Κοντέμι 3, Ρεντζούτο, Ετσενίκε 1, Πρεσούτι, Μπρούνι 3, Ντι Σόμα, Ιόκι Γκράτα 1, Νικόζια.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Πρακτική Σκοποβολή: Στη Σλοβακία ο Κανδύλης!
    Πρακτική Σκοποβολή: Στη Σλοβακία ο Κανδύλης!
    Στον τριήμερο αγώνα atlas open 2024 ,που λαμβάνει χώρα στο Piestany της Σλοβακίας, παίρνει μέρος ο Δημήτρης Κανδύλης.
    Ένας αγώνας θεσμός για την κεντρική Ευρώπη,που συγκεντρώνει τους καλύτερους σκοπευτές της γηραιάς Ηπείρου, αγγίζοντας τις 300 συμμετοχές !
    Ο Κανδύλης αγωνίζεται στην κατηγορία PCC και μάλιστα είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που βγαίνει στο εξωτερικό με τέτοιο όπλο, καθώς πρόκειται για νέα κατηγορία στην Ελλάδα ( ενός έτους περίπου) , ένεκα της μέχρι πρότινος απαγορευτικής νομοθεσίας σχετικά στη χώρα μας.
    Παλεύει με τα θηρία της Ευρώπης λοιπόν ο Κανδύλης, έχοντας μόνο έξι μήνες στα χέρια του το PCC και μάλιστα στον πρώτο του μεγάλο αγώνα!
    Στόχος του είναι η πρόκριση στην εθνική ομάδα,και σε αυτό το όπλο,και η συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έπεται.
  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Αντετοκούνμπο μετά την απόφαση να είναι σημαιοφόρος
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Αντετοκούνμπο μετά την απόφαση να είναι σημαιοφόρος

    Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το ποιοι θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολή στην Τελετή Έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024το βράδυ της 26ης Ιουλίου.

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι τελικά οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως αποφασίστηκε από την ΕΟΕ.

    Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, ανεβάζοντας μερικές από τις καλύτερες στιγμές από το Προολυμπιακό τουρνουά 2024 στο ΣΕΦ. Ο σούπερ στρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν λιτός και περιεκτικός στη λεζάντα που επέλεξε, γράφοντας απλά «Ελλάς».

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο