Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 13:28

Στο βάθρο ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου στον Γέρακα Αττικής

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δύο ακόμα αθλητές της ποδηλασίας πήραν το «βάπτισμα του πυρός» την περασμένη Κυριακή στον Γέρακα Αττικής, στο σιρκουί που διεξήχθη με εκκίνηση μπροστά από το Δημαρχείο και με μήκος 860 μ. κάθε στροφή. Στον αγώνα έκαναν το ντεμπούτο για τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ο νεαρός Νικόλαος Βίλα στους Παίδες και ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος στην κατηγορία Μάστερ Α. Ο Νίκος έδωσε μια δυνατή μάχη για 23 γύρους κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του στην αγωνιστική ποδηλασία. Ο νεαρός Βίλα είχε μια υπέροχη εμπειρία και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για μόλις 4 μήνες που ασχολείται!

Την έκπληξη έκανε ο Παναγιώτης ο οποίος επιζητούσε κι ίδιος μια εμπειρία στην πρώτη εμφάνιση του στην βραχύχρονη ενασχόληση του κατακτώντας την 4η θέση στην κατηγορία του αλλά και σπουδαία θέση στην γενική κατάταξη που άγγιξε την δεκάδα! Κυρίως δε ένα έναν αγώνα με έντονη μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Ωστόσο όπως μας δήλωσε ο Σάκης Μαντάς ο οποίος είχε και την τεχνική επιμέλεια των αθλητών, στόχος ήταν η εμπειρία και κυρίως χωρίς πτώσεις και τραυματισμούς γιατί τα σιρκουί είναι επικίνδυνοι αγώνες για ατυχήματα κι αυτό που προείχε ήταν η ασφάλεια στον αγώνα που είχε τελικά είχε αρκετές πτώσεις!

Έτσι η ομάδα επέστρεψε με περισσότερη των προσδοκιών της ικανοποίηση! Επόμενη συνάντηση και συμμετοχή της ομάδας στο L Etape tour de France by Greece στην Αρχαία Ολυμπία που είναι συνδιοργανώτρια με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο.

podilat varthr Ger 2

podilat varthr Ger 3

podilat varthr Ger 4

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 11:34

Σχετικά Άρθρα

  • Σε 3 αγώνες ο Φιλαθλητικός την περασμένη Κυριακή
    Σε 3 αγώνες ο Φιλαθλητικός την περασμένη Κυριακή
    Φιλαθλητικός παντού και αυτό το Σαββατοκύριακο για το τμήμα ποδηλασίας του Πυργιώτικου σωματείου. Πολλές οι αθλητικές αγωνιστικές ποδηλατικές εκδηλώσεις και ο Φιλαθλητικός προσπαθεί να είναι παρών.
    Πιο αναλυτικά, την Κυριακή που μας πέρασε 2 ποδηλατες του συλλόγου μετείχαν στην 1η Ανάβαση Αιγιαλείας ένα αγώνα ποδηλασίας που ανήκει στην κατηγορία των αναβάσεων και για πρώτη χρονιά διεξήχθη. Σε αυτόν τον αγώνα ο Φιλαθλητικός δυστυχώς κατέβηκε με 2 ποδηλάτες, τους Γιώργο Βλάχο και Παναγιώτη Τσόκο με καλά αποτελέσματα σχετικά με το επίπεδο προετοιμασίας τους. Ο Παναγιώτης Τσόκος κατετάγη τελικά 9ος και ο Γιώργος Βλάχος 10ος στην κατηγορία των Μαστερς Γ σε ένα ανηφορικό και δύσκολο τερραίν.
    Σε παρόμοιο αγώνα αλλά πολύ ιστορικό, την περίφημη "61η Ανάβαση Πάρνηθας μετείχε έταιρος ποδηλάτης του Φιλαθλητικού, ο Ηλίας Τσαούσης. Σε αυτόν τον αγώνα που μετείχε και η αφρόκρεμα της ποδηλασίας, ο ποδηλάτης του Φιλαθλητικού κατάφερε στην κατηγορία των Μαστερς Α να καταλάβει την 8η θέση και να πάρει πολύτιμα αγωνιστικά χιλιόμετρα.
    Τέλος ο Κυριάκος Μικελόπουλος επίσης ποδηλάτης του συλλόγου μετείχε στον κλασσικό αγώνα τριάθλου IRONMAN που διεξήχθη στην Βουλιαγμένη και περιλαμβάνει 1900μ κολύμπι, 90χλμ ποδήλατο και 21χλμ τρέξιμο. Σε αυτόν τον αγώνα ο Πυργιώτης IRONMAN έκανε συνολικό χρόνο 5:35:03 και κατετάγη 36ος στους 71 της κατηγορίας του 25-29 ετών και έκανε εξαιρετική εμφάνιση.
    filathl agones kyr 2
    filathl agones kyr 3
    (Δελτίο Τύπου)
  • Με νέα γενιά ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου!
    Με νέα γενιά ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου!

    Ασημένιος και χάλκινος με Κοκοσιούλη, Ν. Βίλα και Μπέρτσο!

    Την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου είχε στο σύνολο μια εξαιρετική και πολυπληθή εμφάνιση με 8 αθλητές στην 1η Ανάβαση Αιγιαλείας 26 χλμ ανεβαίνοντας στο βάθρο με τον Νικόλα Κοκοσιούλη στους Παίδες που κατέκτησε την 2η θέση με διαφορά 11’’ από τον πρώτο ενώ πίσω τερμάτισε στην 3η θέση ο Νίκος Βίλα! Ωστόσο μια ακόμα θέση στην εξάδα των παίδων ήρθε να συμπληρώσει ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος (5ος) ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη χρονιά στην κατηγορία. Στην κατηγορία Μάστερ Α 4ος ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος που επανεντάχθηκε μετά από μια μακρά απουσία λόγω εργασίας ενώ άτυχος ήταν ο Sirko Oleksii στο ντεμπούτο στην πυργιώτικη ομάδα! Ο Sirko έπαθε δύο απανωτά λάστιχα και στάθηκε αδύνατο να τερματίσει. Στην κατηγορία Μάστερ Β ένας ακόμα αθλητής ο Διονύσης Μπέρτσος στέφτηκε με χάλκινο μετάλλιο και έδειξε αρκετά δυνατός ενώ στην 9η θέση κατετάγη ο Παναγιώτης Χρυσανθακόπουλος Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Γ ο Γιάννης Καράμπαλης έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα κατακτώντας την 7η θέση αφήνοντας αρκετούς αθλητές πίσω του στην κατάταξη.

    Την ομάδα ενίσχυσε η παρουσία του Προέδρου Γιάννη Ντούση που σταθερά κρατάει το τιμόνι της ομάδας αρκετά χρόνια, κοντά του ο Σάκης Μαντάς και γονείς των παιδιών! Με την ευκαιρία ανακοινώνεται και η δημιουργία Ακαδημίας στην Αθήνα όπου θα υπάρχει προπονητής για τους μικρούς και παροτρύνει όσους θέλουν να γραφτούν από την Αθήνα στην ομάδα για την νέα σεζόν επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο τηλ. 6979791590 και τον Σάκη Μαντά τηλ. 6977249306. Ενώ για την Ακαδημία στην Ολυμπία και Πύργο με τον Άγγελο Παπαλάμπρο 6973565614

    podilat nea genia 2

    podilat nea genia 3

    podilat nea genia 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Θανατηφόρο τροχαίο σε σύγκρουση αυτοκινήτων στον Γέρακα - Νεκρός 74χρονος
    Θανατηφόρο τροχαίο σε σύγκρουση αυτοκινήτων στον Γέρακα - Νεκρός 74χρονος

    Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 74χρονο οδηγό αυτοκινήτου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/10), στην Λεωφόρο Γέρακα, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από άγνωστες συνθήκες.

    Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι ο νεαρός οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με φορτηγό στην Αττική Οδό στο ύψος της Πλακεντίας το βράδυ του Σαββάτου, υπέκυψε στα τραύματα του.

    Αναλυτικότερα το τροχαίο δυστύχημα στον Γέρακα σημειώθηκε στις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

    Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε θανάσιμα.

    Μερικές ώρες νωρίτερα ένας 23χρονος οδηγός μηχανής κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος μετά από σύγκρουση με φορτηγό.

    Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού, στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ο Νίκος Παπαγγελής επιστρέφει με το Wheels Of Will για 3η συνεχόμενη χρονιά: 230 χιλιόμετρα για την "Φλόγα"
    Ο Νίκος Παπαγγελής επιστρέφει με το Wheels Of Will για 3η συνεχόμενη χρονιά: 230 χιλιόμετρα για την

    Μετά από την περσινή επιτυχημένη διαδρομή από την Αθήνα στην Πάτρα, ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής ετοιμάζεται για μια νέα, συναρπαστική πρόκληση.

    Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, ο Νίκος θα κάνει ένα ακόμα ταξίδι προσφοράς, διανύοντας με το ποδήλατό του 230 χιλιόμετρα σε μια μόνο ημέρα.

    Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Βασ. Γεωργίου στην Πάτρα, γενέτειρα του Νίκου, και ο τερματισμός θα λάβει χώρα στην Λίμνη των Ιωαννίνων, στην Πλατεία Μαβίλη.

    Στόχος του Wheels Of Will 2024 είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια " Φλόγα", στον αγώνα κατά του καρκίνου στα παιδιά.

    Φέτος, ο Νίκος δεν θα είναι μόνος του!

    50 ποδηλάτες θα τον ακολουθήσουν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

    papag floga patra 2

    Στήριξη στον Νίκο και τη "Φλόγα": Μπορείτε να βοηθήσετε!

    Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τον Νίκο και την προσπάθεια του, μπορούν να κάνουν δωρεά απευθείας στον Σύλλογο Φλόγα και να πάρουν αναμνηστικά δώρα, από την μπουτίκ που θα στηθεί στην έναρξη της δράσης και στον τερματισμό.

    Δωρεά στο Σύλλογο Φλόγα με αιτιολογία «Wheels Of Will»: https://www.floga.org.gr/thelw-na-boh8hsw/kanw-dwrea/

    Το Wheels Of Will δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη των μεγάλων χορηγών VISA, ΟΠΑΠ, ΑΥΡΑ, καθώς και την βοήθεια της Περιφέρειας Ιωαννίνων. Ας σταθούμε στο πλευρό του Νίκου Παπαγγελή και ας κάνουμε το Wheels Of Will 2024 μια αξέχαστη εμπειρία αλληλεγγύης και ελπίδας. Κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει ο Νίκος, κάθε ευρώ που θα συγκεντρωθεί, φέρνει πιο κοντά τη νίκη ενάντια στον καρκίνο στα παιδιά.

    Ας ενώσουμε τις φωνές μας, ας μοιραστούμε την αισιοδοξία μας, ας στηρίξουμε την "Φλόγα".

    Γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να νικήσουμε ακόμα και τον καρκίνο. Σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 9:15 π.μ. στην Πλατεία Βασ. Γεωργίου, ώστε να δώσουμε δύναμη στο Νίκο για το ταξίδι του και στις 18:30 μ.μ. στην Λίμνη Ιωαννίνων στην πλατεία Μαβίλη, για να τον υποδεχθούμε στον τερματισμό.

    Στο πλευρό του Νικόλα βρίσκεται ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Αθλητικό Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» που στηρίζουν τη διοργάνωση.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Στην 35η Σπαρτακιάδα ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με Αντώνη Θεολόγο Μάριλο, Πεντζούρη, Γιάννη Τσίμπρη
    Στην 35η Σπαρτακιάδα ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με Αντώνη Θεολόγο Μάριλο, Πεντζούρη, Γιάννη Τσίμπρη

    Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών συνδιοργάνωσε με την συνεργασία του Σπαρτιατικού Συλλόγου, Δήμου Σπάρτης, Δήμου Αθηναίων την άδεια την Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού την «35η ποδηλατική Σπαρτακιάδα» Η οποία ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το περασμένο Σάββατο και τερμάτισε στην κεντρική πλατεία Σπάρτης ύστερα συνολικά 250 χλμ.

    Στην εκδήλωση μη αγωνιστικού χαρακτήρα που γίνεται 35 χρόνια στα βήματα του Φειδιππίδη, φέτος συμμετείχαν από την Πυργιώτικη ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου ο Αντώνης Θεολόγος, ο Μάριλος Πεντζούρης και ο Γιάννης Τσίμπρης μεταφέροντας με την παρουσία τους την αγάπη και το στίγμα της ομάδας για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Οι τρείς αθλητές τερμάτισαν εντός ορίου χρόνου με άνεση και φωτογραφήθηκαν μαζί στο άγαλμα του Λεωνίδα ως είθισται γράφοντας μια ακόμα όμορφη σελίδα επιτυχιών στην ιστορία της ομάδας! Τέλος η ομάδα που φέτος φιλοξένησε στους κόλπους της 20 άξιους αθλητές όλων των κατηγοριών με τον καθένα να προσθέτει την αγωνιστική του δράση όσο μπορούσε, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της μέχρι το τέλος Οκτώβρη που ουσιαστικά λήγει και ο κορμός των αγώνων, ξεκινώντας την ξεκούραση και την προετοιμασία για την νέα χρονιά που αγωνιστικά ξεκινάει τον Φεβρουάριο – Μάρτιο!

    spartakiada podil 2

    spartakiada podil 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Νίκος Παπαγγελής επιστρέφει με το Wheels Of Will για 3η συνεχόμενη χρονιά: 230 χιλιόμετρα για την "Φλόγα"
    Ο Νίκος Παπαγγελής επιστρέφει με το Wheels Of Will για 3η συνεχόμενη χρονιά: 230 χιλιόμετρα για την

    Μετά από την περσινή επιτυχημένη διαδρομή από την Αθήνα στην Πάτρα, ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής ετοιμάζεται για μια νέα, συναρπαστική πρόκληση.

    Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, ο Νίκος θα κάνει ένα ακόμα ταξίδι προσφοράς, διανύοντας με το ποδήλατό του 230 χιλιόμετρα σε μια μόνο ημέρα.

    Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Βασ. Γεωργίου στην Πάτρα, γενέτειρα του Νίκου, και ο τερματισμός θα λάβει χώρα στην Λίμνη των Ιωαννίνων, στην Πλατεία Μαβίλη.

    Στόχος του Wheels Of Will 2024 είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια " Φλόγα", στον αγώνα κατά του καρκίνου στα παιδιά.

    Φέτος, ο Νίκος δεν θα είναι μόνος του!

    50 ποδηλάτες θα τον ακολουθήσουν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

    Στήριξη στον Νίκο και τη "Φλόγα": Μπορείτε να βοηθήσετε!

    Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τον Νίκο και την προσπάθεια του, μπορούν να κάνουν δωρεά απευθείας στον Σύλλογο Φλόγα και να πάρουν αναμνηστικά δώρα, από την μπουτίκ που θα στηθεί στην έναρξη της δράσης και στον τερματισμό.

    Δωρεά στο Σύλλογο Φλόγα με αιτιολογία «Wheels Of Will»: https://www.floga.org.gr/thelw-na-boh8hsw/kanw-dwrea/

    Το Wheels Of Will δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη των μεγάλων χορηγών VISA, ΟΠΑΠ, ΑΥΡΑ, καθώς και την βοήθεια της Περιφέρειας Ιωαννίνων. Ας σταθούμε στο πλευρό του Νίκου Παπαγγελή και ας κάνουμε το Wheels Of Will 2024 μια αξέχαστη εμπειρία αλληλεγγύης και ελπίδας. Κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει ο Νίκος, κάθε ευρώ που θα συγκεντρωθεί, φέρνει πιο κοντά τη νίκη ενάντια στον καρκίνο στα παιδιά.

    Ας ενώσουμε τις φωνές μας, ας μοιραστούμε την αισιοδοξία μας, ας στηρίξουμε την "Φλόγα".

    Γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να νικήσουμε ακόμα και τον καρκίνο. Σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 9:15 π.μ. στην Πλατεία Βασ. Γεωργίου, ώστε να δώσουμε δύναμη στο Νίκο για το ταξίδι του και στις 18:30 μ.μ. στην Λίμνη Ιωαννίνων στην πλατεία Μαβίλη, για να τον υποδεχθούμε στον τερματισμό.

    Στο πλευρό του Νικόλα βρίσκεται ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Αθλητικό Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» που στηρίζουν τη διοργάνωση.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου
    Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου

    Την Κυριακή που μας πέρασε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με τους Μάριλο Πεντζούρη και Γιάννη Τσίμπρη πήρε μέρος στον 9ο Γύρο Χαλκίδας.

    Οι δύο αθλητές έλαβαν μέρος στα πλαίσια της πρόκρισής τους για την συμμετοχή στην 36η Σπαρτακιάδα (Αθήνα – Σπάρτη) που θα διεξαχθή στα τέλη Οκτωβρίου. Οι δύο αθλητές είχαν καλή εμφάνιση και με την παρουσία τους τίμησαν την ομάδα στην όμορφη Εύβοια και δήλωσαν την παρουσία της.

    Τέλος την ερχόμενη Κυριακή η πυργιώτικη ομάδα σχεδιάζει να εμφανιστεί στην Λάρισα σε διήμερο αγώνα που διοργανώνει τοπικός σύλλογος, κάτι που δείχνει κινητικότητα και κρατά το άθλημα της ποδηλασίας ζωντανό.

    podilatodr 9o xalkida 2

    podilatodr 9o xalkida 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Φιλαθλητικός - Ποδηλασία: Τρία χάλκινα μετάλλια στην Τρίπολη 
    Φιλαθλητικός - Ποδηλασία: Τρία χάλκινα μετάλλια στην Τρίπολη 

    Έγραψε ιστορία ο Φιλαθλητικός με το τμήμα ποδηλασίας του στο τελευταίο τοπικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου.

    Η ομάδα της πόλης μας μετείχε στον διήμερο αγώνα που αφορούσε τον Δρόμο Αντοχής και την ατομική χρονομέτρηση με δύο αθλητές και κατάφεραν και οι δύο να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο διεξαγόταν στην Λίμνη Τάκα κοντά στην Τρίπολη, το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και στην κατηγορία των Μάστερς Γ ο πυργιωτης χρονομετριστας Παναγιώτης Τσοκος ξεπερνώντας τον εαυτό του σε επίδοση κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να κερδίσει επάξια το χάλκινο μετάλλιο.

    Την επόμενη μέρα το πρωί, στον δρόμο Αντοχής που διεξαγόταν με την μορφή σιρκουί και μια διαδρομή 4,2 χλμ σε 15 στροφές, κοντά στα διόδια Μάναρη, και οι δύο αθλητές του Φιλαθλητικου ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Παναγιώτης Τσοκος αφού μπόρεσε και κρατήθηκε σε απόσταση από το κυρίως γκρουπ χωρίς να "φάει" γύρο και να αποβληθεί, κατετάγη τελικά τρίτος και ανέβηκε εκ νέου στο βάθρο αποκομίζοντας και δεύτερο χάλκινο μετάλλιο. Ο εταίρος ποδηλάτης του συλλόγου, Ηλίας Τσαούσης, νέος στο σωματείο, είχε δείξει απο την αρχή ότι θα βοηθήσει με την παρουσία του τον σύλλογο κάτι που κατάφερε αυτήν την φορά, παίρνοντας το πρώτο του μετάλλιο, επίσης χάλκινο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική μέρα για τον Φιλαθλητικο.

    filathiltikos pod tripoli 2

    filathiltikos pod tripoli 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο