Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 19:27

Στο βάθρο ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου σε Λαμία και Άμφισσα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου από την προπερασμένη Κυριακή στην Άμφισσα αλλά και την περασμένη Κυριακή στην Λαμία ανέβηκε στο βάθρο και δείχνει σταθερότητα στις εμφανίσεις του προοδευτικά! Στην Άμφισσα, στον διήμερο αγώνα ο νεαρός Τρύφωνας Παπαλάμπρος κατέκτησε την 8η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και την 6η στον αγώνα criterium της Κυριακής. Ο αγώνας έγινε προς τιμήν του αδικοχαμένου αθλητή του Παναθηναϊκού Σπύρου Ντόκου 16 ετών και πρωταθλητή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο ίδιος από απροσεξία του χτύπησε σε σταθμευμένο φορτηγό στον δρόμο την ώρα που έκανε προπόνηση και ενώ πίσω του τον συνόδευε ο πατέρας του!

Την περασμένη Κυριακή επίσης στην Λαμία στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας, η ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου ρίχτηκε στην μάχη με 5 αθλητές! Τους Γιάννη Τσίμπρη, Παναγιώτη Εξαδάκτυλο, Μάριλο Πεντζούρη, Παναγιώτη Χρυσανθακόπουλο, Διονύση Μπέρτσο! Συνολικά σε όλες τις κατηγορίες συμμετείχαν 130 αθλητές με υψηλό επίπεδο και ο Ποδηλατοδρόμος που αγωνίστηκε κάτω από την τεχνική υποστήριξη του Σάκη Μαντά σε όλη την διάρκεια του αγώνα ανέβηκε στο βάθρο με τον Διονύση Μπέρτσο στην 6η θέση μεταξύ 42 αθλητών στην κατηγορία του, ενώ στην 11η και 10η με τους Εξαδάκτυλο Παναγιώτη και τον Γιάννη Τσίμπρη αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Οι Μάριλος Πεντζούρης και Παναγιώτης Χρυσανθακόπουλος αρκέστηκαν σε μια αρκετά καλή εμφάνιση αφού ο ρόλος τους ήταν να υποστηρίξουν την ομάδα. Στην συνέχεια η ομάδα θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και σε επιλεγμένους αγώνες από το πανελλήνιο καλεντάρι!

podilatodr lamia mper 2

(Δελτίο τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 18:55

Σχετικά Άρθρα

  • Με νέα γενιά ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου!
    Με νέα γενιά ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου!

    Ασημένιος και χάλκινος με Κοκοσιούλη, Ν. Βίλα και Μπέρτσο!

    Την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου είχε στο σύνολο μια εξαιρετική και πολυπληθή εμφάνιση με 8 αθλητές στην 1η Ανάβαση Αιγιαλείας 26 χλμ ανεβαίνοντας στο βάθρο με τον Νικόλα Κοκοσιούλη στους Παίδες που κατέκτησε την 2η θέση με διαφορά 11’’ από τον πρώτο ενώ πίσω τερμάτισε στην 3η θέση ο Νίκος Βίλα! Ωστόσο μια ακόμα θέση στην εξάδα των παίδων ήρθε να συμπληρώσει ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος (5ος) ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη χρονιά στην κατηγορία. Στην κατηγορία Μάστερ Α 4ος ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος που επανεντάχθηκε μετά από μια μακρά απουσία λόγω εργασίας ενώ άτυχος ήταν ο Sirko Oleksii στο ντεμπούτο στην πυργιώτικη ομάδα! Ο Sirko έπαθε δύο απανωτά λάστιχα και στάθηκε αδύνατο να τερματίσει. Στην κατηγορία Μάστερ Β ένας ακόμα αθλητής ο Διονύσης Μπέρτσος στέφτηκε με χάλκινο μετάλλιο και έδειξε αρκετά δυνατός ενώ στην 9η θέση κατετάγη ο Παναγιώτης Χρυσανθακόπουλος Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Γ ο Γιάννης Καράμπαλης έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα κατακτώντας την 7η θέση αφήνοντας αρκετούς αθλητές πίσω του στην κατάταξη.

    Την ομάδα ενίσχυσε η παρουσία του Προέδρου Γιάννη Ντούση που σταθερά κρατάει το τιμόνι της ομάδας αρκετά χρόνια, κοντά του ο Σάκης Μαντάς και γονείς των παιδιών! Με την ευκαιρία ανακοινώνεται και η δημιουργία Ακαδημίας στην Αθήνα όπου θα υπάρχει προπονητής για τους μικρούς και παροτρύνει όσους θέλουν να γραφτούν από την Αθήνα στην ομάδα για την νέα σεζόν επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο τηλ. 6979791590 και τον Σάκη Μαντά τηλ. 6977249306. Ενώ για την Ακαδημία στην Ολυμπία και Πύργο με τον Άγγελο Παπαλάμπρο 6973565614

    podilat nea genia 2

    podilat nea genia 3

    podilat nea genia 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε
    Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε

    Την οδύνη του για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τον θάνατο του 47χρονου γιατρού, που οδηγούσε μηχανή και επέστρεψε σπίτι από την εφημερία του, εκφράζει ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

    Ο ηλικιωμένος έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του και δεν έχει κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι του με τον ίδιο να υπογραμμίζει στο MEGA: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος».

    Και συνέχισε ο οδηγός του αγροτικού: «Δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις».

    «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες»

    Στο MEGA μίλησε και η πεθερά του 47χρονου γιατρού η οποία δήλωσε συντετριμμένη για την απώλεια του γαμπρού της: «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Τροχαίο σοκ στη Λαμία: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών μετά από τρομακτική σύγκρουση
    Τροχαίο σοκ στη Λαμία: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών μετά από τρομακτική σύγκρουση

    Πατέρας 4 παιδιών ήταν ο άτυχος οδηγός μηχανής που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λαμία, σήμερα το μεσημέρι.

    Όπως μετέδωσε το LamiaReport, το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού, 45χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο, που βγήκε στη μέση του δρόμου.

    Ο άτυχος δικυκλιστής εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, επισήμανε το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο.

    Ο 45χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, είναι το τρίτο άτομο που βρίσκει θάνατο στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο τρόπο στον δρόμο Λαμίας Δομοκού, στον κόμβο της Λαμίας.

    Γιατρός και πατέρας 4 παιδιών ο άτυχος άνδρας

    Ο άτυχος άνδρας, πολύτεκνος πατέρας και χειρουργός στο επάγγελμα, μόλις είχε τελειώσει εφημερία και επέστρεφε σπίτι του.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το μοιραίο αγροτικό, με οδηγό έναν 82χρονο, βγήκε από παράδρομο - χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία ο άτυχος γιατρός.

    Δυστυχώς, αν και φορούσε κράνος, η σύγκρουση, αλλά και η πτώση, ήταν τόσο σφοδρή που έχασε τη ζωή του ο 45χρονος, ενώ τραυματίας είναι και ο ηλικίας 82 ετών, οδηγός του αγροτικού.

    Σε σοκ οι συνάδελφοί του στο νοσομείο της Λαμίας

    Οι συνάδελφοι του γιατρού δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που συνέβη, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ολοκληρώσει την εφημερία του.

    Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του νεκρού από το τροχαίο, γράφει το LamiaReport. Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να περιθάλψουν και τον ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού που ήταν τραυματίας.

    Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Μανωλάδα: Νέα πυρκαγιά στη Λάμια
    Μανωλάδα: Νέα πυρκαγιά στη Λάμια

    Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της Λάμιας στη Μανωλάδα και έθεσε σε κινητοποίηση τις δυνάμεις της Π.Υ. Λεχαινών.

    Στο σημείο επιχειρούν οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας Αντιπύραρχο Θοδωρή Λεβέντη.

    Fotia Lamia 2

  • Στην 35η Σπαρτακιάδα ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με Αντώνη Θεολόγο Μάριλο, Πεντζούρη, Γιάννη Τσίμπρη
    Στην 35η Σπαρτακιάδα ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με Αντώνη Θεολόγο Μάριλο, Πεντζούρη, Γιάννη Τσίμπρη

    Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών συνδιοργάνωσε με την συνεργασία του Σπαρτιατικού Συλλόγου, Δήμου Σπάρτης, Δήμου Αθηναίων την άδεια την Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού την «35η ποδηλατική Σπαρτακιάδα» Η οποία ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το περασμένο Σάββατο και τερμάτισε στην κεντρική πλατεία Σπάρτης ύστερα συνολικά 250 χλμ.

    Στην εκδήλωση μη αγωνιστικού χαρακτήρα που γίνεται 35 χρόνια στα βήματα του Φειδιππίδη, φέτος συμμετείχαν από την Πυργιώτικη ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου ο Αντώνης Θεολόγος, ο Μάριλος Πεντζούρης και ο Γιάννης Τσίμπρης μεταφέροντας με την παρουσία τους την αγάπη και το στίγμα της ομάδας για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Οι τρείς αθλητές τερμάτισαν εντός ορίου χρόνου με άνεση και φωτογραφήθηκαν μαζί στο άγαλμα του Λεωνίδα ως είθισται γράφοντας μια ακόμα όμορφη σελίδα επιτυχιών στην ιστορία της ομάδας! Τέλος η ομάδα που φέτος φιλοξένησε στους κόλπους της 20 άξιους αθλητές όλων των κατηγοριών με τον καθένα να προσθέτει την αγωνιστική του δράση όσο μπορούσε, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της μέχρι το τέλος Οκτώβρη που ουσιαστικά λήγει και ο κορμός των αγώνων, ξεκινώντας την ξεκούραση και την προετοιμασία για την νέα χρονιά που αγωνιστικά ξεκινάει τον Φεβρουάριο – Μάρτιο!

    spartakiada podil 2

    spartakiada podil 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία - ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο, νεκρός ο οδηγός
    Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία - ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο, νεκρός ο οδηγός

    Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που κατευθυνόταν προς τη Λαμία συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, κοντά στις στροφές της Αγίας Παρασκευής, στο σημείο όπου βρίσκεται το νεκροταφείο της περιοχής.

    Κατά πληροφορίες, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που κατευθυνόταν προς τη Λαμία συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.
    Ο 56χρονος οδηγός του Ι.Χ. απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραυματίστηκε, ακόμα, και μια επιβάτιδα του λεωφορείου.
    Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.
    Πηγή: LamiaNow - Protothema.gr
  • Λαμία: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 2χρονο - Τον έσωσε η γιαγιά του που δέχθηκε δάγκωμα
    Λαμία: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 2χρονο - Τον έσωσε η γιαγιά του που δέχθηκε δάγκωμα

    Το περιστατικό συνέβη κοντά σε νηπιαγωγείο - Καταγγελίες ότι εκεί βρίσκονται δύο αδέσποτα που επιτίθενται

    Περιστατικό με επίθεση αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στη Λαμία.
    Σύμφωνα με το lamiareport.gr όλα συνέβησαν όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε παιδί ηλικίας 2 ετών.
    Κατά την ίδια πηγή, το παιδί προστάτευσε η γιαγιά του, η οποία δέχθηκε τελικά δάγκωμα από τον σκύλο.
    Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε περί τις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Κισσάβου, στο ύψος του 20ου Νηπιαγωγείου.Το μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο παιδί κάτι που αντιλήφθηκε η γιαγιά του και μπήκε μπροστά με αποτέλεσμα να δεχτεί εκείνη το δάγκωμα και να τραυματιστεί ελαφρά. Η γυναίκα στη συνέχεια κατέφυγε σε ιδιωτικό ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία.

    Όπως δήλωσε η γυναίκα στο LamiaReport αλλά και άλλοι πολίτες που μένουν κοντά, στο σημείο έχουν βρει καταφύγιο δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, δίπλα ακριβώς στο νηπιαγωγείο θέτοντας καθημερνά σε κίνδυνο τα διερχόμενα νήπια. Μάλιστα η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι η πρώτη και τα σκλιά έχουν δαγκώσει κι άλλα άτομα.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου
    Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου

    Την Κυριακή που μας πέρασε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με τους Μάριλο Πεντζούρη και Γιάννη Τσίμπρη πήρε μέρος στον 9ο Γύρο Χαλκίδας.

    Οι δύο αθλητές έλαβαν μέρος στα πλαίσια της πρόκρισής τους για την συμμετοχή στην 36η Σπαρτακιάδα (Αθήνα – Σπάρτη) που θα διεξαχθή στα τέλη Οκτωβρίου. Οι δύο αθλητές είχαν καλή εμφάνιση και με την παρουσία τους τίμησαν την ομάδα στην όμορφη Εύβοια και δήλωσαν την παρουσία της.

    Τέλος την ερχόμενη Κυριακή η πυργιώτικη ομάδα σχεδιάζει να εμφανιστεί στην Λάρισα σε διήμερο αγώνα που διοργανώνει τοπικός σύλλογος, κάτι που δείχνει κινητικότητα και κρατά το άθλημα της ποδηλασίας ζωντανό.

    podilatodr 9o xalkida 2

    podilatodr 9o xalkida 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο