Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 13:37

Ασταμάτητη και φέτος με 10 μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing η PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πιστή στο καθήκον, αλλά και στις επιτυχίες η μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM η οποία επέστρεψε από το επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2024 της Π.Ο.Κ που διεξήχθη στις 28 με 30 Ιουνίου στο Ολυμπιακό κλειστό ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α, έφερε άλλα 10 μετάλλια. Με την μεγαλύτερη αγωνιστική ομάδα η Ηλειακή αποστολή των 17 αθλητών μετά από τρεις μέρες αγώνων κατέκτησαν 2 χρυσά μετάλλια σε δύο κατηγορίες εφήβων του ρινγκ με τον Μπότσα Γιάννη και τον Σπυρογιάννη Νίκο να στέφονται πρωταθλητές στα -75kg και -57kg Low Kick εφήβων αντίστοιχα. Ακολούθησαν 3 χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν ο Καραμουσαντάς Στέφανος στα -52kg Kick Light παίδων, ο Ματθαιόπουλος Άγγελος στα -63,5kg Low Kick νέων ανδρών, αλλά και η Κοτταρά Ζέτα στα -55kg Low Kick νεανίδων. Επίσης 5 χρυσά μετάλλια κατέκτησαν και στις κατηγορίες εμπειρίας των 5-10 ετών οι μικροί αθλητές Κρουστάλης Σπύρος, Μαράτου Μαρία, Αγγελόπουλος Θοδωρής, Χαρίτος Δημήτρης και Χαρίτος Χρήστος.

Οι αθλητικοί σύλλογοι Πύργου «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» και Αμαλιάδας «Ο ΑΡΡΑΧΙΩΝ» που στεγάζουν την μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια του τόπου μας με τους Ηλείους αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους προπονητές Kick Boxing Παναγιωτόπουλο Γιώργο και Παπαδόποουλο Διονύση κατέστησαν την μοναδική καθαρά Ηλειακή αποστολή, όπως άλλωστε το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια πηγαίνοντας μεγάλες αποστολές που έχουν αποφέρει εκατοντάδες μετάλλια συνολικά 12 χρόνια τώρα. Δεν είναι τυχαίο επίσης πως είναι οι μόνοι προπονητές από του νόμου που είναι παρόν στα επίσημα αγωνιστικά δρώμενα. Η συμβολή τους στην ανάδειξη και αναβάθμιση των μαχητικών αθλημάτων του νόμου μας είναι τεράστια. Οι προπονητές μετά το πέρας του πρωταθλήματος δήλωσαν: «Το να χτίζεις αθλητές επιπέδου στην επαρχία απαιτεί χρόνια συνεχούς σκληρής δουλειάς.
Στόχος μας είναι να φτιάξουμε αθλητές που να στέκονται επάξια στην Α κατηγορία η οποία και είναι μοριοδοτούμενη και δίνει θέσεις στην εθνική ομάδα. Για να φτάσεις εκεί δεν πέφτεις ξαφνικά από τον ουρανό. Περνάς κατακτώντας τα πρώτα βήματα της Β κατηγορίας που σε σμιλεύουν για να ανταπεξέλθεις στο ανώτερο επίπεδο. 12 χρόνια τώρα δημιουργούμε αθλητές, πρωταθλητές που εκπροσωπούν την Ηλεία στα επίσημα πρωταθλήματα και αλλά στις μεγαλύτερες διοργανώσεις όλων τον επιπέδων της χώρας με στόχο να βγάλουμε τον τόπο μας και στο εξωτερικό. Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την αφοσίωση και την προσπάθεια που κατέβαλαν.»
Η PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM ευχαριστεί θερμά τους Μεγάλους της Χορηγούς
AEGEAN TAXIOIL E.Π.Ε-IONIAN TRAVEL, ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΣ irrigation, Δικηγορικό γραφείο ΓΚΟΥΒΙΤΣΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ, τεχνική εταιρία EKTOR-ERGON ΡΟΥΜΕΛΙΏΤΗΣ, τεχνικό πολυκατάστημα ZITAmas, NISSAN ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΡΗΣ, MMA Ilida Fighting Academy και Fast Food TAZ, αλλά και τους χορηγούς ελαστικά ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ, WELCOME STORE ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ανακαινίσεις ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΟΛΗΣ, ελαστικά ΚΛΕΚΟΥΡΑΣ, snack & coffee BEAT, cafe-bar VANDAL, SILK OIL ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΦΟΙ ΚΛΟΥΚΙΝΑ, COFFEE ISLAND Αμαλιάδα, βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ, AUTO DS car & rentals, ΟΠΑΠ & PLAY ΛΙΝΑΡΔΟΣ, cafe snack SALT & SUGAR, κάβα DELI-HADOULAS, επιγραφές-τζάμια ΚΡΕΜΗΣ, CHICKYMANIA, sips n’ bites DALI, ΝΕΡΑΤΖΑΚΗΣ, ΑΣΤΡΟΝ electric Πύργος, OLYMPIA 3P firefighting ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ, υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο HILLER NANOΣ Δημ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, κτήμα-restaurant ROTONDA, ορθοδοντική ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΤΟ ΜΑΡΓΑΡΗΣ, κρεοπωλείο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Π, cafe restaurant ZEYΣ, coffee COMVOS, παραδοσιακή ταβέρνα Ο ΝΙΚΟΣ, μεταλλικά κτήρια ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΕΑΤΟΠΗΓΗ2-ΚΡΕΑΤΟΠΗΓΗ3, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ δικηγόρος, πρατήριο υγρών καυσίμων Δ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, HOUSE OF PRINCIPE, gents stories SOTIRIS, coffee & snacks PASSAGGIO, camping PARADISE, καφέδες-μπαχαρικά-κάβα ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ & ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΓΕΩΚΗΠΟΣ ΒΑΛΚΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, φούρνος ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ.
Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους των συλλόγων και φυσικά τους γονείς των αθλητών για την στήριξη που προσέφεραν.
papapana metal 2
(Δελτίο Τύπου)
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 11:21

Σχετικά Άρθρα

  • Σταθερή αξία της PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM με 17 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing 2024
    Σταθερή αξία της PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM με 17 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing 2024
    Επιστροφή μετά από άλλο ένα επίσημο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing Α & Β κατηγορίας της Π.Ο.Κ.(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing) που διεξήχθει στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» στο Λουτράκι στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2024 για την PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM όπου για πολλοστή φορά κατείχε την μεγαλύτερη αγωνιστική ομάδα Ηλείων αθλητών των αθλητικών συλλόγων «ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ» Ανδραβίδας, «Ο ΑΡΡΑΧΙΩΝ» Αμαλιαδας και «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» Πύργου.
    Η μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας έφερε στον τόπο της και πρόσθεσε στην συλλογή της ακόμη 17 μετάλλια που κατέκτησαν οι 21 αθλητές της που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Οι αθλητές που συμμετείχαν στις κατηγορίες απέσπασαν 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.
    papadop panagio panel kick 2
    Αναλυτικά: Με μία συμμετοχή στην Α Κατηγορία εφήβων στα -60kg Low Kick ο Σπυρογιάννης Νίκος κατέκτησε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο. Στην Β Κατηγορία οι αθλητές μας κατέκτησαν:
    Γούργουρας Διονύσης οριακά έχασε το χρυσό και κατέκτησε την 2η θέση και μετάλλιο στα -63,5kg ανδρών Low Kick.
    Μπότσας Γιάννης 2η θέση και μετάλλιο στα -75kg εφήβων Low Kick.
    Γεωργουλής Θανάσης 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα -63kg παίδων Low Kick.
    Κοτταρά Ζέτα 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα -56kg νεανίδων Low Kick.
    Καραχάλιος Παναγιώτης 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα -57kg παίδων Kick Light.
    Παλυβός Παναγιώτης 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα -42kg παμπαίδων Kick Light.
    Ενώ στις κατηγορίες 5-10 ετών που είναι το μέλλον του αθλήματος οι μικροί αθλητές συγκέντρωσαν 11 χρυσά μετάλλια με τους:
    Τάκος Ηρακλής, Τάκος Θησέας, Γιαννακόπουλος Γρηγόρης, Γεωργακόπουλος Μιχάλης, Πίττα Έλενα, Πίττας Μάρκος, Λυγδής Θύμιος, Χαρίτος Δημήτρης, Γιαπτσάς Στυλιανός και Ποντίκης Πέτρος.
    Οι προπονητές της Ηλειακής αποστολής Παναγιώτοπουλος Γιώργος και Παπαδόπουλος Διονύσης δήλωσαν: «Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας αποδίδει στο έπακρο και αυτό φαίνεται μετά από κάθε συμμετοχή μας σε επίσημες διοργανώσεις. Είμαστε ευτυχείς που σμιλευόμαστε και εξελίσσουμε το Ηλειακό Kick Boxing μέσα από το μέλλον του αθλήματος που είναι τα παιδιά.»
    Η PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM συγχαίρει όλους τους αθλητές της για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που συνέβαλαν σημαντικά στα έξοδα και την μεταφορά της αγωνιστικής της ομάδας:
    AEGEAN TAXIOIL E.Π.Ε. Άγιος Ιωάννης Πύργος
    IONIAN TRAVEL TOUR Άγιος Ιωάννης Πύργος ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΣ IRRIGATION Χανάκια Ηλείας
    SILK OIL ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Πύργος Ηλείας
    ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Πύργος Ηλείας
    WELCOME STORE ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Αμαλιάδα Ηλείας ΝΤΟΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Πύργος Ηλείας
    ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΡΤΟΓΕΥΣΕΙΣ Πύργος Ηλείας
    ΑΦΟΙ ΡΗΓΑ Ο.Ε. Πύργος Ηλείας
    TS CARS ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Πύργος Ηλείας
    Αλλά και τους γονείς και φίλους των αθλητών που είναι πάντα στο πλευρό της!
    (Δελτίο Τύπου)
  • Δύο μαύρες ζώνες ακόμη για την PANAGIOTOPOULOS TEAM στο HMD summer camp 2024 της Κέρκυρας
    Δύο μαύρες ζώνες ακόμη για την PANAGIOTOPOULOS TEAM στο HMD summer camp 2024 της Κέρκυρας

    Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η PANAGIOTOPOULOS TEAM συμμετείχε στο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό καμπ 2024 του Grand Master Αλεξάκη Γεράσιμου μαύρη ζώνη 8ο Dan που διεξήχθει στις κατασκηνώσεις «ΜΩΡΑΪΤΗ» στην Κέρκυρα στις 26 με 30 Ιουλίου 2024. Ο Ηλείος προπονητής Παναγιώτοπουλος Γιώργος μαζί με τους δύο αθλητές του Κρέμη Κωνσταντίνα και Μπούζη Μαρίνο εμπλούτισαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από μια συνεχή και απαιτητική εκπαίδευση που έλαβαν σε αυτό το τετραήμερο καμπ όπου προπονήθηκαν σε τεχνικές μάχης στο kick boxing, mma, grappling, hand to hand combat, knife combat, stick combat, self defence, body guard protection και tactical training.

    Όσο αφορά το μαχητικό τους άθλημα που είναι το Kick Boxing, τόσο οι αθλητές αλλά και ο προπονητής τους έδωσαν πολλές προπονητικές μάχες(sparring) συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση του μαχητικού τους επιπέδου. Μετά από όλη αυτή τη διαδικασία εκπαίδευσης, οι μόνοι αθλητές του νόμου μας που συμμετείχαν στον προπονητικό καμπ έδωσαν εξετάσεις υπό τον Grand Master Αλεξάκη Γεράσιμο και Master, αλλά και παγκόσμιο πρωταθλητή Αλεξάκη Άγγελο όπου και κατέστησαν με εξαιρετική επίδοση την πολυπόθητη μαύρη ζώνη 1ο Dan μετά από την πολυετή ενασχόληση τους στο Kick Boxing και έχοντας μεγάλη αγωνιστική και μη εμπειρία.

    Με αυτόν τον δύσκολο αλλά εποικοδομητικό τρόπο δύο ακόμη μαύρες ζώνες εντάχθηκαν και αύξησαν το δυναμικό της PANAGIOPOULOS TEAM που από το 2012 δημιουργεί αθλητές, πρωταθλητές, άξιες μαύρες ζώνες.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Kick Boxing: Εξεταστική εγχρώμων ζωνών λίγο πριν την λήξη της φετινής μαχητικής χρονιάς
    Kick Boxing: Εξεταστική εγχρώμων ζωνών λίγο πριν την λήξη της φετινής μαχητικής χρονιάς

    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εξεταστική εγχρώμων ζωνών Kick Boxing όλων των τμημάτων λίγο πριν την λήξη της φετινής μαχητικής χρόνια για την PANAGIOTOPOULOS TEAM όπου έλαβε χώρα στον χώρο του Α.Σ. Πύργου «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024.

    Στις εξετάσεις για το επόμενο επίπεδο συμμετείχαν 45 αθλητές εκ των οποίων 5 της PAPADOPOULOS TEAM όπου παρουσίασαν την άρτια τεχνική κατάρτιση, την άψογη φυσική κατάσταση, αλλά και το απαράμιλλο μαχητικό τους πνεύμα στον εξεταστή Master και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Αλεξάκη Άγγελο μαύρη ζώνη 7ο Dan.

    Η Ηλεία ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο στην ανάπτυξη και ανάδειξη του Kick Boxing που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια από την μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Kick Boxing: Μαχητική συνάντηση 70 αθλητών στην Αμαλιάδα
    Kick Boxing: Μαχητική συνάντηση 70 αθλητών στην Αμαλιάδα

    Μαχητική συνάντηση με προπονητικούς αγώνες διεξήχθη το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην Αμαλιάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης μαχητικής οικογένειας της Ηλείας, του Α.Σ. Αμαλιάδας «ΑΡΡΑΧΙΩΝ».

    Οι συμμετοχές ανήλθαν στους 70 μικρούς και μεγάλους αθλητές από τον διοργανωτή σύλλογο Α.Σ. Αμαλιάδας «ΑΡΡΑΧΙΩΝ»-Mma Ilida Fighting Academy, αλλά και τους Α.Σ. Πύργου «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ»-Olympic Fighting Academy, Α.Σ. Ανδραβίδας «ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ», Ultimate Fight Academy Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

    Στα προπονητικά sparring(φιλικοί αγώνες) οι αθλητές παίρνουν εμπειρία και δουλεύουν τεχνικές και τακτικές εν όψη επερχόμενων επισήμων αγώνων όπως του πανελληνίου πρωταθλήματος Kick Boxing 2024 που θα τελεστεί στις 28 με 30 Ιουνίου στην Αθήνα.

    Πείσεις πόλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και την πυγμαχία, το grappling και το ΜΜΑ με επίλεκτους αθλητές μας. Πλέον η εξέλιξη φαίνεται και στους αθλητές της Πελοπόννησο καθώς υπάρχει η δυνατότητα να διοργανώνονται φιλικοί αγώνες πλέον, κάτι στο οποίο υστερούσαμε εδώ στην επαρχία σε σχέση με τις σχολές στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου βοηθούν στην εξέλιξη των αθλητών.

    kick box sun amaliada 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Απονομή διπλώματος και στο Kick Boxing στον Παπαδόπουλο
    Απονομή διπλώματος και στο Kick Boxing στον Παπαδόπουλο

    Απονομή διπλωματών της σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας Kick Boxing πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου σε χώρο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού(Γ.Γ.Α.) όπου και έλαβε το δίπλωμά του και ο Ηλείος προπονητής Παπαδόπουλος Διονύσης. Αποτελεί την 3η σχολή προπονητών που έχει περάσει κατά σειρά μετά από του Τζούντο και του Παγκρατίου Αθλήματος.

    Μετά από 2 χρόνια προσπάθειας λόγο δυσκολιών και συνθηκών έλαβε τέλος και αυτό το εγχείρημα της σχολής προπονητών 2023 Κick Boxing Γ’ κατηγορίας. Ο προπονητής εις εκ των δύο της μεγαλύτερης μαχητικής οικογένειας της Ηλείας δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί αυτή την σχολή την κατάφερα μέσα από πολλές δυσκολίες, λύπες αλλά και χαρές. Η χαρά μου ήταν μαζί μου σήμερα.

    Ευχαριστώ την γυναίκα μου για την στήριξη σε όλα και την δύναμή της σε όλο αυτό δίνοντας και σε εμένα για να συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τον δάσκαλο μου Αλεξάκη Γεράσιμος για την στήριξη και την εμπιστοσύνη καθώς και τον συνεργάτη και φίλο Παναγιωτόπουλο Γιώργο για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νομό. Ένα άθλημα που είναι Ολυμπιακό πλέον, μακάρι α δούμε αθλητές μας σε Ολυμπιάδες τα επόμενα χρόνια.»

    papadopoulos kick diploma 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δυναμικό Ηλειακό παρόν και στα Γιάννενα από την PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM
    Δυναμικό Ηλειακό παρόν και στα Γιάννενα από την PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM

    Η αποστολή “Epirus Challenge III” ήρθε εις πέρας με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM. Η μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας επέστρεψε από τα Γιάννενα με 13 νίκες και 4 ήττες στις αποσκευές της από τους 16 αθλητές που μετείχαν. Όλοι οι αθλητές απέδωσαν στο έπακρο και έδωσαν δυνατούς αγώνες σε ένα πρωτάθλημα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με πάνω από 600 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα πετυχαίνοντας έτσι μια επάξια εκπροσώπηση του Ηλειακού Kick Boxing.

    Μεγάλες νίκες πέτυχαν οι Κρουστάλης Σπύρος, Λυγδής Θύμιου, Βιδάλη Μαρία, Παναγιωτακοπούλου Ελεάννα στο kick light παίδων-κορασίδων. Οι Κρεκουκιώτης Γιώργος, Καραμουσαντάς Στέφανος, Καραχάλιος Παναγιώτης, Γεωργόπουλος Τάσος και Γούργουρας Διονύσης στο παμπαίδων, εφήβων kick light και οι Κοτταρά Ζέτα, Σπυρογιάννη Νίκο στα low kick εφήβων. Ο Μπότσης Γιάννης πέτυχε μεγάλη νίκη με Κ.Ο.(νοκ άουτ) στον δεύτερο γύρο στα low kick εφήβων και ο Κιεριμάι Σαΐν έδωσε δυο αγώνες εκ των οποίων κερδισε τον ένα σε αγώνες low kick ανδρών.

    Η πρωταθλήτρια μας Κρουστάλη Ευδοκία έδωσε ένα τρομερό αγώνα όπου κρίθηκε οριακά και δόθηκε στην πολλή καλή αντίπαλό της. Οι Ξένος Λευτέρης και Γεωργούλης Θανάσης Θανάσης ηττήθηκαν δίνοντας δυνατούς αγώνες σε kick light και low kick αντίστοιχα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την μελλοντική πορεία τους.

    Η PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM ευχαριστεί θερμά τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης κ. Μάκη Στάθη για την υπέροχη φιλοξενία και φυσικά την IONIAN Travel & Tour-AEGEAN TAXIOIL E.Π.Ε. Ταξί Καύσιμα Άγ.Ιωάννης Πύργος όπου μετέφερε με απόλυτη ασφάλεια και άνεση την αγωνιστική μας ομάδα.

    panagio panago gian 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Στην Αυστρία ο Λεχαινίτης Ανδρέας Σοφιανός - Διεκδικεί τον παγκόσμιο τίτλο WKF στο Kick Boxing
    Στην Αυστρία ο Λεχαινίτης Ανδρέας Σοφιανός - Διεκδικεί τον παγκόσμιο τίτλο WKF στο Kick Boxing

    Στην Αυστρία αγωνίζεται το Σάββατο ο Ανδρέας Σοφιανός από το Λεχαινά προκειμένου να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο WKF στο Kick Boxing. Ο 27χρονος αθλητής του Αντώνη Γιαννακόπουλου του ΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ TEAM μίλησε στο ilialive.gr και στο olympiasports.gr για την πορεία του και την μεγάλη μάχη του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου. “Ασχολούμαι με το άθλημα 10 χρόνια. Αγωνίζομαι στην κατηγορία των 71 κιλών και έχω στο ενεργητικό μου 16 αγώνες. Έχω κερδίσει τους 14 με τους 2 από αυτούς με ΚΟ, όλοι αγώνες με αντιπάλους καλούς αθλητές. Έλληνες και ξένους με όρους Κ1 και οι έξι από αυτούς είναι για τίτλους, δηλαδή ζώνες. Οι τίτλοι μου είναι οι δύο της Mad Dog, ένας WKF Ilia Champion, ένας Zakynthos Warrior, ένας Open Championship και ένας WKF INTERNATIONAL ο οποίος είναι και επαγγελματικός, στο παγκόσμιο raking της WKF…..Στις 17 Φεβρουαρίου έχω την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου, παίζω στην Αυστρία με αυστριακό αθλητή όπου θα πάω να διεκδικήσω τον παγκόσμιο τίτλο (ζώνη) της WKF σε επαγγελματικό επίπεδο”.

    Ο Ανδρέας Σοφιανός σημείωσε ακόμα ότι το “το Kick Boxing μπήκε και άλλαξε την ζωή μου αλλά και με άλλαξε και σαν άνθρωπο στην κοινωνία. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνετε. Με την βοήθεια του Θεού και την ελληνική ψυχή πιστεύω να τα καταφέρω” τόνισε και συμπλήρωσε πως προπονείται έξι ημέρες την εβδομάδα δύο ώρες ημερησίως ενώ ακολουθεί και “σκληρό” ΄πρόγραμμα διατροφής ώστε να διατηρείται σε φόρμα και να παραμένει στα κιλά του…

    sofianos2

  • Papadopoulos - Panagiotopoulos Τeam: Έκοψε την πίτα της μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας
    Papadopoulos - Panagiotopoulos Τeam: Έκοψε την πίτα της μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας

    Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κέντρο εκδηλώσεων «Ossobuco» η μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας των αθλητικών συλλόγων «ΑΡΡΑΧΙΩΝ» Αμαλιάδας και «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΥ» Πύργου που στεγάζουν την PAPADOPOULOS και PANAGIOTOPOULOS TEAM. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχη κος Θοδωρής Θεόδωρος Χρ. Βασιλοπουλος καθώς και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Αμαλιάδας κος Γιώργος Κράλλης οι οποίοι βράβευσαν και αθλητές των συλλόγων για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2024.

    Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν ομιλίες των προπονητών προς τους γονείς και τα παιδιά και ακολούθως της παιδοψυχολόγου των συλλόγων Παναγιώτας Παπακωσταντοπούλου, η οποία τόνισε τα οφέλη στην ψυχολογία των μικρών αθλητών μέσω των πολεμικών τεχνών και της άθλησης και παρουσιάζοντας το μελλοντικό πλάνο των ακαδημιών. Επίσης ομιλία παραχώρησε και ο υπεύθυνος εκπαιδευτής των ναυαγοσωστών Σπύρος Παπαναστασόπουλος για τα οφέλη της γνώσης των πρώτων βοηθειών παρουσιάζοντας και εκείνος πλάνο με σεμινάρια εντός των εγκαταστάσεων των σχολών. Οι εκπρόσωποι και προπονητές των συλλόγων Διονύσης Παπαδόπουλος και Γιώργος Παναγιώτοπουλος έδωσαν θερμό ευχαριστήριο δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και στηρίζουν καθημερινά με την παρουσία τους, δίνοντας μας δύναμη να ατσαλώνουμε τους μικρούς μας αθλητές για το μέλλον.»

    papadop panag team kopi pitas 2

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο