Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 13:27

Απόλλων Πύργου: Ευγενική χειρονομία Τσαούση στα παιδιά της ομάδας

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Γενναία ήταν η προσφορά του νέου Προέδρου του Απόλλωνα Πύργου Βασίλη Τσαούση και προέδρου της εταιρείας Ηλειακής ελαιουργίας, προς τους αθλητές και αθλήτριες του σωματείου του.
Ο κ. Τσαούσης λάτρης του κλασικού αθλητισμού και των προσπαθειών των νέων, που στόχο έχουν τη βελτίωση των επιδόσεών τους, προέβη στην αγορά υλικών ώστε οι αθλητές του σωματείου να γυμνάζονται καλύτερα. Έτσι αγόρασε εμπόδια επαναφοράς, μπάλες λάστιχα, πήχεις πλαστικούς και αλουμινίου για τα άλματα, ακόντια, ζώνες άρσης βαρών, μπάλες medicine, αλτηράκια, χωροδείκτες σετ εκγύμνασης ποδιών, μπαλάκια ρίψεων και εκγύμνασης. Στυλοβάτες. κώνους στήριξης, σφαίρες, ψηφιακά χρονόμετρα, παπούτσια adidas προθέρμανσης και αγωνιστικά.

Ο Απόλλων Πύργου μετά το δειγματισμό που έγινε στο σωματείο από γνωστή εταιρεία ρουχισμού και δραστηριοποιείται στον κλασικό αθλητισμό θα προβεί και σε μία μεγάλη παραγγελία προπονητικού αλλά αγωνιστικού ρουχισμού ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες του Απόλλωνα Πύργου στις προπονήσεις τους να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι και ντυμένες αλλά και στους αγώνες να φορούν αναλόγως το αγώνισμα και το κατάλληλο ρουχισμό.
Στα έξοδα αυτά θα σταθεί και εκ νέου αρωγός ο Βασίλης Τσαούσης που ήδη έχει βοηθήσει τα μέγιστα όχι μόνο στην κάλυψη των εξόδων αλλά δείχνει υπάρχουν συμπολίτες επιχειρηματίες που προσφέρουν.

Ο κ. Τσαούσης δεν είναι μόνο χορηγός στην κορυφαία ομάδα στίβου της Ηλείας που τα τελευταία χρόνια πολύ υψηλά αξιολογημένης ομάδας της περιφέρειας και της Πελοποννήσου, είναι και Πρόεδρος του σωματείου που εξελέγη παμψηφεί από τα μέλη στις εκλογές που έγιναν στις αρχές του Φθινοπώρου.

«Λατρεύω το στίβο» λέει ο ίδιος «είναι για τους νέους και τις νέες αλλά και για μας τους μεγαλύτερους σημείο αναφοράς βελτίωσης των επιδόσεων του σώματος αλλά και του μυαλού μας… Παρακολουθώ από χρόνια τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών, όχι μόνο του Απόλλωνα. Η ευτυχής συγκυρία, η παρουσία φίλων στο σωματείο, η παρουσία των προπονητών μας, του Σάκη Καίσαρη και του Θανάση Παπαγρηγορίου, δύο εκλεκτών καθηγητών που αγαπούν με πάθος και κάνουν με επαγγελματισμό αλλά παραμένουν ερασιτέχνες όσον αφορά την προσφορά τους, με ώθησε να συμμετάσχω ενεργά και από τη θέση του Προέδρου που επιθυμούσαν και οι φίλοι και συνεργάτες πλέον».

Ο κ. Τσαούσης είπε ακόμη: «Μακάρι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Μπαίνουμε σ’ αυτή τη διαδικασία, για να φέρουμε πιο κοντά τους νέους στον αθλητισμό όχι για να ξεφύγουν από κάτι άλλο ή από συνήθειες τις εποχής που δεν αξίζουν ή κάνουν ζημιά. Όχι γι αυτό. Η δική μας παρουσία στο στίβο έχει να κάνει με την ενδυνάμωση όλων των στοιχείων του χαρακτήρα τους που ο στίβος δυναμώνει δημιουργώντας στόχο ή στόχους στη ζωή, καθενός ή καθεμιάς, χαρίζοντας και σε μας το προνόμιο της ταπεινής ικανοποίησης…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπηρέτης-Πρόεδρος του Απόλλωνα Πύργου την ημέρα της παραλαβής του υλικού δεν μπορούσε να παραβρεθεί και μεταφέρθηκε μια δήλωση -τοποθέτηση η οποία αξίζει αναφοράς «Στόχος όλων αυτών είναι η δική σας βελτίωση, εμείς όλοι πρέπει να είμαστε πίσω από εσάς, ίσως δεν πρέπει να φαινόμαστε… γιατί η λάμψη είστε εσείς…»

Στην παραλαβή παραβρέθηκαν τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η σύζυγος του προέδρου κ. Ευαγγελία Κοτσοπούλου παρόντων των προπονητών του σωματείου Σάκη Καίσαρη, Θανάση Παπαγρηγορίου και του νέου μέλους του προπονητικού team Γιάννη Νικολαΐδη, επίσης καθηγητή φυσικής αγωγής και οι αθλητές και αθλήτριες που έκαναν εκείνη την ώρα το πρόγραμμά τους.

apollonas dorea 2

apollonas dorea 3

apollonas dorea 4

apollonas dorea 5

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 15:32

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Δωρεά laptop στο νηπιαγωγείο Πελοπίου
    Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Δωρεά laptop στο νηπιαγωγείο Πελοπίου

    Στην παράδοση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Νηπιαγωγείο Πελοπίου προέβη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, με σκοπό να συμπληρώσει ανάγκες εκπαιδευτικών και μαθητών.

    Ύστερα από αίτημα του Δήμου στην ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε., η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και την ευχαριστούμε, πλέον ενισχύεται ο εξοπλισμός της σχολικής μονάδας του Νηπιαγωγείου Πελοπίου και επιλύει πρακτικά προβλήματα καθημερινών αναγκών.

    Η παραλαβή του υπολογιστή έγινε από την κα Ιφιγένεια Μιχαήλ, η οποία αναπλήρωσε την διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Παναγοπούλου.

    Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, θέλοντας να προσφέρει μια σύγχρονη εκπαίδευση στους μαθητές του, συμμετέχει σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά (eTwinning) Προγράμματα, έχοντας αποκτήσει Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας. Είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσουμε στα παιδιά της προσχολικής εκπαίδευσης τις απαιτούμενες δεξιότητες και ικανότητες του 21ου αιώνα και να τα προετοιμάσουμε να γίνουν οι ευρωπαίοι πολίτες της αυριανής κοινωνίας.

    pelopio laptop ol 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • 1ο ΓΕ.Λ. Πύργου: Ευχαριστήριο προς την Ι.Μ. Ηλείας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιο 
    1ο ΓΕ.Λ. Πύργου: Ευχαριστήριο προς την Ι.Μ. Ηλείας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιο 

    Το 1ο ΓΕ.Λ. ΠΥΡΓΟΥ εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας & Ωλένης για την εξαιρετική πράξη αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τους μαθητές μας. Η πρόσφατη δωρεά χρηματικού ποσού στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων αποτελεί μια συγκινητική αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσής τους στην επίτευξη των στόχων τους.

    Η γενναιόδωρη αυτή κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας & Ωλένης δεν ενισχύει απλώς τους μαθητές μας οικονομικά, αλλά τους εμψυχώνει, ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν με σθένος και αποφασιστικότητα την ακαδημαϊκή τους πορεία.

    Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιο, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής προσφοράς. Αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει την αξία της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τη νέα γενιά, η οποία αποτελεί το μέλλον της κοινωνίας μας.

    Με εκτίμηση,

    Η Δ/ντρια Κλάδη Ρεβέκκα Αικατερίνη

    και Ο Σύλλογος Διδασκόντων

    (Δελτίο Τύπου)

  • 6η ΥΠΕ: Παραλαβή ασθενοφόρου στο ΚΥ Βορείου Τομέα Πατρών από δωρεά κ. Ξάνθου
    6η ΥΠΕ: Παραλαβή ασθενοφόρου στο ΚΥ Βορείου Τομέα Πατρών από δωρεά κ. Ξάνθου

    Παραδόθηκε σήμερα ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, δωρεά του συμπολίτη μας κ. Γεωργίου Ξάνθου, στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών.

    Με το νέο ασθενοφόρο εξασφαλίζεται η έγκαιρη και ασφαλής διακομιδή όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη.

    Η αξιέπαινη και ανιδιοτελής προσφορά του δωρητή κ. Γεωργίου Ξάνθου, αποτελεί πράξη υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας ως προς τους συμπολίτες του αλλά και αμέριστης αλληλεγγύης προς το έργο των πληρωμάτων ασθενοφόρων.

    Η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ ευχαριστεί θερμά τον κ. Ξάνθο. Η γενναιόδωρη αυτή πράξη του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και υπενθυμίζει σε όλους μας τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

    patra asth ksanthos 2

    patra asth ksanthos 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • myPROPERTY: Aυτόματη ψηφιακή δήλωση Ε9 και για δωρεές και γονικές παροχές
    myPROPERTY: Aυτόματη ψηφιακή δήλωση Ε9 και για δωρεές και γονικές παροχές

    Την δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας και υποβολής του Ε9 σε περισσότερες περιπτώσεις δηλώσεων φόρου δωρεάς και γονικής παροχής ακινήτων, που υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής myPROPERTY, έχουν πλέον οι πολίτες.

    Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, η λειτουργικότητα αυτή αφορούσε μόνο τις περιπτώσεις δωρεάς/γονικής παροχής του 100% πλήρους κυριότητας επί ακινήτου, από έναν δωρητή/γονέα σε έναν δωρεοδόχο/τέκνο.

    Πλέον, επεκτείνεται και στις περιπτώσεις δωρεάς και γονικής παροχής:

    • πλήρους ή ψιλής κυριότητας ή επικαρπίας ακινήτου
    • σε ποσοστό 100% ή και μικρότερο
    • από ένα δωρητή/γονέα σε έναν ή περισσότερους δωρεοδόχους/τέκνα

    Η δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) δημιουργείται και υποβάλλεται αυτόματα για τα συμβολαιογραφικά έγγραφα που αναρτώνται στην ψηφιακή εφαρμογή myPROPERTY της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr), στη διαδρομή Εφαρμογές> Δημοφιλείς εφαρμογές > myPROPERTY και αφορούν δηλώσεις φόρου δωρεάς και γονικής παροχής ακινήτων που έχουν υποβληθεί από τις 2/1/2024.

    Ο πολίτης λαμβάνει σχετική ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί να αναζητήσει τη δήλωση Ε9 στην ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr), στη διαδρομή Εφαρμογές > Δημοφιλείς Εφαρμογές > Δήλωση Ε9/ΕΝΦΙΑ > Είσοδος στην Εφαρμογή > έτος 2025.

    Με τη διεύρυνση της ψηφιακής εφαρμογής διευκολύνονται οι φορολογούμενοι, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν οι ίδιοι τις συγκεκριμένες δηλώσεις, και διασφαλίζεται η έγκαιρη εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Από σήμερα, Τρίτη, οι ψηφιακές τροποποιητικές δηλώσεις φόρου γονικής παροχής και δωρεάς
    Από σήμερα, Τρίτη, οι ψηφιακές τροποποιητικές δηλώσεις φόρου γονικής παροχής και δωρεάς

    «Τέλος» βάζει στις ατελείωτες ουρές στην εφορία η ψηφιακή υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων φόρου δωρεάς και γονικής παροχής, μέσω της πλατφόρμας myPROPERTY της ΑΑΔΕ, από σήμερα, 16 Ιουλίου.

    Ειδικότερα, με αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή θα υποβάλλονται αποκλειστικά ψηφιακά οι τροποποιητικές εμπρόθεσμες δηλώσεις φόρου, δωρεάς/γονικής παροχής που αφορούν:

    • ακίνητα εντός αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων (ΑΠΑΑ),
    • κινητά και χρηματικά ποσά προς συζύγους / μέρη συμφώνου συμβίωσης, τέκνα και λοιπά πρόσωπα της Α' κατηγορίας του Κώδικα Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών και Κερδών από Τυχερά Παίγνια (ν. 2961/2001).
    • δωρεάς προς ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και λοιπά νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που φορολογούνται με συντελεστή 0,5% και οι οποίες αφορούν ακίνητα εντός ΑΠΑΑ και κινητά, πλην χρηματικών ποσών (άρθρο 25 παρ. 3 ν. 2961/2001).

    Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr), στη διαδρομή Εφαρμογές > Δημοφιλείς Εφαρμογές > myPROPERTY, επιλέγοντας στη συνέχεια «Μεταβιβάσεις, Κληρονομιές, Γονικές παροχές, Δωρεές».

    Απαραίτητες προϋποθέσεις για να υποβληθεί ψηφιακά η τροποποιητική δήλωση είναι:

    • η αρχική δήλωση να έχει υποβληθεί μέσω της εφαρμογής myPROPERTY της ΑΑΔΕ και
    • να μην έχει συνταχθεί το σχετικό συμβολαιογραφικό έγγραφο της δωρεάς/γονικής παροχής.

    Πηγή: cnn.gr

  • Από πότε θα υποβάλλονται ψηφιακά οι τροποποιητικές δηλώσεις φόρου γονικής παροχής και δωρεάς
    Από πότε θα υποβάλλονται ψηφιακά οι τροποποιητικές δηλώσεις φόρου γονικής παροχής και δωρεάς

    «Τέλος» βάζει στις ατελείωτες ουρές στην εφορία η ψηφιακή υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων φόρου δωρεάς και γονικής παροχής, μέσω της πλατφόρμας myPROPERTY της ΑΑΔΕ, από τις 16 Ιουλίου.

    Ειδικότερα, με αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή θα υποβάλλονται αποκλειστικά ψηφιακά οι τροποποιητικές εμπρόθεσμες δηλώσεις φόρου, δωρεάς/γονικής παροχής που αφορούν:

    • ακίνητα εντός αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων (ΑΠΑΑ),
    • κινητά και χρηματικά ποσά προς συζύγους / μέρη συμφώνου συμβίωσης, τέκνα και λοιπά πρόσωπα της Α' κατηγορίας του Κώδικα Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών και Κερδών από Τυχερά Παίγνια (ν. 2961/2001).
    • δωρεάς προς ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και λοιπά νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που φορολογούνται με συντελεστή 0,5% και οι οποίες αφορούν ακίνητα εντός ΑΠΑΑ και κινητά, πλην χρηματικών ποσών (άρθρο 25 παρ. 3 ν. 2961/2001).

    Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr), στη διαδρομή Εφαρμογές > Δημοφιλείς Εφαρμογές > myPROPERTY, επιλέγοντας στη συνέχεια «Μεταβιβάσεις, Κληρονομιές, Γονικές παροχές, Δωρεές».

    Απαραίτητες προϋποθέσεις για να υποβληθεί ψηφιακά η τροποποιητική δήλωση είναι:

    • η αρχική δήλωση να έχει υποβληθεί μέσω της εφαρμογής myPROPERTY της ΑΑΔΕ και
    • να μην έχει συνταχθεί το σχετικό συμβολαιογραφικό έγγραφο της δωρεάς/γονικής παροχής.

    Πηγή: Cnn.gr

  • «Το όνειρο του σκιάχτρου» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Ελληνικού Ωδείου Πύργου
    «Το όνειρο του σκιάχτρου» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

    Με την παρουσίαση ενός απολαυστικού θεατρικού έργου, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, ολοκληρώνει το φετινό της ταξίδι η παιδική – εφηβική θεατρική ομάδα του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.

    Μέλημα του Ωδείου είναι να δοθεί χώρος και χρόνος σε κάθε παιδί να δοκιμάσει ρόλους και παιχνίδια, να εκφράσει τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τη φαντασία του, έχοντας συνοδοιπόρους παιδιά διαφόρων ηλικιών, με σκοπό να γίνουν ομάδα, ανεβάζοντας μια θεατρική παράσταση το χρόνο.

    Για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς τα παιδιά του θεατρικού Εργαστηρίου του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΥΣ/ Ελληνικό Ωδείο Πύργου ετοίμασαν «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ».

    Το έργο θα παρουσιαστεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στις 9:30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου.

    Το πρωτότυπο έργο είναι του Ευγένιου Τριβυζά. Η προσαρμογή και η σκηνοθεσία έγινε από τον υπεύθυνο του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ωδείου Πύργου και Εμψυχωτή Θεάτρου, Σταύρο Ρομποτή, έναν ευρηματικό καλλιτέχνη της πόλης μας.

    Λίγα λόγια για το έργο : Μπορεί ένα σκιάχτρο να πιάσει φιλίες με πουλιά; Μπορεί ένα δύστροπο αφεντικό να βάλει όρια στα όνειρά του; Μπορεί μια φυλακή να το κρατήσει πραγματικά φυλακισμένο;

    Με διασκεδαστικό και αυθόρμητο τρόπο προβάλλονται θεμελιώδεις έννοιες όπως η αγάπη, η δύναμη της θέλησης, η φιλία, η ομαδικότητα, η απολύτρωση και η ελευθερία, δείχνοντας μας ότι ακόμα και το πιο ταπεινό σκιάχτρο μπορεί να ακολουθήσει τα όνειρά του, πέρα από κάθε φόβο και κάθε φόβητρο.

    Παίζουν αλφαβητικά οι μικροί πρωταγωνιστές:

    Αθανασόπουλος Γιώργος, Αθανάτου Άντα, Αθανάτου Ζένια, Δέλγα Μαρισόφη, Κουζή Βαλέρια, Κουκουριτάκη Γωγώ, Μπενέτση Ηλιάνα, Ραδαίος Χαράλαμπος, Τσαμπουρλής Κωνσταντίνος, Χολή Ευφροσύνη-Νεκταρία.

    Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

    Αξίζει να παρακολουθήσουμε την παράσταση και να επιβραβεύσουμε με το χειροκρότημά μας τους μικρούς πρωταγωνιστές για την προσπάθειά τους, ώστε να συνεχίσουν με ακόμα περισσότερη όρεξη αυτόν τον όμορφο και συναρπαστικό δρόμο του θεάτρου.

    ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΚΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    odeio skiaxtr par 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δωρεά απινιδωτή από τον Ι.Σ. Πύργου-Ολυμπίας στο Δήμο Πύργου
    Δωρεά απινιδωτή από τον Ι.Σ. Πύργου-Ολυμπίας στο Δήμο Πύργου

    Έναν απινιδωτή για τις ανάγκες των χρηστών του Δημοτικού Σταδίου Πύργου δώρισε ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας στον Δήμο κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Τρίτης (28/05/24), ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας κ. Χρήστο Γιαννικούλη, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Μεσσαλά.

    Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υλοποιηθούν και νέα σεμινάρια σε προπονητές ή εκπροσώπους των συλλόγων που δραστηριοποιούνται εντός των εγκαταστάσεων του σταδίου προκειμένου να είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που χρειαστεί.

    «Από σήμερα το Δημοτικό Στάδιο Πύργου αποκτά έναν εξωτερικό αυτόματο απινιδωτή δημοσίου χώρου, που είναι μία προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας. Ο πρόεδρος κ. Γιαννικούλης μας παρέδωσε τον απινιδωτή προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανό καρδιακό επεισόδιο που μπορεί να συμβεί στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πύργου, ο οποίος κατακλύζεται από αθλητές και αθλήτριες. Θα προχωρήσουμε άμεσα και στην εκπαίδευση του αναγκαίου προσωπικού για τη χρήση του. Ευχαριστούμε τον Ιατρικό Σύλλογο για αυτή την προσφορά του», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής.

    Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας κ. Χρήστος Γιαννικούλης αναφέρθηκε στην σημασία για την ανθρώπινη ζωή της ύπαρξης απινιδωτή στο χώρο άθλησης της νεολαίας. Σε δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

    «Για να υπάρχει νόημα στην παρουσία ενός απινιδωτή σε ένα χώρο πρέπει να υπάρχει και κάποιος που να ξέρει να τον χρησιμοποιεί. Για αυτό το λόγο έγινε ένα σεμινάριο στο Λάτσειο για την εκμάθηση της χρήσης του καθώς και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ, το οποίο παρακολούθησαν προπονητές των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου. Θα προσπαθήσουμε να υπάρξουν και άλλα τέτοια σεμινάρια προκειμένου να εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι για την αντιμετώπιση απρόσμενων επεισοδίων».

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο