Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 15:15

Diamond League: Η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στα 4.41 στη Φλωρεντία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.51 κράτησαν χαμηλά την Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της Φλωρεντίας, δεδομένου πως το 4.41 ήταν η καλύτερη επιτυχημένη προσπάθειά της.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο επί κοντώ του Diamond League της Φλωρεντίας στην 8η θέση, μετά από τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.51 μ.

Η κορυφαία Ελληνίδα πέρασε με τη 2η προσπάθεια τα 4.31μ., συνέχισε περνώντας με την πρώτη τα 4.41, όμως δεν μπόρεσε να περάσει τα 4.51μ.

Πηγή: Sport24.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 12:26

Σχετικά Άρθρα

  • Τεντόγλου και Καραλής ξεκίνησαν τη νέα σεζόν αγκαλιασμένοι
    Τεντόγλου και Καραλής ξεκίνησαν τη νέα σεζόν αγκαλιασμένοι

    Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησαν τις προπονήσεις και είναι αχώριστοι.

    Μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης που απήλαυσαν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής, σήκωσαν μανίκια και πάτησαν ταρτάν και πάλι.

    Συγκεκριμένα, οι δύο αθλητές που είναι και καλοί φίλοι αρχίζουν μαζί τις προπονήσεις τους, ενόψει της νέας σεζόν.

    Ο αθλητής του άλματος επί κοντώ ανήρτησε ένα ποστ μαζί με τον Τεντόγλου, προκειμένου να στείλει τις ευχές του για καλή σεζόν.

    "Καλή αρχή", έγραψε στη λεζάντα του ποστ.

    Πηγή: Sport24.gr
  • Diamond League: Το πρόγραμμα των 14 αγώνων για το 2025 μέχρι τον τελικό στη Ζυρίχη
    Diamond League: Το πρόγραμμα των 14 αγώνων για το 2025 μέχρι τον τελικό στη Ζυρίχη

    Το καλεντάρι των 14 αγώνων μέχρι τον τελικό των Diamond Leage στη Ζυρίχη γνωστοποίησε η World Athletics, πότε ξεκινούν, πότε ολοκληρώνοντα, πού θα έχει μήκος ανδρών και πού επί κοντώ ανδρών.

    Το πρόγραμμα των αγώνων της σειράς Diamond League για το 2025 ανακοίνωσε η World Athletics την Τετάρτη (2/10). Το ταξίδι περιλαμβάνει 14 αγώνες σε τέσσερις ηπείρους, πριν από το διήμερο των τελικών στη Ζυρίχη (27-28 Αυγούστου).

    Με δεδομένο ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα για το 2025 θα γίνει στο Τόκιο τον Σεπτέμβριο (13-21/9), τα Diamond League θα αποτελέσουν την καλύτερη πρόβα για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς.

    Όπως έχει ανακοινωθεί τα Diamond League θα μοιράσουν 9,24 εκατομμύρια δολάρια το 2025, οι αγώνες θα αρχίσουν από την Ασία και συνολικά θα φιλοξενηθούν σε 13 χώρες. Κάθε αγώνισμα θα διεξαχθεί από τέσσερις μέχρι επτά φορές στον δρόμο για τον τελικό.

    Για παράδειγμα το μήκος ανδρών, για τον Μίλτο Τεντόγλου, έχει ενταχθεί στο πρόγραμα του Diamond League σε τέσσερα μίτινγκ και το επί κοντώ ανδρών σε επτά μίτινγκ για τον Εμμανουήλ Καραλή.

    Τα Diamond League για τον Τεντόγλου

    • Ξιανμέν 26 Απριλίου
    • Ρώμη 6 Ιουνίου
    • Λονδίνο 19 Ιουλίου
    • Λωζάνη 20 Αυγούστου
    Τα Diamond League για τον Καραλή
    • Ξιανμέν 26 Απριλίου
    • Σανγκάη/Σουζού 3 Μαΐου
    • Όσλο 12 Ιουνίου
    • Στοκχόλμη 15 Ιουνίου
    • Μονακό 11 Ιουλίου
    • Σιλεσία 16 Αυγούστου
    • Λωζάνη 20 Αυγούστου
    Το πρόγραμμα των αγώνων
    • Ξιανμέν 26 Απριλίου
    • Σανγκάη/Σουζού 3 Μαΐου
    • Ντόχα 16 Μαΐου
    • Ραμπάτ 25 Μαΐου
    • Ρώμη 6 Ιουνίου
    • Όσλο 12 Ιουνίου
    • Στοκχόλμη 15 Ιουνίου
    • Παρίσι 20 Ιουνίου
    • Γιουτζίν 5 Ιουλίου
    • Μονακό 11 Ιουλίου
    • Λονδίνο 19 Ιουλίου
    • Σιλεσία 16 Αυγούστου
    • Λωζάνη 20 Αυγούστου
    • Βρυξέλλες 22 Αυγούστου
    • Ζυρίχη 27-28 Αυγούστου
    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ROBERT GHEMENT
    • Η χιουμοριστική ανάρτηση του Καραλή με τα μετάλλια: «Βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω»
      Η χιουμοριστική ανάρτηση του Καραλή με τα μετάλλια: «Βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

      Ο Εμμανουήλ Καραλής προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε στην καλύτερη σεζόν της ζωής του, γράφοντας σε ανάρτησή του «βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω», παρέα με τα μετάλλιά του.

      Σε μία σεζόν βγαλμένη από τα μεγαλύτερα όνειρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πέτυχε στη σεζόν που έκλεισε.

      Χάλκινο στο Παγκόσμιου Κλειστού, ασημένιο στο Ευρωπαϊκό, χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και ένα ιστορικό άλμα στα έξι μέτρα, στο Diamond League της Σιλεσίας.

      «Βοηθήστε με δεν μπορώ να αναπνεύσω» ήταν η χιουμοριστική λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τις φωτογραφίες από τα μετάλλια και τις επιτυχίες του στη σεζόν. Μάλιστα και τα τρία μετάλλιά του, τα τοποθέτησε στο πρόσωπό του, σε μία επική ανάρτηση. «Αναμφίβολα η καλύτερη της ζωής μου (μέχρι τώρα)» αναφέρει ο Μανόλο!

      Πηγή: Gazzetta.gr

      • Εμμανουήλ Καραλής: Δεύτερος στον τελικό των Diamond League
        Εμμανουήλ Καραλής: Δεύτερος στον τελικό των Diamond League

        Ο Εμμανουήλ Καραλής κατετάγη δεύτερος στον τελικό των Diamond League, στις Βρυξέλλες, στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση 5.82. Την ίδια επίδοση έκαναν οι Κέντρικς και Μπρόντερς, με τον συνήθη ύποπτο Αρμάντο Ντουπλάντις να τερματίζει πρώτος, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ μίτινγκ.

        Ο Εμμανουήλ Καραλής τερμάτισε δεύτερος στον τελικό των Diamond League, στο άλμα επί κοντώ, ξεπερώντας τα 5.82 μέτρα. Ολοκλήρωσε έτσι ιδανικά, μια σπουδαία χρονιά γι' αυτόν, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το χάλκινο στο Παγκόσμιο του Κλειστού στη Γλασκόβη και το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στη Ρώμη.

        Την πρώτη θέση και το έπαθλο των 30.000 δολαρίων πήρε το "φαινόμενο" Μόντο Ντουπλάντις που πέρασε τα 6.11 και έκανε ρεκόρ μίτινγκ. Ο Σουηδός άλτης δεν συνέχισε για να προσπαθήσει να σπάσει για 11η φορά το παγκόσμιο ρεκόρ και αρκέστηκε απλά στην κατάκτηση για 4η διαδοχική φορά του Diamond League Trophy.

        Τα 5.82 πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια ο Βέλγος Μπεν Μπρόντερς (ισοφάρισε την καλύτερη φετινή του επίδοση) και ο Σαμ Κέντρικς. Ωστόσο αμφότεροι έκαναν μια άκυρη προσπάθεια στα 5.62 (ένα άλμα που άφησε ο Καραλής) και έτσι τερμάτισαν τρίτοι.

        Ο Γάλλος Τιμπό Κολέ και ο Αμερικανός Κρίστοφερ Νίλσεν πέρασαν τα 5.62 με τη δεύτερη προσπάθεια και ο επίσης Αμερικανός Κέι Σι Λάιτφουτ το ίδιο ύψος αλλά με την τρίτη, με αποτέλεσμα να είναι τελευταίος στην κατάταξη.

        Πηγή: sport24.gr - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

      • Επικό βίντεο με Τεντόγλου: Κάνει καθίσματα με τον Καραλή στην πλάτη του
        Επικό βίντεο με Τεντόγλου: Κάνει καθίσματα με τον Καραλή στην πλάτη του

        Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής ξαναχυπούν με ένα ακόμη αστείο βίντεο. Λίγο πριν αγωνιστούν στον τελικό του Diamond League, έκαναν προπόνηση, από την οποία δεν παρέλειψαν να κάνουν ένα διάλειμμα και να διασκεδάσουν.

        Ο Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος πήρε στις πλάτες του τον επίσης Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ για να κάνει μερικά... καθίσματα.

        Τι βίντεο ανέβασε ο Εμμανουήλ Καραλής στο TikTok και όπως ήταν φυσικό έγινε...viral.

        Πηγή: Ethnos.gr

      • Εμμανουήλ Καραλής-Μίλτος Τεντόγλου: Σταμάτησαν τον πρώτο για αυτόγραφα στις Βρυξέλλες, αδιαφόρησαν για τον δεύτερο
        Εμμανουήλ Καραλής-Μίλτος Τεντόγλου: Σταμάτησαν τον πρώτο για αυτόγραφα στις Βρυξέλλες, αδιαφόρησαν για τον δεύτερο

        Το βίντεο ανήρτησε στο Instagram ο Εμμανουήλ Καραλής

        Στις Βρυξέλλες βρίσκονται ήδη Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής, προκειμένου το Σαββατοκύριακο να αγωνιστούν στον τελικό του Diamond League.
        Ωστόσο όταν οι δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες βρέθηκαν στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας και τους συνάντησαν κάποιοι περαστικοί, συνέβη το παράδοξο.
        Οι περαστικοί ζήτησαν αυτόγραφο από τον χάλκινο Ολυμπιονίκη του επί κοντώ στο Παρίσι, Μανόλο, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους στους ίδιους αγώνες, Μίλτο.

        Το σχετικό βίντεο ανήρτησε στο Instagram ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον Μίλτο Τεντόγλου, πάντως, να μην δείχνει να ενοχλείται από την αδιαφορία που δέχθηκε.
        Το πρόγραμμα για Τεντόγλου και Καραλή στον τελικό του Diamond League

        Ο αγώνας στο άλμα εις μήκος αρχίζει στις 20:17 και ο Έλληνας δις Ολυμπιονίκης θα αντιμετωπίσει τους αθλητές που κατέλαβαν τις θέσεις 2-3-4 στο Παρίσι, καθώς επίσης τον 3ο και τον 4ο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

        Συγκεκριμένα, στο Ρουά Μποντουάν, θα βρεθούν ο Τζαμαϊκανός Γουέιν Πίνοκ, ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι και ο Ελβετός Ζίμον Εχάμερ, αλλά και οι επίσης Τζαμαϊκανοί Τατζέι Γκέιλ, και Κάρεϊ ΜακΛάουντ.

        Με μόλις έξι συμμετοχές, ο αγώνας θα έχει γρήγορη εξέλιξη και, φαίνεται ότι θα χρειαστεί μεγάλο άλμα για τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ισχύει ο κανονισμός των τριών τελευταίων αλμάτων, επομένως θα έχουν όλοι από έξι προσπάθειες.

        Από την άλλη οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων, θα διαγωνιστούν και επί κοντώ. Στον αγώνα, που αρχίζει στις 20:45, θα πάρουν μέρος εφτά επικοντιστές.

        Ο Εμμανουήλ Καραλής θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Μόντο Ντουπλάντις και τον Σαμ Κέντρικς, αλλά και δύο ακόμα «εξάρηδες» Αμερικανούς: τον κάτοχο του ρεκόρ ΗΠΑ, Κέι Σι Λάιτφουτ και τον χάλκινο στο περσινό παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Κρίστοφερ Νίλσεν.

        Το ρόστερ συμπληρώνουν ο Γάλλος Τιμπό Κολέ και ο ντόπιος Μπεν Μπρούντερς, 5ος και 7ος αντίστοιχα το 2023 στη Βουδαπέστη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ERT 3 μετά τις 21:00.
        Πηγή: Protothema.gr
      • Diamond League: Τεντόγλου και Καραλής στον τελικό των Βρυξελλών
        Diamond League: Τεντόγλου και Καραλής στον τελικό των Βρυξελλών

        Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το Diamond League, με τους δικούς μας Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή να «μάχονται» στον τελικό των Βρυξελλών για την κορυφή του βάθρου.

        Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους θα επιδιώξει να κατακτήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του (13 Σεπτεμβρίου στις 20:17), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στο αγώνισμα.

        Ο Έλληνας επικοντιστής, χάλκινος στο Παρίσι, με το άλμα στα 6 μέτρα και το πανελλήνιο ρεκόρ έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό (13 Σεπτεμβρίου στις 20:45), όπου θα αντιμετωπίσει τον αξεπέραστο Μόντο Ντουπλάντις, αλλά και τον αργυρό στους Ολυμπιακούς, Σαμ Κέντρικς.

        Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί και ο Νάσος Γκαβέλας, ο δις χρυσός Παραολυμπιονίκης θα αγωνιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου, στις 20:19, σε μια κούρσα που αναμένεται να είναι συναρπαστική. Ο Έλληνας σπρίντερ θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Γάλλο Τίμοθι Αντόλφε, τον Γερμανό Μαρσέλ Μπόετγκερ και τον Γάλλο Γκοτιέ Μακούντα.

        Εκτός από το έπαθλο του Diamond League, οι νικητές θα εξασφαλίσουν από τώρα και μια συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2025 στην Ιαπωνία.

        Πηγή: Cnn.gr

      • Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ με άλμα στα 5.88μ.
        Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ με άλμα στα 5.88μ.

        Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ με άλμα στα 5.88.

        Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 5,88 μέτρα στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ. Στη συνέχεια επιχείρησε να ξεπεράσει τα 6,01 μ. προκειμένου να βελτιώσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ είχε όμως τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

        Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στο ίδιο μίτινγκ κατέκτησε την τέταρτη θέση στη σφυροβολία με 74,82 μέτρα.
        Πηγή: Sport24.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-EPA/ CHRISTIAN BRUNA
      Sites του Ομίλου

      Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

      Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

      Up & High Media & Productions

      ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
      Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

      Μέλος του 
      Μητρώο ΜΗ

      Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο