Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 13:28

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 28 εκατομμύρια ευρώ.

O μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στις Σπέτσες, επέλεξε τα στοιχήματα «Ακριβές Σκορ» και «Τελικό Αποτέλεσμα» σε 6 αγώνες από τη La Liga, την πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας, τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και το Κόπα Σουνταμερικάνα και κέρδισε 37.841,92 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο ΣΚΟΡ ΠΛΑΣΕ 6 της 5ης ιπποδρομίας από το AYR, ένας νικητής κέρδισε 1.432,91 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 13:06

Σχετικά Άρθρα

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

    Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 8 έως τις 14 Οκτωβρίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 26 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Κέρκυρα, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα » σε 7 αγώνες από το Nations League, τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, την πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας, τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, της Χιλής και της Ισπανίας και κέρδισε 74.325,63 ευρώ.

    Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 3ης ιπποδρομίας από το Leicester, ένας νικητής κέρδισε 1.791,44 ευρώ.

    (Δελτίο Τύπου)

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

    Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Αυγούστου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στα Σέρβια Κοζάνης, επέλεξε το στοίχημα «Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1ο Ημίχρονο» σε 7 αγώνες από τη Ligue 1, την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, της Πολωνίας και της Πορτογαλίας και κέρδισε 22.806,74 ευρώ κάνοντας Cash Out.

    Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, στο Σκορ Πλασέ 6 από το Nottingham, ένας νικητής κέρδισε 1.799,93 ευρώ.

  • Ο τελικός του Ευρωπαϊκού στα καταστήματα ΟΠΑΠ της Ηλείας – Μοναδικές ποδοσφαιρικές βραδιές με οικοδεσπότη το Πάμε Στοίχημα
    Ο τελικός του Ευρωπαϊκού στα καταστήματα ΟΠΑΠ της Ηλείας – Μοναδικές ποδοσφαιρικές βραδιές με οικοδεσπότη το Πάμε Στοίχημα

    Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κορυφώνεται, καθώς πλησιάζουμε στον τελικό της διοργάνωσης και τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα προσκαλούν τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τον πιο κρίσιμο αγώνα, ζώντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

    Το Πάμε Στοίχημα διοργανώνει περισσότερες από 2.000 ποδοσφαιρικές βραδιές στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, τα οποία αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν να ζήσουν την ένταση του Ευρωπαϊκού με την παρέα τους, συνδυάζοντας αγωνιστική δράση και διασκέδαση.

    Παράλληλα, το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρει καθημερινά πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για όλους τους αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ κάθε μέρα μια νέα προσφορά από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις περιμένει τους ποδοσφαιρόφιλους σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ για ένα Ευρωπαϊκό γεμάτο εκπλήξεις.

    opap2

    Football nights στα καταστήματα ΟΠΑΠ της Ηλείας - Πού θα δείτε τον τελικό του Euro

    Στις 14 Ιουλίου, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσουν τον αγώνα του τελικού με έναν ξεχωριστό τρόπο.
    Για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος , 17 καταστήματα ΟΠΑΠ του νομού μας θα διοργανώσουν ποδοσφαιρικές βραδιές:

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

    ΑΓΩΝΑΣ

    14 Ιουλίου

    28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΚΑΣΤΟΡΧΗ ΠΥΡΓΟΣ

    ΤΕΛΙΚΟΣ

    ΠΑΤΡΩΝ 53, 27100 , ΠΥΡΓΟΣ

    28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 40,27100, ΠΥΡΓΟΣ

    ΣΙΣΣΙΝΗ 60, 27300, ΓΑΣΤΟΥΝΗ

    ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΝ, 27100

    ΧΡ.ΠΡΑΝΤΟΥΝΑ-10, 27053 ΛΕΧΑΙΝΑ

    Π.Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ, 27052, ΜΑΝΟΛΑΣ

    ΚΕΝΤΡ. ΠΛΑΤΕΙΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, 27055, ΚΡΕΣΤΕΝΑ

    ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-16 – 18, 27050, ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

    ΣΙΣΣΙΝΗ-112, 27300, ΓΑΣΤΟΥΝΗ

    ΠΛΑΤΑΝΟΣ, 27065

    ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 28, 27055, ΚΡΕΣΤΕΝΑ

    ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 1, 27065, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

    ΑΡΧΑΙΑΣ ΗΛΙΔΟΣ 36,27200, ΑΜΑΛΙΑΔΑ

    ΟΘΩΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 7, 27200, ΑΜΑΛΙΑΔΑ

    ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ 18, 27100, ΠΥΡΓΟΣ

    ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 1, 27054, ΖΑΧΑΡΩ

    Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ και το store locator, καθώς και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App, οι φίλαθλοι μπορούν να βρουν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ που διοργανώνει football night για να απολαύσουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές και να διεκδικήσουν δώρα.

    Football Party από το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

    Όλοι οι αγώνες, ειδικές στοιχηματικές επιλογές, μακροχρόνιες αγορές και όλα τα στατιστικά για το Ευρωπαϊκό, είναι διαθέσιμα στην ειδική ενότητα στο OPAP Store App. Μαζί με το Ευρωπαϊκό, ξεκίνησε και ο μήνας των αποστολών στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με καθημερινές προσφορές στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

    Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα θα βρουν το Football Party, το ημερολόγιο προσφορών και αποστολών , που τους δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν τις καθημερινές αποστολές του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου τους περιμένουν αποστολές, εκπλήξεις και δώρα*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Το καλοκαίρι της ζωής του: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 5,3 εκατ. ευρώ
    Το καλοκαίρι της ζωής του: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 5,3 εκατ. ευρώ

    Αποσκευές για …μόνιμες διακοπές ετοιμάζει ο υπερτυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στη Νίκαια, που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 5.370.155,51 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του παιχνιδιού. Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το «χρυσό» δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιώργου Σταυριανάκου, που βρίσκεται στην οδό Διστόμου 21. «Όλη η Νίκαια μιλάει σήμερα για το ΤΖΟΚΕΡ και τον νικητή που βρέθηκε στο κατάστημά μας. Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη μας», τονίζει κος Σταυριανάκος.

    Ποδαρικό στις επιτυχίες

    tzoker nikaia op 2Γιώργος Σταυριανάκος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια

    Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κου Σταυριανάκου στα περίπου δώδεκα χρόνια λειτουργίας του. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν γνωρίζουμε τον νικητή, αλλά σίγουρα θα μπορεί πλέον να ατενίζει ξέγνοιαστα το μέλλον. Αναμφίβολα θα θυμάται για πάντα το καλοκαίρι του 2024 και θα κάνει μόνιμες διακοπές», αναφέρει ο κ. Σταυριανάκος. Σχετικά με το τυχερό δελτίο υπογραμμίζει: «Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένη μια στήλη με αριθμούς προσωπικής επιλογής και κόστισε μόλις ένα ευρώ».

    Τους 96 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

    tzoker nikaia op 3Γιώργος Σταυριανάκος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια

    Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε ακόμα 1 νικητή στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 96 τυχερούς 5άρηδες, οι οποίοι με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, έχουν κερδίσει έπαθλα 100.000 ευρώ ο καθένας.

    18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

    Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Ξάνθη, επέλεξε το στοίχημα «Goal & Over 2,5 γκολ» σε πέντε αγώνες από τα διεθνή φιλικά και κέρδισε 9.666,54 ευρώ.

    Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στο Τετραπλό της 8ης ιπποδρομίας από το Greyville, ένας νικητής κέρδισε 1.579,95 ευρώ.

    Εταιρικό προφίλ

    Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

    Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

    Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

    Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

    Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 14 έως τις 20 Μαΐου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 28 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, επέλεξε το στοίχημα «Ακριβές Σκορ» σε τρεις αγώνες από τη Super League και κέρδισε 3.150 ευρώ.

    Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στο Σκορ Πλασέ 6 από το Chepstow, ένας νικητής κέρδισε 4.573,15 ευρώ.

    Εταιρικό προφίλ

    Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

    Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

    Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

    Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

    Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 7 έως τις 13 Μαΐου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Μεσσάτιδα Πάτρας, επέλεξε το στοίχημα «Ακριβές Σκορ» σε πέντε αγώνες από τη La Liga, την Premier League, την Bundesliga, την Premiership Σκωτίας και την πρώτη κατηγορία του Βελγίου, έπαιξε το σύστημα 2-3-4-5 και κέρδισε 6.912,50 ευρώ.

    Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, στο Southwell, στο Φορκάστ της 4ης ιπποδρομίας ένας νικητής κέρδισε 2.316,72 ευρώ.

    Εταιρικό προφίλ

    Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

    Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

    Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

    Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

  • ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 10,7 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο
    ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 10,7 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο

    Τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας ξεπέρασαν τα 2,2 εκατ. ευρώ

    Κέρδη άνω των 10,7 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 10.758.435 ευρώ. Από τις 25 έως και τις 31 Μαρτίου 2024, το ΣΚΡΑΤΣ διένειμε στους νικητές συνολικά 2.287.520 ευρώ.

    Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας μεγάλος τυχερός στην Καλλιθέα, ο οποίος κέρδισε 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Επιπλέον, τρεις τυχεροί σε Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη και Αγρίνιο κέρδισαν από 2.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Συνολικά, 35 παίκτες από διάφορες περιοχές όλης της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

    Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.

    Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

    Σχετικά με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

    H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη, που εκτείνεται έως το 2026. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε. και Scientific Games Int'l.

    Σχετικά με τον ΟΠΑΠ

    Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

    Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

    Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

    Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

    Σχετικά με την Scientific Games Intl

    Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Η SGI είναι η εταιρεία που δημιούργησε το 1974 την κατηγορία του ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ, διαθέτοντας εμπειρία σχεδόν 50 χρόνων στη συγκεκριμένη κατηγορία που η ίδια δημιούργησε, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, η SGI εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, όπου σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και με τo ολοκληρωμένο, καινοτόμοo και ασφαλές σύστημα παραγωγής παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε λοτταρίας.

    Έτσι και πάντα με στόχο την ποιότητα και την ασφάλεια μέσα από μια πελατοκεντρική προσέγγιση η εταιρεία αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες υποστηρίζονται από υψηλή τεχνολογία και αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο