Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 12:57

Ανέπτυξε δυναμική η Ιταλία, ενθουσιασμός στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Από σήμερα και για λίγες ημέρες, μπαίνουμε στους ρυθμούς των Εθνικών Ομάδων. Ειδικότερα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια του Nations League στην Ευρώπη, ωστόσο, υπάρχουν αναμετρήσεις και για τα U21-U20. Παράλληλα, έχουμε ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ σε Ασία – Ν. Αμερική, αλλά και για το Κόπα Άφρικα. Στο προσκήνιο και τα ματς της Euroleague. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποιο είναι το ενεργό fonbet promo code για να παίξετε δωρεάν* στοίχημα.

5200. Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (21:15)

Νικηφόρα πρεμιέρα -όπως αναμενόταν- για τον Παναθηναϊκό μέσα στο Βερολίνο και 87-77 στο ματς με την Άλμπα. Το μπαμ της αγωνιστικής έκανε η Μπάγερν Μονάχου, καθώς επικράτησε της περσινής φιναλίστ, Ρεάλ Μαδρίτης, με 97-89 και προκάλεσε αίσθηση. Ενθουσιασμός στο νέο ΟΑΚΑ, σούπερ ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η Μπάγερν παίζει σε γρήγορο τέμπο, αναμένεται υψηλό σκορ. Θα πάμε με το Over 160.5 σε απόδοση που πληρώνει 1.90.

197. Ιταλία – Βέλγιο (21:45)

Συνεχίζουμε με τη διοργάνωση του Nations League και το σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Ιταλία και το Βέλγιο. Πολύ καλό ξεκίνημα για τους Ιταλούς, νίκησαν και τα δύο τους παιχνίδια τον προηγούμενο μήνα. Επικράτησαν με 3-1 της Γαλλίας και με 2-1 του Ισραήλ. Αντίθετα, το Βέλγιο δεν τα πήγε το ίδιο καλά. Νίκησε το Ισραήλ, αλλά έχασε από τη Γαλλία. Έχουν απουσίες οι Βέλγοι για το δυνατό τεστ που ακολουθεί, ενώ η Ιταλία ανέπτυξε δυναμική κι έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσος της Ιταλίας βρίσκεται σε απόδοση 1.95.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 11:31

Σχετικά Άρθρα

  • Απειλούν τα «κανόνια»
    Απειλούν τα «κανόνια»

    Σήμερα έχουμε ματσάρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ (18:30).

    Θεωρητικά είναι το πρώτο φετινό πολύ δύσκολο τεστ για το σύνολο του Άρνε Σλοτ, με τον Ολλανδό να γίνεται ο πρώτος προπονητής αγγλικής ομάδας με 11 νίκες στα πρώτα 12 παιχνίδια του. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και πού θα βρείτε τα κορυφαία προγνωστικα στοιχηματος!

    622. Άρσεναλ – Λίβερπουλ (18:30)

    Η Άρσεναλ, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει, διαθέτει τη δυναμική για να κάνει τη ζημιά στην άμυνα της Λίβερπουλ, που αναμένεται να δεχτεί αφόρητη πίεση στο «Emirates».

    Άλλωστε, οι «κανονιέρηδες» είναι αήττητοι για 11 σερί εντός σημειώνοντας παράλληλα 10 νίκες κι έχουν περισσότερο ανάγκη το τρίποντο για να μην ανοίξει η ψαλίδα από την κορυφή. Με αξία (2.55) ο άσος στο Λονδίνο.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Μοιρασιά στο Κλάσικο, αμφίσκορο από την Πρέμιερ Λιγκ
    Μοιρασιά στο Κλάσικο, αμφίσκορο από την Πρέμιερ Λιγκ

    Μετά το πέρας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι ομάδες ρίχνονται στις μάχες των πρωταθλημάτων τους. Φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο Κλάσικο στην Ισπανία, ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ενώ στην Ελλάδα ξεχωρίζει η μάχη της ΑΕΚ στις Σέρρες με την τοπική ομάδα.

    Διαβάστε το αναλυτικό κουπόνι στοιχήματος και επιλέξτε κάποιες μπόμπες στοίχημα εκπλήξεις για σήμερα.

    267. Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ (17:00)
    Περνάμε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ. Ομαδάρα η Άστον Βίλα που έκανε το 3/3 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ καταφέρνει και δείχνει ανταγωνιστική και στο Πρωτάθλημα, κατοικώντας στην τέταρτη θέση. Βέβαια το σημερινό είναι ύπουλο ματς. Αυτό, διότι η Μπόρνμουθ του Ιραόλα είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή και στο προηγούμενο έκανε την έκπληξη, επικρατώντας της Άρσεναλ. Ένα κλικ πιο μπροστά η Άστον Βίλα, αλλά θα χρειαστεί κάλυψη, 1Χ με αμφίσκορο στο 2.00.

    436. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22:00)
    Κλείνουμε με το ματς της Βραδιάς. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Αμφότερες πέτυχαν σπουδαίες νίκες κόντρα σε γερμανικές ομάδες μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, εντυπωσιακές και οι δύο, κόντρα σε Ντόρτμουντ (5-2) η Ρεάλ, με 4-1 την Μπάγερν η Μπαρτσελόνα. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ματσάρα από δύο κορυφαίες ομάδες. Δύσκολα θα προκύψει νικητής, αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία του 4.45.

    *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Αποστολές εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα
    Αποστολές εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα

    Ολοκληρώθηκε το μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου προφανώς ξεχώρισαν τα παιχνίδια στις τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σειρά παίρνουν τα εγχώρια πρωταθλήματα. Ποικιλία στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όμως θα μας απασχολήσουν οι αγώνες των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα. Δείτε τι προτείνουμε για ποντάριμα καθώς και ποια είναι η νεα στοιχηματικη εταιρεια στην ελλαδα για να παίξετε τις επιλογές μας.

    5600. Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός (20:45)

    Η Φενέρμπαχτσε στη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκα πρώτα έχασε με το βαρύ 76-57 από τον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια επικράτησε με 78-71 της Άλμπα στο Βερολίνο. Το ρεκόρ του Παναθηναϊκού έπεσε στο 2-2 μετά τις δύο σερί ήττες της προηγούμενης εβδομάδας. Αγωνιστικά προβλήματα για τους "πράσινους", καθώς οι φόργουορντ, Ντίνος Μήτογλου και Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν εκτός αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας. Είναι ζόρικο παιχνίδι, επιλογή προκύπτει από τον Ματίας Λεσόρ. Είναι σε καλή κατάσταση ο παίκτης του Παναθηναϊκού και θα πάρει πολλές προσπάθειες. Επιλογή το να σημειώσει πάνω από 13.5 πόντους ο Ματίας Λεσόρ σε απόδοση 1.88.

    5602. Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός (21:45)

    Η Μπάγερν πρώτα έχασε με 86-78 από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αλλά δύο μέρες αργότερα πήρε τη νίκη σε ένα δραματικό παιχνίδι κόντρα στην Παρί με 109-107. Ο Ολυμπιακός μπορούσε κάτι καλύτερο από τα διπλά ματς που προηγήθηκαν. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν εύκολα τη Μιλάνο με 89-68, αλλά τρεις μέρες αργότερα έχασαν από την Εφές στην Τουρκία με 91-89, σε ένα ματς που ήταν δικό τους. Ανοίγει το ρυθμό στο γήπεδό της η Μπάγερν και παίζει σε υψηλό τέμπο. Έχει λύσεις για να φτάσει ψηλά το σκορ ο Ολυμπιακός. Επιλογή να νικήσει ο Ολυμπιακός και η Μπάγερν να σκοράρει πάνω από 79.5 πόντους, κάτι που πληρώνει 4.60.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
    ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • «Μιλούν» οι έδρες…
    «Μιλούν» οι έδρες…

    Μετά από το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, συνέχεια έχει σήμερα η League Phase του Γιουρόπα Λιγκ που παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές της ημέρας που μπορείτε να παίξετε σε αυτές τις νεες στοιχηματικες εταιριες!

    915. Ρόμα – Ντινάμο Κιέβου (19:45)

    Εκκίνηση από τη Ρώμη και τον αγώνα της Ρόμα με την Ντιναμό Κιέβου. Κακή αρχή και για τις δύο ομάδες στη League Phase. Οι γηπεδούχοι μετά από δύο αγώνες αγνοούν το «τρίποντο», καθώς έφεραν ισοπαλία στο «Ολίμπικο» με την Μπιλμπάο και έχασαν εκτός από την Έλφσμποργκ. Εχουν ανάγκη τους βαθμούς για να μη μείνουν πίσω στη βαθμολογία. Οι Ουκρανοί άρχισαν με δύο ήττες και μάλιστα χωρίς να σκοράρουν. Ηττήθηκαν αρχικά με 3-0 από τη Λάτσιο και εν συνεχεία με 2-0 από τη Χόφενχαϊμ. Δεν παρουσιάζουν ανταγωνιστικό πρόσωπο κι η Ρόμα έχει την ευκαιρία να κάνει… σεφτέ. Ποντάρουμε στον «άσο» του 1.50.

    935. Άντερλεχτ – Λουντογκόρετς (19:45)

    Μεταφερόμαστε λίγο πιο βόρεια και στις Βρυξέλλες, όπου η Άντερλεχτ φιλοξενεί τη Λουντογκόρετς. Οι «μωβ» πραγματοποιούν εντυπωσιακό ξεκίνημα έχοντας το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές. Επικράτησαν εντός της Φερεντσβάρος και εκτός της Σοσιεδάδ. Νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) και αυτόματα έγιναν φαβορί για την πρόκριση στη συνέχεια. Αντίθετα η Λουντογκόρετς έχει μόλις έναν πόντο συγκομιδή χωρίς να έχει σκοράρει! Ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από τη Σλάβια Πράγας και «λευκή» ισοπαλία στο Πλζεν με τη Βικτόρια. Ανώτερη η γηπεδούχος, ποντάρουμε υπέρ της για να… τριτώσει το καλό. Με πιθανότητες ο «άσος» του 1.85, η δυάδα πληρώνει σε απόδοση 2.78.

    Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο bet-hoven.net!

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
    ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Δυνατή «ζαριά» στο Μάντσεστερ, ισορροπημένο σκηνικό στη Βαρκελώνη
    Δυνατή «ζαριά» στο Μάντσεστερ, ισορροπημένο σκηνικό στη Βαρκελώνη

    Απόψε έχουμε το δεύτερο πιάτο από την 3η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου, Λειψία - Λίβερπουλ και Μπενφίκα - Φέγενορντ. Το υπόλοιπο κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες κυρίως από Αγγλία και Λατινική Αμερική. Μαζί με τις κορυφαίες στοιχηματικές επιλογές μας, δείτε επίσης ποια είναι τα καλυτερα καζινο live!

    887. Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας (22:00)

    Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 4 βαθμούς σε 2 ματς και μηδέν παθητικό, με πιο πρόσφατο το άνετο πέρασμα (4-0) από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπερτερεί αισθητά της Σπάρτα Πράγας, δικαίως ο άσος δεν έχει καμία αξία. Ωστόσο, δεν θα είναι απίθανο αν οι Τσέχοι συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Άλλωστε, η αρμάδα του Γκουαρδιόλα δέχτηκε γκολ στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς. Θα ρισκάρουμε με το G/G στο 2.70.

    888. Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

    Δυνατή σύγκρουση αναμένουμε στη Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι «μπλαουγκράνα» προέρχονται από εμφατική επικράτηση 5-1 κόντρα στη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα, εκεί όπου διατηρούνται στην κορυφή, ενώ οι Βαυαροί συνέτριψαν 4-0 τη Στουτγάρδη και παραμένουν αήττητοι στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα. Περιμένουμε ισορροπημένο ματς, κάλλιστα μπορεί να μην βγει νικητής, οπότε στρεφόμαστε στην ισοπαλία του 4.25.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
    ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Σκοράρουν τα αουτσάιντερ
    Σκοράρουν τα αουτσάιντερ

    Απόψε είναι βραδιά «αστεριών», με την 3η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει σέντρα. Δείτε τι προτείνουν οι κορυφαίοι tipsters για στοίχημα σήμερα!

    724. Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ (19:45)

    Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από το ματς Μίλαν - Κλαμπ Μπριζ στις 19:45. Οι «ροσονέρι» δεν έχουν βαθμό μετά από δύο αγώνες στη διοργάνωση και το αποψινό παιχνίδι είναι οριακό. Με τη δύναμη της έδρας αναμένεται να επιτεθούν, ωστόσο καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέουν στην άμυνα. Εξάλλου, η Κλαμπ Μπριζ παίζει εξαιρετικά στο χώρο και είναι συνεπής στο σκοράρισμα, οπότε στρεφόμαστε στο G/G του 1.71.

    822. Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ (22:00)

    Την ίδια τακτική προσέγγισης θα ακολουθήσουμε και στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ, εκεί όπου κοντράρονται οι δύο φιναλίστ του τελευταίου τελικού Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες πολλές φορές με την παράδοση να δείχνει υψηλό σκορ. Άλλωστε, οι Βεσφαλοί έχουν 5 διαδοχικά G/G και Over 2,5 σε επίσημα ματς, το να βρουν δίχτυα στη Μαδρίτη δεν θα είναι έκπληξη, με τη Ρεάλ να μην κρατάει εύκολα το μηδέν στην άμυνα τη φετινή σεζόν. Σε απόδοση 1.57 το G/G στο «Santiago Bernabéu», η δυάδα πληρώνει στο 2.68.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
    ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Ένα περισσότερο για το 1.75
    Ένα περισσότερο για το 1.75

    Ακολουθεί έντονη καθημερινή ποδοσφαιρική δράση μέχρι την επόμενη διακοπή για το Nations League και σήμερα θα κάνουμε παιχνίδι με την Eerste Divisie. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικες εταιριες με β εθνικη!

    709. Γιονγκ PSV Αϊντχόφεν – Εξέλσιορ

    Η Εξέλσιορ μπορεί να έχασε τον τίτλο στην πρώτη περίοδο μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Ρόντα, αλλά για τον σύλλογο του Ρότερνταμ αυτό δε σημαίνει κάτι. Ο συγκεκριμένος τίτλος εξασφαλίζει συμμετοχή στα play offs όμως ο σύλλογος του Ρότερνταμ στοχεύει στην πρώτη δυάδα και την απευθείας άνοδο στην Eredivisie. Ακολούθησε λοιπόν η εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μάαστριχτ που ήταν πολύ σημαντική διότι ήρθε με ανατροπή στα τελευταία λεπτά κι έδειξε στην ομάδα του Ντεν Ούιλ πως δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμά καμία αντίπαλο. Επομένως περιμένουμε να κάνει πιο δυναμική εμφάνιση απόψε στο Αϊντχόφεν.

    Η Γιονγκ PSV συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και πιθανότατα θα γίνουν τέσσερις. Είναι ένα σύνολο που σκοράρει εύκολα διότι διαθέτει πολύ ταλέντο από τη μέση και μπροστά. Σπάνια όμως κρατά το μηδέν και η άμυνά της θα δεχθεί μεγάλη πίεση απόψε από την εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας επιθετική γραμμή της Εξέλσιορ. Ο αγώνας θα έχει σίγουρα αρκετά γκολ και θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν τουλάχιστον ένα περισσότερο. Το διπλό στο 1.75.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
    ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Προς την ΑΕΚ το ντέρμπι, δείχνει τα δόντια της η Τσέλσι
    Προς την ΑΕΚ το ντέρμπι, δείχνει τα δόντια της η Τσέλσι

    Σπουδαία μέρα για ποδόσφαιρο σήμερα με μεγάλα ντέρμπι στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Ελλάδα ξεχωρίζει αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπου οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, στην Αγγλία ματσάρα γίνεται στο Λίβερπουλ, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τη φιλόδοξη Τσέλσι. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποιοι είναι οι τροποι καταθεσης σε στοιχηματικες εταιριες για να παίξετε άμεσα.

    640. Λίβερπουλ – Τσέλσι (16:30)

    Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ φιγουράρει στην κορυφή αλλά ακόμα δεν έχει δώσει κάποιο δύσκολο ματς κι αυτό κόντρα στην Τσέλσι είναι το πρώτο της σεζόν. Με τους Λονδρέζους να μην έχουν καμία σχέση με την περσινή ομάδα, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και έτοιμοι να παλέψουν για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Σαφώς φαβορί η Λίβερπουλ, αλλά η Τσέλσι θα δείξει τα δόντια της. Με αυτήν τη λογική πάμε στο Χ2 του 2.30.

    664. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30)

    Περνάμε και στο ντέρμπι της βραδιάς στη Stoiximan Super League, όπου στην Αθήνα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Για την ώρα καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει, ωστόσο η ΑΕΚ δείχνει πανίσχυρη στη νέα της έδρα, έχοντας χάσει μονάχα από τον Ολυμπιακό στα δύο χρόνια «ζωής» της. Μάλιστα θα θελήσει να πάρει εκδίκηση από την ομάδα που έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα. Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της, γι' αυτό και καταλήγουμε στον άσο του 2.07.
    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο