Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 18:17

Δεν έπεφτε…καρφίτσα στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στην παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Γέμισε ασφυκτικά το Ανοιχτό θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης», ιδίως από νέους ανθρώπους, που παρακολούθησαν την Πέμπτη το βράδυ, μια ξεκαρδιστική παράσταση με τον κορυφαίο Έλληνα κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Μετά την απόλυτη επιτυχία των τελευταίων 5 χρόνων σε Ελλάδα και Κύπρο και Ευρώπη, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επέλεξε να παρουσιάσει στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων, τα καλύτερα του κείμενα και όχι μόνο από αυτά τα χρόνια, αλλά και ιστορίες που του έχουν συμβεί. Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο Πολιτισμού του Δήμου Πηνειού Δημήτρη Βασιλόπουλο, που και φέτος επέλεξε ό,τι καλύτερο για το Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού.

tsouvelas kavasila par 2

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 18:13

Σχετικά Άρθρα

  • Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης»
    Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης»

    Χαμόγελα διαρκείας στο 12ο Φεστιβάλ Πηνειού

    Πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους αναμένεται να αποτελέσει το Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης» το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου με το 12ο Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού να υπόσχεται δύο βραδιές με χαμόγελα …διαρκείας! Το Σάββατο υποδέχεται το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με την δροσερή κωμωδία «Μια Φορά στις 15» ενώ το βράδυ της Κυριακής τη σκυτάλη παίρνει το θέατρο σκιών με τις περιπέτειες του λαϊκού ήρωα Καραγκιόζη στην Άγρια Δύση.

    Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ετοίμασε φέτος μία ξεκαρδιστική κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών, όπου δύο φίλες έρχονται αντιμέτωπες με τους επίδοξους αρραβωνιαστικούς της μίας και μέσα σε ένα βράδυ μπλέκονται σε μία κατάσταση όπου μόνο ξεκαρδιστικές στρατηγικές μπορούν να εμποδίσουν την αποκάλυψη των ρόλων των τριών ανδρών του έργου. Η παράσταση ανεβαίνει στο 12ο Φεστιβάλ Πηνειού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

    Η πλοκή του έργου

    Όταν ο φίλος της Σύλβια, ο Ρόμπιν, τη χωρίζει, εκείνη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μια μάλλον αντισυμβατική μέθοδο εύρεσης αντικαταστάτη. Αποφασισμένη να μην απογοητευτεί ξανά η Σύλβια προσπαθεί με έναν ασυνήθιστο τρόπο να βρει τον κατάλληλο άντρα και ορίζει χρονοδιαγράμματα με αρκετούς πιθανούς εραστές για να δει ποιος της ταιριάζει. Αλλά ακόμα και τα χρονοδιαγράμματα ανατρέπονται! Με αποτέλεσμα και αυτή και η φίλη της Τζέμμα σύντομα να εμπλακούν σε ξεκαρδιστικές στρατηγικές για να εμποδίσουν τους υποψηφίους «συζύγους» να συναντηθούν και να μιλήσουν μεταξύ τους. Τελικά στο «κυνήγι της ευτυχίας» υπάρχει η ιδανική και αλάνθαστη μέθοδος;

    Συντελεστές: σκηνοθεσία- Μετάφραση- Διασκευή : Γιούλη Μαρούση, σκηνικά: Νίκος Βελτσιστας, επιμέλεια κοστουμιών: Δήμητρα Παπαλέξη, μουσική επιμέλεια: Γιούλη Μαρούση, φωτογραφίες-τρέιλερ: Λένα Αρκουμάνη, Βοηθός σκηνοθέτη: Ευγενία Πάνου. Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Γιούλη Μαρούση, Φανούρης Κορρές, Μαρία Ορφανού, Γιάννης Παπαθανάσης και Άρης Μπαταγιάννης.

    Ώρα έναρξης: 21:00· Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

    Ο Καραγκιόζης Καουμπόης

    Το βράδυ της Κυριακής τη σκυτάλη παίρνει ο Καραγκιόζης Καουμπόης. Ο λαϊκός ήρωας των παιδικών μας χρόνων μας υπόσχεται άφθονες στιγμές γέλιου με την περιπέτειά του στην Άγρια Δύση. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει να παραδώσει μια επιστολή στον τελευταίο αρχηγό των Ινδιάνων. Ο ξυπόλητος ήρωας μας θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες αλλά και δοκιμασίες και θα μας «ταξιδέψει» στα χρόνια της αθωότητας.

    Ώρα έναρξη: 21:15 . Τιμή εισιτηρίου: 7€.

    Pinios fest ekd sk 3

    Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ετοίμασε φέτος μια μία ξεκαρδιστική κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών.

    Pinios fest ekd sk 2

    Ο λαϊκός ήρωας των παιδικών μας χρόνων μας υπόσχεται άφθονες στιγμές γέλιου με την περιπέτειά του στην Άγρια Δύση.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Η αστυνομική κωμωδία «Οκτώ Γυναίκες» στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης», σήμερα Δευτέρα 29/07
    Η αστυνομική κωμωδία «Οκτώ Γυναίκες» στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης», σήμερα Δευτέρα 29/07

    Άρωμα μυστηρίου στο 12ο Φεστιβάλ Πηνειού

    • Μια έπαυλη. Ένα πτώμα. Οκτώ γυναίκες. Κανένα άλλοθι.
    • Εσύ μπορείς να βρεις τη δολοφόνο;

    Η διαχρονικά δημοφιλής αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά «Οκτώ Γυναίκες» έρχεται τη Δευτέρα 29 Ιουλίου (21:30) στο 12ο Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού. Η παράσταση ανεβαίνει στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης» για να προσφέρει άφθονες δόσεις γέλιου, μυστηρίου και ανατροπών σε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από ένα δυνατό καστ ηθοποιών.

    Ακροβατώντας επιδέξια ανάμεσα στη μαύρη κωμωδία και το αστυνομικό μυστήριο, το δημιούργημα του Ρομπερ Τομά αποτελεί έναν ύμνο στον γυναικείο ψυχισμό και υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατρόφιλου κοινού. Οκτώ γυναίκες βρίσκονται αποκλεισμένες σε ένα απομονωμένο σπίτι με αφορμή μια οικογενειακή συνάντηση. Ξαφνικά έρχονται αντιμέτωπες με έναν φόνο - αλλά και με τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά τους.

    Η Γκαμπί, σύζυγος του μεγαλοαστού Μαρσέλ, οι δυο του κόρες, Σουζόν και Κατρίν, η κουνιάδα του, Ογκουστίν, η πεθερά του, Μαμή, η απρόσκλητη και ανεπιθύμητη αδελφή του, Πιερέτ, η επιστήθια οικονόμος, μαντάμ Σανέλ, και η όμορφη καμαριέρα Λουίζ.

    Είναι όλες ύποπτες.

    Ο οικοδεσπότης Μαρσέλ, μοναδικός άνδρας του σπιτιού, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στο δωμάτιό του. Καθώς κανείς δεν εισήλθε στο σπίτι την προηγούμενη νύχτα, οι υποψίες για τη δολοφονία, βαραίνουν εκείνες - και μόνο εκείνες.

    Κατά τη διαδικασία της εξιχνίασης της υπόθεσης, αποκαλύπτονται μυστικά και ψέματα για τη σχέση των γυναικών με τον δολοφονημένο, σύζυγο, πατέρα, αδελφό, εργοδότη και γαμπρό. Ήταν τελικά ο αγαθός, μειλίχιος οικογενειάρχης, τον οποίο καταπίεζαν αφόρητα οι γυναίκες που πλαισίωναν τη ζωή του, ή ο κλασικός άντρας εκμεταλλευτής, άπιστος και κακοποιητής τους;

    Απαντήσεις μόνο επί σκηνής.

    8 gunaikes Par kavasila 2

    Συντελεστές:

    Μετάφραση: Κοσμάς Φοντούκης
    Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης
    Σκηνικό - Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου

    Διανομή:

    Υρώ Μανέ

    Γιώτα Φέστα

    Τάνια Τρύπη

    Φωτεινή Ντεμίρη

    Ευγενία Δημητροπούλου

    Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

    Ευγενία Ξυγκόρου

    Μαρίζα Τσάρη

    Τιμή Εισιτηρίου· Γενική Είσοδος: 20€ / Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ:17€

    Φωτογραφία: Oktw Gynaikes

    (Δελτίο Τύπου)

  • Η παράσταση «Η Θάλασσα και ο Γέρος» στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης»
    Η παράσταση «Η Θάλασσα και ο Γέρος» στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης»

    Ωδή στο μεγαλείο της Φύσης

    • Έμπλεη συμβολισμών και οικολογικών μηνυμάτων
    • Εξαιρετικές οι ερμηνείες των ηθοποιών

    Με την παράσταση «Η Θάλασσα και ο Γέρος», διασκευή του εμβληματικού αριστουργήματος του νομπελίστα αμερικανού συγγραφέα Έρνεστ Χεμινγουέι, συνεχίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι θεατρικές περιπλανήσεις του 12ου Φεστιβάλ Πηνειού. Η περιπέτεια του Σαντιάγο –που ενσάρκωσε ιδανικά ο Τάσος Νούσιας- καθήλωσε τους θεατές του Ανοικτού Θεάτρου Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης» και τους παρέσυρε σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, σκιαγράφησης των ανθρώπινων ορίων και αναγνώρισης του μεγαλείου της Φύσης.

    Πρόκειται για μία παράσταση – ύμνο στην σημασία της πίστης, του θάρρους και της επιμονής· μια ωδή στο μεγαλείο της Θάλασσας, και κατ’ επέκταση της Φύσης, που διαφεντεύει τόσο την ανθρώπινη ύπαρξη όσο και τη μοίρα της ίδιας της ανθρωπότητας. Παράλληλα η ωμή αλλά αγνή συνάμα αποφασιστικότητα του πρωταγωνιστή, η επιμονή σε μία υπεράνθρωπη προσπάθεια με προδιαγεγραμμένη κατάληξη και η αρχετυπική προσωπικότητα όπως σκιαγραφείται από τον σπουδαίο συγγραφέα, συνιστούν ένα από τα γνησιότερα δείγματα της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου πνεύματος στον χώρο της Τέχνης.

    Οι θεατές του Ανοικτού Θεάτρου Καβασίλων έγιναν έτσι κοινωνοί της εσωτερικής αναζήτησης του πρωταγωνιστή· μιας εσωτερικής διαπραγμάτευσης του ήρωα σε δύο επίπεδα: με το καταπονημένο αλλά ανθεκτικό σώμα του αλλά και με την ίδια τη Φύση, τα κελεύσματα της οποίας αφουγκράζεται μέσω της Θάλασσας και η οποία σμιλεύει δυναμικά τη ψυχοσύνθεσή του. Εξάλλου το αριστούργημα του Χεμινγουέι, μέσα από τη διεισδυτική ματιά της σκηνοθέτριας Μάρλεν Καμίνσκι, μας υπενθυμίζει ότι η Φύση δεν είναι πάντα δίκαιος διαπραγματευτής· ή –πιο σωστά- αγνοεί την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της δικαιοσύνης. Μιας «δικαιοσύνης» που προτάσσει το καλό της ανθρωπότητας ως άλλοθι για την κατασπατάληση των φυσικών πόρων και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

    Οι ερμηνείες

    Ο Τάσος Νούσιας ενσάρκωσε ιδανικά τον ήρωα του Χεμινγουέι. Η πληθωρική παρουσία επί σκηνής του ταλαντούχου ηθοποιού ανέδειξε επιδέξια τις ψυχικές μεταπτώσεις του Σαντιάγο, τη σταδιακή σμίλευση του χαρακτήρα του στο «αμόνι» της Θάλασσας, τις αλλεπάλληλες υπερβάσεις του ώστε τελικά να κατανοήσει το αψεγάδιαστο μεγαλείο της Φύσης. Άξιοι συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια ο εξαίρετος νεαρός ηθοποιός Βασίλης Μηλιώνης στον ρόλο του Μανολίνο αλλά και η χορεύτρια –ηθοποιός Φαίδρα Σούτου που με την αέρινη κίνησή της ενσάρκωσε μοναδικά τη μορφή της Θάλασσας. Εύσημα διεκδικεί τέλος το σκηνοθετικό τέχνασμα με τη «ζωντανή» σκηνή, καθώς με τη χρήση τεχνολογίας 3D animation προβάλλονταν δυναμικά στο επικλινές δάπεδο το μεγαλείο της Φύσης ενισχύοντας έτσι την ρεαλιστικότητα.

    pinios thal nous 5

    Το αριστούργημα του Χεμινγουέι μας υπενθυμίζει ότι η Φύση αγνοεί την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της δικαιοσύνης.

    pinios thal nous 6

    Ο Τάσος Νούσιας ανέδειξε επιδέξια τις ψυχικές μεταπτώσεις του ήρωα, τη σμίλευση του χαρακτήρα του στο «αμόνι» της Θάλασσας και τις αλλεπάλληλες υπερβάσεις του.

    pinios thal nous 7

    Μία παράσταση - ωδή στο μεγαλείο της Θάλασσας, και κατ’ επέκταση της Φύσης, που διαφεντεύει τόσο την ανθρώπινη ύπαρξη όσο και τη μοίρα της ίδιας της ανθρωπότητας.

    pinios thal nous 4

    Οι θεατές του Ανοικτού Θεάτρου Καβασίλων έγιναν κοινωνοί της εσωτερικής αναζήτησης του πρωταγωνιστή.

    pinios thal nous 2

    Εύσημα διεκδικεί το σκηνοθετικό τέχνασμα με τη «ζωντανή» σκηνή, καθώς με τη χρήση τεχνολογίας 3D animation προβάλλονταν δυναμικά στο επικλινές δάπεδο το μεγαλείο της Φύσης.

    pinios thal nous 3

    Με την παράσταση «Η Θάλασσα και ο Γέρος» συνεχίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι θεατρικές περιπλανήσεις του 12ου Φεστιβάλ Πηνειού.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συνεχίζεται το 12ο Φεστιβάλ Πηνειού στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης»: Η θάλασσα και ο γέρος
    Συνεχίζεται το 12ο Φεστιβάλ Πηνειού στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης»: Η θάλασσα και ο γέρος

    Με την παράσταση «Η Θάλασσα και ο Γέρος», μια διασκευή του εμβληματικού αριστουργήματος του Έρνεστ Χεμινγουέι με τη διεισδυτική ματιά της Μαρλέν Καμίνσκι και πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο ηθοποιό Τάσο Νούσια, συνεχίζεται την Πέμπτη 25 Ιουλίου (21:30) το 12ο Φεστιβάλ Πηνειού.

    «Η Θάλασσα και ο Γέρος» είναι μια διασκευή βασισμένη στο κλασικό και βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο «Ο γέρος και η θάλασσα» του Έρνεστ Χέμινγουεϊ μετά το οποίο του απονεμήθηκε και το Νόμπελ λογοτεχνίας. Το έργο αυτό κατατάσσεται στα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και παρομοιάζεται με ομηρικό έπος.

    Περιγράφει την ιστορία ενός ψαρά, του Σαντιάγο -τον οποίο υποδύεται ο Τάσος Νούσιας- και το ταξίδι του στην ανεξερεύνητη και απέραντη θάλασσα. Την επική συνάντησή του με ένα υπέροχο μπλε μάρλιν, το οποίο ο ήρωας κατάφερε να ψαρέψει μετά από 84 ημέρες χωρίς ψαριά. Το ψάρι είναι πολύ δυνατό, ο Σαντιάγο δεν καταφέρνει να το σκοτώσει και εκείνο αγκιστρωμένο από την πετονιά του, τραβάει αυτόν και τη μικρή του βάρκα όλο και πιο βαθιά στη θάλασσα για τρεις μέρες και τρεις νύχτες. Ο Σαντιάγο τελικά καταφέρνει να σκοτώσει το ψάρι αλλά επειδή είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει στη βάρκα το δένει στο πλάι της. Στο δρόμο της επιστροφής καρχαρίες του επιτίθενται και τρώνε όλη τη σάρκα του πελώριου ψαριού. Κάτω από αυτή την απλή ιστορία, κρύβεται ένας κόσμος πλούσιος σε συμβολισμούς και μεταφορές για την αναζήτηση του σκοπού, την αντοχή του ανθρώπινου πνεύματος και τη συγκρουσιακή σχέση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον.

    Συντελεστές: Ιδέα, Διασκευή, Δραματουργία: Μαρλέν Καμίνκσι, Μετάφραση διασκευής, βοηθός δραματουργίας: Νατάσα Πετροπούλου, Σκηνοθεσία: Μαρλέν Καμίνκσι, Σχεδιασμός 3d Animation / Video mapping: Γιάννης Ντουσιόπουλος, Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης, Φωτιστικός σχεδιασμός: Αλίκη Δανέζη Knutsen, Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Αγγελίνα Παπαχατζάκη, Μαρλέν Καμίνκσι, Βοηθός Σκηνοθέτη: Νατάσα Πετροπούλου.

    Διανομή:

    Σαντιάγο: Τάσος Νούσιας

    Μανολίνο: Βασίλης Μηλιώνης

    Θάλασσα: Φαίδρα Σούτου

    Ακούγεται η φωνή της Evelyn Assouad

    Τιμές Εισιτηρίων· Γενική είσοδος: 20€ / Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ: 17€

    (Δελτίο Τύπου)

  • Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή: Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων
    Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή: Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων

    «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή»

    Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα

    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

    Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

    στα ΚΑΒΑΣΙΛΑ

    στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

    την Τρίτη 30/7 στις 8:30μ.μ.

    Οι αγαπημένοι ήρωες ζωντανεύουν

    σε μια μαγική θεατρική παράσταση

    Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Animaccord

    www.facebook.com/kolossaionproductions

    www.kolossaion.com

    «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» η επίσημη θεατρική παράσταση, ζωντανεύει τον μαγικό κόσμο της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων. Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού.

    Η Μάσα και ο Αρκούδος, είναι ένα από τα πέντε κορυφαία παιδικά σε Ευρώπη και Αμερική, μεταδίδεται σε περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από το 78% των παιδιών παγκοσμίως γνωρίζουν τους ήρωες και το 2021 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των πιο δημοφιλών εκπομπών για παιδιά στον κόσμο.

    Λίγα λόγια για το έργο:

    Η Μάσα και ο Αρκούδος ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή για την Ντάσα! Ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στο υπέροχο δάσος τους.

    Τα πεντανόστιμα cupcakes με την συνταγή του Αρκούδου φουρνίζονται και όλοι είναι έτοιμοι για την υποδοχή της Ντάσα.

    Τι συμβαίνει όμως όταν η Ντάσα καθυστερεί να πάει στο πάρτυ-έκπληξη και η Μάσα οργανώνει όλη την παρέα και ξεχύνονται στο δάσος να την βρουν;

    Όλοι μαζί επί σκηνής τραγουδούν, χορεύουν και μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο της Μάσα προσκαλώντας παιδιά και μεγάλους σε ένα παιχνίδι μυστηρίου που πρέπει να παίξουν και να λύσουν όλοι μαζί.

    Γιατί στο μαζί βρίσκεται η χαρά, το μαζί δημιουργεί την αγάπη και από το μαζί γεννιούνται οι πιο ωραίες ιστορίες και οι ομορφότερες αναμνήσεις.

    Η Μάσα, ο Αρκούδος, η Ρόζι, η Σκιουρίνα, ο Λαγός, το Πάντα, η Σίλλυ και ο Σλάυ, και φυσικά η Ντάσα μας υποδέχονται και μας υπόσχονται μία περιπέτεια γεμάτη μουσικές, γέλιο, τραγούδι, cupcakes, ακροβατικά και παιχνίδι. Παιχνίδι ανεξαρτήτου ηλικίας, παιχνίδι από όλους για όλους, παιχνίδι που στο τέλος πάντα γίνεται γιορτή.

    Φορέστε τα γιορτινά σας και ετοιμαστείτε για πάρτυ! Η Μάσα και ο Αρκούδος μας καλωσορίζουν στην μεγάλη τους γιορτή!

    «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» μια θεατρική παράσταση που θα σας συναρπάσει.

    Μην τη χάσετε.

    masa ark kavasila 2

    Συντελεστές

    Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

    Κείμενο: Χάρης Χιώτης, Αγνή Χιώτη

    Μουσική: Γιώργος Κωστογιώργης

    Σκηνογραφία: Ντίνα Ζαφειρίου, Kolossaion Productions

    Ενδυματολογία: Σωτήρης Καραθανάσης

    Χορογραφίες: Ιωάννα Μήτσικα

    Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς

    Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Ζαφειρίου

    Sound design: Τσεσμελόγλου Δημήτρης

    Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών: Kolossaion Productions

    Hair styling: Γιαννακοπούλου Άννα

    Σκηνοθεσία trailer: Παναγιώτης Κουντουράς

    Φωτογράφιση: Γιώργος Νάκης

    Παραγωγή: Kolossaion Productions

    Πρωταγωνιστούν: Τάσος Αθανασέλος, Στέλλα Δροσινού, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Κριστάνα Καρρίκι, Όλια Μήτσιου, Χρύσα Μπολλάτι, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου.

    Η επίσημη θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» σε σκηνοθεσία Ταμίλλας Κουλίεβα, θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στα Καβάσιλα την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στις 8:30μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων.

    Μην τη χάσετε.

    Δείτε το trailer:

    Tιμή προσφορά σε προπώληση: 11€

    Γενική είσοδος στο ταμείο: 13€

    Εισιτήρια προπωλούνται:

    στο https://www.more.com/theater/children/i-masa-kai-o-arkoudos-mia-megali-giorti/

    και στα: στα σημεία προπώλησης του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ,

    Αμαλιάδα: ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ

    Ανδραβίδα: LOUSOU

    Βάρδα: ΟΠΤΙΚΑ ZOEL

    Βαρθολομιό: Βιβλιοπωλείο Τρελή Σβούρα

    Γαστούνη: Βιβλιοπωλεία: ΒΑΡΟΥΧΑ Μ., ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΙΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ, Καβάσιλα: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ Μ.

    Λεχαινά: ΟΠΤΙΚΑ ZOEL (ΟΠΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ζ.)

    Τραγανό: ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Α.

    Πληροφορίες στο 6987 089 778

    Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Λουτζιούδη

    m. 6947 70 69 72 e-mail: [email protected]

    masa ark kavasila 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Απόψε έχει... "Αλήθειες" με τον Τσουβέλα στα Καβάσιλα - Οι τυχεροί του διαγωνισμού
    Απόψε έχει...

    Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

    Αλήθειες της καθημερινότητας

    Αλήθειες της διπλανής πόρτας

    Αλήθειες για την ζωή του

    Αλήθειες για την ζωή σας

    Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

    Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

    Εμείς είμαστε …

    Εισιτήρια

    ComeTogether.live

    Και ακόμα:

    • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
    • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
    • Γαστούνη - My Friends Cafe
    • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
    • Βάρδα - Οπτικά Zoel
    • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

    Οι τυχεροί του διαγωνισμού

    Το ilialive.gr σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της παράστασης, προσέφερε δωρεάν ατομικές προσκλήσεις σε αναγνώστες του.

    Οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι οι εξής:

    1. Ειρήνη Σταματοπούλου Πύργος
    2. Παρασκευή Τασίγιαννη Βάρδα
    3. Ιωάννα Χρόνη Γαστούνη
    4. Κωνσταντίνα Χορτάτου Πύργος
    5. Αλέξανδρος Παναγούλης Πύργος

    Οι προσκλήσεις θα σταλούν ηλεκτρονικά στους τυχερούς που θα ανακοινωθούν το πρωί της Κυριακής.

    tsouvelas kavasila

  • Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με "Αλήθειες" στα Καβάσιλα - Κερδίστε προσκλήσεις
    Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με

      Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

      Αλήθειες της καθημερινότητας

      Αλήθειες της διπλανής πόρτας

      Αλήθειες για την ζωή του

      Αλήθειες για την ζωή σας

      Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

      Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

      Εμείς είμαστε …

      Εισιτήρια

      ComeTogether.live

      Και ακόμα:

      • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
      • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
      • Γαστούνη - My Friends Cafe
      • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
      • Βάρδα - Οπτικά Zoel
      • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

      Κερδίστε προσκλήσεις

      Το ilialive.gr σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της παράστασης, προσφέρει δωρεάν ατομικές προσκλήσεις σε αναγνώστες του. Στείλτε e-mail στο [email protected] με την ένδειξη "ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΣΟΥΒΕΛΑ" και το ονομάτεπώνυμό σας και τη διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι προσκλήσεις θα σταλούν ηλεκτρονικά στους τυχερούς που θα ανακοινωθούν το πρωί της Κυριακής.

      tsouvelas kavasila

    • Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με "Αλήθειες" στα Καβάσιλα
      Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με

      Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

      Αλήθειες της καθημερινότητας

      Αλήθειες της διπλανής πόρτας

      Αλήθειες για την ζωή του

      Αλήθειες για την ζωή σας

      Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

      Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

      Εμείς είμαστε …

      Εισιτήρια

      ComeTogether.live

      Και ακόμα:

      • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
      • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
      • Γαστούνη - My Friends Cafe
      • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
      • Βάρδα - Οπτικά Zoel
      • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

      tsouvelas kavasila

    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο