Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 09:43

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με "Αλήθειες" στα Καβάσιλα - Κερδίστε προσκλήσεις

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

    Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

    Αλήθειες της καθημερινότητας

    Αλήθειες της διπλανής πόρτας

    Αλήθειες για την ζωή του

    Αλήθειες για την ζωή σας

    Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

    Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

    Εμείς είμαστε …

    Εισιτήρια

    ComeTogether.live

    Και ακόμα:

    • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
    • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
    • Γαστούνη - My Friends Cafe
    • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
    • Βάρδα - Οπτικά Zoel
    • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

    Κερδίστε προσκλήσεις

    Το ilialive.gr σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της παράστασης, προσφέρει δωρεάν ατομικές προσκλήσεις σε αναγνώστες του. Στείλτε e-mail στο [email protected] με την ένδειξη "ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΣΟΥΒΕΛΑ" και το ονομάτεπώνυμό σας και τη διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι προσκλήσεις θα σταλούν ηλεκτρονικά στους τυχερούς που θα ανακοινωθούν το πρωί της Κυριακής.

    tsouvelas kavasila

    Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 13:33

    Σχετικά Άρθρα

    • Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Δ. Ζάχο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
      Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Δ. Ζάχο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

      Παράσταση με τον ταλαντούχο μίμο και showman Διονύση Ζάχο και είσοδο ελεύθερη για το κοινό διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με στόχο τη συλλογή τροφίμων.

      Ο Δ. Ζάχος υπόσχεται μια ξεχωριστή παράσταση με σπαρταριστές ατάκες καθώς αναπαριστά με τον δικό του μοναδικό τρόπο χαρακτήρες του τραγουδιού, του θεάτρου , της πολιτικής και γενικότερα της δημόσιας ζωής.

      Η παράσταση με τίτλο SATIROS II θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 21.00 στο CINEASTRON, όπου το κοινό αντί εισιτηρίου, το κοινό καλείται να προσφέρει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

      pde zaxos par 2

      (Δελτίο Τύπου)

    • «Τα «καμώματα» του Καραγκιόζη έρχονται στον κήπο της ιστορικής οικίας Τατάνη στην Αμαλιάδα!»
      «Τα «καμώματα» του Καραγκιόζη έρχονται στον κήπο της ιστορικής οικίας Τατάνη στην Αμαλιάδα!»

      Ακούσατε… ακούσατε!!! Ο Καραγκιόζης και η παρέα του σας περιμένουν το Σάββατο 17 Αυγούστου με ώρα έναρξης 20:30, στον κήπο της ιστορικής οικίας Τατάνη, στην περιοχή Καλίτσα Αμαλιάδας.

      Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο ήρωα του θεάτρου σκιών, μέσα από την μοναδική παράσταση που θα δώσει ο εξαιρετικός καραγκιοζοπαίχτης Φώτης Πλέσσας.

      Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

      Σας περιμένουμε όλες και όλους για να γελάσουμε με την καρδιά μας, με τα καμώματα του Καραγκιόζη κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ήλιδας.

      Karagkiozis parastasi2

    • Σπύρος Κουβαράς: «Έχουμε ανάγκη από σύγχρονους Προμηθείς»
      Σπύρος Κουβαράς: «Έχουμε ανάγκη από σύγχρονους Προμηθείς»

      Ο διακεκριμένος χορογράφος μιλά στο ilialive.gr για την παράσταση « PROMETHEUS 2024 (unboundbodies)» που θα παρουσιάσει στην Αρχαία Ολυμπία - 2 & 3 Αυγούστου στο Αρχαίο Γυμνάσιο - Αρχαιολογικός χώρος

      Συνέντευξη στη Βίκυ Γκουγκουστάμου

      Τα έργα του αγκαλιάζουν την ουτοπία. Ακολουθώντας μια διαδρομή από το παρελθόν και τις μνήμες, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βρεθεί στο πραγματικό, ο διακεκριμένος χορογράφος Σπύρος Κουβαράς, με την ελληνογαλλική ομάδα σύγχρονου χορού «Synthesis 748 Dance Co», παρουσιάζει στην Αρχαία Ολυμπία τη νέα του παράσταση «PROMETHEUS 2024 (unboundbodies)». Η παράσταση θα δοθεί στις 2 & 3 Αυγούστου στο Αρχαίο Γυμνάσιο - Αρχαιολογικός χώρος, στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2024» με θεματικό άξονα την έννοια της «Σύγκρουσης».

      Χαρακτηρίζει τον πολιτισμό σύγχρονο «πεδίο μάχης» και τους χορευτές της ομάδας επαναστάτες που αγωνίζονται σε δυνάμεις εξουσίας, αφήνοντας την ερμηνεία ελεύθερη στη φαντασία του θεατή. Για τον Σπύρο Κουβαρά , είναι το τρίτο χορογραφικό έργο που κάνει για Αρχαιολογικό Χώρο και όπως και τις προηγούμενες δυο φορές, στους Δελφούς και στο Μνημείο του Λυσικράτους στην Αθήνα, διακατέχεται από μια γλυκιά προσμονή… «Στην Αρχαία Ολυμπία έχω έρθει αρκετές φορές στο παρελθόν μόνο ως επισκέπτης και είμαι τώρα πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσω την δουλειά μου σε έναν χώρο τέτοιας, βαρύνουσας, πολιτιστικής κληρονομιάς» δηλώνει ο χορογράφος στο ilialive.gr. «Μπορεί τα έργα μου συνολικά να αγκαλιάζουν την ουτοπία και το μη πραγματικό αλλά για να φτάσω εκεί περνάω μέσα από την μνήμη, την ιστορία, τις ρίζες. Αυτό που με ενδιαφέρει ως καλλιτέχνη είναι οι δονήσεις που πιθανά μπορεί να γεννηθούν μέσα από τις χωρικές, ηχητικές και κινητικές αλληλεπιδράσεις της σύγχρονης αισθητικής με την κλασσική οπτική. Και φυσικά το πώς όλο αυτό θα μπορέσει, για περίπου μια ώρα, να αποτελέσει ένα κοινό βίωμα που θα λειτουργήσει αναστοχαστικά για κοινό και ερμηνευτές»

      Να ξεκινήσουμε με τη νέο σας project PROMETHEUS 2024 (unbound bodies). Μιλήστε μας για τη σύλληψη της ιδέας και τι πραγματεύεται;

      Θα μπορούσα να πω ότι το έργο, αντλώντας υλικό από τον μνημειώδη αγώνα του μυθικού αυτού ήρωα, εστιάζει με έναν τρόπο στα επαναστατημένα, αδάμαστα, σώματα του σήμερα, που αγωνίζονται απέναντι σε δυνάμεις εξουσίας στο σύγχρονο πεδίο μάχης που είναι ο ίδιος ο πολιτισμός μας. Το “PROMETHEUS 2024 (unbound bodies)”, ωστόσο δεν ακολουθεί κάποια γραμμική αφήγηση και συνειδητά ακροβατεί μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Οι χορευτές, άλλοτε ως μυθικά πλάσματα και άλλοτε ως Προμηθεϊκοί απόγονοι, αφήνουν την φαντασία μας ελεύθερη και τα πεδία ερμηνείας ανοιχτά. Η χορογραφία εντός του Αρχαιολογικού Χώρου θα έλεγα πως λειτουργεί καλειδοσκοπικά και ως άλλος μετα-μύθος, τρόπον τινά, μεταφέρει ένα κρίσιμο ερώτημα για το γένος μας: Μπορεί ο άνθρωπος να σώσει τον άνθρωπο;

      PROMETHEUS 2024 unbound bodies BY YIORGOS BAKALIS 8Φωτογραφία: Γιώργος Μπακάλης

      Τι σας γοήτευσε στο μύθο του Προμηθέα ώστε να αντλήσετε στοιχεία για τη χορογραφία σας;

      Με γοητεύουν γενικά οι άνθρωποι που προτάσσουν την έννοια της συλλογικής ευθύνης έναντι του ατομικού συμφέροντος και οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για μια ανώτερη ιδέα. Ιστορικά αν το δει κανείς, όλες οι σημαντικές κοινωνικές αλλαγές έχουν ξεκινήσει από μεγάλες ιδέες, που γέννησαν μεγάλες πράξεις, σε κάποιες ομάδες ανθρώπων. Ο Προμηθέας είναι ίσως η πρώτη αντιεξουσιαστική μορφή της ιστορίας, ένα σύμβολο αντίστασης και αγωνιστικότητας. Δεν τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες των πράξεων του και δεν στέκεται στο πρόσκαιρο μαρτύριο του, βλέπει πολύ πιο μακριά από αυτό και αυτή του την στάση, τη βρίσκω βαθιά συγκινητική. Για αυτό και στο έργο μου νομίζω πως πίσω από τον μύθο κρύβεται ένα όνειρο για το μέλλον.

      Πόσο σύγχρονος ήρωας μπορεί να είναι ο Προμηθέας, δεδομένου ότι μέσα από την παράστασή σας, μεταφέρετε το ερώτημα αν ο άνθρωπος μπορεί να σώσει τον άνθρωπο;

      Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως έχουμε ανάγκη από σύγχρονους Προμηθείς. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους και συλλογικότητες που θα πιστέψουν σε εναλλακτικές μορφές κοινωνικής διαβίωσης και που θα αγωνιστούν με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος για αυτές. Συμβαίνουν τρομερά πράγματα στον πλανήτη, σε κοινωνικό, πολιτισμικό και περιβαλλοντικό επίπεδο και κυριαρχεί μια σιωπή. Αν νομίζουμε ως ανθρωπότητα ότι όλο αυτό είναι μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και της ιστορίας τότε είμαστε πολύ γελασμένοι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ιστορία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους, ευτυχώς όχι μόνο από τους “νικητές” θα πω, αλλά για να διαμορφωθεί χρειάζεται διαρκής ενεργοποίηση και γενναιότητα.

      PROMETHEUS 2024 unbound bodies BY YIORGOS BAKALIS 7Φωτογραφία: Γιώργος Μπακάλης

      Κάθε μορφή τέχνης είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με το κοινό. Στην Ελλάδα εκτιμάτε ότι οι θεατές είναι μυημένοι στον «διάλογο»-αν μου επιτραπεί η έκφραση- με το σύγχρονο χορό;

      Κάθε έργο τέχνης από την στιγμή που δημιουργείται και μοιράζεται με το κοινό παύει να ανήκει στον δημιουργό του. Μεταφέρεται στον κοινωνικό ιστό και αφήνεται να αλληλεπιδράσει με όσους έρθουν σε επαφή μαζί του. Πάντα πιστεύω στην “αλήθεια “των έργων και θεωρώ πως το μόνο που χρειάζεται από την μεριά του κοινού είναι απλώς ανοιχτοσύνη για αυτό που θα εισπράξουν, για αυτό που θα αισθανθούν. Ο σύγχρονος χορός όπως και οι καλές τέχνες, απευθύνονται κυρίως στις αισθήσεις και το ασυνείδητο του θεατή και λιγότερο στον νου. Αν λοιπόν είσαι ανοιχτός και απεγκλωβισμένος από την στείρα εκλογίκευση στην πρόσληψη ενός έργου, τότε αναπτύσσεται μια πολύ γόνιμη σχέση με το φαντασιακό σου, ικανή να πυροδοτήσει μια βαθιά ψυχική διέγερση. Και όχι για αυτό, δεν χρειάζεται κάποιου είδους μύηση, το μόνο που χρειάζεται κανείς, είναι απλώς να “παραμένει άνθρωπος” κάθε ημέρα της ζωής του.

      Πως κρίνετε το επίπεδο του χορού στην Ελλάδα;

      Σίγουρα πολύ πιο εξελιγμένο απ ότι πριν από είκοσι χρόνια που έφυγα στο Παρίσι για να σπουδάσω χορό και χορογραφία. Είναι πολύ πιο εξελιγμένος καταρχήν ο τρόπος σκέψης σύγχρονων χορευτών και χορογράφων, προσεγγίζοντας πλέον βαθύτερα τον χορό ως τέχνη. Οι χορογράφοι παρουσιάζουν τις δουλειές τους και εκτός Ελλάδας, οι σπουδαστές ταξιδεύουν περισσότερο, βλέπουν περισσότερες παραστάσεις, έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε διεθνή βιβλιογραφία. Αυτό όμως το γενικότερο κύμα μικρής άνθησης οφείλεται κυρίως στον ατελείωτο μόχθο και πόθο όλων εμάς που παλεύουμε διαρκώς για κάποια αυτονόητα σε επίπεδο κρατικής και ιδιωτικής, πολιτιστικής, υποστήριξης. Όταν σε αυτή την χώρα γεννηθεί η στιγμή που θα υπάρξει ουσιαστική πολιτιστική πολιτική, επικεντρωμένη στον σύγχρονο πολιτισμό, τότε σίγουρα θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες.

      PROMETHEUS 2024 unbound bodies BY YIORGOS BAKALIS 11Φωτογραφία: Γιώργος Μπακάλης

      Τι συμβουλεύετε ένα νέο παιδί που θέλει να χορέψει; Για ποιες συνθήκες θα πρέπει να προετοιμαστεί;

      Να μπει σε επαγγελματική σχολή όσο πιο αργά γίνεται, στο μέτρο του εφικτού, και να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας. Για το τελευταίο, το ίδιο ακριβώς θα συμβούλευα και σε κάποιον που μένει στην Γαλλία την Αυστρία ή την Ολλανδία για παράδειγμα. Εννοώ πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής του σταδιοδρομίας να μπορέσει κανείς να έχει διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Το να αλλάξεις χώρα για κάποια χρόνια έχει πολύπλευρες καλλιτεχνικές και προσωπικές επιδράσεις και είναι ένα εφόδιο ανεκτίμητο. Παράλληλα, θεωρώ πως όσο πιο προχωρημένη είναι η ηλικία στην οποία θα ενταχθεί κάποιος σε ένα ακαδημαϊκό πλαίσιο τόσο πιο σίγουρος θα είναι για το προς τα “που θέλει να πάει” και τι θέλει να κάνει χορευτικά ή χορογραφικά. Ο ακαδημαϊσμός έχει πολλά καλά αλλά και πολλά προβληματικά στοιχεία με κυριότερο εξ αυτών, τον συχνά, κατακερματισμό της δημιουργικότητας, και της καινοτόμας σκέψης. Αλλιώς αντιλαμβάνεσαι αυτά τα πράγματα στα 18 και αλλιώς στα 23 για παράδειγμα. Από εκεί και έπειτα, δεν ξέρω για ποιές συνθήκες θα πρέπει να προετοιμαστεί κάποιος, αυτό που ξέω όμως είναι οτι όσο πιο πολύ πιστεύεις και αγαπάς αυτό που κάνεις, τόσο καλύτερα διαμορφώνεις εσύ ο ίδιος τις συνθήκες στις οποίες καλείσαι να υπάρξεις.

      PROMETHEUS 2024 unbound bodies BY YIORGOS BAKALIS 14Φωτογραφία: Γιώργος Μπακάλης

      ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

      Ιδέα, Χορογραφία, Σκηνικός Σχεδιασμός: Σπύρος Κουβαράς
      Πρωτότυπη Μουσική: Θανάσης Κουμεντέρης
      Καλλιτεχνική Συνεργάτις: Κορίνα Κοτσίρη
      Χορευτές: Χριστίνα Καραγιάννη, Λουκιανή Παπαδάκη, Elton Petri, Σπύρος
      Κουβαράς
      Δραματουργία: Στέλλα Δημητρακοπούλου
      Εικαστική Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Νασιούλα
      Κοστούμια: Kenneth Haarstrich
      Ηχητικός Σχεδιασμός & Επεξεργασία: Studio 19st
      Σχεδιασμός Φωτισμών: Θωμάς Οικονομάκος
      Βοηθός Χορογράφου: Αλέξανδρος Ζαρμακούπης
      Οπτικό Υλικό: Γιώργος Μπακάλης
      Παραγωγή: Synthesis 748 Dance Co

      ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

      Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού.
      Καταβάλλεται μόνο το αντίτιμο εισόδου του αρχαιολογικού χώρου.
      Η προκράτηση θέσης είναι υποχρεωτική.
      Πληροφορίες & προκρατήσεις: www.allofgreeceoneculture gr

      SYNTHESIS 748 DANCE CO.

      H Synthesis 748 Dance Co. ιδρύθηκε το 2010 στο Παρίσι από τον χορογράφο, χορευτή Σπύρο Κουβαρά, έχοντας την υποστήριξη του Γαλλικού Εθνικού 
Κέντρου Χορού. Έκτοτε, έχει αναπτύξει διεθνή πορεία και έργα της και site specific projects έχουν παρουσιαστεί σε θέατρα, γκαλερί, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και φεστιβάλ σύγχρονου χορού σε ευρωπαϊκές χώρες και πρόσφατα στο CICA Museum στη Νότια Κορέα. Από το 2017, βάση και έδρα του Σπύρου Κουβαρά αποτελεί η Αθήνα και η Synthesis 748 Dance Co. επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Τα έργα της ομάδας αγκαλιάζουν ουτοπικούς κόσμους που ατενίζουν το μέλλον, χρησιμοποιώντας παράλληλα τον μύθο ως σύγχρονο εργαλείο δημιουργίας. Εστιάζοντας γύρω από την σχέση σώματος, ήχου και εικόνας, το κινητικό λεξιλόγιο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας χορευτικής γλώσσας η οποία αποκλίνει από τις αναγνωρίσιμες φόρμες του σύγχρονου χορού με τις σκηνικές εγκαταστάσεις των έργων, που συχνά αποτελούν και το σημείο αφετηρίας της όλης σύνθεσης, να χαρακτηρίζονται από την δημιουργία άχρονων και άτοπων χώρων.

      PROMETHEUS 2024 unbound bodies BY YIORGOS BAKALIS 16Φωτογραφία: Γιώργος Μπακάλης

    • Με μια παράσταση sold out έκανε πρεμιέρα για το θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας, το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας το οποίο έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του Νομού Ηλείας
      Με μια παράσταση sold out έκανε πρεμιέρα για το θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας, το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας το οποίο έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του Νομού Ηλείας

      Πλήθος κόσμου και κυρίως μικρά παιδιά, κατέκλυσαν το Θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας σε μια βραδιά που το υπέροχο παραμύθι «Το Μαγικό Κλειδί», της Πηνελόπης Δέλτα, το οποίο ζωντάνεψε στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.

      Η παράσταση ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο με χρώματα, χορούς, κοστούμια εμπνευσμένα από παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής συναντήθηκε με αυτή του θεάτρου.

      Η μοναδική εκδήλωση δόθηκε στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο, το οποίο άνοιξε τις πύλες τους για του κοινό και τους θεατές του Φεστιβάλ, με το ραντεβού όλων να δίνεται για την επόμενη προγραμματισμένη παράσταση.

      Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συντελεστές της παιδικής παράστασης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό της περιοχής για το καλοκαίρι του 2025.

      Το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες το μοναδικό του ταξίδι, υποσχόμενο όμορφες βραδιές μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για το καλοκαίρι του 2024.

      ilida rougeri parast 2

      ilida rougeri parast 3

      ilida rougeri parast 4

      ilida rougeri parast 5

      ilida rougeri parast 6

      ilida rougeri parast 7

      (Δελτίο Τύπου)

    • Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή: Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων
      Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή: Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων

      «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή»

      Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα

      Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

      Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού

      ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

      στα ΚΑΒΑΣΙΛΑ

      στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

      την Τρίτη 30/7 στις 8:30μ.μ.

      Οι αγαπημένοι ήρωες ζωντανεύουν

      σε μια μαγική θεατρική παράσταση

      Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Animaccord

      www.facebook.com/kolossaionproductions

      www.kolossaion.com

      «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» η επίσημη θεατρική παράσταση, ζωντανεύει τον μαγικό κόσμο της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων. Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού.

      Η Μάσα και ο Αρκούδος, είναι ένα από τα πέντε κορυφαία παιδικά σε Ευρώπη και Αμερική, μεταδίδεται σε περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από το 78% των παιδιών παγκοσμίως γνωρίζουν τους ήρωες και το 2021 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των πιο δημοφιλών εκπομπών για παιδιά στον κόσμο.

      Λίγα λόγια για το έργο:

      Η Μάσα και ο Αρκούδος ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή για την Ντάσα! Ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στο υπέροχο δάσος τους.

      Τα πεντανόστιμα cupcakes με την συνταγή του Αρκούδου φουρνίζονται και όλοι είναι έτοιμοι για την υποδοχή της Ντάσα.

      Τι συμβαίνει όμως όταν η Ντάσα καθυστερεί να πάει στο πάρτυ-έκπληξη και η Μάσα οργανώνει όλη την παρέα και ξεχύνονται στο δάσος να την βρουν;

      Όλοι μαζί επί σκηνής τραγουδούν, χορεύουν και μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο της Μάσα προσκαλώντας παιδιά και μεγάλους σε ένα παιχνίδι μυστηρίου που πρέπει να παίξουν και να λύσουν όλοι μαζί.

      Γιατί στο μαζί βρίσκεται η χαρά, το μαζί δημιουργεί την αγάπη και από το μαζί γεννιούνται οι πιο ωραίες ιστορίες και οι ομορφότερες αναμνήσεις.

      Η Μάσα, ο Αρκούδος, η Ρόζι, η Σκιουρίνα, ο Λαγός, το Πάντα, η Σίλλυ και ο Σλάυ, και φυσικά η Ντάσα μας υποδέχονται και μας υπόσχονται μία περιπέτεια γεμάτη μουσικές, γέλιο, τραγούδι, cupcakes, ακροβατικά και παιχνίδι. Παιχνίδι ανεξαρτήτου ηλικίας, παιχνίδι από όλους για όλους, παιχνίδι που στο τέλος πάντα γίνεται γιορτή.

      Φορέστε τα γιορτινά σας και ετοιμαστείτε για πάρτυ! Η Μάσα και ο Αρκούδος μας καλωσορίζουν στην μεγάλη τους γιορτή!

      «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» μια θεατρική παράσταση που θα σας συναρπάσει.

      Μην τη χάσετε.

      masa ark kavasila 2

      Συντελεστές

      Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

      Κείμενο: Χάρης Χιώτης, Αγνή Χιώτη

      Μουσική: Γιώργος Κωστογιώργης

      Σκηνογραφία: Ντίνα Ζαφειρίου, Kolossaion Productions

      Ενδυματολογία: Σωτήρης Καραθανάσης

      Χορογραφίες: Ιωάννα Μήτσικα

      Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς

      Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Ζαφειρίου

      Sound design: Τσεσμελόγλου Δημήτρης

      Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών: Kolossaion Productions

      Hair styling: Γιαννακοπούλου Άννα

      Σκηνοθεσία trailer: Παναγιώτης Κουντουράς

      Φωτογράφιση: Γιώργος Νάκης

      Παραγωγή: Kolossaion Productions

      Πρωταγωνιστούν: Τάσος Αθανασέλος, Στέλλα Δροσινού, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Κριστάνα Καρρίκι, Όλια Μήτσιου, Χρύσα Μπολλάτι, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου.

      Η επίσημη θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» σε σκηνοθεσία Ταμίλλας Κουλίεβα, θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στα Καβάσιλα την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στις 8:30μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων.

      Μην τη χάσετε.

      Δείτε το trailer:

      Tιμή προσφορά σε προπώληση: 11€

      Γενική είσοδος στο ταμείο: 13€

      Εισιτήρια προπωλούνται:

      στο https://www.more.com/theater/children/i-masa-kai-o-arkoudos-mia-megali-giorti/

      και στα: στα σημεία προπώλησης του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ,

      Αμαλιάδα: ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ

      Ανδραβίδα: LOUSOU

      Βάρδα: ΟΠΤΙΚΑ ZOEL

      Βαρθολομιό: Βιβλιοπωλείο Τρελή Σβούρα

      Γαστούνη: Βιβλιοπωλεία: ΒΑΡΟΥΧΑ Μ., ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΙΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ, Καβάσιλα: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ Μ.

      Λεχαινά: ΟΠΤΙΚΑ ZOEL (ΟΠΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ζ.)

      Τραγανό: ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Α.

      Πληροφορίες στο 6987 089 778

      Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Λουτζιούδη

      m. 6947 70 69 72 e-mail: [email protected]

      masa ark kavasila 3

      (Δελτίο Τύπου)

    • Απόψε έχει... "Αλήθειες" με τον Τσουβέλα στα Καβάσιλα - Οι τυχεροί του διαγωνισμού
      Απόψε έχει...

      Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

      Αλήθειες της καθημερινότητας

      Αλήθειες της διπλανής πόρτας

      Αλήθειες για την ζωή του

      Αλήθειες για την ζωή σας

      Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

      Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

      Εμείς είμαστε …

      Εισιτήρια

      ComeTogether.live

      Και ακόμα:

      • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
      • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
      • Γαστούνη - My Friends Cafe
      • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
      • Βάρδα - Οπτικά Zoel
      • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

      Οι τυχεροί του διαγωνισμού

      Το ilialive.gr σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της παράστασης, προσέφερε δωρεάν ατομικές προσκλήσεις σε αναγνώστες του.

      Οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι οι εξής:

      1. Ειρήνη Σταματοπούλου Πύργος
      2. Παρασκευή Τασίγιαννη Βάρδα
      3. Ιωάννα Χρόνη Γαστούνη
      4. Κωνσταντίνα Χορτάτου Πύργος
      5. Αλέξανδρος Παναγούλης Πύργος

      Οι προσκλήσεις θα σταλούν ηλεκτρονικά στους τυχερούς που θα ανακοινωθούν το πρωί της Κυριακής.

      tsouvelas kavasila

    • Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με "Αλήθειες" στα Καβάσιλα
      Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με

      Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες! Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 21.30.

      Αλήθειες της καθημερινότητας

      Αλήθειες της διπλανής πόρτας

      Αλήθειες για την ζωή του

      Αλήθειες για την ζωή σας

      Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

      Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές;

      Εμείς είμαστε …

      Εισιτήρια

      ComeTogether.live

      Και ακόμα:

      • Πύργος - Βιβλιοπωλείο Κορκολής
      • Αμαλιάδα - Βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα
      • Γαστούνη - My Friends Cafe
      • Λεχαινά - Οπτικά Zoel
      • Βάρδα - Οπτικά Zoel
      • Ανδραβίδα - Κατάστημα LouSou

      tsouvelas kavasila

    • Καβάσιλα: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση - Έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό
      Καβάσιλα: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση - Έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό

      Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή των Καβασίλων σε αγροτοδασική έκταση δίπλα στην εθνική οδό.

      Η κινητοποίηση της Π.Υ. Λεχαινών ήταν μεγάλη, αλλά λόγω του σημείου που εξελισσόταν το μέτωπο, οι Αρχές αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της παλιάς εθνικής οδού.

      Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο δυνάμεις επιχειρούν για να ελέγξουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

      Fotia Leukoxori 2

      Fotia Leukoxori 3

      Fotia Leukoxori 4

      Fotia Leukoxori 5

      Fotia Leukoxori 6

    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο