Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 09:35

Εντυπωσιακή η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο χώρο του θεάτρου Γιορτής της Σταφίδας

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

«Βούλιαξε» η Κρέστενα! - Για «αντάμωμα μετά από μακρά περίοδο απομόνωσης», έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα το βράδυ του Σαββάτου, στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων, γεμίζοντας ασφυκτικά τις κερκίδες του θεάτρου αλλά και ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο του!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό αλλά και πολύ κέφι από πολύ μεγάλο αριθμό κατοίκων, ετεροδημοτών και επισκεπτών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στην έναρξη της συναυλίας ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, σε σύντομο χαιρετισμό του και αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού που διοργανώνει ο Δήμος, έκανε λόγο για αντάμωμα μετά από μακρά περίοδο απομόνωσης λόγω της πανδημίας, ενώ συγχρόνως ευχήθηκε καλό Δεκαπενταύγουστο.

Παράλληλα καλωσόρισε και τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος είχε ξαναβρεθεί το 1998 ως ανερχόμενος τραγουδιστής στο χώρο της Γιορτής της Σταφίδας, χαρακτηρίζοντάς τον ως πολύ μεγάλο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το κοινό σε μονοπάτια που μόνο εκείνος γνωρίζει.

Χαιρετισμό εξάλλου έκανε και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Κρεστένων και αντιπρόεδρος του Δ.Π.Δ.Δ. κ. Κώστας Δρακόπουλος, που με τη σειρά του ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους.

Μαγευτικές στιγμές

Στη συνέχεια ο αγαπημένος ερμηνευτής, συνοδευόμενος από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου, δημιούργησε μαγευτικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους, πολλοί εκ των οποίων βρέθηκαν σε απόσταση …αναπνοής από τους τρεις καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα της συναυλίας ήταν γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος είχε άμεση επαφή αλλά και …διάλογο με το κοινό!

Ο καλλιτέχνης στη διάρκεια της συναυλίας έδωσε τα συγχαρητήριά του στο Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, για τη συνέχιση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας.

Παραβρέθηκαν στην πολύ όμορφη Αυγουστιάτικη εκδήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Δημ. Νικολακόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αθανασία Κουσκουρή, ο πρόεδρος του Ξενοφώντα Κρεστένων κ. Αντ. Αραβαντινός, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κρεστένων κ. Αριστέα Παπαδοπούλου, αντιδήμαρχοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, αρχών κ.α.

Kotisras2

Kotisras3

Kotisras4

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 21:57

Σχετικά Άρθρα

  • Ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας για τα θύματα των Τεμπών στην πλατεία Ελευθερίας Γαστούνης - Με πρωτοβουλία του Δήμου Πηνειού
    Ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας για τα θύματα των Τεμπών στην πλατεία Ελευθερίας Γαστούνης - Με πρωτοβουλία του Δήμου Πηνειού

    «Χρωστάμε ενός λεπτού κραυγή, για κάθε στιγμή που σιωπήσαμε»*

    Το πάνδημο αίτημα για απονομή δικαιοσύνης για τα πενήντα επτά θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών διατρανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της συναυλίας -αφιερώματος στο Καλλιμάρμαρο. Χιλιάδες θεατές «πλημμύρισαν» το Παναθηναϊκό Στάδιο αποδίδοντας φόρο τιμής στους νεκρούς και εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους συγγενείς τους.

    Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων του Σιδηροδρομικού Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» και συμμετείχαν το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί», οι τραγουδοποιοί Φοίβος Δεληβοριάς και Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Τάνια Τσανακλίδου. Σημειώνεται ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα για ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας, εξέλιξη που άνοιξε τον δρόμο για τη δημόσια προβολή της σε πλατείες και πολυχώρους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στην πλατεία Ελευθερίας στην καρδιά της Γαστούνης όπου με πρωτοβουλία του Δήμου Πηνειού είχε στηθεί γιγαντοοθόνη για τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας. Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα οι θεατές σιγοτραγούδησαν αισθαντικά για τα θύματα της τραγωδίας απαιτώντας απονομή δικαιοσύνης και διασφάλιση ότι δεν θα σημειωθούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον.

    Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός έχει κατά το παρελθόν επισημάνει ότι η εθνική τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου έχει αποτυπωθεί στη συλλογική μνήμη και πρόκειται να μας συντροφεύει για πάντα. «Πενήντα επτά ψυχές απαιτούν δικαίωση. Προς αυτή την κατεύθυνση επιβάλλεται να αναδειχθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες. Αποτελεί ύψιστο χρέος απέναντι σε αυτούς που “έφυγαν”. Η σκέψη μας παραμένει πάντα στους τραυματίες, στους συγγενείς και τους οικείους αυτών που χάθηκαν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

    * Λιλή Ζωγράφου (1922-1998)

    dimos pin tempi anam 2

    Το πάνδημο αίτημα για απονομή δικαιοσύνης για τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών διατρανώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας -αφιερώματος στο Καλλιμάρμαρο.

    dimos pin tempi anam 4

    «Άιντε ρίχνουν χώμα με λουλούδια ραίνουν/άιντε και θαρρούν, θαρρούν πως ξεμπερδεύουν» τραγούδησε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και το Καλλιμάρμαρο σείστηκε.

    dimos pin tempi anam 3

    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ελευθερίας όπου με πρωτοβουλία του Δήμου Πηνειού είχε στηθεί γιγαντοοθόνη για τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας.

    Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα οι θεατές σιγοτραγούδησαν αισθαντικά για τα θύματα της τραγωδίας απαιτώντας απονομή δικαιοσύνης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Και στην Αμαλιάδα με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας, μεταδόθηκε δημόσια η συγκλονιστική συναυλία για τα 57 θύματα των Τεμπών
    Και στην Αμαλιάδα με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας, μεταδόθηκε δημόσια η συγκλονιστική συναυλία για τα 57 θύματα των Τεμπών

    Η συγκλονιστική συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, την οποία παρακολούθησαν παραπάνω από 45.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, μετέδωσε ζωντανά σε δημόσια προβολή στην πλατεία Αγίου Αθανασίου της Αμαλιάδας ο Δήμος Ήλιδας.

    Στη συναυλία που διοργανώθηκε από της οικογένειες των θυμάτων του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φοίβος Δεληβοριάς, το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί», ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριτζήλα και η Τάνια Τσανακλίδου.

    Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου από νωρίς το απόγευμα ο κόσμος αγκάλιασε τη συναυλία, ενώ στο σημείο της προβολής βρέθηκαν και τα μέλη της δημοτικής αρχής.

    Μάλιστα, ο κάθε παριστάμενος είχε την ευκαιρία παρακολουθώντας τη συναυλία, να ανάψει και ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, δηλώντας με αυτόν τον τρόπο το «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ».

    Πρόκειται για μια συναυλία με συγκλονιστικές στιγμές, όπου τόσο οι συγγενείς των θυμάτων όσο και οι καλλιτέχνες, με αποκορύφωμα το σπαρακτικό τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, προσέφεραν σε όλους τραγούδια, εικόνες και συναισθήματα για έναν ιερό σκοπό, ένα πάνδημο αίτημα να αποδοθεί 19 μήνες μετά δικαιοσύνη.

    ilida met sun tempi 2

    ilida met sun tempi 6

    ilida met sun tempi 3

    ilida met sun tempi 4

    ilida met sun tempi 5

    ilida met sun tempi 7

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Δήμος Πύργου τιμά τη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη
    Ο Δήμος Πύργου τιμά τη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη

    Την μνήμη των νεκρών στα Τέμπη θα τιμήσει ο Δήμος Πύργου, παρουσιάζοντας μέσω live streaming τη συναυλία που θα δοθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

    Έμπροσθεν του Δημαρχείου στην κεντρική πλατεία, σήμερα το βράδυ (Παρασκευή 11/10/24) στις 19:00 θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη μέσω της οποίας θα μπορούν οι δημότες να παρακολουθήσουν τη συναυλία των Δεληβοριά, Τσανακλίδου, Κοινών Θνητών, Σωκράτη Μάλαμα και του Θανάση Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση τιμής της μνήμης των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Θετικό αντίκτυπο είχε εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Τετάρτη 9/10 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων
    Θετικό αντίκτυπο είχε εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Τετάρτη 9/10 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων

    Θετικό αντίκτυπο είχε στην περιοχή των Κρεστένων η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Γ.Ν. Ηλείας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων.

    Στην αιμοδοσία το Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο εκπροσώπησε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Αθανασία Κουσκουρή, η οποία χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια που είναι προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Παράλληλα η κ. Κουσκουρή εξέφρασε στους φορείς και στους πολίτες που έλαβαν μέρος, την αναγκαιότητα να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή με τη συμβολή του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με σκοπό να αναδειχτεί περαιτέρω η αξία και η μεγάλη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

    Από την πλευρά του εξάλλου ο αντιδήμαρχος κ. Αν. Καρνάρος υπογράμμισε πως «προσφέρουμε ελπίδα αφιερώνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο μας και χαρίζουμε ζωή στον συνάνθρωπο».

    krestena aimod al 2

    krestena aimod al 3

    krestena aimod al 4

    krestena aimod al 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
    Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
    Με επόμενο σταθμό την Κεντρική Πλατεία Κρεστένων, συνεχίζεται την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις του Νοσοκομείων Πύργου, της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας και τους δήμους του νομού, με στόχο να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη μείωση των ελλείψεων σε αίμα.
    Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας συνεχίζει το ταξίδι ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών και θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που επιθυμούν να διαθέσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προκειμένου να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή και να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό.
    Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας, την Τετάρτη από τις 9.30 έως τις 13.30 και αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

    pe aimodosia pl krest 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κρέστενα: Πέταξαν φόλες δίπλα στο καταφύγιο του φιλοζωικού Συλλόγου Νοιάζομαι
    Κρέστενα: Πέταξαν φόλες δίπλα στο καταφύγιο του φιλοζωικού Συλλόγου Νοιάζομαι

    Παγκόσμια Ημέρα Ζώων εχθές - Το είπαμε?

    Ενημερωθήκαμε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κρεστένων και Περιχώρων ότι κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ρίξει φόλες ακριβώς δίπλα στο καταφύγιο μας.

    Έχει γίνει ήδη καταγγελία στην αστυνομία και αναζητούνται οι δράστες.

    Να ευχαριστήσουμε θερμά το αστυνομικό τμήμα Κρεστένων που έστειλε άμεσα περιπολικό και συγκέντρωσε τις δηλητηριασμένες τροφές.

    Οι αστυνομικοί μας υποσχέθηκαν ότι θα πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες καθημερινά.

    Προσέξτε τα ζώα σας. Μην τα αφήνετε να κυκλοφορούν μόνα τους και στην βόλτα πάντα λουρί για να έχετε έλεγχο του τι μυρίζει και να προλάβετε να το τραβήξετε πριν βάλει κάτι που δεν πρέπει στο στόμα του.

    Αν γνωρίζετε τους δράστες σας παρακαλούμε καλέστε το αστυνομικό τμήμα Κρεστένων ή εμάς έστω και ανώνυμα. Αν δείτε κάποιον να ρίχνει φόλες ή αντιληφθείτε κάτι περίεργο μην διστάσετε να καλέσετε το 100.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η ρίψη δηλητηρίων είναι πλέον κακούργημα και τιμωρείται με σύλληψη, αυτόφωρο, και επιφέρει ποινή κάθειρξης έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή έως 50.000 ευρώ, ενώ παράλληλα, επιφέρει και διοικητική κύρωση, δηλαδή πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ ανά ζώο και περιστατικό.

    Επιτέλους μιλήστε!

    Η αδιαφορία είναι συνενοχή.

    krestena foles kataf

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα στη συναυλία του στο Royal Albert Hall (video)
    Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα στη συναυλία του στο Royal Albert Hall (video)

    Ο τραγουδιστής έζησε μοναδικές στιγμές στο Λονδίνο

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έζησε το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα του, καθώς πραγματοποίησε μια συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.
    Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν διάφορα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά του τραγουδιστή. Σε ένα από αυτά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σταματάει την ερμηνεία του τραγουδιού «Αθήνα μου», καθώς με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά του.
    Δείτε το βίντεο
    @irenouken proud is an understatement 🇬🇷🥹 #konstantinosargiros #argiros #greek #greekmusic @Argiros Konstantinos OFFICIAL ♬ original sound - irenouken
    Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο γνωστός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να χορέψει ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε το επιτυχημένο τραγούδι του, φωνάζοντας στη μητέρα του: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall!».

    Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media με τον χορό του, έχουν γίνει ήδη viral, με τους φαν του να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνειά του για τη μεγάλη στιγμή της καριέρας του.

    Δείτε τα βίντεο
    @irenouken his family must be incredibly proud 🥹 #konstantinosargiros #argiros #greek @Argiros Konstantinos OFFICIAL ♬ original sound - irenouken
    H βραδιά είχε έντονο άρωμα Ελλάδας, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας.
    @irenouken his family must be incredibly proud 🥹 #konstantinosargiros #argiros #greek @Argiros Konstantinos OFFICIAL ♬ original sound - irenouken
    Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στη Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο». «Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου πρώτα και δεύτερον στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα» και πρόσθεσε: «Της αφιερώνουμε αυτό και της δίνουμε δύναμη».
    Επίσης, σε ένα άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αλλά και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, με την οποία περιμένουν τον πρώτο τους παιδί, όπως ανέφερε το protothema.gr τον Ιούλιο.

    «Είναι μια πολύ σημαντική σήμερα ημέρα γιατί εκτός από όλους εμάς εδώ είναι κοντά μου η οικογένειά μου, η μητέρα μου, ο αδελφός μου, η Αλεξάνδρα, η οικογένεια όλη που με στηρίζει πάντα. Η Κατερίνα η αδελφή μου, πού είναι η Κατερίνα; Τα ανίψια μου!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Μετά τη μεγάλη συναυλία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έγινε πλέον ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο Royal Albert Hall, μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου στην οποία κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.
  • Κρέστενα: 84χρονη συνελήφθη γιατί έσερνε σκύλο με “αγροτικό” φορτηγάκι
    Κρέστενα: 84χρονη συνελήφθη γιατί έσερνε σκύλο με “αγροτικό” φορτηγάκι

    Μια 84χρονη γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων για υπόθεση κακοποίησης ζώου συντροφιάς.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε στο δρόμο που οδηγεί από την Κρέστενα στην Αρχ. Ολυμπία να οδηγεί το αγροτικό φορτηγάκι της και πίσω να σέρνει με σχοινί σκύλο ιδιοκτησίας της, ο οποίος τραυματίστηκε.

    Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τη γυναίκα ενώ ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στην Αρχ. Ολυμπία για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

    Άλλες πηγές ανέφεραν στο ilialive.gr πως η ηλικιωμένη βρήκε το σκύλο αδέσποτο και τον έβαλε στην καρότσα του “αγροτικού”. Στην πορεία της διαδρομής δεν αντιλήφθηκε πως ο σκύλος έπεσε από την καρότσα και πως τον έσερνε στο δρόμο.

    Η γυναίκα σοκαρισμένη από όσα συνέβησαν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου παραμένει φρουρούμενη, έως ότου είναι σε θέση να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (11.53 π.μ.)

    Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς

    Συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία, χθες το απόγευμα, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι κινούμενη με φορτηγό αυτοκίνητο, επί της Επαρχιακής οδού Κρεστένων - Αρχαίας Ολυμπίας, είχε δέσει με σκοινί σκυλί ιδιοκτησίας της και το έσερνε για απόσταση (150) μέτρων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ζώου.

    Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για περίθαλψη και νοσηλεία. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/EyeEm

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο