Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 08:53

Θεατρικό βραβείο με άρωμα Ηλείας στην Καρδίτσα

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Βραβείο Πρωτότυπης Παράστασης για το “ PRANA, μια ενεργειακή κωμωδία” του Ηλείου Γιάννη Γαλανόπουλου

“Πρωταγωνίστησε” η Ηλεία στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας. Εκτός απο την Ομάδα “Προσκήνιο” που απέσπασε το βραβείο Β΄Καλύτερης Παράστασης, το έργο του Ηλείου Γιάννη Γαλανόπουλου “Prana, μια ενεργειακή κωμωδία” της ομάδας “Υπερφωτισμένοι” των Άνω Λιοσίων κέρδισε το βραβείο της “Πρωτότυπης Παράστασης”.

Η παράσταση που διαγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή, και παρουσιάστηκε με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της πόλης. Ξεχώρισε για το ευρηματικό σενάριο και σκηνοθεσία που Γιάννη Γαλανόπουλου, για τις ερμηνείες των ηθοποιών αλλά και την ευρηματική συμμετοχή του μοναδικού κωμικού ηθοποιού Γιώργου Πάντζα, που συμμετείχε “ηχητικά” στην παράσταση.

Αξίζει να σημειιωθεί ότι ο Γιάννης Γαλανόπουλος ανήκει στη νέα γενιά συγγραφέων, έχει βραβευτεί τρεις φορές στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Θεατρικών Έργων της Ε.Σ.Ε. και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και πρόσφατα το έργο του «ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΟΥ» πήρε το «πράσινο φως» στο ανοιχτό κάλεσμα της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου για την επόμενη σεζόν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 22:53

Σχετικά Άρθρα

  • Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.
    Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.

    «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας»

    Την έγκριση 50 τοπικών προγραμμάτων Leader για την προγραμματική περίοδο 2023-2027, ύψους 236 εκ. ευρώ ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης του σχεδίου διατοπικής συνεργασίας CLLD/LEADER, με τίτλο "Ανάπτυξη Συνεταιρισμού", στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.3 του ΠΑΑ 2014-2020, στην οποία παρέστη και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. Στόχος, όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας, είναι να προκηρυχθούν άμεσα οι νέες προσκλήσεις από τις Ομάδες Τοπικής Δράσης, με πιο απλοποιημένες διαδικασίες και ψηφιοποίηση, προκειμένου να διευκολυνθούν τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι αναπτυξιακές εταιρείες και οι λοιποί φορείς που θα συμμετάσχουν.

    «Είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο προκειµένου οι τοπικές κοινωνίες να ενισχυθούν αποτελεσματικά και χωρίς αποκλεισμούς, να καινοτομήσουν, να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα κυρίως των αγροτών, αλλά και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή της περιφέρειας», επισήμανε.

    Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε πως τα προγράμματα LEADER είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχίας για τη χάραξη και υλοποίηση μιας "bottom-up" αναπτυξιακής πολιτικής για την ελληνική περιφέρεια, δηλαδή μιας πολιτικής που σχεδιάζεται από κάτω προς τα πάνω. Αυτές οι αναπτυξιακές πολιτικές αποδίδουν τόσο σε όρους ανάπτυξης όσο και απασχόλησης, διότι σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες. Οι τοπικοί πληθυσμοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα χαρακτηριστικά της περιοχής τους, τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες, και γι' αυτό μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους, να δημιουργούν νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας και να αμβλύνουν τις ανισότητες, συγκρατώντας τους νέους στην περιφέρεια.

    Ο Κώστας Τσιάρας επισήμανε ότι η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» είναι ένα τέτοιο επιτυχημένο παράδειγμα και δεσμεύτηκε ότι σε όλη τη διαδικασία θα είναι παρών. «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Σταθερά μαζί, εργαζόμαστε για να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που μας δίνουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ και όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας», είπε.

    Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ανακοίνωσε ότι κάθε υπερδέσμευση που θα ζητηθεί στη Θεσσαλία θα εγκριθεί, για την περαιτέρω στήριξη και ανάταξη της περιοχής.

    Στην παρουσίαση του σχεδίου, την οποία συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Σακελλαρίου, γενικός διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε., παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Αριστοτέλης Σπάνιας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, οι Δήμαρχοι των δήμων του Νομού Καρδίτσας, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Νομού Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συναγερμός στην Καρδίτσα από την εξαφάνιση 49χρονου - Αγνοείται τέσσερις ημέρες
    Συναγερμός στην Καρδίτσα από την εξαφάνιση 49χρονου - Αγνοείται τέσσερις ημέρες

    Έρευνες για τον εντοπισμό ενός 49χρονου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Τετάρτη (18/9) βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου (21/9) στην περιοχή της Κρανιάς στο Μουζάκι Καρδίτσας.

    Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

    Σύμφωνα με το karditsaLive.net ο 49χρονος φέρεται να είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με συγχωριανό του το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Είχαν δώσει ραντεβού να συναντηθούν, αλλά τα ίχνη του άνδρα εξαφανίστηκαν. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο συγχωριανός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

    Έρευνα για την εξαφάνισή του διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Εντοπίστηκε πτώμα σε κοίτη ποταμού στην Καρδίτσα - Το πιθανό σενάριο για την ταυτότητα της σορού
    Εντοπίστηκε πτώμα σε κοίτη ποταμού στην Καρδίτσα - Το πιθανό σενάριο για την ταυτότητα της σορού

    Τη σορό ενός άνδρα μέσα σε κοίτη ποταμού στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (28/08) κυνηγοί.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο προκειμένου να ανασύρει το πτώμα και να πραγματοποιήσει έρευνα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive η σορός βρέθηκε σε κοίτη ποταμού στην περιοχή της Φίλιας από κυνηγούς.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και ερευνούν για το συμβάν.

    Σημειώνουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή γίνονται έρευνες εδώ και τρεις εβδομάδες καθώς αγνοείται (από 7/8) ένας 28χρονος άνδρας για τον οποίο έχει εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Γιάννης Γαλανόπουλος: «Το θέατρο είναι μια μεγάλη γιορτή»
    Γιάννης Γαλανόπουλος: «Το θέατρο είναι μια μεγάλη γιορτή»

    Η Ηλείος θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης μιλά για το νέο του έργο «Αλυσίδα» - Απόψε (Σάββατο 20/7) στις 21.30 στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ στο Σταφιδόκαμπο

    Συνέντευξη στη Βίκυ Γκουγκουστάμου

    Οι μνήμες των παιδικών του χρόνων είναι γεμάτες θέατρο. Πιτσιρικάς ακόμη, δεν έχανε καμία παράσταση στα καλοκαιρινά φεστιβάλ-κυρίως της Αρχαίας Ήλιδας- που ήταν το πιο κοντινό στον τόπο διαμονής του, τον Σταφιδόκαμπο.

    Στο τέλος κάθε παράστασης, «χωνόταν» πίσω από τη σκηνή, να αγγίξει τα σκηνικά και τα κοστούμια, να δει κλεφτά τους ηθοποιούς… Ίσως τότε δεν είχε καταλάβει τον δεσμό που δημιουργούσε με την τέχνη του θεάτρου.

    Ένας δεσμός, που σήμερα έχει «προικίσει» τον Γιάννη Γαλανόπουλο, με επαίνους, τέσσερα βραβεία θεατρικής συγγραφής, βραβεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, ατελείωτες ώρες πάνω στο σανίδι αλλά και πίσω από τη σκηνή ανεβάζοντας δικά του έργα αλλά και μεγάλες θεατρικές επιτυχίες άλλων δημιουργών, μια βραβευμένη θεατρική ομάδα, τους «Υπερφωτισμένους», αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις σε δημοφιλείς σειρές και σύντομα στη μεγάλη οθόνη στην πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου «Υπάρχω», αφιερωμένη στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

    Ο Ηλείος θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, κάθε χρόνο επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στον Σταφιδόκαμπο. Εκεί, θα έχει την ευκαιρία το Ηλειακό κοινό να απολαύσει το νέο του έργο με τίτλο «Αλυσίδα», απόψε (Σάββατο 20 Ιουλίου) στις 21:30 στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Φυλής και δωρεάν είσοδο για το κοινό.

    Ο Γιάννης Γαλανόπουλος μιλάει στο ilialive.gr για το νέο του θεατρικό έργο και μας προσκαλεί να απολαύσουμε μια ιστορία που ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία. Όπως είναι η ζωή στην πραγματική της διάσταση…

    Galanopoulos2

    «Κάποιοι φίλοι που είδαν την «Αλυσίδα», μου είπαν «νομίζεις ότι είναι κωμωδία… Είναι πολύ τραγικά τα στοιχεία». Το κωμικό με το δραματικό ορισμένες φορές έχουν μια πολύ λεπτή γραμμή που τα χωρίζει. Θυμάμαι τον Σωτήρη Χατζάκη (ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας) σε κάποια σεμινάρια που κάναμε, είχε διαβάσει το έργο μου, «Φίδι στον κόρφο μου» και μου είχε πει ότι «διάβαζα το έργο σου και όση ώρα το μελετούσα, ένιωθα ότι συγγραφικά βρίσκεσαι πάνω σε ένα τεντωμένο ξυράφι με μια ομπρέλα και προσπαθείς να ακροβατήσεις. Αν πέσεις από τη μια πλευρά είναι το κωμικό αν πέσεις από την άλλη είναι το τραγικό..»

    Τι ακριβώς λοιπόν είναι η «Αλυσίδα» και τι πραγματεύεται; «Η «Αλυσίδα» είναι μια μαύρη κωμωδία. Είναι η ιστορία μας οικογένειας που δεν τα έχει πάει καλά οικονομικά. Παρ’ ότι το έχει παλέψει, τα επιχειρηματικά σχέδια των γονιών δεν πέτυχαν. Οι δύο κόρες, πολύ έξυπνες και ταλαντούχες αρχίζουν να συσχετίζονται με μια πλούσια οικογένεια την οποία, με μια «αλυσίδα» καταστάσεων, θα αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν οικονομικά…

    »Είναι μια καταγραφή σημερινών καταστάσεων. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανοίγουν το κλιματιστικό τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και από την άλλη, μια μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν καταλάβει τίποτα από την κρίση. Το χιούμορ στο συγκεκριμένο έργο βγαίνει μέσα από τα δεδομένα για το πώς βλέπουν οι μεν τους δε. Μερίδα ανθρώπων χωρίς οικονομικά προβλήματα μπορεί να μην βλέπουν καν τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν στην άλλη πλευρά. Για παράδειγμα, όταν η πλούσια κυρία του έργου ασχολείται με το πώς θα πάει τα σκυλάκια της στον οδοντίατρο, στον θεατή φαίνεται αστείο μεν αλλά είναι τόσο αληθινές τέτοιες καταστάσεις….

    Το τηλεφώνημα στον Δημήτρη Ποταμίτη

    Τα σκηνικά, τα κοστούμια, οι διάλογοι που κατάφερνε να κρυφακούσει στα παρασκήνια του θεάτρου, θεατρικά προγράμματα… ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής του ζωής. Δεν έχανε καμία παράσταση θιάσου που ερχόταν στην περιοχή, κυρίως τα καλοκαίρια. «Σε κάθε παράσταση ήμουν εκεί και μετά «χωνόμουν» να μελετήσω τα σκηνικά, τα κοστούμια… Το θέατρο υπήρχε στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία…. Θυμάμαι, πρέπει να ήμουν 12-13 ετών όταν έψαξα και βρήκα το τηλέφωνο του αείμνηστου Δημήτρη Ποταμίτη. Του τηλεφώνησα και του ζήτησα να μου στείλει τη διασκευή που είχε κάνει για την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη για να την ανεβάσω με παιδιά δημοτικού στον Σταφιδόκαμπο. Εκείνος εξεπλάγην όταν κατάλαβε ότι μιλούσε με ένα παιδί. Αυτό που μου είπε και θυμάμαι έντονα ήταν «Λυπάμαι που δεν θα ζω να δω τι θα κάνεις…»

    Ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης… Τι περισσότερο νιώθει ο ίδιος; «Για να είμαι ειλικρινής σκηνοθετώ αναγκαστικά γιατί στο ερασιτεχνικό θέατρο, όπως είναι γνωστό, δεν έχουμε πάντα την οικονομική δυνατότητα να προσλάβουμε έναν σκηνοθέτη. Όταν γράφω ένα έργο, πάντα ένας χαρακτήρας είμαι εγώ. Μπορεί λόγω ηλικίας ή λόγω καταστάσεων να βλέπω τον εαυτό μου σε έναν ήρωα. Όταν όμως έχω το κατάλληλο έμψυχο υλικό, όπως στην συγκεκριμένη παράσταση, προτιμώ να είμαι πίσω από τη σκηνή ώστε να έχω μια σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα του έργου χωρίς το άγχος του ηθοποιού».

    Θέατρο - τηλεόραση - κινηματογράφος

    »Το θέατρο είναι μια δουλειά λεπτεπίλεπτη. Απαιτεί πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια, επεξεργασία και πολλή δουλειά. Είναι σαν να ετοιμάζεις μια μεγάλη γιορτή και πρέπει όλα να είναι σωστά προετοιμασμένα. Θέλει μεγάλη οργάνωση, είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Η τηλεόραση για μένα, είναι απλά η καταγραφή της στιγμής….

    Galanopoulos3

    »Όταν μου προτάθηκε να παίξω στην ταινία «Υπάρχω», δεν το σκέφτηκα καθόλου. Όχι από ματαιοδοξία ή φιλοδοξία, όσο ότι θα έκανα έναν ρόλο που μου ξυπνάει μνήμες του πατέρα μου. Υποδύομαι έναν φανατικό Αεκτζή, όπως είναι και ο πατέρας μου. Επίσης μεγάλωσα με τα τραγούδια του Καζαντζίδη γιατί οι γονείς μου ήταν μετανάστες στη Γερμανία. Και φυσικά, το να δουλεύεις με τον Χρήστο Τσεμπερόπουλο, που οι ταινίες του είναι όλοι «σταθμοί» στον ελληνικό κινηματογράφο, είναι μια τεράστια εμπειρία.

    Η «ΑΛΥΣΙΔΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ

    Η οικογένεια «Επιστήμων», αντιμετωπίζοντας πολλές οικονομικές δυσκολίες, ζει σε ένα υπόγειο και τα μέλη της κάνουν δουλειές του ποδαριού, ελπίζοντας να βγουν από το τέλμα. Η ζωή τους αλλάζει όταν η μικρή κόρη της οικογένειας προσλαμβάνεται ως καθηγήτρια μαθηματικών στην εύπορη οικογένεια «Παλαιολόγου». Μέσω μιας «αλυσίδας συστάσεων», η οικογένεια των απόκληρων «Επιστημόνων» εισβάλλει στην πλούσια οικογένεια με σκοπό να επωφεληθεί, προκαλώντας απροσδόκητες εξελίξεις.
    Διανομή
    – Σοφία Γκαραβέλα (Σταυρούλα)
    – Βίκυ Δημητρακοπούλου (Μαρίνα)
    – Εύα Καρονίδου (Σωτηρία)
    – Μάριαν Κατσίγιαννη (Ελισάβετ)
    – Σπύρος Μαυρής (Φρέντυ)
    – Νίκη Πλαβούκου (Μαρία)
    – Αριάδνη Τσικαλάκη (Βαγγελιώ)

    Μέσω φωνών
    – Οδυσσέας Χριστοδουλάκης (Αχιλλέας)
    – Κωνσταντίνος Κοσμάς (Έντρι)
    – Γιάννης Γαλανόπουλος (Θοδωρής)

  • Σκάνδαλο μεγατόνων στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό
    Σκάνδαλο μεγατόνων στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό

    Κοινωνικά επιδόματα αλληλεγγύης με μίζα τις δύο πρώτες πληρωμές μοιράζονταν στην Καρδίτσα, σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων που αποκαλύφτηκε στη διεύθυνση πρόνοιας της περιοχής.

    Συνολικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, 2.027 άτομα χωρίς κανένα δικαιολογητικό πήραν επίδομα!

    Όταν έγινε ο έλεγχος στην υπηρεσία, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε φάκελος για όλα αυτά τα επιδόματα.

    Είπαν πως χάθηκαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό

    Μάλιστα, δικαιολόγησαν την απουσία των δικαιολογητικών, λέγοντας πως αυτά χάθηκαν στον Ιανό. Η αρμόδια αντιδήμαρχος απάντησε ωστόσο πως στο συγκεκριμένο κτίριο δεν τηρούνταν αρχείο και δεν είχε πλημμυρίσει καν στην κακοκαιρία!

    3,6 εκατομμύρια ζημιά - Τρεις συλλήψεις

    Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα τα άτομα που φέρεται να λαμβάνανε επιδόματα ήταν Ρομά, που δεν διέμεναν όλοι και στην Καρδίτσα και εικάζεται πως τους εργαλειοποίησαν και τους χρησιμοποίησαν οι υπάλληλοι για να λάβουν αυτοί τα χρήματα του επιδόματος.

    Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Θανατηφόρο τροχαίο– ΙΧ προσέκρουσε σε δέντρο, σκοτώθηκε 20χρονος
    Θανατηφόρο τροχαίο– ΙΧ προσέκρουσε σε δέντρο, σκοτώθηκε 20χρονος

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Καππά, στην Καρδίτσα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο

    Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 20χρονο σημειώθηκε περί τις 05:30 της Κυριακής 7 Ιουλίου στον δρόμο Μουζακίου – Καρδίτσας.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Καππά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το karditsalive.gr.

    Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου για απεγκλωβισμό που έσπευσε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα. Ο 20χρονος παραδόθηκε από τους πυροσβέστες στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:

    Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί του τμήματος Μουζακίου που διενεργούν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

    Πηγή: in.gr

  • Οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αρδευτικό κανάλι
    Οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αρδευτικό κανάλι

    Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ένας οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής σε αρδευτικό κανάλι, στον δήμο Παλαμά Καρδίτσας.

    Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην τοπική κοινότητα Γοργοβιτών υπό από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

    Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Πήλιο, πού χιόνισε - Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας
    Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Πήλιο, πού χιόνισε - Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

    Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός για τυχόν κατολισθήσεις - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα - Οι 6 περιοχές όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα

    Η κακοκαιρία εξπρές ήδη χτυπάει τη χώρα, με ισχυρές βροχοπτώσεις να σημειώνονται στη Θεσσαλία, ενώ καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις χτύπησαν και τη Μαγνησία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κακοκαιρία δεν φαίνεται να προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Η πυροσβεστική δεν δέχθηκε καμία κλήση για άντληση υδάτων.
    Στην περιοχή της Μαγνησίας το φαινόμενο χτύπησε με σφοδρότητα μέσα την νύχτα το Νότιο Πήλιο πλημμυρίζοντας δρόμους και σοκάκια σε Ζαγορά, Μηλιές αλλά χωρίς να δημιουργείται κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Στη πόλη του Βόλου υπήρχαν κατά τη διάρκεια της νύχτας προβλήματα ηλεκτροδότησης που όμως σύντομα αποκαταστάθηκαν.
    Ζευγάρι Ιασραηλινών στον Λιμιώνα του δήμου Ζαγοράς, το οποίο διέμενε σε διαμέρισμα Airbnb, ζήτησαν συνδρομή καθώς τρόμαξαν από παρακείμενο χείμαρρο που φούσκωσε. Επί τόπου έφθασε αμέσως κλιμάκιο της πυροσβεστικής που τους μετέφερε με ασφάλεια στην Τσαγκαράδα.
    Με το πρώτο φως της ημέρας ο κρατικός μηχανισμός που ήταν επί ποδός την νύχτα ερευνεί αν υπάρχουν κατολισθήσεις στο ορεινό δίκτυο και κυρίως στο Πήλιο που δέχθηκε πολλά χιλιοστά βροχής.
    Ισχυρή καταιγίδα έπληξε όμως και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθο και Σκόπελο.

    Ο καιρός σήμερα

    Τα φαινόμενα σήμερα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Θεσσαλία (κυρίως ανατολικά), Σποράδες, νότια Πιερία, βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

    Η ΕΜΥ αναβάθμισε το εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το βαρομετρικό χαμηλό που συνοδεύεται από μέτωπα και ήδη προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει περάσει στο βόρειο Αιγαίο, όπου προβλέπεται πρόσκαιρα να βαθύνει και να συνεχίσει να επηρεάζει κυρίως τα ανατολικά τμήματα της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι σήμερα (20-04-24), οπότε και θα κινηθεί ανατολικότερα πληρούμενο. Τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά:

    Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Σάββατο (20-04-24):
    Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία (κυρίως στον ν. Μαγνησίας και τα ανατολικά τμήματα του ν. Λάρισας), τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τα βόρεια τμήματα), σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας (κυρίως ν. Πιερίας, ν. Χαλκιδικής), τη Θράκη (κυρίως τα νότια και ανατολικά τμήματα), τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

    Β. Τα φαινόμενα έως τις προμεσημβρινές ώρες σήμερα Σάββατο (20-04-24) θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και παρουσιάζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις παρακάτω περιοχές:

    Θεσσαλία (κυρίως ανατολικά)
    Σποράδες
    Νότια Πιερία
    Βόρεια Εύβοια
    Νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια)
    Νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο)

    Live η πορεία της κακοκαιρίας


    Χθες στην πόλη της Καρδίτσας σε ορισμένα σημεία σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

    Δείτε βίντεο:
    Ισχυρή βροχή και χαλαζόπτωση στο νότιο Πήλιο

    Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε και στο νότιο Πήλιο, ενώ έπεσε και χαλάζι, σύμφωνα με το gegonota.news. Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή είχε δοκιμαστεί έντονα από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

    Καταιγίδα σημειώθηκε και σε περιοχές της Αττικής, λίγο μετά τις 21.00.

    Δείτε βίντεο από τις Μηλιές Πηλίου:
    Χιόνια στην καρδιά της άνοιξης

    Παράλληλα, χιόνισε σε μεγάλα υψόμετρα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Μέσα σε αυτά και η Οξυά στη Φθιώτιδα σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

    Δείτε βίντεο:
    Χιόνι έπεσε και στο Βελούχι και τον Παρνασσό, ενώ χιόνι με χιονόνερο έπεσε και σε περιοχές της Οίτης και των Βαρδουσίων.

    Χιόνια και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά.

    Την απότομη αλλαγή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα έδειξε σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο παρουσιαστής καιρού Σάκης Αρναούτογλου.
    «Το έχει στρώσει και κάτω. Βλέπετε ομορφιές. Και μάλιστα μετά από καλοκαιρινές θερμοκρασίες», λέει από τη Βίγλα, στη βορειοδυτική Μακεδονία.

    Βίντεο από τη Βασιλίτσα ανέβασε και το Forecast Weather Greece.
    «Χιονοθύελλα κατά διαστήματα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Θέση καταφύγιο 1850», γράφει στην ανάρτησή της η σελίδα.

    Ισχυρή βροχή και στον Κάραβο Αλιβερίου στην Εύβοια το βράδυ της Παρασκευής:
    Μπουρίνι σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 και στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα στους οικισμούς Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη, σύμφωνα με το tempo24news.gr.
    Ανησυχία στους κατοίκους των παρακάρλιων περιοχών. Οι εκτάσεις γύρω από τη λίμνη Κάρλα στα σύνορα των νομών Μαγνησίας και Λάρισας παραμένουν πλημμυρισμένες από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κάτω από τόνους νερού βρίσκονται χωράφια με καλλιέργειες, ακόμα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Στεφανοβίκειο.
    Μήνυμα του 112 σε Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Βόρειο Αιγαίο

    Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4) εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στη Θεσσαλία, και τρεις ακόμη ενώ σε ετοιμότητα είναι ο κρατικός μηχανισμός. Ειδικότερα, το μήνυμα εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας και του Βορείου Αιγαίου.

    «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα του 112.

    Ο καιρός σήμερα

    Αναμένονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες θα εντοπίζονται κυρίως στα βορειοανατολικά και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ από το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα που θα εκδηλωθούν έως το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

    Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 21, στην Ήπειρο από 5 έως 20, στη Θεσσαλία από 9 έως 23, στη Στερεά και Πελοπόννησο από 8 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 18, στις Κυκλάδες από 12 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βόρειοι ίδιας έντασης ενώ προς το βράδυ θα γίνου νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και από τα δυτικά.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Το βράδυ στα βόρεια εκ νέου νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών.
    Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια όπου τα φαινόμενα στο νομό Φθιώτιδας θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Από το απόγευμα γενικά αίθριος.
    Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακή στροφή των ανέμων σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    Καιρός: Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
    Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και κατά τόπους θα εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
    Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς αρχικά με την ιδια ένταση και με σταδιακή εξασθένηση.
    Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Από το απόγευμα βελτίωση.
    Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξάσθένηση. Τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση.
    Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Το βράδυ νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση.
    Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
    Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-04-2024
    Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και τη Μακεδονία και βαθμιαία στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά και τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής - βόρειας χώρας.
    Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες στα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν.
    Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς, στα ηπειρωτικά τους 19 με 22 και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-04-2024
    Λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη νότια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα.
    Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση, στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23-04-2024
    Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
    Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
    Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
    Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά σε νότιους νοτιοανατολικούς 6 με 8 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά και νότια.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-04-2024
    Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση.
    Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
    Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο