Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 09:43

«Shall we dance»: Μοναδική μουσικοχορευτική εμπειρία η παράσταση της σχολής χορού για 12η χρονιά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Για 12η συνεχόμενη χρονιά οι Σχολές Χορού «Shall we dance» παρουσίασαν την μουσικοχορευτική τους παράσταση με θέμα «Chronos the art of time».

Η παράσταση των Σχολών Χορού «Shall we dance» της Δήμητρας Μπέρτσου πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο Κρεστένων, με το θέατρο να κατακλύζεται από θεατές.

«Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού ήταν αυτό που επισφράγισε την επιτυχία της φετινής μας παράστασης με θέμα το Χρόνο. Ένα καλλιτεχνικό πείραμα, που διαπραγματεύεται την εξερεύνηση του χρόνου μέσα από την κίνηση, τη μουσική και το ρυθμό.

Η έμφαση στο μέτρημα της μουσικής μέσω μετρονόμων, τους νόμους της φυσικής σε συνάρτηση με τον χρόνο και τον χώρο, δημιούργησαν μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Μέσω των χορογραφιών, των συγχρονισμένων κινήσεων και της δυνατής μουσικής, οι χορευτές έδωσαν ζωή στην ομορφιά και την πολυπλοκότητα του χρόνου, δημιουργώντας ερωτήματα για το πώς τον εκμεταλλευόμαστε και τον ελέγχουμε, μέσα από την τέχνη του χορού.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην παράσταση μας και σας υποσχόμαστε μια νέα χρονιά γεμάτη καινούρια πράγματα, πολύ χορό και όμορφες χορευτικές εμπειρίες» δήλωσε η Δήμητρα Μπέρτσου.

Επικοινώνησε εγκαίρως για την εγγραφή σου και γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής χορευτικής εμπειρίας!!

Shall we dance

ΠΥΡΓΟΣ

Τ. Πετροπούλου 17 (1ος όροφος)

2621032425

ΚΡΕΣΤΕΝΑ

Περιφ. Δρόμος Κρεστένων

6907082597

Δείτε φωτογραφίες από την 12η μουσικοχορευτική παράσταση στη photo gallery που ακολουθεί:

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 10:00

Σχετικά Άρθρα

  • Επιτυχίες για τις Σχολές Χορού Shall we dance στο Attica Open
    Επιτυχίες για τις Σχολές Χορού Shall we dance στο Attica Open

    Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε για τις Σχολές Χορού Shall we dance της Δήμητρας Μπέρτσου με έναν όμορφο αγώνα, το Attica Open, που διεξήχθη στις 19 Νοεμβρίου στο Glamour Palace!

    Οι αθλητές της σχολής κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις έπειτα από σκληρή δουλειά, θέληση και πειθαρχία !

    Η προπονήτρια και υπεύθυνη της σχολής κα Δήμητρα Μπέρτσου δήλωσε:

    «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της σχολής μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς τους για την στήριξή τους, καθώς και στον προπονητή της σχολής μας Zhivo Yankov».

    1η θέση OpenadultRumba

    Διαμαντόπουλος Χάρης - Μπινιώρη Διονυσία

    1η θέση Σύγχρονο junior

    Μπεντεβή Ιωάννα

    1η θέση Duo Rumba-Cha Cha Cha juniors

    Γιαννοπούλου Βάλια Βλασσοπούλου Φιλάνθη

    2η θέση open Rumba-Cha Cha-Samba juveniles

    Τόλια Θένια

    3η θέση open Samba Youth

    Μπακατσέλου Θεοδώρα

    4η θέση open Samba Junior

    Βλασσοπούλου Φιλάνθη

    5η θέση Σύγχρονο Juvenile

    Τόλια Θένια

    Mpertsou xoroi 2
    Mpertsou xoroi 3
    Mpertsou xoroi 4
    Mpertsou xoroi 5
    Mpertsou xoroi 6
    Mpertsou xoroi 7
    Mpertsou xoroi 8
    Mpertsou xoroi 9
    Mpertsou xoroi 10
    (Δελτίο Τύπου)
  • Οι σχολές χορού «Shall we dance» σας προσκαλούν στην ετήσια καλοκαιρινή τους παράσταση με άρωμα Ανατολής…
    Οι σχολές χορού «Shall we dance» σας προσκαλούν στην ετήσια καλοκαιρινή τους παράσταση με άρωμα Ανατολής…

    Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα έχουν ετοιμάσει για εσάς οι μαθητές των σχολών χορού «Shall we dance», της Δήμητρας Μπέρτσου.

    Φαντασμαγορικά σκηνικά, εκκεντρικά κοστούμια, δυναμικές χορογραφίες βασισμένα στο γνωστό αραβικό παραμύθι το «Λυχνάρι του Αλαντίν», της συλλογής «Χίλιες & μια νύχτες».

    Μαζί τους και φέτος ο κορυφαίος χορευτής Zhivo Yankov!!

    Η παρουσία σας και το ζεστό χειροκρότημα σας την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 21:15

    στο ανοιχτό θέατρο Κρεστένων είναι απαραίτητα!!

    Είσοδος ελεύθερη

    aladdin mpertsou prosklisi

    Aladdin mpertsou afisa

  • "Ariel - η μικρή γοργόνα" από τις Σχολές χορού Shall We Dance
    Το γνωστό παραμύθι "Ariel - η μικρή γοργόνα" παρουσίασαν, με ένα ομολογουμένως φαντασμαγορικό τρόπο, μαθητές και δάσκαλοι των Σχολών Χορού Shall we dance, που έλαβε χώρα στο ανοιχτό θέατρο Κρεστένων στις 23 Ιουλίου. Υπό την καθοδήγηση της ιδιοκτήτριας και χορεύτριας των σχολών Δήμητρας Μπέρτσου, παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία σε παραπάνω από 4.000 θεατές.
    Η άψογη οργάνωση, η ξεχωριστή επιλογή τραγουδιών, οι καλοδουλεμένες χορογραφίες, ο απόλυτος συγχρονισμός και τα ιδιαίτερα σκηνικά και φώτα, άφησαν άφωνους τους θεατές που πλημμύρισαν το θέατρο, οι οποίοι χαρακτήρισαν ως μοναδικό υπερθέαμα την παράσταση αυτή.
    Ντυμένοι με φαντασμαγορικά κοστούμια οι μαθητές χόρεψαν με χάρη και δεξιοτεχνία, προσφέροντας ένα μαγευτικό θέαμα που καταχειροκροτήθηκε.
    Το μεράκι και η αγάπη της γνωστής δασκάλας Δήμητρας Μπέρτσου έχει περάσει στους μαθητές της χωρίς φανφάρες, αλλά με σεβασμό στην τέχνη του χορού και την αξιοπρέπεια του μαθητή.
    Με την 8η συνεχόμενη ετήσια παράσταση η Δήμητρα Μπέρτσου αποδεικνύει ποσό υψηλό είναι το επίπεδο των σχολών της και ποσό ψηλά έχει ανεβάσει το πήχη, αναδεικνύοντας την συνεχή πρόοδο των μαθητών μέσα από την σκληρή δουλειά και προπόνηση που γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
    Η δασκάλα της σχολής συγχαίρει μαθητές και συνεργάτες για το υπερθέαμα που χάρισαν στο κατάμεστο θέατρο και δηλώνει πως επιβράβευση γι' αυτήν είναι η χαρά που βλέπει στα μάτια των μαθητών και των γονιών τους μετά από κάθε παράσταση.
    Ευχαριστεί τους χορηγούς της αλλά και όσους την βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση, οι οποίοι βρίσκονται backstage. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον μεγάλο χορευτή-χορογράφο (Hip Hop- breakdance) Γιώργο Κωστόπουλο από την Αθήνα, που είναι πλέον δάσκαλος των Σχολών Χορού Shall we dance.
    [widgetkit id="6" name="######### Gallery για Άρθρα #########"]
  • Καλαμάτα Dance Cup: 75 μετάλλια για τις σχολές χορού «Shall We Dance»

    Σημαντικές διακρίσεις κατέγραψε οι Σχολές Χορού «Shall We Dance» της Δήμητρας Μπέρτσου, στην Καλαμάτα στο πλαίσιο του «Καλαμάτα Dance Cup».

    Στην πρώτη αυτή διοργάνωση του διαγωνισμού χορού που διεξήχθει στις 20 Οκτωβρίου και που στόχο έχει να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής, οι Σχολές Χορού της Δήμητρας Μπέρτσου (Κρέστενα - Πύργος) κέρδισε 75 μετάλλια.

    Με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και κριτές αναγνωρισμένους χορευτές από το εξωτερικό, τα μέλη των Σχολών Χορού «Shall We Dance», κατάφεραν να επιστρέψουν με 75 μετάλλια:

    48 χρυσά, 21 ασημένια, 6 χάλκινα και 3 τέταρτες θέσεις στις κατηγορίες LATIN, HIP HOP, ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ARGENTINE TANGO, LATIN-fit TEAM, LATIN TEAM, HIP HOP TEAM, ΧΑΣΑΠΙΚΟ, ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ.

    «Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας!! Να συνεχίσετε να μας κάνετε περήφανους!!» ήταν το σύντομο μήνυμα της Δήμητρας Μπέρτσου προς τους μαθητές και τις μαθήτριές της στις σχολές της.

    mpertsou 1

    mpertsou 2

    mpertsou 3

    mpertsou 4

    mpertsou 5

    mpertsou 6

    mpertsou 7

    mpertsou 8

    mpertsou 9

    mpertsou 10

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο