Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 07:52

Γ.Ν. Πύργου: "Στον αέρα" με τους παθολόγους - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση μετά τις παραιτήσεις

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Την ήδη νοσούσα Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, έρχεται να πλήξει το γεγονός της παραίτησης της ιατρού Μαρίας Καλαπόδη, ενώ πολύ πιθανό σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ακολουθήσει και μία ακόμα παραίτηση της Θεοδώρας Νικολοπούλου.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, ειδικά την περίοδο αυτή που διανύουμε, με τον νόμο να έχει χαρακτηριστεί κόκκινος για τον COVID 19 και το νοσοκομείο του Πύργου που ήδη παρουσιάζει έλλειψη ιατρών, να δέχεται ένα καίριο πλήγμα που θα επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία του.

Από την πλευρά του ΓΝ Ηλείας έχει ήδη γίνει, μέσω της τελευταίας προκήρυξης, προσπάθεια προκειμένου να προσληφθούν 4 ιατροί για την παθολογική κλινική, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο η διοίκηση, έχει συχνή επικοινωνία τόσο με την 6η ΥΠΕ όσο και με το υπουργείο Υγείας προκειμένου να επιτευχθεί άμεσα κάποια λύση.

Πλέον ο νομός απομένει με δύο γιατρούς παθολόγους (του Γ.Ν. Αμαλιάδας) συν τις πιθανές προσθήκες από άλλα νοσοκομεία, όπως για παράδειγμα χθες, όπου γιατρός από την Πάτρα αναγκάστηκε να εφημερεύσει στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου καθώς σε αντίθετη περίπτωση κινδύνευαν να «τιναχτούν στον αέρα» οι εφημερίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 10:14

Σχετικά Άρθρα

  • Νοσοκομείο Πύργου: Αυξάνονται οι προκηρύξεις για θέσεις ιατρών
    Νοσοκομείο Πύργου: Αυξάνονται οι προκηρύξεις για θέσεις ιατρών

    Εγκρίθηκε ακόμη μια θέση ορθοπεδικού

    της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Ευχάριστα και συγχρόνως ελπιδοφόρα είναι τα νέα για το Νοσοκομείο Πύργου, καθώς με απόφαση του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους εγκρίθηκε η προκήρυξη για ακόμη μια θέση ιατρού, ειδικότητας ορθοπεδικού επικουρικού. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των θέσεων που έχουν προκηρυχθεί για το Νοσοκομείο Πύργου ανέρχεται στους οχτώ για νευραλγικές θέσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, για την συγκεκριμένη προκήρυξη υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου όσο και από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, με τον κ. Θεμιστοκλέους να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα των ελλείψεων και να προωθεί τις απαραίτητες διαδικασίες.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οι πρώτες προκηρύξεις για γιατρούς, μετά τον πρόσφατο χαρακτηρισμό του Νοσοκομείου ως «Άγονου Α», γεγονός που δίνει ελπίδα ότι η έκβαση αυτών θα είναι θετική και θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων.

  • Νοσοκομείο Πύργου: “Fast track” διαδικασίες για την προκήρυξη πέντε θέσεων ιατρών ΕΣΥ
    Νοσοκομείο Πύργου: “Fast track” διαδικασίες για την προκήρυξη πέντε θέσεων ιατρών ΕΣΥ

    Εγκρίθηκε το αίτημα - Στο «αέρα» η προκήρυξη

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Με πολύ γρήγορες διαδικασίες προχώρησε το Υπουργείο Υγείας στην δημοσίευση της προκήρυξης πέντε οργανικών θέσεων ιατρών του ΕΣΥ για το Νοσοκομείο Πύργου, ειδικοτήτων Παθολογίας και Καρδιολογίας. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας είχε αποστείλει το σχετικό αίτημα στην 6η ΥΠΕ και χθες βγήκε στον «αέρα» η προκήρυξη.

    Οι θέσεις, που προκηρύχθηκαν είναι η πρώτες μετά την ένταξη του Νοσοκομείου στη ζώνη χαρακτηρισμού «Άγονο τύπου Α» και αφορά τις εξής ειδικότητες:

    • μίας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.
    • μίας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Α΄
    • μιας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας στο βαθμό του Διευθυντή
    • μιας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄, και
    • μίας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας – Φυματολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Χειρουργικής ή Νεφρολογίας ή Χειρουργικής Θώρακος ή Νευρολογίας ή Νευροχειρουργικής για τη ΜΕΘ στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει αναφέρει στο ilialive.gr ο διοικητής του ΓΝ Ηλείας Σπύρος Πολίτης, το Υπουργείο Υγείας σκοπεύει μέχρι το τέλος του έτους να βγάζει διαρκώς προσκλήσεις για κενές οργανικές θέσεις. Κάτι που θα επωφεληθεί η διοίκηση, αποστέλλοντας αιτήματα και για άλλες ειδικότητες που έχει ανάγκη στελέχωσης η Μονάδα.

  • Νοσοκομείο Πύργου: Σε αναζήτηση συνεργασίας με ιδιώτες χειρουργούς και παθολόγους
    Νοσοκομείο Πύργου: Σε αναζήτηση συνεργασίας με ιδιώτες χειρουργούς και παθολόγους

    Παράλληλα «τρέχουν» προκηρύξεις

    Με στόχο την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Πύργου για την αντιμετώπιση των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, η διοίκηση προχωρά σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για έναρξη συνεργασίας με ιδιώτες γιατρούς ειδικότητας χειρουργικής και παθολογίας, παράλληλα με τις προκηρύξεις που ήδη «τρέχουν» αλλά και τις επόμενες που πρόκειται να βγουν το αμέσως προσεχές διάστημα μέχρι και το τέλος του έτους για διάφορες ειδικότητες.

    Συγκεκριμένα, το Νοσοκομείο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για δύο χειρουργούς, και έναν παθολόγο, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών. Η συνεργασία με τον έναν ιδιώτη χειρουργό και τον παθολόγο, αφορά σε παροχή υπηρεσιών στο τακτικό ωράριο των Νοσοκομειακών Ιατρών και συμμετοχή στο πρόγραμμα εφημεριών, ενώ ο δεύτερος χειρουργός αναζητείται μόνο για διενέργεια εφημεριών.

  • Νοσοκομείο Πύργου: Ετοιμάζεται προκήρυξη για παθολόγους και καρδιολόγους
    Νοσοκομείο Πύργου: Ετοιμάζεται προκήρυξη για παθολόγους και καρδιολόγους

    Κατέθεσε αίτημα ο Διοικητής Σπ. Πολίτης για πέντε θέσεις

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Άμεσες είναι οι ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πύργου, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ένταξή του στη ζώνη χαρακτηρισμού «Άγονο τύπου Α». Με νέα δεδομένα πλέον, ελκυστικά κίνητρα για τους γιατρούς, και με αίτημα προς την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, ζητά την έγκριση προκήρυξης πέντε κενών οργανικών θέσεων σε νευραλγικές ειδικότητες όπως η Παθολογία και η Καρδιολογία.

    Το αίτημά θα διαβιβαστεί από την 6η ΥΠΕ προς το Υπουργείο Υγείας, και σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη των θέσεων αναμένεται να βγει στον «αέρα» μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες. Συγκεκριμένα ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας-ΝΜ Πύργου Σπύρος Πολίτης , με αίτημά του προς την 6η ΥΠΕ ζητά την έγκριση προκήρυξης των παρακάτω κενών οργανικών θέσεων ιατρών ΕΣΥ με σκοπό την προσέλκυση υποψηφίων:

    - μίας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.
    - μίας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Α΄
    - μιας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας στο βαθμό του Διευθυντή
    - μιας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄, και
    - μίας κενής οργανικής θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας – Φυματολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Χειρουργικής ή Νεφρολογίας ή Χειρουργικής Θώρακος ή Νευρολογίας ή Νευροχειρουργικής για τη ΜΕΘ στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.

    Ακολουθούν και άλλες προκηρύξεις

    «Με το που βγήκε το νομοσχέδιο και είχαμε τον χρονικό ορίζοντα μπροστά μας για τις προκηρύξεις , το πράξαμε αμέσως για να δοκιμάσουμε και τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει πλέον ο χαρακτηρισμός «Άγονο τύπου Α» με τα κίνητρα που δίνονται σε γιατρούς» δηλώνει στο ilialive.gr ο κ. Πολίτης. «Όπως έχουμε πληροφορηθεί, το Υπουργείο Υγείας σκοπεύει μέχρι το τέλος του έτους να βγάζει διαρκώς προσκλήσεις για κενές οργανικές θέσεις. Εμείς, εκτός από τις συγκεκριμένες θέσεις που ζητήσαμε τώρα, θα επαναλάβουμε τα αιτήματά μας και για διάφορες άλλες ειδικότητες. Διεκδικούμε, να επανδρωθεί το Νοσοκομείο Πύργου, με ιατρικό προσωπικό με κάθε τρόπο. Όπως διεκδικήσαμε και πετύχαμε μετά από τόσα χρόνια την ένταξή του ως «άγονο τύπου Α», πάντα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, με την ελπίδα να αποδώσει τα αναμενόμενα».

    Ο κ. Πολίτης τονίζει, για άλλη μια φορά, τις τεράστιες ανάγκες της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ. Πύργου λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Όπως σημειώνει, στο Νοσοκομείο του Πύργου προβλέπονται επτά οργανικές θέσεις ιατρών ΕΣΥ ειδικότητας Παθολογίας από τις οποίες η μια είναι δεσμευμένη λόγω υποβολής αιτήματος μετάθεσης ιατρού ΕΣΥ από νοσοκομείο της Πάτρας στη Ν.Μ. Πύργου και οι υπόλοιπες έξι παραμένουν κενές. Για την ΜΕΘ προβλέπονται επτά οργανικές θέσεις εκ των οποίων οι δύο είναι καλυμμένες από ιατρούς ΕΒ΄ ειδικότητας Αναισθησιολογίας και οι υπόλοιπες πέντε παραμένουν κενές. Για την ειδικότητα της Καρδιολογίας προβλέπονται έξι θέσεις εκ των οποίων οι δυο είναι καλυμμένες και οι υπόλοιπες τέσσερις παραμένουν κενές.

  • Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)
    Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)

    Ένας πυροσβέστης της 6ης ΕΜΟΔΕ τραυματίστηκε σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή ανάμεσα σε Μπουμπούνα και Χάβαρι.

    Στο σημείο σπεύδουν συνάδελφοί του καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο τραυματισμένος πυροσβέστης μεταφέρεται απευθείας με ελικόπτερο από το σημείο του ατυχήματος στο Νοσοκομείο του Πύργου για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο πυροσβέστης έχει υποστεί συντριπτικο κάταγμα τρίτου βαθμού στο πόδι κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

    Δείτε το video και φωτογραφία από την μεταφορά του στο Γ.Ν. Πύργου

    pyrosvestis atyxima. 1

    Περισσότερα σε λίγο...

  • Νοσοκομείο Πύργου: Ημερίδα για τη διαρκή εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού - Η γνώση «όπλο» για την ποιότητα φροντίδας
    Νοσοκομείο Πύργου: Ημερίδα για τη διαρκή εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού - Η γνώση «όπλο» για την ποιότητα φροντίδας

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Με την συμμετοχή όλων των Νοσηλευτικών Μονάδων του νομού, το Γραφείο Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Ηλείας Ν.Μ. Πύργου διοργάνωσε την 2η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Συνεχιζόμενη εκπαίδευση ως παράμετρος της ποιότητας φροντίδας στη Ν.Μ. Πύργου» στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Πύργου. Στόχος της ημερίδας είναι η διαρκής ενημέρωση για να τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα και η βελτίωση της ποιότητας παροχών φροντίδας.

    Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη του Γραφείου Εκπαίδευσης Θεοδώρα Ντοά, η οποία στον χαιρετισμό της ανέλυσε πως οι συνεχείς εξελίξεις στη βιοτεχνολογία και οι αυξανόμενες ανάγκες στο χώρο της υγείας απαιτούν η παρεχόμενη νοσηλευτική φροντίδα να βασίζεται σε τεκμηριωμένες πρακτικές. «Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση, η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και εμπειριών, που στοχεύει η επιστημονική μας συνάντηση, θα αποτελέσουν εφόδια για την άσκηση της νοσηλευτικής και της παροχής καλύτερης ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς. Ένα από τα βασικότερα καθήκοντα των νοσηλευτών, όπως και όλων των επαγγελματιών υγείας είναι ο συνεχής αγώνας για την κατάκτηση των νέων δεδομένων της επιστήμης που υπηρετούν, προκειμένου να επαυξήσουν, να διατηρήσουν και να ανακτήσουν την υγεία των συνανθρώπων τους» τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Ντοά.

    Οι τοποθετήσεις των Διοικητών

    Ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Πολίτης συνεχάρη τα μέλη που στελεχώνουν το γραφείο εκπαίδευσης για την άψογη διοργάνωση και την επιστημονική οντότητα της ημερίδας, σημειώνοντας ότι η διαρκής εκπαίδευση καθώς και η επανάληψη των σταθερών γνώσεων συμβάλλει ουσιαστικά στην παροχή υπηρεσιών και φροντίδας. Υπογραμμίζοντας την συνεισφορά όλου του νοσηλευτικού προσωπικού τόνισε: «Είσαστε επιστήμονες, έχετε βάσεις και στόχος είναι να αποδώσουμε τις γνώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Εκτιμούμε το νοσηλευτικό προσωπικό εξίσου με το ιατρικό και το υπόλοιπο προσωπικό και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάνει μάλλον τη δυσκολότερη δουλειά στο νοσοκομείο μας. Αντιμετωπίσαμε μέσα στο καλοκαίρι, 40% παραπάνω νοσηλείες και όπως φαίνεται τα νούμερα θα αυξάνονται».

    imerida nosileut 5

    Την στήριξη της σε κάθε δράση εκπαίδευσης δήλωσε η Αν. Διοικήτρια Γ.Ν. Ηλείας Ν.Μ. Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου καθώς και την ευαισθητοποίηση όλου του προσωπικού της ΝΜ Κρεστένων σε θέματα πρόληψης. « Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η Δια Βίου Μάθηση αποτελούν βασικούς πυλώνες για την επίτευξη της παρεχόμενης ποιότητας και εξέλιξης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» τόνισε χαρακτηριστικά και εξήρε το έργο του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού της Μονάδας, αναφερόμενη στα αλματώδη βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

    imerida nosileut 3

    Τέλος, η Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας Μαρία Μπαχού, στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε «Η γνώση είναι εφόδιο και σ’ αυτό συμμετέχει η εκπαίδευση, η πρακτική και η ανατροφοδότηση στα πεπραγμένα. Αυτή η ημερίδα αυτό το στόχο έχει, να μας βοηθήσει και να μας δώσει εφόδια για τον κοινό στόχο που είναι η ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας».

    imerida nosileut 2

    Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου και Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Διαμαντόπουλος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Παναγούλιας, η διευθύντρια της Ιατρικής υπηρεσίας στο νοσοκομείο Πύργου.

    imerida nosileut 4

  • Νοσοκομείο Πύργου: Πρόσω ολοταχώς για απογευματινά χειρουργεία στην ορθοπεδική κλινική
    Νοσοκομείο Πύργου: Πρόσω ολοταχώς για απογευματινά χειρουργεία στην ορθοπεδική κλινική

    Σπ. Πολίτης «Στόχος μας να ελαχιστοποιηθεί η αναμονή των επεμβάσεων»

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Η έναρξη των απογευματινών χειρουργείων προγραμματίζεται το αμέσως προσεχές διάστημα στο Νοσοκομείο του Πύργου. Αν και η πρεμιέρα τους έχει ξεκινήσει στα μεγάλα αστικά κέντρα από τον περασμένο Μάρτιο, η Νοσηλευτική Μονάδα της Ηλειακής πρωτεύουσας δεν ήταν έτοιμη να υλοποιήσει απογευματινά χειρουργεία. Ωστόσο η στελέχωση της Ορθοπεδικής Κλινικής με την έλευση νέων γιατρών, είτε του ΕΣΥ είτε με δελτίο παροχής υπηρεσιών, δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις. Και το πιο σημαντικό, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα είναι δωρεάν για τους ασθενείς, καθώς τα έξοδα καλύπτονται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

    «Στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία στην Ορθοπεδική Κλινική, και εκτιμούμε ότι αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά στο χρόνο αναμονής των τακτικών χειρουργείων, που σήμερα στην συγκεκριμένη κλινική ανέρχεται στους τέσσερις μήνες, ενώ στη γενική χειρουργική η αναμονή είναι λιγότερο από μήνας» δηλώνει στο ilialive.gr ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας Σπύρος Πολίτης. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σήμερα η Ορθοπεδική διαθέτει τρεις ιατρούς του ΕΣΥ, έναν ιδιώτη με καθεστώς δελτίου παροχής υπηρεσιών, ενώ αναμένεται ακόμη ένας Ορθοπεδικός τον Νοέμβριο. Ενίσχυση που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση και προγραμματισμό των απογευματινών ιατρείων.

    Όσο για το κόστος; «Τα απογευματινά ιατρεία, από τον Οκτώβριο εντάσσονται στο Ταμείο Ανάκαμψης, οπότε δεν χρεώνεται ο ασθενής» διευκρινίζει ο κ. Πολίτης.

    Τέλος, αν και δεν προβλέπεται άμεσα η έναρξη απογευματινών χειρουργείων στην Χειρουργική Κλινική, ωστόσο η έλευση νέας ιατρού τον επόμενο μήνα θα θέσει εκ νέου το θέμα υπό εξέταση.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/stefamerpik

  • Νοσοκομείο Πύργου: Υπογράφηκαν και ξεκινούν έργα ανακαίνισης
    Νοσοκομείο Πύργου: Υπογράφηκαν και ξεκινούν έργα ανακαίνισης

    Στην Ψυχιατρική κλινική και την πρόσοψη

    Εν μέσω της ΔΕΘ, και στο περίπτερο του ΤΑΙΠΕΔ υπεγράφη-μεταξύ άλλων- η σύμβαση για έργα ανακαίνισης στο Γ.Ν. Ηλείας, μεταξύ του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ηλία Θεοδωρόπουλο, του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρη Πολίτη και εκπροσώπων των ανάδοχων εταιρειών.

    Οι εργασίες αφορούν στο Νοσοκομείο του Πύργου και συγκεκριμένα στη στεγανοποίηση της στέγης στην Ψυχιατρική Κλινική καθώς και την ανακατασκευή μέρος της πρόσοψης του Νοσοκομείου.

    Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου και έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία, καθιστώντας τη Μονάδα, την πρώτη ενεργειακά αναβαθμισμένη στα όρια της Δυτικής Ελλάδας.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch