Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 20:56

Οι νέοι της Φιγαλείας δίπλα και στα παιδικά χωριά SOS

Γράφτηκε από την
Ad Slot
Αυτό το Πάσχα ήταν ξεχωριστό για όλους. Ο Σύλλογός Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ’’ για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί με σκοπό την στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη βρέθηκε δίπλα και στη δομή ‘’ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS’’ Μεσσηνίας, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα και πρώτες ύλες οι οποίες ξεπέρασαν τα 150 κιλά.
Πραγματοποίησε επίσκεψη στη δομή στη πόλη της Καλαμάτας ώστε να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της και να παραδώσει τις ποσότητες που συγκέντρωσε για να μοιραστούν σε παιδιά και οικογένειες που βοηθά η δομή εν’ όψη Πάσχα.
figaleia sos2
Η συγκέντρωση των υλικών αγαθών περιλάμβανε ποσότητες σε Ελαιόλαδο από τη περιοχή της Νέας Φιγαλείας και της Αμαλιάδας, Αλεύρι, Ζάχαρη, μέλι και ποσότητες ξηράς τροφής.
Η υποδοχή στη δομή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας ήταν θερμή ενώ μετά την παράδοση των τροφίμων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις ανάγκες της δομής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και οικογένειες καθώς και πως η δομή μπορεί να στηριχθεί έμπρακτα από φορείς της ευρύτερης περιοχής.
figaleia sos3
Θερμά ευχαριστούμε τη διοίκηση της δομής των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS Μεσσηνίας και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζονται από αυτές τις δομές ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς
(Δελτίο Τύπου)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 19:16

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Ζαχάρως: Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (τεστ Παπανικολάου) στην Φιγαλεία
    Δήμος Ζαχάρως: Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (τεστ Παπανικολάου) στην Φιγαλεία

    Ο Δήμος Ζαχάρως μέσω του Κέντρου Κοινότητας και του Βοήθεια στο Σπίτι, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας, μετά τη Ζαχάρω, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιγαλείας, την Πέμπτη 15/2/2024 με μεγάλη επιτυχία.

    Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και της Βοήθειας στο σπίτι, του Δήμου Ζαχάρως, και το κλιμάκιο του Δικτύου Μαιών Αμαλιάδος, υποδέχθηκαν γυναίκες που θέλησαν να κάνουν γυναικολογικό προληπτικό έλεγχο, από τη Φιγαλεία και την ευρύτερη περιοχή.

    Στη δράση αυτή έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης Γιώργος Τριγάζης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος για την Φιγαλεία Νίκος Κουτσόπουλος, και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας Παναγιώτης Πάλλας.

    Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τριγάζης, μετά το πέρας της δράσης, ανέφερε:

    << Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, όλες εκείνες τις γυναίκες που ήρθαν και έκαναν προληπτικό έλεγχο. Είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς η συνεχής ενημέρωση και στήριξη των δημοτών μας, μέσα από στοχευμένες δράσεις. Πολύ περισσότερο όταν έχει να κάνει με θέματα που αφορούν την υγεία. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια στην ίδια κατεύθυνση και θα εμπλουτίσουμε τις παρεμβάσεις μας, με τα στελέχη των κοινωνικών δημοτικών υπηρεσιών σε όλο τον Δήμο Ζαχάρως. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδος, για την άψογη συνεργασία του>>.

    *Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2021-2027”

    *Το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας με έδρα τη Ν.Μ.Αμαλιάδας ανήκει στο Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών του Ν.Ηλείας, που ξεκίνησε πιλοτικά τη λειτουργία του το 2016 με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και έκτοτε έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες γυναίκες του νομού μας, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές.

    Οι δράσεις του Δικτύου Μαιών αφορούν τις λήψεις τεστ Παπανικολάου που διενεργούνται σε Δημόσιες Δομές Υγείας των συνεργαζόμενων Δήμων, με αποστολή των δειγμάτων στο Κυτταρολογικό Τμήμα του Ν.Αλεξάνδρας, καθώς και ενημερωτικές ομιλίες που ευαισθητοποιούν την κοινωνία για την αξία της πρόληψης .

    Επίσης πραγματοποιούνται δωρεάν προγράμματα προετοιμασίας γονεϊκότητας, ανώδυνου τοκετού, προαγωγής μητρικού θηλασμού και εκπαίδευσης στη φροντίδα του νεογνού ,με διαδικτυακές συναντήσεις ή δια ζώσης στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Ν.Μ.Αμαλιάδας και στη Ν.Μ.Κρεστένων.

    dimos zax test pap fig 2

    dimos zax test pap fig 3

    dimos zax test pap fig 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα ο 9χρονος από τη Φιγαλεία
    Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα ο 9χρονος από τη Φιγαλεία

    Το παιδάκι 9 ετών που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων διεγνώσθη με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, όπως αποκάλυψε μητέρα του, η οποία τόνισε ότι η υγεία του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

    Αισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού ηλικίας 9 ετών από τη Ζαχάρω Ηλείας, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα όπως μεταδόθηκε αρχικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

    Συγκεκριμένα, το παιδάκι ηλικίας 9 ετών εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση, αλλά όπως τόνισε η μητέρα του, τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να το ξυπνήσουν και να το μεταφέρουν σε κλίνη, όπου θα παρακολουθείται.

    «Το παιδί μου δεν έχει μηνιγγίτιδα, αλλά εγκεφαλίτιδα. Είναι από υψηλό πυρετό που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το παιδί μου είναι πολύ καλά και σήμερα θα το ξυπνήσουν και αύριο μπαίνει σε δωμάτιο.

    Είναι κάτι που θεραπεύεται, έτσι όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι κάτι, μου λέει, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό. Η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι», υπογράμμισε η μητέρα του 9χρονου, μιλώντας στον ALPHA.

    Πηγή: Νewsbomb.gr

  • Υποδοχή 10ου επετειακού ‘’TOUR DU PELOPONNESE’’ στη Φιγαλεία
    Υποδοχή 10ου επετειακού ‘’TOUR DU PELOPONNESE’’ στη Φιγαλεία

    Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας, τη συνεργασία του Συλλόγου Απανταχού Φιγαλέων ‘’Ο ΦΙΓΑΛΟΣ’’ και της Κοινότητας Φιγαλείας διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε εκδήλωση υποδοχής των πληρωμάτων του 10ου Επετειακού Διεθνές Ιστορικού Ράλλυ ‘’TOUR DU PELOPONNESE’’ 2023 στην υπέροχη Φιγαλεία.

    Η εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας & Σπετσών, αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου και του Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ πάντα με την υποστήριξη της ΟΜΑΕ.
    Η Φιγαλεία υποδέχθηκε περισσότερα από 70 ιστορικά αγωνιστικά και μη οχήματα, καθώς και τα πληρώματά τους συμπεριλαμβανομένου και των οχημάτων ασφαλείας του αγώνα. Συνολικά περισσότερα από 170 άτομα Έλληνες και ξένοι απόλαυσαν τη φιλοξενία της Φιγαλικής Γής μπροστά στην Αρχαία Κρήνη της περιοχής και στον τεράστιο πλάτανο που βρίσκεται στο σημείο. Να τονίσουμε εδώ ότι όλες σχεδόν οι διαδρομές του Διεθνές Ιστορικού Ράλλυ, όλα τα χρόνια, περιλαμβάνουν επίσκεψη στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα.
    Την εκδήλωση υποστήριξε η εταιρεία ΚΑΠΟΣ ΑΕ με την χορηγία αναμνηστικών προς όλα τα πληρώματα του αγώνα καθώς και εμφιαλωμένων νερών. Στο χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Νέας Φιγαλείας με τον πρόεδρο του Σπύρο Μανιάτη, του Συλλόγου Απανταχού Φιγαλέων με τον Πρόεδρο του Άγγελο Μπιρμπίλα καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φιγαλείας Θανάσης Κοκκίνης.
    Ο Σύλλογος Νέων θερμά και δημόσια ευχαριστεί τους κάτωθι:
    - Το Σύλλογος Φιγαλέων - Ο Φίγαλος - 1958 για τη συνεργασία και τη φιλοξενία
    - Τον κ. Θανάση Κοκκίνη Πρόεδρο ΔΚ Φιγαλείας για το καθαρισμό του χώρου
    - Τον κ. Αναστάσιο Κάπο και την εταιρία ΚΑΠΟΣ ΑΕ για τη χορηγία των αναμνηστικών
    - Τον κ. Γιάννη Καράμπελα αλυτάρχη του αγώνα για την εμπιστοσύνη του και τη συνεργασία
    - Τον κ. Γιώργο Τάγαρη που πάντα είναι αρωγός στις δράσεις του συλλόγου
    - Τον κ. Νίκο Παπαγιώργο υπάλληλο ΥΠΠΟΑ για τη συνεργασία
    Όλους όσους έδωσαν το παρών, κατοίκους της περιοχής και επισκέπτες.
    Τέτοιες εκδηλώσεις πανελληνίου βεληνεκούς τιμούν την περιοχή μας και φυσικά θα συνεχιστούν με τη συνεργασία όλων όσων επιθυμούν την προβολή της ιστορικής μας περιοχής.
    (Δελτίο Τύπου)
  • Τάσος Κάπος: Μήνυμα υπεροχής και νίκης από την Φιγαλεία - Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Νέα Φιγαλεία
    Τάσος Κάπος: Μήνυμα υπεροχής και νίκης από την Φιγαλεία - Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Νέα Φιγαλεία

    «Δεν είμαι ευκαιριακός επισκέπτης σε αυτό τον τόπο!

    Ούτε πλανόδιος με πολιτικές φιλοδοξίες!

    Με τον τόπο αυτό με δένουν ισχυροί δεσμοί. Μπορεί να μην γεννήθηκα εδώ, υπάρχουν όμως δυνατές διαπροσωπικές σχέσεις.

    Διαχρονικά!

    Σχέσεις που αναπτύχτηκαν εδώ και δεκαετίες από τον πατέρα μου.

    Οι πιο παλιοί θα τον θυμάστε να έρχεται με ένα μπλε φορτηγάκι και να κάνει διανομή προϊόντων.

    Η Φιγαλεία στήριξε και στηρίζει την οικογένειά μου!

    Νιώθω την υποχρέωση να ανταποδώσω αυτή την αγάπη.

    Κι η καλύτερη ανταπόδοση είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για κάνουμε αυτόν τον τόπο καλύτερο.

    Θα εργαστώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου,

    ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ

    ώστε ΜΑΖΙ να καταφέρουμε όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια», λέξεις από καρδιάς, του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχάρως Τάσου Κάπου προς τους δημότες της Φιγαλείας, λίγο μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αλλάζουμε τον τόπο μας», στην Νέα Φιγαλεία.

    «Γνωρίζω -και σεις γνωρίζετε ακόμα καλύτερα- τι σημαίνει μην υπάρχει γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο που εξυπηρετεί όλα τα ορεινά χωριά μας.

    Γνωρίζω τι σημαίνει να κόβεται ένας δρόμος στη μέση, από κατολισθήσεις και καθιζήσεις και να μην μπορείς να πας στο χωράφι ή στο στάβλο σου. Ειδικά για ανθρώπους που πρέπει να πάνε δύο και τρεις φορές την ημέρα!

    Βασικός στόχος της παράταξής μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας και η αναζωογόνηση του ορεινού κομματιού του που έχει πολλές προοπτικές και με την κατάλληλη βοήθεια μπορεί να διαπρέψει, στη γεωργία την κτηνοτροφία και γιατί όχι και στην μεταποίηση.

    Θα συμφωνήσω ότι χρειαζόμασταν χθες μια συγκροτημένη ορεινή πολιτική που να περιλαμβάνει ανάλογες παρεμβάσεις.

    Δεν έγινε!

    Εμείς θα το πράξουμε!» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Τάσος Κάπος που εξήρε τον παλμό και την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση του κόσμου

    Είναι άξιο αναφοράς το ότι ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μνεία στην νέα τραγωδία που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας των πλημμυρών στη Θεσσαλία, απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους παρευρισκόμενους να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

    Αμέσως μετά ο κ. Κάπος με την περιεκτική ομιλία του, κι αφού αναφέρθηκε στα έργα προτεραιότητας για την συγκεκριμένη περιοχή κάλεσε τους πάντες σε συστράτευση για μια νέα σελίδα στον δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας, καθορίζοντας τους βασικούς άξονες με τους οποίους θα διοικηθεί ο Δήμος όταν οι πολίτες του δώσουν την δυνατότητα με την ψήφο τους, ώστε «αυτός ο ευλογημένος και αδικημένος τόπος, να γνωρίσει ξανά την ανάπτυξη και να κρατήσει κοντά του τους νέους, που σήμερα φεύγουν καθώς δεν υπάρχουν κίνητρα και προοπτικές δουλειάς» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

    Η ομιλία ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερο παλμό και με το πλήθος ακόμα μια φορά να ξεσπά συχνά σε ένθερμα χειροκροτήματα.

    Μετά το πέρας της ομιλίας του ο Τάσος Κάπος έγινε αποδέκτης των θερμών συγχαρητηρίων και ευχών για νίκη στις εκλογές και επίτευξη κάθε στόχου.

    kapos egkainia fig 4

    Παρόντες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στην Νέα Φιγαλεία, υποψήφιοι του συνδυασμού, φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον τόπο μας» έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοίκητές εκλογές.

    kapos egkainia fig 3

    «Θα εργαστώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ, ώστε ΜΑΖΙ να καταφέρουμε όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε ο Τάσος Κάπος απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους συμβούλους, τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης και προς το πλήθος του κόσμου που έδωσε το «παρών» στη γεμάτη παλμό εκδήλωση εγκαινίων στην Νέα Φιγαλεία.

    kapos egkainia fig 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εργασίες απομάκρυνσης κλαριών και φερτών υλικών και αποκατάστασης βατότητας οδών στη ΔΕ Φιγαλείας
    Εργασίες απομάκρυνσης κλαριών και φερτών υλικών και αποκατάστασης βατότητας οδών στη ΔΕ Φιγαλείας

    Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις αρχές Αυγούστου εργασίες καθαρισμού και αποψιλώσεων στις δημοτικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιγαλείας και απομάκρυνσης κλαριών και φερτών υλικών από μηχανήματα του δήμου Ζαχάρως. Μικτά συνεργεία του δήμου αποτελούμενα από προσωπικό των τομέων Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας εργάζονται καθημερινά με σκοπό να επιλυθούν όσα προβλήματα έχουν καταγραφεί από τους προέδρους των κοινοτήτων.

    Οι εργασίες αφορούν, μεταξύ άλλων, στην απομάκρυνση κομμένων δέντρων και κλαριών, την απομάκρυνση βαρέων αντικειμένων καθώς και φερτών υλικών, όπως μπάζα και χώματα εντός οικισμών, τις αποψιλώσεις και την αποκατάσταση βατότητας κεντρικών αγροτικών δρόμων. Οι εργασίες, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τους Προέδρους των κοινοτήτων της Δ.Ε Φιγαλείας καθώς και της Ε.Φ.Α Ηλείας, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

    Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος ανέφερε ότι αυτές οι εργασίες που γίνονται σε συνεργασία με τους προέδρους στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη που για την δημοτική αρχή, από τη πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, έχουμε αποδείξει ότι είναι πρωτεύον θέμα. «Θέλουμε έναν δήμο καθαρό, θέλουμε ένα δήμο όπου όλοι μας θα νιώθουμε περήφανοι», συνέχισε ο κ. Αλεξανδρόπουλος. «Δεν έχουμε στιγμή σταματήσει να εργαζόμαστε για τους δημότες μας, κάνοντας παράλληλα και μεγάλα έργα, σε έναν δήμο όπου πριν αναλάβουμε υπήρχε μια στασιμότητα».
    figalia erg katharismou 2
    figalia erg katharismou 3
    figalia erg katharismou 4
    (Δελτίο Τύπου)
  • Ολοκλήρωση εργασιών καθαρισμού και αποψιλώσεων στη ΔΕ Φιγαλείας
    Ολοκλήρωση εργασιών καθαρισμού και αποψιλώσεων στη ΔΕ Φιγαλείας
    Ολοκληρώθηκαν εργασίες καθαρισμού και αποψιλώσεων στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιγαλείας, από μεικτά συνεργεία του Δήμου Ζαχάρως, και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, πάντοτε σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων.
    Οι εργασίες αφορούν καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων, πλύσιμο δημοτικών χώρων και πεζοδρομίων, πλατειών και εκκλησιών, αποψίλωση χλόης σε κεντρικούς και εντός οικισμών δρόμους, απομάκρυνση κομμένων δέντρων και κλαριών, απομάκρυνση βαρέων αντικειμένων καθώς και υλικών συσκευασίας (χάρτινα, πλαστικά κ.α).
    figaleia kath apops 2
    figaleia kath apops 3
    figaleia kath apops 4
    (Δελτίο Τύπου)
  • Κ. Μητρόπουλος: Κοιτάμε μπροστά με όραμα, προσθέτοντας εμπειρία & γνώση στον συνδυασμό μας, με ακόμα δέκα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους
    Κ. Μητρόπουλος: Κοιτάμε μπροστά με όραμα, προσθέτοντας εμπειρία & γνώση στον συνδυασμό μας, με ακόμα δέκα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

    Φίλες και φίλοι, συμπολίτες μου,

    Σήμερα, προστίθεται και η αυτοδιοικητική εμπειρία στο συνδυασμό μας, καθώς συμπαρατάσσονται μαζί μου ως υποψήφιες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, άνθρωποι με παρουσία και χρόνια δράσης στα κοινά τής Ζαχάρως, της Φιγαλείας και των χωριών μας. Γνώστες και έμπειροι, στην καθημερινή μάχη της αυτοδιοίκησης.

    Συμπολίτες μας που μοιράζονται τις αγωνίες και το όραμα να κάνουμε ξανά την πόλη μας τόπο να ζεις με ποιότητα και αξιοπρέπεια.

    Με τιμά η παρουσία τους στο πλευρό μου και μου δίνει σιγουριά και κουράγιο για τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε για τον δικό μας τόπο, για το δικό μας μέλλον.

    Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

    • ΓΑΛΑΝΗ ΑΘΗΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Συνταξιούχος Υγειονομικός, π. Δημοτική Σύμβουλος / Αντιδήμαρχος,
    • ΔΑΪΚΟΥ ΒΕΛΟΥΔΩ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Συνταξιούχος ΙΚΑ, π. Δημοτική Σύμβουλος / Αντιδήμαρχος,
    • ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος,
    • ΚΑΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ, Αστυνομικός, π. Δημοτικός Σύμβουλος,
    • ΚΛΗΜΑΝΤΗΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Δικηγόρος, π. Δημοτικός Σύμβουλος,
    • ΚΟΣΣΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ, Δημόσιος Υπάλληλος, π. Δημοτικός Σύμβουλος / Αντιδήμαρχος,
    • ΚΡΕΣΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Δημόσιος Υπάλληλος, π. Δημοτικός Σύμβουλος / Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ζαχάρως,
    • ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΦΩΤΙΟΥ, Εκπαιδευτής Οδηγών, π. Πρόεδρος Εκπαιδευτών Οδηγών Π.Ε. Ηλείας,
    • ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, π. Δημοτικός Σύμβουλος / Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου,
    • ΤΖΑΝΕ ΒΕΝΕΤΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, Οικιακά, Μητέρα τριών παιδιών.

    mitropoulos omadiki upops

    (Δελτίο Τύπου)

  • Φιγαλεία: Πυρκαγιά σε στάβλο - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
    Φιγαλεία: Πυρκαγιά σε στάβλο - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

    Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από ενημέρωση για πυρκαγιά σε στάβλο στην περιοχή της Φιγαλείας.

    Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις από την ευρύτερη περιοχή.

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

    * Φωτογραφία αρχείου

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο