Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:55

Το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως στο Christmas Theater

Γράφτηκε από την
Ad Slot
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως την Κυριακή 21 Νοεμβρίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο Christmas Theater στην Αθήνα.
Τα παιδιά με τους συνοδούς τους και με το προσωπικό του ΚΔΑΠ, Γιάννη Μπιτζούνη, Ακριβή Ζώη, Κλεοπάτρα Κατσώλη και Δήμητρα Παπαδοπούλου επισκέφτηκαν το Christmas Theater στην Αθήνα. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του.
kdap christmas
Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την παιδική θεατρική παράσταση «Οι Άθλοι του Ηρακλή» της Κάρμεν Ρουγγέρη. Μια παράσταση για τη δύναμη της θέλησης, γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες:
«Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει». Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή με μια νέα σκηνοθετική ματιά αλλά και με εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια, ειδικά εφέ και βιντεοπροβολές, αξιοποίησαν τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες του Christmas Theater και παρουσίασαν τη ζωή και τους άθλους του Ηρακλή σε μια σπουδαία παραγωγή για όλη την οικογένεια. Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά με τους συνοδούς είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά του θεάτρου.
kdap christmas2
Στην παράσταση παρακολούθησε μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς η παιδαγωγός και συγγραφέας Δώρα Λοΐζου.
(Δελτίο Τύπου)
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:38

Σχετικά Άρθρα

  • Θερινή γιορτή του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως
    Θερινή γιορτή του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως

    Την Δευτέρα, 29 Ιουλίου το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του γιορτή στο πρώην Δημοτικό Σχολείο, στο Ξηροχώρι, όπου εδράζεται. Η γιορτή με τίτλο ΜΙΟΥΖΙΚΔΑΠ αποτελούνταν από 4 θεατρικά, διασκευασμένα από τους εκπαιδευτικούς του Κέντρου Γιάννη Μπιτζούνη, Αγγελική Παντή και Γιώτα Θανοπούλου, δοσμένα με πολύ χιούμορ και υπενδεδυμένα με σύγχρονα αλλά και παλαιότερα ακούσματα. Το κατάμεστο προαύλιο, οι ευφυείς ατάκες, τα τραγούδια, τα χορευτικά και οι εξαιρετικές ερμηνείες των μικρών μαθητών συντέλεσαν σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά!

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, Γιώργος Τριγάζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ζαχάρως, Παναγιώτης Γκόγκας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξηροχωρίου, Ηλίας Βασιλόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Φώτης Αλεξανδρόπουλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου και χειρουργός ουρολόγος, Αλέξανδρος Δρίβαλος.

    Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος στον χαιρετισμό του μίλησε για τον σημαντικό θεσμό που αποτελεί το ΚΔΑΠ για τον δήμο Ζαχάρως, που φέτος συμπλήρωσε τα 10 χρόνια λειτουργίας του και εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 65 παιδιά ετησίως, με τα ανάλογα οφέλη και για τις οικογένειες τους. Τόνισε την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος στη δομή, με την πρόσληψη προσωπικού και την χρηματοδότηση των δράσεων του. Τέλος συνεχάρη το προσωπικό, τα παιδιά και τους γονείς για την προσήλωση και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ΚΔΑΠ του Δήμου Ζαχάρως και ευχήθηκε από καρδιάς καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι.

    Το συντονισμό της γιορτής είχε ο εκπαιδευτικός του ΚΔΑΠ του Δήμου Ζαχάρως, Γιάννης Μπιτζούνης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κύριος στόχος του θεσμού του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου, η ψυχοκοινωνικά πολύτιμη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, με ατομικές ή ομαδικές δραστηριότητες, ψυχαγωγικής και καλλιτεχνικής φύσης, οι οποίες διεξάγονται μέσω του παιχνιδιού, του αθλητισμού, της ζωγραφικής, της μουσικής, του θεάτρου, του χορού, των τεχνών, της τεχνολογίας και του περιβάλλοντος. Μέσω του θεσμού, βεβαίως, επωφελούνται διπλά και οι γονείς, οι οποίοι αφενός εξασφαλίζουν σημαντικό προσωπικό και οικογενειακό ελεύθερο χρόνο αλλά και αφετέρου τα παιδιά τους απασχολούνται σε ένα φιλόξενο και αμιγώς παιδαγωγικό περιβάλλον.

    Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τριγάζη, για την ουσιαστική υποστήριξη στη δομή, καθώς επίσης και την Αγγελική Παντή και την Παναγιώτα Θανοπούλου που είναι οι εμπνευστές της σημερινής γιορτής, τον κ. Νίκο Μπαμπάτσικο που αφιλοκερδώς κατασκεύασε την εξέδρα, τον κ. Δήμο Χρονόπουλο, την κ. Αθανασία Νικολετοπούλου και τον κ. Σπύρο Μανουσόπουλο για τη συνεργασία, την κυρία Αλεξάνδρα Θεοφιλοπούλου για τη βοήθεια στο συντονισμό, τους εθελοντές, Ιωάννα Κλωνάρη, Γιώργο Μωραϊτη, Λαμπρινή Παντή και Γεωργία Βασιλακοπούλου που βοήθησαν αυτές τις ημέρες πίσω από τη σκηνή, το βοηθητικό προσωπικό, Διονυσία Νικολοπούλου, Μαρία Δημοπανάγου και Φωτεινή Χριστοδουλοπούλου, τον κ. Αναστάσιο Κάπο για την προσφορά του ψυγείου, τις μητέρες των παιδιών για τα κεράσματα που ετοίμασαν, τους κατοίκους του Ξηροχωρίου για την κατανόηση τους τις ημέρες αυτές της προετοιμασίας και φυσικά το φορέα μας, το Δήμο Ζαχάρως.

    kdap zaxaros gioti 24 2

    kdap zaxaros gioti 24 3

    kdap zaxaros gioti 24 4

    kdap zaxaros gioti 24 5

    kdap zaxaros gioti 24 6

    kdap zaxaros gioti 24 7

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζαχάρως για την περίοδο 2023-2024
    Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζαχάρως για την περίοδο 2023-2024

    Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζαχάρως για την περίοδο 2023-2024 από την Τρίτη 20/6/2023 στις 14:00 έως τις 11/7/2023 στις 23:59. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr).

    Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 9:00-12:00 στο Γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης (2625031373 | [email protected]) και στο Κ.Δ.Α.Π. (2625034778). Στο site του Δήμου Ζαχάρως θα βρείτε τις αναλυτικές οδηγίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή https://www.zacharo.gr/eggrafes-sto-k-d-a-p-dimoy-zacharos-2023-2024/
    Η ΕΕΤΑΑ ΑΕ προσκαλεί στο πρόγραμμα δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» τους ενδιαφερόμενους γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους
    να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από τις 20/6/2023, ώρα 14:00 έως τις 11/7/2023, ώρα 23:59.

    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

    Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αντλούνται μέσω διεπαφών, όπου αυτό είναι δυνατό ή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή αρχείου pdf. Για την εξασφάλιση της συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου, το οποίο προσαρτάται στην παρούσα. Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 11η/7/2023 και ώρα 23:59. Με την υποβολή της Αίτησης, οι αιτούντες δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση όλων των όρων, διαδικασιών συμμετοχής και ότι τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην παρούσα Πρόσκληση και ιδίως το Άρθρο 10 που αναφέρεται στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.

    Υποβολή Αιτήσεων 20/6 – 11/7/2023

    ΑΦΜ που λήγουν σε 0, 1, 2 : 20 - 22/6/2023
    ΑΦΜ που λήγουν σε 3, 4, 5 : 23 - 25/6/2023
    ΑΦΜ που λήγουν σε 6, 7, 8, 9 : 26 - 29/6/2023
    Όλοι οι ΑΦΜ 30/6 - 11/7/2023

    Προσωρινοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 18/7/2023
    Υποβολή Ενστάσεων 19/7 - 21/7/2023
    Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 25/7/2023

    Οι Πίνακες (Προσωρινοί και Οριστικοί) των Αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην
    ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    Για όλους τους αιτούντες απαιτείται
    1. Κωδικοί taxisnet (και των δυο γονέων/κηδεμόνων)
    2. Εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση έτους 2022
    3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή οποιοδήποτε άλλο
    ισοδύναμο έγγραφο,
    τρέχοντος έτους
    4. ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία υποβάλλεται αίτηση.

    (Δελτίο Τύπου)
  • Αυγερινοπούλου: Το συμβολικό δώρο στα παιδιά του ΚΔΑΠ Ζαχάρως και η βραδιά αστροπαρατήρησης
    Αυγερινοπούλου: Το συμβολικό δώρο στα παιδιά του ΚΔΑΠ Ζαχάρως και η βραδιά αστροπαρατήρησης

    Θετική ανταπόκριση από το διακεκριμένο Ηλείο επιστήμονα κ. Χρήστο Ευθυμιόπουλο

    Ένα συμβολικό δώρο, με την ευχή "πάντοτε να κοιτάζουν ψηλά!", προσέφερε στα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ζαχάρως η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Η κα Αυγερινοπούλου επέλεξε ένα κατοπτρικό τηλεσκόπιο για τους μικρούς μαθητές του Κέντρου και πριν λίγες ημέρες το παρέδωσε στον φιλόξενο χώρο του ΚΔΑΠ, στο Ξηροχώρι.

    Μιλώντας με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζαχάρως κ. Γιώργο Τριγάζη, το προσωπικό του ΚΔΑΠ και τα παιδιά, η Ηλεία Βουλευτής στάθηκε στην σημασία που έχει η γνωριμία με την αστροπαρατήρηση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν μικροί, αλλά και μεγάλοι, για τον άγνωστο κόσμο του σύμπαντος. Παράλληλα, όπως είπε, αποτελεί και έναν πρωτότυπο, ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο για απόκτηση γνώσεων.

    avgerinopou kdap zaxaros 2

    Η Ηλεία Βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ενδιαφέρουσες δράσεις που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια η Αστρονομική Εταιρεία Ηλείας «Βέγας», αλλά και σε ιδιαίτερα σημαντικούς Ηλείους επιστήμονες, όπως τον αείμνηστο Διονύση Σιμόπουλο, επίτιμο διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, βραβευμένο για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση, από τον Γρύλλο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και τον καταγόμενο από την Ζαχάρω, κ. Χρήστο Ευθυμιόπουλο, Φυσικό, καθηγητή στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάντοβα της Ιταλίας, μέλος της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας.

    Μάλιστα, η κα Αυγερινοπούλου έχει έρθει σε επικοινωνία τόσο με τα μέλη της Αστρονομικής Εταιρείας Ηλείας όσο και με τον κ. Ευθυμιόπουλο, οι οποίοι με μεγάλη χαρά αποδέχθηκαν την πρότασή της για την διοργάνωση, το φετινό καλοκαίρι, μιας βραδιάς αστροπαρατήρησης στην περιοχή της Ζαχάρως, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν, εκτός από τα παιδιά του ΚΔΑΠ, και όποιοι άλλοι επιθυμούν να ζήσουν μια μαγική βραδιά. Ο κ. Ευθυμιόπουλος μάλιστα, θα ταξιδέψει από την Ιταλία για αυτή την διοργάνωση, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα σημαντική αυτή την πρωτοβουλία της κας. Αυγερινοπούλου.

    (Δελτό Τύπου)

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζαχάρως
    Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζαχάρως

    Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζαχάρως και θα διαρκέσουν από τις 2 έως τις 12 Αυγούστου. Μετά από μια σειρά συνεχών επιτυχιών και δράσεων, το Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου, με το έμπειρο προσωπικό του, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει παιδιά 5-12 ετών στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του Ξηροχωρίου, προσφέροντάς τους δημιουργικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr). Μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, όλες οι προσφερόμενες δράσεις της δομής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

    Για διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 26250-31373 ή να στείλετε email στο [email protected]

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χρώματα και χαμόγελα στην καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως
    Χρώματα και χαμόγελα στην καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως

    Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουλίου η εκδήλωση του Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζαχάρως, με τίτλο «Πάμε σαν άλλοτε», στο κατάμεστο ‘’θεατράκι’’ μπροστά από το Κέντρο Υγείας. Τα παιδιά σε μια δημιουργική προσπάθεια, με θεατρικά και χορευτικά δρώμενα, αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά αποσπώντας το χειροκρότημα γονέων και φίλων και μοιράζοντας χαμόγελα. Οι μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. ταξίδεψαν τους θεατές στις δημοφιλέστερες σκηνές ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου, υποδυόμενοι εμβληματικές φιγούρες και ερχόμενοι σε επαφή με σπουδαία κινηματογραφικά έργα της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

    Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζαχάρως, Γεώργιος Τριγάζης, καλωσόρισε όλους τους θεατές, ευχαριστησε το Δήμαρχο για τη στήριξη του δήμου, τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τη βοήθεια και την παρουσία τους, την Υπεύθυνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αλεξάνδρα Θεοφιλοπούλου, τους δασκάλους και τις δασκάλες του Κ.Δ.Α.Π., τις μητέρες που έφεραν τα εδέσματά τους και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά.

    kdap zaxaro ekdil 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • ΚΔΑΠ Ζαχάρως "Ο Κόσμος της γνώσης": Δωρεάν ημερίδα για γονείς
    ΚΔΑΠ Ζαχάρως

    Η Αγάπη των γονέων και η παιδική «Παντοδυναμία»

    To ΚΔΑΠ «Ο Κόσμος της Γνώσης» διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για γονείς με ελεύθερη είσοδο.

    Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 στο χώρο του ΚΔΑΠ που βρίσκεται όπισθεν της κεντρικής πλατείας Ζαχάρως.

    Το θέμα είναι: Η Αγάπη των γονέων και η παιδική «Παντοδυναμία».

    Ομιλητής θα είναι ο Ψυχολόγος Αριστομένης Νικολόπουλος.

    Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid-19 και η εγγραφή στο τηλέφωνο της γραμματείας 2625300865 (13:00 με 21:30) και στο email: [email protected] είναι απαραίτητη.

    kdap zaxaro goneis 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χριστουγεννιάτικη παράσταση του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως
    Χριστουγεννιάτικη παράσταση του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως

    Το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως έκλεψε τις εντυπώσεις με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του

    Σε γιορτινό κλίμα, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου Ζαχάρως χαρίζοντας στιγμές συγκίνησης, χαράς και διασκέδασης στους θεατές και μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της μαγείας των Χριστουγέννων.
    Οι μαθητές του ΚΔΑΠ αναπαράστησαν μια από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες στην παγκόσμια λογοτεχνία, «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα». Τα παιδάκια ερμήνευσαν εξαιρετικά τους ρόλους τους και κατάφεραν να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου. Στη λήξη της Γιορτής, οι μικροί πρωταγωνιστές πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και οι καλεσμένοι δοκίμασαν γλυκίσματα.
    kdap zaxaro parastasi 2
    Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ, Ακριβή Ζώη και Κλεοπάτρα Κατσιώλη και ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ, Γιάννης Μπιτζούνης. Τις χορογραφίες της παράστασης επιμελήθηκε η κ. Σούλη Νικολετοπούλου.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Σκαλτσά και Φώτης Αλεξανδρόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κώστας Αναστασόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Νίκα Λαμπροπούλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζαχάρως, Αντώνης Καραπαναγιώτης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ, Δημήτριος Κλημαντίρης.
    (Δελτίο Τύπου)
  • Έκοψαν πίτα στο ΚΔΑΠ Ζαχάρως
    Έκοψαν πίτα στο ΚΔΑΠ Ζαχάρως

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με πολλές ευχές για μια καλή & δημιουργική χρονιά με υγεία, πρόοδο & τύχη για όλα τα παιδιά, έκοψαν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ζαχάρως, τα παιδιά, το προσωπικό και γονείς, παρουσία αιρετών και τοπικών φορέων της περιοχής.

    Στην εκδήλωση του ΚΔΑΠ Ζαχάρως παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Νίκος Χαραλαμπόπουλος, ο αναπληρωτής & αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκόγκας, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κόσσυφας, η πρόεδρος της κοινωφελούς κ. Βίκυ Κωτσάκη, ο πρόεδρος του Ξηροχωρίου κ. Ηλίας Βασιλόπουλος καθώς & όλοι οι γονείς των παιδιών του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως.

    Μεταξύ των περίπου 70 παρευρισκομένων το φλουρί κέρδισε ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκόγκας.

    kopi pitas kdap zaxaros1

    kopi pitas kdap zaxaros2

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο