Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 21:17

Σύλλογος Νέων Καταραχίου: «Βάλε κι εσύ ένα χεράκι»

Γράφτηκε από την
Ad Slot
Με σύνθημα «βάλε κι εσύ ένα χεράκι», ο Σύλλογος μας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες και συλλόγους του δήμου Πύργου για μαζική ενεργοποίηση και συμμετοχή στην Εθελοντική Καθαριότητα της περιοχής και γειτονιών του Καταραχίου.
Σάββατο 12-02-22 στις 11 το πρωί συναντιόμαστε στον κόμβο Κατακόλου Καταραχίου (στα πευκάκια)
Θα μοιραστούν σακούλες, γάντια και λοιπά υλικά.
Σας περιμένουμε όλους!!
sul neon katarax 2
(Δελτίο Τύπου)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 20:21

Σχετικά Άρθρα

  • Σύλλογος νέων Καταραχίου - Αγία Μαρίνα: Ενημέρωση για πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, την Παρασκευή 27/09
    Σύλλογος νέων Καταραχίου - Αγία Μαρίνα: Ενημέρωση για πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, την Παρασκευή 27/09
    Ο Σύλλογός μας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα με τα αμέτρητα τροχαία ατυχήματα.
    Για αυτό, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ενημέρωση για πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, μπροστά από την παλιά Τράπεζα της Ελλάδας.
    Ελάτε να μάθετε πώς να προσφέρετε πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος και να ενημερωθείτε για τα οφέλη της χρήσης κράνους και ζώνης ασφαλείας.
    Θα υπάρχουν παρουσιάσεις από ειδικούς, πρακτικές ασκήσεις και πολλές εκπλήξεις!
    sulo neon troxaio ekd 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για Άπορες Οικογένειες
    Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για Άπορες Οικογένειες

    Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πολλοί μαθητές και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια των απαραίτητων σχολικών ειδών.

    Για να στηρίξουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη ,οργανώνουμε μια δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες.

    Μία δράση που Διοργανώνει ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ σε συνεργασία με το Σύλλογο Νέων Καταραχίου και τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου.

    Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

    Δωρεά σχολικών ειδών: Μπορείτε να προσφέρετε σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια, κασετίνες, ντοσιέ, χαρτί Α4, και άλλα σχολικά είδη

    Πού και πότε:

    Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου επί της 28ης Οκτωβρίου (εμπρός της Εθνικής Τράπεζας ) στις 10 Σεπτεμβρίου από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

    Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελο.

    Κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη!

    sxolika aster 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σύλλογος νέων Καταραχίου - Αγία Μαρίνα: Την Κυριακή ο σύλλογος μας πραγματοποίησε εκλογές για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου
    Σύλλογος νέων Καταραχίου - Αγία Μαρίνα: Την Κυριακή ο σύλλογος μας πραγματοποίησε εκλογές για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου

    Στα γραφεία του συλλόγους μας

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία τον δικηγόρο μας Παναγιωτη Μπαλασκα καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου μας .

    Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από

    Αλέξης Γιαννακόπουλος

    Ηλίας Δημακοπουλος

    Βασίλης Πλεμμένος

    Έλσα Καρπούζα

    Παναγιώτης Τζουανόπουλος

    Γιώτα Αλεξάνδρου

    Χρήστος Βαρουξής

    Συνεχίζουμε δυναμικά το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει για βελτίωση της περιοχής του Καταραχίου αλλά και του Πύργου

    Συνεχίζουμε δυναμικά για μία νέα τριετία με πολλές δράσεις και πολλές νέες προκλήσεις.

    suk neon katr ekl 2

    suk neon katr ekl 3

    (Δελτίο Τύπου)
  • Πύργος: Δεκάδες συγγενείς της 11χρονης δολοφονημένης περιμένουν τον δράστη στο Δικαστικό Μέγαρο
    Πύργος: Δεκάδες συγγενείς της 11χρονης δολοφονημένης περιμένουν τον δράστη στο Δικαστικό Μέγαρο

    Δεκάδες συγγενείς της 11xρoνης Bασιλικής Νικολoπούλου, που δολοφονήθηκε άγρια τα μεσάνυχτα της Κυριακής από τον 37χρoνο θείο της, αναμένουν τον δράστη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

    Άτομα κάθε ηλικίας είναι οργισμένα με τη συμπεριφορά του συγγενικού τους προσώπου απέναντι στο μικρό κορίτσι.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο δράστης σύμφωνα με την αστυνομία αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη και όταν αυτή αρνήθηκε την σκότωσε χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι.

    Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην περιοχή Καταράχι της Αρετής Λεχαινών

    dikastirio sugeneis 11xr 2

    dikastirio sugeneis 11xr 3

  • Σύλλογος νέων Καταραχίου - Αγία Μαρίνα: Φροντίζουμε τον τόπο μας, φροντίζουμε την περιοχή μας
    Σύλλογος νέων Καταραχίου - Αγία Μαρίνα: Φροντίζουμε τον τόπο μας, φροντίζουμε την περιοχή μας
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το δήμαρχο Στάθης Καννής και την πρόεδρο Πύργου Αθηνά Κρεστενίτη για τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν σήμερα στην περιοχή του Καταραχίου αλλά και στο ειδικό νηπιαγωγείο Πύργου.
    Ο σύλλογος μας προγραμματίζει ακόμα περισσότερες δράσεις καθαριότητας και καλλωπισμού στο προσεχές μέλλον.
    sulog neon pagaki purg 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • Σύλλογος νέων Καταραχίου: Παιδί σημαίνει ελπίδα
    Σύλλογος νέων Καταραχίου: Παιδί σημαίνει ελπίδα
    Παιδί σημαίνει ελπίδα. Γι' αυτό ο σύλλογος μας προσφέρει ότι μπορεί στους μικρούς μας φίλους στο Νηπιαγωγείο Καταραχίου και στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Καταραχίου.
    Έπειτα από συνεννόηση με τις διευθύντριες των δύο σχολείων, επισκεφτήκαμε τα νηπιαγωγεία, καταγράψαμε τυχόν προβλήματα στον αύλειο χώρο και προσφέραμε στους μαθητές φρούτα και παραδοσιακά γλυκίσματα από το κατάστημα Μελο...δίες, που πάντα ανταποκρίνεται στα καλέσματα μας.
    Έπειτα, προχωρήσαμε σε τεχνικές εργασίες στην αυλή του σχολείου. Ελπίζουμε να δώσαμε χαρά στους μικρούς μας φίλους και υποσχόμαστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.
    Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Πύργου, Αθήνα Κρεστενίτη, που μας τροφοδότησε με υλικα για αυτή τη δράση.
    neoi katar paidia voith 2
    neoi katar paidia voith 3
    (Δελτίο Τύπου)
  • Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου στο L’ Étape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA
    Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου στο L’ Étape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA
    Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογος Ξυλοκέρας και την Ομάδα Παραδοσιακών Σπόρων Πύργου Ηλείας ανέλαβαν το σταθμό ανεφοδιασμού στο Καράτουλα.
    Οι εθελοντές μας φρόντισαν να τροφοδοτήσουν τους αθλητές με νερά, αναψυκτικά και σνακ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ανέλαβαν την καθαριότητα του χώρου, τόσο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του αγώνα και εμψύχωναν τους αθλητές, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε με χαρά σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, καθώς οι σύλλογοι μας στηρίζουν και προάγουν τον αθλητισμό.
    Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
    Η εμβληματική αυτή γιορτή της ποδηλασίας έδωσε την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μία αξέχαστη ανοιξιάτικη ποδηλατική εμπειρία. Φίλοι της ποδηλασίας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην ιδιαίτερα απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή των 128 χλμ. (The Race), τη μικρότερη κυκλική διαδρομή των 76 χλμ. (The Ride), αλλά και την επίπεδη, μη ανταγωνιστική διαδρομή των 17 χλμ. (The Fun Ride).
    neoi katar letape 2
    neoi katar letape 3
    neoi katar letape 4
    neoi katar letape 5
    neoi katar letape 6
    (Δελτίο Τύπου)
  • Πύργος: Τέσσερα τροχαία σε 15 ημέρες στο “τρίγωνο του διαβόλου”…
    Πύργος: Τέσσερα τροχαία σε 15 ημέρες στο “τρίγωνο του διαβόλου”…

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου και του κόμβου Καταραχίου στην οδό Κατακόλου στον Πύργο, καθώς τις τελευταίες ημέρες βλέπουν να συμβαίνουν αρκετά και σοβαρά τροχαία ατυχήματα, στην γειτονιά τους.

    Τα αίτια φαίνεται πως είναι η απροσεξία των εμπλεκόμενων οδηγών, αλλά και έλλειψη επαρκούς σηματοδότησης στην περιοχή, όπου υπήρχαν και φωτεινοί σηματοδότες αλλά δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια, όπως και σε άλλα σημεία της πόλης του Πύργου.

    Στη διάρκεια του χθεσινού σοβαρού τροχαίου ατυχήματος όπου ένας 54χρονος αλλοδαπός δικυκλιστής τραυματίστηκε, αρκετοί από τους κατοίκους μας επισήμαναν την αυξανόμενη επικινδυνότητα στο σημείο, ζητώντας παρεμβάσεις από το Δήμο και την Τροχαία Πύργου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

    Μάλιστα κάποιοι ήταν ιδιαίτερα οργισμένοι ζητώντας άμεσες κινήσεις καθώς κινδυνεύουν τόσο ως πεζοί για να διασχίσουν το δρόμο αλλά και ως οδηγοί.

    Και ίσως το γεγονός μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στο σημείο να είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει την οδηγική συμπεριφορά των διερχόμενων από το σημείο, που σε πολλές περιπτώσεις δεν ελατώνουν ταχύτητα.

    Στις 27 Φεβρουαρίου, το βράδυ, σημειώθηκε τροχαίο με εκτροπή αυτοκινήτου που δεν ακολούθησε την πορεία της οδού και ουσιαστικά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας καταλήγοντας πάνω στο παρτέρι προσκρούοντας και σε κολώνα φωτισμού.

    Την επόμενη ημέρα οδηγός δικύκλου έχασε τον έλεγχο και ανετράπη καταλήγοντας στο οδόστρωμα.

    Την Τσικνοπέμτη ένα αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ένα ΟΧ επιβατηγό, “στριμώχτηκαν στο ύψος της νησίδας στην διασταύρωση Κατακόλου ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

    Χθες ο δικυκλιστής φέρεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ερχόμενος από το Κατάκολο και συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch