Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:46

ΣΕΤΤΗΛ Πύργου: Τίμησαν τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Γεώργιο

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μέσα στην Αναστάσιμη περίοδο και ύστερα από 2 Χρόνια λόγω της πανδημίας Covid-19, με Εθνική υπερηφάνεια και ακλόνητη πίστη στις ηθικές αξίες και τα ιδεώδη της Πατρίδας μας την Παρασκευή της Διακαινησίμου 29 Απριλίου 2022, με θρησκευτική ευλάβεια και τηρουμένων απαρέγκλιτα των υγειονομικών μέτρων για την μη διασπορά του κορωνοϊού, στο Στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου, τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία για τον Προστάτη του Πεζικού Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, σύμφωνα με σχετική διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Στην Ελλάδα, καθιερώθηκε ως προστάτης του Στρατού Ξηράς, πλην Πυροβολικού, με Βασιλικό διάταγμα του 1968. Στο ίδιο διάταγμα, για το Πυροβολικό ανακηρύχθηκε προστάτιδα η Αγία Βαρβάρα. Έκτοτε παρατηρείται σταθερή τιμή, σεβασμός και πίστη όλων των Στρατιωτικών στο πρόσωπο του Αγίου Γεωργίου, με την εικόνα του να κοσμεί τις ένδοξες Πολεμικές Σημαίες.

Στην Δοξολογία προέστη ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Γερμανός συνεπικουρούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ανδρούσης κ. Κωνστάντιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, πλαισιούμενοι αμφότεροι από τους Ιεροκήρυκες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσιολογιοτάτους Αρχιμανδρίτες π. Δαμασκηνό Πετράκο και π. Φιλάρετο Σπανόπουλο, καθώς επίσης και τους Αιδεσιμοτάτους π. Νικόλαο Κατσηδήμα και π. Κωνσταντίνο Μαυρομιχάλη.

Παρέστησαν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές του τόπου μας καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Ακολούθησε λιτή δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, από τον Διοικητή της Στρατιωτικής μονάδος Αντισυνταγματάρχη (ΤΧ) κ. Ιωάννη Μπλούνα.

Πρεσβύτερος Νικόλαος Κατσηδήμας

settil2

settil3

settil4

settil5

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 15:48

Σχετικά Άρθρα

  • Το Διαμάντι του Χριστού Μεγαλομάρτυρας Γεώργιος, εορτάστηκε λαμπρά στο Β΄ Κοιμητήριο Πύργου
    Το Διαμάντι του Χριστού Μεγαλομάρτυρας Γεώργιος, εορτάστηκε λαμπρά στο Β΄ Κοιμητήριο Πύργου
    Ευρισκόμενοι στην καρδιά της άνοιξης, μαζί με την «εορτή των εορτών και την πανήγυρη των πανηγύρεων», την λαμπροφόρο Ανάσταση του Χριστού, που είναι η πνευματική άνοιξη, «το έαρ της Χάριτος», εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, όπως άλλωστε κάθε χρόνο η ιερή και σεβάσμια μνήμη ενός εκ των πλέον λαοφιλών και μεγάλων Μαρτύρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας του Αγίου Γεωργίου, εις τον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό αυτού στο (Β΄ Κοιμητήριο) Πύργου.
    Οι εορτές των αγίων, αποτελούν ευκαιρίες για εντρύφηση στη θαυμαστή και αγιασμένη ζωή τους και αφορμές αποφάσεων στην καθημερινή μας ζωή. Ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, προτίμησε το μαρτυρικό θάνατο έναντι της πρόσκαιρης ζωής, διότι προγευόταν την χαρά της Αναστάσεως.
    Υπέμεινε καρτερικά τα μαρτύρια του τροχού, του λογχισμού, των θανάσιμων φαρμάκων, του ασβέστη, του ξυλοδαρμού, της φυλακής αλλά και κάθε άλλη στέρηση και κακουχία αντί των τιμών και της εγκόσμιας δόξας, διότι η καρδιά του, καταυγάζοταν μόνον από το Ανέσπερο Φως της Λαμπρής! Οι 'Αγιοι είναι οι φίλοι μας και οι φίλοι του Θεού, τα πρόσωπα στα οποία πάντοτε καταφεύγουμε. Αφενός, για να λάβουμε παράκληση και δύναμη.
    Αφετέρου, για να λάβουμε δοκιμασμένα κατά Θεόν πρότυπα, για την καθημερινή μας ζωή, την καθημερινή δοκιμασία μας, από εκείνους που δοκιμάσθηκαν και αναδείχθηκαν «ως χρυσός εν χωνευτηρίω».
    Την παραμονή της εορτής Κυριακή του Πάσχα, τελέσθηκε ο Αναστάσιμος Πανηγυρικός Εσπερινός (Αγάπη) μετ΄ αρτοκλασιών και Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Αιδεσιμολογιοτάτου π. Ηλία Παπαγγελή, ο οποίος και ορθοτόμησε τον Θείον Λόγον, προς το παριστάμενο εκκλησίασμα, εποικοδομητικά και επίκαιρα συνεπικουρούμενος από τον οικείο Εφημέριο π. Νικόλαο Κατσηδήμα. Παρέστησαν ο Βουλευτής του Σύριζα κ. Διονύσιος Καλαματιανός, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Ευστάθιος Καννής, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Θεοδώρου, η υποψήφια
    Ευρωβουλευτής κ. Μαρινίκη Θεοδώρου, καθώς επίσης οι φιλέορτοι και φιλάγιοι Χριστιανοί μας.
    Την Δευτέρα του Πάσχα κυρία ημέρα της εορτής, τελέσθηκε η Αναστάσιμη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασιών υπό του οικείου εφημερίου π. Νικολάου Κατσηδήμα. Ακολούθησε η καθιερωμένη λιτάνευση των Ιερών Εικόνων του Αγίου Γεωργίου και της Αναστάσεως του Κυρίου, εις τους δρόμους της ενορίας, κάτω υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Εταιρίας Πύργου «ΑΠΟΛΛΩΝ», η οποία έδωσε ιδιαίτερο χρώμα και παλμό στην λαμπρή αυτή Πανήγυρη.
    Εκ του Ιερού Ναού
    Ag.Georgios Pirg 2
    Ag.Georgios Pirg 3
    Ag.Georgios Pirg 4
    Ag.Georgios Pirg 5
    Ag.Georgios Pirg 6
    Ag.Georgios Pirg 7
  • Δουνέικα Αμαλιάδας: Τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο
    Δουναίικα Αμαλιάδας: Τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο

    Τον προστάτη του χωριού τους, τίμησαν την περασμένη Δευτέρα οι κάτοικοι των Δουνεϊκων στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δουναιϊκων “Ο Άγιος Γεώργιος”.

    Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Κυριακή του Πάσχα με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον φερώνυμο ιερό ναό χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου Β’. Μετά τον Εσπερινό παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία του χωριού από το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου.

    Την Δευτέρα μετά την Θεία Λειτουργία οι κάτοικοι παρακολούθησαν τη λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγ. Γεωργίου συνοδεία της Φιλαρμονικής Λεχαινών. Στη συνέχεια συμμετείχαν στην αναβίωση του εθίμου της Κουλούρας , ενώ ο Λαογραφικός Σύλλογος Αμαλιάδας “Έλισσα” παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

    Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος κ.α.

    Douneika ag.Georgios 11

    Douneika ag.Georgios 14

    Douneika ag.Georgios 15

    Douneika ag.Georgios 16

    Douneika ag.Georgios 13

    Douneika ag.Georgios 6

    Douneika ag.Georgios 7

    Douneika ag.Georgios 8

    Douneika ag.Georgios 10

    Douneika ag.Georgios 4

    Douneika ag.Georgios 5

    Douneika ag.Georgios 9

    Douneika ag.Georgios 2

    Douneika ag.Georgios 3

    Douneika ag.Georgios 12

  • Ο Δήμος Ήλιδας τίμησε με μία παραδοσιακή εκδήλωση στην πλατεία Καλίτσα τον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο

    Με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια για την ημέρα και σειρά πατροπαράδοτων εθίμων που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Καλίτσα Αμαλιάδας, γιόρτασε ο Δήμος Ήλιδας τον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο.

    Στην παραδοσιακή εκδήλωση υπό τον τίτλο: «ΑΓΙΩΡΓΗ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΒΑΛΑΡΗ…!», την οποία επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου ο άμισθος σύμβουλος σε θέματα λαογραφίας και παράδοσης του Δημάρχου Ήλιδας κ. Ηλίας Τουτούνης, συμμετείχε πλήθος κόσμου, αλλά και εκπολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

    Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο ανήμερα της μεγάλης εορτής στην ιστορική περιοχή της Αμαλιάδας, στέλνοντας τις δικές του ξεχωριστές ευχές.

    Την κεντρική ομιλία είχε ο κύριος Τουτούνης, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της ευρύτερης περιοχής για την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, αλλά και τα πλούσια λαογραφικά στοιχεία.

    Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην πλατεία Καλίτσα, ακούστηκαν παραδοσιακά τραγούδια αφιερωμένα στον Άγιο Γεώργιο, από τους Βασίλη Ρούτση και Γιώργο Αναγνωστόπουλο (Μουλά), ενώ το χορευτικό του Δήμου Ήλιδας χόρεψε παραδοσιακούς χορούς για την ημέρα.

    Αμέσως μετά βραβεύτηκαν από τον Δήμο Ήλιδας όλοι οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία η γεωπόνος κα Θάλεια Γκινάλα.

    Μετά το πέρας, προσφέρθηκαν γλυκά και αλμυρά εδέσματα, ενώ ο δήμαρχος και τα μέλη της δημοτικής αρχής βράβευσαν όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση. Από την πλευρά τους μέλη των συλλόγων προσέφεραν στο Δήμαρχο Ήλιδας μια παραδοσιακή κουλούρα του Αγίου Γεωργίου.

    Στην όμορφη εκδήλωση συμμετείχαν: ο Εκπολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Άγιου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιώτισσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ήλιδας και το Κοινωφελές Σωματείο «Πύρρων ο Ηλείος».

    Kalitsa 2

    Kalitsa 3

    Kalitsa 4

    Kalitsa 5

    Kalitsa 6

    Kalitsa 7

    Kalitsa 8

  • Αμαλιάδα: Τίμησαν τον Άγιο Γεώργιο στο Καλίτσα (photos)
    Αμαλιάδα: Τίμησαν τον Άγιο Γεώργιο στο Καλίτσα (photos)

    Παρουσία πλήθους πιστών αλλά και των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, στην γειτονιά Καλίτσα της Αμαλιάδας τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου.

    Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’, με αρκετούς ιερείς από τις ενορίες της πόλης δίπλα του.

    Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Διονύσης Καλαματιανός και του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Έλενα Κουντουρά, η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μαρινίκη Θεοδώρου, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, κ.α.

    Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της περιοχής, χωρίς όμως τη συνοδεία αλόγων όπως συνηθιζόταν τα προηγούμενα χρόνια…

    Ag Georgios 2

    Ag Georgios 3

    Ag Georgios 4

    Ag Georgios 5

    Ag Georgios 6

    Ag Georgios 7

    Ag Georgios 8

  • Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις θα γιορτάσει εφέτος ο Δήμος Ήλιδας τον Άγιο Γεώργιο, μία στην πλατεία Καλίτσα και μία στην Κοινότητα Αυγείου
    Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις θα γιορτάσει εφέτος ο Δήμος Ήλιδας τον Άγιο Γεώργιο, μία στην πλατεία Καλίτσα και μία στην Κοινότητα Αυγείου

    Δύο ξεχωριστές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τους φετινούς εορτασμούς του Αγίου Γεωργίου διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας, για τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου 2024, μία στην πλατεία Καλίτσα όπου εδρεύει και ο περιώνυμος ναός της Αμαλιάδας και μία στην Δημοτική Κοινότητα Αυγείου.

    Στην πλατεία Καλίτσα, εκτός από την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας που το πρόγραμμά τους έχει ήδη ανακοινωθεί από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, ο Δήμος Ήλιδας διοργανώνει για το απόγευμα της ίδιας ημέρα εκδήλωση υπό τον τίτλο: «ΑΓΙΩΡΓΗ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΒΑΛΑΡΗ…!», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην πλατεία Καλίτσα.

    ag geo proskl 2

    Σε αυτή περιλαμβάνονται, ομιλία για τον «Αγιώργη», τον Άγιο των ποιμένων από τον λαογράφο και συγγραφέα κ. Ηλία Τουτούνη, χοροί του Αγίου Γεωργίου και παραδοσιακά τραγούδια της ημέρας από τους: Γεώργιο Αναγνωστόπουλο και Βασίλειο Ρούτση, ενώ θα προσφερθούν κουλούρες του Αγιώργη, γλυκά και πίτες προσφορά συλλόγων του Δήμου μας.

    Μεγάλη εκδήλωση, στην οποία εκτός της δοξολογίας προς τιμής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, θα πραγματοποιηθεί και το παραδοσιακό έθιμο «Τρέξιμο της Κουλούρας» έχει προγραμματιστεί και για την Δημοτική Κοινότητα Αυγείου Ήλιδας.

    ag geo proskl 1

    Ειδικότερα, ο συμβολικός αγώνας θα ξεκινήσει από την Κεντρική πλατεία του χωριού στις 17:30 και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των μεταλλίων στους συμμετέχοντες και μια μικρή γιορτή με παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ στον Δήμαρχο Πύργου
    Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ στον Δήμαρχο Πύργου

    Ξεκινάει μια περίοδος εποικοδομητικής συνεργασίας

    Το Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ, Συνταγματάρχη Τεχνικού κ. Παρασκευά Κατσιλίδη υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, ο Δήμαρχος Στάθης Καννής, το πρωί της Τετάρτης 10/01/24.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν, ο Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ ευχήθηκε στον Δήμαρχο Πύργου κάθε επιτυχία στο έργο του ενώ επεσήμανε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρχει αγαστή συνεργασία.

    Από την πλευρά του ο κ. Στάθης Καννής αφού ευχαρίστησε τον κ. Κατσιλίδη για τις ευχές έκανε σαφές πως ο Δήμος Πύργου θα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Διοίκηση της ΣΕΤΤΗΛ, για θέματα που αφορούν στον Πύργο και τους δημότες του καθώς και για τη διατήρηση του Στρατοπέδου στην περιοχή, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του συμβολή στην τοπική οικονομία .

    Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης ήταν ιδιαίτερα ζεστό, γεγονός που προμηνύει πως η περίοδος της συνεργασίας που ξεκινάει μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης της Σχολής Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας θα είναι εποικοδομητική.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εγκαινιάζεται η βιβλιοθήκη «Στάθης Σταυρόπουλος» στην δ.κ. Αγίου Γεωργίου την Παρασκευή 29/09
    Εγκαινιάζεται η βιβλιοθήκη «Στάθης Σταυρόπουλος» στην δ.κ. Αγίου Γεωργίου την Παρασκευή 29/09

    Με δωρεά 1500 βιβλίων του διακεκριμένου σκιτσογράφου

    Ο Δήμος Πύργου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου και η δημοτική κοινότητα Αγίου Γεωργίου, διοργανώνουν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης «Στάθης Σταυρόπουλος», την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 στο κοινοτικό κατάστημα.

    Μια ιδέα που «γεννήθηκε» πριν μερικά χρόνια, παίρνει σάρκα και οστά με πρωταγωνιστή τον διακεκριμένο σκιτσογράφο, γέννημα-θρέμμα του Αγίου Γεωργίου. Ο Στάθης Σταυρόπουλος, για την δημιουργία και λειτουργία της βιβλιοθήκης δώρισε, αρχικά 1.500 βιβλία μιας μεγάλης γκάμας (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ποίηση, εικαστικά κ.α.) που προέρχονται από το προσωπικό του αρχείο, καθώς και σκίτσα του που θα «ντύσουν» το χώρο της βιβλιοθήκης, ενώ θα ακολουθήσει δωρεά και άλλων βιβλίων.

    Για το έργο και την προσωπικότητα του Στάθη Σταυρόπουλου θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για παιδιά και νέους Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου/κινηματογραφιστής Γεράσιμος Βάκρος.

    dimos egkainia vivl ag geo 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εγκαινιάζεται η βιβλιοθήκη «Στάθης Σταυρόπουλος» στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου
    Εγκαινιάζεται η βιβλιοθήκη «Στάθης Σταυρόπουλος» στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου

    Με δωρεά 1500 βιβλίων του διακεκριμένου σκιτσογράφου

    Ο Δήμος Πύργου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου και η δημοτική κοινότητα Αγίου Γεωργίου, διοργανώνουν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης «Στάθης Σταυρόπουλος», την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 στο κοινοτικό κατάστημα.

    Μια ιδέα που «γεννήθηκε» πριν μερικά χρόνια, παίρνει σάρκα και οστά με πρωταγωνιστή τον διακεκριμένο σκιτσογράφο, “γέννημα-θρέμμα” του Αγίου Γεωργίου. Ο Στάθης Σταυρόπουλος, για την δημιουργία και λειτουργία της βιβλιοθήκης δώρισε, αρχικά 1.500 βιβλία μιας μεγάλης γκάμας (λογοτεχνικά, επιστημονικά, ποίηση, εικαστικά κ.α.) που προέρχονται από το προσωπικό του αρχείο, καθώς και σκίτσα του που θα «ντύσουν» το χώρο της βιβλιοθήκης, ενώ θα ακολουθήσει δωρεά και άλλων βιβλίων.

    Για το έργο και την προσωπικότητα του Στάθη Σταυρόπουλου θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για παιδιά και νέους Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου/κινηματογραφιστής Γεράσιμος Βάκρος.

    dimos egkainia vivl ag geo 2

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch