Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 08:33

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελαιώνα - Αγίων Αποστόλων «ο Άγιος Τρύφωνας»: 27 χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει 27 χρόνια τώρα, ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Ελαιώνα – Αγίων Αποστόλων «ο Άγιος Τρύφωνας»καθώς όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί σταθερή δύναμη, δίνοντας ισχυρό παράδειγμα ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό στον πάσχοντα συνάνθρωπο και στηρίζοντας παράλληλα τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου. Την περασμένη Κυριακή από το πρωί μέχρι το μεσημέρι πλήθος νέων αλλά και παλαιών εθελοντών αιμοδοτών προσέρχονταν στο χώρο του Ιερού Ναού « Η Κοίμηση της Θεοτόκου» με στόχο να κεράσουν λίγο από το αίμα τους, όπως ήταν και το σλόγκαν που επέλεξε γι αυτή την αιμοδοσία ο σύλλογος.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Κανελλόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία ενώ σε δήλωσή του στο ilialive.gr ανέφερε πως: «Εδώ και 27 χρόνια ο σύλλογός μας, δίνει ζωή στον συνάνθρωπο και πάντα κάνει έργο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αιμοδότες μας και το νοσηλευτικό προσωπικό της αιμοδοσίας».

Από την πλευρά του ο γραμματέας του συλλόγου Ανδρέας Πλακούδας τόνισε ότι «... ο σύλλογός μας με 27η συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία, για μία ακόμα φορά κάλεσε τους εθελοντές αιμοδότες να κεράσουν αίμα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και πραγματικά οι αιμοδότες ανταποκρίνονται, προστρέχουν με μεγάλη χαρά, προσελκύουμε και νέους αιμοδότες και πιστεύουμε ότι ο σύλλογος θα εξακολουθήσει να προσφέρει πάντα βοήθεια σε κάθε συνάνθρωπο. Γιατί οι αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης στους αιμοδότες μας είναι ψηλά στον ηθικό κώδικα των αξιών της ζωής τους».

Την ευγνωμοσύνη της, σε όλους όσοι προσφέρουν αυτό το πολύτιμο αγαθό, εξέφρασε στη συνέχεια η γιατρός του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη αναφέροντας πως «... το αίμα είναι ζωή και η ζωή είναι μέσα μας. Η αιμοδότες του ελαιώνα το έχουν καταλάβει πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό σήμερα είναι εδώ όλοι μαζί και προσφέρουν αυτό το πολύτιμο αγαθό. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και έναν έναν ξεχωριστά αλλά και τον σύλλογο που διοργανώνει τέτοιες δράσεις και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και την δύναμη να συνεχίσουν να προσφέρουν».

aimodosia 2

aimodosia 3

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 13:12

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Εθελοντές αιμοδότες έστειλαν το μήνυμα της ελπίδας και της προσφοράς
    Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Εθελοντές αιμοδότες έστειλαν το μήνυμα της ελπίδας και της προσφοράς

    Με επιτυχία και συμμετοχή πολιτών και εργαζομένων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που πραγματοποίησαν ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, το Κέντρο Κοινότητας και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου».

    Στη δράση ήταν παρούσα η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Δράσεων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Αθηνά Ηλιοπούλου, η οποία ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους. Η εθελοντική αιμοδοσία αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη και την προσφορά στο συνάνθρωπο και στο σύνολο.

    Η αιμοδοσία έγινε στο ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας, το πρωί της Τρίτης, από τις 9:30 έως τις 13:00.

    olumpia dimarx ethel aimod 2

    olumpia dimarx ethel aimod 3

    Πληροφορίες:

    Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας

    Τηλέφωνο: 26240-22549 (Εσωτ.: 1)

    Κέντρο Κοινότητας

    Τηλέφωνο: 26240-22549 (Εσωτ.: 5)

    Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 22/10 στο Δημαρχείο Αρχ. Ολυμπίας
    Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 22/10 στο Δημαρχείο Αρχ. Ολυμπίας

    Ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας προκειμένου να ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 και ώρες 9:30 έως 13:00, στο Ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

    Σας καλούμε να ανταποκριθείτε σε αυτήν την πρόσκληση, δεδομένου ότι η συμμετοχή όλων αποτελεί απόδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης και θα συνεισφέρει ιδιαίτερη βοήθεια για όλους τους δημότες σε περίπτωση που χρειαστούν αίμα.

    Γιατί το αίμα

    Δεν παράγεται

    Ούτε αγοράζεται

    ΜΟΝΟ προσφέρεται

    Πληροφορίες

    Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας

    Τηλέφωνο: 26240-22549 (Εσωτ.: 1)

    Κέντρο Κοινότητας

    Τηλέφωνο: 26240-22549 (Εσωτ.: 5)

    Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2021-2027”.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Δήμος Πηνειού συμμετείχε στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας - Το λαμπρό ποτάμι της ζωής «πλημμύρισε» τη Γαστούνη
    Ο Δήμος Πηνειού συμμετείχε στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας - Το λαμπρό ποτάμι της ζωής «πλημμύρισε» τη Γαστούνη

    Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία

    Σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Γαστούνης

    Η φλόγα της αγάπης και της αλληλεγγύης έλαμψε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίας Γαστούνης, με τον Δήμο Πηνειού να συμμετέχει στην 22η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών. Πλήθος λαμπαδηδρόμων «πλημμύρισε» την καρδιά της πόλης, μεταφέροντας και διατρανώνοντας το μήνυμα της ανθρωπιάς και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

    Πρόκειται για μία πανελλήνια δράση της Π.Ο.Ε.Α.., του Πανελλήνιου Κέντρου Αιμοδοσίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και στη θεμελίωση της αιμοδοτικής συνείδησης και του εθελοντισμού. Με κεντρικό σύνθημα «ακολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου», η λαμπαδηδρομία άρχισε το ταξίδι της στις 26 Ιουλίου από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα και αφού «αγκαλιάσει» κάθε γωνιά της Ελλάδας, πρόκειται να ολοκληρώσει το ταξίδι της στις 18 Οκτωβρίου στην πόλη της Σπάρτης.

    Το ποτάμι της αγάπης ξεκίνησε την πορεία του από το κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο Γαστούνης το απόγευμα του Σαββάτου. Πλήθος κόσμου - μαθητές και μαθήτριες κάθε ηλικίας, γονείς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή αλλά και δεκάδες εθελοντές αιμοδότες – πλημμύρισε τους δρόμους της πόλης «μεταφέροντας» με τις δάδες τους το μήνυμα του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σαν ορμητικός και λαμπερός χείμαρρος ζωής, οι λαμπαδηδρόμοι διέσχισαν την οδό Σισίνη και κατέληξαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή της αφής της φλόγας στον βωμό.

    «Ο Εθελοντισμός σφυρηλατεί την κοινωνική συνοχή»

    Στη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως κορυφαία πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς που εκφράζει τις πανανθρώπινες αξίας του αλτρουισμού και της ενσυναίσθησης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός κατά τον σύντομο χαιρετισμό του. «Αποτελεί έτσι μια ύψιστη πράξη ανθρωπιάς που, χωρίς διακρίσεις και αναστολές, συμπυκνώνει το βαθύτερο νόημα του εθελοντισμού» επεσήμανε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Πηνειού, σε αγαστή συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της Π.Ο.Ε.Α. . «Η διεύρυνση της εμπέδωσης της κουλτούρας της εθελοντικής αιμοδοσίας, αλλά και γενικότερα του εθελοντισμού, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα. Πρόκειται για μία στάση ζωής που σμιλεύει τον χαρακτήρα μας, σφυρηλατεί την κοινωνική συνοχή και μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον» τόνισε με έμφαση.

    Στη δράση συμμετείχαν ακόμη το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Πηνειού, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Γαστούνης, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικό προσωπικό και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Α/βάθμιας και Β/Εκπαίδευσης του Δήμου Πηνειού, το ΚΔΑΠ ΜεΑ Ηλίανθος, εκπρόσωποι και μέλη αιμοδοτικών συλλόγων, σωματείων, συλλόγων και φορέων από τον Δήμο Πηνειού και την ευρύτερη περιοχή.

    Η εκδήλωση, που παρουσίασε η επισκέπτρια υγείας του Κ.Υ. Γαστούνης Θεοφάνη Μαντή, ολοκληρώθηκε με μικρούς μαθητές και μικρές μαθήτριες να τραγουδούν για τη σημασία της αιμοδοσίας ενώ βίντεο για τον εθελοντισμό προβάλλονταν σε γιγαντοοθόνη στο κέντρο της πλατείας. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε το συγκρότημα Route 55 που πλημμύρισε με ροκ μελωδίες την καρδιά της πόλης.

    dimos pin lampad fl 3

    Η φλόγα της αγάπης και της αλληλεγγύης έλαμψε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίας Γαστούνης.

    «Ο εθελοντισμός είναι μία στάση ζωής που σμιλεύει τον χαρακτήρα μας, σφυρηλατεί την κοινωνική συνοχή και μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον» σημείωσε ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός.

    dimos pin lampad fl 5

    Σαν ορμητικός και λαμπερός χείμαρρος ζωής, οι λαμπαδηδρόμοι διέσχισαν την οδό Σισίνη και κατέληξαν στην πλατεία Ελευθερίας.

    dimos pin lampad fl 2

    Πλήθος λαμπαδηδρόμων «πλημμύρισε» την καρδιά της πόλης, μεταφέροντας και διατρανώνοντας το μήνυμα της ανθρωπιάς και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

    dimos pin lampad fl 4

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το συγκρότημα Route 55 να πλημμυρίζει ροκ μελωδίες την καρδιά της πόλης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κατέπληξε μικρούς και μεγάλους και πέρασε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, η 22η Λαμπαδηδρομία Αλληλεγγύης της Αμαλιάδας
    Κατέπληξε μικρούς και μεγάλους και πέρασε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, η 22η Λαμπαδηδρομία Αλληλεγγύης της Αμαλιάδας

    Η μεγαλύτερη λαμπαδηδρομία αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που έχει ποτέ διεξαχθεί στην πόλη της Αμαλιάδας, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε συνεργασία του Δήμου Ήλιδας, με το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το Σύλλογο «Δίνω Ζωή».

    Η μεγάλη εκδήλωση της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (ΕΟΘΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), στέφθηκε με τεράστια επιτυχία.

    Οι λαμπαδηδρομίες με τη συμμετοχή παιδιών, γονέων και πολλών εθελοντών αιμοδοτών ξεκίνησαν από διάφορα σημεία του Δήμου και της Αμαλιάδας, συγκεντρώνοντας τους εκατοντάδες δημότες που συμμετείχαν, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.

    Από εκεί, όλοι μαζί με δάδες στα χέρια κα μια κόκκινη καρδιά στα λευκά και κόκκινα μπλουζάκια, μετέβησαν σε μια μεγαλειώδη πορεία αγάπης, στην περιοχή της Σκακιέρας (πλατεία Λαζαράκη), όπου έγινε η γιορτή της υποδοχής της φλόγας, με τους εκπροσώπους του Δήμου και εθελοντές αιμοδότες να ανάβουν το βωμό, «μεταλαμπαδεύοντας» το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος ως ύψιστη πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

    Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για τον ξεχωριστό θεσμό της λαμπαδηδρομίας, ο οποίος δημιουργήθηκε για να τονίσει τη σημασία της προσφοράς, ευελπιστώντας στην ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας στις εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας, καθιστώντας την ως την κορυφαία εκδήλωση για τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας στην ελληνική κοινωνία.

    Η φετινή δράση ήταν η μεγαλύτερη, αφού σε αυτή συμμετείχαν σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων και παιδιά από τα έξι δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της Αμαλιάδας, από το Χάβαρι, από τα Σαβάλια και γονείς με τα παιδιά τους από μικρότερα σχολεία, όπως του Αυγείου, του Περιστερίου και του Γερακίου.

    Επίσης, το «παρών» έδωσαν μέλη και παιδιά από τους πολιτιστικούς συλλόγους Περιστερίου, Σαβαλίων, Χαβαρίου όπου συμμετείχε και ο Σύλλογος Γυναικών, η Θεατρική Ομάδα «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ», η χορευτική ομάδα «Πέλοπας», η ΜΟΤΟΛΕΑ, η ΠΑΛΕΑ, οι Φίλοι Ποδηλάτου Αμαλιάδας, το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ήλιδας από κοινού με τη Δημοτική Αστυνομία.

    Η μεγάλη εκδήλωση έκλεισε με ξεχωριστά μηνύματα όλων των συμμετεχόντων στην καρδιά της αγάπης, παιχνίδι των παιδιών με τον υπερήρωα «SuperAIMAn» και συναυλία του συγκροτήματος «Ρουά Ματ».

    22 lampad amal aimod 9

    22 lampad amal aimod 3

    22 lampad amal aimod 4

    22 lampad amal aimod 2

    22 lampad amal aimod 6

    22 lampad amal aimod 7

    22 lampad amal aimod 5

    22 lampad amal aimod 8

    22 lampad amal aimod 12

    22 lampad amal aimod 13

    22 lampad amal aimod 1122 lampad amal aimod 10

    (Δελτίο Τύπου)

  • Θετικό αντίκτυπο είχε εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Τετάρτη 9/10 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων
    Θετικό αντίκτυπο είχε εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Τετάρτη 9/10 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων

    Θετικό αντίκτυπο είχε στην περιοχή των Κρεστένων η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Γ.Ν. Ηλείας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων.

    Στην αιμοδοσία το Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο εκπροσώπησε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Αθανασία Κουσκουρή, η οποία χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια που είναι προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Παράλληλα η κ. Κουσκουρή εξέφρασε στους φορείς και στους πολίτες που έλαβαν μέρος, την αναγκαιότητα να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή με τη συμβολή του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με σκοπό να αναδειχτεί περαιτέρω η αξία και η μεγάλη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

    Από την πλευρά του εξάλλου ο αντιδήμαρχος κ. Αν. Καρνάρος υπογράμμισε πως «προσφέρουμε ελπίδα αφιερώνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο μας και χαρίζουμε ζωή στον συνάνθρωπο».

    krestena aimod al 2

    krestena aimod al 3

    krestena aimod al 4

    krestena aimod al 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ακόμα μία λαμπαδηδρομία αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο διοργανώνεται από τη Δήμο Ήλιδας
    Ακόμα μία λαμπαδηδρομία αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο διοργανώνεται από τη Δήμο Ήλιδας

    Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με τον Νοσοκομείο Αμαλιάδας, τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας και με τη συμμετοχή του Συλλόγου «Δίνω Ζωή», διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2024, την 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της.

    Οι λαμπαδηδρομίες με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων, γονέων και πολλών εθελοντών αιμοδοτών θα ξεκινήσουν από διάφορες περιοχές της πόλης, προσκαλώντας όλους τους δημότες να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή που θα στηθεί για αυτό το λόγο στην περιοχή της Σκακιέρας (πλατεία Λαζαράκη), όπως θα γίνει και η υποδοχή της φλόγας.

    Εκεί οι αιμοδότες θα «μεταλαμπαδεύσουν» το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος, ως ύψιστη πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

    Άλλωστε, ο θεσμός της Λαμπαδηδρομίας δημιουργήθηκε για να τονίσει τη σημασία της προσφοράς, ευελπιστώντας στην ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας στις εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας, καθιστώντας την ως την κορυφαία εκδήλωση για τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων στην ελληνική κοινωνία.

    Η Λαμπαδηδρομία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (ΕΟΘΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

    dimos ilidas lamp aimod 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
    Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
    Με επόμενο σταθμό την Κεντρική Πλατεία Κρεστένων, συνεχίζεται την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις του Νοσοκομείων Πύργου, της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας και τους δήμους του νομού, με στόχο να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη μείωση των ελλείψεων σε αίμα.
    Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας συνεχίζει το ταξίδι ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών και θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που επιθυμούν να διαθέσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προκειμένου να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή και να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό.
    Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας, την Τετάρτη από τις 9.30 έως τις 13.30 και αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

    pe aimodosia pl krest 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Π.Ε. Ηλείας: Αναβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κρέστενα
    Π.Ε. Ηλείας: Αναβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κρέστενα

    Η Π.Ε. Ηλείας ενημερώνει πως η προγραμματισμένη για αύριο εθελοντική αιμοδοσία στην Κρέστενα για λόγους ανωτέρας βίας αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο