Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 17:53

ΝΜ Αμαλιάδας: Προστέθηκε στο ιατρικό δυναμικό ο Επικουρικός Ιατρός κος Αθανασόπουλος Δημήτριος, Ορθοπεδικός

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στην Ν.Μ Αμαλιάδας στο ιατρικό δυναμικό προστέθηκε ο Επικουρικός Ιατρός κος Αθανασόπουλος Δημήτριος Ορθοπεδικός.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Θα δέχεται με ραντεβού κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα τηλέφωνα: 2622360133 και στο 25939.

ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ Π. ΕΙΡΗΝΗ

BSc - MSc - MSc

ΑΝ/ΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ-Ν.Μ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 18:45

Σχετικά Άρθρα

  • Αμαλιάδα: Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου για το θάνατο του 15 μηνών μωρού
    Αμαλιάδα: Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου για το θάνατο του 15 μηνών μωρού

    Μετά την ομοβροντία δημοσιευμάτων κυρίως των Αθηναϊκών ΜΜΕ, που λανθασμένα κάνουν λόγο για θάνατο τεσσάρων μωρών στην Αμαλιάδα, προκαλώντας σύγχυση στην κοινή γνώμη, η διοίκηση του Νοσοκομείου Ηλείας και της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας, προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με τη μόνη υπόθεση θανάτου μωρού, που αφορά την Ηλεία και την περιοχή μας, αυτή του αγοριού ηλικίας 15 μηνών, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου 2024.

    Στην ανακοίνωση περιγράφονται όλες οι κινήσεις από την υποδοχή του περιστατικού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών έως την επιβεβαίωση του θανάτου και την μεταφορά στην Πάτρα για νεκροψία - νεκροτομή.

    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    "Σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν προηγηθεί τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο και που αφορούν στον αιφνίδιο θάνατο βρέφους 15 μηνών, το ΓΝ Ηλείας και η Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας δηλώνουν τα εξής:

    Την Δευτέρα 5/8/2024 και ώρα 13.10 μεταφέρθηκε στα επείγοντα ιατρεία της Ν.Μ. Αμαλιάδας βρέφος 15 μηνών, με ιδιωτικό μέσο. Συνοδευόταν από μικρόσωμη γυναίκα με κοντό μαλλί, η οποία το κρατούσε στην αγκαλιά και το άφησε πάνω στο εξεταστικό κρεβάτι των ιατρείων ενώ πίσω ακολουθούσε η μητέρα του κλαίγοντας.

    Ήταν άσφυγμο με μυδρίαση άμφω (και των δύο οφθαλμών). Ήταν άτονο, χωρίς καρδιακούς ήχους, χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό, με κυάνωση χειλέων.

    Πραγματοποιήθηκε άμεσα έλεγχος βατότητας αεροφόρων οδών, χωρίς ευρήματα. Έγινε χειρισμός Heimlich με εξαγωγή εμεσμάτων γάλακτος. Εφαρμόστηκε ΚΑΡΠΑ, με συνεχή χορήγηση οξυγόνου. Λήφθηκε ενδοκαρδιακός εργαστηριακός έλεγχος αίματος. Έγινε
    ενδοκαρδιακή έγχυση αδρεναλίνης.

    Συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ ακόμα και πέραν του χρόνου των πρωτοκόλλων, χωρίς καμμιά ένδειξη στα monitor παρακολούθησης, με συνεχή ισοηλεκτρική γραμμή. Η αναισθησιολόγος που είχε ήδη κληθεί, δεν ήταν δυνατό να παρέμβει διότι το βρέφος ήταν νεκρό.

    Τελευταίο ηλεκτροκαρδιογράφημα έγινε ώρα 14.05 με ισοηλεκτρική γραμμή. Το ιατρικό προσωπικό ανακοίνωσε προς τους οικείους τον θάνατο του παιδιού.

    Ακολούθως το βρέφος μεταφέρθηκε, όπως προβλέπεται, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, για ιατροδικαστικό έλεγχο και νεκροψία.

    O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ Σπύρος Πολίτης

    Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΝΜ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Μαρία Μπαχού"

  • Πρέβεζα: Γιατρός εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με τραύμα στο λαιμό - Δίπλα του βρέθηκε ένα νυστέρι
    Πρέβεζα: Γιατρός εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με τραύμα στο λαιμό - Δίπλα του βρέθηκε ένα νυστέρι

    Οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοχειρία - Ο γιατρός καταγόταν από περιοχή της Μακεδονίας και εργαζόταν στο Νοσοκομείο της Λευκάδας

    Νεκρός μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην πόλη της Πρέβεζας εντοπίστηκε την Κυριακή γιατρός, ο οποίος εργαζόταν στο Νοσοκομείο της Λευκάδας με όλα τα στοιχεία να παραπέμπουν σε αυτοχειρία.
    Σύμφωνα με το epiruspost, ο 60χρονος έφερε τραύματα στο λαιμό από νυστέρι το οποίο βρέθηκε δίπλα του.
    Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο θάνατος είχε επέλθει πριν από τέσσερις, ίσως και παραπάνω, ημέρες. Γείτονες ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την Κυριακή την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία από το διαμέρισμα.
    Οι αρχές κίνησαν την απαραίτητη διαδικασία και άνοιξαν το διαμέρισμα, εντοπίζοντας νεκρό τον γιατρό. Η σορός του θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα για νεκροψία νεκροτομή από την οποία θα προκύψει και ο ακριβής χρόνος θανάτου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος γιατρός καταγόταν από περιοχή της Μακεδονίας και διέμενε μόνος του στην Πρέβεζα.

    Από τα στοιχεία της αστυνομίας δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ν.Μ. Αμαλιάδας: Έρχονται ενισχύσεις σε ιατρικό προσωπικό
    Ν.Μ. Αμαλιάδας: Έρχονται ενισχύσεις σε ιατρικό προσωπικό

    Στην προσπάθεια ενίσχυσης με ιατρικό προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας, συνέβαλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, σε συνεργασία με τον απερχόμενο διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τη διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Μπαχού.

    Όπως έγινε γνωστό χθες ανακοινώθηκε η απόφαση για το διορισμό του ιατρού - χειρουργού Επιμελητή Β’ Βασίλη Καραμπελιά στη Ν.Ν. Αμαλιάδας.

    Και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης του νοσοκομείου. Μια από αυτές είναι η πρόσληψη νέου Ορθοπεδικού Επιμελητή Α΄όπου αναμένεται η ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας άμεσα, ενώ θα ακολουθήσει και έγκριση για συνεργασία της νοσηλευτικής μονάδας με τρεις ιδιώτες γιατρούς στις ειδικότητες καρδιολόγου, γενικής ιατρικής και παθολογίας.

    nikolakopoulos amal2

    nikolakopoulos amal3

  • Τάκης Αντωνακόπουλος: Γιατρός στην Ιθάκη ενώ στον Πύργο ακόμη περιμένουν γιατρούς….
    Τάκης Αντωνακόπουλος: Γιατρός στην Ιθάκη ενώ στον Πύργο ακόμη περιμένουν γιατρούς….

    Ζήτησε μετακίνηση για το καλοκαίρι

    Στην Ιθάκη που τόσο αγαπά και διατηρεί άρρηκτους δεσμούς φιλίας , θα περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού ο πρώην Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος. Όχι ως επισκέπτης ή τουρίστας αλλά ως Καρδιολόγος. Ο ίδιος ζήτησε τη μετακίνησή του στο πανέμορφο νησί του Οδυσσέα για να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες στο Κέντρο Υγείας, σε μια περίοδο που η επισκεψιμότητα πολλαπλασιάζεται, όπως και οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό.

    Έτσι με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, η αίτηση έγινε δεκτή στις 12/7/2024 και ο κ. Αντωνακόπουλος θα μείνει στο νησί έως και τις 21/8/2024.

    Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, ενημέρωσε τους συνδημότες του για την άφιξη του καλού του φίλου-πρώην συναδέλφου του-και ιατρού στο Κέντρο Υγείας του νησιού, αποσπώντας εκατοντάδες θετικά σχόλια κατοίκων του νησιού. Μάλιστα ο κ. Αντωνακόπουλος είναι ήδη γνωστός στην Ιθάκη, καθώς είχε προηγηθεί αδελφοποίηση των δύο Δήμων επί θητείας του.

    Την ίδια στιγμή όμως, ένα διαφορετικό σκηνικό εκτυλίσσεται στον Πύργο. Τόσο από «πηγαδάκια» στους χώρους του Νοσοκομείου όσο και κριτικές στα social media που μιλούν , όχι με τόσο κολακευτικά σχόλια για την απόφαση του πρώην Δημάρχου να «γυρίσει την πλάτη» στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας της πόλης, σε μια περίοδο που επίσης οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται και οι σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό παραμένουν , για να βρει την… Ιθάκη του.

    Πόσο μάλιστα όταν ο ίδιος μέχρι και προεκλογικά έκανε εφημερίες, αφιλοκερδώς, στο Νοσοκομείο για να βοηθήσει στην λειτουργία του…

  • Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Ζητά τρεις ιδιώτες γιατρούς για ενίσχυση της μονάδας
    Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Ζητά τρεις ιδιώτες γιατρούς για ενίσχυση της μονάδας

    Χρειάζεται καρδιολόγο, χειρουργό και παθολόγο

    Τρεις εξωτερικούς ιδιώτες γιατρούς, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών, ζητά η διοίκηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας από την 6η ΥΠΕ για την ενίσχυση της μονάδας. Συγκεκριμένα η διοίκησης κρίνει απαραίτητη τη συνεργασία με γιατρούς ειδικοτήτων Καρδιολογίας, Χειρουργικής ή Γενικής Ιατρικής και Παθολογίας.

    Όπως τονίζει η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας Μαρία Μπαχού, σύμφωνα με τον Οργανισμό του Νοσοκομείου για τη Χειρουργική Κλινική, προβλέπονται τέσσερις οργανικές θέσεις, εκ των οποίων καλυμμένη είναι μόνο η μία. Οι ανάγκες της Χειρουργικής Κλινικής καλύπτονται από τον μοναδικό μόνιμο ιατρό και από έναν ιατρό με σύμβαση εργασίας, η οποία λήγει στις 13 Αυγούστου.

    Οι ανάγκες για Γενικό Ιατρό καλύπτονται από έναν Γενικό Ιατρό, μετακινούμενο από το Κ.Υ. Σιμόπουλου, ενώ είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της μετεγκατάστασης του ΤΕΠ-Εξωτερικών Ιατρείων στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, τα οποία λειτουργούν και εξυπηρετούν επί 24ωρου βάσεως καθημερινά.

    Επιπλέον, ο κανονισμός του νοσοκομείου προβλέπει τέσσερες θέσεις Καρδιολόγων οι οποίες είναι όλες κενές και τέσσερις Παθολόγων εκ των οποίων καλυμμένες είναι μόνο η μία και ο γιατρός που την καλύπτει υπηρετεί με πλήρη μετακίνηση στο Νοσοκομείο Πύργου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις κενές θέσεις έχουν βρει κατ’ επανάληψη προκηρύξεις που όμως απέβησαν άγονες.

  • ΠΙΣ: 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ - Χαιρετίζει ο Γεωργιάδης
    ΠΙΣ: 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ - Χαιρετίζει ο Γεωργιάδης

    Την πρόθεση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) να δώσει, όπως ανακοίνωσε, επιπλέον 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος θα εργαστεί στο ΕΣΥ και θα καλύψει ανάγκες του συστήματος, χαιρέτισε, με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

    «Η σημερινή ανακοίνωση του ΠΙΣ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς και σκοπεύει ο ίδιος με ιδίους πόρους να συνδράμει οικονομικά τους ιδιώτες γιατρούς που θα συμβάλουν στη λειτουργία του ΕΣΥ αλλά και διότι κάνει δημόσια έκκληση στα μέλη του να μας βοηθήσουν σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία», έγραψε ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του.

    Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

    Νωρίτερα, ο ΠΙΣ είχε ανακοινώσει πως προτίθεται, από το ταμείο του, «να χορηγήσει επίδομα 1.000 ευρώ σε κάθε συνάδελφο-ιατρό που θα συνδράμει, ποσό που ξεπερνά τα χρήματα που θα λάβει για δύο εφημερίες επί τρεις μήνες».

    Επίσης, ανακοίνωσε πως με τη συνεργασία των επιστημονικών εταιρειών, «θα χορηγήσει τη δωρεάν συνδρομή για τρία πανελλήνια συνέδρια σε κάθε συνάδελφο».

    Παράλληλα, θα απευθύνει πρόσκληση στους γιατρούς που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν, δηλαδή σε αυτούς που πρόσφατα έλαβαν τον τίτλο της ειδικότητας και ελπίζει ότι οι ήδη υπηρετούντες γιατροί στο ΕΣΥ έχουν ενημερωθεί εγκαίρως.

    «Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ως επίσημος από το νόμο σύμβουλος της πολιτείας, αισθάνεται ότι έχει πράξει στο ακέραιο και έγκαιρα το καθήκον του και ξεπερνά σήμερα τις οικονομικές του δυνατότητες για να αποδείξει ότι ο ιατρικός κόσμος της χώρας επιτελεί το έργο του, ακόμη και όταν οι υπεύθυνοι των οικιών ημών εμπιπραμένων αυτοί άδουν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΙΣ.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: 92χρονη γιατρός άφησε την περιουσία της σε ψευτομοναχό
    Θεσσαλονίκη: 92χρονη γιατρός άφησε την περιουσία της σε ψευτομοναχό

    Στα χέρια οικιακών βοηθών καταλήγουν διαμερίσματα φιλέτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, των οποίων οι ιδιοκτήτες τους είναι υπερήλικες και είτε «πείθονται» είτε εξαναγκάζονται να κάνουνδιαθήκη, αφήνοντας στους υπηρέτες το σύνολο της περιουσίας τους

    Πείστηκε από τον ψευτομοναχό και του έγραψε όλη την περιουσία της

    Σύμφωνα με το thestival.gr, οι υποθέσεις είναι πάρα πολλές και όλες έχουν το ίδιο μοτίβο. Υπερήλικες και υπερήλικοι, που δεν έχουν συζύγους και παιδιά και διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία κυρίως στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκουν οικιακούς βοηθούς και υπηρέτες –κυρίως Αλβανούς και Ουκρανούς–, στους οποίους αφήνουν αιφνιδιαστικά όλη τους την περιουσία, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους συγγενείς τους.

    Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση 92χρονης γιατρού που κατείχε ένα μεγάλο πολυτελές διαμέρισμα στην οδό Μητροπόλεως, ιατρείο στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης κ.α., η οποία πείστηκε από έναν ψευτομοναχό και του έγραψε όλη την ακίνητη περιουσία της εν μια νυκτί.

    Η συγκεκριμένη κυρία, παρότι ήταν υπέρ του δέοντος μορφωμένη, προφανώς διάγοντας έναν μοναχικό βίο καθώς δεν είχε παιδιά και σύζυγο, πιάστηκε εύκολα στα «δίχτυα» του ψευτομοναχού που όπως φαίνεται την προσέγγισε στην εκκλησία που πήγαινε κι έτσι κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Μάλιστα, την έπεισε και έμεινε μαζί της, ενώ 92χρονη δεν αντιλήφθηκε ποτέ ότι δεν ήταν μοναχός αν και ήταν εύκολα αντιληπτό. Έτσι η 92χρονη, λίγο πριν πεθάνει, άφησε διαθήκη, στην οποία έγραψε όλη της την περιουσία στον ψευτομοναχό.

    Τα ανίψια της υπερήλικης γιατρού, όταν ανοίχτηκε η διαθήκη και αποκαλύφθηκαν τα νέα δεδομένα, αποφάσισαν να ψάξουν την υπόθεση καθώς γνώριζαν ότι η συγγενής τους νοητικά δεν ήταν στα καλύτερα της. Έτσι ανακάλυψαν ότι παρά του ότι ζούσε σε πολυτελές διαμέρισμα, η εικόνα του από άποψη καθαριότητας θύμιζε κυριολεκτικά μια βρώμικη αποθήκη, όπου παντού ήταν πεταμένα σκουπίδια.

    Έτσι απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο, όμως, πρωτόδικα έχασε την υπόθεση και στη συνέχεια ανέθεσαν την υπόθεση στο γραφείο της δικηγόρου και ειδικής γραφολόγου Χριστίνας Σωτηράκογλου, προκειμένου να εκδικαστεί η έφεση που κατατέθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης.

    Πέραν αυτής της υπόθεσης όμως, όπως επισημαίνει η κ. Σωτηράκογλου οι περιπτώσεις που οικιακοί βοηθοί καταφέρνουν και πείθουν ή και αναγκάζουν τους υπερήλικες «κρατώντας τους το χέρι και πιέζοντας το στο χαρτί να υπογράψουν τη διαθήκη», όπου τους γράφουν ακίνητα τους, είναι πάρα πολλές και μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πλειονότητα αυτών αφορά διαμερίσματα και καταστήματα φιλέτα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Οι υποθέσεις φτάνουν η μία μετά την άλλη στις δικαστικές αίθουσες από τους συγγενείς των θανόντων, με κάποιους εξ αυτών να αφήνουν αιχμές κατά συμβολαιογράφων ότι είναι πολύ επιεικείς αποδεχόμενοι εύκολα τη νοητική κατάσταση των υπερηλίκων ,ενώ εκ των πραγμάτων μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι δεν είναι η καλύτερη δυνατή κι ότι το θέμα χρίζει μεγαλύτερης έρευνας και ψυχιατρικής γνωμάτευσης, πριν αποδεχτούν να συντάξουν τη διαθήκη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Alpha: Επιστρέφει ο «Γιατρός» με νέα επεισόδια και ανανεωμένο cast- Τι θα δούμε στο νέο κύκλο
    Alpha: Επιστρέφει ο «Γιατρός» με νέα επεισόδια και ανανεωμένο cast- Τι θα δούμε στο νέο κύκλο

    «Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει τη νέα σεζόν ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και all star cast.

    Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, έρχονται. Θα δούμε (αλφαβητικά) τους Μαριάννα Κιμούλη, Πέτρο Λαγούτη, Θάλεια Ματίκα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα, Ιωάννη Παπαζήση, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλέκο Συσσοβίτη. Μαζί τους οι αγαπημένοι μας από τον πρώτο κύκλο Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Ευθυμία Κάντζα, Βαγγέλης Παπαδάκης.

    Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του «Γιατρού» Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης) ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός». Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

    Τι να περιμένουμε στη νέα σεζόν

    Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

    Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο