Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 17:48

Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να «χωνέψουν» τον χωρισμό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση διαφορετικά. Υπάρχουν 3 που δυσκολεύονται πολύ να τη δεχτούν. Ποια είναι;

Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι και κάθε άνθρωπος τους αντιμετωπίζει διαφορετικά. Είτε πρόκειται για μια σχέση που κράτησε καιρό είτε για μία με μικρότερη διάρκεια, υπάρχουν εκείνοι που θα συνεχίσουν κρύβοντας τα όσα νιώθουν και εκείνοι που θα δυσκολευτούν πολύ να αποδεχτούν τη νέα κατάσταση. Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν;

Ως ένα από τα σταθερά ζώδια δεν τα πηγαίνει καλά με τις αλλαγές. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου θα παλέψουν πολύ για τη σχέση τους και θα κάνουν τα πάντα μέχρι το τέλος. Ωστόσο, αν ο χωρισμός είναι η λύση, θα το πάρουν απόφαση, η οποία δεν θα αλλάξει. Είναι πεισματάρηδες και αν πουν ότι κάτι θα γίνει αυτό δεν αλλάζει.

Καρκίνος

Πολλοί αναγνωρίζουν στους Καρκίνους την πίστη και την προστατευτικότητά τους. Όταν φτάνουν στο σημείο να χωρίσουν, καλύπτονται με το σκληρό περίβλημά τους, ώστε να κρύψουν την ευαλωτότητά τους. Χρειάζεται χρόνος για να εμπιστευτούν ξανά κάποιον και χρησιμοποιούν την επίθεση ως άμυνα.

Σκορπιός

Μπορεί να δείχνει δύσκολα τα συναισθήματά του, αλλά ο χωρισμός για έναν Σκορπιό είναι μαχαιριά στην καρδιά – ειδικά αν δεν τον επεδίωξε εκείνος. Μπορεί να φαίνεται καλά, αλλά στην πραγματικότητα θα εκδηλώσει τα έντονα συναισθήματά του με παρασκηνιακό ή και εκδικητικό τρόπο. Αν καταφέρει να διαχειριστεί τα σκοτεινά του συναισθήματα, θα μπορέσει να αποδεχτεί και τον χωρισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 12:15

Σχετικά Άρθρα

  • Ο κορονοϊός εκτόξευσε τα διαζύγια: 4 στους 10 χώρισαν μέσα στο lockdown
    Ο κορονοϊός εκτόξευσε τα διαζύγια: 4 στους 10 χώρισαν μέσα στο lockdown

    Αύξηση διαζυγίων εν μέσω καραντίνας. Τι αναφέρουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

    Πανδημία... διαζυγίων καταγράφηκε κατά τη διάρκεια των lockdown για τον κορονοϊό, αλλά και μετά από αυτή, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ.

    Το 2021 και το 2021 η αναλογία διαζυγίων ανά 100 γάμους ήταν μεγαλύτερη. Ειδικότερα, ήταν 33,4 το 2022, έναντι 34,2 το 2021, 41,2 το 2020, 32,1 το 2019 και 32,8 το 2018. Το ποσοστό για το 2020 μάλιστα, δείχνει ότι 4 στους 10 χώρισαν εν μέσω της περιόδου της καραντίνας.

    Ωστόσο, όπως ανέφερε επίσης η ΕΛΣΤΑΤ, τα διαζύγια το 2022 ανήλθαν σε 14.477 παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4,0% σε σχέση με το 2021 (13.921 διαζύγια).

    Αναφορικά με τον τύπο διαζυγίου, οκτώ στα δέκα διαζύγια που εκδόθηκαν την τελευταία πενταετία είναι συναινετικά. Κατά το 2022, εκδόθηκαν 11.638 συναινετικά (80,4%) και 1.906 κατ’ αντιδικία διαζύγια (13,2%), ενώ για 933 διαζύγια (6,4%) δεν δηλώθηκε ο τύπος διαζυγίου.

    Το 2022, οι περισσότερες αποφάσεις διαζυγίων αφορούν σε άτομα ηλικίας 40 - 44 ετών (άνδρες 17,8% και γυναίκες 20,0%) και ακολουθούν τα άτομα ηλικίας 45 - 49 ετών (άνδρες 17,6% και γυναίκες 16,4%). Το 65,6% των διαζυγίων που εκδόθηκαν το 2022 αφορά σε γάμους που διήρκησαν 10 και πλέον έτη (9.500 διαζύγια).

    Σύμφωνα, επίσης, με τα στοιχεία φυσικής κίνησης πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ, οι γάμοι το 2022 ανήλθαν σε 43.355 (21.381 θρησκευτικοί και 21.974 πολιτικοί), παρουσιάζοντας αύξηση κατά 6,4% σε σχέση με το 2021, κατά το οποίο είχαν πραγματοποιηθεί 40.759 (18.487 θρησκευτικοί και 22.272 πολιτικοί). Τα σύμφωνα συμβίωσης ανήλθαν σε 13.157, παρουσιάζοντας αύξηση 13,9% σε σύγκριση με το 2021 που ήταν 11.550. Στα σύμφωνα συμβίωσης του 2022 περιλαμβάνονται 394 σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ ανδρών και 113 μεταξύ γυναικών.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Μαρίνα Πατούλη: Ρώτησε Λιάγκα και Σκορδά αν είναι ξανά ζευγάρι - Η αμηχανία στο πλατό
    Μαρίνα Πατούλη: Ρώτησε Λιάγκα και Σκορδά αν είναι ξανά ζευγάρι - Η αμηχανία στο πλατό

    «Η απόφαση που πήραμε ήταν οριστική». Η απάντηση που έδωσε η Φαίη Σκορδά στην Μαρίνα Πατούλη

    Σε αμήχανη στιγμή βρέθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όταν η Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τους δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι. «Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη; Γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε».

    Εκείνη τη στιγμή, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία απάντησε: «Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί.

    Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική. Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Αποκλειστική επιμέλεια, το «αθέατο» πρόβλημα των παιδιών χωρισμένων γονιών
    Αποκλειστική επιμέλεια, το «αθέατο» πρόβλημα των παιδιών χωρισμένων γονιών

    Ένας νόμος που ισχύει χωρίς καμία αλλαγή από το μακρινό 1983. Το 93% των υποθέσεων που κρίνονται από τα δικαστήρια υπέρ του ενός γονέα – της μητέρας. Και 4.743 κλήσεις στην αστυνομία μόνο το 2019 και μόνο στην Αττική για παραβίαση δικαστικής απόφασης επικοινωνίας του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια.
    Σε αυτήν τον τελευταίο όρο, την επιμέλεια, εντοπίζεται και η ουσία ενός συστήματος το οποίο αναγνωρίζεται σχεδόν απ’ όλους ως αναχρονιστικό. Οι νομοθέτες του 1983 επιχείρησαν να απαντήσουν τότε σε ένα ερώτημα: Ποιος από τους δυο γονείς θα αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού τους εάν συμβεί να χωρίσουν; Με ποιον θα ζήσει το παιδί και ποιος θα παίρνει τις αποφάσεις για την ανατροφή του; Η απάντηση που έδωσαν τότε ήταν «ο καταλληλότερος». Και αυτός που όριζε τον «καταλληλότερο» ήταν ο δικαστής.

    «Η σύγκριση φέρνει σύγκρουση»

    «Έτσι βλέπαμε πολύ συχνά γονείς να υβρίζονται στα δικαστήρια και να εργαλειοποιείται το παιδί στη μεταξύ τους διαμάχη ή και να καλείται στο δικαστήριο για να πει με ποιον γονέα ήθελε να ζήσει». λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Δημήτρης Καλαποθαράκος, στέλεχος του ΓΟΝ.ΙΣ, ενός φορέα κοινωνικής φροντίδας για την γονεϊκή ισότητα για το παιδί. «Η σύγκριση φέρνει σύγκρουση. Αντιλαμβάνεστε το τραύμα. Και αντιλαμβάνεστε και τι γινόταν στη συνέχεια. Καθώς στο 93% των περιπτώσεων, το δικαστήριο αποφάσιζε υπέρ της μητέρας, φτάσαμε στο σημείο ένα παιδί να μην γνωρίζει τον πατέρα του και ένας πατέρας να μην ξέρει πώς μεγαλώνει το παιδί του» σημειώνει. «Ο νόμος εκείνος αναγνώρισε την ισότητα των φύλων αλλά όχι και την ισότητα των γονέων» συμπληρώνει.

    Ο Γιάννης Κ., 48 χρόνων σήμερα, έζησε ένα τέτοιο επώδυνο διαζύγιο. «Όταν παντρεύεσαι κανένας δεν σου λέει πως θα χωρίσεις» λέει με μια πικρή διάθεση. «Σε εμάς συνέβη από τον πρώτο χρόνο. Στο μεταξύ είχαμε ένα παιδί. Έγινε αντικείμενο διαμάχης. Μας πήρε πολλά χρόνια για να καταλάβουμε πως ό,τι κάναμε ήταν εις βάρος του. Σήμερα είναι 15 χρόνων και βλέπουμε στη συμπεριφορά του όλα μας τα λάθη. Ευτυχώς έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο συνεννόησης, αποφασίζουμε πλέον μαζί με τη μητέρα του και εγώ είμαι περισσότερο παρών στη ζωή του. Δυστυχώς όμως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω».

    Παράγοντας υψηλού κινδύνου

    Είναι ένα πρόβλημα στο οποίο εστίασε η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρία συντάσσοντας ένα κείμενο σχετικά με αυτό που οργανώσεις σαν την ΓΟΝ.ΙΣ. λένε πως είναι η μοναδική λύση: η κοινή επιμέλεια του παιδιού – ή συνεπιμέλεια, όπως είναι ο όρος που έχει επικρατήσει στην καθομιλουμένη. Οι ειδικοί της ΕΨΕ σημειώνουν πως «η σύγχρονη έρευνα συνολικά αναδεικνύει τον χωρισμό των γονέων ως παράγοντα υψηλού κινδύνου για την ψυχική υγεία των παιδιών, ειδικά όταν προηγείται ή έπεται μια συγκρουσιακή σχέση». Επισημαίνουν ακόμη πως στη χώρα μας, όπως και στην Κύπρο, η ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας των παιδιών στον έναν γονέα συνήθως ταυτίζεται με την ανάθεσή του στην μητέρα, ιδιαίτερα αν το παιδί είναι μικρότερο των 12 ετών.

    Ωστόσο, «δεν υπάρχουν επιστημονικές έρευνες που να αποδεικνύουν ότι το παιδί θα λάβει την καλύτερη δυνατή ανατροφή αν μεγαλώνει μόνον με την μητέρα του». Αντίθετα, «η διατήρηση και ενίσχυση της σχέσης και με τους δυο γονείς θεωρείται βασικό κριτήριο για μια ισορροπημένη ανάπτυξη και αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών, με βάση τις αποφάσεις τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τα ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του Παιδιού».

    Ο χαμένος της υπόθεσης και τα χαμένα εργαλεία

    Είναι αυτό που αποφάσισαν να κάνουν η Γεωργία Α. και ο σύζυγός της όταν διαλύθηκε ο γάμος τους. «Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιό μας, κανένα διαζύγιο εξάλλου δεν είναι εύκολο. Δεν θέλαμε όμως σε καμία περίπτωση να στερηθούν τα παιδιά μας την παρουσία του ενός ή του άλλου. Με τη βοήθεια των δικηγόρων μας καταλήξαμε σε μια συμφωνία για τον τρόπο επικοινωνίας, ενώ αποφάσεις που τα αφορούν λαμβάνονται από κοινού κι έπειτα από συζήτηση. Κανένας δεν εξαιρείται από αυτή τη διαδικασία, ούτε τα ίδια. Αυτός ήταν ο νέος μας οικογενειακός προγραμματισμός» αναφέρει.

    Στα δέκα χρόνια της λειτουργίας του, η ΓΟΝ.ΙΣ. έχει βοηθήσει περίπου 500 ζευγάρια να συντάξουν τον δικό τους «νέο οικογενειακό προγραμματισμό» μετά το διαζύγιο. «Ο αριθμός φαίνεται μεγάλος αλλά δεν είναι» σχολιάζει ο Δημήτρης Καλαποθαράκος. «Στην Ελλάδα διαλύονται κάθε χρόνο 15.000 γάμοι. Δεν καταλήγουν ασφαλώς όλοι στα δικαστήρια. Αλλά πολλοί από αυτούς τους γονείς πορεύονται χωρίς καμία βοήθεια. Και ο χαμένος της υπόθεσης στο τέλος είναι το ίδιο το παιδί».

    Σύμφωνα με τον κ. Καλαποθαράκο, ούτε οι δικαστές έχουν τη βοήθεια που θα έπρεπε να έχουν για να λάβουν τις αποφάσεις τους. «Η δική μας πρόταση είναι να καταλήγουν στην απόφασή τους με βάση εκθέσεις που θα συντάσσουν οι ειδικοί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί κλπ. Δυστυχώς δεν έχουν στη διάθεσή τους ένα τέτοιο εργαλείο. Κι αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων καταλήγουν να δώσουν την επιμέλεια του παιδιού στη μητέρα» συμπληρώνει.

    Οι αριθμοί - ρεκόρ

    Ο δικαστής αποφάσιζε σε αυτές τις περιπτώσεις και για την επικοινωνία του παιδιού με τον γονέα που δεν είχε την επιμέλεια. Όπως όμως δείχνουν τα στοιχεία, η σύγκρουση συνεχιζόταν και εκτός δικαστηρίων. Το «100» δέχτηκε 2.400 κλήσεις το 2013 για άρνηση εκτέλεσης της απόφασης από την πλευρά του ενός γονέα και από τότε ο αριθμός αυτός βαίνει συνεχώς αυξανόμενος έως το 2019 όπου οι κλήσεις έφτασαν τις 4.743. Τα στοιχεία λένε ακόμη πως το πρώτο πεντάμηνο του 2020, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η α’ περίοδος της καραντίνας, οι κλήσεις ήταν 2.420.

    Τα στοιχεία αυτά αφορούν την Αττική και μόνο. Και καθώς για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχουν καταγραφές, θεωρείται βέβαιο πως ο αριθμός αυτός είναι συνολικά στη χώρα μας πολύ μεγαλύτερος. Η κοινή επιμέλεια φαίνεται επομένως να είναι η θεραπεία του προβλήματος, όπως εξάλλου προκύπτει και από σχετικές έρευνες. Σύμφωνα με την Ελληνική Ψυχολογική Εταιρία, πρόσφατη έρευνα στις ηλικίες 3-5 ετών έχει δείξει πως η συνεπιμέλεια, οριζόμενη ως περίπου ίσο χρόνο με τον κάθε γονέα, δεν σχετίζεται με περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα/ συμπτώματα στα παιδιά πρώιμης ηλικίας. «Αντίθετα, στην προσχολική ηλικία, η αποκλειστική επιμέλεια από έναν γονέα, ανεδείχθη σε στατιστικά σημαντικό παράγοντα που προβλέπει συναισθηματικά και συμπεριφορικά πρoβλήματα, σε σύγκριση με τη συνεπιμέλεια» αναφέρει στην έκθεσή της η ΕΨΕ.

    Τι λένε οι έρευνες

    Τι θα σήμαινε όμως αυτό στην πράξη; «Μία λύση είναι να μένουν οι διαζευγμένοι γονείς κοντά έτσι ώστε να διατηρούν την επαφή τους με τα παιδιά τους. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε είναι προτιμότερο να μένει το παιδί πότε με τον έναν γονέα και πότε με τον άλλον ώστε να μην χάνεται η επαφή που είναι τόσο απαραίτητη για την υγιή τους ανάπτυξη» λέει ο Δημήτρης Καλαποθαράκος. «Η αποκοπή από την πατρική φιγούρα σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό ενέχει κινδύνους για μη ολοκληρωμένη ανάπτυξη, εφόσον μειώνονται στο ελάχιστο οι αλληλεπιδράσεις με τον γονέα του άλλου φύλου» αναφέρει από την πλευρά της η ΕΨΕ στην έκθεσή της.

    Έρευνα στο εξωτερικό σε φοιτητές διαζευγμένων γονέων έχουν δείξει, ότι οι νέοι, σε ποσοστό 48%, θα προτιμούσαν να είχαν περάσει ίσο χρόνο, και με τους δύο γονείς. Άλλη έρευνα λέει πως τα κορίτσια που έχουν μειωμένη και ανεπαρκή σχέση με τον πατέρα τους μετά το διαζύγιο εμφανίζουν ως έφηβες μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουν πρόωρες σεξουαλικές σχέσεις, υψηλά ποσοστά ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και μωρά εκτός γάμου. Επιπλέον εμφανίζουν συχνότερα χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο, εγκαταλείπουν τη φοίτηση στο γυμνάσιο, δεν συνεχίζουν τις σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρουσιάζουν αντικοινωνική και παραβατική συμπεριφορά, έχουν μειωμένη αυτό-εικόνα και κάνουν κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, ακόμη και αν δεν ζουν σε φτωχές κοινότητες. Τέλος, έχουν περισσότερα συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα και είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν κατάθλιψη, συγκριτικά με τα κορίτσια που έχουν στενές και συνεχείς σχέσεις με τους πατέρες τους μετά το διαζύγιο.

    Το κλειδί

    Τι μένει λοιπόν; «Ο εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου» απαντά ο κ. Καλαποθαράκος. Και σε αυτόν τον εκσυγχρονισμό, το ένα κλειδί είναι ο ίσος χρόνος του παιδιού με κάθε γονέα τόσο στις διακοπές όσο και στην καθημερινότητά του. Το άλλο είναι η θέσπιση του θεσμού της συμβουλευτικής διαμεσολάβησης. «Η Πολιτεία έχει αντιληφθεί πλέον το πρόβλημα. Αλλά δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος» είναι η έκκληση που απευθύνει ο ίδιος.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Image by Gerd Altmann from Pixabay

  • Κρήτη: Εκδικήθηκε την πρώην του με… μπογιά και πινέλο
    Κρήτη: Εκδικήθηκε την πρώην του με… μπογιά και πινέλο

    Είχε πάρει πινέλο και μπογιά και είχε γράψει το ονοματεπώνυμό της και ακριβώς δίπλα τη «στόλιζε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα -Του έπεσε βαρύς ο χωρισμός- Στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ ο 50χρονος

    Βαρύς έπεσε ο χωρισμός σε έναν μεσήλικα Ηρακλειώτη, ο οποίος θέλησε ν’ αφήσει ανεξίτηλη την υπογραφή του στη γυναίκα που τον εγκατέλειψε.

    Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ο 50χρονος παίρνοντας πινέλο και κόκκινη μπογιά έγραψε με μεγάλα γράμματα ύβρεις στον τοίχο του σπιτιού της πρώην συντρόφου του! Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε προάστιο ανατολικά του Ηρακλείου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», η 45χρονη γυναίκα ξύπνησε πριν λίγες ημέρες και βγαίνοντας έξω από το σπίτι της ήρθε αντιμέτωπη με έναν ακόμη εφιάλτη, έναν από τους πολλούς που ζούσε το τελευταίο διάστημα μετά το χωρισμό της με τον 50χρονο.

    Ο τελευταίος είχε πάρει πινέλο και μπογιά και είχε γράψει το ονοματεπώνυμό της και ακριβώς δίπλα τη «στόλιζε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

    Η γυναίκα έπαθε σοκ βλέποντας αυτό που είδε και όλη η γειτονιά της. Προσπάθησε όπως-όπως να σβήσει τις ύβρεις και το όνομά της και στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία, όπου και υπέβαλε μήνυση. Εκεί, μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε τους τελευταίους μήνες.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η 45χρονη γυναίκα αποφάσισε να επιστρέψει στον σύζυγό της με τον οποίο δεν είχε πάρει διαζύγιο.

    Γι’ αρκετό καιρό, συμφωνα με την “Π”, ο πρώην φίλος της την απειλούσε, έχοντας παράλληλα γίνει σκιά της. Σε κάθε βήμα που έκανε, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον έβλεπε μπροστά της, ζητώντας της πότε με καλό και πότε με όχι και τόσο καλό τρόπο να τα ξαναβρούν.

    Η 45χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε μήνυση σε βάρος του, ζητώντας την προστασία από την Αστυνομία. Ακόμη και στον χώρο εργασία της, σε ξενοδοχείο του νομού, της έστηνε καρτέρι ζητώντας της να τα ξαναβρούν.

    Όταν εκείνη το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στο σύζυγό της, ο 50χρονος έγινε ακόμα πιο πιεστικός απέναντι στην 45χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο.

    Όταν τελικώς εκείνη του είπε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρούν, ο 50χρονος πήρε τη μπογιά και το πινέλο και την εκδικήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος μετά τη σε βάρος του μήνυση συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.
    Πηγή: Protothema.gr - Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» Ηρακλείου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch