Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 07:42

Στο Π.Κ της Αρχ. Ολυμπίας η πρέσβης της Σλοβακίας - Αναχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα οι Σλοβάκοι πυροσβέστες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Της Δήμητρας Βέλμαχου

Την εικοσαμελή αποστολή των Σλοβάκων πυροσβεστών, που βρίσκονται στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Αρχ. Ολυμπίας στο πλαίσιο του προγράμματος Προεγκατάστασης Ευρωπαίων Πυροσβεστών 2023 επισκέφτηκε χθες η πρέσβης της Σλοβακίας στη χώρα μας.

Την πρέσβη υποδέχθηκε θερμά ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Ηλείας Βασίλης Σολδάτος καθώς και οι αξιωματικοί , όπου της προσέφεραν τιμητική πλακέτα, ενώ στη συνέχεια ο κ. Σολδάτος αφού την καλωσόρισε σημείωσε πως:

«Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή να μας επισκεφθεί η πρέσβης της Σλοβακίας καθώς φιλοξενούμε εδώ στο Π.Κ της Αρχαίας Ολυμπίας μια ομάδα 20 πυροσβεστών, που είχαν συμμετάσχει στην φωτιά στη Ρόδο αλλά και στις μεγάλες φωτιές της Εύβοιας το 2021. Στο πλαίσιο λοιπόν της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης θα είναι εδώ μέχρι τις 16 Αυγούστου στο πλευρό του Έλληνα πυροσβέστη που από την πρώτη στιγμή είναι στο πεδίο των μαχών, για να ανταλλάξουν εμπειρίες με τους συναδέλφους Έλληνες πυροσβέστες πάνω στα δασικά συμβάντα. Η Ηλεία είναι ένας νευραλγικός νομός και ήταν επιλογή και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Γιώργου Κονταρά αλλά και της πολιτικής ηγεσίας και του κ. Κικίλια. Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκονται οι Σλοβάκοι εδώ ώστε να μπορέσουμε να θωρακίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το νομό Ηλείας και να προστατεύσουμε πάνω απ’ όλα τον Έλληνα πολίτη, την περιουσία του αλλά και τον φυσικό μας πλούτο».

Από την πλευρά της η Πρέσβης της Σλοβακίας Marcela Hanusova, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την θερμή υποδοχή αλλά και για την φιλοξενία των Σλοβάκων πυροσβεστών στην Αρχ. Ολυμπία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «Ήρθα από την Αθήνα, να συναντήσω την δεύτερη ομάδα των Σλοβάκων πυροσβεστών που βρίσκονται στην Αρχαία Ολυμπία. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους πυροσβέστες της περιοχής, που μοιράστηκαν και γνώσεις και εμπειρίες με τους Σλοβάκους πυροσβέστες. Οι πυροσβέστες μας βρέθηκαν στο νησί της Ρόδου και βοήθησαν τους Έλληνες στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και θα ήθελα να πω ότι η Σλοβακία θα βοηθάει την Ελλάδα και Θα δείχνει την αλληλεγγύη της στις χώρες που έχουν ανάγκη. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ευελπιστώ να συνεχίσουμε την συνεργασία μας» ανέφερε κλείνοντας η κα Hanusova .

Οι Σλοβάκοι πυροσβέστες θα αναχωρήσουν σύμφωνα με πληροφορίες για την χώρα τους την ερχόμενη εβδομάδα...

Slovak fire 2

Slovak fire 3

Slovak fire 4

Slovak fire 5

Slovak fire 6

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 17:57

Σχετικά Άρθρα

  • Λιναριά Αρχ. Ολυμπίας: Μαύρα Χριστούγεννα για οικογένεια που το σπίτι της υπέστη ζημιές από πυρκαγιά (photos)
    Λιναριά Αρχ. Ολυμπίας: Μαύρα Χριστούγεννα για οικογένεια που το σπίτι της υπέστη ζημιές από πυρκαγιά

    Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στον πρώτο όροφο κατοικίας στην Λιναριά, από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας περίπου στις 9 το πρωί και κλήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Αρχ. Ολυμπία και τον Πύργο. Η φωτιά πιθανότατα επεκτάθηκε από την καμινάδα του τζακιού στην στέγη, όμως έλαβε διαστάσεις και προκάλεσε μεγάλες ζημιές τόσο στη στέγη όσο και σε δωμάτια της κατοικίας.

    Οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον υποδιοικητή της Π.Υ. Πύργου Αντιπύραρχο Νίκο Σμαρνάκη και τον προϊστάμενο του Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας Ηλία Δουζένη, έδωσαν μάχη ώστε να μην επεκταθεί και στο υπόλοιπο σπίτι οι φλόγες.

    Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στο χωριό αλλά και μεγάλη στεναχώρια στους ιδιοκτήτες που μέσα στα Χριστούγεννα θα αναγκαστούν να ξεσπιτωθούν έως ότου γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης.

    fotia linaria 2

    fotia linaria 3

    fotia linaria 4

    fotia linaria 5

    fotia linaria 6

  • Μετά τις πυρκαγιές της Ρόδου, στην Αρχ. Ολυμπία η Σλοβάκοι Πυροσβέστες
    Μετά τις πυρκαγιές της Ρόδου, στην Αρχ. Ολυμπία η Σλοβάκοι Πυροσβέστες

    Η τελευταία αποστολή των Ευρωπαίων πυροσβεστών, ύστερα από τους Γερμανούς και τους Μαλτέζους, στο πλαίσιο του προγράμματος Προεγκατάστασης 2023 έφτασε χθες στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας.

    Πρόκειται για 20 πυροσβέστες από την Σλοβακία, όπου έκαναν την εμφάνισή τους με 7 οχήματα, αφού πρώτα συνέδραμαν στις μεγάλες πυρκαγιές της Ρόδου.

    Όπως έκανε μάλιστα γνωστό ο επικεφαλής της αποστολής, θα παραμείνουν στην περιοχή έτοιμοι να ενισχύσουν το έργο των Ελλήνων συναδέλφων τους αν χρειαστεί μέχρι και τις 16 Αυγούστου, όπου και θα αποχωρήσουν για την πατρίδα τους.

    Η εμπειρία τους ωστόσο σε μεγάλες δασικές πυρκαγιές είναι ιδιαίτερα μεγάλη και ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο κατά την διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών του 2021 στην Εύβοια, στις οποίες συνέδραμαν στο πλευρό των Ελλήνων και όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις ενώ παράλληλα έμαθαν την στρατηγική και την τακτική του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδας σε ό,τι αφορά την αυτοπροστασία τους αλλά και την κατάσβεση τέτοιου μεγέθους πυρκαγιών.

    "Στο πλαίσιο του προγράμματος προεγκατάστασης ευρωπαίων πυροσβεστών, υποδεχθήκαμε τους Σλοβάκους Πυροσβέστες! Είναι 20 άτομα και θα τους έχουμε μέχρι και τις 16 Αυγούστου" είπε ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Αρχιπύραρχος Βασίλης Σολδάτος.

    "Είναι στη διάθεση των ελληνικών δυνάμεων στο πλευρό του Έλληνα πυροσβέστη, που από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται στο πεδίο των μαχών. Ευελπιστούμε να έχουμε λιγότερες φωτιές, δεν περισσεύει κανένας! Τους καλωσορίζουμε και με αυτόν τον τρόπο θωρακίζουμε ακόμα περισσότερο το νομό Ηλείας και κυρίως το κλιμάκιο της Αρχ. Ολυμπίας!" κατέληξε ο κ. Σολδάτος.

    slovakoi 2

    slovakoi 3

    slovakoi 4

    slovakoi 5

    slovakoi 6

  • Αμφίδρομα τα οφέλη της συνεργασίας Γερμανών και Ελλήνων πυροσβεστών στο Π.Κ Ολυμπίας
    Αμφίδρομα τα οφέλη της συνεργασίας Γερμανών και Ελλήνων πυροσβεστών στο Π.Κ Ολυμπίας

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Ύστερα από σχεδόν μία εβδομάδα συνύπαρξης των Γερμανών και των Ελλήνων πυροσβεστών στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Ολυμπίας, στο πλαίσιο του προγράμματος προεγκατάστασης 2023 , οι εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές αφού στο διάστημα αυτό είχαν την δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να ανταλλάξουν γνώσεις, πρακτικές και εμπειρίες σε σχέση με τις επιχειρήσεις στις δασικές πυρκαγιές.

    Χθες το πρωί στο χώρο του πυροσβεστικού κλιμακίου Ολυμπίας κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με αυτοδιοικητικούς φορείς τόσο η γερμανική αποστολή όσο και οι Έλληνες πυροσβέστες της Ολυμπίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από αυτή τη συνεργασία τονίζοντας ιδιαίτερα τα θετικά αποτελέσματα που αφήνει όλο αυτό και στις δύο πλευρές.

    Οι Γερμανοί Πυροσβέστες αναμένεται να παραμείνουν στο νομό μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, ενώ στην συνέχεια θα τους διαδεχθούν 20 πυροσβέστες από τη Μάλτα, οι οποίοι θα καλύψουν το διάστημα από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα ενώ στις αρχές Αυγούστου αναμένεται η άφιξη 20 Σλοβάκων.

    Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την γερμανική αποστολή, τονίζοντας παράλληλα ότι η Ολυμπία έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την γερμανική δημοκρατία καθώς το γερμανικό αρχαιολογικό ινστιτούτο εδώ και 150 περίπου χρόνια διεξάγει ανασκαφές στην περιοχή.

    «Είναι εδώ και φιλοξενείται αρκετές ημέρες ένα κλιμάκιο πυροσβεστών από την Γερμανία. Θα ακολουθήσουν κι άλλα από άλλες χώρες μέσα στο καλοκαίρι στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης και των μεγάλων φυσικών καταστροφών. Είναι προφανές γιατί έχει επιλεγεί η Ολυμπία. Είναι ένας από τους τρεις τόπους τους οποίους θα έπρεπε να προσθέσουν τις δικές τους εμπειρίες και να λάβουν τις δικές μας εμπειρίες. Εμείς στο επόμενο διάστημα και ως Πολιτική Προστασία θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους.

    Ταυτόχρονα θα τους παραθέσουμε στο πλαίσιο της φιλοξενίας ένα δείπνο. Οι Γερμανοί είναι ένας φιλελληνικός λαός, περισσότερο από ότι το αντιλαμβανόμαστε και αυτοί οι δεσμοί νομίζω μέσα και από αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης μπορούν να ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο. Τους ευχαριστούμε, τους φιλοξενούμε με τον καλύτερο τρόπο, η πυροσβεστική και οι διοικητές είναι παρόντες κάθε στιγμή και νομίζω ότι είναι μία πολύ χρήσιμη εμπειρία και μία χρήσιμη προσπάθεια. Ελπίζω να μην χρειαστεί να παρέμβουν οι άνθρωποι και να συμβεί κάποιο περιστατικό, όλα όμως είναι μέσα στη ζωή. Είναι εξαιρετικό ότι έχουν να μας αφήσουν ένα αποτύπωμα από την δική τους εμπειρία».

    Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννόπουλος ανέφερε ότι: «Είμαστε εδώ στον πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αρχαίας Ολυμπίας όπου είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε και να έρθουμε σε επαφή με την ομάδα των Γερμανών πυροσβεστών που βρίσκονται εδώ για 6η συνεχή ημέρα. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική δράση, η οποία καταδεικνύει την σημασία που αποδίδει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή μας, μία περιοχή η οποία έχει δώσει στο παρελθόν πολύ μεγάλες συμβάντα, μεγάλες πυρκαγιές και μάλιστα πρόσφατα το 2021 αλλά και το 2007. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας είναι απόλυτα χρήσιμη, καθώς μέσα από αυτή δημιουργούνται καλές πρακτικές και ανταλλάσσεται τεχνογνωσία ανάμεσα στις πυροσβεστικές δυνάμεις των δύο χωρών».

    Ακολούθως, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας αρχιπύραρχος Βασίλης Σολδάτος επεσήμανε πως:
    «Στο πλαίσιο του προγράμματος προεγκατάστασης 2023 ευρωπαίων πυροσβεστών έχουμε την τιμή να έχουμε εδώ στο Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας για 6η ημέρα τους Γερμανούς συναδέλφους μας. Ήδη τους έχουμε φέρει σε επαφή με τους συναδέλφους Έλληνες, ξεκινώντας από την ΠΥ Πύργου, όπου εκεί κάναμε μία εικονική άσκηση για να δούμε και την επαφή τους στο πεδίο. Μετέπειτα είχαμε πάει στο αεροδρόμιο στην Ανδραβίδα όπου εκεί στεγάζονται τα αεροσκάφη μας και ήρθαν σε επαφή με τους πιλότους. Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκονται εδώ, θα είναι στο πλευρό του Έλληνα πυροσβέστη που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο των μαχών για να μπορέσουμε έτσι να ανταλλάξουμε εμπειρίες και πρακτικές σε ό,τι αφορά τα δασικά συμβάντα και να δείξουμε έμπρακτα στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη».

    Τον ίδιο ενθουσιασμό για αυτήν την συνεργασία εξέφρασαν όμως και οι εκπρόσωποι της γερμανικής αποστολής, οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι Έλληνες πυροσβέστες σημειώνοντας ότι είναι ευγνώμονες για την φιλοξενία αλλά και για τις χρήσιμες εμπειρίες που αποκόμισαν στο έως τώρα διάστημα της παραμονής τους στην περιοχή.

    Εποικοδομητική χαρακτήρισε αυτήν την συνεργασία με τις ελληνικές δυνάμεις και ο Πυραγός - σύνδεσμος αξιωματικός, επικεφαλής της γερμανικής αποστολής, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ο οποίος επισήμανε ότι: «Βρισκόμαστε ήδη στην 6η ημέρα επιχειρησιακής εμπλοκής των γερμανικών πυροσβεστικών δυνάμεων, οι οποίες ήδη έχουν εγκατασταθεί από την πρώτη του μηνός σε μια πολύ κρίσιμη περιοχή της Ηλείας. Τις προηγούμενες ημέρες η εμπλοκή με τις ελληνικές δυνάμεις ήταν εποικοδομητική, ήδη έχουμε εντοπίσει επιχειρησιακά προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί και είναι έτοιμοι να συνδράμουν παράλληλα με τις ελληνικές οι πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτω από τις οδηγίες και τις διαταγές των επικεφαλής των δικών μας δυνάμεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε συνολικά τις πυρκαγιές που ενδεχομένως να μας απασχολήσουν στην περιοχή» τόνισε χαρακτηριστικά.

    olympia german2 2

    olympia german2 3

    olympia german2 4

    olympia german2 5

    olympia german2 6

  • Από την Ολυμπία εκκινεί το Πρόγραμμα Προεγκατάστασης Ευρωπαίων Πυροσβεστών – έφτασαν οι πρώτοι 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα
    Από την Ολυμπία εκκινεί το Πρόγραμμα Προεγκατάστασης Ευρωπαίων Πυροσβεστών – έφτασαν οι πρώτοι 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Συνεχίζεται και φέτος για δεύτερη χρονιά το Πρόγραμμα Προεγκατάστασης Ευρωπαίων Πυροσβεστών, το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πιλοτικά πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, με συμμετοχή πυροσβεστών από έξι χώρες: Βουλγαρία, Ρουμανία, Γαλλία, Γερμανία, Μάλτα και Σλοβακία.

    Φέτος η εκκίνηση του προγράμματος για την Ελλάδα έγινε από την Αρχαία Ολυμπία καθώς ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Γιώργος Πουρνάρας, επέλεξε τον πιο νευραλγικό νομό, την Ηλεία, για προφανείς λόγους.

    Χθες το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχ. Ολυμπίας υποδέχθηκε θερμά τους 20 Γερμανούς πυροσβέστες που κατέφθασαν στο πλαίσιο των λόγω προγράμματος, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η πρωτοβουλία που έλαβαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, προκειμένου να τιμήσουν τους Γερμανούς συναδέλφους τους, που “έπεσαν” στη μάχη με τις φλόγες πριν από λίγους μήνες σε περιοχή κοντά στην Βόννη..

    Οι 20 Γερμανοί οι πυροσβέστες έφτασαν στην Ολυμπία με 8 οχήματα, 4 υδροφόρα και 3 βοηθητικά αλλά και ένα ακόμα όχημα στο οποίο επέβαιναν οι διερμηνείς αξιωματικοί.

    Αναφερόμενος σε αυτή την κίνηση στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, ο Αρχιπύραρχος και διοικητής Π.Υ Ηλείας Βασίλης Σολδάτος αφού καλωσόρισε τους Γερμανούς συνάδελφος του, σημείωσε ότι: «…πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν περίπου 400 πυροσβέστες. Οι χώρες που θα φιλοξενήσουν για φέτος είναι η Ελλάδα, η Γαλλία και η Πορτογαλία. Η Ελλάδα φιλοξένησε και πέρυσι πιλοτικά περίπου 200 πυροσβέστες από έξι χώρες και φέτος θα φιλοξενήσει ξανά πυροσβέστες πάλι από έξι χώρες συνολικά περίπου στους 200.

    Ήδη από τις 30 Ιουνίου έως και 16 Ιουλίου έχουμε 20 πυροσβέστες από την Γερμανία με τέσσερα οχήματα υδροφόρα και τρία βοηθητικά, συνολικά 7 συν ακόμα ένα όχημα που θα έχει τους διερμηνείς αξιωματικούς συνολικά δηλαδή οκτώ. Εμείς ερχόμαστε σε επαφή με τον διερμηνέα Έλληνα αξιωματικό, ο οποίος έρχεται σε επαφή με τον αντίστοιχο επικεφαλής τον Γερμανό για να πάρει τις διαταγές που θα χρειαστούμε στο πεδίο. Μετά στις 16 Ιουλίου μέχρι και τέλος Ιουλίου θα έρθουν άλλοι 20 πυροσβέστες από την Μάλτα και από την 1 Αυγούστου μέχρι 16 Αυγούστου θα ακολουθήσουν άλλοι 20 πυροσβέστες από την Σλοβακία. Όλοι αυτοί θα είναι εδώ στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας»

    Όπως ανέφερε επίσης ο κ. Σολδάτος, στόχος είναι οι Ευρωπαίοι πυροσβέστες να συμβάλλουν στο πλευρό του Έλληνα πυροσβέστη, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο των μαχών, να ανταλλάξουν καλές πρακτικές και εμπειρίες αντιμετώπισης δασικών συμβάντων αλλά και να αποδείξουν έμπρακτα την ευρωπαΐκή αλληλεγγύη. Με κοινό σκοπό πάντα την προστασία του 'Ελληνα πολίτη, της περιουσίας του και του φυσικού πλούτου.

    Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της γερμανικής αποστολής Σβεν Κάισλερ, με την βοήθεια του Πυραγού Παναγιώτη Γκουγκουτούδη στη μετάφραση, εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία τονίζοντας παράλληλα πως βασικός στόχος είναι η συνεργασία με τους Έλληνες συναδέλφους, με σκοπό την αντιμετώπιση των συμβάντων στην περιοχή.

    Υπενθυμίζεται ότι η επιτυχία του πιλοτικού αυτού Προγράμματος (Pre-positioning Pilot Project) , έμπρακτη απόδειξη της αξίας της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, αναγνωρίστηκε ομόφωνα στη συνάντηση Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον περασμένο Σεπτέμβριο στις Βρυξέλλες όπου και λήφθηκε η απόφαση για συνέχιση, αλλά και επέκτασή του. Έτσι, φέτος εκτός από τη χώρα μας, Ευρωπαίοι πυροσβέστες θα εγκατασταθούν ακόμη στη Γαλλία και την Πορτογαλία.

    Επιπλέον, η χώρα μας αποτελεί από πέρυσι κόμβο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και του rescEU στην ευρύτερη Νότιο-ανατολική Μεσόγειο.

    Purosvestes germanoi 2

    Purosvestes germanoi 3

    Purosvestes germanoi 4

    Purosvestes germanoi 5

    Purosvestes germanoi 6

    Purosvestes germanoi 7

    Purosvestes germanoi 8

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch