Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 07:52

Ανδραβίδα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την ανατίναξη του ΑΤΜ - Το “μοιραίο” λάθος των δραστών

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Στα χέρια των αστυνομικών του ΥΔΕΖΙ πέρασε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η υπόθεση της ανατίναξης του ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Ανδραβίδα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως ξεκίνησαν τη διαδρομή τους από την Αττική και επέστρεψαν εκεί ακολουθώντας άλλη διαδρομή. Και επέστρεψαν με άδεια χέρια, καθώς η λάθος εκτίμηση τους και ίσως η πίεση χρόνου δεν τους επέτρεψε να πάρουν τα χρήματα

Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν ότι οι δράστες δεν έκοψαν όσο έπρεπε τις μεταλλικές μπάρες προστασίας του ΑΤΜ στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ και μετά τη χρήση της εκρηκτικής ύλης, αυτές δεν “έσπασαν” ώστε να μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Από την άλλη πλευρά τα χρήματα μετά την έκρηξη στην πλειοψηφία τους καταστράφηκαν.

Τα παραπάνω ανάγκασαν τους δράστες ουσιαστικά να εγκαταλείψουν άμεσα τις προσπάθειές τους και να τραπούν σε φυγή.

Αφότου έκαψαν το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν, στην περιοχή του Τραγανού, επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα που τους περίμενε στο σημείο συνεργός τους και κινήθηκαν προς την Ε.Ο. 111 και διέφυγαν προς την Τρίπολη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας έχουν λάβει όλα τα στοιχεία έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, που ερεύνησαν το χώρο.

Παράλληλα έχει γίνει συλλογή βιντεοσκοπικού υλικού τόσο από το σημείο της έκρηξης, όσο και από αλλού, ώστε μέσα από την επεξεργασία να προκύψουν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.

Andravida oxima 2

Andravida oxima 3

Από το μικροσκόπιο των αρχών περνά και το αυτοκίνητο που άφησαν πίσω τους καμένο οι δράστες ένα SUV Peugeot 3008.

Από την άλλη οι Αρχές ερευνούν και συνδυαστικά με την περίπτωση της Ανδραβίδας άλλες υποθέσεις όπως της Μεσσηνίας και της Αχαΐας, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια εγκληματική ομάδα που έδρασε και στις τρεις περιοχές.

Δείτε το video ντοκουμέντο από το χτύπημα των κακοποιών:

IMG 4083

IMG 4084

IMG 4086

IMG 4087

IMG 4088

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 12:16

Σχετικά Άρθρα

  • Έκρηξη στο δημαρχείο του Αυλώνα - Πήραν 93.000 ευρώ από το ΑΤΜ στον πρόθαλαμο
    Έκρηξη στο δημαρχείο του Αυλώνα - Πήραν 93.000 ευρώ από το ΑΤΜ στον πρόθαλαμο

    Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα - Δείτε βίντεο

    Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από το δημαρχείο Αυλώνα.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα.

    Στόχος της έκρηξης ήταν τα δύο ΑΤΜ που βρίσκονται στον προθάλαμο του δημαρχείου.

    Η πρώτη εικόνα κάνει λόγο για μεγάλες υλικές ζημιές από την έκρηξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απέσπασαν 93.000 ευρώ.



    Πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι σε κοντινή απόσταση από το δημαρχείο, έξω από ένα κλειστό γυμναστήριο, εντοπίστηκε καμμένο ένα όχημα που εξετάζεται αν το χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Υ.Α. Πύργου: Εξιχνίασε την απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ στην Κυλλήνη - Στην Αττική τρεις συλλήψεις
    Υ.Α. Πύργου: Εξιχνίασε την απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ στην Κυλλήνη - Στην Αττική τρεις συλλήψεις

    Ένας 27χρονος αλλοδαπός και δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 33 ετών συνελήφθησαν στην Αττική χθες ως κατηγορούμενοι στην εμπλοκή τους σε εγκληματική ομάδα που είχε ως στόχο ΑΤΜ στην επαρχία. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την εξιχνίαση της περίπτωσης απόπειρας διάρρηξης ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας σε χώρο καταστήματος στην Κυλλήνη τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου 2024, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

    Οι έρευνες συνεχίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. "... συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, πρωινές ώρες χθες (1-10-2024) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 27χρονος αλλοδαπός και -2- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 33 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία, απείθεια και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

    Ειδικότερα, από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προέκυψε ότι πρόκειται για ομάδα με διαρκή δράση, ιεραρχική δομή και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της.

    Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι αφαιρούσαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους, ενώ φαίνεται να είχαν στοχοποιήσει μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), σε περιοχές της επαρχίας.

    Σχετικά με τους ρόλους του κάθε μέλους, ο 27χρονος διέθετε καθοριστικό ρόλο, φροντίζοντας για το σχεδιασμό της δράσης και τη διαχείριση των μεταφορικών τους μέσων, ενώ τα άλλα δύο μέλη είχαν υποστηρικτικό ρόλο.

    Μετά από έρευνα στις οικίες και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • 2,5 γραμμ. ακατέργαστης και 1 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,
    • το χρηματικό ποσό των -2.145- ευρώ,
    • αυτοκίνητο,
    • αναδιπλούμενο μαχαίρι,
    • 9 φυσίγγια,
    • πλήθος εργαλείων και
    • πλήθος συσκευών τηλεφωνίας και καρτών SIM.

    Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, κλοπή οχήματος από την περιοχή της Μεταμόρφωσης και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ που έλαβε χώρα 8-3-2024 στην Κυλλήνη Ηλείας.

    Το ανωτέρω αφαιρεθέν όχημα χρησιμοποιήθηκε ως μεταφορικό μέσο των δραστών στην εν λόγω απόπειρα διάρρηξης και εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας σε περιοχή της Ηλείας.

    Μετά από έλεγχο στο εσωτερικό του είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια κατασκευή περιέχουσα εκρηκτική ύλη, πλαστικό δοχείο περιέχων βενζίνη, -0,5- γραμμ. κοκαΐνης και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

    Σημειώνεται ότι ο 27χρονος και ο 33χρονος είχαν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ η έρευνα για την εξακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας συνεχίζεται.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών".

    Kullini ATM 2

    Kullini ATM 3

    Kullini ATM 5

    Kullini ATM 6

    Kullini ATM 7

    Kullini ATM 8

  • Έκρηξη σε ΑΤΜ στον Ισθμό της Κορίνθου - Τρεις οι δράστες
    Έκρηξη σε ΑΤΜ στον Ισθμό της Κορίνθου - Τρεις οι δράστες

    Μετά την έκρηξη χρησιμοποίησαν τροχό για να πάρουν τα χρήματα

    Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στον Ισθμό της Κορίνθου.
    Σύμφωνα με το tempo24.news οι δράστες ήταν τρεις και έφτασαν στο σούπερ μάρκετ με ΙΧ.
    Αφού κατόπτευσαν τον χώρο και διαπίστωσαν πως δεν έχουν γίνει αντιληπτοί, με εκρηκτικό μηχανισμό ανατίναξαν το ΑΤΜ.
    Οι δράστες είχαν μαζί τους και τροχό με τον οποίο έκοψαν τμήματα του ΑΤΜ ώστε να μπορέσουν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

    Στη συνέχεια μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Από εκείνη την στιγμή η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Δίβρη: Για επιπλέον τρία χρόνια το ΑΤΜ στην Δ.Ε. Λαμπείας
    Δίβρη: Για επιπλέον τρία χρόνια το ΑΤΜ στην Δ.Ε. Λαμπείας

    Στην τριετή επέκταση της σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα για την λειτουργία Α.Τ.Μ. στην Δ.Ε. Λαμπείας προχωρά ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα και με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.

    Παρουσιάζοντας τους όρους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Παπαηλιού, σημείωσε ότι η Τράπεζα αναλαμβάνει την συντήρηση του μηχανήματος και του λογισμικού, εντολές προς τη συνεργαζόμενη εταιρία για πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων χρηματομεταφορών, καταμέτρησης και συμφωνίας των χρημάτων τα οποία θα αντλούνται από το μηχάνημα, ασφάλιση περιεχομένου και μηχανήματος και άμεση διαθεσιμότητα των χρημάτων που θα έχει διαθέσιμα το μηχάνημα, στην περίπτωση που το εν λόγω μηχάνημα θα υποστηρίζει και καταθέσεις.

    Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 600 ευρώ μηνιαίως και η σύμβαση έχει ισχύ μέχρι το 2027.

  • Πάτρα - Ανατίναξη ΑΤΜ: «Φύγε θα γίνει έκρηξη…»
    Πάτρα - Ανατίναξη ΑΤΜ: «Φύγε θα γίνει έκρηξη…»

    Οι κασετίνες των 50 ευρώ του ΑΤΜ της Οβρυάς που ανατίναξαν το βράδυ της Δευτέρας τρεις άγνωστοι δράστες, έμειναν άθικτες! Συνολικά περιείχαν 100.000 ευρώ περίπου, που φυλάσσονται στην Ασφάλεια της Πάτρας και θα παραδοθούν σήμερα στην Εθνική Τράπεζα.

    Το «χτύπημα», βέβαια, ήταν γερό αφού από την έκρηξη στο ΑΤΜ που βρίσκεται στο Super Market «Αράπης» τρόμαξαν οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι διερχόμενοι. Ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη και η «μπάζα» των δραστών, που αρκέστηκαν σε ενθυλάκωση χαρτονομισμάτων των κασετίνων που περιείχαν 20ευρα. Σήμερα που θ’ ανοίξουν οι τράπεζες θα γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που άρπαξαν δύο κακοποιοί, οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή μάλλον προς την περιοχή των Ροϊτίκων, όπου πιθανώς τους περίμενε συνεργός τους και επιβιβάσθηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο, οπότε και χάθηκαν εντελώς τα ίχνη τους.

    Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ανατίναξη είναι κυριολεκτικά πρωτόγνωρες. Εκείνη την ώρα στην οδό Δημοκρατίας κινούνταν αρκετά οχήματα, ενώ σε παρακείμενο χώρο φυλάσσονταν μηχανήματα της ΔΕΔΔΗΕ. Ο ένας από τους δράστες πλησίασε τον φύλακα και με περίσσιο θράσος του είπε: «Φύγε, πήγαινε παρά πέρα, γιατί θα γίνει έκρηξη»! Και πράγματι οι δύο δράστες σε μερικά δευτερόλεπτα ενεργοποίησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, ανατινάχθηκε το ΑΤΜ και οι κακοποιοί άρπαξαν τις κασετίνες με τα 20ευρα. Για κάποιο λόγο οι αντίστοιχες κασετίνες με τα 50ευρα, που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ, «μπλόκαραν» στο εσωτερικό του ΑΤΜ και τα χρήματα αυτά διασώθηκαν.

    Πάντως, ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη, ώστε άρχισε να «βρέχει» χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, πέραν των κασετινών που πήραν οι δράστες και εξαφανίστηκαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι αστυνομικοί μέχρις ότου φτάσουν στο σημείο της έκρηξης εικάζουν ότι κάποιοι διερχόμενοι στάθηκαν… τυχεροί, τσεπώνοντας τα… εξ ουρανού χαρτονομίσματα, που είχαν σκορπιστεί στο πεζοδρόμιο και τον δρόμο!
    Στο μεταξύ, εντύπωση προκάλεσε στους ερευνητές της Ασφάλειας

    Πάτρα το γεγονός ότι οι κακοποιοί έδρασαν χωρίς να λάβουν ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης των προσώπων τους. Φορούσαν μόνο κράνη και είχαν αφήσει τα πρόσωπά τους ακάλυπτα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι ήρθαν από άλλη πόλη και θεωρούσαν ότι δεν κινδύνευαν να αναγνωριστούν.

    Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας βρήκαν κατεστραμμένο το βίντεο του ΑΤΜ, όμως εξασφάλισαν βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες κάμερες και έχουν συλλέξει ήδη διάφορα στοιχεία που διευκολύνουν την έρευνά τους.

    Το χαρακτηριστικό είναι ότι οι δύο κακοποιοί δεν είναι νεαροί, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες.

    «Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 45-50 χρόνων, μάλλον… δυσκίνητοι, αλλά έμπειροι, ψύχραιμοι και θρασύτατοι, όπως προκύπτει και από την προειδοποίηση που έκαναν με απόλυτα φυσικό τρόπο στον φύλακα», είπε στην «Πελοπόννησο» αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανατίναξη που έγινε με ασυνήθιστο τρόπο και σε χρόνο, που δεν ενδείκνυται για τέτοια δράση. Ελπίζουμε ότι θα βοηθηθούμε από τα βίντεο της περιοχής και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη σύλληψη των κακοποιών, που θεωρούμε ότι είναι τρεις…».

    Πηγή: pelop.gr - Φωτογραφία: TheBest.gr

  • Πάτρα: Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και άρπαξαν χρηματικό ποσό - Ζήτησαν από πολίτη να απομακρυνθεί
    Πάτρα: Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και άρπαξαν χρηματικό ποσό - Ζήτησαν από πολίτη να απομακρυνθεί

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας

    Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν τις νυχτερινές ώρες ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη σούπερ – μάρκετ, στην περιοχή της Οβρυάς, της Πάτρας και κατάφεραν να πάρουν άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό πόσο.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μηχανή και φορούσαν κράνη, μόλις έφθασαν στο σούπερ μάρκετ τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη. Παράλληλα, αντελήφθησαν ότι σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ βρισκόταν ένα άτομο που επόπτευε εργοτάξιο και του ζήτησαν να απομακρυνθεί από το σημείο.

    Κατόπιν, προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ, πήραν άγνωστο αριθμό χαρτονομισμάτων και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο σούπερ μάρκετ, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση έχουν πάρει κατάθεση από τον άνδρα που βρισκόταν κοντά στο σούπερ – μάρκετ και ταυτόχρονα αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

    Πηγή: TheBest.gr

  • Κυλλήνη: Απόπειρα παραβίασης του ΑΤΜ της Εθνικής τα ξημερώματα (photos & video)
    Κυλλήνη: Απόπειρα παραβίασης του ΑΤΜ της Εθνικής τα ξημερώματα (photos)

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    “Χτύπημα” στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Κυλλήνη πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, προσπάθησαν να παραβιάσουν το χώρο που βρίσκεται το ΑΤΜ δίπλα σε οπωροπωλείο στον κεντρικό δρόμο της Κυλλήνης, όμως δεν τα κατάφεραν. Προκάλεσαν μόνο φθορές και έφυγαν καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που κατοικεί στον πρώτο όροφο, ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία.

    Στην περιοχή της Κυλλήνης επικρατεί αναστάτωση μετά το περιστατικό αυτό καθώς το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί έναν βασικό πόλο συναλλαγών των πολιτών στο επίνειο του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

    Νεότερη ενημέρωση

    Manias 1

    Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που έγινε η επίθεση στο ΑΤΜ, Οδυσσέας Μανιάς, μίλησε στο ilialive.gr για το περιστατικό. "Είμαι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου και μένω από πάνω. Περίπου στις 4 με 4,30 είχαμε επίθεση με βαριοπούλα από ότι φαίνεται. Άκουσα πάνω από δέκα χτυπήματα στα αλεξίσφαιρά τζάμια της πρώην ΕΤΕ, αλλά δεν κατάφεραν να εισχωρήσουν. Άνοιξα τα φώτα του κτιρίου, γεγονός που έκανε τους δράστες να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να τραπούν σε φυγή. Βγήκα λίγο αργότερα έξω και είδα τι είχε συμβεί, κάλεσα την Αστυνομία, έκανε τις ενέργειες που πρέπει. Θα δουν πιστεύω από τις κάμερες και του ΑΤΜ και της περιοχής τι έχει συμβεί. Κατά τη γνώμη μου οι δράστες δεν είχαν καταλάβει πως το οίκημα έχει τα θωρακισμένα τζάμια, καθώς είχαν απομείνει από το παλιό τραπεζικό κατάστημα της Εθνικής. Η περιοχή έχει παρελθόν το 2012 είχαμε τη μεγάλη ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή εδώ στον ίδιο δρόμο"...

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

    Δείτε φωτογραφίες και video από το σημείο:

    Kullini ATM 2

    Kullini ATM 3

    Kullini ATM 4

    Kullini ATM 5

    Kullini ATM 6

    Kullini ATM 7

    Kullini ATM 8

  • Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Ανανεώθηκε η σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα
    Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Ανανεώθηκε η σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα

    Παραμένει το ΑΤΜ στη Δίβρη

    Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας η ανανέωση της σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα για τη διατήρηση του ΑΤΜ στη Δίβρη, προκειμένου να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα οι κάτοικοι της ορεινής ζώνης του δήμου.

    Όπως τόνισε στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Σωτήρης Παπαηλιού, «Οι κάτοικοι της ΔΕ Λαμπείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να προβούν σε τραπεζικές τους συναλλαγές πρέπει να διανύσουν μια απόσταση εξήντα χιλιομέτρων μέχρι την Αρχαία Ολυμπία και ογδόντα χιλιόμετρων μέχρι τον Πύργο, χωρίς να υπάρχει συγκοινωνία, μεταβαίνοντας είτε με το ιδιωτικό αυτοκίνητο ή με μισθωμένο όχημα ΤΑΧΙ, πράγμα οικονομικά ασύμφορο. Για αυτόν τον λόγο, εισηγούμεθα την επέκταση της Σύμβασης του Α.Τ.Μ. Εθνικής Τράπεζας στην Τ.Κ Λαμπείας σύμφωνα με τους όρους της πρότασης Συνεργασία που υπέβαλε η ΕΤΕ».

    Με βάση τη νέα τριετή σύμβαση, ο δήμος θα πληρώνει 600 ευρώ μηνιαίως για την παροχή υπηρεσίας OnDemand, δηλαδή συνδυασμό εγκατάστασης αυτόματου μηχανήματος ΑΤΜ και υποστηρικτικών εφαρμογών.

    Η υπηρεσία περιλαμβάνει την Παροχή ΑΤΜ, την εγκατάσταση του μηχανήματος στον χώρο (συμπεριλαμβανομένων των εργασιών διαμόρφωσης του χώρου, πάκτωσης μηχανήματος, εγκατάστασης συναγερμού κ.ά., τη συντήρηση του μηχανήματος και του λογισμικού σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, όλες τις αναγκαίες χρηματαποστολές, την ένταξη χώρου εγκατάστασης σε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για ζημιές εξαιτίας κλοπής, διάρρηξης, κακόβουλης ή τρομοκρατικής ενέργειας στο ΑΤΜ, καθώς και τα κόστη της τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης.

    Η Εθνική Τράπεζα θα έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσία, θα παρέχει σταθερότητα στη μηνιαία χρέωση προμήθειας και υπηρεσιών σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, 24ωρη εξυπηρέτηση της πελατείας ή εξυπηρέτηση της πελατείας καθ’ όλο το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης και κεντρική παρακολούθηση ορθής λειτουργίας του κυκλώματος και μηχανημάτων.

    Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο