Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 21:29

Το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ ντύθηκε στα γιορτινά του!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ ντύθηκε στα γιορτινά του την προηγούμενη Τετάρτη 20/12, άνοιξε τις πύλες του στους φίλους του και πραγματοποίησε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

Οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ τραγούδησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν με την ψυχή τους και υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη με πολύ πολύ αγάπη και χαρά καταλαβαίνοντας πως όλη την χρονιά που πέρασε ήταν καλά παιδιά και ανταμείφθηκαν για αυτό!

Η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες τους Νίκο Σαλβάνο για τους υπέροχους λουκουμάδες που έφτιαξε και προσφέρθηκαν στους επισκέπτες , την Διασκεδαστική Ομάδα ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ για την πάντα ξεχωριστή προσφορά του στην διασκέδαση των παιδιών, την Σχολή Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού Εβίτα Κεραμιδά για τις μοναδικες χορογραφίες της, τον Petros Karonis για τις φωτεινές φωτογραφίες και τον κ. Δημήτρη Μιαούλη και την TAXI OIL που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ επίσης για την παρουσία τους στην γιορτή τους προς τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή, τον νυν αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πύργου κ. Γιάννη Πλεμμένο, τον κ. Ανάστο Αναστόπουλο σύμβουλο ειδικής αγωγής, το Σωματείο Παραπληγικων και τον πρόεδρό του κ. Παπανικολόπουλο Γιώργο, τον κ. Παντελή Παπαναγιώτου από την ΕΣαμεΑ Δυτ. Ελλάδας, τον εκπρόσωπο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κατρίνη και την διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη.

Ευχάριστη πινελιά στη γιορτή ήταν η παρουσία των παιδιών της Στ' Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Καράτουλα- Μαγούλας τα οποία παρουσίασαν για πρώτη φορά και αφιέρωσαν ένα πανέμορφο τραγούδι που έγραψαν υπο την καθοδήγηση της δασκάλας τους Αντωνίας Μπρη και μουσικής της Μαρίας Ασημακοπούλου-Ζευκα για την αποδοχή της αναπηρίας.Τους ευχαριστούν θερμά τόσο αυτούς όσο και τους γονείς τους που τα συνοδεψαν.

Η Ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συμπολίτες μας, με υγεία και ευτυχία!

Όλοι οι άνθρωποι να έχουνε χαρούμενες γιορτές και να θυμόμαστε πάντα να μοιράζουμε αγάπη και χαρά, αυτά είναι τα μόνα που μένουν και αξίζουν !

kdap giorti ilianth 2

kdap giorti ilianth 3

kdap giorti ilianth 4

kdap giorti ilianth 5

kdap giorti ilianth 6

kdap giorti ilianth 7

kdap giorti ilianth 8

Καλά Χριστούγεννα!

Η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 10:39

Σχετικά Άρθρα

  • Το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ στο 3ο RUN PYRGOS
    Το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ στο 3ο RUN PYRGOS

    Οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» συμμετείχαμε στις 25/5/2022 στο 3ο RUN PYRGOS που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου μαζί με το Pirgos Athletic Events, τους Αθλητικούς Συλλόγους Αίολο Πύργου και Ατρόμητο Λαστεΐκων καθώς επίσης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

    Εμείς βρεθήκαμε εκεί και συμμετείχαμε ενεργά στην διαδρομή των 500m μεταδίδοντας ουσιαστικά το μήνυμα πως δεν χωρούν αποκλεισμοί στην πόλη μας!

    Οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» χάρηκαν με την ψυχή τους την διαδρομή αλλά και τον ευγενή συναγωνισμό μεταξύ της παρέας μας κατά την διάρκεια της διαδρομής.

    Ευχή μας ο εν λόγω θεσμός που λαμβάνει χώρα για 3η συνεχόμενη χρονιά να αυξάνει τις συμμετοχές του χρόνο με το χρόνο και να αγκαλιάζεται από όλο και μεγαλύτερο μέρος των πολιτών ακόμα και εκτός του Πύργου!

    kdap mea 3o run 2

    kdap mea 3o run 3

    kdap mea 3o run 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δράση του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ στα Ειδικά Σχολεία του Νομού Ηλείας
    Δράση του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ στα Ειδικά Σχολεία του Νομού Ηλείας

    Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και για μια ακόμη χρονιά το Ηλίανθος Κδαπ μεΑ και το Ηλίανθος Κδαπ μεΑ Γαστούνης εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα που έρχονται, επισκέφθηκε όλα τα Ειδικά Σχολεία του νομού μας!

    Το «ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΔΑΠ μεΑ» συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, μοίρασε και φέτος σε όλα τα Ειδικά Σχολεία του νομού μας πασχαλινά δώρα. Πασχαλινό τσουρέκι και σοκολάτες είχαν την τιμητική τους.

    Ειδικό Δημοτικό Κρεστένων, Ειδικό Νηπιαγωγείο Πύργου και Νηπιαγωγείο Καταραχίου, Ειδικό Δημοτικό Πύργου, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & ΛύκειοΠύργου, ΕΕΕΕΚ Πύργου, Ειδικό Δημοτικό Αμαλιάδας, Ειδικό Δημοτικό Λεχαινών και Ειδικό Νηπιαγωγείο Πηνειού άνοιξαν τις πύλες τους και υποδέχτηκαν τους εκπαιδευτικούς του «ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΔΑΠ μεΑ» Πύργου και Γαστούνης και αντάλλαξαν δώρα και ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά για όλους.

    Άξιο αναφοράς οι χειροποίητες λαμπάδες που δώρισαν για τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ οι γονείς και τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου Πύργου και του Νηπιαγωγείου Καταραχίου, τους οποίους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής και της καρδιάς μας για την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνουν έμπρακτα!

    Το «ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΔΑΠ μεΑ» ευχαριστεί τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και εν γένει το προσωπικό των ειδικών σχολείων για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ κατά την επίσκεψη τους στα σχολεία τους.

    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!!

    kdap drasi eidika 2

    kdap drasi eidika 3

    kdap drasi eidika 4

    kdap drasi eidika 5

    kdap drasi eidika 6

    kdap drasi eidika 7

    kdap drasi eidika 8

    kdap drasi eidika 9

    kdap drasi eidika 10

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ Ηλίανθος στην Αρχ. Ολυμπία
    Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ Ηλίανθος στην Αρχ. Ολυμπία

    Στα πλαίσια της θεματικής των Ολυμπιακών Αγώνων ομάδα των ωφελούμενων του Ηλίανθος Κδαπ μεΑ επισκέφθηκαν εχθές την έκθεση Ολυμπιακών Δαδών στο ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

    Η «Έκθεση Ολυμπιακών Δαδών και Αναθημάτων από τη Σύγχρονη Ολυμπιακή Ιστορία», φιλοξενεί δάδες όλων των Ολυμπιακών Αγώνων από το έτος 1936-εναρκτήριο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, έως και σήμερα, καθώς και άλλων Ολυμπιακών αντικειμένων από την προσωπική συλλογή του κ. Στράτου Κλήμου.

    Οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ μεΑ "ΗΛΙΑΝΘΟΣ" θαύμασαν τα εκθέματα, έμαθαν για την ιστορία των δαδών των Ολυμπιακών Αγώνων, παρατήρησαν υπάρχοντα κειμήλια από τα βάθη των χρόνων και της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων και απόλαυσαν αυτό το ταξίδι στον "ολυμπιακό" χρόνο με την ψυχή τους!

    kdap ilianth arxolimpia 2

    kdap ilianth arxolimpia 3

    kdap ilianth arxolimpia 5

    kdap ilianth arxolimpia 4

    kdap ilianth arxolimpia 6

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δράση του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό
    Δράση του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

    Η ζωή μας ένα παζλ! - Αποδοχή-Αγάπη-Κατανόηση

    Την Δευτέρα 1/4/024 οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ και το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Πύργου και τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό!

    Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τραγούδησαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν και έπαιξαν ‘για τον αυτισμό’ και το χάρηκαν με την ψυχή τους οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ, ενώ την τιμητική του είχε για μια ακόμη χρονιά το ‘κάδρο-πλαίσιο’ φωτογραφιών που έφτιαξαν οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ και είχαν όλοι την δυνατότητα να φωτογραφηθούν όλοι και να περάσουν το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

    Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μας για την συμμετοχή των φίλων μας από το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας που στέκονται πάντα πλάι μας, αλλά και από το Δημοτικό Σχολείο Καράτουλα-Μαγούλας με την εκπαιδευτικό κ. Αντωνία Μπρή που μαζί με μαθητές και γονείς ένωσαν ξανά τις φωνές τους για πλήρη αποδοχή των Ανθρώπων με Αναπηρία.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Πύργου κ. Δημήτρη Τζουανόπουλο που εκπροσώπησε τον Δήμο Πύργου και στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Δημήτρη Τσιόδρα που στα πλαίσια της περιοδείας του μας τίμησε με την παρουσία του στην δράση μας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ήλιδας κ. Κώστα Αναγνωστόπουλο.

    Δύναμη μας δίνει η αγκαλιά των δράσεων μας από όλους για να συνεχίσουμε μαζί με τους ωφελούμενους.

    Ο κόσμος είναι ίδιος για όλους, απλά μερικοί έχουν άλλη ματιά για αυτόν.

    kdap ilianth ekd autismos 2

    kdap ilianth ekd autismos 3

    kdap ilianth ekd autismos 4

    kdap ilianth ekd autismos 5

    kdap ilianth ekd autismos 6

    kdap ilianth ekd autismos 7

    kdap ilianth ekd autismos 8

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου
    Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου

    Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου Χριστουγεννιάτικη γιορτή υπό την ευθύνη και τον συντονισμό του εκπαιδευτικού θεολόγου, π. Θεόδωρου Χαμάλη. Στη γιορτή παρουσιάστηκαν σχετικά ποιήματα Λογοτεχνών, έθιμα ευρωπαϊκών χωρών και προσεγγίστηκε με αισθητική ανάλυση ο πίνακας του Νικηφόρου Λύτρα με τίτλο «Τα κάλαντα», που αποτυπώνει με ευαισθησία το χριστουγεννιάτικο εορταστικό πνεύμα. Επίσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες δραματοποίησαν το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Της Κοκκώνας το σπίτι» σε διασκευή. Ακόμη παρουσιάστηκαν, απόσπασμα από την αντιπολεμική ταινία «Καλά Χριστούγεννα» και «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Άντερσεν. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μετέδωσαν τα μηνύματα των Χριστουγέννων για αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία και ειρήνη στον κόσμο! Την εορτή πλαισίωσε η χορωδία του σχολείου με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων υπό τη διεύθυνση της εκπαιδευτικού μουσικής, κ. Κωνσταντίνας Σακκά-Κυρίτση. Την τεχνική. επιμέλεια είχε ο εκπαιδευτικός πληροφορικής κ. Ιωάννης Πετρόπουλος. Στο τέλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κ. Μάρθα Ιακωβίδου, προσέφερε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς χριστόψωμα.

    Κλείνοντας τη γιορτή η Υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Δέσποινα Ηλιοπούλου ευχήθηκε στη σχολική κοινότητα Καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό, ευτυχισμένο και ελπιδοφόρο το νέο έτος 2024!

    2o gumasio xrist giorti 23 2

    2o gumasio xrist giorti 23 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χριστουγεννιάτικη σχολική Γιορτή του 2ου ΓΕΛ Πύργου
    Χριστουγεννιάτικη σχολική Γιορτή του 2ου ΓΕΛ Πύργου

    Η σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Πύργου, τη Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, προετοιμάστηκε για να υποδεχθεί τη μεγάλη μέρα της του Χριστού Γεννήσεως με δύο τρόπους:

    πρώτα οι Διδάσκοντες και οι μαθητές-τριες εκκλησιάστηκαν στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας & Ωλένης κ.κ. Αθανασίου, ο οποίος και τους μίλησε πατρικά ενόψει του αγίου δωδεκαημέρου.

    Στη συνέχεια όλο το εκκλησίασμα, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου και του Συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης (ΣΠΕ) κ. Αντώνη Μαρίτσα, μετέβηκε στη παρακείμενη αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας όπου οι μαθητές –τριες του σχολείου παρουσίασαν μια ωραία Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

    Η γιορτή ξεκίνησε με το απολυτίκιο της Γεννήσεως από μαθητές-τριες που γνωρίζουν Βυζαντινή μουσική. Στη συνέχεια αναγνώστηκαν εόρτιες σκέψεις, έγινε απαγγελία ποιημάτων συγχρόνων μεγάλων ποιητών και το Μουσικό Σύνολο του σχολείου (χορωδία με παραδοσιακά όργανα), τραγούδησε γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων των μαθητών-τριών. Προβλήθηκαν επίκαιρα βίντεο και με ερμηνεία χριστουγεννιάτικου παραδοσιακού τραγουδιού σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες. Κατόπιν το Μουσικό Σύνολο παρουσίασε κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.Μέσα από αυτές τις δράσεις οι μαθητές-τριες μετείχαν βιωματικά στο κοσμοσωτήριο γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου.

    Στο τέλος της γιορτής η Δντρια του σχολείου κ. Νίκη Μπουροπούλου σε σύντομη προσλαλιά της, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της γιορτής και ιδιαίτερα τους μαθητές –τριες του Μουσικού Συνόλου οι οποίοι–ες, μόνοι-ες, τους χωρίς την καθοδήγηση ειδικού διδάσκοντα παρουσίασαν ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Την επιμέλεια της γιορτής από πλευράς Διδασκόντων είχαν οι κ.: Γεωργία Αποστολοπούλου και Γεώργιος Κομιώτης.

    Ακολούθως η κ. Μπουροπούλου κάλεσε τον Σεβ. Μητροπολίτη να επιδώσει αναμνηστική πλακέτα στη μαθήτρια της A΄ τάξης,Λαμπροπούλου Παναγιώτα η οποία πρώτευσε φέτος στους Περιφερειακούς Αγώνες στο άθλημα του μήκους καθώς και στους μαθητές της Γ’ Τάξης Αναστασόπουλο Μάριο και Γαλανόπουλο Κωνσταντίνο που πρώτευσαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου. Στη συνέχεια κάλεσε τον ΣΠΕ κ. Α. Μαρίτσα να επιδώσει αναμνηστική πλακέτα στον Τερζή Δημήτριο μαθητή της Β’ τάξης που πρώτευσε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου, τον Δημήτριο Μακρίδηο οποίος πρώτευσεφέτος στην Ολυμπιάδα σκακιού, στην Ολλανδία και τη χρυσή Παγκόσμια πρωταθλήτρια στοΚουνγκ – Φου, Κων/να Φωτεινογιαννοπούλου,μαθήτρια της Β’Τάξης.

    Κλείνοντας η Δντρια ευχήθηκε στη σχολική κοινότητα καλά Χριστούγεννα και ένα ειρηνικό και ελπιδοφόρο 2024.

    2o gel giorti xrist 2

    2o gel giorti xrist 3

    2o gel giorti xrist 4

    2o gel giorti xrist 5

    2o gel giorti xrist 6

    2o gel giorti xrist 7

    2o gel giorti xrist 8

    2o gel giorti xrist 9

    2o gel giorti xrist 10

    2o gel giorti xrist 11

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από τους μαθητές της Γ΄ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου
    Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από τους μαθητές της Γ΄ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου

    Μια όμορφη και συγκινητική γιορτή παρουσίασαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου. Παρουσίασαν θεατρικά και τραγούδησαν τα κάλαντα με τη συνοδεία της χορωδίας της ΣΤ΄ τάξης.

    Γονείς και μαθητές θαύμασαν και χειροκρότησαν τους μαθητές και ένιωσαν βαθιά μέσα τους το πανανθρώπινο μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ειρήνης που ευαγγελίζει η γέννηση Του Θεάνθρωπου.

    Στο υπέροχο αυτό αποτέλεσμα συνέβαλαν οι εκπαιδευτικοί: Τσίμπρη Ελένη, Δουλή Μαρία, Κρεστενίτη Ιωάννα, Λυμπέρη Χριστίνα, Κώσκωρη Αγγελική, Ρηγούτσου Ανδριανή και Νιώτη Ανδριάνα.

    6o dimotiko giorti xrist 2

    6o dimotiko giorti xrist 3

    6o dimotiko giorti xrist 4

    6o dimotiko giorti xrist 6

    6o dimotiko giorti xrist 5

    6o dimotiko giorti xrist 7

    (Δελτό Τύπου)

  • Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας
    Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας

    Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με εκπλήξεις και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

    Όμορφες στιγμές έζησαν μικροί και μεγάλοι στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, μ’ ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που συνόδευσε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπροστά από το Δημαρχείο.

    Πριν τη φωταγώγηση του δέντρου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά στα εκατοντάδες παιδιά και στους μεγάλους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Είχε προηγηθεί μια θαυμάσια θεατρική παράσταση με τη Frozen από τη μαγική ομάδα “Konstantin” η οποία είχε την επιμέλεια όλου του ψυχαγωγικού προγράμματος, με μουσική, χορό, face & hands painting, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα από τον Αη Βασίλη και εκπλήξεις. Στον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου λειτουργούσε και Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Αρχαίας Ολυμπίας. Επίσης, στον χώρο της γιορτής υπήρχε μπουφές όπου προσφέρθηκαν στο κοινό γλυκά και αναψυκτικά.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Βασίλης Αρβανίτης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου που είχε και την ευθύνη διοργάνωσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Κωσταριάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Νίκος Μαρούντας, o Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μαντάς, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος κα Αθηνά Ηλιοπούλου, κ.α.

    xristoygena 23 arx olimpia 2

    xristoygena 23 arx olimpia 3

    xristoygena 23 arx olimpia 4

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch