Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 08:13

Αμαλιάδα: Τριγμοί στη Νοσηλευτική Μονάδα από μια ακόμα μετακίνηση γιατρού - Ευρεία σύσκεψη για εύρεση λύσης

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Της Δήμητρας Βέλμαχου

Με τη νέα μετακίνηση του ορθοπεδικού ιατρού κ. Παπαδόπουλου να αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι ευρεία σύσκεψη, παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, του μεγάλου δωρητή της μονάδας και επικεφαλής της παράταξης "Ήλιδα 36" Ανδρέα Παπαδάκου αλλά και εκπροσώπων βουλευτών της Ηλείας.

nosok amal 2

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Αλεξία Κοτσαύτη όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη που «…αιφνιδίως ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει μία μετακίνηση του κ. Παπαδόπουλου του διευθυντή ορθοπεδικής κλινικής και αναγκαστήκαμε σήμερα να καλέσουμε όλους τους φορείς, τους βουλευτές του νομού Ηλείας, έχουμε εκπροσώπηση του κ. Καλαματιανού και του κ. Αβραμόπουλου, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει με την λειτουργία, την βιωσιμότητα, και γενικότερα την ανάπτυξη του νοσοκομείο Αμαλιάδας. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, ήρθε ακόμα ένα πρόβλημα να προστεθεί με την μετακίνηση του κ. Παπαδόπουλου η οποία αφορούσε τρίμηνη μετακίνηση διότι απομένει ένας ορθοπεδικός. Το καλοκαίρι είχαμε πάλι μία μετακίνηση και τελικά έφυγε οριστικά ο ορθοπεδικός που ήταν από την τελευταία προκήρυξη, πήγε στην Καλαμάτα και έτσι ο χειρουργικός τομέας δεν θα μπορούσε να καλύψει τα κενά του. Η πρόταση που έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό, αφορούσε οκτώ εφημερίες το μήνα σε επίπεδο νομού.

nosok amal 4Αλεξία Κοτσαύτη - Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Όλο αυτό το επεξεργάζονταν ο διευθυντής της 6ης ΥΠΕ , η διοίκηση του ΓΝ Ηλείας, περιμέναμε μία απάντηση, δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη, διότι δεν υπάρχουν οι ανάλογες ειδικότητες να καλύψουν αυτό το εφημεριακό καθεστώς, σήμερα μετά την κινητοποίηση, ήλθε και ο δήμαρχος, ο κ. Χριστοδουλόπουλος μαζί με τον δωρητή τον κ. Παπαδάκο και μας ενημέρωσαν ότι είχαν επικοινωνία με τον κ. Πολίτη, ο οποίος την Παρασκευή το μεσημέρι τους ενημέρωσε ότι θα ανακληθεί η απόφαση για την μετακίνηση του κ. Παπαδόπουλου και θα επιστρέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κοτσαύτη σημειώνοντας ότι πλέουν βρίσκονται σε αναμονή «…γιατί κατά την συνέλευση τηλεφώνησε στον κ. Πολίτη και ανέφερε ότι θα στείλει την ανάκληση προκειμένου να λειτουργήσει ο χειρουργικός τομέας. Τα προβλήματα στην Αμαλιάδα είναι πολύ μεγάλα, οργανικά έχουμε 42 θέσεις γιατρών εκ των οποίων καλυμμένες είναι μόνο οι 11. Μπορείτε να φανταστείτε ότι αδυνατούμε εφημεριακά να καλύψουμε την λειτουργία και τις ανάγκες του πληθυσμού ευθύνης μας. Από κει και έπειτα περιμένουμε την απόφαση της ανάκλησης και σήμερα ελήφθη η απόφαση για να μπορέσει να συγκληθεί μία επιτροπή μέσα στην εβδομάδα, η οποία θα πάρει αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με το νοσοκομείο Αμαλιάδας και τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να δούμε που βαδίζουμε» ανέφερε κλείνοντας η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Νοσοκομείο Αμαλιάδας να ξανα αποκτήσει Παθολογική, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική, όπως συνέβαινε άλλωστε μέχρι την ολοκλήρωση της προηγούμενης θητείας τους ως επικεφαλής του δήμου.

nosok amal 3

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 12:43

Σχετικά Άρθρα

  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 29/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 29/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γ.Ν. Πύργου (στον ισόγειο χώρο) (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00), στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ηλεία: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από την 6η ΥΠΕ σε Πύργο, Βάρδα, Αρχ. Ολυμπία, Αμαλιάδα
    Ηλεία: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από την 6η ΥΠΕ σε Πύργο, Βάρδα, Αρχ. Ολυμπία, Αμαλιάδα

    Η πρόληψη είναι ζήτημα ΖΩΗΣ

    Ενημερωτικές δράσεις για τον καρκίνο του μαστού σε Πύργο, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία και Βάρδα υλοποιεί η 6η ΥΠΕ στην Ηλεία, υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας, συμμετέχοντας στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες.

    Συγκεκριμένα:

    - στη Βάρδα μέχρι και σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου επαγγελματίες υγείας του ΚΥ ΒΑΡΔΑΣ στα πλαίσια υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου κατά του καρκίνου του μαστού «Φώφη Γεννηματά» θα υλοποιήσουν δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού εντός της δομής. Ενώ στις 30 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιήσουν ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού διαμερίσματος Βάρδας.

    -Στην Αμαλιάδα, σήμερα οι επαγγελματίες υγείας του Γ.Ν. Αμαλιάδας σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», θα υλοποιήσουν στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 18.30 ενημερωτική δράση.

    -Στον Πύργο, οι Επισκέπτες Υγείας του Γ.Ν. Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου, την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Οκτωβρίου θα κάνουν ανάλογη δράση στο χώρο της εισόδου των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου και ώρες 09:00 έως 13:00.

    -Στην Αρχαία Ολυμπία, οι επαγγελματίες υγείας του Κ.Υ. Αρχαίας Ολυμπίας, θα ενημερώνουν το κοινό την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 10:00 έως 13:00 π.μ.. στον κεντρικό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 10.00 έως 13:00 στο Περιφερειακό ιατρείο Λάλα.

    Φωτογραφία: Freepik/shajeelahmed

  • Αμαλιάδα: Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου για το θάνατο του 15 μηνών μωρού
    Αμαλιάδα: Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου για το θάνατο του 15 μηνών μωρού

    Μετά την ομοβροντία δημοσιευμάτων κυρίως των Αθηναϊκών ΜΜΕ, που λανθασμένα κάνουν λόγο για θάνατο τεσσάρων μωρών στην Αμαλιάδα, προκαλώντας σύγχυση στην κοινή γνώμη, η διοίκηση του Νοσοκομείου Ηλείας και της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας, προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με τη μόνη υπόθεση θανάτου μωρού, που αφορά την Ηλεία και την περιοχή μας, αυτή του αγοριού ηλικίας 15 μηνών, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου 2024.

    Στην ανακοίνωση περιγράφονται όλες οι κινήσεις από την υποδοχή του περιστατικού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών έως την επιβεβαίωση του θανάτου και την μεταφορά στην Πάτρα για νεκροψία - νεκροτομή.

    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    "Σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν προηγηθεί τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο και που αφορούν στον αιφνίδιο θάνατο βρέφους 15 μηνών, το ΓΝ Ηλείας και η Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας δηλώνουν τα εξής:

    Την Δευτέρα 5/8/2024 και ώρα 13.10 μεταφέρθηκε στα επείγοντα ιατρεία της Ν.Μ. Αμαλιάδας βρέφος 15 μηνών, με ιδιωτικό μέσο. Συνοδευόταν από μικρόσωμη γυναίκα με κοντό μαλλί, η οποία το κρατούσε στην αγκαλιά και το άφησε πάνω στο εξεταστικό κρεβάτι των ιατρείων ενώ πίσω ακολουθούσε η μητέρα του κλαίγοντας.

    Ήταν άσφυγμο με μυδρίαση άμφω (και των δύο οφθαλμών). Ήταν άτονο, χωρίς καρδιακούς ήχους, χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό, με κυάνωση χειλέων.

    Πραγματοποιήθηκε άμεσα έλεγχος βατότητας αεροφόρων οδών, χωρίς ευρήματα. Έγινε χειρισμός Heimlich με εξαγωγή εμεσμάτων γάλακτος. Εφαρμόστηκε ΚΑΡΠΑ, με συνεχή χορήγηση οξυγόνου. Λήφθηκε ενδοκαρδιακός εργαστηριακός έλεγχος αίματος. Έγινε
    ενδοκαρδιακή έγχυση αδρεναλίνης.

    Συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ ακόμα και πέραν του χρόνου των πρωτοκόλλων, χωρίς καμμιά ένδειξη στα monitor παρακολούθησης, με συνεχή ισοηλεκτρική γραμμή. Η αναισθησιολόγος που είχε ήδη κληθεί, δεν ήταν δυνατό να παρέμβει διότι το βρέφος ήταν νεκρό.

    Τελευταίο ηλεκτροκαρδιογράφημα έγινε ώρα 14.05 με ισοηλεκτρική γραμμή. Το ιατρικό προσωπικό ανακοίνωσε προς τους οικείους τον θάνατο του παιδιού.

    Ακολούθως το βρέφος μεταφέρθηκε, όπως προβλέπεται, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, για ιατροδικαστικό έλεγχο και νεκροψία.

    O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ Σπύρος Πολίτης

    Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΝΜ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Μαρία Μπαχού"

  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 25/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 25/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γ.Ν. Πύργου (στον ισόγειο χώρο) (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Δήμος και εργαζόμενοι σε κοινή γραμμή διεκδικήσεων για Άγονο τύπου Α
    Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Δήμος και εργαζόμενοι σε κοινή γραμμή διεκδικήσεων για Άγονο τύπου Α

    Συντονιστική επιτροπή πρότεινε ο Δήμαρχος Χρ. Χριστοδουλόπουλος

    Την συσστράτευση με το Σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με κοινή γραμμή διεκδίκησης χαρακτηρισμού του νοσοκομείου σε «Άγονο τύπου Α» αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας. Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, πρότεινε επίσης την σύσταση συντονιστικής επιτροπής που θα αποφασίσει και θα δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

    Η συντονιστική επιτροπή ανάληψης ενεργειών και διεκδίκησης υλοποίησης των αιτημάτων θα αποτελείται από τον κ. Χριστοδουλόπουλο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζόμενων τον πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών και έναν ιατρό, του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

    Οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν από κοινού, στοχεύουν στην διεκδίκηση ώστε να εξασφαλιστούν αυξημένα κίνητρα για τις προσλήψεις των ιατρών στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το οποίο, όπως τονίστηκε, θα προκύψει μόνο από τον καθορισμό τού Νοσοκομείου ως άγονη και προβληματική περιοχή Α΄ κατηγορίας, όπως ακριβώς έχει καθοριστεί η Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Επιπλέον θα απαιτηθεί η πλήρης στελέχωση του Νοσοκομείου με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

    Κενά τα 2/3 των οργανικών θέσεων

    Παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν και η πρόεδρος Σωματείου Εργαζόμενων Νοσοκομείου Αμαλιάδας Αλεξία Κοτσαύτη, η οποία αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα της Μονάδας σημειώνοντας ότι τα 2/3 των προβλεπόμενων ιατρικών οργανικών θέσεων παραμένουν κενά, με αποτέλεσμα οι ανάγκες τού πληθυσμού που αναζητά υγειονομικές υπηρεσίες, να παραμένουν ουσιαστικά ακάλυπτες. Εξέφρασε δε το φόβο ότι αυτό θα συνεχίζει να υφίσταται, καθώς δεν δίνονται τα ανάλογα, με το νοσοκομείο του Πύργου, κίνητρα. «Τονίζουμε λοιπόν το παράδοξο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο δικό μας Νομό, δύο νοσοκομεία τα οποία λειτουργούν υπό ενιαία διοίκηση να αποφασίζεται να διαχωριστούν σε νοσοκομεία δύο ταχυτήτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας, με αποτέλεσμα να απαξιώνεται το έργο των γιατρών της Αμαλιάδας και να αποτρέπεται η επιλογή των κενών θέσεων από υποψήφιους… Θεωρούμε ότι ο κίνδυνος να κριθούν άγονες όσες προκηρύξεις εκδοθούν για την κάλυψη ιατρικών θέσεων είναι ιδιαίτερα ορατός, καθώς τα παρεχόμενα κίνητρα δεν λειτουργούν ελκυστικά στη σημερινή εποχή που η ακρίβεια καλπάζει και ο κάθε επιστήμονας θα πρέπει να αναζητήσει στέγη και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή που θα υποβάλει την αίτησή του για πρόσληψη» κατέληξε υπογραμμίζοντας τις εξαντλητικές συνθήκες εργασίας των ιατρών στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 24/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 24/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γ.Ν. Πύργου (στον ισόγειο χώρο) (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δράσεις του Κέντρου Υγείας Γαστούνης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
    Δράσεις του Κέντρου Υγείας Γαστούνης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

    Ο Οκτώβριος, όπως είναι γνωστό, έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας 2,3 εκατομμύρια γυναίκες διαγνώστηκαν με καρκίνο μαστού προκαλώντας 670.000 θανάτους παγκοσμίως το 2022. Περίπου το 99% των περιπτώσεων καρκίνου μαστού εμφανίζεται σε γυναίκες και το 0,5-1% σε άνδρες.

    Η 6η ΥΠΕ υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από τον καρκίνο στις γυναίκες, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

    Πιο συγκεκριμένα, στη Γαστούνη την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, επαγγελματίες υγείας μέσα στον χώρο της δομής:

    • Θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για το πρόγραμμα «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»
    • Θα δίνουν οδηγίες για αυτοεξέταση μαστού
    • Θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό

    Επιπλέον στην πλατεία των Λεχαινών το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ. Γαστούνης θα υλοποιήσει δράσεις ενημέρωσης σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

    Η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο αυξάνοντας την πιθανότητα πλήρους ίασης. Ο προληπτικός έλεγχος διασφαλίζει την έγκαιρη ανίχνευση σε πρώιμο στάδιο του καρκίνου δηλαδή, όταν δεν εμφανίζονται συμπτώματα και περιλαμβάνει το εξής:

    • Από την ηλικία των 20 ετών και άνω με την αυτοεξέταση μαστού μια φορά το μήνα.
    • Την ετήσια κλινική εξέταση από εξειδικευμένο χειρουργό ή γυναικολόγο.
    • Με τη μαστογραφία αναφοράς σε ηλικία 35 ετών.
    • Από την ηλικία των 40 ετών με την ετήσια μαστογραφία.
    • Τον υπερηχογραφικό έλεγχο μαστού.

    (Δελτίο Τύπου)

  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 18/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 18/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γ.Ν. Πύργου (στον ισόγειο χώρο) (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο