Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 08:14

Δωρεά laptop στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας έλαβε τον Δεκέμβριο του 2023 τρεις φορητούς υπολογιστές και τρία ακουστικά με μικρόφωνο ως δωρεά από την εταιρεία ACCENTURE Α.Ε. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε ύστερα από επικοινωνία μας με τον κύριο Νικόλαο Δημάκη, έναν ενεργό πολίτη, ο οποίος ενημερώθηκε για τις ανάγκες του σχολείου μας σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η εταιρεία ACCENTURE Α.Ε στηρίζει έμπρακτα εκπαιδευτικούς οργανισμούς, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, πάνω από δέκα χρόνια μέσω της υλοποίησης της πρωτοβουλίας «Accenture Hardware Donation Program» με στόχο την πρόσβαση όλων στη γνώση και την τεχνολογία.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας αποδέχονται με ευγνωμοσύνη τη δωρεά και ευχαριστούν θερμά την εταιρεία ACCENTURE Α.Ε καθώς και τον εκπρόσωπό τους, κύριο Κασίμη, για τη στήριξη του σχολείου μας.

Laptop mathites fig 2

Laptop mathites fig 3

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 09:49

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Δωρεά laptop στο νηπιαγωγείο Πελοπίου
    Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Δωρεά laptop στο νηπιαγωγείο Πελοπίου

    Στην παράδοση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Νηπιαγωγείο Πελοπίου προέβη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, με σκοπό να συμπληρώσει ανάγκες εκπαιδευτικών και μαθητών.

    Ύστερα από αίτημα του Δήμου στην ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε., η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και την ευχαριστούμε, πλέον ενισχύεται ο εξοπλισμός της σχολικής μονάδας του Νηπιαγωγείου Πελοπίου και επιλύει πρακτικά προβλήματα καθημερινών αναγκών.

    Η παραλαβή του υπολογιστή έγινε από την κα Ιφιγένεια Μιχαήλ, η οποία αναπλήρωσε την διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Παναγοπούλου.

    Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, θέλοντας να προσφέρει μια σύγχρονη εκπαίδευση στους μαθητές του, συμμετέχει σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά (eTwinning) Προγράμματα, έχοντας αποκτήσει Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας. Είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσουμε στα παιδιά της προσχολικής εκπαίδευσης τις απαιτούμενες δεξιότητες και ικανότητες του 21ου αιώνα και να τα προετοιμάσουμε να γίνουν οι ευρωπαίοι πολίτες της αυριανής κοινωνίας.

    pelopio laptop ol 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Το ΑΙ δίνει ώθηση στην επόμενη γενιά των φορητών υπολογιστών
    Το ΑΙ δίνει ώθηση στην επόμενη γενιά των φορητών υπολογιστών

    Στο χώρο των προσωπικών υπολογιστών και ειδικά των φορητών συστημάτων κάνει δυναμική πλέον είσοδο η τεχνητή νοημοσύνη με το ΑΙ να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες πάνω στον οποίο αναμένεται να στηριχθεί ο κλάδος προκειμένου να προωθήσει το επόμενο βήμα ανάπτυξης των laptops.

    Τα αποκαλούμενα και AI PCs αποτελούν τη νέα τάση στο χώρο των φορητών υπολογιστών με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι μέχρι το 2027 θα αποτελούν το 60% των συνολικών πωλήσεων προσωπικών υπολογιστικών συστημάτων παγκοσμίως από 18% που αναμένεται να είναι το 2024.

    Το ερώτημα είναι, βέβαια, ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που διαφοροποιούν ένα AI PC από ένα παραδοσιακό σύστημα. Σε αυτό το σημείο είναι αρκετοί οι αναλυτές που υποστηρίζουν πως υπάρχει μία σύγχιση. Πολύ απλά, γιατί ακόμη και τα «παραδοσιακά» laptops μπορούν να «τρέξουν» μία εφαρμογή που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη. Για παράδειγμα, η Microsoft, όπως ανέφεραν στελέχη του αμερικανικού κολοσσού κατά τη διάρκεια πρόσφατης ενημερωτικής συνάντησης με εκπροσώπους ελληνικών μέσων ενημέρωσης, υποστηρίζει ότι όλα τα PC με Windows μπορούν να «τρέξουν» το Copilot, το οποίο αποτελεί τον ΑΙ ψηφιακό βοηθό που έχει αναπτύξει η εταιρεία και ο οποίος αξιοποιεί τις δυνατότητες του ChatGPT.

    Η σημασία της NPU

    Όμως, για να πάρει ένα laptop τον χαρακτηρισμό Copilot+ PC που έχει λανσάρει εδώ και μερικούς μήνες η Microsoft θα πρέπει να έχει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που επιτρέπει να είναι εφικτό να «τρέχουν» πιο προηγμένες εφαρμογές ΑΙ. Το επιπλέον αυτό χαρακτηριστικό είναι η αποκαλούμενη NPU (Neural Processing Unit), ήτοι ένα εξειδικευμένο chip που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να «τρέχει» εφαρμογές AI και μηχανικής μάθησης (machine learning). Μάλιστα, στην περίπτωση των Copilot+ PCs, η NPU θα πρέπει να είναι ενσωματωμένη με τον βασικό επεξεργαστή (CPU) του μηχανήματος και να μπορεί να μπορεί να πραγματοποιεί το λιγότερο 40 τρισεκατομμύρια πράξεις ανά δευτερόλεπτο (trillion operations per second ή TOPS).

    Ο λόγος που είναι απαραίτητη μία NPU είναι προκειμένου να είναι εφικτό να «τρέξουν» ΑΙ εφαρμογές απευθείας από τον υπολογιστή χωρίς να απαιτείται η σύνδεση στο Διαδίκτυο και δη σε cloud υποδομές. Πρόκειται για το αποκαλούμενο On Device AI, το οποίο έχουμε ήδη δει και σε smartphones όπως τα κορυφαία Samsung Galaxy και τη σειρά 14T της Xiaomi αλλά και το Apple Intelligence που θα υποστηρίζουν τα νέα iPhone 16.

    Στην περίπτωση των Copilot+ PCs, η ύπαρξη μίας ισχυρής NPU είναι ο λόγος που είναι εφικτές αρκετές νέες εφαρμογές από την πλευρά της Microsoft όπως είναι η αυτόματη εισαγωγή υποτίτλων με ταυτόχρονη μετάφραση σε πολυάριθμες γλώσσες (Live Captions Translation) που παρέχεται ήδη. Όπως είναι το Windows Studio Effects, το οποίο βελτιώνει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο κατά τη διάρκεια video κλήσεων ή τη λήψη video ή το Cocreator που σε βοηθά να φτιάξεις τις δικές σου εντυπωσιακές εικόνες, απλά γράφοντας τι ακριβώς θες να δημιουργήσεις!

    Προφανώς, οι εφαρμογές που θα αξιοποιούν το on device AI θα πολλαπλασιαστούν καθώς η Microsoft θέλει να αναπτυχθεί ένα οικοσύστημα γύρω από αυτό. Και επιπλέον, μεγάλοι κατασκευαστές όπως η Lenovo και η HP, όπως είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε διάφορες παρουσιάσεις αυτή την εβδομάδα, έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους ψηφιακούς βοηθούς (Lenovo AI και HP AI αντίστοιχα) προκειμένου να προσφέρουν επιπλέον λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στους χρήστες των νέων μηχανημάτων τους.

    Η νέα γενιά laptops

    Τα laptops με NPU δεν είναι ιδιαίτερα πολλά αλλά ο αριθμός τους θα αυξάνεται διαρκώς τα επόμενα χρόνια. Intel και AMD έχουν σπεύσει να παρουσιάσουν τις δικές τους πλατφόρμες που ενσωματώνουν CPU, GPU (Graphics Processing Unit που ήταν και το chip που μέχρι τώρα «επιβαρυνόταν» με τις ΑΙ εργασίες) αλλά και NPU. Το ζήτημα για τις δύο κορυφαίες εταιρείες επεξεργαστών είναι ότι στον «αγώνα» έχει εισέλθει πλέον και η Qualcomm, η οποία είναι ο ηγέτης στο χώρο των chips για smartphones και tablets.

    Η Qualcomm έχει τη δική της πλατφόρμα για laptops, ονόματι Snapdragon X που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά. Συν ότι προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στην μπαταρία, καθώς πρακτικά ένα laptop που βασίζεται σε Snapdragon X μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να συνδεθεί σε πρίζα ακόμη και για περισσότερες από 24 ώρες. Ο λόγος είναι ότι βασίζεται στην αρχιτεκτονική ARM, γεγονός που φέρνει ορισμένους περιορισμούς όσον αφορά κάποιες εφαρμογές. Περιορισμοί που μειώνονται διαρκώς καθώς δημιουργού εφαρμογών όπως η Adobe ετοιμάζονται να βγάλουν εκδόσεις των λύσεων τους και για ARM συστήματα.

    Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα Copilot+ PCs είναι ακόμη σχετικά ακριβά, καθώς οι τιμές κυμαίνονται σε επίπεδα άνω των 1200 ευρώ. Όμως, μέσα στη χρονιά θα δούμε και μηχανήματα με Snapdragon X με τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 1000 ευρώ. Και η πτώση θα συνεχιστεί, γι’ αυτό και η εκτίμηση ότι πολύ σύντομα η πλειοψηφία των PCs που θα πωλούνται παγκοσμίως θα είναι σε θέση να «τρέξει» ΑΙ εφαρμογές ακόμη και σε τοπικό επίπεδο.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο
    Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο

    Υπό διερεύνηση έχει τεθεί σήμερα από την αστυνομία του Αγρινίου μια καταγγελία.

    Η καταγγελία αφορά σε περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου.

    Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μαθητής απειλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από άλλο μαθητή.

    Φέρεται επίσης να συνέβη το περιστατικό μπροστά σε άλλα παιδιά που αναστατώθηκαν.

    Αν και για το ζήτημα υπήρξαν κάποιες φήμες χθες, σήμερα εντούτοις γονέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

    Προφανώς γίνεται η προβλεπόμενη διαχείριση του συμβάντος από τις εμπλεκόμενες αρχές.

    Πηγή: AgrinioNews.gr

  • Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο
    Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο

    Του κατάφερε 27 χτυπήματα – Όλα όσα συνέβησαν

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
    Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.
    Πώς έγινε το συμβάν

    Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

    Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.
    Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

    Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

    Πηγή: Cretapost.gr - Protothema.gr
  • Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος
    Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος

    Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10), αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τρία αγόρια και ένα κορίτσι χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι μία συμμαθήτριά τους κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

    Το κοριτσάκι ένιωσε αδιαθεσία το απόγευμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024: Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Νέα Φιγαλεία
    Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024: Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Νέα Φιγαλεία
    Σε μια υπέροχη δράση προχώρησαν τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας στο πλαίσιο της Πανελλήνιας/Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού 2024.
    Στο χώρο του σχολείου φιλοξενήθηκαν δύο αθλητές από δυο διαφορετικούς χώρους. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Παγκρατίου Αθλήματος Κωνσταντίνα Καζά από την Αρκαδία και ο Μαραθωνοδρόμος Χαράλαμπος Γιούλης από τη Μεσσηνία. Οι δυο αθλητές προσκλήθηκαν από το σύλλογο Νέων και το σύλλογο διδασκόντων της σχολικής μονάδας για να δώσουν το παρών και να αναφερθούν ο καθένας στο δικό του άθλημα.
    Την αρχή έκανε ο Χαράλαμπος Γιούλης, Μαραθωνοδρόμος και αθλητής αποστάσεων τα τελευταία χρόνια, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τα οφέλη του τρεξίματος για την υγεία ενός ανθρώπου, τις αξίας της φιλίας που αναπτύσσονται μέσα σε αυτό, την ιστορία του Μαραθώνιου Δρόμου κατά την Αρχαία Ελλάδα μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις επιβραβεύσεις στους πρώτους νικητές αλλά και τις αξίες του ‘’Ευ Αγωνίζεσθε’’.
    Ακολούθησε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του Παγκράτιου Αθλήματος Κωνσταντίνα Καζά, αρχαίας πολεμικής τέχνης και μητέρας όλων των πολεμικών τεχνών. Μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του αθλήματος και την άμεση σχέση με την περιοχή της Αρχαίας Φιγαλείας και του Λεπρέου λόγω των Ολυμπιονικών στους αρχαίους αγώνες Αρραχίων και Αντίοχο. Αναφέρθηκε στο σήμερα και την εξέλιξη του αθλήματος καθώς και την αξία του σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, σε συνεργασία με τον Προπονητή της Δημήτρη Κανελλόπουλο έδειξε στους μαθητές μερικές εντυπωσιακές τεχνικές της πολεμικής τέχνης του Παγκρατίου.
    Παρών στην δράση έδωσαν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο κος Φώτης Αλεξανδρόπουλος (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση), ο κος Νίκος Κουτσόπουλος (Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Φιγαλείας), η κα Έφη Γεωργακοπούλου (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου), εκ μέρους του Συλλόγου Νέων ο κος Θάνος Χουλιάρας (Αντιπρόεδρος και Αθλητής Αποστάσεων), η κα Χαρίκλεια Παπανδρέου (Διευθύντρια Σχολικής Μονάδας) καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου ενώ επίσημη προσκεκλημένη ήταν η κα Μαρία Τσίτουρα (Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Γορτυνίας ‘’ΑΕΤΟΙ’’), σύλλογος στον οποίο ανήκει η αθλήτρια Κωνσταντίνα Καζά.
    Η δράση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και δώρων μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων καθώς και κεράσματος από τοπικά προϊόντα προσφορά γονέων και των φορέων της δράσης.
    panel athlit figalia 2
    panel athlit figalia 3
    panel athlit figalia 5
    panel athlit figalia 4
    panel athlit figalia 8
    panel athlit figalia 6
    panel athlit figalia 7
    (Δελτίο Τύπου)
  • 1ο ΓΕ.Λ. Πύργου: Ευχαριστήριο προς την Ι.Μ. Ηλείας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιο 
    1ο ΓΕ.Λ. Πύργου: Ευχαριστήριο προς την Ι.Μ. Ηλείας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιο 

    Το 1ο ΓΕ.Λ. ΠΥΡΓΟΥ εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας & Ωλένης για την εξαιρετική πράξη αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τους μαθητές μας. Η πρόσφατη δωρεά χρηματικού ποσού στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων αποτελεί μια συγκινητική αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσής τους στην επίτευξη των στόχων τους.

    Η γενναιόδωρη αυτή κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας & Ωλένης δεν ενισχύει απλώς τους μαθητές μας οικονομικά, αλλά τους εμψυχώνει, ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν με σθένος και αποφασιστικότητα την ακαδημαϊκή τους πορεία.

    Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιο, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής προσφοράς. Αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει την αξία της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τη νέα γενιά, η οποία αποτελεί το μέλλον της κοινωνίας μας.

    Με εκτίμηση,

    Η Δ/ντρια Κλάδη Ρεβέκκα Αικατερίνη

    και Ο Σύλλογος Διδασκόντων

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δυτ. Ελλάδα: Δύο 10χρονες κατηγορούνται για συμπλοκή και ξύλο μέσα στο σχολείο τους! - Συνελήφθησαν και οι γονείς τους
    Δυτ. Ελλάδα: Δύο 10χρονες κατηγορούνται για συμπλοκή και ξύλο μέσα στο σχολείο τους! - Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

    Μηνύσεις συλλήψεις και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο δεκάχρονων κοριτσιών και των γονέων τους συνθέτουν το σκηνικό σε Δημοτικό Σχολείο του Μεσολογγίου.

    Το περιστατικό αφορά σε αλληλομηνύσεις γονέων με αφορμή επεισόδιο ανάμεσα στα ανήλικα κορίτσια εντός του Δημοτικού Σχολείου που οδήγησε στις συλλήψεις τριών από τους τέσσερις γονείς των δύο παιδιών ενώ ο τέταρτος αναζητείται στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Όπως πληροφορείται το tempo24.news, οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, απειλή, εξύβριση και ψευδή καταμήνυση και δικογραφία σε βάρος δύο ανηλίκων για σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς των δύο κοριτσιών αναφέρουν στις μηνύσεις τους σχολικό εκφοβισμό, που έγινε εντός του σχολικού περιβάλλοντος κατά την φοίτηση τους στο Δημοτικό σχολείο της πόλης ανάμεσα στα δεκάχρονα κορίτσια.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο