Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 16:23

4ο Γενικό Λύκειο Πύργου: Συγχαρητήριο μήνυμα για τη Βλαχαντώνη Χαραλαμπία - Ανατολή

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του 4ου ΓΕΛ Πύργου συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Βλαχαντώνη Χαραλαμπία -Ανατολή, για το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο που της απονεμήθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον .

Η διάκρισή της, που επιβράβευσε τις επίπονες προσπάθειες και την αφοσίωση στο στόχο της, τιμά τόσο την ίδια όσο και το σχολείο μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα οι επιτυχίες να τη συνοδεύουν και στο μέλλον σε οποιονδήποτε στόχο θέσει στη ζωή της.

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 12:46

Σχετικά Άρθρα

  • Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Πύργου 
    Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Πύργου 

    Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων καθηγητών του 4ου ΓΕΛ Πύργου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Λυκείου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Σας ευχόμαστε να συνεχίζετε να στοχεύετε ψηλά και στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης!

    Σε εσάς που προσπαθήσατε αλλά δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα, υπάρχουν εναλλακτικοί δρόμοι πραγματοποίησης των στόχων σας.

    Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς σας καθώς και σε όλους όσους ήταν δίπλα σας καθ’ όλη τη σχολική διαδρομή και μοιράστηκαν μαζί σας τις ανησυχίες, τις αγωνίες σας για τη γνώση και τη ζωή.

    Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές σπουδές και Καλή τύχη στο νέο ξεκίνημα της ζωή σας!

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

    ΠΑΥΛΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

    (Δελτίο Τύπου)

  • 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου: Εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωΐας
    4ο Γενικό Λύκειο Πύργου: Εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωΐας

    Το 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωΐας πραγματοποίησε τις εξής δράσεις:

    1. Συμμετοχή του σχολείου σε τηλεδιάσκεψη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας με θέμα τη φιλοζωία και την βιοποικιλότητα
    2. Δημιουργία κολάζ με έργα ζωγραφικής των μαθητών και φωτογραφίες των αγαπημένων τους κατοικιδίων με χιουμοριστικές λεζάντες
    3. Συγγραφή από ομάδα μαθητών άρθρου προβληματισμού και ευαισθητοποίησης για την ανάγκη προστασίας των ζώων , το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο του σχολείου.
    4. Δεντροφύτευση στο χώρο του σχολείου σε ανάμνηση της πρώτης φοράς εορτασμού της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωΐας , με την ευγενή προσφορά φυτών από το Δήμο Πύργου.

    4o lik pag adespota 2

    4o lik pag adespota 3

    4o lik pag adespota 4

    4o lik pag adespota 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου: Τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στις Πανεπιστημιακές Σχολές
    4ο Γενικό Λύκειο Πύργου: Τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στις Πανεπιστημιακές Σχολές

    Λίγο πριν ξεκινήσουν τη νέα τους πορεία στις Πανεπιστημιακές σχολές της χώρας, οι απόφοιτοι του 4ου Λυκείου Πύργου, που εισήχθησαν σ’αυτές , αποχαιρέτησαν το σχολείο τους συμμετέχοντας στην τιμητική εκδήλωση βράβευσής τους που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο χώρο εκδηλώσεων του λυκείου.

    Ο Διευθυντής κ. Παύλος Αυγερινόπουλος και ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου Λυκείου Πύργου σε κλίμα συγκίνησης αγκάλιασαν και βράβευσαν τους μαθητές τους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στις Πανελλαδικές του Ιουνίου. Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου γέμισε από τους γονείς και τους φίλους των μαθητών, που μαζί με τους καθηγητές τους ήταν εκεί για να τους τιμήσουν και να τους ευχηθούν Καλή Σταδιοδρομία!

    Τα βραβεία απένειμαν η προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Πολυξένη Κοτρέτσου και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Μαρίτσας Αντώνιος.

    4o likeio vrav ep 2

    4o likeio vrav ep 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο