Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 15:04

Το πρόγραμμα δράσεων Μαΐου από το Δίκτυο Μαιών Ν.Μ. Αμαλιάδας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

To Δίκτυο Μαιών Ν.Μ.Αμαλιάδας ανήκει στο Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών του Ν.Ηλείας, που ξεκίνησε πιλοτικά τη λειτουργία του το 2016 με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και έκτοτε έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες γυναίκες του νομού μας, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Οι δράσεις του Δικτύου Μαιών αφορούν τις λήψεις τεστ Παπανικολάου που διενεργούνται σε Δημόσιες Δομές Υγείας των συνεργαζόμενων Δήμων, με αποστολή των δειγμάτων στο Κυτταρολογικό Τμήμα του Ν.Αλεξάνδρας, καθώς και ενημερωτικές ομιλίες που ευαισθητοποιούν την κοινωνία για την αξία της πρόληψης .

Επίσης πραγματοποιούνται δωρεάν προγράμματα προετοιμασίας γονεϊκότητας, ανώδυνου τοκετού, προαγωγής μητρικού θηλασμού και εκπαίδευσης στη φροντίδα του νεογνού ,με διαδικτυακές συναντήσεις ή δια ζώσης στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Ν.Μ.Αμαλιάδας και στη Ν.Μ.Κρεστένων.

Το τμήμα του Δικτύου Μαιών στη Ν.Μ.Αμαλιάδας εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση (πρωί-απόγευμα) όλους τους ενδιαφερόμενους, κατόπιν ραντεβού στο τηλ.2622360-214 – 1ος όροφος Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Οι προγραμματισμένες δράσεις του Δικτύου Μαιών Ν.Μ.Αμαλιάδας για το μήνα Mάιο είναι οι εξής:

09/05 /24

23/05/24

Λήψη τεστ-Παπ στη Ν.Μ.Κρεστένων

τηλ.ραντεβού: 2625360-252

14/05/24

28/05/24

Λήψη τεστ-Παπ στο Κ.Υ.Πύργου

τηλ. ραντεβού:

26210-31171- Κ.Υ.Πύργου

26210-22199-Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύργου

16/05/24

Λήψη τεστ-Παπ στο Κ.Υ.Ζαχάρως

τηλ. ραντεβού: 2625360-512-13

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζαχάρως

24/05/24

Λήψη τεστ-Παπ στο Κ.Υ.Αρχαίας Ολυμπίας

τηλ.ραντεβού: 26240-22549

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχ. Ολυμπίας

08,15,22,29/05/24

Προγράμματα προετοιμασίας γονεϊκότητας στη Ν.Μ.Κρεστένων

τηλ.ραντεβού: 2625360-252

diktuo maion amaliadas 2

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 13:49

Σχετικά Άρθρα

  • Δράση και στην Αμαλιάδα με τη συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού
    Δράση και στην Αμαλιάδα με τη συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού

    Με σύνθημα «προορισμός μας ο θηλασμός» πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα δράσεις, που αφορούν στην προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού και στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος Ήλιδας μέσω των Κοινωνικών του Υπηρεσιών και του ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει.

    Οι δράσεις υπό το τίτλο «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» συντονίζονται και υλοποιούνται από την Εθνική Πρωτοβουλία «ΑΛΚΥΟΝΗ», το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, και Υπουργείο Υγείας και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ειδική δράση για το Μητρικό Θηλασμό με τη συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας, κατά την οποία θα αναπτυχθούν όλα τα οφέλη του θηλασμού, αλλά και οι ενέργειες του προγράμματος «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» για την δημιουργία Φιλικών Κοινοτήτων.

    Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία Φιλικών Κοινοτήτων Μητρικού Θηλασμού εμπνεύστηκε από χώρες του εξωτερικού και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινότητας σε θέματα θηλασμού και υποστήριξης της οικογένειας συνολικά.

    (Δελτίο Τύπου)

  • «Η Δύναμη του Ονείρου»: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της δράσης που ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία
    «Η Δύναμη του Ονείρου»: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της δράσης που ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία

    «Η Δύναμη του Ονείρου»: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της δράσης του Ιωάννη Μελισσανίδη και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου που ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία

    Η δράση «Η Δύναμη του Ονείρου», που διοργανώθηκε από τον Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη και το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου, αποτέλεσε μια πρωτοβουλία γεμάτη έμπνευση και ελπίδα, η οποία στόχευσε στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού, της συνεργασίας, και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία και σταθμούς σε σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά κέντρα της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, η Κως, το Σουφλί και το Διδυμότειχο, η δράση άφησε ανεξίτηλο σημάδι στις τοπικές κοινωνίες και στα νέα παιδιά.

    Η δράση είχε ως κεντρικό στόχο να αναδείξει τη σημασία των στόχων στη ζωή κάθε νέου ανθρώπου, εμπνέοντας τους συμμετέχοντες να κυνηγήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες μέσα από τον αθλητισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό. Παράλληλα, στοχεύει στη στήριξη της κοινωνικής συνοχής σε περιοχές με έντονη ανάγκη για υποστήριξη, όπως οι απομακρυσμένες περιοχές της Κω, του Σουφλίου και του Διδυμότειχου.

    1. Αρχαία Ολυμπία: Αφετηρία του ταξιδιού αποτέλεσε το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων, η Αρχαία Ολυμπία. Η ιστορική περιοχή φιλοξένησε μια συγκινητική εκδήλωση για μαθητές και εκπροσώπους του τύπου, όπου ο αθλητισμός συνδυάστηκε με την πολιτιστική κληρονομιά. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, ως φορέας των Ολυμπιακών αξιών, μίλησε για το πνεύμα της ειρήνης και της αδελφοσύνης που πρεσβεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, εμπνέοντας τους νέους να ακολουθήσουν τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι.
    2. Θεσσαλονίκη: Η δράση συνεχίστηκε στη Θεσσαλονίκη, με την επίσκεψη της ομάδας στο δημοτικό σχολείο που φοίτησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Σε κλίμα συγκίνησης οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν ‘’μαθητή του σχολείου τους’’ που κατάφερε το ακατόρθωτο, να μάθουν για την πορεία του προς το Ολυμπιακό μετάλλιο και να συνειδητοποιήσουν μέσα από τη δική του ιστορία τη σημασία της επιμονής και σκληρής δουλειάς για την επίτευξη των ονείρων.
    1. Σουφλί και Διδυμότειχο: Στις απομακρυσμένες περιοχές του Σουφλίου και του Διδυμότειχου, η δράση είχε ισχυρή κοινωνική διάσταση. Με το βλέμμα στραμμένο στις κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι περιοχές, η ομάδα του Ιωάννη Μελισσανίδη και του Ιδρύματος συνεργάστηκαν με τοπικούς φορείς και σχολεία για να προωθήσουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ενδυνάμωση των νέων. Δόθηκε έμφαση στη σημασία του αθλητισμού ως μέσο ανάπτυξης της αυτοπεποίθησης και της συλλογικότητας, με στόχο τη βελτίωση των κοινωνικών δεσμών.
    2. Κως: Στην Κω, όπου η νεολαία είναι το επίκεντρο της τοπικής κοινωνίας, η δράση εστίασε στη σύνδεση της αθλητικής πειθαρχίας με την εκπαιδευτική ανάπτυξη μέσα από την προσωπική ιστορία του Χρυσού Ολυμπιονίκη και το διαδραστικό τρόπο εξιστόρησης της ενώ η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Ευγενία Αναστασιάδου ανέδειξε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σπουδές και η ενασχόληση με τον πολιτισμό για την προσωπική εξέλιξη καθενός από εμάς.
    3. Σκουληκαριά (Άρτα) & Μολάοι: Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο απομακρυσμένο ιστορικό χωρίο του Αρχιστράτηγου Γεώργιου Καραισκάκη και φυσικά τους Μολάους, όπου έζησε η Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου, εις μνήμη της οποίας δημιουργήθηκε το ομώνυμο κοινωφελές ίδρυμα με σκοπό τη δημιουργία δομών και προγραμμάτων που στηρίζουν την Κοινωνία σε τομείς όπως η Εκπαίδευση, ο Πολιτισμός, η Επιστημονική Έρευνα και το Κοινωνικό Έργο.

    Η συνέργεια του Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη με το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου έδειξε πώς ο αθλητισμός και ο πολιτισμός μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτες θετικών αλλαγών στις ζωές των νέων, ειδικά σε περιοχές που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες. Οι νέοι εμπνεύστηκαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, ενώ οι τοπικές κοινότητες απέκτησαν έναν νέο λόγο να επενδύσουν στο μέλλον τους μέσω του αθλητισμού και της παιδείας.

    melisan progr olump 2

    melisan progr olump 3

    melisan progr olump 4

    melisan progr olump 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πύργου: Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
    Δήμος Πύργου: Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

    Ο Δήμος Πύργου και η Δημοτική Κοινότητα Πύργου, σας προσκαλούν στη δράση ενημέρωσης που θα υλοποιηθεί το Σάββατο 26/10/2024 ,με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο που έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς, ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

    Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Πύργου στις 11:00 π.μ.(έμπροσθεν της Ε.Τ.Ε), η οποία θα ξεκινήσει με ομιλίες από εξειδικευμένους ιατρούς της πόλης μας, την Κα Aγαλιανού Μαρία Ιατρό Ακτινοδιαγνώστρια, την Κα Βασιλοπούλου Ελένη Ιατρό Μαιευτήρα- Χειρουργό Γυναικολόγο-Χειρουργό Μαστού και την Κα Μπόκιου Κωνσταντίνα Ιατρό Ακτινοδιαγνώστρια.

    Θα ακολουθήσει περίπατος επί των οδών Ερμού-Γερμανού-Πατρών και Μανωλοπούλου, ώστε να διαχυθεί το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Κατά την διάρκεια της δράσης, θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό, ενώ οι ιατροί θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού ώστε να ενημερώσουν σχετικά με την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου.

    Σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε και να στηρίξουμε μαζί τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

    Η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση μπορούν να σώσουν ζωές!

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με τη «ροζ» παρέλαση Αμαλιάδας την Παρασκευή 25/10, ο Δήμος Ήλιδας συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης ενάντια στο καρκίνο του μαστού
    Με τη «ροζ» παρέλαση Αμαλιάδας την Παρασκευή 25/10, ο Δήμος Ήλιδας συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης ενάντια στο καρκίνο του μαστού

    Στις δράσεις που διεξάγονται σε όλη τη χώρα το μήνα Οκτώβριο για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Ήλιδας, διοργανώνοντας μια μεγάλη «ροζ» παρέλαση στην Αμαλιάδα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

    Η «ροζ» παρέλαση θα ξεκινήσει στις 18:30 από την πλατεία Ανεμομύλου, με όσες και όσους συμμετέχουν να κατευθύνονται στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, μέσω της οδού Αρχαίας Ήλιδας.

    Εκεί, στο κεντρικότερο σημείο της Αμαλιάδας θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, που περιλαμβάνει από δωρεά μαλλιών μέχρι εξετάσεις πρόληψης, ενώ θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις για δωρεάν μαστογραφίες, χορευτικά, μουσική και πολλά «ροζ» μπλουζάκια που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εκστρατείας ως δώρα.

    Για την επιτυχία της διοργάνωσης συμβάλλουν ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», το Δίκτυο Μαιών Νομού Ηλείας, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

    amaliada roz parelasi kark 2.jpg

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ν. Μ. Κρεστένων: Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού την Πέμπτη 24/10
    Ν. Μ. Κρεστένων: Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού την Πέμπτη 24/10

    Ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως μήνας πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Η 6η ΥΠΕ υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας, συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

    Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων και το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, διοργανώνουν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την ερχόμενη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 -12:00 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων.

    Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού έχει διαπιστωθεί ότι έχει υψηλό ποσοστό ίασης . Οι προληπτικές εξετάσεις έχουν οδηγήσει πολλές φορές στην έγκαιρη διάγνωση και στην άμεση αντιμετώπιση. Η πρόληψη είναι ζήτημα ΖΩΗΣ!!

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Ζαχάρως: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού
    Δήμος Ζαχάρως: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού
    Ο Οκτώβριος είναι παγκόσμιος μήνας, αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έχει να ενημερώσει και να ενθαρρύνει τις γυναίκες να προχωρήσουν σε προληπτικό έλεγχο, ώστε να προστατεύσουν την υγεία τους και να μειώσουν τις πιθανότητες σοβαρής νόσησης.
    Ο Δήμος Ζαχάρως με το Κέντρο Κοινότητας και την Βοήθεια στο Σπίτι, διοργανώνει δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 6:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως με ομιλήτρια την κα. Αγαλιανού Μαρία - Ιατρός/Ακτινοδιαγνώστρια.
    "Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία''
    dimos zax karkinos mastou 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • Δράσεις του Κέντρου Υγείας Γαστούνης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
    Δράσεις του Κέντρου Υγείας Γαστούνης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

    Ο Οκτώβριος, όπως είναι γνωστό, έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας 2,3 εκατομμύρια γυναίκες διαγνώστηκαν με καρκίνο μαστού προκαλώντας 670.000 θανάτους παγκοσμίως το 2022. Περίπου το 99% των περιπτώσεων καρκίνου μαστού εμφανίζεται σε γυναίκες και το 0,5-1% σε άνδρες.

    Η 6η ΥΠΕ υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από τον καρκίνο στις γυναίκες, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

    Πιο συγκεκριμένα, στη Γαστούνη την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, επαγγελματίες υγείας μέσα στον χώρο της δομής:

    • Θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για το πρόγραμμα «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»
    • Θα δίνουν οδηγίες για αυτοεξέταση μαστού
    • Θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό

    Επιπλέον στην πλατεία των Λεχαινών το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ. Γαστούνης θα υλοποιήσει δράσεις ενημέρωσης σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

    Η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο αυξάνοντας την πιθανότητα πλήρους ίασης. Ο προληπτικός έλεγχος διασφαλίζει την έγκαιρη ανίχνευση σε πρώιμο στάδιο του καρκίνου δηλαδή, όταν δεν εμφανίζονται συμπτώματα και περιλαμβάνει το εξής:

    • Από την ηλικία των 20 ετών και άνω με την αυτοεξέταση μαστού μια φορά το μήνα.
    • Την ετήσια κλινική εξέταση από εξειδικευμένο χειρουργό ή γυναικολόγο.
    • Με τη μαστογραφία αναφοράς σε ηλικία 35 ετών.
    • Από την ηλικία των 40 ετών με την ετήσια μαστογραφία.
    • Τον υπερηχογραφικό έλεγχο μαστού.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού από το ΚΥ Πύργου στα πλαίσια του προγράμματος Φώτη Γεννήματα
    Δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού από το ΚΥ Πύργου στα πλαίσια του προγράμματος Φώτη Γεννήματα

    Ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως μήνας πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Η 6η ΥΠΕ υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας, συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

    Πιο συγκεκριμένα, στο νομό Ηλείας, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρες 10:00 με 15:00 η διεπιστημονική ομάδα του Κ.Υ. Πύργου στα πλαίσια υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου « Φώφη Γεννηματά », πρόκειται να υλοποιήσει τις παρακάτω δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

    1. Κλινική εξέταση μαστού ( από τη γυναικολόγο της δομής).
    2. Συνταγογράφηση ή εκτύπωση της άυλης συνταγογράφησης μαστογραφίας σε γυναίκες άνω των 40 ετών.
    3. Οδηγίες για αυτοεξέταση μαστού ( από τη γυναικολόγο της δομής).
    4. Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

    Στη δράση θα συμμετέχει και το επιστημονικό προσωπικό της 1ης ΤΟΜΥ ΠΥΡΓΟΥ.

    Επιπλέον δύναται να πραγματοποιηθεί προαιρετικά λήψη testpap.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στις παραπάνω δράσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας προγραμματισμένων ραντεβού τα οποία δύνανται να κλείνουν οι ενδιαφερόμενες στα τηλέφωνα:

    • για κλινική εξέταση και οδηγίες για αυτοεξέταση μαστού στο τηλέφωνο 26210-33587 (υπεύθυνη κα Κολλιοπούλου Ρεβέκκα)
    • για λήψη test -pap στο 26210-31171(υπεύθυνη κα Αρβανιτάκη Αθηνά).

    Οι προληπτικές εξετάσεις έχουν οδηγήσει πολλές φορές στην έγκυρη διάγνωση και στην άμεση αντιμετώπιση, με αποτέλεσμα να έχουν σωθεί ανθρώπινες ζωές. Η πρόληψη είναι ζήτημα ΖΩΗΣ!!

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο