Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 10:15

Κρέστενα: Πέταξαν φόλες δίπλα στο καταφύγιο του φιλοζωικού Συλλόγου Νοιάζομαι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων εχθές - Το είπαμε?

Ενημερωθήκαμε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κρεστένων και Περιχώρων ότι κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ρίξει φόλες ακριβώς δίπλα στο καταφύγιο μας.

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στην αστυνομία και αναζητούνται οι δράστες.

Να ευχαριστήσουμε θερμά το αστυνομικό τμήμα Κρεστένων που έστειλε άμεσα περιπολικό και συγκέντρωσε τις δηλητηριασμένες τροφές.

Οι αστυνομικοί μας υποσχέθηκαν ότι θα πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες καθημερινά.

Προσέξτε τα ζώα σας. Μην τα αφήνετε να κυκλοφορούν μόνα τους και στην βόλτα πάντα λουρί για να έχετε έλεγχο του τι μυρίζει και να προλάβετε να το τραβήξετε πριν βάλει κάτι που δεν πρέπει στο στόμα του.

Αν γνωρίζετε τους δράστες σας παρακαλούμε καλέστε το αστυνομικό τμήμα Κρεστένων ή εμάς έστω και ανώνυμα. Αν δείτε κάποιον να ρίχνει φόλες ή αντιληφθείτε κάτι περίεργο μην διστάσετε να καλέσετε το 100.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ρίψη δηλητηρίων είναι πλέον κακούργημα και τιμωρείται με σύλληψη, αυτόφωρο, και επιφέρει ποινή κάθειρξης έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή έως 50.000 ευρώ, ενώ παράλληλα, επιφέρει και διοικητική κύρωση, δηλαδή πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ ανά ζώο και περιστατικό.

Επιτέλους μιλήστε!

Η αδιαφορία είναι συνενοχή.

krestena foles kataf

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 09:57

Σχετικά Άρθρα

  • Θετικό αντίκτυπο είχε εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Τετάρτη 9/10 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων
    Θετικό αντίκτυπο είχε εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Τετάρτη 9/10 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων

    Θετικό αντίκτυπο είχε στην περιοχή των Κρεστένων η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Γ.Ν. Ηλείας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων.

    Στην αιμοδοσία το Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο εκπροσώπησε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Αθανασία Κουσκουρή, η οποία χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια που είναι προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Παράλληλα η κ. Κουσκουρή εξέφρασε στους φορείς και στους πολίτες που έλαβαν μέρος, την αναγκαιότητα να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή με τη συμβολή του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με σκοπό να αναδειχτεί περαιτέρω η αξία και η μεγάλη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

    Από την πλευρά του εξάλλου ο αντιδήμαρχος κ. Αν. Καρνάρος υπογράμμισε πως «προσφέρουμε ελπίδα αφιερώνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο μας και χαρίζουμε ζωή στον συνάνθρωπο».

    krestena aimod al 2

    krestena aimod al 3

    krestena aimod al 4

    krestena aimod al 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
    Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
    Με επόμενο σταθμό την Κεντρική Πλατεία Κρεστένων, συνεχίζεται την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις του Νοσοκομείων Πύργου, της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας και τους δήμους του νομού, με στόχο να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη μείωση των ελλείψεων σε αίμα.
    Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας συνεχίζει το ταξίδι ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών και θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που επιθυμούν να διαθέσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προκειμένου να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή και να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό.
    Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας, την Τετάρτη από τις 9.30 έως τις 13.30 και αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

    pe aimodosia pl krest 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κρέστενα: 84χρονη συνελήφθη γιατί έσερνε σκύλο με “αγροτικό” φορτηγάκι
    Κρέστενα: 84χρονη συνελήφθη γιατί έσερνε σκύλο με “αγροτικό” φορτηγάκι

    Μια 84χρονη γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων για υπόθεση κακοποίησης ζώου συντροφιάς.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε στο δρόμο που οδηγεί από την Κρέστενα στην Αρχ. Ολυμπία να οδηγεί το αγροτικό φορτηγάκι της και πίσω να σέρνει με σχοινί σκύλο ιδιοκτησίας της, ο οποίος τραυματίστηκε.

    Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τη γυναίκα ενώ ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στην Αρχ. Ολυμπία για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

    Άλλες πηγές ανέφεραν στο ilialive.gr πως η ηλικιωμένη βρήκε το σκύλο αδέσποτο και τον έβαλε στην καρότσα του “αγροτικού”. Στην πορεία της διαδρομής δεν αντιλήφθηκε πως ο σκύλος έπεσε από την καρότσα και πως τον έσερνε στο δρόμο.

    Η γυναίκα σοκαρισμένη από όσα συνέβησαν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου παραμένει φρουρούμενη, έως ότου είναι σε θέση να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (11.53 π.μ.)

    Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς

    Συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία, χθες το απόγευμα, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι κινούμενη με φορτηγό αυτοκίνητο, επί της Επαρχιακής οδού Κρεστένων - Αρχαίας Ολυμπίας, είχε δέσει με σκοινί σκυλί ιδιοκτησίας της και το έσερνε για απόσταση (150) μέτρων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ζώου.

    Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για περίθαλψη και νοσηλεία. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/EyeEm

  • Π.Ε. Ηλείας: Αναβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κρέστενα
    Π.Ε. Ηλείας: Αναβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κρέστενα

    Η Π.Ε. Ηλείας ενημερώνει πως η προγραμματισμένη για αύριο εθελοντική αιμοδοσία στην Κρέστενα για λόγους ανωτέρας βίας αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα
    Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κρέστενα

    Στην πλατεία της Κρέστενας, συνεχίζεται την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024, το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας, της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας και τους δήμους του νομού, με στόχο να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη μείωση των ελλείψεων σε αίμα.

    Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας συνεχίζει το ταξίδι» ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών και θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που επιθυμούν να διαθέσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προκειμένου να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή και να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό.

    Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας, την Τετάρτη από τις 9.30 έως τις 13.30 και αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

    plateia aimodosia krest 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επικήρυξη 1000€ για τον δράστη που έδεσε και πέταξε σκυλίτσα σε ποτάμι στην Κρέστενα
    Επικήρυξη 1000€ για τον δράστη που έδεσε και πέταξε σκυλίτσα σε ποτάμι στην Κρέστενα

    Έκκληση από τον Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Κρεστένων και όχι μόνο η άγρια κακοποίηση της σκυλίτσας, την οποία ο δράστης έδεσε και πέταξε σε ποτάμι κοντά στην περιοχή.

    Το τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένα ζευγάρι Ελβετών αναζητώντας να απαθανατίσει τις ομορφιές του νομού, εντόπισε σε ποτάμι το τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα και τα τέσσερα πόδια του μεταξύ τους.

    Άμεσα αναζήτησαν τον φιλοζωικό σύλλογο Κρεστένων "Νοιάζομαι" όπου ανέλαβε και τη διαχείριση του περιστατικού.

    Ο σύλλογος αντέδρασε γρήγορα και αποφάσισε να επικηρύξει τον άγνωστο δράστη με το ποσό των 1000€, προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό και την σύλληψή του.

    Μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Λιαρομάτης σε επικοινωνία με το ilialive.gr απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην σύλληψη του δράστη να την καταθέσουν, διαβεβαιώνοντας ότι θα διατηρηθεί η ανωνυμία των μαρτύρων.

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου, ο σύλλογος είχε αφήσει αρχικά ένα μικρό περιθώριο με την ελπίδα ότι κάποιοι γνώστες του περιστατικού θα αποκαλύπτονταν.

    Ωστόσο, η επιτακτική ανάγκη για την ανακάλυψη και τη σύλληψη του δράστη οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου να λάβει μια σοβαρή απόφαση.

    Αποφάσισαν να επικηρύξουν τον δράστη με το ποσό των 1000€, ώστε να ενισχυθεί η έρευνα και να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία.

    «Η πράξη αυτή είναι εξαιρετικά σκληρή και απάνθρωπη. Δεν γνωρίζουμε αν ο δράστης είναι κάτοικος του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ή αν ήρθε από άλλη περιοχή», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, επισημαίνοντας ότι η ακριβής ταυτότητα και τα κίνητρα του ατόμου που διέπραξε αυτό το έγκλημα παραμένουν άγνωστα.

    Όπως σημείωσε επιπλέον ο κ. Λιαρομάτης υποψίες και ενδείξεις για συγκεκριμένα άτομα υπάρχουν αρκετές ωστόσο λείπουν οι αποδείξεις που θα οδηγήσουν τον υπεύθυνο αυτής της κτηνωδίας στην δικαιοσύνη.

    Η υπόθεση έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων και στα κοινωνικά δίκτυα, με αρκετούς πολίτες να εκφράζουν την οργή και τη θλίψη τους, ενώ άλλοι από την πλευρά τους κάνουν λόγο για γνωστές τακτικές ανθρώπων που δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά.

    Άλλωστε όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο κ. Λιαρομάτης τέτοιες συμπεριφορές καταδεικνύουν εξαιρετικά επικίνδυνα άτομα, όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

    Η επικήρυξη αυτή αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι η κοινωνία δεν θα ανεχθεί τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές και για τον λόγο αυτό ο φιλοζωικός σύλλογος "Νοιάζομαι" καλεί όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να καλέσει στο 6975 968631 τονίζοντας πως κάθε βοήθεια είναι κρίσιμη για την απόδοση δικαιοσύνης και την εξάλειψη της βίας κατά των ζώων.

    afisa epikirixi

  • Κρέστενα: Ελβετοί τουρίστες βρήκαν τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα πόδια πεταμένο μέσα σε ποτάμι
    Κρέστενα: Ελβετοί τουρίστες βρήκαν τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα πόδια πεταμένο μέσα σε ποτάμι

    Άλλη μια τραγική ιστορία με θύμα ένα σκύλο, έρχεται από την περιοχή της Κρέστενας. Ένα ζευγάρι Ελβετών αναζητώντας να απαθανατίσει τις ομορφιές του νομού, εντόπισε σε ποτάμι ένα τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα και τα τέσσερα πόδια του μεταξύ τους.

    Άμεσα αναζήτησαν το φιλοζωικό σωματείο της Κρέστενας που ανέλαβε και τη διαχείριση του περιστατικού.

    Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει τα εξής:

    "Νομός Ηλείας. Εκεί που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Κοντά στο λίκνο του πολιτισμού. Σεπτέμβριος 2024. Ένα ζευγάρι Ελβετών ήρθε να επισκεφθεί τον τόπο μας και να θαυμάζει τις φυσικές ομορφιές μας. Κάποια στιγμή το ζευγάρι σταμάτησε δίπλα στο ποτάμι και προχώρησε προς το γεφυράκι για να βγάλει φωτογραφίες. Άκουσε κλαψούρισμα και σκύβοντας αντίκρυσε ένα κυνηγόσκυλο με τα τέσσερα πόδια δεμένα μεταξύ τους πεταμένο μέσα στο ποτάμι.

    Σοκαρισμένοι έψαξαν, μας βρήκαν και μας ειδοποίησαν. Δεν ξέραμε αν θα πρέπει να χτυπήσουμε το κεφάλι μας σε κάποιο βράχο ή να πηδήξουμε και εμείς μέσα στο ποτάμι.

    Το σκυλί είναι τυφλό και τα δερματικά και η κατάστασή του μας κάνει να υποψιαζόμαστε καλα αζαρ.

    Φυσικά και δεν το αφήσαμε εκεί το πήραμε. Το σκυλί βρέθηκε κοντά στην περιοχή της Κρέστενας. Να παρακαλέσουμε αν κάποιος γνωρίζει τον ιδιοκτήτη να μας ενημερώσει. Ή έστω να του δώσει συγχαρητήρια.

    Για την μεγάλη αγάπη και φροντίδα που έδειξε στο ζώο του, γιατί δεν το αποπαρασίτωσε ποτέ, γιατί δεν το στείρωσε, γιατί δεν το πήγε ποτέ κτηνίατρο και φυσικά γιατί όταν αρρώστησε αντί να το φροντίσει, το πέταξε από το γεφύρι για να πεθάνει με αργό και βασανιστικό τρόπο.

    Δεν είναι ο μόνος. Αυτή είναι κοινή τακτική όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Αυτή είναι η Ελλάδα μας.

    Αυτή τη στιγμή το σωματείο μας είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Για να το πούμε λαϊκά, δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε. Δεν μπορούμε όμως να τον αφήσουμε στον δρόμο.

    Αν θέλει κάποιος να συνεισφέρει στα έξοδα .

    Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Συλλόγου μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς: 5531-093883-962 EUR ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962 Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. https://www.facebook.com/profile.php?id=100024815347723"

    skilos Krestena2

    skilos Krestena3

    skilos Krestena4

  • Ληστεία στην Κρέστενα: Ανατροπή στην υπόθεση - Οι δράστες αποζημίωσαν τα θύματα
    Ληστεία στην Κρέστενα: Ανατροπή στην υπόθεση - Οι δράστες αποζημίωσαν τα θύματα

    Μια πρωτοφανή ανατροπή στην υπόθεση της ληστείας που συνέβη στην Κρέστενα στις 15 Απριλίου 2024, είχαμε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου. Οι νομικοί χειρισμοί της υπόθεσης των συνηγόρων του ενός εκ των τεσσάρων δραστών που είχαν ταυτοποιηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης τον περασμένο Μάιο, οδήγησαν στο να αφεθούν ελεύθεροι ένας συλληφθής και ένας ακόμα που προσήλθε οικειοθελώς στον Εισαγγελέα Ηλείας. Οι δικηγόροι Πύργου Θοδωρής Αντωνόπουλος και Γιάννης Γεωργουλόπουλος ήταν που πέτυχαν την ανατροπή αυτή, καθώς οι δράστες αποζημίωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι επιστρέφοντας την συνολική αξία των κλοπιμαίων που ανέρχεται σε 120.000 ευρώ (75.000 ευρώ και 20 χρυσές λίρες Αγγλίας).

    Η τακτική που ακολούθησαν οι συνήγοροι των δύο εκ των δραστών, οδήγησαν στο να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά και την αποζημίωση των θυμάτων τους, λέγοντας πως δεν υπήρξε ληστεία, με την ένοια ότι δεν ασκήθηκε βία, αλλά κλοπή μέσα από την εξαπάτηση της ηλικιωμένης γυναίκας που βρήκαν στο σπίτι της στην Κρέστενα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς που πήγαν να την ενημερώσουν για την υποτιθέμενη εμπλοκή του συζύγου της σε αστυνομική υπόθεση.

    Κατά γενική ομολογία, η δικογραφία που είχαν σχηματίσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε βάρος των τεσσάρων δραστών, ήταν απόλυτα “δεμένη”. Ωστόσο οι δύο δικηγόροι κατάφεραν να “λύσουν” την υπόθεση, εκμεταλλευόμενοι σημεία της νομοθεσίας…

    Μια δικογραφία που είχε καταγράψει πλήρως τις κινήσεις των δραστών στην πόλη του Πύργου, πριν το “χτύπημα”, που διέμεναν, με ποιους συναντήθηκαν, πως έδρασαν και διέφυγαν για την Αθήνα από όπου και είχαν ξεκινήσει για την ληστεία στην Κρέστενα, με ένα νοικιασμένο SUV.

    Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής με ένταλμα που είχε εκδοθεί από την Ανακρίτρια Ηλείας. Ο δεύτερος μετά την παρότρυνση των συνηγόρων, προσήλθε οικειοθελώς και απολογήθηκε για την υπόθεση. Μετά από τις νομικές εξελίξεις οι δύο δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο