Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 15:04

Φορητή συσκευή άθλησης καρπού για καλύτερη διαχείριση της υγείας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τη δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης και παρακολούθησης της υγείας όσων αθλούνται δίνει φορητή συσκευή καρπού που ανακοίνωσε σήμερα η Honor.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, πρόκειται για το Ηonor Band 6 που διατίθεται και στην ελληνική αγορά δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό και πιο παραγωγικό τρόπο ζωής, όπως δήλωσε ο George Zhao, πρόεδρος της Honor.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενεργοποιημένη από την παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου (SpO2)2, το HONOR Band 6 μπορεί να ανιχνεύσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα των χρηστών, το οποίο είναι απαραίτητο για όσους παρακολουθούν την αναπνευστική τους υγεία ή που απολαμβάνουν πεζοπορία ή αναρρίχηση σε μεγάλα υψόμετρα. Επίσης χάρη σε έναν οπτικό αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και έναν ακριβή αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης υποστηρίζει επίσης συνεχή παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο 24/7, το οποίο ειδοποιεί τους χρήστες όταν εντοπίζεται μη φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός, ενώ παρακολουθεί τα επίπεδα στρες των χρηστών καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και βοηθά τους χρήστες να απελευθερώσουν το άγχος και την ένταση μέσω καθοδηγούμενων αναπνευστικών ασκήσεων.

Επίσης μεταξύ άλλων η φορητή συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια σειρά δυνατοτήτων παρακολούθησης ύπνου που εντοπίζουν και καταγράφουν δεδομένα γύρω από την καθημερινή κατάσταση ύπνου των χρηστών, συμπεριλαμβανομένου του βαθιού ύπνου, του ελαφρού ύπνου, του ύπνου REM, του χρόνου αφύπνισης και των ύπνων που παίρνετε κάθε μέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - φωτογραφία: Ανακοίνωση Honor - AΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 10:02

Σχετικά Άρθρα

  • Ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο ανά 28 δευτερόλεπτα παράγει η Honor
    Ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο ανά 28 δευτερόλεπτα παράγει η Honor

    To πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο εργοστάσιο της παρουσίασε η Honοr. Πρόκειται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, για το νέο τεχνολογικό πάρκο της εταιρίας, το οποίο μπορεί να παραγάγει 1 premium έξυπνο κινητό τηλέφωνο ανά 28 δευτερόλεπτα, θα συνδράμει στην αύξηση της παραγωγής των premium smartphones όπως το νέο HONOR 50 5G και θα ενισχύσει την έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

    «Ως πάροχος προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, το να μπορούμε να διασφαλίσουμε τα πρότυπα αξιοπιστίας και ποιότητας μας θα είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να γίνουμε κορυφαία premium μάρκα τεχνολογίας» δήλωσε ο George Zhao, διευθύνων σύμβουλος της HONOR Device Co. Ltd. «Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε το άνοιγμα της νέας μας μονάδας παραγωγής, η οποία διασφαλίζει ότι η γκάμα των premium προϊόντων έχουν κορυφαία ποιότητα».

    Καθετοποιημένη μονάδα και αυτοματισμοί καθ' όλη την διάρκεια της παραγωγής.

    Το 75% της γραμμής παραγωγής ολοκληρώνεται με τη χρήση αυτοματισμού, εκ των οποίων περισσότερο από το 40% αναπτύχθηκε από την ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της ίδιας της HONOR. Η αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της HONOR επιτρέπει σε ένα smartphone να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής κάθε 28,5 δευτερόλεπτα.

    Ο ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζεται από τη φάση κατασκευής έως τη φάση ολοκλήρωσης και τελικής δοκιμής μέσω της στενής παρακολούθησης κάθε βήματος της γραμμής συναρμολόγησης. Όταν εντοπίζεται μια ανωμαλία στην συσκευή, ενεργοποιείται μια ειδοποίηση ακολουθούμενη από έγκαιρη διόρθωση του προβλήματος. Η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου της HONOR αποτελείται από περισσότερες από 150 δοκιμές πρόβλεψης που εντοπίζουν γρήγορα προβλήματα ποιότητας και συντομεύουν τον κύκλο εργασιών και την περίοδο δοκιμών.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά από μια ενδελεχή αναθεώρηση των βιομηχανικών προτύπων, των προτύπων πιστοποίησης και των απαιτήσεων χειριστή, η HONOR δημιούργησε τα δικά της πρότυπα ποιότητας για να ανταποκρίνεται στο φάσμα των διεθνών πολιτικών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 600 πρότυπα ποιότητας, που καλύπτουν το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τα υλικά, την κατασκευή και την εμπειρία χρήστη. Το HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park διαθέτει κορυφαία εργαστήρια στον κλάδο, όπως εργαστήριο αξιοπιστίας αλλά και εργαστήριο προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτός ο συνδυασμός εργαστηρίων καλύπτει τόσο τους ελέγχους υλικών όσο και προϊόντων.

    Το Πάρκο πραγματοποιεί σχεδόν 200 αυστηρές δοκιμές σε όλα τα εισερχόμενα υλικά πριν από την παραγωγή και δεκάδες δοκιμές προϊόντων μετά την παραγωγή.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Έξυπνα κινητά τηλέφωνα που αντέχουν σε βάθος 1,5 μέτρου στο νερό
    Έξυπνα κινητά τηλέφωνα που αντέχουν σε βάθος 1,5 μέτρου στο νερό

    Αντοχές που δύσκολα κανείς μπορούσε να φανταστεί μέχρι πρόφατα, αλλά και επιπλέον λειτουργίες ενσωματώνονται στα κινητά τηλέφωνα, μετατρέποντάς τα σε ψηφιακούς βοηθούς των κατόχων τους. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Honor, στη διάρκεια της παρουσίασης της νεάς premium σειράς έξυπνων κινητών Honor Magic 3, τα νέα κινητά της σειράς είναι πιστοποιημένα για αντοχή στην σκόνη και στο νερό σε βάθος 1,5 μέτρου για 30 λεπτά.

    Μεταξύ άλλων τα έξυπνα κινητά Magic3 Pro και Magic3 Pro+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών με ασύρματη αντίστροφη φόρτιση.

    Επίσης, οι έξυπνες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν εμπειρία UX, Smart Travel, Security και Privacy και Mobile Working, επιφέροντας μια εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης(AI), ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την εργασία και την καθημερινή τους ζωή.

    Ταυτόχρονα, μέσω αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνουν τα κινητά τηλέφωνα της σειράς, όπως ανακοινώθηκε, δημιουργούν μεταξύ άλλων επαγγελματικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου που είναι έτοιμες για προβολή σε κινηματογράφο.

    Στη διάρκεια της παρουσίασης, η Honor ανακοίνωσε τα σχέδια για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων και δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας υποστήριξης στους πελάτες της. Το εργατικό δυναμικό της Honor, όπως ανακοινώθηκε, ανέρχεται σε 10.000 υπαλλήλους που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

    Η HONOR έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη, με τέσσερα κέντρα Ε & Α και πάνω από 100 εργαστήρια παγκοσμίως, υποβάλλοντας έως σήμερα πάνω από 5500 νέες αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και αποκαθιστά γρήγορα στρατηγικές συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους προμηθευτές του κόσμου.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Παρουσιάστηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο με κινηματογραφική κάμερα, από την Honor
    Παρουσιάστηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο με κινηματογραφική κάμερα, από την Honor

    Το πρώτο έξυπνο κινητό στον κόσμο που έχει τη δυνατότητα για δημιουργία επαγγελματικών λήψεων κινηματογραφικού επιπέδου, έτοιμες, κατευθείαν για προβολή σε κινηματογράφο, ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

    Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η HONOR, η premium μάρκα έξυπνων κινητών, παρουσίασε σήμερα το HONOR Magic3, το πρώτο κινητό IMAX® ENHANCED στον κόσμο. Σε συνεργασία με την IMAX® το έξυπνο κινητό HONOR Magic3 μέσα από αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης δημιουργεί επαγγελματικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου 4Κ HDR έτοιμες κατευθείαν για προβολή σε κινηματογράφο.

    Επιπρόσθετα, όπως ανακοινώθηκε, επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν τα βίντεο τους με κινηματογραφικούς χρωματικούς τόνους και γραφικά σε ευκρίνεια HDR, χρησιμοποιώντας 3D LUT (Look Up Table) που ο διάσημος χολιγουντιανός χρωματιστής Bryan Mamahan έχει δημιουργήσει, εμπνευσμένα από κλασικές ταινίες. Τα 8 διαφορετικά κινηματογραφικά 3D LUT βοηθούν τους χρήστες να δημιουργήσουν χρωματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στον κινηματογράφο και επιλέγονται αυτόματα μέσα από τον αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης.

    H παγκόσμια παρουσίαση της premium σειράς έξυπνων κινητών HONOR Magic3 Series έγινε σήμερα στην Κίνα και αποτελείται από τα HONOR Magic3, HONOR Magic3 Pro και HONOR Magic3 Pro+. Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια της παρουσίασης, το HONOR Magic3 Pro+ συνοδεύεται από σύστημα τετραπλής κάμερας, με μονόχρωμη κάμερα 64MP, ευρεία κάμερα 50MP, ευρυγώνια κάμερα 64MP 126o και τηλεφακό Periscope 64MP, επιτρέποντας στους χρήστες να παράγουν ποιοτικές φωτογραφίες ανεξάρτητα από το τι τραβούν.

    Η κάμερα 50MP διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο έγχρωμο αισθητήρα 1/1,28 ιντσών μαζί με την αυτόματη εστίαση Full Pixel Octa Phase Detection (PD), επιτρέποντας τη λήψη των κινούμενων αντικειμένων με γρήγορη και ακριβή εστίαση με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Η περισκοπική κάμερα 64MP διαθέτει οπτικό ζουμ 3,5x και οπτικό ζουμ έως 100x, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν εικόνες υψηλής ποιότητας από μακριά. Με την υποστήριξη ενός οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS), οι χρήστες μπορούν να παράγουν καθαρές εικόνες, ακόμη και χωρίς τρίποδο.

    Ανάμεσα σε όλες τις καινοτομίες το HONOR Magic3 Series έρχεται εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon® 888 Plus 5G Mobile Platform.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • HONOR: Επιστροφή στις διεθνείς αγορές και αύξηση κατά 27.5% του μεριδίου της στην Κίνα
    HONOR: Επιστροφή στις διεθνείς αγορές και αύξηση κατά 27.5% του μεριδίου της στην Κίνα

    H HONOR μετά την ανεξαρτητοποίηση της, αποκτά μεγαλύτερη δυναμική τόσο στην αγορά της Κίνας όσο και στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές και κάνει την είσοδο της πλέον στην premium κατηγορία έξυπνων κινητών τηλεφώνων -με την παρουσίαση του HONOR Magic 3 στις 12 Αυγούστου- το οποίο θα έχει καινοτομίες τόσο στο hardware (υλικά κατασκευής και κάμερα) όσο και στο λογισμικό του (βελτιώσεις στο UI αλλά και στις λειτουργίες του).

    Σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία της Counterpoint Market Pulse το μερίδιο αγοράς της HONOR στην Κίνα διαμορφώθηκε στο 8,4% τον Ιούνιο από 5,1% τον Ιανουάριο 2021, ενώ είναι ήδη πολύ κοντά στο ανώτατο όριο πωλήσεων των 4,55 εκατομμυρίων συσκευών που σημείωσε τον Αύγουστο του 2020.

    F7B4617D 915D 4C81 AAAD 7C33B71B6F68 HONOR APE
    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η τρέχουσα δυναμική ανάπτυξης φαίνεται αρκετά ισχυρή καθώς οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 39% τον Μάιο και 27% τον Ιούνιο. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η HONOR διατήρησε την αύξηση του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο, υποδεικνύοντας κίνηση προς την πλήρη ανάκαμψη.

    Επιπρόσθετα η HONOR σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να «χτίσει» ξανά τις σχέσεις της με τους διεθνείς προμηθευτές της όπως η Google και η Qualcomm καθώς και να ενισχύσει το R&D (έρευνα και ανάπτυξη) τμήμα της εταιρίας με περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται σε τεχνολογίες κάμερας και λογισμικού.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Honor - ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Έξυπνα κινητά για vlogging - Έκλεισε η συμφωνία μεταξύ Honor και Google
    Έξυπνα κινητά για vlogging - Έκλεισε η συμφωνία μεταξύ Honor και Google

    Έξυπνα κινητά με δυνατότητα παραγωγής υψηλής ποιότητας περιεχομένου βίντεο για γρήγορο ανέβασμα στο διαδίκτυο (vlogging)

    Τη νέα σειρά έξυπνων κινητών Honor 50 παρουσίασε η τεχνολογική εταιρία Honor, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες που έχουν στους τομείς της φωτογραφίας και του βίντεο. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, διαθέτοντας μοντέρνο σχεδιασμό με μεγάλη έμφαση στην κάμερα (φωτογραφία και βίντεο), η σειρά Honor 50 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νέων σήμερα. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την τάση λήψης και κοινής χρήσης περιεχομένου, πραγματοποιεί ένα άλμα προς τα εμπρός στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, φέρνοντας στους χρήστες μια νέα εμπειρία στη διαδικασία παραγωγής περιεχόμενου βίντεο (vlogging, από τον όρο Vlog που είναι ο ιντερνετικός χώρος που ο χρήστης ανεβάζει δικό του περιεχόμενο υπό μορφή βίντεο).

    Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ταχεία ανάπτυξη σύντομης διάρκειας βίντεο τους τελευταίους 18 μήνες, οι νέοι στράφηκαν όλο και περισσότερο στο vlogging για να καταγράψουν και να μοιραστούν όλα τα σημαντικά ορόσημα της ζωής τους. H σειρά Honor 50 οδηγεί τη λήψη βίντεο στο επόμενο επίπεδο, χάρη στο καινοτόμο hardware και λογισμικό, επιτρέποντας στους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, όποτε και όπου κι αν βρίσκονται.

    Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αναλυτική παρουσίαση, το Honor 50 Pro είναι εξοπλισμένο με διπλές βιντεοκάμερες στο μπροστινό μέρος, 12MP με ευρεία γωνία 100 μοιρών και ιδανικό εστιακό μήκος πορτρέτου 18 mm, καθώς και 32MP που διατηρεί περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας, παρέχοντας εικόνες υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Επιπλέον, το Honor 50 Pro είναι εξοπλισμένο με έξι λειτουργίες λήψης πολλαπλών φακών, με συνδυασμούς που χρησιμοποιούν την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα.

    Η σειρά Honor 50 διαθέτει έως και τρία μικρόφωνα για καλύτερη επίδοση ήχου κατά τη λήψη βίντεο και είναι ιδανική για τους δημιουργούς περιεχομένου που αναζητούν μια πιο ομαλή εμπειρία δημιουργίας και μεταφοράς περιεχομένου. Το Honor 50 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις διεθνείς αγορές και στην Ελλάδα και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

    Συμφωνία Honor - Google

    Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε η συνεργασία της Honor με την Google που εξεταζόταν από τις αρχές του έτους. Η συνεργασία με την Google εκτιμάται ότι θα έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την πρόσβαση των κατόχων των κινητών τηλεφώνων της Honor σε υπηρεσίες, όπως το λογισμικό Android και το Google Play Store.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Φωτογραφία Honor

  • Συνεργασίες με παγκόσμιους εταίρους κινητής επικοινωνίας σηματοδοτεί η ένταξη της Honor στην GSMA
    Συνεργασίες με παγκόσμιους εταίρους κινητής επικοινωνίας σηματοδοτεί η ένταξη της Honor στην GSMA

    Την ένταξη της ως μέλος στο GSMA ανακοίνωσε η Honor, γεγονός που σηματοδοτεί την συνεργασία της με τους παγκόσμιους εταίρους της βιομηχανίας ψηφιακών κινητών επικοινωνιών για να προωθήσει την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών κινητής επικοινωνίας.

    Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών συσκευών, εταιρειών λογισμικού, παρόχων εξοπλισμού και εταιρειών διαδικτύου, καθώς και οργανώσεων σε παρακείμενους κλάδους. Η GSMA οργανώνει επίσης το Mobile World Congress (MWC) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, το Λος 'Αντζελες και τη Σαγκάη, καθώς και τα περιφερειακά συνέδρια Mobile 360.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Honor σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις στρατηγικές της συνεργασίες με άλλα μέλη της GSMA. Χάρη στην εμπεριστατωμένη κατανόηση των αναγκών των καταναλωτών, των ισχυρών δυνατοτήτων της έρευνας και ανάπτυξης και των μελλοντικών τεχνολογιών, θα συνεχίσει να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση της βιομηχανίας, προς όφελος ολόκληρου του οικοσυστήματος.

    Η Honor, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει δεσμευτεί να προωθήσει τη βιομηχανία στο σύνολό της και να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία προϊόντων για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

  • Συνεργασία Honor - Qualcomm στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα
    Συνεργασία Honor - Qualcomm στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα

    Έξυπνα κινητά τηλέφωνα και γενικότερα έξυπνες συσκευές με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες στις καθημερινές λειτουργίες τους και βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας, προσφέρει η συνεργασία Honor - Qualcomm, όπως ανακοινώθηκε.

    Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, ένας από τους πρώτους OEM Android κατασκευαστές (εταιρίες που δεν παράγουν εκείνες τους επεξεργαστές και τις πρώτες ύλες των κινητών αλλά κάνουν χρήση εξαρτημάτων από τρίτους προμηθευτές) του επεξεργαστή Snapdragon 778G της Qualcomm θα γίνει η Honor, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιριών.

    «Ως παγκόσμιο brand τεχνολογίας, η Honor έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο κορυφαίων συνεργατών σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού και η συνεργασία μας με την Qualcomm ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με παγκόσμιους προμηθευτές τεχνολογίας». είπε ο George Zhao, διευθύνων σύμβουλος της Honor Device Co. Ltd στο συνέδριο Qualcomm China Tech Day 2021.

    Οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν εσωτερικά από την Honor εφαρμόζονται και έχουν προσαρμοστεί ώστε να μεγιστοποιηθεί η χρήση του επεξεργαστή Snapdragon από την Qualcomm. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα στηρίξει την προσπάθειά μας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Honor, που έχει δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα από το 2018

    O νέος επεξεργαστής της Qualcomm, ο οποίος θα ενσωματωθεί και στην επόμενη σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων (smartphone) Honor 50 που εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι είναι η «καρδιά» της κάθε κινητής συσκευής. Τα πλεονεκτήματα που έχει, όπως επισημαίνεται, είναι μεγαλύτερη ταχύτητα σε καθημερινές λειτουργίες του κινητού, καλή επεξεργασία εικόνας στην χρήση της κάμερας και καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες. Ο νέος επεξεργαστής θα βελτιώσει περαιτέρω την χρήση της κάμερας και του λογισμικού που την συνοδεύει ώστε να μεγιστοποιήσει την φωτογραφική ποιότητα και την λήψη βίντεο.

    Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ - Φωτογραφία:Honor - ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Aυτοκίνητα και ηλεκτρονικές συσκευές συνδέονται μεταξύ τους αναβαθμίζοντας άνεση και ασφάλεια
    Aυτοκίνητα και ηλεκτρονικές συσκευές συνδέονται μεταξύ τους αναβαθμίζοντας άνεση και ασφάλεια

    Την συνεργασία της με την FIAT ανακοίνωσε η Honor, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας φορητής συσκευής καρπού για άθληση και καλύτερη διαχείριση υγείας (fitness tracker) Honor Band 6 και τους νέου αμιγούς ηλεκτρικού Fiat 500e που ήδη κυκλοφορεί. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τέτοια συνεργασία, συνδυάζοντας δύο νεανικά προϊόντα με αυτό τον τρόπο από δύο διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι συνδέονται ωστόσο με την τεχνολογία

    Η συνδεσιμότητα στο επίκεντρο της καθημερινότητας

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε δύο πολύ διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, τα Honor Band 6 και το Fiat 500e μοιράζονται μια σειρά κοινών χαρακτηριστικών, δίνοντας το στίγμα της νέας εποχής της αυτοκίνησης, όπου η συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών και του ανθρώπου αποτελεί βασικό στοιχείο της καθημερινότητας. Με αυτό τον τρόπο η ζωή γίνεται πιο πρακτική, ευχάριστη, αλλά και αποδοτική, δίνοντας τη δυνατότητα για περισσότερες δραστηριότητες, με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

    Τόσο το Honer Band 6, όσο και το νέο ηλεκτρικό 500 διαθέτουν λύσεις συνδεσιμότητας. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, το Band 6 προσφέρει άμεση και σταθερή επικοινωνία με συσκευές iOS και Android, ενώ αντίστοιχα το 500e δίνει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και mirroring με δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων ταυτόχρονα, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G. Αντίστοιχα τόσο το Honor Band 6, όσο και το Fiat 500e εφοδιάζονται με έγχρωμες οθόνες υψηλής ευκρίνειας, έτσι ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

    Ασφάλεια και ευεξία - H συνδεσιμότητα μεταξύ ενός αυτοκινήτου και των ηλεκτρονικών συσκευών γίνεται πιο στενή από ποτέ

    Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο 500e αποτελεί το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας του με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 με διασφάλιση του μέγιστου δυνατού επιπέδου ασφάλειας για τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, αλλά και τους πεζούς. Αντίστοιχα το Honor Band 6, με συμπαγείς διαστάσεις όπως και το 500e, προσφέρει μια γκάμα αισθητήρων που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο βασικά στοιχεία υγείας και ευεξίας, όπως τους καρδιακούς σφυγμούς, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, το επίπεδο του στρες και τη συνολική δραστηριότητα (βήματα, απόσταση, κτλ.).

    Εφαρμόζοντας μπαταρίες υψηλής αποδοτικότητας, αλλά και έξυπνες τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας, τα Honor Band 6 και Fiat 500e έχουν μεγάλη αυτονομία λειτουργίας Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ηλεκτρικό Fiat 500e διαθέτει με διαφορά τη μεγαλύτερη αυτονομία στην κατηγορία του (320χλμ. WLTP και 460χλμ. σε αστικές συνθήκες) προσφέροντας άνετες διαδρομές με μηδενικούς ρύπους, ενώ το Honor Band 6 από την πλευρά του με μια φόρτιση μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα για 14 ημέρες. Παράλληλα εξαιρετικά γρήγορη είναι και η διαδικασία φόρτισης, με το ηλεκτρικό 500 να μπορεί να ανακτήσει αυτονομία 50χλμ. με μόλις 5 λεπτά φόρτισης, ενώ αντίστοιχα το Band 6 αρκετή ενέργεια για τρεις ημέρες λειτουργίας σε μόλις 10 λεπτά.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, εστιάζοντας στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας, είτε αυτές αφορούν στις ατομικές δραστηριότητες, είτε στις ανάγκες μετακίνησης, τα Honor Band 6 και Fiat 500e εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η συνδεσιμότητα μεταξύ ενός αυτοκινήτου και των ηλεκτρονικών συσκευών γίνεται πιο στενή από ποτέ, αναβαθμίζοντας σημαντικά τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Τόσο το νέο activity tracker, όσο και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Φωτογραφίας: Honor-ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο