Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 12:06

Στάκα με τα Αυγά! Οι Κρητικοί Παππούδες ανοίγουν βεντέτα με τις viral γιαγιάδες!

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Το Καλοκαίρι Στο Νότο ξαναχτυπάει με ακόμη ένα βίντεο που ήδη συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισης του!

Οι παππούδες της Κρήτης μην αντέχοντας άλλο την δόξα που λαμβάνουν οι γιαγιάδες μετά τα αλλεπάλληλα viral βίντεο, σηκώνουν σημαίες επανάστασης και σκάνε με τρελό #beef σε παγκόσμια κλίμακα, με ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Κρήτη!

Την Στάκα με τα Aυγά!

Η πραγματική βεντέτα ξεκινά και οι πρώτες ιδέες για το πως θα έρθουν σε ρήξη με τις γιαγιάδες πέφτουν στο τραπέζι, με την ερωτική απογοήτευση του καφετζή του χωριού να είναι η αφορμή που θα ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι των παππούδων! Ο Κρητίκαρος KEN, αναζητώντας την γιαγιά Barbie ξεκινάει την ερωτική εξομολόγηση με στόχο να την δελεάσει, ενώ την λύση τελικώς για να γίνουν και εκείνοι viral, την δίνει ο αγαπημένος μάγειρας όλων, Ηλίας Μαμαλάκης, μετατρέποντας την Στάκα με τα Αυγά, στο πιο sexy πιάτο στην Ελλάδα!

Οι παππούδες χορεύουν ξέφρενα με προκλητικά μαγιό κάνοντας τις γιαγιάδες να νοιώθουν αδιανόητη θέλξη και τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν! Τελικά καταλήγουν να μαγειρεύουν το συγκεκριμένο κρητικό έδεσμα με τον αγαπημένο μας μάγειρα, έχοντας ανακαλύψει την χλιδάτη και πολυτελή ζωή καταξιωμένων celebrities! Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την 21η Season της θρυλικής Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής, υπογράφουν σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου, ακόμα ένα viral βίντεο γεμάτο με όλα όσα έχουμε αγαπήσει τόσα χρόνια, κηρύσσοντας ουσιαστικά και την έναρξη της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου!

Δείτε το βίντεο που μόλις ανέβηκε στο Youtube

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 14:23

Σχετικά Άρθρα

  • Η Έλενα Χαραλαμπούδη πάει διακοπές στο χωριό της πεθεράς... Πύργος, Κατάκολο, Σπιάντζα σε ένα βίντεο με τρελό γέλιο
    σε Viral
    Η Έλενα Χαραλαμπούδη πάει διακοπές στο χωριό της πεθεράς... Πύργος, Κατάκολο, Σπιάντζα σε ένα βίντεο με τρελό γέλιο

    Η ηθοποιός Έλενα Χαραλαμπούδη έχει κάνει θραύση στα social media και στο Youtube με τα χιουμοριστικά βίντεο με την ίδια να ενσαρκώνει διαφορετικούς τύπους μαμάδων στο 5’ Minute Mum. Ε ... δεν θα γλιτώναμε οι Πυργιώτες... Πύργος, Κατάκολο, Σπιάντζα και η Ηλεία γενικώς κάνουν θραύση και βγάζουν γέλιο με την Έλενα να δίνει ρεσιτάλ...

    "Όλοι έχουμε περάσει έστω και μια φορά στη ζωή μας, τις διακοπές μας στο σπίτι, στο χωριό, είτε είναι της πεθεράς, είτε είναι της μαμάς μας. Αυτή τη φορά είναι στις στης πεθεράς! Οι τιμές στον Θεό στα νησιά, οπότε η μόνη λύση είναι χωριό, Πόθος, Πύργος Ηλείας, Κατάκολο. Τι γίνεται όμως όταν μένουνε πολλοί άνθρωποι μέσα σ’ ένα σπίτι για 2 εβδομάδεας ; Είμαι σίγουρή ότι το έχετε περάσει! Συνυπάρχουν εύκολα ή δύσκολα; Και τι γίνεται όταν την συγκεκριμένη περίοδο τυχαίνει ένα από τα παιδιά της οικογένειας να είναι στη φάση που βγάζει την πάνα; Potty training λοιπόν για ΟΛΟΥΣ μέσα στο σπίτι! Το έχετε περάσει και αυτό! Και καθένας έχει τη δίκη του γνώμη και λέει το μακρύ του και το κοντό του! Η κατάσταση είναι στο όριο και η τουαλέτα μία! 😂😂😂😂😂ΕΣΥ ποσό ταυτίζεσαι;" αναφέρει στο μήνυμα που συνοδεύει το video...

  • Στρέφι: Τα είδε όλα η Έφη Θώδη - Ο χορός του Αφρικανού που τους άφησε όλους άφωνους
    σε Viral
    Στρέφι: Τα είδε όλα η Έφη Θώδη - Ο χορός του Αφρικανού που τους άφησε όλους άφωνους

    Σάββατο βράδυ και στο Στρέφι πήραμε μια δυνατή γεύση από τα πανηγύρια που μας έχουν ήδη λείψει από το καλοκαίρι. Στην εμποροπανήγυρη Στρεφίου, η βραδιά των εγκαινίων έκλεισε με την Έφη Θώδη...

    Και εκεί που τραγουδούσε την Ευβοιώτισσα, ανεβαίνει στην πίστα ένας Αφρικανός και δίνει ένα ρεσιτάλ χορού, εμπνευσμένο από τις παραδόσεις της χώρας του...

    Και κάπως έτσι η ελληνική δημοτική παράδοση, συνάντησε την αφρικανική... και έγινε viral...

    Δείτε το video που ανέβηκε στο tiktok....

    @nansoulinii #mpesfypgamw #foryou #fyp #mpesfypgamw #pyrgos_ilias #panhguri ♬ πρωτότυπος ήχος - νανς

  • Πύργος: Αυτοκίνητο - πάγκος καφέ "ατραξιόν" για περαστικούς...
    σε Viral
    Πύργος: Αυτοκίνητο - πάγκος καφέ

    Δεν πάει που δεν πάει πουθενά, όντας ακινητοποιημένο εδώ και μήνες, το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, έδωσε έμπνευση σε κάποιους να το μετατράψουν σε "πάγκο" εναπόθεσης μισοτελιωμένων καφέδων...

    Η viral εικόνα σε ένα από τα στενάκια στο κέντρο του Πύργου, αποτυπώθηκε από το φακό του ilialive.gr.

    Θα μπορούσε να είναι και ένα... έργο τέχνης...

    Πάντως όσο παιρνούν οι μέρες, οι καφέδες αυξάνονται... και η "τέχνη" βρίσκεται σε εξέλιξη...

    auto kafes 2

  • Viral η γυναίκα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ»
    σε Viral
    Viral η γυναίκα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ»

    Η καθηγήτρια χορόυ ανέβασε το βίντεο με αφορμή την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς γιόρταζε ο προστάτης της Άγιος Αρτέμιος

    Παντού στα social media -και ειδικά στο TikTok- είναι τις τελευταίες ημέρες μία χορογράφος από την Αθήνα που θέλησε να πει με τον δικό της τρόπο «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

    Συγκεκριμένα, στις 20 Οκτωβρίου ήταν η Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς γιόρταζε ο προστάτης της Άγιος Αρτέμιος, με τη νεαρή χορεύτρια να πηγαίνει έξω από την ΓΑΔΑ και να χορεύει ζεϊμπέκικο και όπως η ίδια λέει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστεί την ΕΛ.ΑΣ. για την προσφορά της.

    Το βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του TikTok και έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα. «Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας!» είπε και ξεκίνησε τον χορό μπροστά από το κτίριο υπό το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Μα Εγώ Είμαι Έλληνας».

    Δείτε το βίντεο:

    @vaniaapost Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας - Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας! #zeimpekiko #zeimpekikodance #zeibekiko #zeibekikodance #dance #greek #greekdance #greece #hasapiko #fy #fyp #thessaloniki #athens #athensvibe #cyprus #ζειμπέκικο #ζεϊμπέκικοςχορός #χορός #χασάπικο #θεσσαλονίκη #αθήνα #κύπρος #vaniaapostolidou #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - Vania Apostolidou

    Το παράδοξο ωστόσο σε όλο αυτό είναι ότι δεν ήταν «Παγκόσμια Ημέρα για την Αστυνομία», αλλά ότι γιόρταζε ο προστάτης του Σώματος, ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος. Παρά την παρανόηση πάντως, η Βάνια κατάφερε να συγκεντρώσει 24,7 χιλιάδες like, με κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο προβολές σε λίγα 24ωρα.

    Πάντως η ίδια είναι δημιουργός περιεχομένου τόσο στο TikTok, όσο και στο Instagram ανεβάζοντας συχνά βίντεο από την σχολή στην οποία δουλεύει.

    Πηγή: protothema.gr

  • «Βοηθήστε με»: Αγνοείται… λούτρινο πάντα στο Πήλιο και δίνεται αμοιβή σε όποιον το βρει!
    σε Viral
    «Βοηθήστε με»: Αγνοείται… λούτρινο πάντα στο Πήλιο και δίνεται αμοιβή σε όποιον το βρει!

    Ένα λούτρινο αρκουδάκι πάντα αναζητεί μία οικογένεια στο Πήλιο, καθώς ένα αγοράκι έχασε το παιχνίδι του και ήταν απαρηγόρητο.

    Σύμφωνα με το Mega, οι γονείς του, οι οποίοι είναι από τη Γερμανία, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το γεγονός, ζητώντας σε όποιον το βρει να επικοινωνήσει μαζί τους. Μάλιστα, επέλεξαν να δώσουν αμοιβή 250 ευρώ.

    «Παρακαλώ, βρείτε το πάντα μου. Έχασα το αγαπημένο μου πάντα στη Μηλίνα στις 15.08.2023. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κοιμηθώ, χωρίς αυτόν. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να τον βρω. Οι γονείς μου θα ανταμείψουν τον ανεύρετη και με 250 ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση που έχει αφισοκολληθεί σε δρόμους.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Δικάβαλο viral στη Μύκονο: Οδηγούσε σκούτερ και έσερνε βαλίτσα με ροδάκια (vid)
    σε Viral
    Δικάβαλο viral στη Μύκονο: Οδηγούσε σκούτερ και έσερνε βαλίτσα με ροδάκια (vid)
    Άφωνοι έμειναν οι οδηγοί στη Μύκονο με το θέαμα που αντίκρισαν σε κεντρικό δρόμο του νησιού.
    Ένα μυθικό σκηνικό σημειώθηκε στη Μύκονο και καταγράφηκε από κάμερα αυτοκινήτου, σε κεντρικό δρόμο του νησιού.

    Όπως φαίνεται από το βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos Live TV, το αυτοκίνητο είχε μπροστά του ένα σκουτεράκι με δύο αναβάτες. Μέχρι εδώ όλα καλά.

    Διότι το ζευγάρι έσερνε μια βαλίτσα με ροδάκια, η οποία ήταν δεμένη στο πίσω μέρος του σκούτερ. Η εικόνα σίγουρα προκαλεί γέλια, ωστόσο ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο ατύχημα ήταν μεγάλος.

    Δείτε το βίντεο

    Πηγή: gazzetta.gr

  • Ταλαιπωρία τέλος: Αυτός είναι ο viral τρόπος για να ξεφλουδίσεις το αυγό σου σε 2 δευτερόλεπτα
    σε Viral
    Ταλαιπωρία τέλος: Αυτός είναι ο viral τρόπος για να ξεφλουδίσεις το αυγό σου σε 2 δευτερόλεπτα
    Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσεις το συγκεκριμένο κόλπο πριν το βράσιμο του αυγού, ώστε το ξεφλούδισμα του να είναι παιχνιδάκι.
    Αν σου αρέσουν τα βραστά αυγά, τότε ο ελάχιστος χρόνος που θα χρειαστείς για να διαβάσεις αυτό το άρθρο, ίσως είναι η καλύτερη επένδυση της ζωής σου. Κι αυτό γιατί, επιτέλους, βρήκαμε τον σωστό τρόπο για το ξεφλούδισμα των βρασμένων αυγών, ώστε η διαδικασία να μετατραπεί σε παιχνιδάκι και να σταματήσει να σε ταλαιπωρεί. ΕΙδικά στην περίπτωση που κάποιο αυγό δεν ξεφλουδίζεται με τίποτα, γιατί “είναι φρέσκο”.

    Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε για αρκετά διαφορετικά “κόλπα” ξεφλουδίσματος. Σε ένα από τα πιο γνωστά, βάζαμε τα αυγά σε παγωμένο νερό, αμέσως μετά το βράσιμο τους, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία. Το συγκεκριμένο λειτουργεί μεν, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Άσε που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε πάγο στο σπίτι, ενώ σε βάζει σε κόπο να μαζεύεις και να πλένεις διάφορα μετά.

    Ίσως, όμως, το καλύτερο και το πιο εύκολο, το οποίο απαιτεί πραγματικά δύο δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα) για να ολοκληρωθεί, να μας το έμαθε το TikTok. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουτάλι σούπας, το οποίο βρίσκεται σε κάθε σπίτι.

    @vessys_gourmet_kitchen Let me know in the comments if you have tried this viral egg hack yet. Tapping the egg helps the membrane separate from the shell and makes peeling the egg super easy. Thanks to @aymlessleigh84 for sharing this hack! #egghack #kitchenhacks #learnoninstagram #howtopeeleggs #foodvideo #tastemademedoit #thefeedfeed ♬ original sound

    Στο βίντεο που ανέβασε ένας χρήστης του TikTok και αμέσως αναδημοσίευσαν χιλιάδες άλλοι, βλέπουμε ότι χτυπάει ελαφρώς με το κουτάλι τα αυγά στο πάνω και στο κάτω μέρος τους, πριν τα βάλει στην κατσαρόλα, για να βράσουν. Με το που τα χτυπάει, ακούγεται ένα μικρό “κλικ”. Αυτό αρκεί, προκειμένου να σπάσει η εσωτερική μεμβράνη του αυγού, η οποία προστατεύει το αυγό, εμποδίζει την εξάτμιση των θρεπτικών του συστατικών και ευθύνεται για το ότι αργότερα το ξεφλούδισμα γίνεται “κόλαση”.

    Πηγή: gazzetta.gr - Photo by Mustafa Bashari on Unsplash

  • Viral άσκηση γυμναστικής: Εσείς μπορείτε να την κάνετε;
    σε Viral
    Viral άσκηση γυμναστικής: Εσείς μπορείτε να την κάνετε;

    Αν και στην αρχή φαίνεται εύκολη, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν... ματαίως!

    Μία από τις πιο viral ασκήσεις γυμναστικής κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ώρα.

    Ο λόγος για την ανάποδη κολοτούμπα σε τοίχο.

    Αν και στην αρχή φαίνεται εύκολη, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν... ματαίως να τα καταφέρουν σκορπίζοντας άφθονο γέλιο.

    Αλήθεια, εσείς, μπορείτε να την κάνετε;

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο