Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν εύνοια στα ερωτικά τους το Σαββατοκύριακο

Tο περιμένατε καιρό και, σε κάποιες περιπτώσεις, με ανυπομονησία. Πλέον ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και να δείτε την ερωτική σας ζωή να απογειώνεται, ειδικά αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια:

Σας κατηγορούν για υπέρμετρο συναισθηματισμό, όμως την ώρα που το ξεστομίζουν δυστυχώς δεν τους απαντάτε πως, αν δεν υπήρχατε εσείς, ακόμα θα βρισκόσταν στη φάση των ραντεβού. Η σχέση σας μπορεί να πήγαινε έτσι κι αλλιώς καλά, τώρα όμως θα βρεθείτε σε απόλυτο σχεδόν συντονισμό με το έτερόν σας ήμισυ, κάτι που θέλατε πολύ και για το οποίο δουλέψατε σκληρά. Πλέον είναι η στιγμή για να επιβεβαιώσετε αν αυτή η σχέση θα πάει κάπου παραπέρα – και αν ναι, μη φοβηθείτε να το συζητήσετε.

Λέων

Ιχθύες

Όχι πια δάκρυα: Η ανασφάλεια φεύγει από μέσα σας, καθώς συνειδητοποιείτε ότι το έτερόν σας ήμισυ είναι εδώ για να σας κάνει ευτυχισμένους. Το μαζί έχει πολύ μεγάλη σημασία για εσάς και καμιά φορά πιστεύετε ότι μόνο εσείς έχετε επενδύσει στη συντροφικότητα. Μην αδικείτε τον Άλλο, γιατί μέσα από μια τέτοια συμπεριφορά αδικείτε στην πραγματικότητα τον εαυτό σας. Χαλαρώστε όσο μπορείτε και χαρείτε το Σαββατοκύριακό σας με κοινές δραστηριότητες.

Πηγή: marieclaire.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κατρίνης - Θεοδώρου