Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 08/09 έως 14/09

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Με δυσκολίες και προβλήματα ξεκινά αυτή η εβδομάδα για Μεταβλητούς και Σταθερούς του β' δεκαημέρου, καθώς έχουμε τον Ήλιο στην Παρθένο να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που τους ωθεί σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς και περιορισμούς και φέρνει πληρωμή συνεπειών και φέρνει επιπτώσεις από λανθασμένους χειρισμούς. Στις 9, ο Ερμής ξαναπερνά στην Παρθένο, προσπαθώντας να οργανώσει, για μια ακόμα φορά, Μεταβλητούς και Σταθερούς και να τους πείσει ότι το... καλοκαίρι είναι πια παρελθόν και πρέπει να προετοιμαστούν για την καινούργια σεζόν. Στις 12, έχουμε δύο όψεις, το εξάγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Άρη στον Καρκίνο, που θα αυξήσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα αυξήσει συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του α' δεκαημέρου, όπως επίσης και εντάσεις ή διενέξεις και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία στους Διδύμους, που ναι μεν θα φέρει ευκολίες, λύσεις και ευκαιρίες, αλλά και μια υπερβολική σιγουριά, αισιοδοξία ή επιπολαιότητα και ανωριμότητα που ενδεχομένως να δημιουργήσει θέματα, παρά θα διευκολύνει στην επίλυσή τους σε Μεταβλητούς και Σταθερούς που έχουν γενέθλια αρχές του γ’ δεκαημέρου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχετε γενέθλια αρχές του γ’ δεκαημέρου και τελείως τυχερά (με την έννοια που το λέμε κάθε φορά) δεν είστε, αλλά θα έχετε τις ευκολίες σας, θα κάνετε ανοίγματα και συζητήσεις, θα έρθετε σε επαφή με διάφορα πρόσωπα, καινούργια ή παλιά και γενικά θα περάσετε μια βδομάδα μάλλον χαλαρή και χωρίς πολλές σκοτούρες. Έτσι κι αλλιώς, ο Δίας σας ευνοεί τόσο στα εργασιακά και την υγεία σας, όσο και σε νομικά, εκπαιδευτικά ζητήματα και σας έχει συνεχώς "έξω" για να συναντήσετε, να μιλήσετε, να ανταλλάξετε γνώσεις και πληροφορίες. Από την άλλη, αν είστε του β' δεκαημέρου, έχετε και την Αφροδίτη να σας καλομαθαίνει, να σας διευκολύνει και να προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις και τις συνθήκες στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας, οπότε κι εσείς δε θα πρεσαριστείτε με το οτιδήποτε.

ΑΤΥΧΑ

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β' δεκαημέρου, η καινούργια εβδομάδα κάνει ποδαρικό με τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, οπότε πόσο καλά μπορεί να πάει; Σίγουρα δε θα είναι από τις πιο εύκολες, καθώς, ανεξάρτητα από την όψη, η παρουσία του Κρόνου θα συνεχίσει να σας δημιουργεί πρακτικά προβλήματα και θέματα είτε επαγγελματικά, οικογενειακά ή σχέσεων με τον εαυτό σας και με τους άλλους, είτε οικονομικά και ερωτικά, οπότε καλό θα ήταν να οπλιστείτε με κουράγιο και υπομονή για να τα διευθετήσετε. Σαφώς, τα πρέπει προηγούνται των θέλω και ενδεχομένως να περάσετε κι από το... ταμείο, για αστοχίες, λάθη, παραλείψεις ή κακές επιλογές των προηγούμενων χρόνων. Το μότο του συγκεκριμένου πλανήτη είναι "το πάθημα να γίνει μάθημα", οπότε φροντίστε να μάθετε από αυτό γιατί όπως έλεγαν παλιά οι δάσκαλοι "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

Πηγή: astrology.gr

Tags: Ζώδια

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κορκολής