Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 20:40

Χίος: Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο με 15 μέλη πλήρωμα (upd)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Tο πλοίο που μεταφέρει σιτηρά έχει εμπλοκή σχοινιού στην προπέλα

Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο με σημαία Κομόρες και 15μελές πλήρωμα, πλέει στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Χίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλοίο που μεταφέρει σιτηρά έχει εμπλοκή σχοινιού στην προπέλα. Στο σημείο σπεύδει ναυαγοσωστικό σκάφος και ρυμουλκό πλοίο.

Στη θάλασσα περιοχή ο καιρός είναι καλός και πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 20:53

Σχετικά Άρθρα

  • Χίος: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Διασώθηκαν 21 άνθρωποι
    Χίος: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Διασώθηκαν 21 άνθρωποι

    O χειριστής του ταχύπλοου προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη

    Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, το οποίο κινούταν στη θαλάσσια περιοχή Νενήτων προερχόμενο από τις τουρκικές ακτές. Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ο χειριστής του ταχύπλοου προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη.
    Το Λιμενικό ακινητοποίησε το ταχύπλοο και περισυνέλεξε 21 αλλοδαπούς (10 άντρες, 5 γυναίκες και 6 ανήλικοι), ενώ συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός διακινητής για παράβαση του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος στην ελληνική επικράτεια) και του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 (Κώδικας μετανάστευσης). Οι 21 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης ΚΕΔΝ Χίου. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χίος: Μεγάλες καταστροφές στη φετινή μαστιχοπαραγωγή μετά την κακοκαιρία «Atena»
    Χίος: Μεγάλες καταστροφές στη φετινή μαστιχοπαραγωγή μετά την κακοκαιρία «Atena»

    Σχεδόν το 80% της παραγωγής δεν είχε ακόμη συλλεχθεί πριν το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας, λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου

    Σχεδόν ολοκληρωτικά φαίνεται πως καταστράφηκε η φετινή παραγωγή μαστίχας στη νότια Χίο, μετά την κακοκαιρία «Atena», αναφέρουν οι ειδικοί.
    Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στον ιστότοπο politischios.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Γιώργος Τούμπος, τονίζοντας πως σχεδόν το 80% της παραγωγής δεν είχε ακόμη συλλεχθεί πριν το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας.
    O κ. Τούμπος, ανέφερε πως οι μαστιχοπαραγωγοί είχαν καταφέρει να μαζέψουν μόνο το 20% της φετινής παραγωγής, ενώ το υπόλοιπο 80% της παραγωγής μαστίχας βρισκόταν ακόμη κάτω από τα δέντρα, εκτεθειμένο στα φυσικά φαινόμενα. Η ένταση και η έκταση της καταστροφής έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, με το πλήγμα να είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αφού η μαστίχα αποτελεί τον βασικό πυλώνα της οικονομίας της περιοχής και ένα μοναδικό προϊόν παγκόσμιας αναγνώρισης.
    Ο πρόεδρος της Ένωσης σημείωσε ότι η καταστροφή έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό το γεωγραφικό κομμάτι των Μαστιχοχωρίων, χωρίς να υπάρχει περιοχή που να μην έχει υποστεί ζημιές. Παρά την προετοιμασία που υπήρχε για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η σφοδρότητα της κακοκαιρίας υπερέβη κάθε πρόβλεψη, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στις καλλιέργειες.
    Η Ένωση έχει ήδη προχωρήσει σε επιτόπιες αυτοψίες για να εκτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Ο πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το μαστίχι έχει καταστραφεί σε σημαντικό βαθμό, ενώ η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να γίνει προσπάθεια στήριξης των παραγωγών τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη συγκομιδή της φετινής παραγωγής, όσο αυτό είναι εφικτό.

    Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών είναι η επάρκεια διαθέσιμης παραγωγής για να καλυφθούν οι παραγγελίες που είχαν γίνει, ειδικά για το δεύτερο μισό της σεζόν. Η κακοκαιρία έχει αφήσει τη διαθέσιμη ποσότητα προϊόντος σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, γεγονός που δημιουργεί αβεβαιότητα για τη δυνατότητα της Ένωσης να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χίος: Καταδίωξη ταχύπλοου από το Λιμενικό - Στο λιμάνι του νησιού 25 αλλοδαποί
    Χίος: Καταδίωξη ταχύπλοου από το Λιμενικό - Στο λιμάνι του νησιού 25 αλλοδαποί

    Συνολικά 25 αλλοδαποί, ανάμεσά τους 7 γυναίκες και 3 ανήλικα, αποβιβάστηκαν στη Χίο κατά τη διάρκεια της νύχτας και μεταφέρθηκαν σε κλειστή δομή. Είχε προηγηθεί καταδίωξη του ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

    Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθες, ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «Παντουκιός», βορειοανατολικά της Χίου, ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος που κινούνταν προς τις ελληνικές ακτές.

    Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το σκάφος δεν ακινητοποιήθηκε, ενώ στη συνέχεια προσαιγιαλώθηκε στη στεριά, όπου αποβίβαστηκαν οι αλλοδαποί επιβαίνοντες.

    Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν στην ευρύτερη χερσαία περιοχή 25 αλλοδαποί (15 άντρες, 7 γυναίκες και 3 ανήλικα), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Χίου, ενώ ένας άνδρας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος.

    Πηγή: cnn.gr

  • Χίος: Έκλεισαν την παραλία της Αγίας Φωτιάς - Φόβοι για νάρκη στον βυθό
    Χίος: Έκλεισαν την παραλία της Αγίας Φωτιάς - Φόβοι για νάρκη στον βυθό

    Κλειστή θα παραμείνει η παραλία της Αγίας Φωτιάς (Αγία Φωτεινή) στη Χίο μετά από τον εντοπισμό άγνωστου αντικειμένου στον βυθό.

    Μέχρι την εξακρίβωση και ανάσυρσή του η παραλία αποκλείστηκε.

    Πρόκειται για νάρκη;

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου προχώρησαν σε αποκλεισμό της παραλίας το βράδυ της Δευτέρας (12/08), μετά την πληροφορία που έλαβαν από λουόμενο ότι στον βυθό -περίπου 20 μέτρα από την ακτή- υπάρχει άγνωστο αντικείμενο.

    Oι αρχές εκτίμησαν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για νάρκη, με αποτέλεσμα να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, που προβλέπουν τον αποκλεισμό της παραλίας με κορδέλες. Η παραλία έμεινε φυλασσόμενη όλο το βράδυ, ενώ ενημερώθηκε ήδη η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, η οποία αναμένεται να προχωρήσει την Τρίτη (13/08) σε όλες τις ενέργειες για την εξακρίβωση του αντικειμένου και την ανάσυρσή του.

    Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία η παραλία της Αγίας Φωτιάς θα παραμένει κλειστή.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κατρίνης: Μεγάλη Παράταξη για να υλοποιηθεί μια αληθινή νησιωτική πολιτική που θα δώσει ελπίδα στα νησιά μας
    Κατρίνης: Μεγάλη Παράταξη για να υλοποιηθεί μια αληθινή νησιωτική πολιτική που θα δώσει ελπίδα στα νησιά μας

    Τους βασικούς άξονες μιας αληθινής νησιωτικής πολιτικής, που θα πρέπει να υλοποιηθεί από μια Μεγάλη Παράταξη, παρουσίασε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, μέσα από μια εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου, με πολίτες στη Χίο.

    Όπως είπε ο κ. Κατρίνης, η Ελλάδα δεν έχει νησιωτική πολιτική.

    Κανένα από τα νομοσχέδια που διαμορφώνονται και ψηφίζονται δεν λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες των νησιών αλλά και τις ανάγκες τους. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Τα νησιά αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεται η υπόλοιπη Ελλάδα, με οριζόντιες διατάξεις και αποφάσεις.

    Ο κ. Κατρίνης που έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει μέσα στο Σεπτέμβριο, αναλυτικά, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την περιφερειακή και νησιωτική ανάπτυξη, παρέθεσε, κωδικοποιημένα, τις πέντε προτεραιότητες μιας νέας και αληθινής νησιωτικής πολιτικής που θα δώσει ελπίδα στους κατοίκους των νησιών.

    Οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν:

    -Τη δημιουργία Νησιωτικού Ταμείου. που θα είναι συνδεδεμένο με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ευρωπαϊκούς πόρους.

    -Ένα Ειδικό Αναπτυξιακό Σχέδιο για τα νησιά με φορολογικά και χρηματοδοτικά κίνητρα για τους νέους που ζουν ή θα επιλέξουν να ζήσουν στα νησιά.

    -Ουσιαστικά και πραγματικά μισθολογικά, βαθμολογικά και θεσμικά κίνητρα για τους γιατρούς στα νησιά.

    - Επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

    - Νέος χάρτης ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Οι κρατικές ενισχύσεις στην ακτοπλοΐα θα έχουν ως προϋπόθεση τη διασφάλιση απρόσκοπτης ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας όλο το χρόνο.

    “Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι νησιωτική πολιτική και δημογραφικό πάνε μαζί. Το δημογραφικό προϋποθέτει πολιτικές που θα ενισχύουν την περιφερειακή ανάπτυξη, θα ζωντανέψουν την ελληνική επαρχία , θα δώσουν ελπίδα και προοπτική στους νέους ανθρώπους στα νησιά και στην περιφέρεια”. Παράλληλα , από τη Χίο όπου βρίσκεται, ο κ. Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι απουσιάζουν οι πρωτοβουλίες από την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

    “Η Ελλάδα στο μεταναστευτικό, ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις άλλων και δεν αντιδρά. Ελλάδα δεν έχει κάνει ότι πρέπει για να υπάρξει ευρωπαϊκή απάντηση στο μεταναστευτικό. Για παράδειγμα , δεν βλέπω γιατί να μην δημιουργηθούν δομές της Ε.Ε στην Τουρκία ή σε άλλες χώρες, στις οποίες πρόσφυγες και μετανάστες θα μπορούν εκεί να καταθέτουν αίτηση ασύλου και να αποφεύγουν να κάνουν το επικίνδυνο θαλάσσιο ταξίδι για να περάσουν σε ελληνικά νησιά. Δεν βλέπω το λόγο να μην συνδεθούν τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά πρωτόκολλα από την Ευρώπη προς την Τουρκία με το δείκτη συμμόρφωσης και συνεργασίας της Τουρκίας για το μεταναστευτικό. Για να σταματήσει η Τουρκία να εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό με κύριο θύμα την Ελλάδα και τα νησιά μας. Δεν βλέπω το λόγο να μην υπάρχει αυστηρή και απόλυτη ρήτρα αναλογικής κατανομής των προσφύγων σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Γιατί αναλογική κατανομή σήμερα δεν υπάρχει. Όλα αυτά είναι ζητήματα που θα έπρεπε να θέσει η Ελλάδα. Ποια Ελλάδα όμως; Η Ελλάδα που θα έχει φωνή, θα διεκδικεί και δεν θα σιωπά. Και αυτή δεν είναι η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη.’’ τόνισε ο κ. Μιχάλης Κατρίνης.

    katrinis nisiot politiki 2

    katrinis nisiot politiki 3

    katrinis nisiot politiki 4

    katrinis nisiot politiki 5

    katrinis nisiot politiki 7

    katrinis nisiot politiki 6

    katrinis xios ep 2

    katrinis xios ep 4

    katrinis xios ep 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ιόνιο: Ακυβέρνητο τουριστικό σκάφος με 173 άτομα ανάμεσα σε Κυλλήνη και Ζάκυνθο - Ρυμουλκείται στο νησί
    Ιόνιο: Ακυβέρνητο τουριστικό σκάφος με 180 άτομα ανάμεσα σε Κυλλήνη και Ζάκυνθο

    Πρόβλημα έχει παρουσιάσει ένα τουριστικό σκάφος στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κυλλήνη και τη Ζάκυνθο σε απόσταση οκτώ ναυτικών μιλιών από το λιμάνι της Κυλλήνης.

    Στο σκάφος επιβαίνουν 173 άτομα και έχει παρουσιάσει βλάβη στο πηδάλιο κοντά στην περιοχή που οι ψαράδες αναφέρουν ως "ξέρα της Μέσης".

    Στο σκάφος πλησιάζουν παραπλέοντα πλοία που έχουν λάβει οδηγίες από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

    Μεταξύ αυτών και το πλοίο Νήσος Κεφαλονιά που επιστρέφει από το δρομολόγιο Ιθάκη - Σάμη - Κεφαλονιά.

    Νεότερη ενημέρωση

    Άμεσα αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα ακυβερνησίας λόγω βλάβης στο πηδάλιο για το τουριστικό σκάφος με τα 173 άτομα σε αυτό.

    Ρυμουλκείται από παραπλέοντα αλιευτικά προς τη Ζάκυνθο με ασφάλεια.

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

  • Πυρκαγιές: Χωρίς ενεργό μέτωπο Πάτρα, Χίος, Ύδρα, Αγιά Λάρισας - Υπό έλεγχο σε Φάρσαλα, Σουφλί
    Πυρκαγιές: Χωρίς ενεργό μέτωπο Πάτρα, Χίος, Ύδρα, Αγιά Λάρισας - Υπό έλεγχο σε Φάρσαλα, Σουφλί

    Σε 29 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 23 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έξι.

    Σύμφωνα με πηγές της Πολιτικής Προστασίας, χωρίς ενεργό μέτωπο και οριοθετημένη είναι η πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά που ξέσπασε σε μεικτή ζώνη δάσους- αστικού ιστού στην περιοχή Αρόη στην Πάτρα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας μετά από σκληρή μάχη με τις φλόγες κατάφεραν εντός μόλις δύο ωρών η φωτιά να μην έχει ενεργό μέτωπο.

    Στο σημείο επιχειρούν 95 πυροσβέστες, με 4 ομάδες δασοκομάντος, 29 οχήματα και 10 εναέρια μέσα (4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα).

    Παράλληλα, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές χωρίς ενεργό μέτωπο είναι οι πυρκαγιές σε Χίο, Ύδρα και Αγιά Λάρισας, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν λίγες διάσπαρτες εστίες στην πυρκαγιά στην Αγία Τριάδα Φαρσάλων στη Λάρισα.

    Ακόμη, σύμφωνα με πηγές της Πολιτικής Προστασίας οι πυρκαγιές σε Ρούσσα Σουφλίου και σε γεωργική έκταση της περιοχής Γομοστός στη Δυτική Αχαΐα έχουν ελεγχθεί.

    Ειδικότερα όπως σημειώνουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας:

    • Το πρωί (10:40) υπήρξε αναζωπύρωση στη Σιδηρούντα Χίου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες, με 2 ομάδες δασοκομάντος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
    • Λίγο αργότερα (11:11) εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην Ύδρα σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, στην οποία εκτός από τις επίγειες δυνάμεις, επιχείρησε και 1 ελικόπτερο. Η πυρκαγιά αυτή την ώρα δεν έχει ενεργό μέτωπο.
    • Ακόμη, στις 13:27, φωτιά ξέσπασε στην Αγία Τριάδα Φαρσάλων στη Λάρισα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή λίγες διάσπαρτες εστίες και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ υπάρχει συνδρομή και από μηχανήματα έργου και ΟΤΑ.
    • Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:43 στην περιοχή Ρούσσα Σουφλίου έχει ελεγχθεί και στο σημείο επιχείρησαν 34 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 12 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρείχαν μηχανήματα έργου και ΟΤΑ.
    • Συναγερμός σήμανε στις 16:22, στην Αγιά Λάρισας, λόγω πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά πλέον δεν έχει ενεργό μέτωπο και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 9 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
    • Τέλος υπό έλεγχο είναι πυρκαγιά που εκδηλώθηκε και στη Δυτική Αχαΐα, σε γεωργική έκταση της περιοχής Γομοστός. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες, 5 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

    Σημειώνεται ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

    Τέλος η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σοβαρό επεισόδιο με σκάφος μεταναστών στη Χίο - Ανταλλαγή πυροβολισμών με το Λιμενικό
    Σοβαρό επεισόδιο με σκάφος μεταναστών στη Χίο - Ανταλλαγή πυροβολισμών με το Λιμενικό

    Επεισόδιο με παράνομους μετανάστες σημειώθηκε ανοιχτά της Χίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε η εμπλοκή σκάφους, στο οποίο επέβαιναν γύρω στα 15 άτομαμετανάστες μαζί με τον διακινητή.

    Όλα ξεκίνησαν όταν οι μετανάστες επιχείρησαν να πλησιάσουν το νησί για να αποβιβαστούν, ωστόσο στο σημείο κατέφτασε σκάφος του Λιμενικού, τότε από την βάρκα των μεταναστών έπεσαν πυροβολισμοί προς το σκάφος του λιμενικού.

    Από την μεριά τους οι λιμενικοί ανταπέδωσαν πυροβολώντας τον αέρα με αποτέλεσμα το σκάφος με τους παράνομους μετανάστες να επιστρέψει προς τα τούρκικα θαλάσσια ύδατα.

    Από το συμβάν δεν έχουν προκύψει τραυματισμοί.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο