Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 17:14

ΟΑΕΔ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη εργασιακών συμβούλων

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η νέα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου

Παρατείνεται μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Η παράταση δίνεται, καθώς, λόγω εργασιών της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, οι ψηφιακές υπηρεσίες θα είναι εκτός λειτουργίας από την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022, στις 17:00, έως και την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:00.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η νέα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022, στις 23:59.

Για τη δημόσια πρόσκληση, τα παραρτήματα και τις οδηγίες υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 11:39

Σχετικά Άρθρα

  • Τέλη κυκλοφορίας: Καμία σκέψη για παράταση της πληρωμής τους πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2024
    Τέλη κυκλοφορίας: Καμία σκέψη για παράταση της πληρωμής τους πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2024

    Δεν αναμένεται να παραταθεί η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρίστος Δήμας.

    Ο ίδιος προειδοποίησε τους ασυνεπείς πως θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα εάν δεν εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία.

    «Ψηφίσαμε την αλλαγή της διαδικασίας (πληρωμής) όπου όλοι οι κάτοχοι οχημάτων μέσω του mycar της ΑΑΔΕ θα μπορούν να δουν σε λίγες ημέρες τα τέλη κυκλοφορίας» σημείωσε ο υφυπουργός, μιλώντας στο MEGA.

    «Δεν θα υπάρχει παράταση και αυτό μπορώ να το πω κατηγορηματικά» ξεκαθάρισε.

    «Μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2024 θα πρέπει όλοι να αποπληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας» τόνισε και προειδοποίησε πως εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν το κάνουν, τον Ιανουάριο θα έχουν επιβάρυνση 25% επί των τελών, εάν δεν το κάνουν ούτε αυτό τον Φεβρουάριο θα έχουν επιβάρυνση 50% και από 1η Μαρτίου διπλασιασμό των τελών.

    Παράλληλα, διευκρίνισε πως δεν θα υπάρχει αλλαγή στα ποσά που θα πρέπει να καταβληθούν σε σχέση με πέρυσι.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι κενές θέσεις εργασίας μέσα σε έναν χρόνο
    Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι κενές θέσεις εργασίας μέσα σε έναν χρόνο

    Το συμπέρασμα προκύπτει από επίσημα στοιχεία της Eurostat και της ΕΛΣΤΑΤ στην τελευταία τρίμηνη έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής

    Στις 53.814 ανήλθαν οι κενές θέσεις εργασίας στο σύνολο της οικονομίας κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2024, αυξημένος κατά 54,4% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2023.

    Οι περισσότερες κενές θέσεις συναντώνται στον κλάδο του Τουρισμού (16,4%), στο Δημόσιο Τομέα (Δημόσια Διοίκηση, Άμυνα και Κοινωνική Ασφάλιση) (14,6%) και στις Διοικητικές και Υποστηρικτικές Δραστηριότητες (13,7%).

    Οι κενές θέσεις εργασίας

    Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Eurostat και της ΕΛΣΤΑΤ τα οποία περιλαμβάνει η τελευταία τρίμηνη έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής. Οι κενές θέσεις εργασίας αφορούν στο άμεσο μέλλον, δηλαδή αυτές που θα πρέπει να καλυφθούν σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των τριών μηνών. Εξαιρούνται ο πρωτογενής τομέας και οι δραστηριότητες των νοικοκυριών.

    Σύμφωνα με την έκθεση, ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των κενών θέσεων εργασίας, παρά το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό που υποδηλώνει το επίπεδο της ανεργίας, καταδεικνύει την αναντιστοιχία ζητούμενων και προσφερόμενων δεξιοτήτων στην ελληνική αγορά εργασίας.

    Η αναντιστοιχία αυτή αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης της πρόσφατης έρευνας που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2024 από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).

    Η έρευνα

    Τα βασικά ευρήματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, μπορούν να συνοψισθούν στα εξής:

    Νέες θέσεις λόγω ανάπτυξης: Οι περισσότερες επιχειρήσεις (52,4%) αναζητούν προσωπικό για να καλύψουν τακτικές ανάγκες τους λόγω ανάπτυξης (είτε από την αύξηση των πωλήσεων είτε από την επέκτασή τους χάρη στην έγκριση χρηματοδοτήσεων) παρά για την κάλυψη προσωρινών/εποχικών αναγκών.

    Δυσκολία εύρεσης κατάλληλου εργατικού δυναμικού: Το 76,7% των επιχειρήσεων της έρευνας δήλωσε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εύρεση κατάλληλου προσωπικού, με κύριους παράγοντες την απουσία κατάλληλων δεξιοτήτων ή προϋπηρεσίας και την έλλειψη ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους.

    Η ζήτηση επικεντρώνεται σε νέους εργαζόμενους: Οι περισσότερες επιχειρήσεις εστιάζουν στην πρόσληψη προσωπικού με μικρή προϋπηρεσία (έως πέντε έτη), πιστοποιημένων γνώσεων (κατάρτιση, εξειδίκευση, εκπαίδευση), ανεξαρτήτως φύλου και προσφέρουν μισθό έως 1.500 ευρώ. Η ζήτηση δεν επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο δεξιοτήτων: οι περισσότερες επιχειρήσεις (43,4%) αναζητούν επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης με τη αναζήτηση ανειδίκευτων εργατών να ακολουθεί (26,6%).

    Κίνητρα για νέους εργαζόμενους: Το 52% των επιχειρήσεων αναφέρουν την απόκτηση εμπειρίας και το χτίσιμο του βιογραφικού ως το βασικότερο προσφερόμενο κίνητρο για να γίνουν ελκυστικές στην προσέλκυση προσωπικού. Το 44,5% των επιχειρήσεων θεωρεί τις αυξημένες απολαβές ως το επόμενο πιο βασικό κίνητρο.

    Επαναπατρισμός νέων εργαζομένων: Το 14,9% των επιχειρήσεων δήλωσε ότι έχει προσλάβει άτομα που επαναπατρίστηκαν κατά την τελευταία τριετία, δείχνοντας μία μικρή τάση για σταδιακή επιστροφή Ελλήνων από το εξωτερικό.

    Ο ρόλος της εκπαίδευσης και των μισθών: Το 56,7% των επιχειρήσεων εκτιμούν ότι χρειάζεται καλύτερη και αποτελεσματικότερη σύνδεση εκπαιδευτικών φορέων και επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις εκτιμούν ότι παρεμβάσεις τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και οικονομικής φύσεως αναμένεται να βελτιώσουν το πλαίσιο απασχόλησης.

    Πηγή: ΟΤ - In.gr

  • ΑΣΕΠ: «Ανοίγουν» 617 θέσεις εργασίας κατηγορίας ΤΕ - Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
    ΑΣΕΠ: «Ανοίγουν» 617 θέσεις εργασίας κατηγορίας ΤΕ - Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

    Τα δικαιολογητικά τους θα πρέπει να υποβάλουν οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα του ΑΣΕΠ, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων της Προκήρυξης 2Κ/2024 της Ανεξάρτητης Αρχής.

    Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για απαραίτητο βήμα, ώστε να καλυφθούν, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 617 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.) Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

    Κλικ εδώ για των πίνακα των υποψηφίων:

    Υποψήφιοι ΑΣΕΠ

    Ειδικότερα, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι, ανά κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

    Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει στις 8 Οκτωβρίου 2024 ημέρα Τρίτη ώρα 8:00 και λήγει στις 21 Οκτωβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα ώρα 14:00.

    Κλικ εδώ για τις οδηγίες υποβολής δικαιολογητικών:

    Οδηγίες για τα δικαιολογητικά

    Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

    Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

    Πηγή: Cnn.gr

  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελική παράταση για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ
    ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελική παράταση για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ

    Υπό επεξεργασία βρίσκονται ακόμα 10.572 αιτήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 παρατείνεται η υποβολή των παραδεκτών αιτήσεων (χωρίς ποινή) της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) έτους 2024, σύμφωνα με απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

    Σύμφωνα μα τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί μέσω του gov.gr, 634.253 οριστικές αιτήσεις. Από αυτές, οι 19.400 αιτήσεις έχουν υποβληθεί από τους αγρότες online, ενώ μέσω των πιστοποιημένων Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) έχουν υποβληθεί οριστικά 614.853 παραδεκτές αιτήσεις, από το σύνολο των 625.425 δεσμευμένων αιτήσεων. Συνεπώς 10.572 αιτήσεις βρίσκονται αυτή την στιγμή υπό επεξεργασία, ως δεσμευμένες από τα ΚΥΔ, αλλά μη οριστικοποιημένες (από τα Κ.Υ.Δ.).

    Όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, «αξιολογώντας την πορεία της υποβολής των αιτήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των παραγωγών και των ΚΥΔ, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος παραγωγός που δεν θα υποβάλει Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης για το έτος 2024, ενώ το επιθυμεί, δίνει μια ολιγοήμερη, τελική, παράταση, για την οριστική υποβολή τους, χωρίς ποινή, μέχρι και την Παρασκευή 4/10».

    Αιτήσεις με ημερομηνία υποβολής 5.10.2024 θεωρούνται απαράδεκτες

    Πότε οι αιτήσεις θεωρούνται απαράδεκτες

    «Παρακαλούνται, τόσο οι παραγωγοί, όσο και τα Κ.Υ.Δ. να επισπεύσουν τις ενέργειές τους, ώστε με το πέρας της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας, η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων να ολοκληρωθεί με επιτυχία για το σύνολο των παραγωγών της χώρας, σημειώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε σχετική ανακοίνωση.

    Να σημειωθεί ότι αιτήσεις με ημερομηνία υποβολής 5.10.2024 θεωρούνται απαράδεκτες.

    Από την επομένη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 5.10.2024, εκκινούν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να δοθεί για ένα δεκαήμερο η δυνατότητα διόρθωσης των οριστικοποιημένων αιτήσεων στο πλαίσιο της απο-σφαλμάτωσης και της υποβολής του συνόλου των αιτημάτων πληρωμής. Αμέσως μετά ο Οργανισμός θα ξεκινήσει τις εργασίες για την έγκυρη και έγκαιρη πληρωμή της προκαταβολής της Βασικής Εισοδηματικής Στήριξης για την Βιωσιμότητα έτους 2024.

    Πηγή: In.gr
  • ΕΛΓΑ: Παράταση για την εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς
    ΕΛΓΑ: Παράταση για την εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς

    Προϋπόθεση να έχει εξοφληθεί η ειδική ασφαλιστική εισφορά ΕΛΓΑ του έτους 2022

    Ολιγοήμερη παράταση για την καταβολή της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ του 2023, δίνει απόφασή του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροποποιητική απόφαση, η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του έτους 2023, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

    Δείτε αναλυτικά την ΚΥΑ ΕΔΩ

    Προϋπόθεση, όπως επισημαίνεται στην τροποποιητική ΚΥΑ είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα αυτής της διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.

    Σε κάθε περίπτωση που δεν καταβάλλεται η ασφαλιστική εισφορά ο παραγωγός δεν αποζημιώνεται σε περίπτωση ζημιάς

    Πώς υπολογίζεται η ασφαλιστική εισφορά;

    H ειδική ασφαλιστική εισφορά υπολογίζεται:

    • Για τη Φυτική παραγωγή τέσσερα τοις εκατό (4%) επί της ασφαλιζόμενης αξίας και προκειμένου για την ελιά ενάμιση τοις εκατό (1,5%) και μισό τοις εκατό (0,5%) για τα θερμοκήπια
    • Για το Ζωικό κεφάλαιο μηδέν εβδομήντα πέντε τοις εκατό (0,75%) επί της ασφαλιζόμενης αξίας του.

    Να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση που δεν καταβάλλεται η ασφαλιστική εισφορά ο παραγωγός δεν αποζημιώνεται σε περίπτωση ζημιάς. Επιπλέον, αν τα αντίστοιχα ποσά ασφαλιστικής εισφοράς δεν εισπραχθούν εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών από τον υπόχρεο παραγωγό, γίνεται έγγραφη ενημέρωση του παραγωγού και στη συνέχεια το ποσό οριστικοποιείται με πράξη του ΕΛΓΑ και αποστέλλεται για βεβαίωση στη Δ.Ο.Υ., ώστε να εισπραχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις περί είσπραξης δημοσίων εσόδων, σε εφαρμογή των προβλεπόμενων στο Νόμο 3877/2010 και των αναγραφομένων στον κανονισμό Οικονομικής Διαχείρισης του ΕΛΓΑ.

    Πηγή: In.gr
  • «Έρχονται» 1.592 θέσεις εργασίας μόνο για άτομα με αναπηρία 50% και άνω
    «Έρχονται» 1.592 θέσεις εργασίας μόνο για άτομα με αναπηρία 50% και άνω

    Προκήρυξη «6Κ/2024» με 1.592 θέσεις μόνο για άτομα με αναπηρία 50% και άνω απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ.

    Πρόκειται για προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση συνολικά 1.592 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%

    Αξίζει να σηεμιωθεί πως στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά.

    • Δείτε εδώ αναλυτικά τις θέσεις της ως άνω Προκήρυξης:

    Προκήρυξη ΑΣΕΠ - ΑμεΑ

    Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 4765/2021, στην παρούσα προκήρυξη δεν εφαρμόζεται το άρθρο 13 του ίδιου νόμου και, συνεπώς, δεν προβλέπονται θέσεις για τις λοιπές «ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ».

    Σημειώνεται πως θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων

    Πηγή: Cnn.gr

  • ΑΣΕΠ: Πολλαπλάσιος αριθμός αιτήσεων από τις θέσεις εργασίας - 12.807 αιτήσεις για 138 θέσεις
    ΑΣΕΠ: Πολλαπλάσιος αριθμός αιτήσεων από τις θέσεις εργασίας - 12.807 αιτήσεις για 138 θέσεις

    Πολλαπλάσιος αριθμός αιτήσεων υπεβλήθη σε σύγκριση με τις θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν στην προκήρυξη 5Κ/2024 του ΑΣΕΠ.

    Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως: «Γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5Κ/2024 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 36/20.08.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π. & 40/30.08.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 138 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στην Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στην Επιθεώρηση Εργασίας (πρώην ΣΕΠΕ, Ανεξάρτητη Αρχή), στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στο Επιμελητήριο Λέσβου, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, όπως ισχύει υποβλήθηκαν συνολικά 12.807 αιτήσεις».

    Επίσης, αναφέρει πως: «Γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της 1ΓΒ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 30/18.07.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση 82 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) μόνιμου και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου από επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με τα άρθρα 8 έως 25 του ν. 4765/2021 (Α΄6),υποβλήθηκαν συνολικά 341 αιτήσεις».

    Πηγή: cnn.gr

  • ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για 1.592 θέσεις εργασίας για ΑμεΑ
    ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για 1.592 θέσεις εργασίας για ΑμεΑ

    Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη για δημοσίευση η 6Κ/2024 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση συνολικά 1.592 θέσεων εργασίας για ΑΜΕΑ.

    Οι θέσεις εργασίας φορούν μόνιμο προσωπικό και προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου.

    Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 και 28 του ν. 4765/2021.

    Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί με τις θέσεις εργασίας:

    ΑΣΕΠ

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch