Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 21:29

ΔΟΕΠΕΛ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο (2024-2026)

Γράφτηκε από

Με την καθολική συμμετοχή των εκπροσώπων μελών, τόσο του πρωτογενή, όσο και του δευτερογενή και τριτογενή τομέα του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδικτυακά στις 14 Ιουνίου 2024 η 9η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης.

Την νέα διοίκηση της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ απαρτίζουν οι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ντούτσιας Γεώργιος

Α.Ε.Σ. ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεωργούδης Νέλος

ΠΕΜΕΤΕ / ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΑΕ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κοντίνος Κώστας

ΠΕΜΕΤΕ / ΙΝΤΕΑΛ ΑΕ

ΤΑΜΙΑΣ

Μπαλτάς Αθανάσιος

Α.Σ. ΑΡΧΑΙΑ ΩΛΕΝΕΙΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (αλφαβητικά)

Ανοιξάς Νικόλαος

Α.Σ. ΑΓ.ΜΑΜΑ

Ζούκας Κώστας

ΠΕΜΕΤΕ / ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ

Λυμπέρης Δημήτρης

Α.Ε.Σ. ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Μιχαλούτσος Στυλιανός

Α.Σ. ΓΕΡΑΚΙΟΥ

Σαραντίδης Κλέαρχος

ΠΕΜΕΤΕ / ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Σιούρας Χάρης

ΠΕΜΕΤΕ / ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΕ

Η νέα Διοίκηση με την στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της, αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους, στοχεύει στην στήριξη του προϊόντος και την επίλυση σοβαρών θεμάτων του κλάδου στο σύνολο του.

Με μεγάλη χαρά η Γενική Συνέλευση καλωσόρισε και τα δυο νέα μέλη της, τον Α.Σ. Αιτ/νίας AITOLIA OLIVES και τον Α.Σ. Αιτ/νίας TERRA OLIVA.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση αφορούσαν σε βασικά θέματα του κλάδου, ενώ μεγάλη συμμετοχή στη συζήτηση υπήρξε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΟΕΠΕΛ, Γιώργος Ντούτσιας, πήρε τον λόγο αρχικά καλωσορίζοντας τα νέα μέλη της Οργάνωσης και συνέχισε με την ανασκόπηση/λογοδοσία του έτους που πέρασε, καθώς και του οικονομικού απολογισμού του προηγούμενου έτους και του προϋπολογισμού του επόμενου.

Πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου δεκαμελούς Δ.Σ. της Οργάνωσης.

Οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το πρόγραμμα του Μέτρου 16 του ΠΑΑ “Πιστοποιημένα Φυτώρια - Δημιουργία προβασικών, βασικών και πιστοποιημένων φυτειών ελιάς” το οποίο ολοκλήρωσε το πρώτο έτος της υλοποίησης του, που συμμετέχει -μεταξύ άλλων φορέων- και η Εθνική ΔΟΕΠΕΛ, με φορέα υλοποίησης τον ΕΛ.Γ.Ο. “ΔΗΜΗΤΡΑ”, τα οφέλη και εργαλεία που θα δώσει τόσο στους ελαιοπαραγωγούς, όσο και στην μεταποίηση και εξαγωγή του προϊόντος.

Επισημάνθηκε η ανακούφιση που επήλθε στον κλάδο μετά την δίκαιη Απόφαση του ΣτΕ για το συνώνυμο της ποικιλίας “Καλαμών”/“Καλαμάτα” η οποία έφερε την ομαλοποίηση στις εξαγωγές της χώρας.

Εξακολουθεί ωστόσο να αποτελεί αγκάθι στον αγροτικό τομέα η έλλειψη εργατών γης. Οι πρόσφατες ενέργειες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την μετάκληση 5.000 εργατών γης από την Αίγυπτο δυστυχώς δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του αγροτικού κλάδου, οι οποίες είναι υπερπολλαπλάσιες. Μόνο για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς εκτιμάται ότι απαιτούνται 13.000-15.000 εργάτες γης.

Εκφράστηκε η αισιοδοξία, βάσει των ενδείξεων, η ερχόμενη ελαιοκομική περίοδος 2024/25, να είναι μια κανονική χρονιά από άποψη παραγωγής.

Με αφορμή την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έγινε συζήτηση για την έκπτωση στη φορολογία εισοδήματος κατά 50%, στους κατά κύριο επάγγελμα παραγωγούς που:

  • είναι συνεταιρισμένοι και η Οργάνωση τους πουλάει το προϊόν για λογαριασμό τους ή
  • αξιοποιούν την δυνατότητα που τους παρέχει η Συμβολαιακή Γεωργία.

Τέλος, συζητήθηκε ο προγραμματισμός συνάντησης με τη νέα Ηγεσία του ΥπΑΑΤ για σημαντικά θέματα του κλάδου αλλά και γενικά των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων τα οποία ακόμα εκκρεμούν.

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 19:29

Σχετικά Άρθρα

  • ΔΟΕΠΕΛ: Άρση των εμποδίων και συνέχιση της απρόσκοπτης εξαγωγικής δραστηριότητας των επιτραπέζιων ελιών ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα
    ΔΟΕΠΕΛ: Άρση των εμποδίων και συνέχιση της απρόσκοπτης εξαγωγικής δραστηριότητας των επιτραπέζιων ελιών ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα

    Επιτέλους μετά 12 μήνες από την εκδίκαση της Αίτησης Ακύρωσης φορέων της Μεσσηνίας κατά της 1773/251445/1.9.2022 Απόφασης του ΥΠΑΑΤ γνωστής και ως “Απόφασης Γεωργαντά”, πρυτάνευσε η λογική και εκδόθηκε σήμερα η 428/2024 Απόφαση του ΣτΕ η οποία απέρριψε την ως άνω Αίτηση Ακύρωσης και δέχτηκε τις Παρεμβάσεις μας, δικαιώνοντας την “Απόφαση Γεωργαντά”.

    Η σημερινή Απόφαση του ΣτΕ:

    • Βάζει οριστικό τέλος στο τραγικό αδιέξοδο της παρ’ ολίγον απώλειας των εξαγωγών των επιτραπέζιων ελιών της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα που:
      • παράγονται από:
        • 000+ ελαιοκομικές εκμεταλλεύσεις της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα από όλες τις παραγωγικές Περιφέρειες της χώρας,
      • μεταποιούνται και συσκευάζονται από:
        • 150+ μεταποιητικές-εξαγωγικές επιχειρήσεις,
      • εξάγονται:
        • 000+ τόνοι σήμερα με το ελληνικό παγκόσμιο brand name “Kalamata olives” και 120.000 τόνοι “αύριο” με την είσοδο στην καρποφορία νέων φυτεύσεων εκατομμυρίων δενδρυλλίων της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα που εισέρχονται συνεχώς στην παραγωγή,
      • σε:
        • 100+ χώρες,
      • που αποφέρουν:
        • 250+ εκατ. ευρώ σήμερα και 400+ εκατ. ευρώ “αύριο”.
      • Καθησυχάζει και ομαλοποιεί την εξαγωγική αγορά των ελληνικών επιτραπέζιων ελιών της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα και εξασφαλίζει την απρόσκοπτη απορρόφηση του προϊόντος από τα χέρια των ελαιοπαραγωγών της ποικιλίας,
      • Δεν εμποδίζει καθόλου την διάθεση του εμπορικού τύπου της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα με την εμπορική ονομασία της προέλευσης ΠΟΠ “Ελιά Καλαμάτας”/PDO “Elia Kalamatas”,
      • Παρέχει την χρονική ευχέρεια -χωρίς τον κίνδυνο της απώλειας των εξαγωγών και της οικονομικής καταστροφής των ελαιοπαραγωγών και των μεταποιητικών-εξαγωγικών επιχειρήσεων- να συνεννοηθούν όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου των επιτραπέζιων ελιών για την δημιουργία προστατευόμενης ονομασίας για όλο το παραγόμενο προϊόν της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα της χώρας μας.

    Για την συμβολή τους στον αγώνα για την άρση των εμποδίων και την συνέχιση της απρόσκοπτης εξαγωγικής δραστηριότητας των επιτραπέζιων ελιών της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα και στην έκδοση της δίκαιης Απόφασης του ΣτΕ, ευχαριστούμε δημόσια:

    Τον πρ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ.Γεωργαντά για τα άμεσα αντανακλαστικά του στην επίλυση “Γόρδιου δεσμού” που έπληττε τον κλάδο.

    Την δικηγόρο της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ κα Νίκη-Λίνα Αγγελοπούλου που τάχθηκε με αίσθημα ευθύνης, ήθος και μαχητικότητα, στηρίζοντας ολόκληρο τον κλάδο των επιτραπέζιων ελιών, αντιμετωπίζοντας ακόμα και προσωπικές επιθέσεις.

    Ευχαριστούμε θερμά επίσης:

    • Τον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας,
    • Τους Δήμους Αγρινίου, Καμμένων Βούρλων, Λοκρών, Μεσολογγίου και Στυλίδας,
    • Τους Προέδρους Των Επιμελητηρίων Αιτωλοακαρνανίας κ. Πάνο Τσιχριτζή, Λακωνίας κ. Γιάννη Παναρίτη, Φθιώτιδας κ. Θανάση Κυρίτση και Ηλείας κ. Κ.Νικολούτσο,
    • τους κ.κ. Δ.Τσίνα και Γ.Αναστασίου της “ΓΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ” που αποτέλεσαν την τεχνική μας ομάδα και στήριξαν καθοριστικά τη νομιμότητα της Υπουργικής Απόφασης και
    • τα μέλη της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τον αγώνα μας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • ΔΟΕΠΕΛ: Ουδείς προσπαθεί να καταστρατηγήσει το προϊόν ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας»
    ΔΟΕΠΕΛ: Ουδείς προσπαθεί να καταστρατηγήσει το προϊόν ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας»

    Αντίδραση της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ

    Την αντίδραση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ) προκάλεσε η ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας» για την «παγκόσμια κατοχύρωση για την «Ελιά Καλαμάτας» ΠΟΠ», χαρακτηρίζοντάς την ανακριβή αλλά και ότι «δημιουργεί υποψίες την χρονική στιγμή της δημοσίευσης του, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην έκφραση που επακριβώς αναγράφεται ως εξής «…σε πείσμα όσων επιχειρούν με κάθε μέσο την κατάργηση/καταστρατήγηση …» αναφερόμενο στην ΠΟΠ » Ελιά Καλαμάτας «/PDO «Elia Kalamatas».

    Όπως επισημαίνει η Εθνική ΔΟΕΠΕΛ «είναι σαφές, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει, ότι ουδείς αντιμάχεται ή προσπαθεί να καταργήσει/καταστρατηγήσει το προϊόν ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας»/PDO «Elia Kalamatas». Άλλωστε όπως είναι γνωστό, η Aπόφαση 1773/251445/2.9.2022 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποκαλούμενη και «Απόφαση Γεωργαντά» , η οποία έλυσε τον γόρδιο δεσμό της κατοχύρωσης των εξαγωγών του 99,7% των εξαγόμενων ελληνικών επιτραπέζιων ελιών της ποικιλίας «Καλαμών/Καλαμάτα» της χώρας (80.000+ τόνοι), αυξάνοντας το εθνικό προϊόν κατά 250+ εκατ . ευρώ, δεν εμποδίζει ούτε κατ’ ελάχιστο τη διακίνηση και τις εξαγωγές του προϊόντος με την εμπορική ονομασία «ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας»/»PDO Elia Kalamatas». Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω ΠΟΠ δεν παρουσιάζει καμιά απολύτως εξαγωγική δυναμική».

    Στους 80.000+ τόνους ανέρχονται οι εξαγωγές ελληνικών επιτραπέζιων ελιών της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα με την εμπορική ονομασία «Kalamata olives»

    Σημειώνει δε, ότι «η μεγαλύτερη ποσότητα που εξήχθη από το 1996 που αναγνωρίστηκε μέχρι σήμερα, δεν έχει ξεπεράσει τους 247 τόνους ή το 0,30% των ελληνικών εξαγωγών της ποικιλίας «Καλαμών /Καλαμάτα» με την εμπορική ονομασία «Kalamata olives» (80.000+ τόνοι). Επομένως δεν είναι καθόλου κατανοητό από το παραπάνω άρθρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας» ποιο είναι το συμφέρον όλων αυτών που απεργάζονται την δήθεν κατάργηση/καταστρατήγηση του ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας»/PDO «Elia Kalamatas», μιας ονομασίας που δεν πουλάει!!! Η Εθνική ΔΟΕΠΕΛ αντιμετωπίζει και τους δύο εμπορικούς τύπους των επιτραπέζιων ελιών «Kalamata olives» και ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας»/PDO «Elia Kalamatas», ως εθνικά προϊόντα, ανάλογα βέβαια με την σπουδαιότητα που παρουσιάζει ο κάθε ένας εμπορικός τύπος:

    Μετά τα παραπάνω διαχειριστικά στοιχεία, όπως τονίζει η Εθνική ΔΟΕΠΕΛ προκύπτει εύλογα το ερώτημα: «Δεν είναι παράξενο κάποιοι λίγοι Μεσσήνιοι εκπρόσωποι να επιχειρούν τόσα χρόνια, από το 1996, με Διοικητικά μέτρα να σταματήσουν τις εξαγωγές οι οποίες σήμερα ανέρχονται στους 80.000+ τόνους ελληνικών επιτραπέζιων ελιών της ποικιλίας Καλαμών/Καλαμάτα με την εμπορική ονομασία «Kalamata olives», καθιερωμένη στην παγκόσμια αγορά από το 1930, για να εξάγουν σήμερα 200 τόνους προϊόν με την εμπορική ονομασία ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας»/PDO «Elia Kalamatas» και να πιστεύουν ότι τους «πνίγει και το δίκιο»; Επίσης θα μπορούσε να μας εξηγήσει η πλευρά τον Μεσσηνίων πώς έγινε παγκοσμίως γνωστό το προϊόν με την εμπορική ονομασία ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας»/PDO «Elia Kalamatas» όπως αναφέρεται στο άρθρο. Μήπως από τις ελάχιστες ποσότητες εξαγωγής του προϊόντος σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, τα οποία ούτε οι ίδιοι αμφισβήτησαν ποτέ;».

    Πηγή: In.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Εθνική ΔΟΕΠΕΛ: Ζητούνται μέτρα λόγω της ακαρπίας της επιτραπέζιας ελιάς
    Εθνική ΔΟΕΠΕΛ: Ζητούνται μέτρα λόγω της ακαρπίας της επιτραπέζιας ελιάς

    Σε ποιες ενέργειες έχει προχωρήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    Το ζήτημα που έχει προκύψει με την ακαρπία των ποικιλιών της επιτραπέζιας ελιάς, που φέτος έπληξε την καλλιέργεια καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης του κλάδου (ελαιοπαραγωγοί και μεταποιητικές/εξαγωγικές επιχειρήσεις) έθεσε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς (Εθνική ΔΟΕΠΕΛ) στο υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

    Ειδικότερα, το θέμα τέθηκε – μεταξύ άλλων – σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη των Εθνικών Διεπαγγελματικών Οργανώσεων: αμπέλου και οίνου (ΕΔΟΑΟ), βάμβακος (ΕΔΟΒ), επιτραπέζιας ελιάς (ΕΔΟΕΠΕΛ), ρυζιού (ΕΔΟΕΡ), ελαιολάδου (ΕΔΟΕ) και πυρηνόκαρπων (ΔΟΠ) για ενημέρωση και συζήτηση επί προβλημάτων που αφορούν στις Εθνικές Διεπαγγελματικές Οργανώσεις και σχετικών προτάσεων.

    Η ΕΔΟΕΠΕΛ έθεσε την ακαρπία των ελαιόδεντρων επιτραπέζιων ποικιλιών, την οφειλόμενη στην κλιματική κρίση και την εξαιτίας αυτής ανάγκη ενίσχυσης του κλάδου των επιτραπέζιων ελιών (ελαιοπαραγωγοί και μεταποιητικές/εξαγωγικές επιχειρήσεις).

    Στο τραπέζι των συζητήσεων και η ακαρπία της επιτραπέζιας ελιάς

    Τι απάντησε το ΥπΑΑΤ

    Από την πλευρά του ο υφυπουργός ανέφερε ότι το ΥπΑΑΤ γνωρίζει το θέμα και ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει προβεί:

    • σε συναντήσεις με ομολόγους της υπουργούς των χωρών του Νότου της ΕΕ, κυρίως της Ιταλίας και της Ισπανίας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα για τον συντονισμό των ενεργειών σε επίπεδο Ε.Ε. και
    • στις πρώτες ενέργειες, αρχής γενομένης από την καταγραφή των ζημιών στις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας για τις περαιτέρω ενέργειες, και
    • του μείζονος και χρόνιου προβλήματος της έλλειψης μετακλητών εργατών γης που οδηγεί σε αδιέξοδο την συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων της χώρας και μεταξύ αυτών και των επιτραπέζιων ελιών, επιδρώντας αρνητικά σε όλους τους τομείς του προϊόντος (πρωτογενής, δευτερογενής, τριτογενής).

    Ενημερώθηκε ο υφυπουργός για το από 10/2/2023 έγγραφο της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ προς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με ενδεικτικά τα σημαντικότερα θέματα που έχει αντιμετωπίσει ο πρωτογενής τομέας, καθώς και ρεαλιστικές προτάσεις της Οργάνωσης. «Έγγραφο που παρά τις αλλεπάλληλες υπενθυμίσεις όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει αποσταλεί καμία απάντηση ή/και επικοινωνία. Και ότι το ως άνω έγγραφο εστάλη εκ νέου στην νέα ηγεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και αναμένουμε την ανταπόκριση του», επισημαίνει η Εθνική ΔΟΕΠΕΛ.

    Πηγή: In.gr
  • O Βορίδης χαιρετίζει την κατάθεση φακέλου για την αναγνώριση της ΔΟΕΠΕΛ ως εθνικού φορέα
    O Βορίδης χαιρετίζει την κατάθεση φακέλου για την αναγνώριση της ΔΟΕΠΕΛ ως εθνικού φορέα

    Απόλυτη δικαίωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη συνιστά η κατάθεση αίτησης για την αναγνώρισή της ως Εθνικής, της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς με στόχο τη δυναμική προάσπιση των συμφερόντων ενός από τους πλέον εξωστρεφείς κλάδους της αγροτικής οικονομίας μας.

    Η σχετική κίνηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου και η ΔΟΕΠΕΛ είναι μία από τις πολλές Διεπαγγελματικές Οργανώσεις που αποκτούν εθνική διάσταση μετά τις σχετικές παρεμβάσεις του κ. Βορίδη ο οποίος στις 11 Δεκεμβρίου 2019 κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία με την οποία διευθετήθηκαν οριστικά ζητήματα που αφορούσαν τη νομική μορφή των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την αναγνώρισή τους σε εθνικό επίπεδο.

    Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πέραν της συγκεκριμένης κανονιστικής ρύθμισης συνεχίζει τις αλλεπάλληλες επαφές με τους εκπροσώπους των φορέων που απασχολούνται σε όλο το φάσμα της παραγωγής, της επεξεργασίας, της μεταποίησης, της τυποποίησης και της εμπορίας αγροτικών προϊόντων μας.

    «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας η οποία κοινό στόχο έχει το άνοιγμα νέων αγορών για τα ποιοτικά προϊόντα μας, την αύξηση της προστιθέμενης αξίας τους και την μεγιστοποίηση του εισοδήματος των παραγωγών», δήλωσε σχετικά ο κ. Βορίδης μετά και την ανακοίνωση κατάθεσης του φακέλου από την ΔΟΕΠΕΛ.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ