Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 08:00

Ηλεία: Βροχή και κρύο την Κυριακή

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν την Κυριακή στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 10-12oC.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αυξημένες ν εφώσεις και αργότερα αναμένουμε να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές μπόρες (κυρίως στα ορεινά).

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται, κυρίως μετά το μεσημέρι, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται νεφώσεις σε Θράκη, Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, Πελοπόννησο, δυτικά ηπειρωτικά, Ιόνιο και Αιγαίο ενώ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν σε Κρήτη και Εύβοια. Από το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια, δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στην Κρήτη. Μετά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Πελοπόννησο, στο Ιόνιο και στην Κρήτη μετά το απόγευμα. Χιονοπτώσεις αναμένονται μετά το μεσημέρι στην Πίνδο και στα ορεινά Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη -2 έως 10, στη Θεσσαλία από 0 έως 12, στην Ήπειρο από 0 έως 13, στη Δυτική Στερεά από 2 έως 12, στην υπόλοιπη Στερεά από -1 έως 13, στην Πελοπόννησο από -2 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 14, στις Κυκλάδες από 7 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 13 και στην Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε νότιους ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ βροχές θα σημειωθούν μετά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις ενώ μετά το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα ασθενών, τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως προς το βράδυ θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 12:33

Σχετικά Άρθρα

  • Μερομήνια: Πλησιάζει βαρυχειμωνιά - O διαφορετικός φετινός χειμώνας
    Μερομήνια: Πλησιάζει βαρυχειμωνιά - O διαφορετικός φετινός χειμώνας

    Τα Μερομήνια προειδοποιούν για την κακοκαιρία που θα «χτυπήσει» την χώρα

    Αλλάζει το «πρόσωπο» του φετινού χειμώνα, και μετά από τους ήπιους των τελευταίων ετών, φαίνεται - τουλάχιστον σύμφωνα με τα μερομήνια - θα είναι βαρύς και από νωρίς θα σαρώσει τη χώρα μας. Το τσουχτερό κρύο αναμένεται να είναι έντονο ακόμα και μέχρι τα μέσα Μαρτίου του 2025.

    Αναλυτικά τα μερομήνια ανά μήνα

    Οκτώβριος 2024: Αξιόλογες βροχές και σε κάποιες περιπτώσεις πάνω από τα συνηθισμένα με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες.

    Νοέμβριος 2024: Χειμερινό σκηνικό από το 2ο μισό και αρκετές βροχές

    Δεκέμβριος 2024: Βροχέρος καιρός, αλλά και χιόνια στα ορεινά, αλλά με ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή.

    Ιανουάριος 2025: Σχετικά ήπιος ο μήνας, με λιγότερες βροχές, αλλά στις αρχές θα έχει πιο χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά.

    Φεβρουάριος 2025: Ψύχρα και χιόνια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καιρού

    Μάρτιος 2025: Χωρισμένος στα δύο, με έντονα χειμερινές πινελιές στο 2ο μισό.

  • Έρχεται κρύο με μονοψήφιες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά: 3 έως 5 βαθμούς κάτω από τα κανονικά – Πρόγνωση Κολυδά
    Έρχεται κρύο με μονοψήφιες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά: 3 έως 5 βαθμούς κάτω από τα κανονικά – Πρόγνωση Κολυδά

    Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας έρχεται τις επόμενες ημέρες, όπως προειδοποιεί ο διεθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

    Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ σε ανάρτησή του, «η διατήρηση των θερμοκρασιών σε επίπεδα κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου κάτω από τα κανονικά επίπεδα θα αποτελέσει το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ μονοψήφιες ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας αναμένονται στα περισσότερα ηπειρωτικά». Επιπρόσθετα, ο κ. Κολυδάς επισήμανε ότι οι άνεμοι «θα εξασθενήσουν προοδευτικά το Σαββατοκύριακο», ενώ τόνισε ότι οι «βροχές θα είναι λίγες, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια».

    Δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

    «Τα οπισθοδρομούντα χαμηλά και το ξεροβόρι. Η διατήρηση των θερμοκρασιών σε επίπεδα κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου κάτω από τα κανονικά επίπεδα το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού. Μονοψήφιες ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας στα περισσότερα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι προοδευτικά το Σαββατοκύριακο θα εξασθενήσουν, και θα ενισχυθούν από βδομάδα .

    Οι βροχές πολύ λίγες στα κεντρικά και βόρεια, καθώς τα συστήματα που επηρεάζουν την Κεντρική Μεσόγειο όχι μόνο δεν έρχονται προς την περιοχή μας, αλλά γίνονται οπισθοδρομούντα, δηλαδή κατευθύνονται προς τα δυτικά».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Μαρουσάκης: Αισθητή αλλαγή του καιρού με θυελλώδεις ανέμους από σήμερα - Πού και πότε θα βρέξει
    Μαρουσάκης: Αισθητή αλλαγή του καιρού με θυελλώδεις ανέμους από σήμερα - Πού και πότε θα βρέξει

    Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα με τον υδράργυρο να έρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα ενώ οι θυελλώδεις βοριάδες θα επικρατήσουν σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχου Μαρουσάκη. Το πρόβλημα της ανομβρίας όμως παραμένει.

    Ο καιρός σήμερα

    Σήμερα, Πέμπτη, δυνατοί βοριάδεςμέσα στο Αιγαίο που θα φτάνουν τα 6-7 και προς τα κεντρικά τμήματα ακόμη και τα 8 μποφόρ. Καλύτερο το επίπεδο ανέμων στα Δυτικά τμήματα όπου η οροσειρά της Πίνδου εμποδίζει από τα ανατολικά να φτάσει εκεί ο άνεμος. Η θερμοκρασία θα πέσει ειδικά στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα που δεν θα ξεπεράσουμε τους 20-24 βαθμούς, δυτικότερα εκεί που ο άνεμος λειτουργεί σαν καταβάτης θα δούμε το υδράργυρο κοντά στους 28 βαθμούς.

    Στην Αττική θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια με παροδικές συννεφιές οι οποίες θα είναι περισσότερες προς τα ανατολικά και βόρεια. Και εδώ θα επικρατήσει ο καιρός του βοριά. Ο υδράργυρος σε πτώση, 16-17 το πρωί και γύρω στους 24 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Γενικότερα δεν θα ξεπεράσει τους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε συννεφιές χωρίς βροχές. Οι άνεμοι πιο ήπιοι στο Θερμαΐκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις. Θα επικρατήσει ένας βόρειος βορειανατολικός άνεμος στα πιο ανατολικά και νότια θαλάσσια τμήματα του νομού. Ο υδράργυρος δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 19 με 20 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

    Θα βρέξει τις επόμενες ημέρες;

    Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη «η Δυτική Ελλάδα θα βρεθεί στα όρια επηρεασμού ενός πολύ ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού που θα απασχολήσει την Κεντρική και Νότια Ιταλία, παρόλα αυτά θα φέρει κύματα βροχών μέσα στο Ιόνιο, το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Κατά τ'άλλα η ανομβρία στις υπόλοιπες περιοχές θα συνεχιστεί»

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Αχαΐα: Η βροχή «έσωσε» το λάδι, πού κυμαίνονται οι τιμές
    Αχαΐα: Η βροχή «έσωσε» το λάδι, πού κυμαίνονται οι τιμές

    Ευοίωνες οι προοπτικές στην Αχαΐα μετά την ανομβρία που απειλεί τη σοδειά ακόμα και με ολική καταστροφή.

    Σωτήριες για την παραγωγή ελαιολάδου στην Αχαΐα φαίνεται πως είναι οι βροχοπτώσεις του Σεπτεμβρίου, καθώς οι ελαιοκαλλιεργητές έβλεπαν για μήνες την ανομβρία να απειλεί τη σοδειά τους ακόμα και με ολική καταστροφή.

    Η εικόνα των ελαιόδενδρων μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν απελπιστική, με καρπούς αφυδατωμένους λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και των ρεκόρ που κατέγραψαν οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού, ειδικά στη Δυτική Ελλάδα που βρέθηκε στο «μάτι» του καύσωνα

    «Μετά τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου όμως, η εικόνα είναι πιο αισιόδοξη για την φετινή παραγωγή και αν ο καιρός συνεχίσει έτσι και τον Οκτώβριο, με ήπιες βροχές και δροσιά, τότε θα οδηγηθούμε σε μια καλή ελαιοπαραγωγική χρονιά» είπε στην «Πελοπόννησο» ο ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στην Δυτική Αχαΐα Νίκος Πανίτσας.

    Πάντως, όσο ανθεκτικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα ελαιόδεντρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στον ίδιο τον καρπό και την ελαιοπεριεκτικότητά του, μέχρι τη στιγμή που αυτός θα περάσει στη φάση της ελαιοποίησης. Παράλληλα, οι τιμές έχουν υποχωρήσει.

    Από την έρευνα της «Π» προκύπτει ότι το ελαιόλαδο διατίθεται αυτή την περίοδο από τα ελαιοτριβεία σε προσιτά επίπεδα, γύρω στα 5-7 ευρώ το κιλό, ανάλογα με την ποιότητά του. Και οι προοπτικές όμως για την νέα σοδειά, κάπου εκεί συγκλίνουν.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Μαρουσάκης: Φθινοπωρινός ο καιρός τις επόμενες μέρες - Πού θα είναι άστατος και πότε πέφτει ραγδαία η θερμοκρασία
    Μαρουσάκης: Φθινοπωρινός ο καιρός τις επόμενες μέρες - Πού θα είναι άστατος και πότε πέφτει ραγδαία η θερμοκρασία

    Σε άστατο καιρικό μοτίβο παραμένει η χώρα και τις επόμενες ημέρες, με την αστάθεια να επηρεάζει τα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, θα οδηγηθούμε σε φθινοπωρινό, φυσιολογικό για την εποχή καιρό.

    Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή, προς τη δυτική βορειοδυτική Ελλάδα θα περάσουν κάτι καταιγίδες προς την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και θα φθάσουν οριακά προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και θα επεκταθούν προς τη βόρεια Ελλάδα, κεντρική ανατολική Μακεδονία και Θράκη και λιγότερο προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

    Ωστόσο, στο εσωτερικό θα επικρατήσει καλοκαιρία με θερμοκρασίες έως και 30 βαθμούς Κελσίου.

    Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

    Στην Αττική, δεν αναμένεται κάτι το αξιόλογο, με λίγα περάσματα συννεφιάς και πολύ μικρή πιθανότητα το απόγευμα να υπάρχουν μπόρες προς τα δυτικά, βορειοδυτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι πιο άστατος με αρκετές συννεφιές, με μπόρες και βροχές. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 28-29 βαθμούς.

    Ο καιρός τις επόμενες ημέρες - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

    Το άστατο καιρικό μοτίβο συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο, με φαινόμενα να αναμένονται στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

    Τα περισσότερο έντονα φαινόμενα αναμένονται στην Ήπειρο και στο βόρειο Ιόνιο καθώς το κύμα κακοκαιρίας περνάει πολύ πιο βόρεια από τη χώρα μας.

    Την Κυριακή τα βόρεια τμήματα θα συναντήσουμε κάποιες τοπικές βροχές στα εσωτερικά της Κρήτης και το βόρειο βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στην υπόλοιπη χώρα με ηλιοφάνεια και καλές θερμοκρασίες.

    Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας από την ερχόμενη εβδομάδα

    Από τη Δευτέρα έρχεται ψύχρα, και θα δούμε να πέφτει περισσότερο ο υδράργυρος. Συγκεκριμένα, θα κάνει κρύο στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα βλέπουμε ακόμα και μονοψήφιες θερμοκρασιακές τιμές!

    Μάλιστα, θα δούμε ακόμα και θερμοκρασίες κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου στη βορειοδυτική Ελλάδα και αργά το μεσημέρι στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα το θερμόμετρο θα δείξει 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα τα σημαντικότερα ύψη βροχής από την κακοκαιρία Atena - Δείτε πίνακα του meteo
    Σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα τα σημαντικότερα ύψη βροχής από την κακοκαιρία Atena - Δείτε πίνακα του meteo

    Πίνακας Meteo

    Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr Αστεροσκοπείου Αθηνών σημαντικά ύψη βροχής έχουν καταγραφεί τοπικά σε τμήματα του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας τις πρωινές ώρες της Τρίτης 10/09.

    Ειδικότερα, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 08:30 έχουν καταγραφεί στους μετεωρολογικούς σταθμούς Ζακύνθου και Κέρκυρας με 70 mm βροχής.
    Στον παρακάτω πίνακα του Meteo παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 08:30.


    Στη δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο το πρώτο χτύπημα της κακοκαιρίας Atena - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

    Το πρώτο χτύπημα της κακοκαιρίας δέχθηκαν περιοχές της δυτικής Ελλάδας και των νησιών του Ιουνίου με ισχυρή βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους κατά την διάρκεια της νύχτας.
    Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς «έως 100mm βροχής σε 12 ώρες κατέγραψε ο δορυφόρος της @JAXA_jp μέχρι τα μεσάνυχτα της 9/9 στη περιοχή της Ζακύνθου, ενώ άλλα 50-70mm έχουν σημειωθεί σήμερα 10/9 στα νησιά του Ιονίου και τα δυτικά ηπειρωτικά σύμφωνα με το δίκτυο των σταθμών του @meteogr. Στη βόρεια Κέρκυρα (Πετάλεια) έχουμε συνολικά φτάσει τα 140mm βροχής».
    Στη Ζάκυνθο κατέρρευσε τμήμα από τοιχίο, στο μετόχι του Αγίου Διονυσίου στην περιοχή Καλλιτέρο, στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου- Καλαμακίου με αποτέλεσμα να κλείσει τμήμα του δρόμου.
    Ακόμα έγιναν τουλάχιστον τέσσερις αντλήσεις υδάτων από κατοικίες και καταστήματα, απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα από αυτοκίνητο στο χωριό Μαχαιράδο και έπιασε φωτιά ένας προβολέας στο σχολείο στο χωριό της Λιθακιάς.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ηλεία: Με ζέστη και αστάθεια την Πέμπτη
    Ηλεία: Με ζέστη και αστάθεια την Πέμπτη

    Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στα πεδινά της Ηλείας, ενώ στα ορεινά η αστάθεια αναμένεται να επηρεάσει μετά το μεσημέρι.

    Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα κυμανθεί στους 34-35oC.

    Άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Περιορισμός της αστάθειας στα ορεινά ηπειρωτικά και στην Πελοπόννησο. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες.

    Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι ή καταιγίδες, κυρίως σε ορεινά τμήματα. Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά ορεινά, καθώς και στην Πελοπόννησο όπου θα επηρεαστούν και πεδινά τμήματα.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36-38, στη Θεσσαλία από 18 έως 35-37, στην Ήπειρο από 19 έως 34-36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 20 έως 35-37 βαθμούς, στα Επτάνησα από 22 έως 33-35 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 33-34 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ.

    Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερες.

    Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35-36 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr

  • Πάτρα: Ήχησε το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα, πότε αναμένεται να “χτυπήσει” η κακοκαιρία
    Πάτρα: Ήχησε το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα, πότε αναμένεται να “χτυπήσει” η κακοκαιρία

    Σύμφωνα με το μήνυμα τις αμέσως προσεχείς ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα που θα συνεχιστούν έως και το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου.

    Αναστάτωση προκάλεσε ο χαρακτηριστικός ήχος του 112 στους Πατρινούς, όταν είδαν σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το μήνυμα από την Πολιτική Προστασία να προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ μάλιστα ο ήλιος λάμπει και η θερμοκρασία αγγίζει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το μήνυμα τις αμέσως προσεχείς ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα που θα συνεχιστούν έως και το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου.

    Πάτρα

    Σύμφωνα μάλιστα και με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού αναμένονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Δευτέρα (19-08-24) και αύριο Τρίτη (20-08-24), οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από τοπικές χαλαζοπτώσεις, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

    Πάτρα

    Πηγή: Pelop.gr - Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο