Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 14:58

Joker: Στο φως φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας-φαινόμενο

Γράφτηκε από
Ad Slot

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η εικόνα του λιπόσαρκου Χοακίν Φοίνιξ είναι πραγματικά σοκαριστική

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Joker», η φρενίτιδα γύρω από την ταινία-φαινόμενο, με κεντρικό χαρακτήρα των διάσημο «κακό» του κόσμου του Μπάτμαν συνεχίζεται.

Το ψυχολογικό θρίλερ του Τοντ Φίλιπς, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικά ταλαντούχο Χοακίν Φίνιξ συνεχίζει να σπάει ταμεία ανά τον κόσμο. Πρόσφατα μάλιστα, το φιλμ σφράγισε τη θριαμβευτική πορεία του με ένα ακόμη θεαματικό ρεκόρ, ως η πρώτη ταινία με δείκτη καταλληλότητας R (απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται) που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.
Ο σκηνοθέτης του αντισυμβατικού φιλμ, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις ανά τον κόσμο για τον τρόπο που απεικονίζει τη βία, ευχαρίστησε πρόσφατα τους φαν του Joker με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Είχαν προηγηθεί μερικά ακόμη post, με το οποίο μοιραζόταν φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του, με τον πρωταγωνιστή και τους συντελεστές σε στιγμές απόλυτης συγκέντρωσης αλλά και χαλάρωσης.

Σε ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες των γυρισμάτων βλέπουμε τον σκηνοθέτη να συνομιλεί με τον πρωταγωνιστή του, δίνοντάς του πιθανώς οδηγίες για μια σκηνή. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον λιπόσαρκο «Άρθουρ Φλεκ» να σκέκεται ημίγυμνος, με την εικόνα του αποστεωμένου κορμιού του να σοκάρει. Σε άλλα στιγμιότυπα ο «Τζόκερ» καπνίζει φορώντας με το μακιγιάζ του ή κάθεται στον καναπέ με το όπλο κολλημένο στο πιγούνι του.
Στην ανάρτηση περιλαμβάνονται επίσης στιγμιότυπα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων, αλλά και κοντινά πλάνα της μάσκας του «Τζόκερ» και του σημειωματαρίου που χρησιμοποιούσε ο «Άρθουρ Φλεκ» για να γράφει τα αστεία του.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου, ο Χοακίν Φοίνιξ χρειάστηκε να χάσει πάνω από 20 κιλά, γεγονός που εξηγεί την αρρωστημένη εικόνα που βλέπουμε στο φιλμ και στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

jocker3
jocker9
jocker5

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 11:19

Σχετικά Άρθρα

  • Joker - Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ λίγο πριν από την πρεμιέρα
    Joker - Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ λίγο πριν από την πρεμιέρα

    Θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου

    Είκοσι πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux» στις κινηματογραφικές αίθουσες και η WB αποκάλυψε το πιο πρόσφατο τρέιλερ διάρκειας 60 δευτερολέπτων.
    Το σίκουελ του φιλμ «Joker» μόλις έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε ανάμεικτες κριτικές.
    Δείτε το τρέιλερ
    Πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker που του χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019. Στo πλευρό του η Lady Gaga ως Harley Quinn και οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότεϊ και Ζάζι Μπιτζ.

    Ο Τοντ Φίλιπς βρίσκεται ξανά στη σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ.

    Η πρεμιέρα της ταινίας από την Warner Bros αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Joker - Folie à Deux: Εντυπωσιάζει το νέο τρέιλερ
    Joker - Folie à Deux: Εντυπωσιάζει το νέο τρέιλερ

    Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga εμπλέκονται σε μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια

    Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux», με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ/Άρθουρ Φλεκ και τη Lady Gaga ως Lady Gaga.
    H επίσημη σύνοψη της πλοκής αναφέρει: «Ο αποτυχημένος κωμικός Άρθουρ Φλεκ γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, τη Χάρλεϊ Κουίν, ενώ είναι έγκλειστος στο Κρατικό Νοσοκομείο Άρκαμ. Μετά την αποφυλάκισή του, οι δυο τους ξεκινούν μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια».
    Το νέο τρέιλερ προσφέρει μια ματιά στο ειδύλλιο των δύο αντισυμβατικών χαρακτήρων μέσα από μερικές ατμοσφαιρικές εικόνες.
    Δείτε το τρέιλερ
    Ο Μπρένταν Γκλίσον, η Κάθριν Κίνερ, ο Τζέικομπ Λόφλαντ και ο Χάρι Λόουτεϊ συμπληρώνουν το καστ, με τη Ζάζι Μπιτζ να επιστρέφει ως Σόφι από την πρώτη ταινία. Το σίκουελ λέγεται ότι θα είναι μιούζικαλ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τοντ Φίλιπς και το σενάριο έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ.

    Το πρώτο φιλμ του 2019 ήταν υποψήφιο για 11 Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά το βραβείο του Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Φίνιξ και της Καλύτερης Μουσικής. Στο παγκόσμιο box office σημείωσε τρομερή επιτυχία, συγκεντρώνοντας 1 δισ. δολάρια.

    Το «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024.
  • Joker 2: Folie a Deux: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας
    Joker 2: Folie a Deux: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας

    Η ταινία με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ θα κυκλοφορήσει το 2024

    Mε στιγμιότυπα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Joker 2: Folie a Deux», Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν και Χοακίν Φίνιξ ως 'Αρθουρ Φλεκ-Τζόκερ, ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Instagram, ότι τα γυρίσματα του σίκουελ ολοκληρώθηκαν.
    «Αυτό ήταν. Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (+ όλο το καστ) και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνεργείο που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω μέχρι κάτω. Θα "συρθώ σε μια σπηλιά" τώρα (μοντάζ) και θα τα βάλω όλα μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης στη λεζάντα.

    Σημειωτέον τα γυρίσματα του σίκουελ που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Τρέλα για Δύο» ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2022 και πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Νέας Υόρκης με τις τελευταίες λήψεις να γίνονται στα διάσημα σκαλιά του Μπρονξ.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και η Ζαζί Μπιτζ.

    To «Τζόκερ» κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office και να χαρίσει στον Χοακίν Φίνιξ το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου. Οι New York Times το 2020 τον χαρακτήρισαν εως έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του 21ου αιώνα.

    Το πολυαναμενόμενο «Joker 2: Folie a Deux» από την Warner Bros Pictures θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr

  • Αυτές είναι οι πρώτες φωτό του Joaquin Phoenix ως Joker - Το μυστήριο με τον δεύτερο Αρθουρ Φλεκ
    Αυτές είναι οι πρώτες φωτό του Joaquin Phoenix ως Joker - Το μυστήριο με τον δεύτερο Αρθουρ Φλεκ

    Ελάχιστα είναι γνωστά για την επερχόμενη συνέχεια του «Joker» με τον Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ότι θα βλέπαμε δύο Joker, δεν το περίμενε κανείς.

    Τουλάχιστον αυτό βλέπει κανείς από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της ταινίας . Σε αυτό, ο 48χρονος Joaquin Phoenix εικονίζεται να τρέχει στους δρόμους του Λος Άντζελες το απόγευμα του Σαββάτου, ακολουθούμενος από έναν άλλο ψηλότερο άνδρα βαμμένος σαν τον Joker και το κόκκινο κοστούμι που φορούσε ο Άρθουρ Φλεκ στο αρχικό blockbuster του 2019.

    Joaquin Phoenix filming #Joker2 🃏pic.twitter.com/ts8fYcyZLj

    — No Film School (@nofilmschool) March 5, 2023

    O Joaquin Phoenix με σκονισμένο κοστούμι: Τι μας επιφυλάσσει η νέα ταινία;
    Αν και δεν είναι σαφές ποιος είναι ο ψηλότερος ηθοποιός με την κόκκινη στολή, μπορεί κάλλιστα να είναι ο Βρετανός ηθοποιός Χάρι Λότι, ο οποίος με ύψος 1.87 ξεπερνά κατά 15 περίπου εκατοστά τον Joaquin Phoenix. Βέβαια, είναι άγνωστο ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός δεδομένου ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη η πλήρης λίστα των ηθοποιών που θα πλαισιώνουν τον Joaquin Phoenix, πέρα από την Lady Gaga.

    Joaquin Phoenix filming on set of Joker: Folie à Deux in Los Angeles this afternoon pic.twitter.com/0LIhupgbvi

    — Joaquin Phoenix Updates (@jphoenixupdates) March 5, 2023

    Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο Phoenix φαίνεται να τρέχει στους δρόμους του Λος Άντζελες, με ξεβαμμένο μακιγιάζ, φορώντας ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι με ανοιχτό καφέ πουκάμισο, αρκετά σκονισμένα, με ψεύτικο αίμα να φαίνεται στο αριστερό του αυτί. Όσο για τον μυστηριώδη άνδρα, εθεάθη να τρέχει με το λευκό μακιγιάζ στο πρόσωπο και το φαινομενικά πανομοιότυπο κόκκινο κοστούμι με το κίτρινο γιλέκο που φορούσε ο Άρθουρ Φλεκ στην πρώτη ταινία.

    joaquin phoenix and lady gaga on the set of joker 2 pic.twitter.com/fno5mVQFBU

    — Gaga Crave 🌷 (@AMENARTPOP) March 4, 2023

    Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή της συνέχειας ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2022. Το αρχικό Joker του 2019 ήταν μια μεγάλη εμπορική επιτυχία, αποφέροντας 335,5 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και 1,074 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ο Joacquin Phoenix πήρε επίσης το πρώτο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Άρθουρ Μίλερ, την πρώτη του νίκη μετά από τρεις υποψηφιότητες.

    Joaquin Phoenix in full costume on set of Joker: Folie à Deux yesterday in LA. Check out our full image gallery: https://t.co/JPWlJAKPuw pic.twitter.com/NpkscS7vMG

    — Joaquin Phoenix Updates (@jphoenixupdates) March 5, 2023

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Joker: Ηθοποιοί καταγγέλλουν απάνθρωπες συνθήκες στα γυρίσματα - Δείτε τη Lady Gaga ως Harley Quinn
    Joker: Ηθοποιοί καταγγέλλουν απάνθρωπες συνθήκες στα γυρίσματα - Δείτε τη Lady Gaga ως Harley Quinn

    Η ταινία του Τοντ Φίλιπς με τον οσκαρικό Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες και o τίτλος «Joker: Folie a Deux», ο οποίος παραπέμπει σε παραίσθηση ή ψυχική ασθένεια που μοιράζονται δύο άνθρωποι, υποδηλώνει ότι ο Τζόκερ θα συνεργαστεί, μ' έναν άλλο υπερκακοποιό από το σύμπαν της DC - με τη φίλη του Harley Quinn, την οποία θα υποδυθεί η Lady Gaga.

    Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία, η οποία απεικονίζεται η ίδια με τον Χοακίν Φίνιξ, και οι δύο με κόκκινο κραγιόν. Απέναντι από την Gaga και τον Phoenix στο «Joker: Folie a Deux» θα εμφανίζεται η Zazie Beetz και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener και Jacob Lofland.

    Ωστόσο, κάποιοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στα γυρίσματα της ταινίας ως κομπάρσοι δήλωσαν στο TMZ ότι εργάζονται στα στούντιο της Warner Bros για πάνω από δύο ώρες ασταμάτητα χωρίς να τους επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα ή να πιούν νερό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Δεν δίστασαν, μάλιστα, ν' απευθυνθούν στο Screen Actors Guild, όπου διερεύνησε και μίλησε στην παραγωγή για παραβίαση του χρόνου διαλείμματος.

    Σημειώνεται ότι η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον Άρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.

    Η ταινία «Joker: Folie a Deux», η οποία περιγράφεται ως μιούζικαλ, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν
    Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

    Ο σκηνοθέτης του φιλμ ανάρτησε στιγμιότυπο από σκηνή φιλιού της Κουίν και του Άρθρουρ Φλεκ με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο

    Το «Joker: Folie à Deux» έρχεται με τον Χοακίν Φίλιπς να μεταμορφώνεται ξανά στον Άρθουρ Φλεκ -ρόλο σταθμό- στην καριέρα του.
    Η προσθήκη της Lady Gaga στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2019, είναι κάτι που απασχολεί τον ξένο Τύπο, που καραδοκεί για έστω και μία φωτογραφία της ως Χάρλεϊ Κουίν.
    Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς έκανε τη χάρη στους φαν των ταινιών «Joker» και έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά, φωτογραφία της Lady Gaga από την ταινία.
    Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Φίλιπς δίνει την πρώτη ματιά από τη νέα Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga.
    Το στιγμιότυπο έρχεται από μία σκηνή φιλιού ανάμεσα στους χαρακτήρες των Gaga και Φίνιξ.

    Λίγο αργότερα και μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram, η Lady Gaga ανέβασε την ίδια φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε τον τίτλο της ταινίας.

    Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην νέα ταινία μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επρόκειτο για το πρώτο promo από το «Joker: Folie à Deux» και επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πλάι στον Χοακίν Φίνιξ.

    Joker: Folie à Deux
    10.04.24 pic.twitter.com/obp7T9lBFL

    — Lady Gaga (@ladygaga) August 4, 2022
    Μιλώντας για τη νέα Χάρλεϊ Κουίν, η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έδωσε τη σκυτάλη στη Lady Gaga, είχε δηλώσει: «Ήθελα πάντα η Harley να είναι αυτός ο ρόλος που περνάει σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όπως έγινε με τον Batman και τον Macbeth. Η Lady Gaga θα κάνει φανταστική δουλειά».
    Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ήδη ανακοινωθεί και η είναι η 4η Οκτωβρίου του 2024.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Το «Joker: Folie à Deux» θα έχει τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία
    Το «Joker: Folie à Deux» θα έχει τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία

    Πόσα λεφτά θα πάρει ο Χοακίν Φίνιξ και η Lady Gaga

    Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου «Joker: Folie à deux» έχει ξεκινήσει ήδη και όπως μετέδωσε πρώτο το Variety, θα έχει προϋπολογισμό που θα ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταγωνιστής Χοακίν Φίνιξ και ο Τοντ Φίλιπς θα λάβουν 20 εκατομμύρια δολάρια έκαστος και η Lady Gaga θα πληρωθεί για τον ρόλο της, 10 εκατομμύρια δολάρια. Το «Joker» του 2019 είχε κόστος 55 εκατομμύρια δολάρια.

    Οι Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και η επιστροφή της ηθοποιού Ζαζί Μπιτζ, που θα υποδυθεί ξανά τη Σοφί Ντουμόντ.

    Το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, όπου και βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.

    Η δεύτερη ταινία για τον Joker σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Joker: Τρέλα για Δύο» και θα είναι κατά βάση μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία και σενάριο Τοντ Φίλιπς. Το γαλλικό Folie à Deux παραπέμπει σε ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

    Οι συζητήσεις για την πραγματοποίηση του «Joker 2» ξεκίνησαν από τη στιγμή που η πρώτη ταινία «σάρωσε» στο box office συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δις σε εισπράξεις. Ακόμη, ο Φίνιξ έδειξε πρόθυμος από την αρχή να ενσαρκώσει ξανά τον Joker και να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ως Άρθουρ Φλεκ.

    Η ταινία «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ερχεται το σίκουελ του «Joker» - Και πάλι στον ρόλο o Joaquin Phoenix, πότε θα δούμε την ταινία
    Ερχεται το σίκουελ του «Joker» - Και πάλι στον ρόλο o Joaquin Phoenix, πότε θα δούμε την ταινία

    Μία ταινία που αποτελεί συνέχεια του ψυχολογικού και θρίλερ "Joker" ερχεται στους κινηματογράφους.

    Το σίκουελ του Jocker

    Η συνέχεια της ταινίας που έχει κερδίσει Όσκαρ και βασίζεται σε χαρακτήρες της DC Comics, θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024, όπως δήλωσε χθες, Τετάρτη, εκπρόσωπος της εταιρίας διανομής της ταινίας Warner Bros.

    Στην ταινία Joker 2 θα πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο που του εξασφάλισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού στην πρώτη ταινία του 2019, σε μία νέα ιστορία για τον μεγάλο εχθρό του σούπερ ήρωα Μπάτμαν της σειράς της DC Comics, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο των κινηματογραφικών στούντιο Warner Bros.

    Πηγή: iefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch