Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 16:55

Ο Ανδρέας Γεωργίου μόνο με το μπουρνούζι του στον Νίκο Μουτσινά

Γράφτηκε από
Ad Slot

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μαζί με τον παρουσιαστή συνομίλησαν μέσα σε μία σάουνα που είχε στηθεί στο πλατό της εκπομπής

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και έδωσε μια συνέντευξη διαφορετική φορώντας μόνο το μπουρνούζι του μέσα σε μία σάουνα που είχε στηθεί στο πλατό της εκπομπής. Εκεί, λοιπόν, μέσα στη σάουνα, ο Ανδρέας μίλησε για το πέρασμα που έκανε κι εκείνος από τη σειρά «Τόλμη και Γοητεία», αφού πήγε στο Los Angeles.

«Ήταν ωραία εμπειρία. Έκανα έναν γιατρό, έναν νευρολόγο. Όταν ήμουν εκεί όλοι οι ηθοποιοί μου είπαν πως θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα και να παίξουν στις “8 λέξεις”. Οι ρυθμοί τους είναι πολύ γρήγοροι. Το διαφορετικό για εμένα ήταν ότι πήγα σε μια παραγωγή ως ηθοποιός, και είχα απλά να διαβάσω, να ντυθώ και να κάνω αυτό που είχα. Έκλεψα την πειθαρχία τους. Αρχικά, έκανα 3 επεισόδια. Στην Αμερική υπάρχει ένα σύστημα που δεν σου επιτρέπει ο νόμος να παίξω κι η παραγωγή χρειάστηκε άδεια για να παίξω». Ακόμη, ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τις «8 λέξεις», ενώ ακόμη αναφέρθηκε στη σειρά που ήταν να δούμε από τον ΣΚΑΙ, αλλά δεν είδαμε τελικά.

«Ήταν να γίνει μια σειρά. Δεν την κάναμε, όμως, γιατί όταν κάναμε τη συμφωνία με το κανάλι δεν ξέραμε πώς θα είναι το τηλεοπτικό περιβάλλον. Όλοι ξέρουμε πως είναι μια δύσκολη χρονιά και προτίμησα να μείνουμε με το καθημερινό μας και να κάνουμε focus εκεί».

Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 13:52

Σχετικά Άρθρα

  • Ταμπού: Στον αέρα το πρώτο teaser της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου (video)
    Ταμπού: Στον αέρα το πρώτο teaser της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου (video)

    Η νεά σειρά του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega, «Ταμπού», μέσα από ένα αινιγματικό βίντεο.

    Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» θα αποκαλύψει τα μυστικά του στους τηλεθεατές το φθινόπωρο μέσα από το νέο πρόγραμμα του Mega. Ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνεργασία με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου προτείνει μια νέα σειρά γεμάτη σασπένς, σεναριακές ανατροπές και έντονο αστυνομικό στοιχείο.

    Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το «Ταμπού» ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας. Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

    Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κοινού με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

    Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς του Mega, η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

    Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» θα αποκαλύψει τα μυστικά του στους τηλεθεατές το φθινόπωρο μέσα από το νέο πρόγραμμα του Mega.

    Δείτε το τρέιλερ της σειράς Ταμπού:

    Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού. Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη. Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς. Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου.

    Στη σειρά συμμετέχουν οι: Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζαριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα

    Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου. Σενάριο: Βάνα Δημητρίου. Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης.

    Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού. Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης. Εxecutive Producer: Κούλλης Νικολάου

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ανδρέας Γεωγίου για Famagusta: Η Σοφία γνώριζε πως η μάνα του Μάικλ ζει και τον ψάχνει - Πότε θα ξαναβρεθούν
    Ανδρέας Γεωγίου για Famagusta: Η Σοφία γνώριζε πως η μάνα του Μάικλ ζει και τον ψάχνει - Πότε θα ξαναβρεθούν

    Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για το making of της σειράς Famagusta και τις τραγικές συμπτώσεις που έχουν εντάξει στη μυθοπλασία.

    Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη δημιουργία της σειράς Famagusta.

    Η παρουσιάστρια ρώτησε για τα πλάνα που δείχνουν την ερημωμένη Αμμόχωστο, ο παραγωγός απάντησε πως δεν θέλησε να ζητήσει ειδική άδεια για να μπει στην περιοχή:
    «Εγώ έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη και να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε εκεί. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω. Οπότε συγκεκριμένα για τα πλάνα της Αμμοχώστου, τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από το εξωτερικό κι έχω «βιβλιοθήκη» γι’ αυτά.

    Όσον αφορά στις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου και θέλω να πω ότι οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους δεν αφορούν μόνο στην Αμμόχωστο, αφορά σε όλη την Κύπρο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό», δήλωσε αναφέροντας πως η Χαρίτα Μάντολες ήταν από την Κερύνεια.

    Ενώ πρόσθεσε πως: «Είχα πει από την αρχή ότι η σειρά αυτή δεν θα έχει κανένα πολιτικό χαρακτήρα και ότι θα εστιάσει μόνο στον ανθρώπινο πόνο και στον απόηχο που είχε ο πόλεμος, τον αποχωρισμό, τον ξεριζωμό. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό, που έχουν μείνει έγκυος.

    Θα δούμε ιστορία γυναίκας που έχει κρατήσει το παιδί του βιαστή της και έχει φύγει από την Κύπρο γιατί έχει στιγματιστεί κοινωνικά, θα δούμε στρατιώτη να βιάζεται στις φυλακές. Το σενάριο του «Famagusta» είναι της Βάνας της Δημητρίου, την έρευνα κάνει ο Κώστας Καπώνης και συγκεκριμένα τις ιστορίες των αγνοούμενων ο Δημήτρης Τοκαρής. Όλο αυτό έρχεται και πεντρεύεται σε ένα σενάριο μιας σειράς που λέγεται μυθοπλασία», είπε ο Αντρέας Γεωργίου για όσα θα δουν οι τηλεθεατές στη συνέχεια.

    Σχετικά με τα επόμενα επεισόδια της σειράς Famagusta, ο Ανδρέας Γεωργίου είπε ότι: «Θα μάθουμε ότι η Μαίρη πήρε το παιδί για να το σώσει. Θα το πει. Η Σοφία που υποδύεται η κα. Υψηλάντη δεν συμφωνεί αρχικά, όμως θα μάθουμε ότι όταν ο Μάικλ πήγε 5 χρονών εκείνη έμαθε ότι ζει η μάνα του και τον ψάχνει.

    Το παιδί τής το έδωσε η αδερφή της γιατί δεν μπορούσε να κάνει η ίδια παιδιά. Ο Μάικλ δεν ξέρει ότι είναι υιοθετημένος. Πιστεύει ότι αυτή είναι η μητέρα του και ο πατέρας του έχει πεθάνει», είπε και συμπλήρωσε πως όταν ο Παύλος θα φύγει από τη ζωή, θα έρθει ο Μάικλ από ένα παιχνίδι της μοίρας.

    Χαρακτηριστικά δήλωσε για να αναγνωρίσει η Χριστίνα τον γιο της: «Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε Ότι είναι θέμα χρόνου η μάνα και ο γιος να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Θα δούμε επίσης άλλη μια αφήγηση για το 1984 και τους αγνοούμενους. Ακόμη στα επόμενα επεισόδια ξεκινούν και οι επιλυπτικές κρίσεις του Παύλου, οπότε θα θίξουμε το θέμα της ευθανασίας», είπε για τις εξελίξεις στη σειρά.

    Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για τη σειρά Famagusta:

    Το νέο τρέιλερ της σειράς:

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά
    Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά

    Ο λόγος για έναν Ιταλό σταρ με το όνομα Filippo Nigro - Δείτε το story της παρουσιάστριας

    Τον σωσία του Νίκου Μουτσινά εντόπισε στο Instagram η Ναταλία Γερμανού κι όπως θα δει κανείς, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

    Η γνωστή παρουσιάστρια πάνω σε μια αναζήτηση, «έπεσε πάνω» στον λογαριασμό του Filippo Nigro. Πρόκειται για έναν Ιταλό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως είναι δημοφιλής στη χώρα του, καθώς τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν περίπου 79.000 χρήστες.

    Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε λοιπόν, μια από τις φωτογραφίες του άνδρα σε story της στο Instagram και πάνω σε αυτό έγραψε: «Νίκο Μουτσινά, κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ», επισημαίνοντας τον παρουσιαστή.

    Δείτε την ανάρτησή της:

    μουτσινας

    Δείτε φωτογραφίες του Filippo Nigro:

    Πηγή: protothema.gr

  • Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»
    Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του

    Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε ανοιχτά για το coming out του, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μία ανάρτηση. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, την πρώτη του επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλου, καθώς και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους το αποκάλυψε. Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως όσα είπε ήταν μόνο κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του και τόνισε πως το μήνυμα που ήθελε να περάσει, μιλώντας τόσο ειλικρινά, ήταν ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι.
    «Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οποτε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα απο δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικοτεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας.Δεν είναι τόσο εύκολο οσο ακούγεται,δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας,μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε», έγραψε αρχικά, στην ανάρτησή του.
    Στη συνέχεια συμπλήρωσε τι σημαίνει για εκείνον να αγαπάει κανείς τον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το bullying είναι κάτι που τον ενοχλεί ακόμα και σήμερα. «Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανεις και τίποτα να με βαλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω,ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής.. Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος.. Ps: νικολακη,να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying απο τα υπόλοιπα παιδακια( σε οποία ηλικία και να βρίσκονται). Ps 2:τελικά είναι μεγάλο το κείμενο», έκλεισε την ανάρτησή του.
    Πηγή: protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες
    Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες

    Δείτε τι έγινε και τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Με ζωντανό κοινό πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Για πρώτη φορά μετά από 27 μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε κόσμο στο πλατό, κάτι που φάνηκε λίγο… πρωτόγνωρο, αν αναλογιστεί κανείς το διάστημα που μεσολάβησε.

    Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου 2020, όταν το Καλό Μεσημεράκι είχε για τελευταία φορά κοινό στο στούντιο. Τα μέτρα κατά του κορονοϊού ανάγκασαν τότε την εκπομπή του ΣΚΑΙ να σταματήσει να δέχεται κόσμο στο πλατό, κάτι που σήμερα έλαβε τέλος.

    «Ήρθαν οι άνθρωποι, επιτέλους. Καλώς ήρθατε! Καταλαβαίνετε τώρα, έχουμε να τα πούμε καιρό, θα φύγετε κατάκοποι σήμερα, πάρτε το απόφαση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία του κόσμου “συγκίνησε” τη Βάνια.

    Πηγή: Zappit.gr

  • X-Factor: Στο στόμα φιλήθηκαν ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ανδρέας Γεωργίου
    X-Factor: Στο στόμα φιλήθηκαν ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ανδρέας Γεωργίου

    Ενώ κατευθυνόταν προς τη θέση του κριτή, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μία αιφνιδιαστική κίνηση προς τον παρουσιαστή

    Με ιδιαίτερο... ενθουσιασμό ξεκίνησε το επεισόδιο του X-Factor την Κυριακή για τον Στέλιο Ρόκκο.

    Τα lives του μουσικού show ξεκίνησαν στο Mega και ενώ η κριτική επιτροπή έφτασε στο πλατό, μία αιφνιαδιστική κίνηση από τον τραγουδιστή περίμενε τον παρουσιαστή, Ανδρέα Γεωργίου.

    Κατά την είσοδό του στη σκηνή του X-Factor, o Στέλιος Ρόκκος κατευθύνθηκε προς το μέρος του παρουσιαστή και τον... φίλησε στο στόμα.

    «Στέλιο, με φίλησες στο στόμα», είπε έκπληκτος ο ηθοποιός, με τον τραγουδιστή να μην δίνει καν σημασία και να συνεχίζει ακάθεκτος να περπατά προς τις θέσεις των κριτών.

    Δείτε το βίντεο:
    Φυσικά, το φιλί τους δεν έμεινε ασχολίαστο από τους τηλεθεατές. Οι χρήστες του Twitter ως συνήθως έκαναν τη μία δημοσίευση, μετά την άλλη.

    Δείτε κάποιες αντιδράσεις:

    Φιλί στο στόμα ο Ρόκκος με τον Αντρέα Γεωργίου. Καλύτερο κι από Γη της Ελιάς #XFactorGR

    — XFactorGreece (@XFactorGreece) May 22, 2022

    ...και η σπέκουλα συνεχίζεται από δήθεν τηλεπαιχνίδια. #XFactorGR https://t.co/YrFSgYXcoH

    — aggelos ♏ (@aggelosv1) May 22, 2022

    Φιλήθηκαν στο στόμα ο Ανδρέας Γεωργίου με τον Στέλιο Ρόκκο #Ρόκκος #Γεωργίου #φιλί pic.twitter.com/Tk4mlccZf5

    — ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ (@KATRAKILA1) May 22, 2022

    Πηγή: Protothema.gr

  • Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά
    Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

    Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

    Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

    Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

    Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

    Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»
    Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά:

    «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μικρύναν όπως στην Δέλτα».

    Στη συνέχεια, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως καλό θα είναι η εκπομπή να πηγαίνει σταδιακά όλο και πιο αργά μέχρι «να έρθει η ώρα να πάμε 4 να ησυχάσουμε».

    Πηγή: Zappit.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch