Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 21:09

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στην τηλεόραση - Η ανακοίνωση του Open

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο επιστρέφουν τον Ιανουάριο

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο στην τηλεόραση. Ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με το κανάλι Open και από τον Ιανουάριο οι δύο εκπομπές θα βγουν στον... αέρα. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Open.

«To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 19:37

Σχετικά Άρθρα

  • Αγωγή από τους τρεις του «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
    Αγωγή από τους τρεις του «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

    Μετά τις «απολογίες» οι «Ράδιο Αρβύλα» στρέφονται κατά του επί 14 χρόνια στενού τους συνεργάτη και μέσω της αγωγής ζητούν «την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή»

    Εναντίον του επί σχεδόν 14 χρόνια στενού τους περνούν οι άλλοτε στενοί συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μετά τις τηλεοπτικές «απολογίες» και τη συνεχή προσπάθεια να πείσουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό τόσο για την τριετή δικαστική του εμπλοκή μετά τη μήνυση της γυναίκας- θύματός του, τις δηλώσεις ότι θα συμπαρασταθούν στην κοπέλα, αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε αγωγή σε βάρος του: Ζητούν την αποκατάσταση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι ως πρόσωπα, όσο και το τηλεοπτικό τους προϊόν.

    Οι τρεις του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης έχουν περιέλθει σε ιδιαίτερα δεινή θέση μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αφού υποχρεώθηκαν σε εξηγήσεις «γιατί έβαλαν αυτόν άνθρωπο στα σπίτια όλων», αναγκάστηκαν να πουν πρόωρο αντίο στο τηλεοπτικό κοινό εν μέσω θύελλας αντιδράσεων, αλλά παρά τις προσπάθειές τους, οι χρήστες των social media εξακολουθούν να διατυπώνουν την πεποίθηση ότι δεν ήταν δυνατό να γνώριζαν ότι λειτουργούσε παρενοχλητικά προς τις γυναίκες ο στενός τους συνεργάτης- άλλωστε αυτό επιβεβαίωσε η καταγγελία πρώην εργαζόμενης στην τηλεοπτική παραγωγή. Σήμερα έκαναν το επόμενο βήμα στη διαδικασία του «απεταξάμην», καταθέτοντας την αγωγή σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

    Πρώην εργαζόμενη των «Ράδιο Αρβύλα» καταγγέλλει: Ήξεραν όλοι ότι ο Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε

    Η νέα καταγγελία σε βάρος του Παναγιωτόπουλου, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας ήρθε από πρώην εργαζόμενη των «Ράδιο Αρβύλα», η οποία σε ανάρτηση υποστηρίζει ότι «ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής», και αναφέρει επίσης και το μήνυμα που της είχε στείλει και της έλεγε «πόσο καλός είναι στο στοματικό έρωτα». Το κείμενό της ανέβηκε στον λογαριασμό άλλου χρήστη, αλλά λίγη ώρα μετά κατέβηκε. Στη συνέχεια, η εργαζόμενη σε επικοινωνία της με το protothema.gr ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομά της.

    Διαβάστε την ανάρτηση:

    «Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από ‘μένα.

    Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

    Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

    Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο.

    Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.

    Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέλφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας.

    Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”.

    Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”.

    Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε.

    Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι.

    Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι.

    Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δε συμπλέει και η πλειονότητα των Ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;».

    as

    Πηγή: Protothema.gr

  • ΑΝΤ1: Μετά τις γιορτές ξανά στον αέρα οι Ράδιο Αρβύλα
    ΑΝΤ1: Μετά τις γιορτές ξανά στον αέρα οι Ράδιο Αρβύλα

    Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1

    H τελευταία εκπομπή για τους Ράδιο Αρβύλα ήταν η χθεσινή, αφού ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 συναίνεσε την επιθυμία των συντελεστών της να μη βγουν στον αέρα σήμερα και αύριο, αλλά να επανέλθουν μετά τις γιορτές, λόγω της θύελλας των αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τη δράση του επί 14 χρόνια συνεργάτη της ομάδας, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

    Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός, αναφέρεται:

    Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.
    Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.
    Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ράδιο Αρβύλα: Η «απολογία» Κανάκη έσπασε τα τηλεοπτικά κοντέρ
    Ράδιο Αρβύλα: Η «απολογία» Κανάκη έσπασε τα τηλεοπτικά κοντέρ

    Ρεκόρ τηλεθέασης για τους Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τρίτης

    Η συνολική τηλεθέασή τους άγγιξε το 32% ενώ στο τέταρτο 20.30 με 20.45 άγγιξε ακόμη και το 35%. Τα νούμερα που σημείωσαν η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήταν έκπληξη. Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου, και τις κατηγορίες από μεγάλη μερίδα του κοινού και των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, όλοι περίμεναν τις απαντήσεις του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του.

    Η εκπομπή σημείωσε τα υψηλότερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και κορυφώθηκε περίπου στα μέσα της προβολής της με 35% στο δυναμικό κοινό.
    Αξίζει να σημειωθεί, ότι από σήμερα διακόπτεται προσωρινά η προβολή της και μετά τις απαραίτητες αλλαγές θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Ιανουάριο του 2022.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αντώνης Κανάκης: Βγήκαμε γιατί θεωρούμε ότι δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ - Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει
    Αντώνης Κανάκης: Βγήκαμε γιατί θεωρούμε ότι δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ - Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει

    Οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» απαντούν σε όσους τους κατηγορούν ότι γνώριζαν τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

    Να απαντήσει, για μια ακόμη φορά, στους επικριτές της εκπομπής και στα «τρολ» του Διαδικτύου, που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι συνεργάτες δεν γνώριζαν την υπόθεση «revenge porn», στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, επιχείρησε ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην έναρξη του νέου επεισοδίου του «Ράδιο Αρβύλα».

    Ντυμένοι στα μαύρα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ξεκίνησαν την εκπομπή υπό τους ήχους του Μπομπ Μάρλεϊ και συλλυπήθηκαν την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ενώ αναφέρθηκαν και στην απώλεια της Ροζίτας Σώκου. Επιγραμματικά, μίλησαν ακόμη για το κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά και για τους νέους 130 νεκρούς της πανδημίας.

    Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι υπήρξαν άλλες δύο φορές στην ιστορία του «Ράδιο Αρβύλα», που δεν μπορούσαν να κάνουν σατιρική εκπομπή: Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και όταν κάηκε η Μαρφίν στην Σταδίου.

    Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι υπήρξαν άλλες δύο φορές στην ιστορία του «Ράδιο Αρβύλα», που δεν μπορούσαν να κάνουν σατιρική εκπομπή: Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και όταν κάηκε η Μαρφίν στην Σταδίου.

    «Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ» υπογράμμισε ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ στάθηκε στις επικρίσεις που δέχτηκε η εκπομπή μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει» υπογράμμισε, πριν πάει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

    Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι σ' όλο αυτό το μιντιακό πανηγύρι που έχει ξεκινήσει, δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε». «Το σοκ σήμερα έχει γίνει χειρότερο» τόνισε.

    Η ουσία του θέματος δεν είναι αν είμαστε εμείς τα θύματα, αν θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι το θύμα είναι η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε» υπογράμμισε, αναφερόμενος σε πληροφορίες που οι συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζαν.

    «Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη» ισχυρίστηκε ο Αντώνης Κανάκης, που είπε ότι η κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχει να φοβάται ούτε να ντρέπεται τίποτα, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε να είχε πάει να τους βρει και να τους μιλήσει.

    Το βασικότερο απ' όλα όσα θα πούμε στη συνέχεια, είναι να μην υπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση, και πρέπει η πολιτεία να κάνει κάτι άμεσα γι' αυτό, επισήμανε.

    Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας», τόνισε ακόμη ο Αντώνης Κανάκης, κάνοντας λόγο για κύμα στήριξης και αγάπης προς τους συντελεστές της εκπομπής. «Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στα λεγόμενά μας» υπογράμμισε, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι τους βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

    «Όλοι οι στρατοί των ακραίων τα έχουν μαζί μας» ανέφερε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στη δίψα των media για αίμα. «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει γνωστή η στάση μας απέναντι σε πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν;» τόνισε.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Revenge porn - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητώ συγγνώμη, δεν είχαν ιδέα στο Ράδιο Αρβύλα
    Revenge porn - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητώ συγγνώμη, δεν είχαν ιδέα στο Ράδιο Αρβύλα

    Δήλωση μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε την Τρίτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στον απόηχο του σάλου που προκάλεσε η είδησε ότι ο ίδιος είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά το θόρυβο και την κατακραυγή που προκλήθηκε στα social media, η παραγωγή του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισε την οριστική αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή.

    Αυτούσια η δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

    «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

    Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

    Η δήλωση on air των συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα»

    Το κύμα οργής που προκλήθηκε στα social media μετά τις αποκαλύψεις για το revenge porn, οδήγησαν στην άμεση απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα», με την ανακοίνωση να γίνεται από τον Αντώνη Κανάκη.

    «Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη, και παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής. «Από τις πιο δύσκολες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι αγάπη, είναι κοινωνία. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, είμαστε σε σύγχυση. Δεν ξέρω ακριβώς πως θα κυλήσει. Ζητάμε συγγνώμη, θα πούμε όσο πιο ήρεμα γίνεται αυτά που έχουμε να πούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    «Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στάθη. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και προδομένοι από όλο αυτό που συνέβη», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της εκπομπής ήταν εμφανώς επηρεασμένοι. Τόσο ο Γιάννης Σερβετάς όσο και ο Χρήστος Κιούσης, οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν πως είναι και γονείς και θα πρέπει να διαφυλάξουν τα παιδιά τους από τέτοιες συμπεριφορές.

    Η ανακοίνωση του ANT1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

    Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το κανάλι. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

    «Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

    Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του "Ράδιο Αρβύλα" και "VINΥΛΙΟ", η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, o Στάθης Παναγιωτόπουλος και η εν λόγω γυναίκα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, εκεί όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία και μαγαζί.

    Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους φέρεται ο παρουσιαστής να προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών, χωρίς την έγκριση της γυναίκας, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Η λιτή ανάρτηση του Χρήστου Κιούση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

    Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως χρειάστηκε να απολογηθεί στην κόρη του

    Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα έπειτα από τις αποκαλύψεις για revenge porn εις βάρος μιας κοπέλας. Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram o Χρήστος Κιούσης θέλησε να δηλώσει την δική του θέση: «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα».

    Kiousis
    Ο Χρήστος Κιούσης στον αέρα των «Ράδιο Αρβύλα», αποκάλυψε πως χρειάστηκε να απολογηθεί στη μεγάλη του κόρη για όσα θα διάβαζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και να τη διαβεβαιώσει ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα.

    «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου, πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω. Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα, αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι “δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο (σ.σ. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς)», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κιούσης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γεωργιάδης: Ο Κανάκης οφείλει μια γενναία συγγνώμη στη Μενδώνη
    Γεωργιάδης: Ο Κανάκης οφείλει μια γενναία συγγνώμη στη Μενδώνη

    Τα όσα είχε πει ο Αντώνης Κανάκης για τη Λίνα Μενδώνη, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την τοποθέτηση του παρουσιαστή ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τις κατηγορίες κατά του στενού του συνεργάτη και συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά από τον Αντώνη Κανάκη να πει μια γενναία και δημόσια συγγνώμη στη Λίνα Μενδώνη για τα όσα είχε πει αφού έγινε γνωστή η υπόθεση Λιγνάδη και πριν ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποχωρήσει από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

    Με αφορμή τις καταγγελίες εναντίον του στενού του συνεργάτη και συμπαρουριαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου, για τις οποίες ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε πως δεν γνώριζε το παραμικρό, ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος προς τον παρουσιαστή έγραψε: «καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος».

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη:

    «Ο κ. Αντώνης Κανάκης όταν ξέσπασε η υπόθεση Λιγνάδη, ζητούσε μετ´επιτάσεως την παραίτηση της κας Λίνας Μενδώνη για λόγους ευθιξίας! Συγκεκριμένα έλεγε ότι «ακόμη και αν δεν γνώριζε όφειλε να γνωρίζει πριν τοποθετήσει κάποιον σε μία τέτοια θέση» και ότι αυτοί στην εκπομπή τους πριν προσλάβουν κάποιον τον ψάχνουν κλπ και μετά συνέχιζε με Ύμνους στην Ευθιξία που οι πολιτικοί δεν την γνωρίζουν ούτε καν σαν λέξη….

    Σήμερα αποκάλυψε ο ίδιος ότι ο βασικός του συνεργάτης, το δεξί του χέρι στην εκπομπή του επί χρόνια, κατηγορείται από μία κυρία, για το ότι είχε ανεβάσει παρά την θέληση της ερωτικά βίντεο και φωτό προσωπικές της, σε πορνογραφικά σαιτς για να την εκδικηθεί προφανώς επειδή είχαν χωρίσει.

    Ως προς τον κ. Κανάκη το μήνυμα είναι σαφές: καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος. Άρα ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας….από την κα Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη! Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;

    Ως προς τον καταγγελλόμενο απλώς παραθέτω ένα άρθρο του προ των εκλογών του 2015 χαρακτηριστικό των ανθρώπων αυτών….τον ενοχλούσα εγώ και κάποιοι άλλοι με αποκαλούσε υποτιμητικά διότι είμαι λέει «ακροδεξιός» και αυτός ο «καλός» αριστερός που στήριζε ΣΥΡΙΖΑ φερόταν στις γυναίκες έτσι…περιττό να πω ότι δεν αναμένω καμμία καταδίκη από το τμήμα γυναικείων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος και τοποθετείται μόνον αν δεν είναι δικός τους….

    Εύχομαι αν το έχει κάνει, να τιμωρηθεί παραδειγματικά διότι αυτή η πράξη είναι αισχρή και άνανδρη. Ο καθένας μας μπορεί να μοιράζεται σε μία σχέση του προσωπικές στιγμές αλλά αυτές δίνονται με εμπιστοσύνη και όχι για να χρησιμοποιούνται ως μέσο εκδίκησης μετά. Αν όμως είναι αθώος και αθωωθεί στο Δικαστήριο, όχι για τυπικούς λόγους, αλλά επειδή ποτέ δεν το έκανε αυτό τότε να αποκατασταθεί η φήμη του διότι εγώ ποτέ δεν θα καταδικάσω κάποιον αν δεν αποδειχθεί η καταγγελία σε ένα δικαστήριο.

    Ίσως πάντως οι Ράδιο Αρβύλα να έγιναν σοφότεροι σήμερα και αυτό θα τους κάνει καλό…»

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Ράδιο Αρβύλα: Σκληρή Ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
    Ράδιο Αρβύλα: Σκληρή Ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

    Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λόγω «εκδικητικού πορνό».

    Άμεση ήταν και η αντίδραση του ΑΝΤ1 για το θέμα που ξέσπασε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

    Η διοίκηση του καναλιού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει «καταδικάζουμε πρακτικές οι οποίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα».

    Παράλληλα δηλώνει σύμφωνη η διοίκηση του ΑΝΤ1 για την απόφαση του Αντώνη Κανάκη να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»:

    Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

    Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του "Ράδιο Αρβύλα" και "VINΥΛΙΟ", η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

    Τεράστια «βόμβα» για το Ράδιο Αρβύλα - Καταγγέλλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn»

    Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από σήμερα, καθώς φέρεται ότι κοινοποίησε πορνογραφικό υλικό πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Την απομάκρυνσή του επιβεβαίωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής της Δευτέρας (13/12), με την καρέκλα του Στάθη να είναι πλέον άδεια και το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ...

    Σύμφωνα με δημοσίευση, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, εκείνος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και η ίδια του ζήτησε πολλές φορές να κατεβάσει το υλικό, εκείνος δεν το έκανε.

    Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί έπειτα από αποκαλύψεις στο διαδίκτυο, ο παρουσιαστής αποτελεί παρελθόν από τη γνωστή εκπομπή. Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, η τετράδαδα «έσπασε», με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση να εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους προς το πρόσωπο της κοπέλας και να μην μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν...

    «Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε»

    «Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

    Ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα». Όπως ανέφερε επίσης ο παρουσιαστής, ακυρώνεται το Βινύλιο της Παρασκευής (17/12)

    Η επίμαχη δημοσίευση:

    Δώστε βάση #radioarvyla pic.twitter.com/zKGGSdbxOX

    — Γκέι Καγκουρό (@George_G_Geef) December 13, 2021

    Πηγή: iEidiseis.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο