Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 19:56

Το "Καλό Μεσημεράκι" επιστρέφει! Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς;

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μετά το διάλειμμα για τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Νίκος Μουτσινάς και το "Καλό Μεσημεράκι" έρχονται

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά όλο και περισσότερες εκπομπές ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους ή την έχουν πραγματοποιήσει ήδη. Έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς και το "Καλό Μεσημεράκι" έρχονται για ακόμα μια σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής βρίσκονται σε πυρετώδης προετοιμασίες, ενώ πριν από λίγες ώρες γύρισαν και το τρέιλερ της εκπομπής. Μάλιστα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Πότε επιστρέφει; Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 15:00 θα κάνει πρεμιέρα το "Καλό Μεσημεράκι".


Πηγή: Υupiii.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 12:26

Σχετικά Άρθρα

  • Στο δρυοδάσος της Φολόης ο ΣΚΑΙ - Ο επί γης παράδεισος της Ηλείας
    Στο δρυοδάσος της Φολόης ο ΣΚΑΙ - Ο επί γης παράδεισος της Ηλείας

    Ένα εξαιρετικό για τον παράδεισο της Φολόης, πραγματοποίησε ο καλός συνάδελφος από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, Χρήστος Στρατουλάκος.

    Το ρεπορτάζ προβλήθηκε την Κυριακή στο κανάλι του Φαλήρου και ο δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Δασάρχη Πύργου Δρ. Παναγιώτη Λάττα, όσο και με κατοίκους της περιοχής, που είχαν να μιλήσουν τόσο για την ομορφιά και όσα μπορεί να προσφέρει ο επί γης παράδεισος της Ηλείας, αλλά και για την απαξίωση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

    Το δρουδάσος της Φολόης είναι το μεγαλύτερο των Βαλκανίων και παρά την μοναδικότητά του, παραμένει άγνωστο στο ευρύ κοινό.

    Μαζί με τον Καϊάφα αλλά και τη λίμνη του Πηνειού και την Λαμπεία θα μπορούσαν να αποτελέσουν τις ατμομηχανές της ανάπτυξης και του περιβαλλοντικού τουρισμού...

    Αλλά όπως γνωρίζουμε, τι πηγαίνει καλά στην Ηλεία, ώστε να πάνε καλά και όσα απλόχερα μας προσφέρει η φύση...

    Δείτε το video του ΣΚΑΙ:

  • Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά
    Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά

    Ο λόγος για έναν Ιταλό σταρ με το όνομα Filippo Nigro - Δείτε το story της παρουσιάστριας

    Τον σωσία του Νίκου Μουτσινά εντόπισε στο Instagram η Ναταλία Γερμανού κι όπως θα δει κανείς, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

    Η γνωστή παρουσιάστρια πάνω σε μια αναζήτηση, «έπεσε πάνω» στον λογαριασμό του Filippo Nigro. Πρόκειται για έναν Ιταλό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως είναι δημοφιλής στη χώρα του, καθώς τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν περίπου 79.000 χρήστες.

    Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε λοιπόν, μια από τις φωτογραφίες του άνδρα σε story της στο Instagram και πάνω σε αυτό έγραψε: «Νίκο Μουτσινά, κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ», επισημαίνοντας τον παρουσιαστή.

    Δείτε την ανάρτησή της:

    μουτσινας

    Δείτε φωτογραφίες του Filippo Nigro:

    Πηγή: protothema.gr

  • Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»
    Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του

    Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε ανοιχτά για το coming out του, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μία ανάρτηση. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, την πρώτη του επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλου, καθώς και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους το αποκάλυψε. Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως όσα είπε ήταν μόνο κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του και τόνισε πως το μήνυμα που ήθελε να περάσει, μιλώντας τόσο ειλικρινά, ήταν ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι.
    «Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οποτε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα απο δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικοτεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας.Δεν είναι τόσο εύκολο οσο ακούγεται,δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας,μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε», έγραψε αρχικά, στην ανάρτησή του.
    Στη συνέχεια συμπλήρωσε τι σημαίνει για εκείνον να αγαπάει κανείς τον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το bullying είναι κάτι που τον ενοχλεί ακόμα και σήμερα. «Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανεις και τίποτα να με βαλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω,ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής.. Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος.. Ps: νικολακη,να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying απο τα υπόλοιπα παιδακια( σε οποία ηλικία και να βρίσκονται). Ps 2:τελικά είναι μεγάλο το κείμενο», έκλεισε την ανάρτησή του.
    Πηγή: protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες
    Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες

    Δείτε τι έγινε και τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Με ζωντανό κοινό πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Για πρώτη φορά μετά από 27 μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε κόσμο στο πλατό, κάτι που φάνηκε λίγο… πρωτόγνωρο, αν αναλογιστεί κανείς το διάστημα που μεσολάβησε.

    Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου 2020, όταν το Καλό Μεσημεράκι είχε για τελευταία φορά κοινό στο στούντιο. Τα μέτρα κατά του κορονοϊού ανάγκασαν τότε την εκπομπή του ΣΚΑΙ να σταματήσει να δέχεται κόσμο στο πλατό, κάτι που σήμερα έλαβε τέλος.

    «Ήρθαν οι άνθρωποι, επιτέλους. Καλώς ήρθατε! Καταλαβαίνετε τώρα, έχουμε να τα πούμε καιρό, θα φύγετε κατάκοποι σήμερα, πάρτε το απόφαση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία του κόσμου “συγκίνησε” τη Βάνια.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά
    Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

    Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

    Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

    Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

    Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

    Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»
    Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά:

    «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μικρύναν όπως στην Δέλτα».

    Στη συνέχεια, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως καλό θα είναι η εκπομπή να πηγαίνει σταδιακά όλο και πιο αργά μέχρι «να έρθει η ώρα να πάμε 4 να ησυχάσουμε».

    Πηγή: Zappit.gr

  • Λιβανός: Φέρνουμε νέο νόμο για απλοποίηση και αυστηροποίηση των ποινών για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές
    Λιβανός: Φέρνουμε νέο νόμο για απλοποίηση και αυστηροποίηση των ποινών για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές

    Προωθούμε ένα πρόγραμμα εγγειοβελτιωτικών έργων «μαμούθ»

    Νέο, αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο για τους ελέγχους στην αγορά, ιδιαίτερα για τα ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντα, εξήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, σε συνέντευξή του στον Άρη Πορτοσάλτε, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

    «Θέλουμε να χτυπήσουμε τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, θέλουμε να χτυπήσουμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις και τις μη νόμιμες ενέργειες στη μεταποίηση των πρώτων μας υλών. Θέλουμε να προστατεύσουμε τα ΠΟΠ προϊόντα και τους καταναλωτές και μέσω αυτού του πλαισίου να διαμορφώσουμε καλύτερες τιμές για τους παραγωγούς μας. Αυτό το πετυχαίνουμε.

    Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν μπει πρόστιμα για παραβιάσεις της νομοθεσίας στα ΠΟΠ προϊόντα. Ασκούμε με συγκεκριμένο πλάνο ελέγχους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θέτουμε, με τις δυνατότητες που μας δίνει το μέχρι σήμερα ρυθμιστικό πλαίσιο, τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχουν μπει ποτέ. Υπήρχαν περιπτώσεις νοθείας( προσμίξεις αγελαδινού γάλακτος σε πρόβειο για την παραγωγή φέτας) που έμεναν στους φακέλους και δεν είχε επιβληθεί ποτέ πρόστιμο. Εμείς βάζουμε πρόστιμα. Και επειδή το νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει και πολύ μεγάλα, ηχηρά πρόστιμα, το αλλάζουμε με αποφάσεις υπουργικές και με έναν καινούργιο νόμο που θα φέρουμε μέσα στο φθινόπωρο.

    Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε τους παραγωγούς, τους κτηνοτρόφους. Θέλουμε να ενισχύσουμε την κτηνοτροφία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την αιγοπροβατοτροφία, που είναι και το ισχυρό μας όπλο. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε και το προϊόν και το ΠΟΠ και τη φήμη της χώρας και τους παραγωγούς και τους καταναλωτές. Το ίδιο κάναμε και με κοτόπουλα που προωθούντο ως βιολογικά. Τους πιάσαμε και αποσύραμε την πιστοποίηση του βιολογικού προϊόντος. Κινούμαστε σε όλες τις κατευθύνσεις για να διαμορφώσουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Πιάσαμε μια εταιρεία που πουλούσε δήθεν πατάτες Νάξου (που είναι γνωστές για την ποιότητά τους), τις αποσύραμε και επιβάλαμε να αλλάξει η σήμανση.

    Δημιουργούμε: Πρώτον, ένα νέο καθεστώς και νομικό πλαίσιο μέσω του οποίου θα μπορούμε να αυξήσουμε τα πρόστιμα, να γίνουμε δηλαδή πιο αυστηροί. Δεύτερον, να μπορούμε να δημοσιοποιούμε τα ονόματα των παραβατών ώστε να ξέρει ο καταναλωτής και να προστατεύεται.

    Παράλληλα καθίσταται σαφές ότι υπάρχει η πολιτική βούληση και αντιλαμβάνονται αυτοί οι λίγοι που χρησιμοποιούσαν αθέμιτες πρακτικές, ότι πρέπει να περιοριστούν».

    Σε ό,τι αφορά στις χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ, ο κ. Λιβανός χαρακτήρισε εμπροσθοβαρή την πολιτική του υπουργείου και σημείωσε ότι για την επόμενη επταετία το ΥΠΑΑΤ έχει στη διάθεσή του 22 δις ευρώ από την ΚΑΠ και από το Ταμείο Ανάκαμψης που θα διατεθούν στον πρωτογενή τομέα, στη μεταποίηση προϊόντων πρωτογενούς τομέα και στις υποδομές.

    «Προωθούμε ένα τεράστιο πρόγραμμα υποδομών στα αρδευτικά έργα και σε φράγματα, που ανάλογο έχει να γίνει από τη δεκαετία του ’50 και του ’60. Αγροτική παραγωγή χωρίς νερό δεν γίνεται να υπάρξει. Έχουμε 1 δις νέων έργων και 500 εκατ. έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Άρα μιλάμε για ένα πρόγραμμα εγγειοβελτιωτικών έργων μαμούθ. Πρόσφατα ανακοίνωσα εγγειοβελτιωτικά έργα σε Ξάνθη και Διδυμότειχο. Αρδεύουμε χιλιάδες στρέμματα και δίνουμε ζωή στους αγρότες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβανός.

    Ο ΥΠΑΑΤ ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα θα βγει σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο που απλοποιεί τις διαδικασίες για τη νομιμοποίηση στάβλων και σταβλικών εγκαταστάσεων. Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις του ΥΠΑΑΤ για τη μείωση του κόστους παραγωγής, υπενθύμισε την επέκταση της άδειας εγκατάστασης φωτοβολταϊκών από τα 100 KW στα 500 KW για τους παραγωγούς. «Διαμορφώνουμε ένα πλαίσιο, από τη μια με τους ελέγχους και από την άλλη με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχουμε (Σχέδια Βελτίωσης, ενίσχυση Νέων Αγροτών, και γενικά προγράμματα που θα ενισχύσουν την αιγοπροβατοτροφία), ώστε να μπουν νέοι άνθρωποι στην παραγωγή. Άρα να αυξήσουμε την ελληνική παραγωγή και να μειώσουμε τις εισαγωγές».

    Σε ό,τι αφορά στους πυρόπληκτους της Εύβοιας ο κ. Λιβανός ανέφερε λεπτομερώς τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από την κυβέρνηση και το ΥΠΑΑΤ για στήριξη και ανακούφιση των πληγέντων, σε πρώτη φάση, ενώ τόνισε ότι υπάρχει σε εξέλιξη πρόγραμμα για την κάλυψη των πυροπλήκτων παραγωγών πολυετών καλλιεργειών, και υπάρχει συνεργασία με το ίδρυμα Βασίλης Κωστακόπουλος για τη διαμόρφωση του πλαισίου της επόμενης μέρας.

    Όπως ανακοίνωσε τις επόμενες ημέρες ο υφυπουργός κ. Σίμος Κεδίκογλου και ο κ. Σταύρος Μπένος θα βρίσκονται στην Εύβοια προετοιμάζοντας τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Θύμισε, επίσης, ότι το κλιμάκιο του ΥΠΑΑΤ, υπό τον ΓΓ κ. Κ. Μπαγινέτα, πριν ακόμα σβήσουν οι φωτιές ήταν στις περιοχές που κάηκαν δίνοντας ζωοτροφές αλλά και πληροφοριακά φυλλάδια για τα μέτρα που είχαν ληφθεί. Είπε ακόμη ότι οι έλεγχοι του ΕΛΓΑ θα διαμορφώσουν το πλαίσιο για τις επόμενες καταβολές αποζημιώσεων, υπενθυμίζοντας πώς ό,τι δεν καλύπτεται από τον ΕΛΓΑ θα συμπεριληφθεί στο πακέτο της αρωγής. Οι αποζημιώσεις θα δοθούν εντός του έτους.

    «Μέσα από αυτήν την κατηγορία καταλαβαίνουμε ότι και οι μελισσοπαραγωγοί και οι ρητινοπαραγωγοί, οι κτηνοτρόφοι, οι κυνηγοί και οι υλοτόμοι με άδεια, είναι αυτοί που φυλάνε το δάσος. Άρα στο νέο σχεδιασμό οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να έχουν πρωτεύοντα ρόλο και να εμπλέκονται στο σχεδιασμό πρόληψης. Πρέπει να τους στηρίξουμε», τόνισε ο κ. Λιβανός.

    Σχετικά με την υπουργοποίηση του κ. Στυλιανίδη, σημείωσε ότι έχει δείξει πως διαθέτει τη στόφα που χρειάζεται ο κρίσιμος τομέας της Πολιτικής Προστασίας. «Έχει την εμπειρία, έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός. Έχει τη γνώση αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών, έχει πρόσβαση στην πληροφόρηση και στο ανθρώπινο δυναμικό, στα στελέχη που διαμορφώνουν αποτελεσματικά σχέδια πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Αυτό χρειάζεται η Ελλάδα.

    Η πρόθεση του Πρωθυπουργού ήταν το κρίσιμο αυτό χαρτοφυλάκιο να αναλάβει ένα πρόσωπο, που κινείται εκτός της κομματικής λογικής και της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, η οποία, προφανώς διαθέτει πολλά άξια στελέχη, προκειμένου να υπογραμμίσει ότι η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών συνιστά εθνική προτεραιότητα. Νομίζω στο πρόσωπο του κ. Στυλιανίδη σηματοδοτείται και μια ευρύτερη διεύρυνση. Παίρνει έναν Ευρωπαίο πολιτικό και τον τοποθετεί μέσα στην ομάδα που θέλει να αναδείξει τη νέα Ελλάδα, τη δημιουργικότητα, την ικανότητα. Θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, όπως όλοι μας, αλλά πιστεύω ότι ανοίγει ένα νέο δρόμο. Ας του δώσουμε την ευκαιρία».

    Σχολιάζοντας την είδηση για εμβολιασμό του κ. Πολάκη, είπε ότι χαίρεται που έλαβε αυτήν την απόφαση «γιατί προστατεύει την υγεία του» και τον προέτρεψε «με το ίδιο πάθος, την ίδια δύναμη και την ίδια πειθώ που έχει σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ να τους πείσει κι αυτούς να εμβολιαστούν».

    Σχετικά με την κορινθιακή σταφίδα και την πτώση της τιμής της ο κ. Λιβανός διαχώρισε την εμπορική τιμή από την τιμή στον παραγωγό. Όπως είπε πρόθεση του ΥΠΑΑΤ είναι να στηρίξει τους παραγωγούς, αλλά τα αποθέματα που έχουν δημιουργηθεί κατά την εμπορία της σταφίδας σε διάφορες Ενώσεις είναι θέμα εμπορικό που δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του υπουργείου. Και το ίδιο θα πράξει και για την εφετινή σοδειά, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας. Θύμισε δε ότι σε αποζημιώσεις παραγωγών έχουν δοθεί λόγω covid-19, γύρω στα 500 εκατ. ευρώ. Με τη διαδικασία των de minimis έχουν δοθεί 141 εκατ και «μέσα στην κόλαση των πυρκαγιών, δημιουργήσαμε το νομικό πλαίσιο και δώσαμε 40% προκαταβολή σε όσους επλήγησαν από τον παγετό. Βρισκόμαστε κοντά στους παραγωγούς. Δεν μπορούμε, εκ της θέσεώς μας, να βρεθούμε κοντά στις εταιρείες, ακόμα κι αν αυτές είναι συνεταιριστικές», κατέληξε.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Νίκος Μουτσινάς - Ματίνα Νικολάου: Μαζί και στις καλοκαιρινές διακοπές - Στην παρέα τους και η Ζέτα Μακρυπούλι
    Νίκος Μουτσινάς - Ματίνα Νικολάου: Μαζί και στις καλοκαιρινές διακοπές - Στην παρέα τους και η Ζέτα Μακρυπούλι

    Οι τρεις φίλοι απολαμβάνουν μαζί της διακοπές τους - Τα στιγμιότυπα στο Instagram

    Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

    Το τηλεοπτικό δίδυμο της εκπομπής του ΣΚΑΪ, είναι πέρα από συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι. Αποφάσισαν λοιπόν, να απολαύσουν μαζί μερικές στιγμές χαλάρωσης.

    Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της η Ματίνα Νικολάου, καθώς ανάρτησε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, δίπλα στον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά.
    Όπως φαίνεται σε δεύτερη δημοσίευση, που έκανε αυτή την φορά ο γνωστός παρουσιαστής, στην παρέα τους ήρθε και η αγαπημένη του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια.

    zeta
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch