Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 13:30

6ο GNN Πύργου "Λάμπης Μιχαλακόπουλος"

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στη κεντρική πλατεία Πύργου το GNN STREETBALL. Το φετινό τουρνουά αποκτά διαφορετική σημασία καθώς θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός συνανθρώπου μας που τόσο άδικα, έφυγε από τη ζωή.

Οι διοργανωτές του τουρνουά Νίκος Συναδινός, Νίκος Τσίτσος και Γρηγόρης Κακολύρης αναγνωρίζοντας την δράση και την προσφορά του Λάμπη Μιχαλακόπουλου αποφάσισαν πως το φετινό τουρνουά θα φέρει το όνομά του.

Η κίνηση αυτή γίνεται σαν ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του, καθώς υπήρξε μια εξαίρετη προσωπικότητα με σπουδαία πορεία και μεγάλη αγάπη για τον τοπικό αθλητισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 18:41

Σχετικά Άρθρα

  • Μάγεψε τους θεατές το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διεξήχθη στην Κουρούτα με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών
    Μάγεψε τους θεατές το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διεξήχθη στην Κουρούτα με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών

    Σε ένα μαγευτικό τοπίο, στην πανέμορφη παραλία της Κουρούτας, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, περισσότεροι από 300 αθλητές και χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού, έζησαν για ένα διήμερο από κοντά τον παλμό του 3on3.

    Ο Δήμος Ήλιδας ολοκλήρωσε με το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ, μία πανδαισία αθλητικών γεγονότων που ξεκίνησαν με τη διοργάνωση του Beach Volley, συνεχίστηκαν τους αγώνες Beach Soccer και κορυφώθηκαν στα γήπεδα 3on3, τα οποία στήθηκαν για 48 ώρες στην κεντρική πλατεία Κουρούτας.

    Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος, να γεμίσουν το χώρο και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες των ομάδων, περνώντας δύο ξεχωριστές ημέρες γεμάτες μπάσκετ, στο μεγάλο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού.

    Οι αθλητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στους αγώνες άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων, διεκδικώντας τους τίτλους στις 5 ξεχωριστές κατηγορίες, με τις μάχες κάτω από το στεφάνι να θυμίζουν μάχες επαγγελματιών.

    Με το μεγάλο τουρνουά ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των διοργανώσεων αθλητικών γεγονότων στην Κουρούτα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες και οι θεατές έδωσαν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2025.

    Kouroyta tourn 3on3 2

    Kouroyta tourn 3on3 3

    Kouroyta tourn 3on3 4

    Kouroyta tourn 3on3 5

    Kouroyta tourn 3on3 6

    Kouroyta tourn 3on3 7

    Kouroyta tourn 3on3 8

    Kouroyta tourn 3on3 9

    Kouroyta tourn 3on3 10

    Kouroyta tourn 3on3 11

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/05 στην Κρέστενα 
    Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/05 στην Κρέστενα 

    Την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 4 μ.μ., η πόλη της Κρέστενας θα υποδεχτεί 150 μαθητές από το LiceoScientifico - Linguistico «AgostinoMaria De Carlo» - Giugliano in Campania, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

    Ο Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, πάντα ανοιχτός σε ενέργειες που έχουν στόχο την προβολή του τόπου μας, αποδέχτηκε την πρόταση της Δήμητρας Σταθοπούλου, μέλους του Φιλελληνικού Συλλόγου «LaDecimaMusa» με πρόεδρο τον EnzoD’Agostino και της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος και της προπονήτριας Μαρίας Μοσχοπούλου και θα φιλοξενήσει στο Κλειστό Γήπεδο της Κρέστενας το σχολείο «AgostinoMaria De Carlo» (Διευθύντρια: CarmelaMugione, Προπονήτρια: SimonaPisani) για έναν φιλικό αγώνα μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών.

    Η Μαρία Μοσχοπούλου είναι πάντα θετική στην εξωστρέφεια και την προβολή των αθλητικών δράσεων της ομάδας και της περιοχής.

    «Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς, όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ να έρθετε στην πόλη μας την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 4 μ.μ., να υποδεχτούμε τους γείτονές μας μαθητές και να τους χαρίσουμε μια αξέχαστη εμπειρία και μια γλυκιά ανάμνηση επιστρέφοντας στην χώρα τους» αναφέρεται εκ μέρους των διοργανωτών του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης.

    krestena toyrn mpasket 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας διοργανώνει τουρνουά ΟΠΕΝ το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
    Ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας διοργανώνει τουρνουά ΟΠΕΝ το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

    Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο θερινό γήπεδο του Ομίλου μας έμπροσθεν του Πάρκιν του Δημοτικού Κάμπινκ Κουρούτας.

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

    1. Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν ατομικά εκπροσωπώντας αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό τους.

    2. Οι ομάδες που θα συγκροτηθούν θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο

    e mail: (orkaaamaliada@gmail.com), στο facebook του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας και στο Κιν. 6932291991 το αργότερο μέχρι Πέμπτη 7 Αυγούστου 2023.

    3. Κατηγορίες διοργάνωσης: Μικτές δυάδες, Δυάδες ανδρών, Τετράδες ανδρών , Δυάδες ανδρών

    4. Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανα αθλητή .

    5. Η σειρά που θα αγωνισθούν οι ομάδες θα καθορισθεί κατόπιν κλήρωσης .

    6. Οι αθλητές που συνθέτουν την ομάδα θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση όσον αφορά τον χρωματισμό της μπλούζας.

    - Τεχνική υποστήριξη αγώνων με το σύστημα μέτρησης του Ομίλου μας "MOBIX EYES" και με τους κανόνες του αθλήματος μας beach racket.

    - Κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει παρουσία ιατρού.

    - Το Σάββατο 26 Αυγούστου, οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δοκιμαστικές προπονητικές μετρήσεις .

    Με αθλητικούς χαιρετισμούς

    Το Δ.Σ.του Ο.Ρ.Κ.Α.

    orka tournoua open 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3ON3 στη Ζαχάρως
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3ON3 στη Ζαχάρως

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ 3ON3 το τριήμερο 7-9 Αυγούστου στο Γυμνάσιο Ζαχάρως, παρουσία πλήθους κόσμου, το οποίο διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ζαχάρως-Καϊάφα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ζαχάρως.

    Αθλητές από τη Ζαχάρω και άλλες περιοχές διαγωνίστηκαν σε φιλικό κλίμα ανα ηλικιακές κατηγορίες (U12, U15, U18, OPEN, VETERANS), ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό παρακολούθησε τους τελικούς και τον διαγωνισμό τριπόντων το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

    Στους τελικούς παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος και Αντιδήμαρχοι ενώ το «παρών» έδωσε ο Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

    zaxar tourn mpasket 2

    zaxar tourn mpasket 3

    zaxar tourn mpasket 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Τουρνουά Beach Volley στο Κατάκολο από τον «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΑΟ» υπό την αιγίδα της ΠΔΕ
    Τουρνουά Beach Volley στο Κατάκολο από τον «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΑΟ» υπό την αιγίδα της ΠΔΕ

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» συνδιοργάνωσαν στο Καβούρι, στην παραλία Κουνέλια στο beach bar "Άμμος και Θάλασσα", τουρνουά Beach Volley, που ξεκίνησε στις 12, 13 και 14 Αυγούστου με το τουρνουά ανδρών και συνεχίζεται την Παρασκευή 19, το Σαββάτο 20 και την Κυριακή 21 Αυγούστου, με μεικτούς αγώνες, με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί .

    Ο «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΝΙΚΗΣ» ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για την αμέριστη στήριξη του και την παρουσία του στην διοργάνωση. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν επίσης τους χορηγούς που βοήθησαν στην άψογη εκτέλεση του αθλητικού αυτού event και δήλωσαν ιδιαίτερη χαρά που το τουρνουά εξελίχθηκε σε ενα μεγάλο πάρτυ το οποίο ευελπιστούν να συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση κα συμμετοχή από το κοινό.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, δήλωσε ιδιαίτερη χαρά που ένα ακόμη καλοκαιρινό αθλητικό δρώμενο δίνει πνοή στον τόπο μας και ενεργοποιεί μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και μη, να συμμετέχουν σε μια δράση που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό.

    Ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα στέκεται αρωγός δίπλα σε νέες δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες που προάγουν τον Αθλητισμό και φέρνουν κοντά τους αθλητές και τους ανθρώπους του τόπου μας. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την δράση του συλλόγου «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ».

    Επιπλέον ο κ. Νικολακόπουλος έκανε τις απονομές στους νικητές Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο και Διονυσόπουλο Πέτρο που κέρδισαν 2 – 0 στον τελικό, το εξίσου δυνατό ζευγάρι Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και Σταύρο Ζαπάντη.

    tournoua beach volley pde 1

    tournoua beach volley pde 3

    tournoua beach volley pde 2

    Δελτίο Τύπου

  • Πλούσιο θέαμα και οργανωτική επιτυχία στο 3ο Τουρνουά Beach tennis
    Πλούσιο θέαμα και οργανωτική επιτυχία στο 3ο Τουρνουά Beach tennis
    Κυριάρχησαν οι Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης και Παναγιωτόπουλος Αλέξης

    Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση τέλεσε και έφερε εις πέρας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φιλαθλητικός. Το σωματείο της πόλης μας πιστό στο ραντεβού του με πρωτοπόρα πράγματα και ιδέες, διεξήγαγε στο beach bar "ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ" τουρνουά beach tennis κάτι που χρόνια είχε να διοργανωθεί και απευθυνόταν σε κάθε λάτρη της ρακέτας, είτε προερχόταν από τον χώρο του τεννις, είτε από τον χωρο του μπαντμιντον,είτε ήταν χομπίστας που απλά παίζει ρακέτες στην παραλία.
    Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού μαζεύτηκαν εύκολα 16 ζευγάρια και για λόγους διεκπεραίωσης του τουρνουά δεν έγιναν άλλες συμμετοχές δεκτές για να τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί βάση της προκήρυξης του αγώνα. Συνδιοργανωτής στο όλο εγχείρημα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κος Δημήτρης Νικολακόπουλος. Οι αγώνες ξεκίνησαν από το απόγευμα του Σαββάτου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον με την εξέλιξή τους μέχρι το τέλος.
    Μετά από αμφίρροπα και θεαματικά παιχνίδια πρωταθλητές και τροπαιούχοι του 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΆ BEACH TENNIS "ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΜΑΣΤΕΡΣ 2022" αναδείχθηκαν οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ όπου μετά από ένα πολύ όμορφο τελικό επικράτησαν των ΑΝΤΥΠΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑ που επίσης άξια πήραν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Την τετράδα των νικητών του τουρνουά συμπληρώνουν τα επίσης αξιομαχα ζευγάρια των ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ με ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ και του ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ με ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που κατέλαβαν αμφότερα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
    Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ με ανακοίνωση που εξέδωσε "ευχαριστεί θερμά τον Κο Δημήτρη Νικολακόπουλο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που στάθηκε αρωγός σε μία ακόμη δραστηριότητα του συλλόγου και υπόσχεται και τα επόμενα χρόνια να σταθεί συνοδοιπόρος σε κάθε αθλητική ενέργεια και εγχείρημα της Περιφέρειας."
    beach tennis tourn 2
    beach tennis tourn 3
    beach tennis tourn 4
    (Δελτίο Τύπου)
  • Δ. Νικολακόπουλος: Το «3on3 Streetball GNN» θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου
    Δ. Νικολακόπουλος: Το «3on3 Streetball GNN» θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλος Δημήτρης ,σήμερα υποδέχθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΠΔΕ τους κυρίους, Πλεμμένο Γιάννη, αντιδήμαρχο Παιδείας και Εθελοντισμού του δήμου Πύργου, Τσίτσο Νικόλαο και Συναδινό Νικόλαο διοργανωτές του τουρνουά προκειμένου να κάνουν γνωστό την διεξαγωγή του «3on3 Streetball GNN» που θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι είναι ένα εμβληματικό τουρνουά που για 8η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί θεσμό για την πόλη μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στηρίζει την συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι είναι ένα μέρος από τις συνολικά 4 διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος στις μεγαλές πόλεις, την Πάτρα, το Αγρίνιο, τώρα στον Πύργο και ο τελικός με τις καλύτερες ομάδες θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία τον Σεπτέμβριο.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε πόσο σημαντικό που οι φορείς ,ΠΔΕ και Δήμος Πύργου είναι σε άψογη συνεργασία και δίπλα στους ανθρώπους που διοργανώνουν τέτοιες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και event αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

    Το «3on3 Streetball GNN» φέτος δεν είναι μόνο του, αλλά έχει ένα σημαντικό συμπαίκτη (αδερφάκι) το «1on1» που για πρώτη φορά συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και έχει μεγάλη άνθηση στην Αμερική. Τέλος , ο κ Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε ότι ο κ. Συναδινός Νίκος και ο Τσίτσος Νικόλαος είναι αυτοί που το έκαναν πανελληνίως γνωστό σε όλη την Ελλάδα και είναι τιμή για την πόλη μας , τον Πύργο, να αποτελεί μέρος των αθλητικών διοργανώσεων και ίσως και την πιο σημαντική γιατί είναι θεσμός και διαφήμιση για την περιοχή μας.

    nikolakopoulos streetball 2

    Ο κ. Πλεμμένος Γιάννης ,αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και υπογράμμισε πόσο όμορφη συνεργασία υπάρχει ανάμεσα στους 2 φορείς και πόσο σημαντικό είναι να δώσουν ώθηση και ζωή στους νέους της πόλη μας . Ο κ. Πλεμμένος έδωσε συγχαρητήρια στους κ. Τσίτσο και κ. Συναδινό για όλα αυτά που κάνουν τα τελευταία 8 χρόνια.

    Ο κ.Συναδινός Νικόλαος , ένας από τους διοργανωτές του «3on3 Streetball GNN» ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , τον Δήμο Πύργου και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Νικολακόπουλο Δημήτρη αλλά και τον κ. Πλεμμένο Γιάννη . Ανέφερε πόσο σημαντικό είναι οι δύο μεγαλύτεροι θεσμοί του τόπου Περιφέρεια και Δήμος να συνεργάζονται σε τέτοιου είδους διοργανώσεις προσφέροντας σε όλο τον κόσμο και κυρίως στα νέα παιδιά σπουδαίες διοργανώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου .

    Τέλος, ο κ. Τσίτσος Νικόλαος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και τον Δήμο Πύργου. Έδωσε έμφαση στους υποστηρικτές και χορηγούς του Τουρνουά και τους ευχαρίστησε θερμά λέγοντας ότι η βοήθεια τους είναι απαραίτητη και αναγκαία γιατί δείχνει τη συστράτευση των φορέων και των ιδωτών κάτι το οποίο αποτελεί συστατικό της επιτυχίας.

    Τέλος , έδωσαν όλοι ραντεβού για τις 17-18-19 Αυγούστου στη Κεντική Πλατεία Πύργου.

    Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ

    ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    (Δελτίο Τύπου)

  • Από την Πάτρα ξεκινάει το «3x3 National Τournament» με τη στήριξη της ΠΔΕ
    Από την Πάτρα ξεκινάει το «3x3 National Τournament» με τη στήριξη της ΠΔΕ

    Για το 3x3 National Τournament που αρχίζει σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου από την Πάτρα και θα εξελιχθεί σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Παναγιώτης Πετρόπουλος και το μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.Κ. Κώστας Μαρλαφέκας.

    «Είμαστε παρόντες και στηρίζουμε αθλητικά γεγονότα έπειτα από μια δύσκολη περίοδο. Καλωσορίζουμε στην Πάτρα τη διεξαγωγή του τουρνουά στο οποίο μικροί και μεγάλοι να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, καταδεικνύοντας μέσα από τη συμμετοχή τους την σπουδαιότητα του αθλητισμού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης για το 3x3 National Τournament πουδιοργανώνει η GNC σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη στήριξη του Δήμου Πατρέων. Οι αγώνες θα διεξάγονται έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, στην Πλαζ.

    Συνεχίζοντας ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε «οι αθλητές να παραμείνουν αγωνιστές» ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε μία νέα μπασκετική καινοτομία το ένας εναντίον ενός , «1on1», ένα νέο είδος παιχνιδιού που ξεκινάει από την Πάτρα, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κι έχει στόχο τα επόμενα χρόνια να καταστεί μπασκετικό γεγονός σε όλη χώρα.

    Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Πατρέων στήριξε την διοργάνωση παρέχοντας κάθε δυνατή τεχνική βοήθεια, ενώ επεσήμανε: «Αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία, όπως άλλωστε είμαστε αρωγοί σε κάθε αθλητικό γεγονός, δεδομένου ότι η Πάτρα διαθέτει εμπειρία στις διοργανώσεις και τεχνοκράτες του αθλητισμού». Εστίασε επίσης στη στενή συνεργασία του Δήμου Πατρέων τόσο με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και με την Ε.Ο.Κ.

    «Αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις ομάδες από την ευρύτερη περιοχή αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο 3×3, και να συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό και σύγχρονο αθλητικό γεγονός» ανέφερε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας και πρόσθεσε ότι η νικήτρια ομάδα σε κάθε μια από τις κατηγορίες, σε κάθε σταθμό του 3x3GR ,προκρίνεται στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα του 3x3GR National Tour για κάθε κατηγορία. Επιπλέον, η νικήτρια ομάδα της Τελικής Φάσης στην κατηγορία MEN +18, θα κερδίσει ως έπαθλο την πρόκριση της στο WORLD TOUR PARIS 2022.

    Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 11/7, η διοργάνωση μετακομίζει στο Αγρίνιο, στην πλατεία Δημοκρατίας και από την Παρασκευή 15/7 στο Αίγιο, στην παλαιά προβλήτα Φάρος. Δηλώσεις συμμετοχής για το Αγρίνιο μέχρι την Κυριακή το βράδυ 10/7, δηλώσεις συμμετοχής για το Αίγιο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ 14/7

    Περισσότερες πληροφορίες για το 3x3 National Τournament, στην Πάτρα, στον σύνδεσμο: https://play.fiba3x3.com/events/4e0b4658-df79-47e2-9422-bf3a2851a2e3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο