Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 10:34

Τουρνουά Beach Volley στο Κατάκολο από τον «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΑΟ» υπό την αιγίδα της ΠΔΕ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» συνδιοργάνωσαν στο Καβούρι, στην παραλία Κουνέλια στο beach bar "Άμμος και Θάλασσα", τουρνουά Beach Volley, που ξεκίνησε στις 12, 13 και 14 Αυγούστου με το τουρνουά ανδρών και συνεχίζεται την Παρασκευή 19, το Σαββάτο 20 και την Κυριακή 21 Αυγούστου, με μεικτούς αγώνες, με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί .

Ο «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΝΙΚΗΣ» ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για την αμέριστη στήριξη του και την παρουσία του στην διοργάνωση. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν επίσης τους χορηγούς που βοήθησαν στην άψογη εκτέλεση του αθλητικού αυτού event και δήλωσαν ιδιαίτερη χαρά που το τουρνουά εξελίχθηκε σε ενα μεγάλο πάρτυ το οποίο ευελπιστούν να συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση κα συμμετοχή από το κοινό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, δήλωσε ιδιαίτερη χαρά που ένα ακόμη καλοκαιρινό αθλητικό δρώμενο δίνει πνοή στον τόπο μας και ενεργοποιεί μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και μη, να συμμετέχουν σε μια δράση που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό.

Ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα στέκεται αρωγός δίπλα σε νέες δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες που προάγουν τον Αθλητισμό και φέρνουν κοντά τους αθλητές και τους ανθρώπους του τόπου μας. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την δράση του συλλόγου «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ».

Επιπλέον ο κ. Νικολακόπουλος έκανε τις απονομές στους νικητές Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο και Διονυσόπουλο Πέτρο που κέρδισαν 2 – 0 στον τελικό, το εξίσου δυνατό ζευγάρι Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και Σταύρο Ζαπάντη.

tournoua beach volley pde 1

tournoua beach volley pde 3

tournoua beach volley pde 2

Δελτίο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 14:28

Σχετικά Άρθρα

  • Μάγεψε τους θεατές το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διεξήχθη στην Κουρούτα με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών
    Μάγεψε τους θεατές το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διεξήχθη στην Κουρούτα με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών

    Σε ένα μαγευτικό τοπίο, στην πανέμορφη παραλία της Κουρούτας, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, περισσότεροι από 300 αθλητές και χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού, έζησαν για ένα διήμερο από κοντά τον παλμό του 3on3.

    Ο Δήμος Ήλιδας ολοκλήρωσε με το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ, μία πανδαισία αθλητικών γεγονότων που ξεκίνησαν με τη διοργάνωση του Beach Volley, συνεχίστηκαν τους αγώνες Beach Soccer και κορυφώθηκαν στα γήπεδα 3on3, τα οποία στήθηκαν για 48 ώρες στην κεντρική πλατεία Κουρούτας.

    Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος, να γεμίσουν το χώρο και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες των ομάδων, περνώντας δύο ξεχωριστές ημέρες γεμάτες μπάσκετ, στο μεγάλο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού.

    Οι αθλητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στους αγώνες άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων, διεκδικώντας τους τίτλους στις 5 ξεχωριστές κατηγορίες, με τις μάχες κάτω από το στεφάνι να θυμίζουν μάχες επαγγελματιών.

    Με το μεγάλο τουρνουά ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των διοργανώσεων αθλητικών γεγονότων στην Κουρούτα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες και οι θεατές έδωσαν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2025.

    Kouroyta tourn 3on3 2

    Kouroyta tourn 3on3 3

    Kouroyta tourn 3on3 4

    Kouroyta tourn 3on3 5

    Kouroyta tourn 3on3 6

    Kouroyta tourn 3on3 7

    Kouroyta tourn 3on3 8

    Kouroyta tourn 3on3 9

    Kouroyta tourn 3on3 10

    Kouroyta tourn 3on3 11

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με μοναδικές μάχες στο φιλέ ολοκληρώθηκε στην Κουρούτα το τουρνουά Beach Volley του Δήμου Ήλιδας
    Με μοναδικές μάχες στο φιλέ ολοκληρώθηκε στην Κουρούτα το τουρνουά Beach Volley του Δήμου Ήλιδας

    Με τεράστια επιτυχία και θεαματικές μάχες στο φιλέ, ολοκληρώθηκε στην παραλία της Κουρούτα το τουρνουά Beach Volley που διοργάνωσε ο Δήμος Ήλιδας, σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΠ και το τμήμα βόλεϊ του «Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας».

    Για τρεις ημέρες, οι ομάδες που συμμετείχαν προσέφεραν πλούσια θέαμα, ενώ η διοργάνωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου και λάτρεις του αθλήματος στην παραλία της Κουρούτας.

    Τους τίτλους του τουρνουά διεκδίκησαν επάξια ομάδες από το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με το άθλημα που χαρακτηρίζεται ως ο «βασιλιάς» του θερινού αθλητισμού, να προσφέρει εντός συγκινήσεις στην άμμο.

    Τους δύο τίτλος κέρδισαν, στους άνδρες οι Σταύρος και Φώτης Παναγιωτάρας από την Αμαλιάδα και στις γυναίκες η Ελπίδα Παπαδοπούλου και Μυρτώ Συμεωνίδου από την Πάτρα.

    Επίσης, κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης με μικτές ομάδες και με ομάδες παίδων και νεανίδων.

    Πλέον η παραλία της Κουρούτας είναι έτοιμη να υποδεχτεί το δεύτερο μεγάλο τουρνουά του επόμενου Σαββατοκύριακου, με θρύλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεκάδες ακόμα αθλητές να συμμετέχουν στη μεγάλη διοργάνωση του Beach Soccer που θα γίνει από 26 έως 28 Ιουλίου 2024.

    Μαζί η παραλία της Κουρούτας το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουλίου θα υποδεχθεί και τα δύο φετινά Ευρωπαϊκά κύπελλα του Ολυμπιακού.

    beach volley kour 24 2

    beach volley kour 24 3

    beach volley kour 24 4

    beach volley kour 24 5

    beach volley kour 24 6

    beach volley kour 24 7

    beach volley kour 24 8

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/05 στην Κρέστενα 
    Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/05 στην Κρέστενα 

    Την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 4 μ.μ., η πόλη της Κρέστενας θα υποδεχτεί 150 μαθητές από το LiceoScientifico - Linguistico «AgostinoMaria De Carlo» - Giugliano in Campania, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

    Ο Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, πάντα ανοιχτός σε ενέργειες που έχουν στόχο την προβολή του τόπου μας, αποδέχτηκε την πρόταση της Δήμητρας Σταθοπούλου, μέλους του Φιλελληνικού Συλλόγου «LaDecimaMusa» με πρόεδρο τον EnzoD’Agostino και της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος και της προπονήτριας Μαρίας Μοσχοπούλου και θα φιλοξενήσει στο Κλειστό Γήπεδο της Κρέστενας το σχολείο «AgostinoMaria De Carlo» (Διευθύντρια: CarmelaMugione, Προπονήτρια: SimonaPisani) για έναν φιλικό αγώνα μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών.

    Η Μαρία Μοσχοπούλου είναι πάντα θετική στην εξωστρέφεια και την προβολή των αθλητικών δράσεων της ομάδας και της περιοχής.

    «Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς, όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ να έρθετε στην πόλη μας την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 4 μ.μ., να υποδεχτούμε τους γείτονές μας μαθητές και να τους χαρίσουμε μια αξέχαστη εμπειρία και μια γλυκιά ανάμνηση επιστρέφοντας στην χώρα τους» αναφέρεται εκ μέρους των διοργανωτών του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης.

    krestena toyrn mpasket 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας διοργανώνει τουρνουά ΟΠΕΝ το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
    Ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας διοργανώνει τουρνουά ΟΠΕΝ το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

    Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο θερινό γήπεδο του Ομίλου μας έμπροσθεν του Πάρκιν του Δημοτικού Κάμπινκ Κουρούτας.

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

    1. Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν ατομικά εκπροσωπώντας αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό τους.

    2. Οι ομάδες που θα συγκροτηθούν θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο

    e mail: (orkaaamaliada@gmail.com), στο facebook του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας και στο Κιν. 6932291991 το αργότερο μέχρι Πέμπτη 7 Αυγούστου 2023.

    3. Κατηγορίες διοργάνωσης: Μικτές δυάδες, Δυάδες ανδρών, Τετράδες ανδρών , Δυάδες ανδρών

    4. Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανα αθλητή .

    5. Η σειρά που θα αγωνισθούν οι ομάδες θα καθορισθεί κατόπιν κλήρωσης .

    6. Οι αθλητές που συνθέτουν την ομάδα θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση όσον αφορά τον χρωματισμό της μπλούζας.

    - Τεχνική υποστήριξη αγώνων με το σύστημα μέτρησης του Ομίλου μας "MOBIX EYES" και με τους κανόνες του αθλήματος μας beach racket.

    - Κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει παρουσία ιατρού.

    - Το Σάββατο 26 Αυγούστου, οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δοκιμαστικές προπονητικές μετρήσεις .

    Με αθλητικούς χαιρετισμούς

    Το Δ.Σ.του Ο.Ρ.Κ.Α.

    orka tournoua open 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3ON3 στη Ζαχάρως
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3ON3 στη Ζαχάρως

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ 3ON3 το τριήμερο 7-9 Αυγούστου στο Γυμνάσιο Ζαχάρως, παρουσία πλήθους κόσμου, το οποίο διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ζαχάρως-Καϊάφα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ζαχάρως.

    Αθλητές από τη Ζαχάρω και άλλες περιοχές διαγωνίστηκαν σε φιλικό κλίμα ανα ηλικιακές κατηγορίες (U12, U15, U18, OPEN, VETERANS), ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό παρακολούθησε τους τελικούς και τον διαγωνισμό τριπόντων το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

    Στους τελικούς παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος και Αντιδήμαρχοι ενώ το «παρών» έδωσε ο Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

    zaxar tourn mpasket 2

    zaxar tourn mpasket 3

    zaxar tourn mpasket 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πύργου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο BEACH RACKETS και 1ο BEACH VOLLEY
    Δήμος Πύργου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο BEACH RACKETS και 1ο BEACH VOLLEY

    Παναγιώτης Αντωνακόπουλος “Δημιουργούμε υγιές πρότυπο για όλα τα παιδιά”.

    Ένα εντυπωσιακό θέαμα με τη συμμετοχή πολλών αθλητών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολίτες του Πύργου κάθε ηλικίας στην διεξαγωγή του 1ου BEACH RACKETS και 1ου BEACH VOLLEY που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου την Παρασκευή (16/9) και το Σάββατο (17/9) σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

    Και οι δύο ημέρες κύλησαν με πολλές συμμετοχές αθλητών, όχι μόνο του Πύργου αλλά και από άλλες περιοχές της Ηλείας και της Πελοποννήσου, με το κοινό να έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με το άγνωστο για πολλούς άθλημα του BEACH RACKETS αλλά και να παρακολουθεί τις εντυπωσιακές φάσεις των παιχνιδιών του BEACH VOLLEY.

    Παιδιά και ενήλικες αθλητές πολλών Σωματείων χάρισαν ένα πλούσιο θέαμα στο κοινό, με τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο να απονέμει στους νικητές των αγώνων τα κύπελα αλλά και με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Αργυρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Πλεμμένο τα αναμνηστικά συμμετοχών.

    Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη όλους τους αθλητές και δήλωσε: “ Θέλουμε να έχουμε χαρούμενους πολίτες και κυρίως χαρούμενα και χαμογελαστά παιδιά. Οι πλατείες είναι ένας χώρος κυρίως για τα παιδιά, για τον αθλητισμό, τη μουσική... για χαρούμενους ανθρώπους. Παιδιά που αγωνίζονται, έχουν σωματική και ψυχική υγεία και καλή πορεία στο σχολείο, μακριά από παραβατικότητες, bullying και άλλες καταστροφικές συνήθειες. Δημιουργούμε ένα υγιές πρότυπο για όλα τα παιδιά”.

    Την διοργάνωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, το οποίο έμεινε εντυπωσιασμένο από την ταχύτητα εξέλιξης των φάσεων των παιχνιδιών και την ταχύτητα που καταγραφόταν στους αγώνες ξυλορακέτας από ειδικό ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα.

    Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Α΄ ΕΣΑΞ Γιώργος Κοσμάς και ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας και χειριστής συστήματος μέτρηση πόντων Τάσος Μπινιώρης οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι απο την άρτια διοργάνωση.

    Την αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και με την πολύτιμη συνδρομή του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Περικλής Πατσούρης ο οποίος ενημέρωνε το κοινό για την εξέλιξη των αγώνων όπως και για τους κανόνες των αθλημάτων.

    beach pirgos 2

    beach pirgos 3

    beach pirgos 4

    beach pirgos 5

    beach pirgos 6

    beach pirgos 7

    beach pirgos 8

    beach pirgos 9

    beach pirgos 10

  • Έρχονται οι πρωτοποριακές διοργανώσεις του 1ου BEACH RACKETS (16/9) και του 1ου BEACH VOLLEY (17/9) στην κεντρική πλατεία Πύργου
    Έρχονται οι πρωτοποριακές διοργανώσεις του 1ου BEACH RACKETS (16/9) και του 1ου BEACH VOLLEY (17/9) στην κεντρική πλατεία Πύργου

    Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Με συνέπεια στην αρχή μας να είμαστε κοντά στη νέα γενιά και με αθλητικές δράσεις»

    Η πρωτοποριακή αθλητική εκδήλωση, που περιλαμβάνει το 1ο BEACH RACKETS την Παρασκευή 16/9 και το 1ο BEACH VOLLEY το Σάββατο 17/9, στην κεντρική πλατεία Πύργου, ήταν το αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, παρουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Αργυρόπουλου και του προέδρου του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας Γιώργου Νικολόπουλου.

    Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος: «Με συνέπεια στην αρχή μας πως είμαστε με διάφορους τρόπους κοντά στη νέα γενιά και δίνοντας ευκαιρίες για συμμετοχή σε αθλήματα, σε αθλοπαιδιές και σε διάφορες αθλητικές δράσεις, προχωράμε και στη διοργάνωση αυτή. Για μας ο αθλητισμός περιλαμβάνει τη διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία και στην προκειμένη περίπτωση γίνεται για πρώτη φορά μια τέτοια πρωτοποριακή εκδήλωση, από αυτές που στη σημερινή εποχή γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες, όπως για παράδειγμα ήταν ο street αγώνας επί κοντώ που έγινε το προηγούμενο διάστημα στην Αρχ. Ολυμπία. Θα είναι διαμορφωμένες πολύ ελκυστικές συνθήκες, τόσο για τους αθλούμενους που θα πάρουν μέρος, όσο και για τους παρευρισκόμενους και θεατές που θα είναι στην πλατεία εκείνο το διάστημα, με μια συνολικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

    Ο Γιάννης Αργυρόπουλος επεσήμανε: «Μετά από όλες τις σημαντικές και πετυχημένες διοργανώσεις διαφόρων αθλητικών δρώμενων που έχει προχωρήσει ο Δήμος μας, πλέον προχωράμε σε κάτι ακόμα πρωτοποριακό και με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Θέλουμε να αξιοποιηθεί με κάθε δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο η ξεχωριστή αυτή διοργάνωση και να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι λάτρεις των αθλημάτων, μικροί και μεγάλοι, στην άθληση και στο θέαμα που προσφέρουν το beach rackets και το beach volley. Πρέπει με την ευκαιρία αυτή να αναφέρω πως συνεχίζουμε και στο κομμάτι των σημαντικών έργων σε ότι αφορά τον αθλητικό τομέα. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ προχωρούν πλέον με συγκεκριμένο τρόπο και οι διαδικασίες για το Κολυμβητήριο. Στα θέματα αυτά, σύντομα θα γίνει και εκτενέστερη αναφορά».

    Ο Γιώργος Νικολόπουλος, πρόεδρος του Ο.Ρ.Κ.Α. (Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας), ευχαρίστησε τον Δήμο Πύργου και τον δήμαρχο κ. Αντωνακόπουλο για την πρόσκληση, κι επίσης ανέφερε: «Γνωρίζουμε πως ο Δήμος Πύργου ενισχύει τις αθλητικές εκδηλώσεις κι είναι πάντα κοντά σε αυτές και είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε αυτή την πρωτοποριακή διοργάνωση. Έχουμε στο δυναμικό μας αθλητές από διάφορες περιοχές της Ηλείας, όπως από Αμαλιάδα, από Πύργο, από Κρέστενα, μετέχουμε στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Racket κι έχουμε συνεχή ανάλογη δράση. Καλούμε τον κόσμο να παρευρεθεί για να παρακολουθήσει όμορφο θέαμα μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

    - Η αθλητική εκδήλωση του διημέρου θα πραγματοποιηθεί σε οριοθετημένο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, με την πολύτιμη συνδρομή του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου.

    dimos tournoua beach vol rac 2

    * Ώρα έναρξης και τις δυο μέρες: στις 18:00

    • Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί έπαινος συμμετοχής και μπλουζάκι.
    • Οι πρώτοι των κατηγοριών θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Δήμος Πύργου διοργανώνει το 1ο BEACH RACKETS την Παρασκευή 16/9 & το 1ο BEACH VOLLEY το Σάββατο 17/9
    Ο Δήμος Πύργου διοργανώνει το 1ο BEACH RACKETS την Παρασκευή 16/9 & το 1ο BEACH VOLLEY το Σάββατο 17/9

    Το 1ο BEACH RACKETS (16/9) και το 1ο BEACH VOLLEY (17/9) στην κεντρική πλατεία Πύργου

    Μία πρωτοποριακή αθλητική εκδήλωση, μέσα από την οποία στόχος είναι να αξιοποιηθεί με κάθε δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο τη ξεχωριστή αυτή διοργάνωση και να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι λάτρεις των αθλημάτων, μικροί και μεγάλοι, στην άθληση και την μαγεία που προσφέρει το beach rackets και το beach volley.

    Η αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε οριοθετημένο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.

    Ώρα έναρξης: 18:00

    dimos tournoua beach vol rac 2

    ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ 18 (2005 και κάτω) ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ

    - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

    Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν καμία ευθύνη για την κατάσταση της υγείας των συμμετεχόντων καθώς ούτε και σε περίπτωση ατυχήματος.

    Όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες για να συμμετέχουν υποχρεούνται να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του γονέα τους.

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

    Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται:

    • Δήμο Πύργου, Πλατεία Σάκη Καράγιωργα 1ος όροφος και στο τηλέφωνο:

    26213 62419.

    - Στο FACEBOOK: Αθλητικές Εκδηλώσεις Δήμου Πύργου.

    Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 15/9.

    • Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί έπαινος συμμετοχής και μπλουζάκι.
    • Οι πρώτοι των παρακάτω κατηγοριών που θα τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο

    Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος των αθλητικών εκδηλώσεων του «1ο BEACH RACKETS & BEACH VOLLEY»!

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο