Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 08:33

Επίσημη "πρώτη" για τον νέο προπονητή του Κοροίβου Κ. Δελέγκο

Γράφτηκε από
Ad Slot

«Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα αρνείται να χάσει…»

Με την παρουσίαση του νέου προπονητή του Κοροίβου Κώστα Δελέγκου έγινε και η επίσημη έναρξη για τη νέα μπασκετική σεζόν 2020-2021.
Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε ο General Manager της ομάδας Διονύσης Κάτζος παρουσίασε τον νέο προπονητή και αναλύθηκε η φιλοσοφία και το πλάνο που έχει η ομάδα όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία ενός ρόστερ από νέους αθλητές, με διάθεση για σκληρή δουλειά και στη λογική παραμονής στην ομάδα για περισσότερο από μία σεζόν, με τον Κώστα Δελέγκο να υπόσχεται την δημιουργία μίας ομάδας που θα δίνει το 100% για τον Κόροιβο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διονύση Κάτζου και του Κώστα Δελέγκου:
Διονύσης Κάτζος (General Manager)
«Ουσιαστικά είναι η επίσημη έναρξη της σεζόν για τον Κόροιβο 2020-2021, μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά που κατέληξε με αυτό τον άδοξο τρόπο λόγω της πανδημίας. Προσπαθούμε σαν Σύλλογος να μαζέψουμε τα ‘κομμάτια’ μας, λόγω αυτής της παγκόσμιας κατάστασης η οποία έχει επηρεάσει τους πάντες και τα πάντα.
Ο αθλητισμός γενικά παράγει μία αισιοδοξία και έτσι θέλουμε να βλέπουμε τα αισιόδοξα κομμάτια της ζωής, γιατί ο αθλητισμός αυτά προάγει πάνω απ’ όλα και πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα με τη βοήθεια της επιστημονικής κοινότητας.
Σιγά- σιγά θα ξεπεραστούν αυτά τα θέματα και θα επανέλθουν η ζωή και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα, όπως τα ξέραμε, με τις καλές και τις δυσάρεστες στιγμές.
‘Σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα’
Στο κομμάτι που αφορά τον Κόροιβο, μετά την απότομη παύση στις 5 Μαρτίου του 2020 λόγω του γεγονότος που είχε προκύψει, ειδικά στην Δυτική Ελλάδα που προηγηθήκαμε περίπου δέκα ημέρες από την υπόλοιπη χώρα, προσπαθούμε εδώ και ένα μήνα να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα, αναλογιζόμενοι πάντα τα προβλήματα που υπάρχουν, πώς θα τα αντιμετωπίσουμε και προσπαθούμε να κάνουμε όσες περισσότερες προβλέψεις μπορούμε μέσα σε αυτή την κατάσταση που φανταζόμαστε, υπολογίζουμε, και θεωρούμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μπροστά μας.
Σε αυτό λοιπόν το κλίμα ο Κόροιβος για τη σεζόν που έρχεται προσπάθησε, και είναι προτεραιότητά του αυτή, να ‘κλείσει’ τις όποιες οικονομικές ‘πληγές’ είχε από τις δύο προηγούμενες χρονιές και είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και πρέπει να το πω δημόσια αυτό. Ήδη αυτή τη στιγμή έχουν γίνει προτάσεις προς όλους τους αθλητές ώστε να εξοφλήσουμε αυτά τα χρήματα τα οποία εκκρεμούν και θα είναι προτεραιότητά μας πριν από οτιδήποτε άλλο, γιατί ο Κόροιβος από εδώ και πέρα θα ‘περπατήσει’ σε άλλο δρόμο από αυτόν που κακώς για εμένα υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα μία άποψη ότι ο ‘Κόροιβος είναι προβληματικό μαγαζί, δεν πληρώνει ή οτιδήποτε’. Για να λέμε και τις αλήθειες κάποια στιγμή, είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ. Με την σεζόν αυτή κλείνουμε δέκα χρόνια, τέσσερα χρόνια στην Α1 και έξι χρόνια στην Α2.
Έχουμε μία διαδρομή 13-14 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για κάποια τεράστια ποσά τα οποία δόθηκαν μέσα σε αυτά τα χρόνια και τα οποία τα έδωσε μία ομάδα που πραγματικά κάνει αγώνα χωρίς να έχει χρηματοδότες, χωρίς να έχει τίποτα και είναι και η μοναδική ομάδα που έχει ένα λαϊκό πρόσημο. Δηλαδή έχει την πολύ-συμμετοχικότητα πολλών ανθρώπων σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται.
Κάποια στιγμή το μοντέλο του Κοροίβου θα μνημονευθεί διαχρονικά, να το γνωρίζει η ιστορία, θα το καταγράψει, όσο και εάν χαλάμε την πιάτσα γιατί δεν είμαστε αρεστοί σε αυτούς που έχουν τα χρήματα.
‘Καλωσορίζουμε τον Κώστα Δελέγκο’
Μπαίνουμε λοιπόν στη φετινή χρονιά και καλωσορίζουμε τον Κώστα Δελέγκο, τον νέο προπονητή για τη χρονιά που έρχεται. Ο Κώστας είναι ένας προπονητής που έδειξε τα τελευταία χρόνια , και ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια στον Απόλλωνα, ότι είναι ένας νέος προπονητής που έχει μάθει να αγωνίζεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να δημιουργεί κάτι ωραίο μπασκετικό. Αυτός είναι και ο λόγος που εμάς μας έκανε ‘κλικ’, από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Απόλλωνα, να τον προσεγγίσουμε και να προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε μαζί του.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταλήξαμε σε αυτό. Η συμφωνία με τον Κώστα δεν είναι για ένα χρόνο, τυπικά στα χαρτιά είναι για ένα χρόνο, έχουμε μιλήσει για δύο με τρία χρόνια. Και το λέω ξεκάθαρα, θέλουμε να κάνει μία δουλειά σε βάθος και να αφήσει το αποτύπωμά του. Θα τον βοηθήσουμε όλοι σε αυτό το κομμάτι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω στο παραμικρό.
Όσον αφορά τον Κόροιβο για τα επόμενα χρόνια, μετά από διάφορες διαδικασίες και την προσπάθεια την περσινή που εμφανίστηκε μία εταιρεία η οποία δεν περπάτησε για λόγους που δεν έχουν κάνουν με εμάς ούτε με την εταιρεία, προφανώς ήταν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα στην περιοχή, κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεμπερδέψει αυτή η κατάσταση, εμείς αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό το οποίο μας εκφράζει. Εμείς θέλουμε να αφήσουμε ένα αφήγημα και ένα αποτύπωμα στο Ελληνικό μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή το κορυφαίο για εμένα στοίχημα είναι να παράξεις, να βγάλεις νέους παίκτες Έλληνες αθλητές. Σε αυτή τη λογική θα δείτε ότι η ομάδα που έχουμε κουβεντιάσει με τον Κώστα και η οποία θα σχεδιαστεί θα έχει πάρα πολλούς νέους αθλητές σε μικρές ηλικίες, 19, 20, 21,22, 23 ετών και θα πάρουμε και 3-4 παιδιά τα οποία θα έχουν μία εμπειρία χωρίς να είναι τα παιδιά τα οποία θα είναι πολύ ‘ακριβά’.
Το μπάτζετ θα είναι πάρα πολύ συγκρατημένο, αναλογιζόμενοι την γενικότερη κατάσταση και αυτό που έρχεται και το χειμώνα, θα είναι το χαμηλότερο μπάτζετ που θα έχουμε για την επόμενη χρονιά που είχαμε στην ιστορία μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε έτσι, με ασφάλεια και σιγουριά γιατί δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Ο Κόροιβος έχει αναδιοργανωθεί διοικητικά, έχει δημιουργηθεί μία οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από 7 άτομα, έχουν φτιαχτεί οικονομικές επιτροπές, αυτή τη στιγμή ασχολούνται γύρω στα 15 άτομα με την ομάδα, μέλη του Δ.Σ. και φίλοι της ομάδας, θα μπούμε σε μία άλλη λογική, αναλογιζόμενοι πάντα τα προβλήματα τα οποία θα υπάρξουν. Σε αυτό το πλάνο καλωσορίζω τον Κώστα στην ομάδα, εμείς θα είμαστε δίπλα του και μακάρι τα 2-3 χρόνια να γίνουν 4 και 5.
Κώστας Δελέγκος (Προπονητής Κοροίβου)
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα που με επέλεξε η ομάδα του Κοροίβου να ηγηθώ προπονητικά της καινούργιας προσπάθειας που κάνει. Ο Κόροιβος τα τελευταία δέκα χρόνια είναι πρωταγωνιστής στο υψηλό επίπεδο, είτε στην Α1 είτε στην Α2 και έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο είναι ιδιαίτερη τιμή μια ομάδα με μακρά πορεία σε εθνικές κατηγορίες να σε επιλέγει να ηγηθείς προπονητικά.
Θα ήθελα να πω ότι έρχεται μια δύσκολη χρονιά, πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά και αθλητικά, που έτσι και αλλιώς έληξε άδοξα, αλλά και σαν λαός να έχουμε αισιοδοξία και να πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλύτερα και δεν θα ξανασυναντήσουμε τα ίδια προβλήματα. Από εκεί και πέρα ο στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι να αλλάξουμε λίγο το στυλ της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πιο διαφορετική ομάδα όσον αφορά το ρόστερ, με νέα παιδιά ταλαντούχα, φιλόδοξα, που θα θέλουν να εμφανιστούν στο μπασκετικό στερέωμα, που θα έχουν όρεξη για δουλειά και να προσπαθήσουμε να τα κρατήσουμε και αρκετά χρόνια εδώ ούτως ώστε να καταφέρουμε να φτιάξουμε και ένα κορμό για την ομάδα για να μην χρειάζεται κάθε χρόνο πολλές προσθαφαιρέσεις.
Σίγουρα η οικονομική συγκυρία δεν βοηθά και για μεγάλα ανοίγματα, άρα θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί και στις κινήσεις μας, θα χρειαστούμε να πάρουμε και 3-4 παιδιά για να έχουμε και μία ‘ασφάλεια’ με την έννοια ότι πλέον το πρωτάθλημα της Α2 θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχει 18 ομάδες φέτος και περιμένουμε να είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι κάθε χρόνο».
Από εκεί και πέρα κάνουμε και μία προσπάθεια με παιδιά που είναι εδώ από την περιοχή και ενδεχομένως να μπορούν να μας βοηθήσουν, να είναι στην ομάδα και στο μακρόχρονο πλάνο μας θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο τις Ακαδημίες, να κοιτάξουμε τα παιδιά της περιοχής, να δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε ούτως ώστε τα επόμενα χρόνια να έχει μία βάση ο Κόροιβος που να πορεύεται με αυτή και να έχει λίγα παιδιά με μεταγραφές για να συνεχίσει να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του ελληνικού μπάσκετ.
Και πάλι να ευχαριστήσω την διοίκηση του Κοροίβου που μου έκανε αυτή την τιμή, μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά, δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε το ρόστερ, θέλουμε τον κόσμο του Κοροίβου που έχει αποδείξει όλα τα χρόνια ότι είναι κοντά στην ομάδα να είναι δίπλα μας και φέτος, να μας στηρίξει και αυτό που έχω να υποσχεθώ εγώ σαν προπονητής, αλλά και όσον αφορά τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία σκληρή ομάδα που θα αρνείται να χάσει και θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι στο 100% για την ομάδα του Κοροίβου, για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε ταμείο και νομίζω ότι εάν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν θα καταφέρουμε κάτι καλό»
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 10:16

Σχετικά Άρθρα

  • Α.Σ.Α. Κόροιβος: Ανακοίνωση για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί αντιτίμου για χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων
    Α.Σ.Α. Κόροιβος: Ανακοίνωση για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί αντιτίμου για χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων

    Καθολική αντίδραση του Συλλόγου-Ζητά να ανακληθεί η απόφαση

    Το Δ.Σ του Α.Σ.Α Κόροιβος σε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 23-10-2024 αποφάσισε ομόφωνα από τους παρόντες τα παρακάτω:

    Είμαστε κάθετα αντίθετοι ως σύλλογος στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21-10-2024 περί αντιτίμου για χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου της Αμαλιάδας. Η επιβολή αυτής της αυθαίρετης χρέωσης των 5,00€ για κάθε προπονητική ώρα, χωρίς κάποια οικονομική μελέτη, ουσιαστικά οδηγεί σε διάλυση τον Κόροιβο καθώς ως απόφαση οδηγεί σε εξαφάνιση των τμημάτων υποδομής. Η ωριαία χρέωση κάθε προπονητικής ώρας με 5,00€ ουσιαστικά καταστρέφει κάθε προσπάθεια δημιουργίας και ανάπτυξης των Ολυμπιακών Αθλημάτων που υπηρετεί ο Σύλλογος. Η λογική και φιλοσοφία της απόφασης είναι ότι ο Δήμος έρχεται και γίνεται συνέταιρος στα Έσοδα των τμημάτων ανάπτυξης του συλλόγου, αδιαφορώντας για τα Έξοδα τα οποία ξεπερνούν τις περισσότερες φορές τα Έσοδα, άρα αφυδατώνει οικονομικά την λειτουργία αυτών των τμημάτων και τα οδηγεί σε λουκέτο.

    Η Πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Ήλιδας «ελαφρά την καρδία» πήρε μια απόφαση , αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία από τον νόμο είναι Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι δεν υπάρχει Κέρδος και κάθε πρόσθετο έξοδο αναζητείται.

    Σε όλο το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε καμία ουσιαστική διαβούλευση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, πέρα από 1 συνάντηση που δεν είμαστε παρόντες και 1-2 μηνύματα μέσω viber. Επίσημη κοινοποίηση της έγγραφης πρότασής του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, στα αθλητικά σωματεία για το τι πραγματικά θα προτείνει δεν υπήρξε όπως και διάλογος συν διαμόρφωσης μιας κοινής πρότασης.

    Ο Κόροιβος είχε καταθέσει από τις 10-09-2024 επίσημη γραπτή πρόταση προς τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Δ.Σ, πιο κατά την κρίση μας θα ήταν ένα εύλογο αντίτιμο το οποίο θα μπορούσε να υπηρετήσει ο αθλητισμός της πόλης. Απάντηση δεν πήραμε ποτέ και δεν ξέρουμε γιατί δεν διαβάστηκε η πρότασή μας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Στην ουσία του προβλήματος ο Κόροιβος μέχρι το 2020 όπου έκλεισαν οι αθλητικές δομές και απαλλάχτηκαν τα αθλητικά σωματεία έως το 2023 από τέλη χρήσης των αθλητικών δομών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έδινε μηνιαία στον Δήμο Ήλιδας 360,00€. Με την πονηρή και ύπουλη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των 5,00€ ανά προπονητική ώρα, αλλάζει τον υπολογισμό και την φιλοσοφία , μετρώντας ώρες χρήσης. Με αυτό τον τρόπο καθορισμού του «αντιτίμου» τα 360,00€ για τον Κόροιβο γίνονται περίπου 2.600,00€ τον μήνα!!!!

    Αυτό συμβαίνει, διότι ο Κόροιβος έχει σε όλα τα αθλήματα (Μπάσκετ, Βόλλευ κ.λ.π) 10 αγωνιστικά ηλικιακά τμήματα (Εφηβικό, Παιδικό, Παμπαίδες, Μίνι, Κορασίδες, Νεάνιδες κ.λ.π) τα οποία συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Αθλητικών Ενώσεων της Περιφέρειας, οι οποίες αυτές αγωνιστικές ομάδες θα πρέπει να κάνουν προπονήσεις. Επειδή λοιπόν αυτά τα αγωνιστικά τμήματα είναι πολλά είναι πολλές και οι προπονητικές ώρες που χρειάζονται για πετύχουν τους αθλητικούς στόχους τους. Όλες αυτές οι ώρες αθροίζονται στο τέλος κάθε μήνα και βγαίνει ο λ/σμός των 2.600,00€ που μας ζητάει πλέον η Δημοτική αρχή ως αντίτιμο.

    Τα χρηματικά αυτά ποσά μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον Κόροιβο ; Η απάντηση είναι φυσικά και Όχι!!!

    Σύμφωνα με τον αγωνιστικό προϋπολογισμό των τμημάτων ανάπτυξης που έχει στηθεί π.χ για το τμήμα του μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2024-25 το σύνολο των Εσόδων θα φτάσει στο ποσό των 19.125,00€ έχοντας 85 περίπου παιδιά υποδομών που θα πληρώνουν για 9 μήνες 25,00€ τον μήνα. Τα αντίστοιχα Έξοδα για την ίδια περίοδο των ίδιων τμημάτων αγγίζουν τα 28.000,00€ (Αμοιβές και Οδοιπορικά προπονητών, ΕΦΚΑ, Έξοδα διεξαγωγής Αγώνων, Έξοδα μετακινήσεων, ρουχισμό, υλικό κ.λ.π).

    Όπως όλοι κατανοείται ο προϋπολογισμός είναι ήδη ελλειμματικός κατά περίπου 9.000,00€ όπου θα καλυφθούν από τις εισφορές των μελών και έξτρα συνδρομές των γονιών των αθλητών. Όλη η παραπάνω ανάλυση είναι μόνο για το μπάσκετ, αντίστοιχα τα ίδια ισχύουν και για τα άλλα τμήματα!!!! Αυτά είναι γνωστά και στην Γ.Γ.Α μιας και ο Κόροιβος μέσω του Αθλητικού Μητρώου κάνει ετήσιο ηλεκτρονικό απολογισμό αναλυτικότατο εδώ και 5 χρόνια με τα Έσοδα και τα Έξοδα.

    Μόνο ο Δήμος Ήλιδας αδιαφόρησε για όλα τα παραπάνω και πάει να τινάξει ότι όμορφο χτίζουμε εμείς και οι προηγούμενες διοικήσεις εδώ και 30 χρόνια, δημιουργώντας ένα Αθλητικό Κόσμημα και Πρότυπο , το οποίο θαυμάζεται, εκτιμάται και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελληνική Επικράτεια, εκτός από κάποιους αιρετούς που εάν δεν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, σίγουρα είναι σε αφασία.

    Αρχικά οφείλετε να γνωρίζετε ότι όλες οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου έχουν γίνει με χρηματοδοτήσεις της ΓΓΑ , από προγράμματα και διάφορα επενδυτικά εργαλεία καθώς και με πρόσθετες επιχορηγήσεις από τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης με αφορμή διάφορες διεθνείς διοργανώσεις, τις οποίες έφερε στη πόλη της Αμαλιάδας ο Κόροιβος.( Πανευρωπαϊκό μπάσκετ Γυναικών 2003, Πανευρωπαϊκό Παίδων μπάσκετ 2005, Πανευρωπαϊκό μπάσκετ Εφήβων 2006 και 2008).

    Όλα τα παραπάνω δεν έγιναν με χρήματα από το ταμείο του Δήμου, το μόνο που έχει υποχρέωση είναι η λειτουργία και η συντήρηση των εγκαταστάσεων. Άρα πρέπει να πληρώνετε την ΔΕΗ και την μισθοδοσία του υπαλλήλου που έχετε στο αθλητικό κέντρο. Συντηρήσεις έχουν γίνει ελάχιστες εδώ και 20 χρόνια (οροφή που έσταζε, πυρασφάλεια).Ούτε αυτά μπορείτε να κάνετε;

    Το αντίτιμο των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων για χρήση Δημοτικών Αθλητικών χώρων όπως διαπιστώσαμε και είναι γνωστό σε όλους σχεδόν του Δήμους της Ελλάδας κυμαίνεται από Δωρεάν έως 150,00€ το ανώτερο τον μήνα για κάθε άθλημα και φυσικά καμία σχέση με τα 2.600,00€ το μήνα που οραματίστηκαν κάποιοι αιρετοί εδώ στην Αμαλιάδα. Τα ποσά αυτά λοιπόν έχουν την λογική να καλύπτουν τα αναλώσιμα, χαρτικά απορρυπαντικά , παρκετέζες σκούπες κ.λ.π Δεν αποτελεί υποχρέωση κανενός ερασιτεχνικού συλλόγου η πληρωμή της ΔΕΗ ενός αθλητικού κέντρου-πέρα της αδυναμίας εξυπηρέτησης- και ειδικά του αθλητικού κέντρου της Αμαλιάδας που σκοπίμως και παραπλανητικά αποσιωπάτε η αλήθεια .

    Μας λένε ότι το Αθλητικό κέντρο έχει έξοδα ,χρωστάει 2.000.000,00€ στην ΔΕΗ!!! Γιατί κύριοι και κυρίες; Πείτε την αλήθεια στον λαό να γνωρίζει, από τα φώτα του κλειστού γυμναστηρίου έφτασε ο λ/σμός σε αυτό το ύψος ή επειδή η ΔΕΗ έχει στήσει υποσταθμό στο αθλητικό κέντρο και έχει συνδέσει και τις 2 γεωτρήσεις εκ’ των οποίων η μία στέλνει όταν έχει ανάγκη η πόλη νερό στον υδατόπυργο για την ύδρευση, ενώ όλη την καλοκαιρινή σεζόν δουλεύει ανελλιπώς προς τούτο. Μιλάμε για τριφασικές παροχές οι οποίες δουλεύουν με μοτέρ πολλών HP και καταλαβαίνουμε όλοι για τις καταναλώσεις ρεύματος ιδιαίτερα της τελευταίας δεκαετίας.

    Καμία Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να λειτουργεί παραπλανητικά και να παίρνει αποφάσεις που αφορούν την βιωσιμότητα και την ζωή άλλων φορέων της πόλης με την τακτική της άγνοιας και του αιφνιδιασμού, πόσο δε όταν μιλάμε για τον Κόροιβο ,που αποτελεί ζωντανή διαφήμιση της πόλης, παράγει εξωστρέφεια και δείχνει δρόμους προόδου για κάθε υγιή δράση.

    Η απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να ανακαλεστεί άμεσα, χωρίς καθυστέρηση να αναλυθούν και να συζητηθούν τα δεδομένα και να οριστεί το εύλογο τίμημα. Κάθε διαφορετική στάση οδηγεί σε διάλυση των αθλητικών οργανισμών, την διάλυση των τμημάτων ανάπτυξης των συλλόγων και τα παιδιά μας τα παιδιά της πόλης μας σε σκληρά και δύσκολα πράγματα.

    Ο Αθλητικός Οργανισμός του Κοροίβου είναι από τούδε και στο εξής σε εγρήγορση, συγκαλώντας Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 06-11-2024 και σε συνεννόηση με τα λοιπά Αθλητικά Σωματεία της πόλης θα κορυφώσουμε την αντίδρασή μας και την αντίθεσή μας με κάθε μέσο. Μακριά τα χέρια σας από τον Αθλητικό μίσχο του Νομού Ηλείας. Κατανοήστε, ενημερωθείτε , αντιληφθείτε τί ψηφίσατε.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Robert Eugene Glasper Jr.
    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Robert Eugene Glasper Jr.
    Ο νέος παίκτης του ΚΟΡΟΙΒΟΥ γεννήθηκε στο Arcansas των Η.Π.Α στις 25 Απριλίου του 1998, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως point guard.Αποφοίτησε το 2022 από το κολλέγιο του Incarnate Word όπου σε 31 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους, 2.5 ασσίστ και 3.2 ριμπάουντ.
    Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη πρώτα με τη φανέλα του Αχιλλέας Καϊμακλίου στη Κύπρο όπου σε 11 παιχνίδια σημείωνε 17.2 πόντους, μοίραζε 4.7 ασσίστ και μάζευε 4.8 ριμπάουντ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Κροατία για να αγωνιστεί με τη Zabok όπου σε 10 παιχνίδια είχε 19.2 πόντους, 5.7 ασσίστ, 2.5 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα.
    Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ελλάδα στην Elite League για τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, όπου σε 30 παιχνίδια είχε κατά μ.ο 19 πόντους, 5,7 ασσιστ, 4,1 ριμπάουντ, και 1,2 κλεψίματα σε 35,1 λεπτά συμμετοχής.
    Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ καλωσορίζει τον RJ ξανά στην Ελλάδα, και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
    Glasper Koroivos 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • Κόροιβος Γαστούνης: Αλλοδαπός χτύπησε και τραυμάτισε δικυκλιστή - Εγκατέλειψε το όχημά του και τον τραυματία
    Κόροιβος Γαστούνης: Αλλοδαπός χτύπησε και τραυμάτισε δικυκλιστή - Εγκατέλειψε το όχημά του και τον τραυματία

    Ένας αλλοδαπός οδηγός πιθανότατα υπήκοος Πακιστάν αναζητείται από τις Αρχές μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα την Παρασκευή στην περιοχή του Κοροίβου Γαστούνης.

    Το τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 7,45 το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός συγκρούστηκε με το μηχανάκι ενός 70χρονου.

    Ο αλλοδαπός, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και τον τραυματία ηλικιωμένο και τράπηκε σε φυγή πεζός.

  • Ο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη και για την σεζον 2024-2025
    Ο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη και για την σεζον 2024-2025

    Ο 21χρονος αθλητής (2003) έχει ύψος 2.00μ και αγωνίζεται ως Small Forward.

    Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης παίζοντας στην παιδική & εφηβική ομάδα μέχρι το 2021.

    Την χρονιά 2021-2022 αγωνίστηκε στην Β' ΕΘνική για τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου πραγματοποιώντας πολύ καλή χρονιά.

    Την σεζόν 2022-2023 έπαιξε με τον ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στην Basket League.

    Την χρονιά που πέρασε, αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας σε 32 αγώνες με μ.ο συμμετοχής 22,7 λεπτά και είχε κατά μ.ο:

    • 9.1 πόντους
    • 3.5 ριμπάουντ
    • 2.9 ασιστ
    • 1.3 κλεψίματα

    Ο Αλέξανδρος ως μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών κέρδισε το καλοκαίρι του 2023 το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket U20 που έγινε στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων και έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 17ο Adidas Next Generation tournament στην Ισπανία.

    Η οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ εύχεται στον Αλέξανδρο υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

    koroivos kalaitz sun 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Στράτο Βουλγαρόπουλο για την σεζόν 2024-2025
    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Στράτο Βουλγαρόπουλο για την σεζόν 2024-2025
    Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος είναι γεννημένος το 2000 έχει ύψος 2.18 και αγωνίζεται ως Center.
    Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον ΑΓΣ Ρούπελ Σιδηροκάστρου και το 2014 πήρε μεταγραφή για τον ΚΑΟ Δράμας (2014-2016).
    Ακολουθεί η μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη για την GBA, και από εκεί παίρνει μεταγραφή στον Άρη (2016-2020) όπου αγωνίζεται στην Basket League.
    Μετακομίζει νότια, και συγκεκριμένα στον ΓΣ Λαυρίου, για τις σεζόν 2020-2022 στην Basket League.
    Την χρονιά 2022-2023, κατά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί με διπλό δελτίο στον Ηρακλή στην Elite League.
    Την χρονιά που μας πέρασε 2023-2024 αγωνιζόταν για την Δόξα Λευκάδας.
    Με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας έχει αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-18 του 2018 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under-19 του 2019.
    Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ καλωσορίζει τον Στράτο στην νέα του μπασκετική οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
    koroivos voulgarop 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας για την σεζόν 2024-2025, του αθλητή Γιάννη Ευσταθιάδη
    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας για την σεζόν 2024-2025, του αθλητή Γιάννη Ευσταθιάδη

    Ο Γιάννης Ευσταθιάδης είναι 21 ετών με ύψος 1.98.

    Με καταγωγή από την Ξάνθη ξεκίνησε μπάσκετ στον Αρίωνα Ξάνθης και οι γεμάτες εμφανίσεις του τον έφεραν στο Περιστέρι.

    Γεννημένος το 2003 αγωνίζεται στις θέσεις του forward κατακτώντας τίτλους με την ομάδα του Περιστερίου στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα.

    Η μόνιμη παρουσία του στις προπονήσεις του ανδρικού έφεραν καρπούς καθώς πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην Basket League.

    Την χρονιά 2022-2023 ξεκινά στον Λεύκιππο Ξάνθης (Β΄Εθνική), ενώ στο δεύτερο μισό μετακόμισε στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Β΄Εθνική).

    Την περσινή χρονιά (2023-2024) αγωνίστηκε στην EliteLeague Ερρίκος Ντυνάν με την Δόξα Λευκάδας όπου σε 24 αγώνες με μ.ο 13,9 λεπτά συμμετοχής είχε 4,6 π και 2 ρημπ.

    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ καλωσορίζει τον Γιάννη Ευσταθιάδη στην νέα του αθλητική οικογένεια και του εύχεται υγεία και επίτευξη όλων των στόχων του με τα χρώματα της ομάδας μας.

    kor eftath paiktis 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή Χάρη Παρασκευόπουλου στο ρόστερ της ομάδας για την σεζόν 2024-2025
    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή Χάρη Παρασκευόπουλου στο ρόστερ της ομάδας για την σεζόν 2024-2025
    Ο Χάρης Παρασκευόπουλος είναι 19 ετών (2005) με ύψος 1.99 και αγωνίζεται στις θέσεις των Guard.

    Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Γλαύκου, στην Πάτρα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το 2022. Με την ομάδα του Γλαύκου συμμετείχε στο εφηβικό πρωτάθλημα και στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

    Την σεζόν 20022-2023 μετακόμισε στον Προμηθέα Πατρών όπου κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και παράλληλα αγωνίστηκε για άλλη μια χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία με τον Προμηθέα 2014.

    Την περσινή χρονιά 2023-2024 μετακόμισε στην Νάξο για λογαριασμό του ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ κάνοντας ένα πολύ καλό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

    Επίσης έχει αγωνιστεί με την Εθνική Παμπαίδων (U14) το 2019, ενώ “έχασε” την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Παίδων (U16) το 2021, λόγω τραυματισμού, με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2023 στο Νις της Σερβίας, ενώ αυτό το διάστημα ως μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας για το Ευρωμπάσκετ U20 που θα γίνει στην Πολωνία 13-21/7.

    Η αθλητική οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει τον Χάρη και του εύχεται Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

    koroivos parask 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 23χρονο αθλητή Αριστοτέλη Σωτηρίου για την σεζόν 2024-2025
    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 23χρονο αθλητή Αριστοτέλη Σωτηρίου για την σεζόν 2024-2025

    Ο Αριστοτέλης Σωτηρίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουλίου 2001, έχει ύψος 2μ.03 και αγωνίζεται ως φόργουορντ.

    Έπαιξε μπάσκετ στα τμήματα υποδομής των εκπαιδευτηρίων Δούκα (πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους το 2017), στον Προμηθέα Πάτρας και στον Παναθηναϊκό, και το 2019 έκανε το μεγάλο ταξίδι για τις ΗΠΑ για να συνδυάσει μπάσκετ και σπουδές στο πανεπιστήμιο Texas A&M Corpus Christi.

    Την χρονιά που μας πέρασε αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια.

    Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, με πάνω από 50 συμμετοχές στις ομάδες παμπαίδων, παίδων, εφήβων και νέων ανδρών, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις Εθνικές ομάδες 3Χ3 εφήβων και U23.

    Κατέκτησε την 1η θέση με την Εθνική παίδων το 2017, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, ενώ συμμετείχε με την Εθνική εφήβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που έγινε στο Ηράκλειο.

    Η αθλητική οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει τον Άρη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα του συλλόγου μας.

    koroivos aris sot 2

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο