Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 20:10

Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία αμυντική πεντάδα για τέταρτη σερί σεζόν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Για άλλη μια σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε θραύση και στον αμυντικό τομέα, ανεβάζοντας επίπεδο τους Μπακς και σε αυτή την κατηγορία. Ο Έλληνας σταρ με τις εμφανίσεις του κατάφερε να βρεθεί στην κορυφαία αμυντική πεντάδα της σεζόν του ΝΒΑ για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Μαζί με τον ηγέτη των ελαφιών συναντάμε τον Μάικαλ Μπρίτζες (Σανς), τον Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ), τον Τζάρεν Τζάκσον τζούνιορ (Γκρίζλις) και φυσικά τον κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς).

Στην δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα της σεζόν βρίσκομυμε άλλον έναν παίκτη των Μπακς, τον Τζρου Χόλιντεϊ, αλλά και τους Μπαμ Αντεμπάγιο των Χιτ, Ντρέιμοντ Γκριν των Ουόριορς, Ματίς Τάιμπουλ των Σίξερς και και Ρόμπερτ Ουίλιαμς των Σέλτικς.

Εξαιρετικοί όλοι τους, δίκαια βρίσκονται στις πεντάδες, αφού.... τσάκισαν κόκκαλα με την άμυνα τους και έκαναν δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων τους σε κάθε φάση. Ο Γιάννης πλέον έχει 2 βραβεία MVP και τέσσερις παρουσίες σε κορυφαία αμυντική πεντάδα, μπαίνοντας σε μια ξεχωριστή λίστα. Εκεί υπάρχουν οι Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ, Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τιμ Ντάνκαν.

The 2021-22 Kia All-Defensive First Team!

💎 Giannis Antetokounmpo
💎 Mikal Bridges
💎 Rudy Gobert
💎 Jaren Jackson Jr.
💎 Marcus Smart#NBA75 #NBAAwards pic.twitter.com/GwFDno6bHH

— NBA (@NBA) May 21, 2022

Πηγή: Gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 11:36

Σχετικά Άρθρα

  • Σίξερς - Μπακς 109-124: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ... πάτησαν το γκάζι στην πρεμιέρα
    Σίξερς - Μπακς 109-124: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ... πάτησαν το γκάζι στην πρεμιέρα

    Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ έδειξαν τον δρόμο, με τους Μπακς να περνούν άνετα και εμφατικά από την έδρα των Σίξερς με 124-109, στην πρεμιέρα τους για τη φετινή σεζόν του NBA.

    Μπορεί οι απουσίες να ήταν σημαντικές και για τους δύο (Εμπίντ, Τζορτζ, Μίντλετον), ωστόσο αυτοί που πάτησαν παρκέ έδειξαν τον δρόμο. Οι Μπακς είδαν το δίδυμο των ηγετών, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ σε πολύ καλή κατάσταση και πέρασαν με στιλ και άνεση από τη Φιλαδέλφεια, επικρατώντας των Σίξερς με 124-109.

    Σε μία πρεμιέρα που τα «Ελάφια» ελπίζουν να κρύβει σκηνές από τα προσεχώς, μιας και η εμφάνιση άφησε πολύ θετικά δείγματα. Με τον Λίλαρντ να κλείνει το παιχνίδι έχοντας 30 πόντους (6/12 3π.), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και τον Γιάννη να ακολουθεί σκοράροντας 25 πόντους στην οικονομική συσκευασία των 8/11 από το δίποντο, παρέα με 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

    Το επιμέρους και ο Λίλαρντ

    Αντιλαμβάνεται κανείς και από την εξέλιξη των δωδεκαλέπτων, πως οι Μπακς είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση. Και μπαίνοντας στο κρίσιμο κομμάτι του δευτέρου μέρους, είδαν τον Λίλαρντ να εκτελεί, πετυχαίνοντας 15 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος, μιας και το 81-100, χωρίς τους σταρ των Σίξερς δε γινόταν να γυρίσει.

    Το Μιλγουόκι από νωρίς είχε θέσει τον τόνο, μιας και την απόσταση την πήρε στη δεύτερη περίοδο, τρέχοντας επιμέρους ένα 12-25 για να μην κοιτάξει ποτέ πίσω. Ωστόσο δεν ήταν μόνο η παρουσία των δύο σταρ τους.

    Ο Τόριαν Πρινς έκανε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, μιας και σκόραρε τα σουτ που του αναλογούν (4/5 3π., 16π.) και κάλυπτε ό,τι τρύπα υπήρχε στην άμυνα. Ο Μπόμπι Πόρτις έκλεισε με εμφατικό τρόπο το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας με μία γεμάτη στατιστική (16π., 3ασ., 3ρ., 2κλ., 1μπλ., 4λ.), ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ παρόλο που ήταν άστοχος, έκρυψε το καλάθι με 6 μπλοκ, ισάριθμες ασίστ, 8 ριμπάουντ και 10 πόντους (1/6 3π.).

    Οι Σίξερς έπρεπε να ψάξουν υπερβολές αλλά με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να σκοράρει 25 πόντους έχοντας 10/31 προσπάθειες εντός παιδιάς, δε θα άλλαζε τίποτα ως προς την έκβαση. Από κοντά και ο Κέλι Ούμπρε που είχε 21 αλλά με 1/6 τρίποντα, ενώ θετικός ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που βρήκε 26 λεπτά ένεκα των απουσιών και πέτυχε 10 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκλεψε ισάριθμες φορές την μπάλα.

    Επόμενο ραντεβού για το Μιλγουόκι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10 - 3:00), όταν και υποδέχονται στο Γουινσκόνσιν τους Μπουλς.

    Τα δωδεκάλεπτα: 23-22, 47-58, 81-100, 109-124

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TANNEN MAURY

    • Ποσά που ζαλίζουν: Το καλοκαίρι δόθηκαν 7,4 δις σε συμβόλαια παικτών του NBA - Ο Αντετοκούνμπο στην 4η θέση
      Ποσά που ζαλίζουν: Το καλοκαίρι δόθηκαν 7,4 δις σε συμβόλαια παικτών του NBA - Ο Αντετοκούνμπο στην 4η θέση

      Ιστορικό ρεκόρ στη φετινή offseason του NBA, σχετικά με τα συμβόλαια που υπογράφτηκαν και αφορούσαν μεταγραφές ελεύθερων, επεκτάσεις και deals για rookie.

      Συνεχίζουν να σπάνε ρεκόρ στο NBA, ακόμη και εκτός παρκέ. Συγκεκριμένα, στη φετινή offseason, το καλοκαίρι του 2024, υπογράφτηκαν 471 συμβόλαια που αφορούσαν μεταγραφές ελεύθερων, επεκτάσεις και deals για rookie, την ώρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κέρδη στο 2024.

      Αρχικά, οι Σίξερς στις συμφωνίες που έκαναν προβλέπονται 728.562.578 δολάρια, συνολικά και περιλαμβάνουν το νέο τριετές συμβόλαιο του Τζοέλ Εμπίντ στα 192,9 εκατομμύρια, το τετραετές deal που του Πολ Τζορτζ (212 εκατ.) και η πενταετής επέκταση του Ταϊρίς Μάξι για 204.

      Αυτό, καθιστά τους Σίξερς την πιο… σπάταλη ομάδα της offseason του NBA, με τους Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έχουν πολύ φορτωμένο μισθολόγιο με εγγυημένα συμβόλαια, να είναι στη τελευταία θέση της σχετικής λίστας του «Spotrac».

      Συνολικά, στην offseason του NBA ξοδεύτηκαν 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν πέρσι το αντίστοιχο ποσό ήταν 5,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

      Συνεχίζει το σερί… κερδών ο ΛεΜπρόν: Ο Αντετοκούνμπο 4ος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης του NBA

      Η κατάταξη του Forbes με τους 10 παίκτες του NBA με τα περισσότερα κέρδη το 2024. Πρώτος ο ΛεΜπρόν, τέταρτος στη σχετική λίστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Βασιλιάς» διατηρεί το… στέμμα του για 11η συνεχόμενη χρονιά με κέρδη ρεκόρ, οδηγώντας ένα γκρουπ 10 αστέρων που βγάζει συνολικά 787 (!) εκατομμύρια δολάρια.

      Αναλυτικά η λίστα του Forbes:

      1. ΛεΜπρόν Τζειμς 128,7 εκατομμύρια δολάρια: Εντός γηπέδου: 48,7 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 80 εκατομμύρια δολάρια

      2. Στεφ Κάρι-105,8: Εντός γηπέδου: 55,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 50 εκατομμύρια δολάρια

      3. Κέβιν Ντουράντ-99,9: Εντός γηπέδου: 49,9 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 50 εκατομμύρια δολάρια

      4. Γιάννης Αντετοκούνμπο-93,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 45 εκατομμύρια δολάρια

      5. Ντάμιαν Λίλαρντ-64,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 16 εκατομμύρια δολάρια

      6. Τζοελ Εμπίιντ-61,4: Εντός γηπέδου: 51,4 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 10 εκατομμύρια δολάρια

      7. Τζίμι Μπάτλερ-58,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 10 εκατομμύρια δολάρια

      8. Ντέβιν Μπούκερ-58,2: Εντός γηπέδου: 49,2 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 9 εκατομμύρια δολάρια

      9. Λούκα Ντόντσιτς-58: Εντός γηπέδου: 43 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 15 εκατομμύρια δολάρια

      10. Μπράντλεϊ Μπιλ-57,7: Εντός γηπέδου: 50,2 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

      Πηγή: In.gr
    • Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή
      Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή

      Για την έναρξη της σεζόν στο NBA μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει ανταλλαγή, αν οι Μπακς δεν πάρουν το πρωτάθλημα.

      Σε δηλώσεις που έκανε στους New York Times, ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που η ομάδα του δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, ίσως να γίνει ανταλλαγή.

      «Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ενδεχόμενο να μη πάει καλά φετινή χρονιά. Ναι, αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή. Ναι, αυτή είναι η δουλειά μας.

      Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Αυτή είναι η δουλειά, έτσι είναι το επάγγελμα που κάνουμε. Ανά πάσα στιγμή, αν δεν πετύχεις, μπορεί όλα να τελειώσουν.

      Το ίδιο ίσχυε και με το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο και την προηγούμενη χρονιά με τους παίκτες που είχαμε. Αν δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά, τελείωσες», δήλωσε ο Greek Freak.

      Αντετοκούνμπο: Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη -Με έκανε να καταλάβω πως «πεινάω» για πρόκληση

      Σε συνέντευξή του στο Athletic, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη φετινή χρονιά των Μπακς, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας.

      «Φέτος πρόκληση για εμένα είναι το να είμαι υγιής. Πρόκληση για εμένα είναι το να παίξω στα playoffs, να περάσω τον γαμ… πρώτο γύρο. Να γίνω ακόμα πιο επιβλητικός», ανέφερε αρχικά για τους φετινούς στόχους του, ενώ για τον Βασίλη Σπανούλη πρόσθεσε:

      «Ο Σπανούλης με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε. Έλεγε "Έχεις περισσότερα να δώσεις. Έλα. Όταν εγώ ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είχα back-to-back τρόπαια. Εσύ τι κάνεις;" Αυτή η συνομιλία με έκανε να καταλάβω πως "πεινάω" για την πρόκληση ξανά.

      Φυσικά σε εκνευρίζει αυτό, αλλά σε βάζει σε mood που λες "Περίμενε και θα σου δείξω". Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη. Έτσι, με τους Μπακς δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Λίλαρντ. Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα.

      Κάθε χρόνος είναι σημαντικός για εμένα, επειδή μία μέρα θα είμαι 35 ή 36 ή 38 και θα λέω "Ωωω πέρασαν τα καλύτερα χρόνια μου και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι". Οπότε, πρέπει να κυριαρχήσω».

      Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JOHN GMABANGLO

    • Μπακς - Μπουλς 111-107: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ «έλαμψαν» στη νίκη των «ελαφιών» (video)
      Μπακς - Μπουλς 111-107: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ «έλαμψαν» στη νίκη των «ελαφιών» (video)

      Οι Μπακς επικράτησαν των Μπουλς στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για την preseason με σκορ 111-107, με τους αστέρες τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ να κάνουν τη διαφορά.

      Η ομάδα του Μιλγουόκι έφτασε στη πρώτη της νίκη στη φετινή preseason του NBA, επικρατώντας εντός έδρας των Σικάγο Μπουλς με σκορ 111-107, πραγματοποιώντας μια «εκρηκτική» τρίτη περίοδο.

      Παρότι οι Μπακς ξεκίνησαν «μουδιασμένοι» στην άμυνα, δεχόμενοι 68 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό του ματς έπαιξαν υποδειγματικά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μεστή εμφάνιση και με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να είναι επίσης καταλυτικός σε εκτέλεση, αλλά και δημιουργία.

      Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας προετοιμασίας για τα «ελάφια» είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Παρασκευής εκτός έδρας κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόνσιτς.

      Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

      Από την πλευρά του ο Ντέμιαν Λίλαρντ πέτυχε 20 πόντους, μοίρασε εννέα ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ ενώ πρόσφερε και στην άμυνα κάνοντας δύο κλεψίματα και ένα μπλοκ.

      Τα δωδεκάλεπτα: 24-34, 59-68, 91-83, 111-107

      μπακς

      Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TANNEN MAURY

    • Πληθωρικός Αντετοκούνμπο, ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της σεζόν στο NBA (video)
      Πληθωρικός Αντετοκούνμπο, ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της σεζόν στο NBA (video)

      Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μια ακόμα πληθωρική εμφάνιση, στην φιλική ήττα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

      Οι Μιλγουόκι Μπακς, έχασαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς με 107-102, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο NBA.

      Tα ελάφια ηττήθηκαν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση πριν ακόμα από το ξεκίνημα τις χρονιάς. κάτι που αναμένεται φυσικά να είναι κομβικό για την ομάδα από το Γουισκόνσιν.

      Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Μπακς

      Σε ένα ακόμα ματς, ο «Greek Freak» υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών των Μπακς, καταγράφοντας αρκετά καλά νούμερα σε όλους σχεδόν τους τομείς και δείχνοντας πως αρχίζει να… ανεβάζει στροφές.

      Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο τελείωσε την αναμέτρηση έχοντας 10/18 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ απέναντι στην παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς!

      Πηγή: In.gr
    • NBA, Λίλαρντ: "Η περσινή σεζόν με τους Μπακς ήταν η δυσκολότερη της καριέρας μου, φέτος θέλω εκδίκηση"
      NBA, Λίλαρντ:

      Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ χαρακτήρισε την περσινή σεζόν ως την δυσκολότερη της καριέρας του και δήλωσε έτοιμος για να πάρει την προσωπική του εκδίκηση φέτος.

      Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αγωνίστηκε τη σεζόν 2023/24 για πρώτη φορά μακριά από το Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς, καθώς έγινε ανταλλαγή ακριβώς πριν την έναρξη του training camp στο Μιλγουόκι. Ο άσος των Μπακς παραδέχτηκε ωστόσο πως η πρώτη του χρονιά με τα ελάφια δεν ήταν όπως την φανταζόταν, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

      Ο 34χρονος πλέι μέικερ, μιλώντας στο FOX Sports, χαρακτήρισε την πρώτη του σεζόν στους Μπακς ως την δυσκολότερη της καριέρας του, δεδομένου πως πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του λίγο πριν την έναρξη των προπονήσεων, όμως δήλωσε έτοιμος για να πάρει την εκδίκησή του φέτος, ενώ αναφέρθηκε και στη συνύπαρξη του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

      Αναλυτικά οι δήλωσεις του Ντέμιαν Λίλαρντ:

      Για την περσινή σεζόν: "Πιθανότατα η περσινή σεζόν να ηταν η δυσκολότερη της καριέρας μου. Δεν είναι ότι έγινα ανταλλαγή στη μέση της σεζόν ή κάτι τέτοιο. Συνέβη ακριβώς πριν την έναρξη του training camp. Δεν ήξερα πού θα κατέληγα.

      Παράλληλα βίωνα κι ένα διαζύγιο και έχω τρία παιδιά. Το να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και χωρίς να υπάρχει σαφές πρόγραμμα για το πότε θα τα ξαναδώ ήταν δύσκολο.

      Έπρεπε να προσπαθώ συνεχώς να διαχειρίζομαι όλα αυτά και την ίδια στιγμή να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Ήταν απλά δύσκολο.

      Προσπάθησα να εμφανίζομαι κάθε βράδυ και να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά όταν σε βαραινούν πολλά δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Πέρυσι ήταν μια τέτοια σεζόν για εμένα. Νομίζω πως αυτό ανήκει στο παρελθόν όμως".

      Για την νέα σεζόν του NBA και την εκδίκηση που αναζητά: "Φέτος θέλω να πάρω την εκδίκησή μου όμως. Νομίζω ότι πολλές φορές οι άνθρωποι μιλούν για εκδίκηση σαν να επιθυμούν να το κάνουν για όλους τους άλλους.

      Εγώ πιστεύω όμως ότι η εκδίκηση είναι κάτι που οφείλω στον εαυτό μου και σε κανέναν άλλον. Ξέρω τι έγινε την περασμένη σεζόν. Και ξέρω τι με κάνει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και εστιάζω μόνο σε αυτό".

      Για τη συνύπαρξη του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Πίστευω ότι μπορούμε να είμαστε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA. "Δεν είναι ότι πρέπει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτά στα οποία είναι κυρίαρχος εκείνος και αυτά που κάνω εγώ καλά πάνε μαζί.

      Πρέπει και οι δύο να είμαστε επιθετικοί και να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και τις καταστάσεις όπου μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον άλλον για να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα και να εμπιστευτούμε τα ένστικτά μας. Όσο περνούσε ο καιρός, γινόμασταν όλο και πιο καλοί και φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα".

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ETIENNE LAURENT
    • Αντετοκούνμπο: Ο... χορός του Γιάννη ενόψει της σεζόν που ξεκινάει - Δείτε το βίντεο
      Αντετοκούνμπο: Ο... χορός του Γιάννη ενόψει της σεζόν που ξεκινάει - Δείτε το βίντεο

      Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε ένα ποστ στο Instagram του, για να δείξει αν και καθισμένος τις χορευτικές του ικανότητες

      Στο NBA οι ομάδες βρίσκονται στην περίοδο της προετοιμασίας τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη σεζόν που έρχεται.
      Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε ένα ποστ στο Instagram του, για να δείξει αν και καθισμένος τις χορευτικές του ικανότητες. Ο Αντετοκούνμπο έδειξε να το διασκεδάζει, συνοδεύοντας το συγκεκριμένο βίντεο με τη λεζάντα «Όταν ξέρεις πως η σεζόν στο NBA πρόκειται να ξεκινήσει».
      Με τους Μπακς να μπαίνουν σε μία σεζόν έχοντας υψηλότερες βλέψεις, σε σχέση με όσα πέτυχαν πέρσι όπου δεν κατάφεραν να λύσουν τα αγωνιστικά τους ζητήματα και προδόθηκαν από τους τραυματισμούς των ηγετών τους. Μάλιστα ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, που οδήγησε την Εθνική έως την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, τόνισε προ ημερών σε δηλώσεις του ότι αρκετοί παίκτες μετά από ένα τουρνουά της FIBA, κάνουν εκπληκτικές χρονιές στο NBA. Κάτι που φυσικά θέλει να κάνει και ο ίδιος τη νέα σεζόν με τους Μπακς.
      Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο
      Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JOHNG MABANGLO
    • Αντετοκούνμπο για Ολυμπιακούς Αγώνες: Από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου
      Αντετοκούνμπο για Ολυμπιακούς Αγώνες: Από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου

      Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με την πρώτη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, στη συνέχεια τον γάμο του, αλλά και τις διακοπές χαλάρωσης, επέστρεψε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

      Ο «Greak Freak» σε δηλώσεις του κατά την media day των Μιλγουόκι Μπάκς, αναφέρθηκε την εμπειρία του από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και δήλωσε ότι ελπίζει να έχει άλλη μια ευκαιρία στο επόμενο ραντεβού στο Λος Άντζελες το 2028:

      Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη media day των Μπακς:

      Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου, συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος, είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει.

      Το Ολυμπιακό πνεύμα, το ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες. Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω και στους επόμενους. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία».

      Για το αν οι Μπακς μπορούν να φτάσουν στους τελικούς της Ανατολής με τις προσθήκες που έκαναν: «Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο. Δε βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι».

      Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TANNEN MAURY

    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Marma Touch