Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 14:39

Elite League: Το Ψυχικό υποδέχεται στο κλειστό της Ήλιδας ο Κόροιβος

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Με μερικά πραγματικά σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (4/2) η αγωνιστική δράση της 16ης αγωνιστικής της Elite League, με το κορυφαίο ματς εξ αυτών να μην είναι άλλο φυσικά από το απόλυτο ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των Ηρακλή και Πανερυθραϊκού.

Ο Κόροιβος υποδέχεται στο κλειστό της Ήλιδας το Ψυχικό

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής της Elite League:

Σάββατο 4/2

Απ. Κόντου 16.00 ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Ερμής Σχηματαρίου Καραβίτης-Ουσταμπασίδης-Μαρτινάκος (Ζαγκλής)

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Αίας Ευόσμου Κατραχούρας-Λιότσιος-Κατσαπρακάκης (Αναστασίου)

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-ΝΕ Μεγαρίδος Σκαλτσής-Κούλης Χ.-Τηγάνης (Μωϋσιάδης)

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Πανερυθραϊκός Ευφραιμίδης Σ.-Ελευθεριάδης-Κατωτικίδης (Δροσόπουλος)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Τρίτων Τσολάκος-Τσαχάκης-Λεβεντάκος (Ντίνος)

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Ψυχικό Κωνσταντινίδου-Μακρόπουλος-Μαρινάκης (Πίγκας)

Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Αγρίνιο Ταρενίδης Σ.-Αγραφιώτης Ι.-Δέλλας (Στουπίδης)

Κυριακή 5/2

Μεσολογγίου 15.00 Χαρ. Τρικούπη-Ελευθερούπολη Ζιώγας-Στρέμπας-Γεράνιος (Πατσαντζόπουλος)

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 15:17

Σχετικά Άρθρα

  • Elite League: Οι Ίκαροι του "έκοψαν τα φτερά" - Ήττα για τον Κόροιβο με 74-73
    Elite League: Οι Ίκαροι του

    Μεγάλο "διπλό" πανηγύρισαν τα Τρίκαλα στην Αμαλιάδα, αντέχοντας στην μεγάλη αντεπίθεση του Κόροιβου στο τέλος και φτάνοντας στο τελικό 73-74 που έδωσε μεγάλη ανάσα στην ομάδα του Θανάση Γιαπλέ.

    Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Βαβάτσικος, καθοριστικό τρίποντο του Χορνμπάκλ στα 20'' για το 70-74.

    Ο Κόροιβος αρκετές στιγμές πήρε προβάδισμα, το οποίο εξανεμίστηκε από την καλή απόδοση που είχαν τα Τρίκαλα, αλλά και τα λάθη του.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ, έχασε αρκετές ευκαιρίες να οδηγήσει έστω το ματς στην παράταση.

    Όπως η τελευταία βολή σε νεκρό χρόνο, όπου αν έμπαινε ο Κόροιβος θα ισοφάριζε.

    Τα Τρίκαλα έδειξαν ψυχή και αποδείχθηκαν για ακόμα μια φορά κακός δαίμονας των γηπεδούχων στο κλειστό της Αμαλιάδας.

    Διαιτητές: Τεφτίκης-Λεβεντάκος-Κούλης Χ. (Κολλάρος)

    Δεκάλεπτα: 19-15, 37-33, 52-52, 73-74

    Κόροιβος Αμαλιάδας (Μιχελάκος): Γκλάσπερ 21 (4), Λεμπέσης, Μάιερς 11 (1), Ζαραϊδώνης 4 (1), Σωτηρίου 13 (1), Παρασκευόπουλος 4, Καλαϊτζάκης 14 (2), Αρνόκουρος 4, Βουλγαρόπουλος 2, Ευσταθιάδης

    Τρίκαλα Basket (Γιαπλές): Ταχυρίδης 8, Τατς, Παππάς 3 (1), Χορνμπάκλ 14 (4), Αργυρούλης 3 (1), Κολότσιος 3 (1), Πουλιανίτης 4, Κωνσταντινίδης 8 (2), Βαβάτσικος 16 (4), Νέσης 5, Οκεκουόγεν 10

    Elite League
    5η Αγωνιστική
    Τα αποτελέσματα:

    Πρωτέας Βούλας-ΝΕ Μεγαρίδος 67-66
    Βίκος Ιωαννίνων -ΑΟ Μυκόνου 81-90
    Ηρακλής-Παπάγου 87-81
    Πανερυθραϊκός-Ερμής Σχηματαρίου 70-64
    Νήαρ Ηστ-ΧΑΝΘ 80-86
    Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα Basket 73-74
    Δόξα Λευκάδας-Ελευθερούπολη 87-86 (κ.α.79-79)
    Ψυχικό-Έσπερος Λαμίας (27/10)

  • Ήλιδα: Έντονες αντιδράσεις των σωματείων Αμαλιάδας για την υπέρογκη αύξηση τελών χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου
    Ήλιδα: Έντονες αντιδράσεις των σωματείων Αμαλιάδας για την υπέρογκη αύξηση τελών χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Έντονη είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Ήλιδας και τη δημοτική αρχή μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για υπέρογκη αύξηση των τελών χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας. Οι εκπρόσωποι των σωματείων Κόροιβος και Αστέρας Αμαλιάδας, Σάκης Κάτζος και Ανδρέας Παπαδάκος, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη, αναφέροντας ότι η απόφαση επιβαρύνει οικονομικά τις ερασιτεχνικές ομάδες και απειλεί τη βιωσιμότητά τους.

    Αυξήσεις χωρίς προηγούμενο

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοροίβου, Σάκη Κάτζο, το ποσό που καλείται να καταβάλει πλέον ο σύλλογος ανέρχεται στα 2.600 ευρώ το μήνα από 360 ευρώ, μια αύξηση που αγγίζει το 700%, την οποία χαρακτήρισε “πέρα από κάθε λογική”. Παράλληλα, για τον Αστέρα το νέο μηνιαίο τέλος ανέρχεται σε 2.000 ευρώ. Οι αυξήσεις αυτές θεωρούνται υπέρογκες και υπερβολικές για τα δεδομένα των ερασιτεχνικών σωματείων, τα οποία, όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποί τους, πασχίζουν να προωθήσουν τον αθλητισμό χωρίς να αποκομίζουν κέρδη.

    Αιχμές για τη δημοτική αρχή και τη διαχείριση της απόφασης

    Ο Σάκης Κάτζος επισήμανε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν προχώρησε σε ουσιαστική διαβούλευση με τα αθλητικά σωματεία πριν από την ψήφιση της απόφασης. Ανεξαρτήτως των αντιρρήσεων που εξέφρασε ο Κόροιβος, η πρόταση του αντιδημάρχου Γιώργου Κράλλη εγκρίθηκε, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις στις δραστηριότητες και την επιβίωση των σωματείων.

    Ο Ανδρέας Παπαδάκος, επικεφαλής της παράταξης “Ήλιδα 36” και του Αστέρα, ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, καταγγέλλοντας ότι ο τελευταίος “εξαπάτησε το Δημοτικό Συμβούλιο” με παραπλανητική παρουσίαση των στοιχείων. Όπως ανέφερε, η απόφαση αυτή τέθηκε σε ψηφοφορία χωρίς την παρουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης, δημιουργώντας εντύπωση μιας ειλημμένης απόφασης που δεν αντανακλά τις ανάγκες των τοπικών ομάδων.

    “Ταφόπλακα” για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

    Ο α’ πρόεδρος του Αστέρα, Σάκης Κότσιφας, χαρακτήρισε την απόφαση ως “ταφόπλακα” για τα τοπικά αθλητικά σωματεία. Όπως ανέφερε, αντί η δημοτική αρχή να στηρίξει τα σωματεία στον αγώνα τους για την προαγωγή του αθλητισμού, τα υπονομεύει οικονομικά με τις υπερβολικές αυξήσεις τελών. “Αυτές οι χρεώσεις δεν υπάρχουν σε καμία πόλη στην Ελλάδα,” τόνισε χαρακτηριστικά.

    Κάλεσμα για ακύρωση της απόφασης

    Οι εκπρόσωποι των σωματείων ζήτησαν άμεση ανάκληση της απόφασης και ουσιαστική διαβούλευση με τη δημοτική αρχή ώστε να καθοριστούν βιώσιμα τέλη που δεν θα επιβαρύνουν τις ομάδες δυσανάλογα. Όπως σημείωσε ο Σάκης Κάτζος, η επιβολή των νέων τελών, που οδηγεί σε τεράστια αύξηση των εξόδων των σωματείων, θα καταλήξει να μετακυλιστεί στους γονείς των αθλητών, προκαλώντας σοβαρές δυσκολίες για τις οικογένειες των παιδιών.

    Οι εκπρόσωποι του Κοροίβου και του Αστέρα, προειδοποίησαν παράλληλα ότι σε περίπτωση που η απόφαση δεν ανακληθεί, θα βρεθούν αντιμέτωπα με χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση των δραστηριοτήτων τους.

    Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση της δημοτικής αρχής, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη αυτής της κρίσιμης αντιπαράθεσης για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή.

  • Elite League: Μεγάλη νίκη με Σχηματάρι ο Κόροιβος 65-89
    Elite League: Μεγάλη νίκη με Σχηματάρι ο Κόροιβος 65-89
    Με μια εκπληκτική εμφάνιση ο Κόροιβος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του αήττητου μέχρι σήμερα Ερμή Σχηματαρίου.
    Με πιεστική άμυνα επί 40 λεπτά και με λύσεις στην επίθεση ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για τον τελικό νικητή της σημερινής αναμέτρησης. Όλοι οι παίκτες μπήκαν, πάλεψαν, με πάθος, με δύναμη, με αποφασιστικότητα και με ενέργεια σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
    Διατήρησαν "καθαρό μυαλό" στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και τις πολύ καλές λύσεις επιθετικά, έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου.

    Διαιτητές: Ζακεστίδης-Σπυρόπουλος-Ξυλάς (Δεσάρτης)

    Δεκάλεπτα: 10-18, 33-42, 53-64, 65-89

    Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Νότερμαν 5, Ετζιάκα, Τουτζιαράκης 12, Ζερβός 3 (1), Κωστόπουλος 11, Μαλέλης 7 (1), Μητσιμπόνας 5 (1), Δημητριάδης 3 (1), Οικονομόπουλος, Τζόλος 5, Γουέσλεϊ 12, Σάμαρτζιτς 2

    Κόροιβος Αμαλιάδας (Μιχελάκος): Γκλάσπερ 27 (4), Μάιερς 6, Ζαραϊδώνης, Σωτηρίου 13 (1), Παρασκευόπουλος, Καλαϊτζάκης 12 (2), Λεμπέσης, Ράλλης 2, Αρνόκουρος 12, Βουλγαρόπουλος 4, Ευσταθιάδης 13 (1)

    4η Αγωνιστική - Τα αποτελέσματα:

    Ελευθερούπολη-Πρωτέας Βούλας 74-70
    ΝΕ Μεγαρίδος-Ηρακλής 89-79
    Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας 65-89
    Παπάγου-Νήαρ Ηστ 86-85 (65-65 κ.αγ., 77-77 α' παρ.)
    ΧΑΝΘ-Ψυχικό 51-61
    Έσπερος Λαμίας-Πανερυθραϊκός 74-80
    ΑΟ Μυκόνου-Δόξα Λευκάδας 75-81
    Τρίκαλα Basket-Βίκος Ιωαννίνων (19/10)

    Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI

  • Elite League: "Διπλό" για τον Κόροιβο στην Θεσσαλονίκη 62-56 τη ΧΑΝΘ
    Elite League:

    Ο Κόροιβος χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να φύγει νικητής από τη Θεσσαλονίκη με το 62-56 επί της ΧΑΝΘ.

    Το νεανικό σύνολο των γηπεδούχων αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, ομάδα με αρχές, αλλά ο Κόροιβος είχε μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες λύσεις και με τους Γκλάσπερ και Σωτηρίου να δίνουν πολύτιμες λύσεις, έκανε το 2-0.

    Διαιτητές: Πουρσανίδης-Μαραμής-Ντόγκας (Αργυρού)

    Δεκάλεπτα: 16-11, 26-32, 37-45, 56-62

    ΧΑΝΘ (Μπουσβάρος): Ιτούνας 11, Γκάρντνερ 3, Μαργαριτόπουλος, Τουλούπης 15 (3), Παπαδόπουλος 3, Τσαχτσίρας, Σιδηροηλίας 10, Μαραγκουδάκης 8 (1), Ανδρέου, Σπρίντζιος, Κομνιανίδης 6 (1)

    Κόροιβος Αμαλιάδας (Μιχελάκος): Γκλάσπερ 19 (1), Μάιερς 4, Ζαραϊδώνης 3 (1), Σωτηρίου 16 (1), Παρασκευόπουλος 3, Καλαϊτζάκης 3, Αρνόκουρος 14, Βουλγαρόπουλος, Ευσταθιάδης

  • Elite League: Πρεμιέρα με νίκη για τον Κόροιβο 73-66 το Παπάγου
    Elite League: Πρεμιέρα με νίκη για τον Κόροιβο 73-66 το Παπάγου

    Ο Κόροιβος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Elite League και κέρδισε εντός έδρας την ομάδα του Παπάγου, με 73-66.

    Στο πρώτο δεκάλεπτό πέρασαν αρκετές επιθέσεις μέχρι να πάρουν μπρος και οι δύο ομάδες, όμως ο Κόροιβος "πήρε κεφάλι". Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν τους "μπλε" που όμως έδειξαν σταθερότητα και σοβαρότητα και στο 4ο δεκάλεπτό "καθάρισαν" το παιχνίδι.

    Οι ξένοι του Κοροίβου Γκλάσπερ και Μάιερς έδειξαν τι μπορουν να κάνουν και όπως και οι Σωτηρίου, Καλαϊτζάκης και Αρνόκουρος που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων.

    Διαιτητές: Τσώνος-Λιότσιος-Κωνσταντινίδου (Πίγκας)

    Δεκάλεπτα: 16-12, 36-31, 51-51, 73-66

    Κόροιβος Αμαλιάδας (Μιχελάκος): Γκλάσπερ 16 (1), Μάιερς 10 (2), Ζαραϊδώνης 2, Σωτηρίου 14 (1), Παρασκευόπουλος 7 (1), Καλαϊτζάκης 10 (1), Αρνόκουρος 10, Βουλγαρόπουλος, Ευσταθιάδης 4

    Παπάγου (Καρακώστας): Άνταμς 8, Μπιλάλης, Αϊβαζίδης 3 (1), Σταματίου, Τουλιάτος, Ι. Καραμαλέγκος, Σανδραμάνης 12 (2), Μπαλός 21 (1), Η. Καραμαλέγκος 1, Ράις 21 (3)

    1η Αγωνιστική - Τα αποτελέσματα:

    Πρωτέας Βούλας - Βίκος Ιωαννίνων 82-73
    Ηρακλής - Δόξα Λευκάδας (ΑΝΑΒΟΛΗ)
    Νήαρ Ηστ - Μύκονος 78-91
    Ψυχικό - Ελευθερούπολη 85-76
    Πανερυθραϊκός - ΝΕ Μεγαρίδος 84-83 (71-71 κ.αγ)
    Κόροιβος - Παπάγου 73-66
    Trikala Basket - ΧΑΝΘ 84-64
    Ερμής Σχηματαρίου - Έσπερος Λαμίας (6/10)

  • Πρεμιέρα "με το δεξί" στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν ο Κόροιβος 73-61 στα Τρίκαλα
    Πρεμιέρα

    Το πρώτο επίσημο αγώνα του για τη σεζόν 2024-2025 έδωσε ο Κόροιβος στα Τρίκαλα και κέρδισε την ομάδα που θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα της Elite League, για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου αγωνίστηκε με ελλείψεις αλλά ο Αμερικανός Γκλάσπερ έβαλε πλάτη και οι μπλε δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

    Τα δεκάλεπτα: 12-14, 33-31, 48-58, 61-73.

    Τρίκαλα (Γιαπλές): Ταχυρίδης 4, Τατς 13(1), Παππάς 5 (1), Αργυρούλης, Κολίτσιος, Πουλιανίτης 20 (2), Κωνσταντινίδης 5 (1), Δημακόπουλος 2, Βαβάτσικος 8 (1), Νέσης 4.

    Κόροιβος (Μιχελάκος): Γκλάσπερ 18(2), Μάγερς 9 (2), Αρνόκουρος 10, Σωτηρίου 15(1), Καλαϊτζάκης 14 (4), Ζαραϊδώνης 4 (1), Ευσταθιάδης 3 (1), Κινινής, Ράλλης, Μουζάκης.

    Φωτογραφία: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

  • Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Robert Eugene Glasper Jr.
    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Robert Eugene Glasper Jr.
    Ο νέος παίκτης του ΚΟΡΟΙΒΟΥ γεννήθηκε στο Arcansas των Η.Π.Α στις 25 Απριλίου του 1998, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως point guard.Αποφοίτησε το 2022 από το κολλέγιο του Incarnate Word όπου σε 31 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους, 2.5 ασσίστ και 3.2 ριμπάουντ.
    Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη πρώτα με τη φανέλα του Αχιλλέας Καϊμακλίου στη Κύπρο όπου σε 11 παιχνίδια σημείωνε 17.2 πόντους, μοίραζε 4.7 ασσίστ και μάζευε 4.8 ριμπάουντ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Κροατία για να αγωνιστεί με τη Zabok όπου σε 10 παιχνίδια είχε 19.2 πόντους, 5.7 ασσίστ, 2.5 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα.
    Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ελλάδα στην Elite League για τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, όπου σε 30 παιχνίδια είχε κατά μ.ο 19 πόντους, 5,7 ασσιστ, 4,1 ριμπάουντ, και 1,2 κλεψίματα σε 35,1 λεπτά συμμετοχής.
    Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ καλωσορίζει τον RJ ξανά στην Ελλάδα, και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
    Glasper Koroivos 2
    (Δελτίο Τύπου)
  • Κόροιβος Αμαλιάδας: Ανακοίνωσε τον Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη
    Κόροιβος Αμαλιάδας: Ανακοίνωσε τον Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη

    Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει οτι ο αθλητής Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης θα ειναι μέλος του ρόστερ της ομάδας μας για την σεζόν 2024-2025.

    Ο 26χρονος guard (1998) με ύψος 1,98 ξεκίνησε την καριέρα του από την Α.Ε.Σ.Ελ όταν σε ηλικία 16 ετών έπαιξε στο ανδρικό τμήμα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

    Πλούσια η πορεία του στα Εθνικά πρωταθλήματα φορώντας τις φανέλες του ΚΑΟ Μελισσίων, του Σπόρτιγκ, της Ηλιούπολης, του Αμύντα, του Δούκα και του Ηλυσιακού, ενώ τη σεζόν 2020-21 έπαιξε για τη Δάφνη Δαφνίου στο επίπεδο της Elite League. Επόμενη σεζόν (2021-2022) στο Παγκράτι, επίσης στην Elite League και το 2022-2023 αγωνίστηκε στον Α.Ο Τρίτωνα με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Basket League.

    Η περσινή χρονιά τον βρήκε να αγωνίζεται στα Μέγαρα για λογαριασμό της ΝΕΜ.

    Η οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει τον Αριστοτέλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

    zairadonis2

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο