Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 15:15

Χεζόνια: «Ψέμα ότι ανανέωσα με τη Ρεάλ, συζητάμε και προσπαθούμε να συμφωνήσουμε»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

O Mάριο Χεζόνια τοποθετήθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα ποστ δημοσιογράφου που συνεργάζεται με το ραδιόφωνο της Marca, η οποία έχει.. ιδιαίτερη σχέση με τη Ρεάλ, τόνιζε ότι η Ρεάλ και η Χεζόνια βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά. Πρόσθεσε παράλληλα, ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά να οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχει κλείσει στο 100%.

Σε αυτό απάντηση ο Κροάτης, αναφέροντας: «Είναι ψέμα. Συζητάμε και προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό»,

Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TOMS KALNINS

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 12:18

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους: "Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά"
    Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους:

    Ο Λούκας Βάθκεθ αποθέωσε τον Βινίσιους Τζούνιορ για την εμφάνισή του απέναντι στην Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως η εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να διδάσκεται σε παιδιά.

    Τι κι αν η Ρεάλ βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ από την Ντόρτμουντ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο 45λεπτο ήταν καταιγιστική και διέλυσε τους Βεστφαλούς με 5-2 για τη League Phase του Champions League.

    Πρώτο "βιολί" για τους μερένγκες ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 62', το 83' και το 90+3'. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποθεώθηκε από τον συμπαίκτη του, Λούκας Βάθκεθ, που επίσης βρήκε δίχτυα.

    "Έδειξε ξανά πως είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στον πλανήτη, είχε απίστευτο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά, για να καταλάβουν πώς θα έπρεπε να παίζεται το ποδόσφαιρο, με ένταση και πείνα για το γκολ. Είμαι ενθουσιασμένος" ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz

  • Καμπάσο: "Ο Παναθηναϊκός τιμωρεί όλα σου τα λάθη, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι"
    Καμπάσο:

    Ο Φακούντο Καμπάσο εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που τιμωρεί όλα τα λάθη του αντιπάλου και σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Ρεάλ και στους πράσινους.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR (17/10, 21:45, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague και ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε ενόψει του αγώνα με τους πράσινους.

    Ο Αργεντινός γκαρντ εξήγησε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τιμωρεί όλα τα λάθη σκοράροντας και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από τον περυσινό τελικό στη διοργάνωση και την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπάσο:

    Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από ήττα, άρα θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες. Κάναμε καλά και κακά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να μην το επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια λάθους και τιμωρεί όλα σου τα λάθη με καλάθια. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει το 100% από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εντός έδρας.

    Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και με τους φιλάθλους μας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του παιχνιδιού μας".

    Για την ήττα από την Μπασκόνια: "Κόντρα στην Μπασκόνια είδαμε μια αμυντική εκδοχή μας, αν και κάναμε λάθη στο τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τέλος. Θέλεις πάντα να παίρνεις θετικά πράγματα ακόμα κι αν έχεις χάσει. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και εργαζόμαστε για αυτό".

    Για τα στοιχία που θέλουν να παρουσιάσουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όλα ξεκινούν από πίσω. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να προέρχεται από την άμυνα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιότητα και αυτό δεν μας ανησυχεί".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες
    Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα επτά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, πετυχαίνοντας το 2-0 της βασίλισσας απέναντι στην Αλαβές με υπέροχο τρόπο.

    Η Ρεάλ έκανε το 2-0 απέναντι στην Αλαβές στο 40ο λεπτό. Πρωταγωνιστής, ο Εμπαπέ, ο οποίος έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπέλιγχαμ και βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

    Οι παίκτες της βασίλισσας άλλαξαν 26 πάσες, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Πρόκειται για ρεκόρ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως ενημέρωσε η Opta.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»
    Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία του συνέντευξη, την οποία χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    Στη Μαδρίτη κατάφερε να γιγαντώσει τον μύθο του. Στα εννιά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει 450 γκολ και να οδηγήσει τους Μαδριλένους σε τέσσερα Champions League και δυο πρωταθλήματα, σε μια από τις σπουδαιότερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

    Στην τελευταία του συνέντευξη ο Πορτογάλος μίλησε για το παρελθόν του στη Μαδρίτη το οποίοι αναπολεί με χαμόγελο στα χείλη, ενώ χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία! Ήμουν τόσο ευτυχισμένος εκεί. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ είναι τυχερή στο Champions League, αλλά όχι, δεν είναι τύχη. Πιστέψτε με. Ο εγκέφαλός τους προετοιμάζεται για αυτές τις στιγμές. Είναι απλά ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου» τόνισε αρχικά, προτού συνεχίσει:

    «Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου υπάρχει διαφορετική αύρα και στα τελευταία λεπτά δεν νιώθεις καν την πίεση. Η Ρεάλ είναι προετοιμασμένη για μεγάλες στιγμές. Είναι διαφορετικό. Έγινα ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο, κατακτήσαμε τέσσερα Champions League στη Μαδρίτη... ήταν απλά μια ευχαρίστηση».

    Πηγή: Gazzetta.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ/EPA/MATTEO BAZZI
  • Εμπαπέ: "Όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα"
    Εμπαπέ:

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε τα πρώτα του γκολ στη La Liga στο ματς με την Μπέτις και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι ανυπομονούσε να σκοράρει στο Μπερναμπέου.

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε λογαριασμό στη La Liga και με δύο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη με 2-0 επί της Μπέτις για την 4η αγωνιστική, δίνοντας μία ηχηρή απάντηση σε όσους σχολίαζαν ότι δεν είχε σκοράρει σε τρία παιχνίδια.

    Στις δηλώσεις του στο φινάλε ο Γάλλος σούπερ σταρ εξέφρασε τη χαρά του, μίλησε για την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο των "μερένγκες" και τόνισε ότι στη Ρεάλ πήγε για να κατακτήσει τρόπαια.

    "Είναι μια μεγάλη στιγμή. Ανυπομονούσα πραγματικά να σκοράρω σε αυτό το θρυλικό γήπεδο, το καλύτερο στον κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η νίκη.

    Έπρεπε να κερδίσουμε μετά τη Λας Πάλμας, ακόμα κι αν είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε η Ρεάλ. Και στο τέλος κερδίσαμε.

    Από τότε που έφτασα το λέω: Είμαι χαρούμενος. Ο κόσμος μού έχει δείξει την αγάπη του, ακόμη κι όταν δεν σκόραρα. Έχουν περάσει τρία παιχνίδια, τα οποία για πολλούς μπορεί να μην είναι αρκετά! Αλλά για μένα ήταν πολλά.

    Ο σύλλογος, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί... ήταν πάντα δίπλα μου. Μου δίνει αυτοπεποίθηση το να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, γι' αυτό το σύμβολο", είπε ο Γάλλος σταρ, ενώ μιλώντας και στη μικτή ζώνη ανέφερε:

    "Ήρθα φυσικά, θέλοντας να βοηθήσω την ομάδα. Να περνάμε καλά με όλους εκτός γηπέδου. Είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά πρώτα από όλα είναι καλοί άνθρωποι. Νομίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν ενωθούμε όλοι, θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν».

    Ξέρω ότι όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα, αλλά νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε βελτιωθεί.

    Νιώθω καλά σε αυτή την ομάδα και ξέρω ότι ως παίκτης μπορώ να τα πάω καλύτερα από σήμερα και σε άλλα παιχνίδια".

    Είμαι εδώ για να κατακτήσω τρόπαια, να βάλω γκολ. Πρέπει να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Δεν σκόραρα σε τρία παιχνίδια και όλοι μιλούσαν γι' αυτό.

    Σκέφτομαι μόνο πώς να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Βινίσιους: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον Βραζιλιάνο
    Βινίσιους: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον Βραζιλιάνο

    Οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον Βινίσιους 350 εκατομμύρια ετησίως για να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο να το σκέφτεται όπως αναφέρει το ESPN Brasil.

    Γη και ύδωρ προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον Βινίσιους! Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN Brasil, οι οποίες αναπαράγονται ήδη από ισπανικά Μέσα, το Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας ήδη έχει προσεγγίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βραζιλιάνο αστέρα.

    Το εν λόγω Ταμείο κατέχει το 75% του κεφαλαίου των τεσσάρων κύριων συλλόγων της χώρας: της Αλ Αχλί, της Αλ Ίτιχαντ, της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ. Οι πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική τονίζουν πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση όμως οι Σαουδάραβες θέλουν τον Βινίσιους να γίνει ο πρεσβευτής της χώρας τους στο Μουντιάλ του 2034 που αναμένεται να διοργανώσουν.

    Οι αριθμοί... ζαλίζουν

    Για να πείσουν τον Βινίσιους να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στη χώρα του Κόλπου, οι Σαουδάραβες παρουσιζάονται πρόθυμοι να του προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο που αναμένεται να φτάσει έως και τα 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

    Σύμφωνα με το ESPN Brasil, ο Βινίσιους και το επιτελείο του δεν απέρριψαν την προσέγγιση της Σαουδικής Αραβίας, διατηρώντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας. Δεδομένης της στάσης του Βραζιλιάνου, οι εκπρόσωποι του Επενδυτικού Ταμείου βρίσκονται σε συνομιλίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν θέλει να χάσει τον παίκτη και απαιτεί την καταβολή της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του και ανέρχεται στο 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους "μερένχες" έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz
  • Χεζόνια: «Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε δηλώσεις, ήρθαμε να νικήσουμε το τουρνουά»
    Χεζόνια: «Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε δηλώσεις, ήρθαμε να νικήσουμε το τουρνουά»

    Όλα όσα δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια μετά την εντυπωσιακή νίκη της Κροατίας επί της Σλοβενίας.

    Η Κροατία κατάφερε να επιβληθεί με μεγάλη άνεση της Σλοβενίας στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, επικρατώντας με 108-92. Ο Μάριο Χεζόνια ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά από 12 πόντους σε 35:50 λεπτά εντός παρκέ.

    Ο 29χρονος φόργουορντ παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στη δυσκολία της αντιμετώπισης του Λούκα Ντόντσιτς αλλά και στην ανανέωσή του με στη Ρεάλ Μαδρίτης.

    «Δεν ήταν εύκολο. Η Σλοβενία έχει μία σπουδαία ομάδα αλλά παίξαμε μαζί και στις δύο πλευρές του παρκέ, κάτι το οποίος μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη.

    Δεν είμαστε εδώ ώστε να κάνουμε δηλώσεις, ήρθαμε ώστε να νικήσουμε το τουρνουά. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Μόλις τελείωσε η σεζόν όλοι ήρθαν να ετοιμαστούν με την ομάδα και να παίξουν σκληρά. Νομίζω είμαστε σε φόρμα και παίζουμε ως ένα.

    Δεν παίζουμε τένις αλλά μπάσκετ. Προετοιμαστήκαμε για όλους τους αντιπάλους, όχι μόνο τον Λούκα. Πρέπει να τους σεβαστούμε. Ήταν πρωταθλητές Ευρώπης μερικά χρόνια πριν. Ξέρουμε ότι είναι απίστευτα επικίνδυνοι.

    Θα είμαι στο prime μου μέχρι να αποσυρθώ.

    Ήθελα να ανταποδώσω τον σεβασμό της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς αυτοί ήταν που ήρθαν στη Ρωσία ώστε να με αποκτήσουν όταν οι καιροί ήταν πολυ΄δύσκολοι λαι πολλά πράγματα που ακούγονταν δεν ίσχυαν.

    Με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και είμαστε όλοι σαν οικογένεια στα αποδυτήρια. Με αποδέχτηκαν και εγώ το ίδιο. Νομίζω ότι έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ ανρθώπων και αυτό είναι μόλις η αρχή».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TOMS KALNINS
  • Ο Χεζόνια ανακοίνωσε την παραμονή του στην Ρεάλ και έβαλε τέλος στο σίριαλ: "Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω"
    Ο Χεζόνια ανακοίνωσε την παραμονή του στην Ρεάλ και έβαλε τέλος στο σίριαλ:

    Ο Μάριο Χεζόνια (29 χρονών, 2.03 μέτρα) έβαλε τέλος στις φήμες και ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι θα μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας ότι εξ αρχής αυτός ήταν ο στόχος του.

    Το σίριαλ του Μάριο Χεζόνια (29 χρονών, 2.03 μέτρα) ολοκληρώθηκε. Ο Κροάτης φόργουορντ φρόντισε ο ίδιος να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες, ανακοινώνοντας μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι θα μείνει στην Ρεάλ "για πολύ καιρό" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Συγκεκριμένα, ο Χεζόνια με τρία διαφορετικά tweets ενημέρωσε για την παραμονή του στην Μαδρίτη, αναφέροντας:

    "Όπως όλοι ξέρετε, μετά το τελευταίο μου παιχνίδι έγινα free agent και είμαι ελεύθερος να αποφασίσω που θα παίξω μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Δεν συμφώνησα με κανέναν και, όπως είπα, θα μάθετε τα νέα από εμένα, όπως πάντα!

    Η Ρεάλ πίστεψε σε εμένα όταν πολλοί δεν το έκαναν, ενδιαφέρθηκε για εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη μέρα που έφτασα και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω και είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΡΕΑΛ για πολύ καιρό!

    Υπενθυμίζεται ότι ο Χεζόνια φερόταν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έκανε πίσω μετά τις δηλώσεις του Κροάτη ότι ήθελε να μείνει για χρόνια στην Ρεάλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διεθνής φόργουορντ να κοιτάξει ακόμα και προς το NBA, πριν τελικά συμφωνήσει με την Ρεάλ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.5 εκατ. ευρώ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TOMS KALNINS

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο